Otteluseuranta: puolivälierät 14.5

  • 165 619
  • 1 518
Tila
Viestiketju on suljettu.

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän Suomi on ollut pelillisesti jäljessä ei siinä mitään, mutta nämä ihmiskunnan alimmat paskat alkavat viheltämään puolueellisesti, menee vati jumiin. Nyt ehdotan että unohdetaan voitto ja ruvetaan kokeilemaan kumpi on kovempaa, tsekkien hammaskalusto vai komposiitti. Itseasiassa kaikille suomen pelaajille vanhanliiton puutorspot käteen ja töihin.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Salmelan jäähyssä ei nähdäkseni ollut mitään epäselvää. Kontiolan estämisjäähykin meni sinänsä sääntökirjan mukaan, tosin se kiekko kyllä pyöri siinä jaloissa joten. Lähinnä Kontiolan jäähyssä ihmetyttää, että linja ei todellakaan tunnu olevan sama tsekeille. Järkyttävää huitomista koko ajan ja kummassakin tsekkien yv-maalissa kävivät ensin huitomassa mailan pois suomalaiselta ja sitten kiekko reppuun.

Totuuden nimessä Tsekki on kyllä ollut parempi joukkue kaksi erää ja ansaitsee sitä myöten johtonsa. Mutta mikä perkele siinä on, että mömmöm-tasolla tuomarointi menee aina tällaiseksi sekoiluksi.

Suomen on joka tapauksessa parannettava huomattavasti mikäli ei haluta lähteä kotimatkalle. Jotenkin tuntuu, että joukkue pelaa käsijarru päällä eikä todellakaan saada kaikkea irti. No, onhan tässä vielä erä aikaa.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kaiken kaikkiaan täytyy kuitenkin olla pettynyt Suomen peliin toistaiseksi tässä matsissa. Tshekki on vienyt peliä yllättävänkin selvästi, ja siihen nähden aika ymmärretävä tuo tämänhetkinen tilanne on.

Tämä on kyllä ihan totta. Suomi ei ole tarpeeksi hyvä. Kolmannessa pitää alkaa tapahtua.
 

Stigu

Jäsen
Olihan toi Kontiolan jäähy ihan saatanan väärin tuomittu, varsinkin kun Suomi teki 3-2 maalin. No, politiikka ja kotiyleisön paine rulettaa näissäkin kisoissa. Narri-faneille tämä on jokapäiväistä kauraa, meille Mm-kisakatselijoille tämä onneksi tapahtuu vain kerran vuodessa. Kyllä täytyy sanoa, että Liigan tuomaritoiminta sittenkin on erittäin korkeaa tasoa.

Helvetin hyvin on Suomi pelannut, täytyy nostaa hattua Nokan nopealle pelille. Tsekki- Kanada tulee olemaan mielenkiintoinen matsi.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Tshekkihän on vienyt tätä peliä mennen tullen, kyllä ongelma on Suomella jossain muualla kuin tuomareissa. Onhan se nyt säälittävää, että yksikään suomalainen ei pysty vääntämään 43-vuotiaan papparaisen kanssa, oli Jagr kuinka mahtava pelaaja tahansa.
Soita sille, kyllä se kaltaistasi besserwisseriä kuuntelee. Päivän selvää tilanteessa oli ainoastaan syntynyt maali. Aika moni kiekkomies on kanssasi eri mieltä joten pää kiinni toivotukset kannattaa osoittaa laajemmalle säteelle.

Päivän selvä jäähy. :D:D:D
Siis Kontiola siinä kiekottomana kolaa tshekin kumoon maalin edessä, ja sitten kaveri pistää takaa kiekon reppuun. Päivän selvä estäminen.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Jos Tsekki menee tästä jatkoon, niin toivon et Kanukit runnoo noi maanrakoon. Toki ei se pelaajien syy oo, jos tuomarit viheltää ihan vihkoon.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tämä, todella raivostuttavaa. Jos osaisi katsella edes hieman objektiivisten linssien läpi niin ei ihmettelisi enää yhtään.. Surullisinta on, että 1,4 miljoonaa muuta suomalaista kuuntelee johtajaansa suoltaa internetin täyteen "haistakaa vittu vitun puuttinin lahjomat ryssä perkeleet" -kommentteja. Päivänselviä rangaistuksia molemmat IMO.
Älä lue nettiä, niin helpottaa...

Kolmanteen takamatkalta ja lopussa ohi. Kyllähän tuolla pienissä määrin kotituomarointia on ja se on vaan kestettävä. Suomen pitää parantaa ja olla parempi kuin Tsekki. Niin helppoa se on.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Päivänselviä rangaistuksia molemmat IMO.

Mutta on tuokin väärä tulkinta, ensimmäinen oli puhdas sukellus (plus sitten Kemppaiselta ilmeisesti lyötiin maila kädestä ennen maalia), Kontiolan tilanne on IIFH-turnauksessa siinä rajalla, kummankin tuomion voisi hyväksyä, paha paikka viheltää kumpaankaan suuntaan.
 
Menee vähän maku näistä peleistä kuntietää etukäteen että tuomaroinnissa on järkyttäviä puutteita. Harvemmin Suomen eduksi. Suomen jäähyt hyväksyn mutta sitä en että jätetään räikein rike viheltämättä, joka helpottaa maalin syntyä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Siis Kontiola siinä kiekottomana kolaa tshekin kumoon maalin edessä, ja sitten kaveri pistää takaa kiekon reppuun. Päivän selvä estäminen.
Onko taklaaja useinkin sitten kiekollinen?
 
Olen LikaisenLegendan kannalla siinä, että varsinkin tuo enemmän hälinää herättänyt Kontiolan jäähy oli oikea tuomio. Päätarkoituksena oli blokata kiekoton pelaaja pois tilanteesta, teki sen vielä kaksin käsin työntämällä -> selvä rike. Jos tilanne olisi ollut toiseen suuntaan, tuomio olisi ollut ~90% suomalaisten mielestä oikea.

Enemmän vituttaa tuo Tsekkien pikkurikkeiden huomiotta jättäminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös