Tuokkolan toinen – Ilves kaudella 2014–2015

  • 110 581
  • 421

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hienoa, että Ilveksen hyvin pelanneille a-nuorille avautuu näyttöpaikkoja. Liika on kuitenkin liikaa ja liiga on liigaa. Tässä vaiheessa kautta ei ole varaa siihen, että noin puolet hyökkääjistä on "märkäkorvia". Loukkaantumistilanne vaatii välitöntä reagoimista ja parin pelaajan hankintaa.

Kiinnostavaa olisi tietää, miksi Ilvekselle on iskenyt tällainen yhtäkkinen loukkaantumissuma. Sairastuvalla ovat kuitenkin vakiokokoonpanon hyökkääjistä Polak, Rautiainen, Välimaa ja Veistola. Toipilaiksi laskettaneen Tyrväinen ja Hintz. Riekkinenkin on ilmeisesti jossain määrin kysymysmerkki. Lisäksi sopimushyökkääjistä Rämö on pidempään poissa.
 
Viimeksi muokattu:

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tammikuun alun pelisuma oli juuri niin raskas kuin pelättiin. Ja edelleen pelit jatkuu tiukalla tahdilla. Nyt olisi sitä Ruuttuakin tarvittu, kohta on puolet hyökkääjistä A-junnuja. No katsotaan mitä Juupe saa aikaiseksi. Ketäs meillä nyt huomenna sitten on kehissä?

Sandell-Laakso-Hintz
Tyrväinen-Zalewski-Savilahti
Mustonen-Asplund-Meskanen
Heponiemi-Salmela-Moisio

-> Noillako mennään? Jätetään Riekkinenkin laskuista pois, kun on kerran kuumeessa. Näistäkin jätkistä Tyrväinen ja Hintz lienevät toipilaita, kun kumpikin vedettiin edellisestä ottelusta viime hetkillä pois.

EDIT: Moisio unohtui. Ja kaiketi Salmelakin pelaa hyökkääjänä, kun on edellisetkin pelit sillä paikalla pelannut.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Hienoa, että Ilveksen hyvin pelanneille a-nuorille avautuu näyttöpaikkoja. Liika on kuitenkin liikaa ja liiga on liigaa. Tässä vaiheessa kautta ei ole varaa siihen, että noin puolet hyökkääjistä on "märkäkorvia". Loukkaantumistilanne vaatii välitöntä reagoimista ja parin pelaajan hankintaa.

Veit jalat suustani. Jos tilanne olisi se, että olisi juututtu sarjan pohjalle (näinkin on kai joskus käynyt), niin olisi ok peluuttaa kahta ketjua omia junnuja. Nyt ollaan kutenkin pleijaripaikassa kiinni ja muistissa on viime kevään totaalinen housuun paskominen maaliviivalla. Samanlaiseen sulamiseen ei ole varaa tällä kaudella.

Kaikki kunnia Meskasen hattutempulle. Huikea teko, mutta kuten arvata saattoi se oli suonenveto heikkoa TPS:ää vastaan. Liuksiala pörräsi kivasti ja väläytteli nopeuttaan. Käytännössä pelin ulkopuolella. Nyt kokoonpanoon nostetaan kaiketi Heponiemi. Mitat eivät kerro massiivisesta fyysisyydestä eivätkä statsit sniperin luonteesta. Fakta vain on se, että näillä kavereilla ei kellistetä Tapparaa, Lukko, JYP:ä, IFK:ta, Kärppiä jne.

Toivottavasti Pajuoja julkistaa vielä tämän viikon aikana hyökkääjähankinnan. Tässä vaiheessa kautta ei tarvitse miljoonaa maksaa kenellekään. Kyse on taidosta löytää laadukas hyökkääjä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Sieltä tuli yksi hyökkääjä. Toni Kallela siirtyy naapurista Ilvekseen loppukauden ajaksi. Ei kyllä allekirjoittanutta lohduta yhtään. Nyt kaivataan sitä kärkiosaamista - ei näitä mestisjannuja.

Linkki Ilves.comin uutiseen aiheesta:
http://ilves.com/?p=24587

Todennakoisyys sille, etta Ilvekseen tulisi joku iso nimi tassa vaiheessa kautta lienee aika minimaalinen. Polak ja Zalewski on jo talla kaudella tullut, joten meidan vajavaiselta budjetilta tuskin hirveasti enempaa uskaltaa vaatia. Toisaalta, Kallela on pirun potentiaalinen kaveri ja on jo osoittanut viime kaudella pystyvansa pisteita tekemaan liigassa, joten ihan ok haku. 75 pistetta A-junioreissa kertoo myos hirvittavasta potentiaalista. Onko siita potentiaalista sitten mitaan hyotya tassa ja nyt? Paha sanoa. Toivottavasti onnistuu.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuokkolan pinna alkaa olla kireänä ja kiukuttelu lehtien kautta uumoilee lähtöhaluja. Tuoppi tajunnee kipeästi että tämä kausi on hänelle itselleenkin näytön paikka. Kolmas perättäinen sulaminen ja joukkueen menettäminen on hyvää vauhtia käynnissä eikä mahalaskun jälkeen enää kuuluisi siihen lupauksia herättävien uusien valmentajien joukkoon, vaan tie veisi jonnekin Mestiksen ja Tanskan suuntaan. Poppareita mussuttavien fanien onneksi taustajoukot ovat aina osanneet suhtautua tällaisiin kireileviin valkkuihin johdonmukaisesti... show'ta on siis tiedossa. Keitäs valkkuja nyt olikaan vapailla markkinoilla? Raipen lisäksi siis, puhutaan oikeista valmentajista.

http://m.mtv.fi/sport/jaakiekko/sm-...s-valmentaja-paljasti-toiset-kasvonsa/4695892

http://www.iltalehti.fi/smliiga/2015011419022594_sm.shtml
 

Paatelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pahat ovat signaalit nyt ilmassa, tuo aivan hirmuinen otteluruuhka kuormitti kyllä luottomiehiä kovasti ja se näkyy sairasosastolla pahasti. Väsyneestä ja varamiehisestä rosterista pitäisi löytää nyt aivan uusi vaihde ettei tuota perinteistä sulamista tapahtuisi. Pitkä on matka vielä maaliin ja nyt täytyisi Tuokkolan käyttää kaikki voimavarat tuohon joukkueen ohjastamiseen ja peli-ilmeen löytämiseen. Toivotaan ettei joukkueen ja koutsin takki ole tyhjiä.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Ajoissa reagointia tarttetas. Sitä ei tehty viimekaudella, eikä näemmä tehdä tällä kaudella. Viimekaudella raahattiin Dimitrikos ja männikkö siirtorajalla, täysin höpöhöpöhankintoja. Nyt tarttettas rutinoituneita ja kokeneita liigajyriä kauden pelastamiseksi, ei edes mitään tähtitapauksia, vaan rutinoituneita ja kauden pääsarjatasolla pelanneista (Suomi, Ruotsi, Venäjä) pelanneita pelaajia tai tää laiva uppoaa. Vielä ennejoulua reagointiin olisi ollut mahdollisuus menestytystä silmälläpitäen, sitä ei tehty, joten nyt reagoinnin on oltava kauden pelastava (pleijaripaikan varmistava). Siirtorajalle ei ole varaa odottaa, eikä Kalelan tapaset prospektit auta tässä ja nyt (nuorten osuus on tapissa).


Ei ollut syvyyttä riittävästi tänäkään vuonna roosterissa, vaikka välillä siltä näyttikin. Loukkaantumissuma sattuu vaan pahaan paikkaan ja permanentin hajoaminen yleensä tarkoittaa pelin hajoamista. Nyt kun vielä ykkönen hajosi, niin pelillinen rakenne romahti ihan täysin kovasta tsempistä huolimatta.


Tietysti, rahaa ei ole, mutta kestääkö budjetti myöskään pelijareista jäämistä? viimekauden todellisen miljoonatappion alla tietty eletään, mutta niin, no, Uncle Vinnie, mitä sää tästä Ilveksestä haluat?
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Loukkaantumistilanne on kieltämättä vaikea, mutta Tuokkolankin kannattaisi keskittyä siihen olennaiseen. Melkein joka joukkueella on loukkaantumissuma jossain vaiheessa kautta. Vahvistuksia tärkeämpää on saada joukkueen peruspeli takaisin voittavalle tasolle. Ei paikallispeliäkään hävitty loukkaantumisten takia vaan siksi, että avauserässä lahjoitettiin kolmella karmealla, alokasmaisella virheellä (tai virhesumalla) maalit vastustajalle. Isoja virheitä on tullut lähes pelissä kuin pelissä (Kärpät-voitto hienona poikkeuksena) jo parin kuukauden ajan. Ilveksen viisikkopeli ei ole ollut puolustussuuntaan läheskään yhtä tiivistä kuin suurimman osan ajasta viime kaudella. Maalivahtipeli on pelastanut paljon, mutta heti jos sillä osastolla ei ole ollut ihan paras päivä niin ei ole pystytty edes taistelemaan voitosta. Viisikkopelin parantamisesta ja isojen virheiden karsimisesta tämän kauden menestys on kiinni eikä uusista vahvistuksista.
 

Kyle

Jäsen
Viimekaudella raahattiin Dimitrikos ja männikkö siirtorajalla, täysin höpöhöpöhankintoja. Nyt tarttettas rutinoituneita ja kokeneita liigajyriä kauden pelastamiseksi, ei edes mitään tähtitapauksia, vaan rutinoituneita ja kauden pääsarjatasolla pelanneista (Suomi, Ruotsi, Venäjä) pelanneita pelaajia tai tää laiva uppoaa.

Näinmpä asia toimii teoriassa, mutta kun katsoo käytännössä tilannetta, niin marras-tammikuussa yhtälö: löytää rutinoituneita ja kokeneita liigajyriä vapailta markkinoilta on erittäin minimaalinen. Tälläistä pelaaja ei pitäisi olla yhtään vapaana ja näin keskellä kautta, tuskin on organisaatioita jotka ovat aloittaneet tyhjennysmyyntinsä. En halua puolustella ketään Ilveksen organisaatiosta, mutta en myöskään halua olla kieltämättä että vaikka tilanne olisi lohdullisempi "rahaa olisi" niin ei Juupen tilanne olisi helppo. Oikeastaan vasta siinä vaiheessa kun ensimmäiset joukkueet heittävät kirveen kaivoon ja ovat valmiita myymään pelaajansa niin voidaan puhua kriteerisi täyttävistä vahvistuksista. Tämä ajankohta on valitettavasti helmikuun puolella niin Ruotsissa, Suomessa kuin vaikka Venäjälläkin, jolloin Ilveksen pudotuspelikelkka on saattanut mennä.

Oikeastaan tämän kauden suhteen ei pelaajarintamalla voida hirveästi enään tehdä, mutta jotta ensi kaudella ei olla jälleen tässä tilanteessa pitäisi nyt alkaa putoilla niitä jatkosopimuksia. Jos ensikauden joukkue olisi pääosin valmis ennen kuin tämän kauden summeri soi viimmeisen kerran, niin voisi olettaa että ensi kaudeksi olisi tietoa onko ensikauden joukkueessa vahvistuksia ja nykyisiä pelaajia profiililtaan "Hurtubise vai Polak", "Hintz vai jotain muuta" tai "Zalewski vai Laakso". Nyt voidaan olettaa Ilveksen kohdalla täsmähankintoihin kulutetut varat, joita pitää jättää kevät kaudelle on kulutettu jo syksyllä kun on paikkailtu floppihankintoja.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Loukkaantumistilanne on kieltämättä vaikea, mutta Tuokkolankin kannattaisi keskittyä siihen olennaiseen. Melkein joka joukkueella on loukkaantumissuma jossain vaiheessa kautta.

Eikohan Tuokkola siihen keskitykin, vaikka toimittajien kyselyihin on vastaillut. Enemman olisin huolestunut siita, etta jalleen kerran valmentaja alkaa olla (ymmarrettavasti) turhautunut organisaation kyvyttomyyteen. Ei ole hyva merkki tama. Mies on tehnyt loistavaa tyota vajavaisella rosterilla jo pari vuotta, mutta aina lopulta jaa kateen mustapekka. Vaikka se peruspeli olisi kuinka hyvin iskostettu joukkueeseen, niin kylla niita virheita tulee kun rosterista puolet on 18-vuoden tietamilla.

Mutta toivottavasti tama viela iloksi kaantyy, jokainen pudotuspeli olisi positiivinen juttu Ilveksen nykytilanteella ja lahihistorialla.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikohan Tuokkola siihen keskitykin, vaikka toimittajien kyselyihin on vastaillut. Enemman olisin huolestunut siita, etta jalleen kerran valmentaja alkaa olla (ymmarrettavasti) turhautunut organisaation kyvyttomyyteen. Ei ole hyva merkki tama. Mies on tehnyt loistavaa tyota vajavaisella rosterilla jo pari vuotta, mutta aina lopulta jaa kateen mustapekka. Vaikka se peruspeli olisi kuinka hyvin iskostettu joukkueeseen, niin kylla niita virheita tulee kun rosterista puolet on 18-vuoden tietamilla.

Mutta toivottavasti tama viela iloksi kaantyy, jokainen pudotuspeli olisi positiivinen juttu Ilveksen nykytilanteella ja lahihistorialla.

Onhan se huolestuttavaa, mutta aika odotettua. Ei sen kai pitäisi Tuokkolalle enää tässä vaiheessa tulla yllätyksenä, että Ilveksen resurssit vahvistaa joukkuetta ovat heikot. Tuskinpa tuo mediassa huutelu asiaa parantaa. Lähinnä tulee mieleen, että Tuokkola yrittää vierittää taas kerran laskevaa käyrää pelkästään loukkaantumisten ja vahvistusten puutteen piikkiin, vaikka joukkueen peruspelissä on ollut jo kauan ennen loukkaantumisia ongelmia. Olen tykännyt Tuokkolassa paljon siitä, ettei ole lähtenyt tuolle itkulinjalle, vaan keskittynyt käytettävissä olevan materiaalin kehittämiseen. Toki sillä positiivisimmalla ja kärsivällisimmälläkin miehellä pinna palaa joskus, joten sallittakoon tämä kerta Tumpille. Toivottavasti purkaus ei vaan kerro epätoivosta tämän hetkiseen tilanteeseen.

Ja niitä virheitä on tullut tässä jo pitkään, oli rosterissa sitten ollut kokemusta tai nuoruutta. Jotain on vialla, kun lähes joka pelissä tulee tolkuton määrä ylivoimahyökkäyksiä/läpiajoja vastustajalle. Joko viisikkopeli ei toimi tai pelaajat tekevät ottelusta toiseen isoja henkilökohtaisia virheitä, joita päävalmentaja ei saa kuriin. Vähän ihmetytti HPK-pelissä se raju reaktio yhteen takaiskuun (Zalewskin kentän lähettäminen pukukoppiin), kun vastaavia virheitä oli tullut ennen sitä ja sen jälkeen joka matsissa. Hyökkäys- ja ylivoimapeli on mennyt eteenpäin tällä kaudella, mutta se viime kauden vahvuus eli viisikkopuolustus on ottanut ison askeleen taaksepäin.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Olen tykännyt Tuokkolassa paljon siitä, ettei ole lähtenyt tuolle itkulinjalle, vaan keskittynyt käytettävissä olevan materiaalin kehittämiseen. Toki sillä positiivisimmalla ja kärsivällisimmälläkin miehellä pinna palaa joskus, joten sallittakoon tämä kerta Tumpille. Toivottavasti purkaus ei vaan kerro epätoivosta tämän hetkiseen tilanteeseen.

Juu, tasta veikkaisin juuri olevan kyse. Huonon pelin jalkeen meni kuppi nurin. Mutta jos miehesta on julkisen kuvan perusteella saanut yhtaan oikean kuvan, niin eikohan se keskittyminen ole taas siirtynyt siihen toiminnan parantamiseen.

Vähän ihmetytti HPK-pelissä se raju reaktio yhteen takaiskuun (Zalewskin kentän lähettäminen pukukoppiin), kun vastaavia virheitä oli tullut ennen sitä ja sen jälkeen joka matsissa. Hyökkäys- ja ylivoimapeli on mennyt eteenpäin tällä kaudella, mutta se viime kauden vahvuus eli viisikkopuolustus on ottanut ison askeleen taaksepäin.

Edelleen puhun pelkastaan julkikuvan perusteella, mutta Tuokkolasta on jaanyt sellainen kuva etta mies analysoi tapahtumia aika paljon ja koittaa hakea uusia tapoja toimia jatkuvasti. Tuskin tuossa oli kyse varsinaisesti siita yhdesta pelista ja vaihdosta, vaan enemman koko joukkueen herattelya. Samaan kastiin kuin maalivahdin poisottaminen toisessa erassa yms yms.

Mutta ihan oikeassa olet kylla siita viisikkopuolustamisesta. Onhan se syysta tai toisesta heikentynyt talla kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Oikeastaan tämän kauden suhteen ei pelaajarintamalla voida hirveästi enään tehdä, mutta jotta ensi kaudella ei olla jälleen tässä tilanteessa pitäisi nyt alkaa putoilla niitä jatkosopimuksia.

ei, kun viimekaudella olisi pitänyt tehdä ettei oltaisi NYT taas tässä tilanteessa. Ei sitä maalia voi aina siirtää eteenpäin, ja toivoa, että sitten olisi opittu virheistä, kun tähänkään mennessä ei ole. Ja kyllä niitä pelaajia on saatavana, alisuorittaneita haataisia on ympäri SHLää ja Liigaa, pelaajilla joille ei ole nykyseurassa käyttöä, ja irtoaisivat... rahalla... kyllä, ei ole, siksi sen viimesen lauseen kirjoitinkin.

Kesken kauden voi reagoida. Marras-joulukuussa olisi pitänyt nähdä mahdollisuus menestyä, missattiin, nyt olisi tilaisuus pelastaa kausi leventämällä roosteria, missataanko? ViimekaudelLa missattiin... ei voi ajatella että sitten enskaudeksi, jos se viimekaudellakaan tätäkautta ajatellen ei onnistunut.

Kun operoidaan vähemmällä rahalla, on oltava anammän ketteryyttä ja taitoa urheilupuolen johdossa. Ei ole kyllä vakuuttanut...
 

Kyle

Jäsen
ei, kun viimekaudella olisi pitänyt tehdä ettei oltaisi NYT taas tässä tilanteessa. Ei sitä maalia voi aina siirtää eteenpäin, ja toivoa, että sitten olisi opittu virheistä, kun tähänkään mennessä ei ole. Ja kyllä niitä pelaajia on saatavana, alisuorittaneita haataisia on ympäri SHLää ja Liigaa, pelaajilla joille ei ole nykyseurassa käyttöä, ja irtoaisivat... rahalla... kyllä, ei ole, siksi sen viimesen lauseen kirjoitinkin.

No tuo ensimmäinen lausehan vain toistaa oman näkemykseni. Nyt emme voi palata aikakoneella taaksepäin, mutta parasta mitä edes jonkin aikavälin tähtäimellä on tehdä, solmia jatkosopimuksia tulevia kausia silmälläpitäen. Jos jokin avain miehistöstä tekee tässä vaiheessa muualle sopimuksen, se näkyy kevään osalta tason laskuna Ilves-nutussa.

Itse näen että alisuorittaneet haataiset kuuluvat mainitsemasi Männikön kaltaisiin höpöhöpö-hankintoihin. Pelaajiin ketkä eivät mahdu liigajoukkueen vakiokokoonpanoon ja keiden palkkaa kukaan ei halua ottaa kontilleen.

Kesken kauden voi reagoida. Marras-joulukuussa olisi pitänyt nähdä mahdollisuus menestyä, missattiin, nyt olisi tilaisuus pelastaa kausi leventämällä roosteria, missataanko? ViimekaudelLa missattiin... ei voi ajatella että sitten enskaudeksi, jos se viimekaudellakaan tätäkautta ajatellen ei onnistunut.

Kun operoidaan vähemmällä rahalla, on oltava anammän ketteryyttä ja taitoa urheilupuolen johdossa. Ei ole kyllä vakuuttanut...

Kesken kauden voidaan reagoida, mutta otollisemmat hetket eivät ole marras-tammikuussa. Ensimmäisten(5-15) kierrosten jälkeen syys-loka-marraskuussa pystytään reagoimaan hyvin kun valtava määrä pelaajia tippuu P-Amerikasta leireiltä. Osa jää pelaamaan "alipalkattuna" AHL:ään, mutta monet valitsevat Euroopan. Toinen hetki kun voidaan metsästää vahvistuksia on Helmikuu puoleenväliin asti. Tällöin monessa sarjassa pudotuspelimahdollisuutensa menettäneet joukkueet hakevat viimmeisiä säästöjä, kauppaamalla pelaajia. Tällöin ei puhuta välttämättä enään alisuorittaneista vaan ihan pelimiehistä.
Kyllähän fakta on se, että jos Ilves pystyy taistelemaan 2 viikkoa nykyisellä kokoonpanolla, niin mahdollisuus saada kova pelaaja on moninkertainen kun juuri tällähetkellä, ehkä jopa sellainen joka pysty ratkomaan otteluita. Eriasia onko Ilves jo silloin tippunut pudotuspeli-kelkasta.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juu, tasta veikkaisin juuri olevan kyse. Huonon pelin jalkeen meni kuppi nurin. Mutta jos miehesta on julkisen kuvan perusteella saanut yhtaan oikean kuvan, niin eikohan se keskittyminen ole taas siirtynyt siihen toiminnan parantamiseen.

KalPa -ottelun perusteella juuri näinhän se asia taisi olla. Avauserässä taas pari pakollista pahaa nukahdusta, joista ei onneksi rankaistu, mutta sen jälkeen kaksi viimeistä erää vakuuttavan hyvää puolustuspeliä. KalPa- ja Kärpät -ottelut osoittavat, että Tuokkolan poppoo osaa edelleen puolustaa viisikkona hyvin silloin kun keskittyminen on oikeissa asioissa. Näissä kahdessa ottelussa on lähdetty selvänä altavastaajana otteluun ja ilmeisesti sen myötä joukkueen nöyryys on riittänyt pelata yksinkertaista peliä puolustuksen kautta. Liian monessa pelissä on keskittyminen ollut hyökkäämisessä ja matsi mennyt Hawaiji-meiningiksi. Nyt pitää loppukaudeksi saada tuo puolustuspelin nöyryys pysyväksi asiaksi. Kotipeleissäkin voi sen viihdyttämisen jättää vähemmälle ja keskittyä viisikkopelin eheyteen. Tällä kaudella tarvitaan se sääläripaikka, tyylillä ei väliä.
 

Droppen12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, persoonat
Kallela oli kyllä erinomainen eilen ja olisi ansainnut rankkarinkin kun tuli KalPa pakista hyvillä jaloilla ohi. Tuomarilla ei riittänyt munaa antaa rankkaria kun oli jo rangaistus tulossa toisesta tilanteesta. Olen toivonut Kallelalle onnistumisia huikean A-kauden jälkeen mutta mies on vaan ollut väärässä paikassa väärään aikaan ja ei ole tästä syystä saanut roolia ensiksi KalPassa ja sen jälkeen Tapparassa. Tulee yllättämään monet vielä tämän loppukauden aikana ja toivottavasti saa ensi kaudeksi hyvän roolin vaikkapa Ilveksestä.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Kallela oli kyllä erinomainen eilen ja olisi ansainnut rankkarinkin kun tuli KalPa pakista hyvillä jaloilla ohi. Tuomarilla ei riittänyt munaa antaa rankkaria kun oli jo rangaistus tulossa toisesta tilanteesta. Olen toivonut Kallelalle onnistumisia huikean A-kauden jälkeen mutta mies on vaan ollut väärässä paikassa väärään aikaan ja ei ole tästä syystä saanut roolia ensiksi KalPassa ja sen jälkeen Tapparassa. Tulee yllättämään monet vielä tämän loppukauden aikana ja toivottavasti saa ensi kaudeksi hyvän roolin vaikkapa Ilveksestä.

Mikäli Kallela pelaa hyvän loppukauden Ilveksessä, niin olen melkein varma, että Ilves pitää Kallelan siinä kohtaa. Tuntuu muutenkin näin Tuokkolan aikana, että mitään valmiita staroja ei hankita, vaan näitä lupaavia ja huomattavasti halvempia pelaajia. Toki Ilveksen taloustilanne ei mahdollista muutenkaan minkää Zaborskien hankkimisia.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Nyt emme voi palata aikakoneella taaksepäin

”History will teach us nothing”

Eli viimekaudella odoteltiin Cybressin, Kantolan ja Keräsen jatkosoppareita ja saatiin Välimaa ja Veistola.

Onko opittu, jää nähtäväksi.

Itse näen että alisuorittaneet haataiset kuuluvat mainitsemasi Männikön kaltaisiin höpöhöpö-hankintoihin

Vain tälläisiä voi kesken kauden irrota ja erinomaisia esim ruotsista tai Venäjältä. Ne toki maksaa. Djurgården hankki juuri Fleuryn Sportista. Kyllä ne pelaajat liikkuu, jos on taitoa, tahtoa ja rahaa. (männiköt on mestishakuja, haatajat pääsarjoista)

Kesken kauden voidaan reagoida, mutta otollisemmat hetket eivät ole marras-tammikuussa.

Ei tietenkään ole, mutta on ajauduttu tilanteeseen, koska ajoissa ei olla reagoitu, että olisi tehtävä jotain nyt, jotta voi varmistaa pleijaripaikan. Helmikuun puolessavälissä saattaa olla myöhäistä.

Naapuri hankki juuri viime viikolla Henrik Tömmernesin. Tammikuussa, koska tarve oli nyt.

Eriasia onko Ilves jo silloin tippunut pudotuspeli-kelkasta.

Tämä ei ole eriasia, tämä on pääasia.

Ja jos halutaan menestyä, se pitää olla mielessä joka kausi ja joka hetki. Varaa pleioff junasta putoamiseen ei ole. Siksi reagointeja tulee tehdä etukäteen, ei silloin kun maito on jo kaatunut.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jaahas, Sointu sitten takaisin Ilvekseen ja Moisio Tepsiin. Kyllähän tässä tietysti pistepotentiaalia saatiin melkoisesti lisää.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Jaahas, Sointu sitten takaisin Ilvekseen ja Moisio Tepsiin. Kyllähän tässä tietysti pistepotentiaalia saatiin melkoisesti lisää.
Turussa on asiat huonommin kuin osasin aavistaakaan. Onneksi oli kahvit vielä MoccaMasterissa tippumassa kun uutisen luin...
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onko tämä siirto jonkinlainen vitsi? Yleensä meiltä tyhjennetään kaikki mitä irti saadaan, mutta että Moisiosta Sointu? Tepsi huhuu?

Kyllähän Sointu on mainio lisä meidän rosteriin. YV:hen yhdet kädet ja aivot lisää, ketjuihin yksi potentiaalinen tehomies lisää. Mainiota duunia Juupelta.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Veljekset Rask
Onko tämä siirto jonkinlainen vitsi? Yleensä meiltä tyhjennetään kaikki mitä irti saadaan, mutta että Moisiosta Sointu? Tepsi huhuu?
TPS minimoimassa vahinkojaan (palkkoja)? Ihan naurettavaa touhua kyllä joka tapauksessa. Toisaalta hyvä että välillä joku muukin ottaa harteilleen Liigan vitsin roolin, kun viime vuosina sitä on joutunut itse kantamaan suht usein.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös