Montreal Canadiens (1.) – Tampa Bay Lightning (2.), Atlantic 2. kierros

  • 23 901
  • 142

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Kahden prossan saumat on siis tilastojen mukaan Montrealilla. Jotain täysin katastrofaalista täytyy kyllä siis Tampan leirissä tapahtua jos game seveniin mennään. Toisaalta vähän tuuria viimeistelyyn, jäähyjä vähemmäksi ja Price jumalmoodiin niin kellossa voi olla ihan toinen ääni. Tämähän se urheilun suola on.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Neljäs peli oli sitten jo ihan muuta kuin odotettua. Lukemat olivat mitä odotin, mutta väärinpäin. Katsotaan mitä tästä seuraa. Epäilen sarjan loppuvan kuitenkin Floridassa.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Habs rukkasi sitten tähän peliin saman verran maaleja, kuin olivat tehneet edellisissä neljässä pelissä yhteensä. On tämä kummallista vuoristorataa, vaikka on sanottava, että nyt ne pomput menivät toisin päin ja Bishopkin osoitti kuolevaisuutensa Canadiensia vastaan. Lähtikö ihan omasta toiveestaan Desharnaisin "hirmupommin" jälkeen vaihtoon? Ensimmäisistä kahdesta maalista tätä ei voi syyttää.

Minimaalisen pieni toiveikkuus heräsi, josko ketsuppipullosta olisi nyt korkki pois, mutta hirveä mäki on vielä kontattavana ja onhan näitä suonenvetoja nähty pitkin kautta.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Huhhuh, olihan peli! Vaikkei Tampalla missään nimessä ollut se paras päivä, niin kyllä Habs myös teki siitä Tampalle hankalan. Nyt kun ollaan kerran voitettu, niin miksei vielä kolme kertaa lisää? Peli näytti suurimmaksi osaksi siltä, että Habsilla oli peli aikalailla täysin hyppysissä. Eritysesti silmään pisti, että Tampan pakeille annettu kova paine aiheutti paljon tulosta. Kovan oikea-aikaisen karvauksen seurauksena Tampan pakit joutuivat roiskimaan ja näin saatiin paljon kiekkoja käännettyä vaarallisilla alueilla.

Uskoa omiin riittää niin kauan kun pelit vaan jatkuvat, joten nyt pitää toivoa, että saatiin enemmänkin noita henkisiä lukkoja auki kun maalejakin tuli oikein roppakaupalla. Jopa yv:llä saatiin yksi räpättyä, ja vaikka tilaisuuksia olikin neljällä yv:llä, niin muutkin kerrat osoittivat merkkejä paremmasta. Vittumaisesti on meitä vastaan alkanut myös Tampan yv toimia, ja vastaavasti meidänkään av ei ole toiminut kuten runkosarjassa. Boksista pitää siis pysyä ulkona jos pelit meinaa jatkua. Gilbertille helvetin pitkä miinus molemmista omiin menneistä. Erityisesti 5-2 kavennuksessa jäi aivan liian helposti Palatille kakkoseksi. Isoa plussaa täytyy puolestaan antaa ainakin PK:lle, joka pelasi loistavasti Norris-finalistin tasolla. Pacioretty oli hyvä, kuten myös Price, vaikkei joutunutkaan ihan parhaimpaansa venymään. Toisin sanoen isot pelaajat oli tänään isoja. Sitä vaaditaan myös jatkossa, jos meinataan vielä pelejä jatkaa. Kaikki pelasivat oikeastaan hyvän pelin, kuten 6-2 lukemat antavat odottaa. Vaikka annoinkin Gilbertille sapiskaa, niin kyllä hänkin ainakin kiekollisena sai ihan hyviä asioita tapahtumaan.

Vastaavasti täytyy myös toivoa, että nyt Tampalla on maalivahtiongelma ja kumpi ikinä seuraavaan peliin Centre Bellissä luistelekaan maalinsuulle ei saa niitä kuuluisia silmiäkään kiinni. Bishopille on jo pari luvattoman helposti mennyt, vaikka kokonaisuutena onkin ollut ihan hyvä. Yllättävän hyvin on aina itsensä koonnut seuraavaan peliin, kun eikös Detroitiakin vastaan tullut joku paha imurointi? Vasilevskylle täytyy antaa krediittiä siitä miten äijä kokosi itsensä kun kolmesta ekasta meni kaksi sisään. Ei tuo kuitenkaan Tampalla missään nimessä optimitilanne ole seuraavaan peliin veskarien osalta lähteä, kun ykkösveska pomputtelee näköjään tasaisin väliajoin ja kakkonen on NHL tasolla lähes täysin kirjoittamaton kortti, vaikka eilen hyvin pelasikin.

Aika kaukaa haettua tämä seuraava, mutta pistetään nyt kuitenkin kaikki toiveet vetämään kun kautta on vielä jäljellä. Josko siellä nyt alkaisi Boltseilla hiipimään pöksyihin ihan semmoinen pieni sharkstyylinen playoffepävarmuus ja kävisi kuten Sharksille viime vuonna Kingsiä vastaan. Ei nyt varmaan sentään ainakaan vielä, mutta kyllä jos kuudenteen venyy niin voi jo jotain henkistä epävarmuuttakin tulla. Toisaalta Bolts varmaan sai Detroit-sarjan voitosta aikamoisen annoksen itseluottamusta.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä esitys Habseilta, ja samanlaisella esityksillä huomenna Centre Bellissä voitto numero kaksi tähän sarjaan on täysin realismia. Eikä nyt tarvitse tehdä kuutta maalia, mutta jos vaikka se kolme, jos sitä ketsuppipulloa oltaisiin saatu nyt auki. Samanlaisella apinanraivolla ja tappamisen meiningillä niin varmasti hyvä tulee. Siitä täytyy vielä antaa iso respect Habseilla, että älyttömän hyvin oltiin saatu rivit koottua tuosta raastavasta tappiosta huolimatta. Pelkäsin jo etukäteen, että sieltä tulee ihan lannistunut porukka, mutta mitä vielä! Game Fivea odotellessa. Go Habs Go!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Odotan Bishopia eilen kovasti puolustelleiden kommentteja. Canadiens pystyi luomaan pari vetopaikkaa läheltä, menivät, ja päälle hörppy lämäristään tunnetun Desharnaisin kaarelta lähteneeseen. Ilmeisesti Bishop ei jaksanut syttyä pelaamaan. Ei aina näihin merkityksettömiin jaksa.

Jos Bolts ei pysty pakottamaan Canadiensia tulevissa otteluissa viivaan, niin saadaan vielä jännä sarja. Pidän todennäköisempänä, että Bishop ehtii vielä omalla suorittamisellaan hävitä sarjassa toisen kuin voittaa yhtään.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Todella hyvät vierasmatsit Habsiltä! Tampalla ei ollut hirveästi jakoa näissä matseissa. Canadiens on pelannut tässä sarjassa 3 todella hyvää matsia kauden otteisiin nähden. Mutta kun viimeistely (vedot logoon ja maalilla ei miehiä) ja ylivoima on surkeaa ja vastassa on laadukas joukkue, niin sarja ei ole edes tasan, puhumattakaan että Montreal johtaisi.



Saman suuntaisten esitysten pitäisi nyt jatkua jokaisessa matsissa, en tiedä onko se hirveän realistista. Seuraava ottelu voi vielä kääntyäkin epätoivon vimmalla, mutta viimeistään mahdollinen 6 ottelu tulee olemaan todella vaikea!
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Tilastotappion aika. Pelit jatkuu ja Boltsilla kolme ottelupalloa. Aika rauhallisin mielin voi tässä tilanteessa olla Detroit sarjan jälkeen
kun huomattavasti kovempaa jengiä vastaan tultiin rinnalle ja ohi.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Katkaisupeli on aina vaikea desperate modea vastaan. Saas nähdä miten pitkälle tuo sarjaa pitkittää.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Odotan Bishopia eilen kovasti puolustelleiden kommentteja. Canadiens pystyi luomaan pari vetopaikkaa läheltä, menivät, ja päälle hörppy lämäristään tunnetun Desharnaisin kaarelta lähteneeseen. Ilmeisesti Bishop ei jaksanut syttyä pelaamaan. Ei aina näihin merkityksettömiin jaksa.

Jos Bolts ei pysty pakottamaan Canadiensia tulevissa otteluissa viivaan, niin saadaan vielä jännä sarja. Pidän todennäköisempänä, että Bishop ehtii vielä omalla suorittamisellaan hävitä sarjassa toisen kuin voittaa yhtään.

Lueppa ne viestit ihan ajatuksella uudestaan.
Mut hyvä kun habsfanien kirveet on haettu takaisin kaivosta ja lomamatkat peruttu.. :D
 

Ciry

Jäsen
Suosikkijoukkue
le Club de hockey Canadien
Lueppa ne viestit ihan ajatuksella uudestaan.
Mut hyvä kun habsfanien kirveet on haettu takaisin kaivosta ja lomamatkat peruttu.. :D
Älä älä vielä riemuitse, kyllä se tuolla kaivossa on. Kainuulainen mentaliteetti kun ei hevillä irtoa, pessimisti ei pety ja mitä se hyvejää.

Nyt pomppi ja jopa osattiin jopa laukoa muualle kuin logoon. Nyt hallinta ei ollut sitä peri bostonilaista näennäis hallintaa, kuten ensimmäisessä ja kolmannessa pelissä oli. Nyt vielä kotona voitto niin on tämän pessimistin odotukset täyttyneet tämän kauden osalta. Ehkä tästä vielä kunnon sarja saadaan, mutta eiköhän se 5. 0-3 sarjan kääntö jää haaveeksi.

Btw. Eräälle provoilijalle niin jos se Detroit on kovempi joukkue, niin miksi kahtena vuotena sen idässä olon aikana se on ollut sarjataulukossa Habsien jälkeen ja vieläpä aloittanut Golf-kauden aikaisemmin. Mitkä ovat ne mittarit jolla tätä kovuutta sitten mitataan? Tuli vain mieleen.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tasaisiahan nuo pelit ovat ollleet, nyt alko sit vedotkin menemään sisään. Vielä en siis luovuttaisi ellei Bishop seiso taas päällään Montrealissa.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Omasta mielestäni Bishop ei ole joutunut edes koville ja Canadiensin hallintajaksot ovat lähinnä näennäisiä. Canadiens on runkosarjassa tottunut siihen, että se pystyy luomaan maalipaikkoja nopeudella ja taidolla. Tampa pystyy puolustusalueella vastaamaan Canadiensin nopeuteen, joten Canadiens joutuu hakemaan paljon enemmän tilanteita viivasta. Vaikka Bishopin riparikontrolli on heikohko ja irtokiekkoa tarjolla, Canadiens ei niille pääse. Tai pääsi muutaman kerran ja kerran kiekko saatiin maaliin saakka. Ei kuitenkaan riittävästi.

Canadiens vs. Bolts on hyvin pitkälle samaa kuin Bruins vs. Canadiens. Ensimmäisen hallinta on näennäistä ja jälkimmäisellä on a-luokan tontit.

Laajentaisin näkökulmaa ja esittäisin samalla Habs-faneille kysymyksen; mikä merkitys tässä (maalinteko-puolustuspeli) on Therienin pelisysteemillä? En ole juurikaan Montrealin pelejä nähnyt, koosteita kylläkin, mutta pelaajien kommentteja lukiessa ja Therienin edelliseen jaksoon verrattaessa, tietyt asiat näyttäisivät toistuvan molemmilla kerroilla. Joukkue tekee vähän maaleja ja maalivahti loistaa. Tämän keskustelupalstan kommenttien perusteella ensimmäinen johtuu huonosta valmentajasta ja pelaajista ja jälkimmäinen pelaajan hyvyydestä. Näinkö on?
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Laajentaisin näkökulmaa ja esittäisin samalla Habs-faneille kysymyksen; mikä merkitys tässä (maalinteko-puolustuspeli) on Therienin pelisysteemillä? En ole juurikaan Montrealin pelejä nähnyt, koosteita kylläkin, mutta pelaajien kommentteja lukiessa ja Therienin edelliseen jaksoon verrattaessa, tietyt asiat näyttäisivät toistuvan molemmilla kerroilla. Joukkue tekee vähän maaleja ja maalivahti loistaa. Tämän keskustelupalstan kommenttien perusteella ensimmäinen johtuu huonosta valmentajasta ja pelaajista ja jälkimmäinen pelaajan hyvyydestä. Näinkö on?
Tässä pelissä nähtiin paljon enemmän puolustajien osallistumista peliin hyökkäysalueella, sekä aktiivisempaa otetta keskialueella. Kumpaakaan näistä ei näkynyt Ottawaa vastaan eikä koko kauden aikana. Yleensä puolustajat eivät lähde ottamaan pienintäkään riskiä pitääkseen kiekon alueella tai antaakseen painetta keskialueella vaan varmistetaan, että jokaisessa kaverin hyökkäyksessä kiekon alla on aina kaksi ellei kolme miestä. Oman alueen puolustus taas on keskustan sumputtamista. Laidoille annetaan tilaa ja kaveriin ei mennä kiinni ellei ole 60-40 tilanne puolustajan hyväksi. Tähän, kun lisätään se että hyökkäyspään taktiikka on pitkä päätyyn ja seisovilta jaloilta perään niin eipä hirveästi taitavilla kavereilla ole pelimerkkejä.

Osaksi Price on tottakai hyötynyt tästä mutta näkisin, että Pricen menestyksen avain on koutsi nimeltä Waite eikä Therrien.

Kyllä Therrien toistaa sitä aivan samaa mitä teki Pensin kanssa. Pensissä tämä vain tajuttiin tarpeeksi aikaisin ennen kuin tuhoa oli tehty liikaa.

Edit: Tuossa kirjoituksessa haen taitavilla esim. Glachenyuakkia, joka on kyllä tasaisesti nostanut pisteitään kolmeen kauteen mutta tänä vuonna, siitä lähtien kun hänet vaihdettiin takaisin laitaan, hän on ollut melkoisen ulapalla.
 
Viimeksi muokattu:

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Mut hyvä kun habsfanien kirveet on haettu takaisin kaivosta ja lomamatkat peruttu.. :D

Ei pitäisi, mutta kun tässä nyt huumormielellä ja hilpeällä perjantaifiiliksellä olemme molemmat, niin malttaisitko linkittää tähän vastaukseksi kaikki Habs-fanien viime yön pelin jälkeen lähettämät viestit, joista kuvaamasi tunnetila paistaa läpi?

Ei sillä, kiipeän omani takaisin kaivosta mielelläni vaikka ilman tikkaita, jos tilanne viikon päästä siltä näyttää.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Lueppa ne viestit ihan ajatuksella uudestaan.

Kyllähän Piispa on ollut täysin vakuuttava ja kilometrin Pricea edellä tässä sarjassa.

Bishop on parhaimillaan huikea veska, mutta mielestäni välillä tulee helppoja virheitä ja usein ei vissiin jaksa syttyä ennakkoon helpompiin otteluihin.

Kyllä Bishopilla on mielestäni näyttöjä jo viime kaudelta antaa tuon Vezina-ehdokkuuden myötä, että huippumolari on kyseessä. Ei mikään tähdenlento.

Kyllä mulla kieltämättä top-femma fläsärit tuli noista kommenteista mieleen. Bishop on "ihan hyvä" kassari. Iso mies, perustaa pelinsä peittämiseen, mutta taidoiltaan aika keskinkertainen. Pelasi viime yönä itsensä pihalle ekassa. Lunkka tai Price eivät olisi pelanneet (joka ei vielä takaa, että olisivat myös torjuneet, mutta eipä olisi Markov päässyt vetämään tyhjiin). Toka oli suora laukaus, joita välillä menee ja Bishopille menee vähän kovemmalla prosentilla kuin oikeille huippukassareille. Kolmas oli ihan puhdas imurointi.

Bolts on parempi joukkue huonommasta maalivahdista huolimatta ja katkaisee sarjan jo seuraavassa, jos Bishop ei sitä häviä ja Bolts pystyy rajoittamaan Canadiensin vetoja ykkössektorilta ja siivoamaan maalinedustan kakkoskiekoista.


Mut hyvä kun habsfanien kirveet on haettu takaisin kaivosta ja lomamatkat peruttu.. :D

Lomamatkalla tuli käytyä jo runkosarjan jälkeen ja vaikka ajattelin, että hyvä niin, onhan tässä jo väsynyt kiekon katsomiseen, niin ei näitä pleijareita malta olla katsomatta.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Niinno, eiköhän tuo kirves kaivossa -mentaliteetti ole ihan luonnollista siinä vaiheessa kun ollaan samalta porukalta otettu turpaan kahdeksan kertaa putkeen. Nyt tuon viimeöisen jäljiltä sitä voi alkaa pohtia, että pitäisikö pikkuhiljaa mennä sinne kaivolle ja alkaa naaramaan sitä kirvestä sieltä.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Itse suostun edes katsomaan sinne kaivoon jos Habs naaraa jollain ihmeen kaupalla (Price kaks nollapeliä :sarkasmivaroitus: ) seuraavat kaksi peliä. Sitten ja vain sitten jokin pieni toivon kipinä voi syttyä mutta tällä hetkellä fiilis on, että olis nyt jo loppunut. Sweeppiä ei tullut joten kai jotain positiivista tässäkin voitossa oli.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Itse suostun edes katsomaan sinne kaivoon jos Habs naaraa jollain ihmeen kaupalla (Price kaks nollapeliä :sarkasmivaroitus: ) seuraavat kaksi peliä. Sitten ja vain sitten jokin pieni toivon kipinä voi syttyä mutta tällä hetkellä fiilis on, että olis nyt jo loppunut. Sweeppiä ei tullut joten kai jotain positiivista tässäkin voitossa oli.

Ehkä olen yltiöpositiivinen, mutta mielestäni tuo eilinen peli osoitti, että Tampa on täysin kaadettavissa oleva joukkue. Toki tästä kolme peliä putkeen olisi ihan mielettömän kova saavutus voittaa. En nyt tarkoita, että pitäisin jotenkin todennäköisenä, että tämä sarja tästä kääntyy, mutta ensimmäinen ottelupallo on kuitenkin selvitetty, ja kun sarjaa ajatellaan yksi ottelu kerrallaan, niin kyllähän yksittäisessä pelissä voi aina tapahtua mitä tahansa. Ja mikä parasta, Pricen ei eilen tarvinnut edes varastaa peliä, joten olisihan se hienoa, jos sitten vaikka ensi peliin sattuisi se Careyn kiintiöryöstö. Toki tuskin Tampakaan pelaa kahta kertaa noin huonosti putkeen, mutta ei se eilinen ollut vain heidän huonouttaan, vaan myös Habsien hyvän pelaamisen seurausta. Se on kyllä totta, että kyllähän tuo 1-8 Tampaa vastaan tällä kaudella mielen vetää matalaksi, mutta nyt kun se ensimmäinen voitto on otettu, niin jos joukkue siitä saisi virtaa, että ei ne salamapaidatkaan mitään ylijumalia ole, vaan ihan ihmisiä siinä missä muutkin.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Aika optimistisia täällä tunnutaan olevan, että Tampa tästä jotenkin romahtaa. Eiköhän tämä nyt toiminut vain hyvänä muistutuksena, että se sarja pitää myös muistaa laittaa poikki. Oli nyt itseasiassa ensimmäinen salamoiden pleijari-peli, mikä jäi näkemättä, joten itse pelistä ei tässä nyt mitään analyysiä ole. Pidän asioiden tarkastelemisesta todennäköisyyksien kautta ja olihan se todennäköistä, että Montreal jossain vaiheessa jonkun pelin tulee voittamaan, huolimatta siitä että materiaalietu ja suosikin asema on Tampa Baylla.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Aika optimistisia täällä tunnutaan olevan, että Tampa tästä jotenkin romahtaa. Eiköhän tämä nyt toiminut vain hyvänä muistutuksena, että se sarja pitää myös muistaa laittaa poikki. Oli nyt itseasiassa ensimmäinen salamoiden pleijari-peli, mikä jäi näkemättä, joten itse pelistä ei tässä nyt mitään analyysiä ole. Pidän asioiden tarkastelemisesta todennäköisyyksien kautta ja olihan se todennäköistä, että Montreal jossain vaiheessa jonkun pelin tulee voittamaan, huolimatta siitä että materiaalietu ja suosikin asema on Tampa Baylla.

Tottahan toki prosentit on Tampan puolella ja ovathan he edellä olleetkin kolme ekaa peliä niinkuin tulokset kertoo. Niin kauan kuitenkin jaksetaan uskoa kun henki vähänkin pihisee. Eilinen hyvä peli Habseilta antoi aihetta iloon ja itse ainakin aion ottaa siitä kaiken irti niin kauan kun kautta on vielä jäljellä. Ja kyllähän sitä itsensä huijaamiseksi on kehitettävä kaikenmaailman teorioita, että miksi Habsit tästä vielä nousee. Ei niitä kannata turhan tosissaan ottaa, kunhan vaan yritän positiivisena ihmisenä keksiä jotain hyvää eilisestä.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kyllä mulla kieltämättä top-femma fläsärit tuli noista kommenteista mieleen. Bishop on "ihan hyvä" kassari. Iso mies, perustaa pelinsä peittämiseen, mutta taidoiltaan aika keskinkertainen. Pelasi viime yönä itsensä pihalle ekassa. Lunkka tai Price eivät olisi pelanneet (joka ei vielä takaa, että olisivat myös torjuneet, mutta eipä olisi Markov päässyt vetämään tyhjiin). Toka oli suora laukaus, joita välillä menee ja Bishopille menee vähän kovemmalla prosentilla kuin oikeille huippukassareille. Kolmas oli ihan puhdas imurointi.

Top femmaan on matkaa, mutta kuten sanoin niin parhaimillaan kyllä kuuluu sinne, yleensä vielä ne parhaat pelit sattuvat sit näitä kovimpia vastustajia vastaan jos en ihan väärässä mutuni kanssa ole. Otteet ailahtelevat ja varmaan sit keskittymisen kanssa on ongelmia tai jotain muuta kun noita välipäiviä tulee. Noh olihan tuo eilinen todella vaikea peli muutenkin, b2b ja kaikki paineet niskassa. Monttuun voi sit varmaan vähän helpommilla fiiliksillä lähteä. Ensi kauden jälkeen tuosta voi vähän viisaampia olla, kun nyt takana on yksi todella hyvä runkosarja ja yksi keskinkertainen. Luultavasti menee jonnekkin sinne MAF:n, Crawfordin, Lehtosen ym. seuraan hyvinä veskoina, jotka eivät kykene samanlaiseen tasaisuuteen kuin Price, Rask, Lunkka jne.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Habsin pelaajat eivät varmasti halua lopettaa kautta kolmeen kotitappioon, joten tulevat varmasti antamaan kaikkensa, että kausi ei lopu viidennessä pelissä. Kuudes peli Tampassa on sitten se kova paikka, jossa Tampalla on mahdollisuudet laittaa homma poikki. Seitsemäs peli Bell Centerissä olisi sitten ihan uskomaton, jos Tampalla olisi vielä riveissään Martin St. Louis, niin hän tekisi seiskapelissä 1+2 tehot ja veisi Tampan jatkoon. Se meteli mikä seiskapelissä mahdollisesti on tulisi olemaan ihan infernaalinen. Siinä tarvitsee pelaaja, jos toinenkin tenoja. Vaikea silti uskoa, että Habsit tästä menevät jatkoon, koska Tampa on kuitenkin paremmin valmennettu joukkue ja monilta osin myös laadukkaampi.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Vihdoinkin Habs alkoi osoittaa tappamisen vaistoa maalintekotilanteissa ja tuloksena kuusi rysää. Jos sen logon sijaan olisi jo aiemmin painettu kiekkoa pussiin, niin meillähän voisi olla käsissämme pudotuspelisarja. Ihmeitä on tapahtunut ennenkin ja siihen uskotaan nytkin niin kauan, että Lightning on (epätodennäköisen) neljännen voittonsa tässä sarjassa ottanut. Pitää muistaa, että Habs on ennenkin kaatanut Tampan pudotuspeleissä neljä kertaa peräkkäin. Tärkeintä nyt joka tapauksessa oli, ettei Tampa vedä koko kauden kestävää sweepiä.

Nyt toivotaan, että tuo maalinteko-osaaminen tulee esiin myös lauantaina Centre Bellissä ja sitten alkaa jo Tampa-leirissäkin pikkaisen jännittää, kun sarja ei katkeakaan itsestään, eikä Bishopin kaltainen yli-ihminen välttämättä jaksa syttyä tällaiseen läpihuutosarjaan enää ollenkaan. Leikki leikkinä, mutta kieltämättä aika hassua, ettei ammattijääkiekkoilija jaksaisi syttyä ihan jokaiseen otteluun. Onkohan kaveri väärällä alalla?

11 voittoa vielä matkaa jäljellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös