Otteluseurantaketju Liiga La 21.2.2015

• 44 335
  • 446

Wolves

Millä perusteella tuo rankkari vihellettiin? Ei tuo huitominen estänyt Malista laukomasta, joten eikö sen nyt olisi pitänyt olla "vain" kakkonen? No tuolla lopputuloksella varmasti käy nyt Saipalle, mutta silti, tuntuu nuo tuomarit vetävän noita rankkareita välillä ihan hatusta oman mielen ja dramaattisuuden mukaan.

Samaa ihmettelin itsekin. En viitsinyt lähteä valittamaan asiasta, koska "SaiPa-fanit itkevät taas" lause olisi helähtänyt vastapalloon.

Matza187

Liivik ja hattutemppu

TrueThat

HIFK, Rangers, Real Madrid
GOLDENBOY!

HIFK
Goldie tekee. Eiköhän tämä käänny kolmannessa.

EMS78

JYP
JYP vois pelata lopun pelin ilman maalivahtia. Ei tuo muu joukkue ansaitse maalivahtia yrittämään pelastaa sitä mitä ne muut kusee. Tuntuu vähän pahalta Rajaniemen ja Espooseen matkanneiden JYPin kannattajien puolesta. Muuten toivoisin kymmentä maalia tänään Bluesille.

Blues - JYP tokan erän jälkeen 6-2

Roku

Rauman Lukko
Lukko toistamiseen ylivoimalle. Vanha Lukontappaja Pöyhönen jäähylle. Nytkö se tasoitus tulee?

Ribals

Ojamäelle oli ennen HIFK:n maalia paikka laittaa peli 4-1:teen mutta ei maistunut ja 3-2 tilanteesta erätauolle. HPK:kin johtaa kahden erän jälkeen Kärppiä, joten voitto pitäisi kyllä kairata tänään.

Roku

Ja tulihan se tasoitus. Mikko Kousa ylivoimalla 1-1.

madeOFspade

Ässät
Jumalauta toi Sammalkangas pelaa kyllä aivan väärässä sarjassa.

Nyt pitäiai valmennukselta löytyä rohkeutta viltittää varakapteeni. Kiekon kanssa todella surkea ja mieskin unohtuu puolustaessa vähä väliä.

spaceman

JYP, #26, #15, #11, #45
Karua katsottavaa tuo laukaisukartta. Kaikki blegin maalit tulleet ykkössektorilta, keskeltä, maalin edestä.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Siis ei vittu...vain saipa pystyy tähän: eka hiton hyvä erä, sitten perään ehkä kauden surkein erä...aivan järkyttävää paskaa koko erä. Jos tää jatkuu, niin peli päättynee jotain 6-3...en ymmärrä tollaista ilmeen täydellistä sulamista. Se toki vähän vituttaa, että Palola onnistui itkemään korkealla mailalla tehdyn maalin itselleen.

Karhunkulta

Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ei sitten jumalauta voida edes superhyper tuurilla tappaa sitä peliä? Ei edes fortuunan avustuksella? Ei, päästetään kaveri taas pari sekuntia myöhemmin ihan vapaasti tekemään sen sijaan maali omaan verkkoon!

Hakatkaa ne vastustajan mailat poikki, poikkaria selkään, jotain nyt vittu! Noin helppoja maaleja kannata päästää, kun voisi vaikka sen jäähyn mielummin ottaa ja luottaa alivoimaan. Ihme perseily se vaan jatkuu.

Joo, 3-2 Ässille peli on... Vielä. Ei luultavasti kestä kyllä loppuun asti tuolla puolustusintensiteetillä

Salt

SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Onpa erikoinen peli Tampereella. Ensin SaiPa antaa mallia miten erien välit pelillisesti voi vaihdella kuin yö ja päivä. Sitten ammattimaiset tuomarit "auttaa" Tapparan peliin numerollisesti mukaan. Aivan käsittämätöntä SaiPaa ja tuomarityöskentelyä.