Otteluseurantaketju Liiga 17.4.2015 (2. finaali + pronssiottelu)

  • 54 677
  • 654

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Kun ei tyhjiin saa niin sitten pomputtamalla.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
JYP tasoittaa, jee
 
Suosikkijoukkue
Lukko
No, toisaalta rattijuopolla (tai autoilijalla yleensä) on vastuu liikenteessä, miten tahansa ei voi tulla risteyksiin, ja jalankulkijalla on myös vastuunsa havainnoida ympäristöään. Tosin esimerkiksi suojatiellä jalankulkijan oikeusturva on suurempi kuin autoilijan, siellä kun ei odota tulevansa jyrätyksi. Samalla tavalla taklattavan pitää pystyä myös pelaamaan pelkäämättä että joku ajelee ilman mitään kunnioitusta puskista millon hyvänsä. Se puolestaan on sitä taklaajan vastuuta. et aja jos näet pelaajan olevan tietämätön tulostasi. Maalin takaa kurvaukset on juuri tämmösiä tilanteita, katse on kiekossa ja usein vielä laidan suuntaan, pää on pakostakin alhaalla kun kaarretaan kovassa vauhdissa ja maali, sekä maalivahti peittää osin näkyvyyttä keskialueen suuntaan josta mm. Marjamäki on useammankin kerran tullut puskita välittämättä yhtään miten taklattavalle käy.

Että siinä mielessä hyvin voi vertailla.
Nooh. Rusettiluistelua ja autoilua kaupungissa voi verrata keskenään. Jääkiekon vois rinnastaa vaikka jokkikseen. Aina tulee autoa edestä, takaa ja kyljestä. Varuillaan tulee olla 24/7.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
Niin siis en tarkoittanut näitä puuntakaajuttua tai, että jos jotain hajoaa.
En minäkään, mutta kyllä minua ainakin vielä kiekkourani aikana vitutti nousta jäänpinnasta taklauksen jälkeen. Vastaavasti, jos annoin kovan taklauksen ja vihu jäi keräilemään, olo oli kuin uudestisyntyneellä.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tapparalla pomppii taas. Kahvaamalla ja pompuilla mestaruuteen? Ai kun muillakin kävis samanlainen munkki ja sais samaan tapaan kahvata
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös