Playoffs 2015 välierät: Kärpät – JYP

  • 134 912
  • 836

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Koomista siksi, että nyt vihelletään niin kuin Kärpät haluaa, ei saa taklata eikä näyttää tunnetta yhtään.
sen sijaan Boycea saa vetää selkään ja Hubacekiä voi kaata pitämällä kiinni (eka peli ja peliaikaa 1min siniviiva).
Blues sarjassa tosiaan aivan eri linja, mutta nyt ei jää Jypiltä yhtään, ei yhtään mitään viheltämätä. Kärpät saa pelissä n. 2 jäähyä. Silti tuomareille on asiaa kokoajan kuten eilen Jyväskylässä.

Tämän pistin myös eilisessä pelissä merkille. JYP saa jäähyn suunnilleen joka vahingosta jotka voisi hyvin jättää viheltämättäkin,naapurille ei sitten tosiaan mistään. En ihmettele miksi oululaisten mielestä linja on ollut hyvä.

Donskoin porukalle sen sijaan antaisin kovuutta jäähyjen uhallakin. Se porukka on pelattava tavalla tai toisella ulos jos finaaliin mielitään.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä sarjassa on samaa vain se, että neljällä voitolla pääsee jatkoon. JYP on kummassakin ottelussa näyttänyt, että se pystyy paineistamaan Kärppien yllättävänkin haavoittuvaista puolustusta tarvittavien osumien tekemiseksi ja voittamaan tämän sarjan. En ole kuitenkaan törmännyt täälläkään mentaliteettiin varmasta JYPin jatkoon menosta kannattajien toimesta, enemmän kylläkin sitten tuohon epävarmuuteen Kärppä joukoissa, joka voi näkyä esim. ylläolevana tyylilajina. Ennen sarjaa mietin, että 1-1 tilanne olisi loistava lähtökohta ja kolmannessa pelissä sitten ryöstö. Noh sarjahan voisi olla jo 2-0 JYPille, mutta hyvä näinkin. Ryöstön paikka huomenna, eikä katastrofi olisi laittaa sarjaa tasoihinkaan keskiviikkona kotijäällä. Hyvältä siis näyttää ja mikä tärkeintä tässä ei tarvitse mitään ihmettä toivoa vaan oma taso riittää.
Tämä on kyllä sikäli huvittavaa, että sama pätee toisinkin päin. Ei muuta kuin vaihdat sanan JYP paikalle sanan Kärpät. Ehkäpä se kertoo siitä, että tasaista on.
Edut. Sitä en tosin ymmärrä, miten tulkitset epävarmuudeksi sen, jos kärppäkannattaja on luottavainen oman suosikkijoukkueensa jatkoonmenosta.
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Joka vuosi sama juttu. Kärpät ei taklaa ja Kärpät on neiti. Ja vielä tuomaritkin kuulema suosii Kärppiä. Viime kevään farssi ei ole unohtunut vieläkään. Haluatte varmaan, että linja muuttuu sellaiseksi, että vain tapon yritykset lasketaan? Linja on nyt ollut ainakin huomattavasti viime kevättä parempi. Keksikää ihan oikeasti jotain uutta.

Kärpät on fyysinen oikealla tavalla. Kyllä siellä Jypit kerää lukua aina kun paikka taklata on. Se on sitä kovaa peliä. Toki muutaman tällin enemmän voisi silloin tällöin antaa. Kukkonen hoitaa sitten loput.

Kummasti muuten molempien fanit sanovat, että jäähyt pois tai se tai tämä niin jatkoon mennään. Pelit eivät ole sukulaisia, eikä tulevia pelejä voi suoraan ennustaa edellisistä peleistä. Yhtä lailla voin sanoa, että jos Kärpät alkaa pelaamaan vihdoin omalla tasolla, niin se menee jatkoon. Mutta eihän se ihan niinkään mene.
 
Viimeksi muokattu:

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on kyllä sikäli huvittavaa, että sama pätee toisinkin päin. Ei muuta kuin vaihdat sanan JYP paikalle sanan Kärpät. Ehkäpä se kertoo siitä, että tasaista on.
Edut. Sitä en tosin ymmärrä, miten tulkitset epävarmuudeksi sen, jos kärppäkannattaja on luottavainen oman suosikkijoukkueensa jatkoonmenosta.
Tottakai se pätee, ennakkoon altavastaajallakin kuitenkin on se tilanne osoittaa pystyvänsä haastamaan tai jopa vaihtaa asetelmat toisinpäin jossain vaiheessa, jos meinaa jatkoon mennä. Ja niinhän JYP on tehnyt, osoittanut siis pystyvänsä kaatamaan Kärpät. Eli kyllä siellä varmasti enemmän on Kärppien kannattajien leirissä kysymysmerkkejä tällä hetkellä kuin JYPin puolella, jos miettii tilannetta tähän sarjaan lähdettäessä.

Luottavainen voi toki olla ja varsinkin silloin, jos sille on perusteita ottelutapahtumiin nähden. Kukaan ei voi toisen pään sisälle mennä ja tulkita mitä oikeasti ajattelee. Nuo 4-1 heitot ja SaiPa sarjaan viittaamiset saavat vain hieman epäilemään niitä tarkoitusperiä tuollaisissa kommenteissa.. Helposti voi tulkita myös ylimielisyytenä ja pelkona, mutta sehän kuuluu näihin.

Täysin aukihan tämä sarja on, tasaista tulee olemaan jatkossakin. Itse en usko, että vastaavanlaisella pelillä kumpikaan olisi finaalissa vahvoilla, joten toivon joka tapauksessa JYPin nostavan tasoaan erityisesti puolustuspelaamisessa ja nuo tyhmät jäähyt on pakko jäädä pois jatkossa. Kärpillä on yksi ketju ja sitten tuleekin hiljaista, se kuriin ja JYP menee tästä jatkoon.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Donskoin porukalle sen sijaan antaisin kovuutta jäähyjen uhallakin. Se porukka on pelattava tavalla tai toisella ulos jos finaaliin mielitään.

Ja tätä olisi ollut tärkeää tehdä alusta alkaen jotta tuomaritkin olisivat nähneet tuon pelin henkeen kuuluvana hämmentämisenä. Sen sijaan jäähyihin liittyvät riskit kasvavat koko ajan kun JYP ei tuohon kolmikkoon huomiota kiinnitä. Voi olla dumareillekin kova paikka jos JYP yhtäkkiä alkaa tarjoamaan noille staroille kovuutta.

Tuomaritoiminnassa sen sijaan en näe juurikaan kitisemisen aihetta.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Donskoin porukalle sen sijaan antaisin kovuutta jäähyjen uhallakin. Se porukka on pelattava tavalla tai toisella ulos jos finaaliin mielitään.
Tuo on perityypillinen tuulipukufanin toive tämänlaisissa tilanteissa. Tunteellinen reaktio.

Mutta.

1) Ei se mikään uusi keino ole. Gretzkyt ja muut. Hänkin lopetti pisteiden tekemisen, kun keksittiin käyttää kovuutta. Eiku. Donskoi on tämän sarjan gretzky. Kemppainen on markmessier.
2) Kun kovuutta käytetään, tai siis yritetään käyttää, niin se luo tilaa muualle. Tyhjä tila, ja Donskoi vieläpä väistää. Niistä rokotetaan. Se puupää koohottaja on hitaampi kuin nämä kynämiehet. Sillä yhtälöllä on seurauksia.

Joten toivottavasti toivomaasi kovuutta yritetään antaa. Siitä on varsin todennäköisesti Kärpille pelkästään hyötyä.
 

baable

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuosta kypärähommasta sen verran, että äkkiäkös se Donskoi olisi sieltä vaihtoon luistellut ja nopeammin saatu uusi ukko tilalle, eli turhaa höpötystä. Turha sääntö ja kyllä nyt pitäis playoffeissa olla pikku nahinat sallittuja.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Vieraaseen ketjuun, mutta mielestäni Mäenpään jäähy oli ihan selkeä tämän idioottimaisen säännön takia ettei ilman kypärää voi pelata, lisäksi Kärpät pelasi jo tilanteessa vajaalla ja Mäenpää käsillään aiheutti kypärän tippumisen.
Täällä puhutaan ihan faktana että Mäenpää sai jäähyn tahallisesta vastustajan kypärän päästä ottamisesta. Ei saanut vaan väkivaltaisuudesta. Tuomarin mukaan Mäenpää pelasi lopussa ylikovaa eikä sillä ole mitään tekemistä sillä että Donskoilta tipahti kypärä tilanteessa.

Näin koko sarjaan liittyen, JYPin pitää jollain tavalla tehdä Donskoin pelaamisesta vähemmän kivaa. On se sitren kovat ja puhtaat taklaukset, verbaalinen häirintä, pikkusika tai jopa erikoisvartointi kotiotteluissa kun sitä on hankala toteuttaa vieraissa Kärppien vaihtoedun takia. Jotain pakko keksiä, muuten käy köpelösti.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
@Sudan1 hyviä pointteja. Eritoten minua kiinnostaa nähdä millaiseksi finaalien tuomarilinja muodostuu. Nythän tilanne on se, että toisessa sarjassa vihelletään ainoastaan ruumiit ja toisessa pelataan (yli)tarkan runkosarjalinjan mukaan. Voi olla kova paikka sopeutua sallivampaan asenteeseen, jos tämä sarja vihelletään loppuun asti yhtä tiukasti. Uskoisin silti että JYPiltä tämä sopeutuminen onnistuisi helpommin, kuin toistaikseksi varsin epäfyysisesti pelainneilta Kärpiltä.

Joten toivottavasti toivomaasi kovuutta yritetään antaa. Siitä on varsin todennäköisesti Kärpille pelkästään hyötyä.

Ainoastaan silloin, jos kovuutta annetaan väärässä paikassa. Eihän se nyt sitä tarkoita, että Donskoi koitettaisiin ajella pystyyn joka hyökkäystilanteessa ja täten annettaisiin tilaa, vaan sitä että maalin edessä tulee niin helvetisti poikkaria kehoon ja hanskaa naamaan. Lisää tällaista kaivataan, mutta JYPiltä ei varsinaisesti enää löydy pelaajia, jotka olisivat erikoistuneet vastustajan takkina olemiseen. (Lahti ja Viitanen sentään vähän pystyvät kuumentamaan vastustajaa, mutta vastustajan tähtipelaajien poisottamiseen eivät ole ideaaleja vaihtoehtoja.)
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Surullista keskustelua tämä Donskoin hakkaamisyllytys. Kahvausliigassa on kovin vähän taidolle tilaa ja se vähäkin tuntuu olevan joillekin liikaa.

Jos täällä joku on puhunut hakkaamisista ja sikailusta, irtisanoudun tästä täysin. On täysin eri asia pelata kovaa ja puhtaasti + kiusata ja härnätä kuin hakata tai sikailla.

Siitä samaa mieltä, että Donskoin ketjun pelaamisesta pitää viedä ilo pois minimoimalla tila ja aika. Tätä ei ole vielä täysimääräisesti toteutettu, joten vertailut maailman kaikkien aikojen parhaaseen jääkiekkoilijaan yms. kuittaan kevyellä naurahduksella.

Donskoin ketju, tuskin tässä JYP-leirissä kukaan mitään rottailua haluaa, kunhan pistetään ketju muuten tiukoille sääntöjen puitteissa.

Jupa
 
Viimeksi muokattu:
H

Hidas_ja_kankea

Siitä samaa mieltä, että Donskoin ketjun pelaamisesta pitää viedä ilo pois minimoimalla tila ja aika. Tätä ei ole vielä tätysimääräisesti toteutettu, joten vertailut maailman kaikkien aikojen parhaaseen jääkiekkoilijaan yms. kuittaan kevyellä naurahduksella.

Ai onko jollain mopo keulinut niin paljon donkkarin suhteen, että ollaan tehty epäsopivia pelaajavertailuja? Pakko tuo on Donskoi hyvyys leiristä riippumatta myöntää, että yleensä pelaajan uran ollessa tuossa vaiheessa, ei taplata enää kotoliigaa. Donskoista vielä huomautus fyysisyyden kasvaminen tälle kaudelle. Kiekon suojaaminen ja kulmatilanteesta kiekon kanssa poistuminen ovat aivan eri tasolla.

Kemppainen nyt satuu olemaan vahva ja fyysinen pelajaa, vaikka ei ole ollut uutisissa ylimenneistä taklauksista. Eipä tuo ole edes pahemmin kärppävuosina pelejä jättänyt väliin. Junttilan merkitys ketjussa on tilan luominen hyvällä luistelulla. Ei ole samettikäsi kysessä ja rankkariyritykset vuosien varrella ovat olleet onnettomia.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Joka vuosi sama juttu. Kärpät ei taklaa ja Kärpät on neiti. Ja vielä tuomaritkin kuulema suosii Kärppiä. Viime kevään farssi ei ole unohtunut vieläkään. Haluatte varmaan, että linja muuttuu sellaiseksi, että vain tapon yritykset lasketaan? Linja on nyt ollut ainakin huomattavasti viime kevättä parempi. Keksikää ihan oikeasti jotain uutta.

Kärpät on fyysinen oikealla tavalla. Kyllä siellä Jypit kerää lukua aina kun paikka taklata on. Se on sitä kovaa peliä. Toki muutaman tällin enemmän voisi silloin tällöin antaa. Kukkonen hoitaa sitten loput.

No, menemättä mihinkään kukkotappeluun: en minä ole kyllä totta puhuen nähnyt kovinkaan montaa Kärppä-pelaajan taklausta näissä peleissä. Bluesia vastaan pelatun ottelusarjan ekan ottelun ekassa erässä oli taklauksia vähintään puolet enemmän kuin näissä kahdessa pelissä yhteensä. Eikä sarjasta todellakaan mitään sikailua tullut. Blues taklasi puhtaasti ja kovaa, ja JYP vastasi tähän. Jos tuon aspektin ottaisi vielä mukaan tähän sarjaan - huhhuh millainen sarja.

Ja väärinkäsitysten välttämiseksi: en ole syyttämässä Kärppiä neitimäisyydestä sinänsä, kukin pelatkoon omien avujensa kautta ja siten kuin se parhaiten peliä palvelee. Kärppien ei tarvitse käyttää turhaa fyysisyyttä, sillä se on kuluttavaa myös antavalle osapuolelle - ja tietänevät tämän. JYP sen sijaan kykenee myös paljon fyysisempään peliin kuin mitä tähän mennessä tässä sarjassa on nähty.

Ja mitä tuomareihin ja kypäränremmeihin tulee: no, nuo meni runkosarjassa vähän erilailla jossakin välissä. Siitä syystä ainakin minulle tuotti ihmetystä kaksi(!) jäähyä tuosta syystä yhdessä pelissä. Ja kyllähän nyt kypärän saa päästä helposti irti siten, että se näyttää vastustajan virheeltä missä tahansa väännössä. Minusta paska sääntö koko kypärättömänä pelaamisen rankaiseminen, samaten jäähyn antaminen kypärän päästä repäisemisessä. Sitä sattuu, ja enimmäkseen nuo vahinkoja ovat.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Pakko tuo on Donskoi hyvyys leiristä riippumatta myöntää, että yleensä pelaajan uran ollessa tuossa vaiheessa, ei taplata enää kotoliigaa. Donskoista vielä huomautus fyysisyyden kasvaminen tälle kaudelle. Kiekon suojaaminen ja kulmatilanteesta kiekon kanssa poistuminen ovat aivan eri tasolla.
Molemmissa joukkueissa on pelaaja joka suurella todennäköisyydellä siirtyy ensi kaudeksi NHL-organisaatioon. Teillä Donskoi, meillä Hännikäinen. Ihailtavaa pelaamista molemmilta nuorukaiselta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luottavainen voi toki olla ja varsinkin silloin, jos sille on perusteita ottelutapahtumiin nähden. Kukaan ei voi toisen pään sisälle mennä ja tulkita mitä oikeasti ajattelee. Nuo 4-1 heitot ja SaiPa sarjaan viittaamiset saavat vain hieman epäilemään niitä tarkoitusperiä tuollaisissa kommenteissa.. Helposti voi tulkita myös ylimielisyytenä ja pelkona, mutta sehän kuuluu näihin.
Nyt saa kurkistaa pikaisen minun pääni sisään. Olen luottavainen Kärppien menevän tästä sarjasta jatkoon, jopa 4-1 voitoin. Ymmärrä Creedin kommentin täysin, sillä hyvin samatyyliseksi keskustelu meni SaiPa-sarjan vierastappion jälkeen kuin eilisen JYP-tappion jälkeen. Toki asialinjalla pysyen toisin kuin lappeenrantalaisten kanssa, kiitos siitä. SaiPa-sarjassakin tilanne oli 1-1 ja monet uskoivat SaiPan jopa pudottavan Kärpät jatkosta. No, lopulta SaiPa oli vailla mahdollisuuksia, sillä niin suuren korjausliikkeen kärpät teki tappion jälkeen. Tässä on nyt yksi välipäivä ja saa nähdä, mitä sieltä huomenna tulee. Luottoni Marjamäkeen ja joukkueen laatuun on lähes vankkumaton. Ainoa asia, joka luottoani voi heiluttaa, on kapteenistomme uupuminen kokoonpanosta. Kukkosen ja Pyörälän pelikunto on avoin ja kolmas kapteeniston jäsen Huml, pelaa myös ilmeisesti toipilaana.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Koomista ulvomista nyt kaikissa ketjuissa kun jyppikin on saanut rikkeistään jäähyjä. Saattaahan se Hippoksen linjaan tottuneille olla uusi tilanne.

Eilisenkin pelin jäähyt olivat molemmin puolin kaikki ihan ansaittuja ja itse otettuja, samoin kuin perjantain pelissä. Harvinaisen jämäkkää tuomaritoimintaa tässä sarjassa tähän asti.

Epäilemättä on oululaisen mielestä jämäkkää, kun kampit ainakin tuntuu menevän läpi Kärppä -pelaajilta. Näinköhän olisi enää niin jämäkkää tuomarointia, jos Kärppien rikkeistä vihellettäisiin yhtä kovalla prosentilla kuin JYPille tähän mennessä?
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Surullista keskustelua tämä Donskoin hakkaamisyllytys. Kahvausliigassa on kovin vähän taidolle tilaa ja se vähäkin tuntuu olevan joillekin liikaa.

Missä? Aikamoista puusilmäisyyttä tarvitsee kyllä, jos et osaa oikeassa kontekstissa tekstiä lukea: kyllä täällä on Donskoille vaadittu erityishuomiota (tietysti! Kaverihan dominoi miten haluaa), mutta ei se väistämättä heti tarkoita, että kaveria ajetaan kuolleesta kulmasta suoraan päähän, kun kultakypärä on tempoutunut päästä purraan korva irti, ja kun mies makaa maassa lyödään mailan tupilla kylkiluiden väliin.

Kehotanko tässä nyt rikolliseen toimintaan, vai vaadinko erityishuomiota Donskoin aisoissa pitämiseen? Osaatko lukea kontekstia?

Minulta löytyy papukaijanmerkkiä varten leimasin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
maalin edessä tulee niin helvetisti poikkaria kehoon
Jääkiekko on jo lajina ihan kova. Ei pyörää tarvitse keksiä uudelleen. Poikittaista kehoon vaan, niin ylivoimalla on sitten mukavaa Donskoin ja Kemppaisen ratkoa.

Faktahan on se, että jo runkosarjan lopulla piiputtaneet Donskoi ja Kemppainen tulevat pikku hiljaa yhä enemmän hyytymään, kun välipäiviä ei juuri ole. Toki hyytyneinäkin voivat tehdä pisteitä, mutta totaalinen dominointi vähenee. Siinä lähtee ainoa Kärppien ase ja JYP marssii finaaliin. Seuraava peli saattaa olla ainoa, jonka Kärpät vielä voittaa, jos voittaa sitäkään. No, ennen ottelusarjan alkua veikkasin sarjan menevän JYPille 4-2, joten pidetään edelleen se. Ei tässä mitään yllättävää ole tapahtunut. Kaikki tämä on ollut nähtävissä jo helmikuusta lähtien.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Joten toivottavasti toivomaasi kovuutta yritetään antaa. Siitä on varsin todennäköisesti Kärpille pelkästään hyötyä.

Heh, samaa mieltä. Kärppiä on yritetty läpi kauden horjuttaa säännöllisin väliajoin ns. kovalla pelillä, heikolla menestyksellä. Donskoi kuten Kemppainenkaan eivät ole mitään mikkihiiriä, jotka eivät kestäisi kovaa peliä. Samaa ei voi sanoa esimerkiksi näistä hännikäisistä ja perriineistä jotka kyllä keräilevät kulmassa leluja jos aletaan ihan tosissaan ihmistä kolhia. En siis suosittele tätä linjaa minäkään.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Surullista keskustelua tämä Donskoin hakkaamisyllytys. Kahvausliigassa on kovin vähän taidolle tilaa ja se vähäkin tuntuu olevan joillekin liikaa.

Vanhapuuma jo tuosta kommentoikin osuvasti, mutta tosiaan: eihän tässä kukaan mihinkään vahingoittamisyrityksiin ole yllyttämässä. Täällä kaivataan vain sitä aspektia pelistä, joka on jokaisen puolustavan pelaajan tärkein tehtävä lajissa kuin lajissa, eli tehdä vastustajan taitavimpien pelureiden pelaamisesta niin epämiellyttävää kuin vain mahdollista. Tämä tietysti mieluusti vieläpä sääntöjen sallimissa rajoissa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Heh, samaa mieltä. Kärppiä on yritetty läpi kauden horjuttaa säännöllisin väliajoin ns. kovalla pelillä, heikolla menestyksellä. Donskoi kuten Kemppainenkaan eivät ole mitään mikkihiiriä, jotka eivät kestäisi kovaa peliä. Samaa ei voi sanoa esimerkiksi näistä hännikäisistä ja perriineistä jotka kyllä keräilevät kulmassa leluja jos aletaan ihan tosissaan ihmistä kolhia. En siis suosittele tätä linjaa minäkään.
Tää oli hauska. Hyvä että täälläkin huumori jo vähän lentää. Vai että Perrin ja Hännikäinen hyytyisivöt kovasta mutta puhtaasta pelistä... Innostuisivat vaan pelaamaan paremmin.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Lärpät on fyysinen oikealla tavalla. Kyllä siellä Jypit kerää lukua aina kun paikka taklata on. Se on sitä kovaa peliä. Toki muutaman tällin enemmän voisi silloin tällöin antaa. Kukkonen hoitaa sitten loput.

Eilen sit ei ollu paikkaa taklata koska en laskenut yhtäkään taklausta Kärpiltä - ihme selittelyä sultakin. :D JYPin pari maaliakin, etenkin 4-3 maali tuli Boycen hyvän taklauksen ja sitä seuranneen kiekonriiston jälkeen.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Epäilemättä on oululaisen mielestä jämäkkää, kun kampit ainakin tuntuu menevän läpi Kärppä -pelaajilta. Näinköhän olisi enää niin jämäkkää tuomarointia, jos Kärppien rikkeistä vihellettäisiin yhtä kovalla prosentilla kuin JYPille tähän mennessä?

Arvaan kyllä mitä tilanteita tarkoitat näillä "viheltämättömillä kampeilla". Itse olen juuri näissä tilanteissa iloinnut siitä että viimeinkin löytyi tuomarit jotka eivät mene jyppiläisten loikkiin. Useamman vuoden olen jo sadatellut jyväskyläläisten tapaa kaatua dramaattisesti jos maila osuu jalkoihin, vaikkei se osuma millään tavalla pakottaisi kaatumaan. Ei filmaamisesta pidäkään palkita.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arvaan kyllä mitä tilanteita tarkoitat näillä "viheltämättömillä kampeilla". Itse olen juuri näissä tilanteissa iloinnut siitä että viimeinkin löytyi tuomarit jotka eivät mene jyppiläisten loikkiin. Useamman vuoden olen jo sadatellut jyväskyläläisten tapaa kaatua dramaattisesti jos maila osuu jalkoihin, vaikkei se osuma millään tavalla pakottaisi kaatumaan. Ei filmaamisesta pidäkään palkita.

Saatiinhan me tänne jo yksi provoilijakin ilmoittautumaan. Ei mennä näihin, pliis. Olis jo se maanantai, jotta voitaisiin alkaa keskittyä taas peliin.

Jupa
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Arvaan kyllä mitä tilanteita tarkoitat näillä "viheltämättömillä kampeilla". Itse olen juuri näissä tilanteissa iloinnut siitä että viimeinkin löytyi tuomarit jotka eivät mene jyppiläisten loikkiin. Useamman vuoden olen jo sadatellut jyväskyläläisten tapaa kaatua dramaattisesti jos maila osuu jalkoihin, vaikkei se osuma millään tavalla pakottaisi kaatumaan. Ei filmaamisesta pidäkään palkita.

En voi viitata muuhun kun mitä Söde sanoo alemassa tekstissä. Mutta johan se provoilu alkaa vihdoin, odotellutkin sitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös