Anaheim Ducks 2014–2015

  • 308 913
  • 748
Suosikkijoukkue
JYP
Nuo Vatasen ja Allenin aikana tehdyt maalit olivat aika identtisiä. Huono syöttö huonoon paikkaan ja toinen menettää kiekon. Kummastakaan ei auennut mitään ihan varmaa maalipaikkaa, mutta Flames viimeisteli melko tylysti. Andersenilla olisi myös ollut mahdollisuudet molemmissa maaleissa.

Tuossa Flamesin viimeisessä maalissa Vatanen häviää kiekon Gaudreaulle(!), joten koko ei ollut se ratkaiseva tekijä. Gaudreau kyllä pelaa tilanteen hienosti, mutta kyllä Sami siinä taisi vähän lepsuilla itsekin. Hienot pisteet kuitenkin, joten melko kaksijakoiselta tilastojen ja koosteen valossa näytti tämän illan suoritus. Peliaikaa ei tullut ihan niin paljon kuin edellisessä ottelussa, ehkä ihan ansaitusti. Raporttien mukaan Panthers-peli ei mennyt ihan putkeen.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Huonommalle hävittiin tällä kertaa. Peli oli täysin hallinnassa 2-0-tilanteessa, mutta jotenkin Flames kampesi mukaan peliin. Ducks oli parempi ja hallitsevampi osapuoli, mutta taas virheistä rankaistiin kovalla prosentilla. Andersen päästää tällä hetkellä helppoja maaleja, ei voi mitään. Flamesilta puuttui tärkeitä pelaajia sentteriosastolta ja jo tuolla erolla materiaalissa olisi pitänyt ottaa voitto. Odotin Getzlafin ja Keslerin dominoivan Calgaryn heiveröisiä Granlundeja vastaan, mutta ei nähty dominanssia. Calgaryn pienikokoiset hyökkääjät, etenkin Gaudreau , Granlund ja Hudler ja pelasi ennakkoluulottomasti.

Hyökkäykset soljui kuitenkin mukavasti ja nyt oli löydetty aika toimivat kakkos- ja kolmosketjut. Palmieri oli Keslerin ja Beleskeyn kanssa ja olin näkevinäni pientä kemiaa Keslerin ja Palmierin kanssa. Silvfverberg ja Cogs oli kolmosen laitureina, sentterinä taisi vaihdella Thompson ja Rakell. Silf on selvästi nostanut tasoaan ja nykyään erottuu enemmän hyvässä kuin pahassa. Cogs on ottanut aiemmin Silfverbergillä olleen gorillan niskaansa, tänään sai yhden ylärimalaukauksen.

Vatanen pelasi nähdäkseni ensimmäistä kertaa tuossa pelissä ylivoimat alusta loppuun ainoana pelaajana. Tuohon suuntaan kannattaakin mennä, ottaa Samin peliaikaa pois tasakentällisin pelatessa ja siirtää YV:lle, siellä ne vahvuudet edelleen on. Sami pelaa niin kovalla intensiteetillä, että peliaikaa kannattaa säännöstellä. Tuoreena ollessaan saattaa milloin tahansa luistella kiekon kanssa päästä päähän. Saisi kyllä laittaa Lindholmin Fowlerin tilalle ykkös-ylivoimaan. Fowlerilla polttaa kiekko viivassa ja pelikäsitys ei ole Lindholmin tasolla. Mielenkiintoista olisi nähdä Lindholm ja Vatanen ihan pakkiparina, niin hyvä kuin Allen onkin Samin ankkurina niin tänäänkin yksi maali tuli kun Allen ei saa huonoa syöttöä kiinni, jonka parempi kiekollinen pelaaja olisi saanut.

Konfferenssin kärjessä ollaan edelleen, joten ei tässä nyt niin huonosti mene kuitenkaan. Gibsonia kyllä kaivattaisiin takaisin kun Andersenin nykyvire on aika heikko ja pätevää kakkosvahtia ei ole. Toivotaan, että tämä huono aika ei tee lovea Andersenin itseluottamukseen, koska uskon edelleen että Andersen on parempi vahti kun on täysin pelinsä päällä.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Hohhoijaa mitä kiekkoa taas. Joka peli menee jatkoajalle, kun ei joko osata pitää johtoja, tai päästetään vastustaja johtoon ennen kuin aletaan pelaamaan. Losia vastaan oli kaksi loistavaa peliä, joista molemmista olisi voitto ansaittu. Tämähän on hyvä merkki kun tietää kuinka hyvä Losi on. Siihen sitten totaalinen välikuolema Floridaa vastaan, en siitä pelistä jaksa edes sanoa mitään. Sitten tämä Calgary -peli oli kaiken huippu. Täydellistä lätkää kaksi erää ja peli täysin hallussa. Sitten ajatellaan että homma on taputeltu ja suorastaan annetaan tarjottimella Calgarylle johtoasema. Miten voi näin hyvä joukkue sulaa noin totaalisesti? Melkein toivoin että Ducks ei olisi enää tasoittanut peliä vaan oltaisiin otettu todella nolo tappio. Ehkä se olisi vähän herätellyt joukkuetta. Tai no, nolo tämäkin oli. Vaikka kuinka on Calgary tämän kauden yllättäjä, niin silti pitäisi muistaa että että ei siellä nyt mitään isoja muutoksia ole tehty. Etenkin tuota hyökkäystä vastaan pitäisi pystyä suorastaan dominoimaan. Laitetaan vielä random huomioita:

- Tätä joukkuetta kannattelee tällä hetkellä Sami Vatanen ja Ryan Kesler. Kesler tekee aivan järjettömän määrän työtä joka ilta, vaikkei pisteitä tulisikaan. Sami taas on ottanut ylivoiman täysin haltuunsa. Ducksin feedissä näyttivät tilastoa yksittäisten pelaajien osuuksista joukkueen ylivoimamaaleihin, jota Sami johtaa lukemalla n. 85%. Tähän mennessä Samilla pisteitä 20 matsiin 5+11=16. Toiseksi eniten koko joukkueesta. Viimeiseen seitsemään peliin yhdeksän pinnaa. Pisteitä Samilta vaaditaan että on riittävän hyödyllinen kritisoijillekin ja huutoon on vastattu. Sen lisäksi hyvä pelaaminen ei rajoitu pelkkään hyökkäyspeliin.

- Getzlafilla on pakko olla joku loukkaantuminen tai vieläkin on kipeänä. Puolustussuuntaan homma vielä hoituu, mutta hyökkäyspäässä ei ole tällä hetkellä mitään juonikkuutta. Yksi syy siihen voi toki olla se, että Sami on ottanut ylivoimapelin haltuun. Silti Getzlafilta odotan enemmän.

- Silfverberg on edelleenkin erittäin hyvä puolustussuuntaan, mutta hyökkäyspäässä melkein toivon että hän ei saa kiekkoa. On meinaan sen verran mielikuvitukseton pelaaja hyökkäyspäässä että lähes jokainen tilanne kuivuu kokoon, kun Jakob alkaa miettimään että mitähän sitä kiekolla tekisi. Hakisi mieluummin vain paikkaa ja antaisi playmakerin toimittaa.

- Palmieri palasi kokoonpanoon ja sai maalinkin. Toivotaan että hän saa nyt kunnon näyttöpaikan Keslerin vierellä. Pidän edelleenkin Palmieria parhaana ehdokkaana ottamaan kakkosketjun oikean laiturin paikka haltuun, joka Teemulta jäi.

- Boudreaulle pisteet siitä, että laittoi kokoon jo jonkin aikaa haluamani Cogliano-Thompson-Silfverberg -ketjun. Kaikki puukäsiä, mutta loistavia puolustamaan. Sopivat yhteen paljon paremmin kuin esim. Silfverberg ja Kesler.

- Etem on herännyt koomastaan! Pisteitä on alkanut pikkuhiljaa tulla ja itseluottamus on kasvanut silminnähden. Viime peleissä on saanut ylennyksen ykkösketjuun, mutta en kyllä ainakaan vielä ole nähnyt paljoakaan kemioita. Voi toki johtua siitäkin, että Getzlaf pelaa huonosti juuri nyt ja Perry palasi vasta äsken sairasteluiltaan. Maroon olisi sopivampi vaihtoehto, mutta kunhan maaleja alkaa syntyä, niin ihan sama mulle.

- Stoner ja Allen pelaavat aika huonosti tällä hetkellä. Florida -peli oli Stonerin huonoin Ducksin paidassa. Allen taas ei pysty enää edes ottamaan syöttöjä vastaan ilman virhettä, kun aiemmin ongelma oli pelkkä syöttäminen.

- Josh Manson on ollut todella positiivinen yllätys! Perusvarmaa pelaamista ilman emämunauksia ja Calgarya vastaan alkoi ottamaan jo ihan kunnolla kiekollista roolia. Perhe oli katsomassa ensi kertaa hänen NHL-peliään, taisi vähän vaikuttaa asiaan. Jos oppii vielä vähän paremmin NHL-pelaamista, voi hän korvata esim. Allenin suoraan ensi kaudella. On meinaan sata kertaa parempi kiekon käsittelijä.

- Andersenilla on todella huono hetki menossa. Helppoja maaleja lähes joka pelissä, eikä tilannetta auta että kakkosvahtina on Labarbera. Gibsonia on ikävä.

- Beauchemin pelaa todennäköisesti Vancouveria vastaan, joka on aikamoinen helpotus näiden parin pelin jälkeen. Allen katsomoon tämän hetken näytöillä.

- Kun katsoo Ducksin kahta alempaa ketjua ja erityisesti niiden senttereitä, alkaa tuntua siltä, että jos Ducks oikeasti aikoo taistella kannusta, niin sinne on pakko hankkia joku kokeneempi pelaaja. Thompson on ihan jees, mutta kolmossentterin rooli on hiukan liikaa, koska ainakin itse odotan kolmossentteriltä myös pisteitä. Karlsson pelaa ajoittain hyvin, mutta onko hän cup contenderin kolmossena? Ei vielä. Rakell on ihan aktiivinen pörrääjä myös, mutta kaukana luotettavasta kolmossentteristä. Kaikki nämä kolme menevät nelosen sentterinä ihan hyvin, mutta yhtä veteraania tuo kokoonpano huutaa. Tällä hetkellä olemme liian riippuvaisia Getzleristä ja Keslafista.

- Antoine Vermette olisi oman toivelistani ykkösenä kolmossentteriksi. Hänellä on Arizonassa viimeinen vuosi menossa ja jos Coyotes jatkaa playoff -viivan alapuolella, niin voi hyvinkin olla kaupan. Cap hittiä on sellaiset 3,7 milliä, eli trade deadlinen aikaan ei juuri mitään. Toki voi olla että hän jatkaa Arizonassa, mutta toisaalta hän on 32-vuotias ja hakee ensi kesänä varmasti mahdollisimman pitkää ja rahakasta sopimusta. Jos hän haluaa voittaa, Coyotes ei välttämättä ole se ihanteellisin paikka. Kakkos- tai kolmoskierroksen varaus + prospect?
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Vancouver-pelin kahta viimeistä erää pääsin vähän katsomaan telkkarista. Kyllä taas on sanottava, että on tuota Ducksien pelityyliä kauhea katsella. Kun järjestään kaikki muut joukkueet tuntuvat tuovan kiekon organisoidusti hyökkäysalueelle, niin Ankat vippaavat kiekon puolikentästä tai viimeistään vastustajan siniviivalla päätyyn ja sitten välillä mennään perään ja välillä ei, mutta kyllähän tuo vähän kiekon vastustajalle luovuttamista mielestäni on. Ylivoima oli aika hirveää katsottavaa, ei millään voida sitä kiekkoa viedä vastustajan siniviivan yli, jättää taakse puolustajalle, ja sitten ylivoimapeli olisikin jo käynnissä. Ei, jotenkin se kiekko suditaan ja menetetään ilman mitään ylivoimapyöritystä. Onneksi tässä pelissä yksi Vatasen kiekon maalilletoimitus kolmannessa erässä onnistui ja Hell's Bells suti kiekon väkisin verkkoon. Ja rankkareissa vihdoin onnistuttiin kahdesti, Silfin patentoitu veto oikeaan ylänurkkaan ja Perryn kärsivällinen rystyvippi. Ja Andersenkin sai pitkästä aikaa tuurilla kai jotain kiinni ja torjuttua rankkareissa ja pelissäkin kolmannessa erässä.

Calgary-pelin HFboardsin kommentteja lukiessa nauratti, kun Vatasella on tehot 1+2 ja mies haukuttiin ihan pataluhaksi ko. palstalla. Ei kai pitäisi sitä palstaa lukea, Suomi-vihaajia kaikki! Vatanen uhkaa jo tehoilullaan Getzlafin suvereenia asemaa joukkueen ykköspistenikkarina, rauhoitu Sami nyt jo vähän (joke)!
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Calgary-pelin HFboardsin kommentteja lukiessa nauratti, kun Vatasella on tehot 1+2 ja mies haukuttiin ihan pataluhaksi ko. palstalla. Ei kai pitäisi sitä palstaa lukea, Suomi-vihaajia kaikki! Vatanen uhkaa jo tehoilullaan Getzlafin suvereenia asemaa joukkueen ykköspistenikkarina, rauhoitu Sami nyt jo vähän (joke)!

Samin puolustuspelaaminen on ollut viime peleissä aika pitkälti karmeaa. Isoja virheitä tuntuu tuppaavan tulemaan nyt jokaisessa pelissä, kun alkukaudesta virheiden määrä oli huomattavasti vähäisempi. Tehoihin jokainen varmasti on enemmän kuin tyytyväinen, mutta puolustuspelaamisen tason huomattava lasku alkukaudesta ei ole hyväksyttävää.

Boardsia joskus itsekkin vilkaisen niin kyllä siellä paskaa tulee saa lähes kuka tahansa, paitsi ehkä Hampuusi, mutta miehen otteissa nyt ei ole ollutkaan mitään valittamista sitten pudotuspelien ja ehkä ihan tämän kauden alusta. Getzlafin heikot suoritukset siellä on mielestäni eritoten laitettu merkille. Vatasesta puhuminen siellä taas kärjistyy aina sen muutaman nimimerkin ansiosta, joka tekee osiosta välillä lukukelvottoman.

Saas muuten nähdä mikä sen osion uudeksi sylkykupiksi nousee, kun ensin Sbisa ja nyt Allen on heivattu pois.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Boardsia joskus itsekkin vilkaisen niin kyllä siellä paskaa tulee saa lähes kuka tahansa, paitsi ehkä Hampuusi, mutta miehen otteissa nyt ei ole ollutkaan mitään valittamista sitten pudotuspelien ja ehkä ihan tämän kauden alusta. Getzlafin heikot suoritukset siellä on mielestäni eritoten laitettu merkille. Vatasesta puhuminen siellä taas kärjistyy aina sen muutaman nimimerkin ansiosta, joka tekee osiosta välillä lukukelvottoman.

HFBoards on muuttunut jo vuosia sitten käytännössä lukukelvottomaksi olemattomasta moderoinnista johtuvan one liner- ja provoilumassan vuoksi. Mm. Canadiensin osioon ei kannata enää eksyä ollenkaan, lähes kaikki asiantuntevat ja yli rivin suorituksiin kykenevät kirjoittajat ovat poistuneet muille foorumeille.

Saas muuten nähdä mikä sen osion uudeksi sylkykupiksi nousee, kun ensin Sbisa ja nyt Allen on heivattu pois.

Haluatko yhdeksän pisteen vihjeen? Ellei vuosia kadoksissa ollut kalupakki löydy matkalla Kaliforniaan, Dork-Bork on hyvä arvaus.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Haluatko yhdeksän pisteen vihjeen? Ellei vuosia kadoksissa ollut kalupakki löydy matkalla Kaliforniaan, Dork-Bork on hyvä arvaus.

Bork tuskin heti mahtuu kokoonpanoon, joten en heti ajatellut häntä. Toki hän on varteenotettava ehdokas.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
- Stoner ja Allen pelaavat aika huonosti tällä hetkellä. Florida -peli oli Stonerin huonoin Ducksin paidassa. Allen taas ei pysty enää edes ottamaan syöttöjä vastaan ilman virhettä, kun aiemmin ongelma oli pelkkä syöttäminen.

- Josh Manson on ollut todella positiivinen yllätys! Perusvarmaa pelaamista ilman emämunauksia ja Calgarya vastaan alkoi ottamaan jo ihan kunnolla kiekollista roolia. Perhe oli katsomassa ensi kertaa hänen NHL-peliään, taisi vähän vaikuttaa asiaan. Jos oppii vielä vähän paremmin NHL-pelaamista, voi hän korvata esim. Allenin suoraan ensi kaudella. On meinaan sata kertaa parempi kiekon käsittelijä.
Kiitos Bob Murray kun luet Jatkoaikaa. Jälleen kerran Murray on hereillä ja reagoi nopeasti. Vähän niin kuin Andersenin noustessa parrasvaloihin viime kauden alussa hän treidasi loukkaantumisherkän Fasthin pois. Tai kuten Hillerin huimausepisodien aikaan hankki ripeällä aikataululla Ellisin ja Emeryn, jotka käytännössä pelastivat sen kauden lopun.

Manson ei tietenkään vielä ole yhtä hyvä kuin Allen parhaimpina iltoinaan, mutta kausi on pitkä ja potentiaalia näyttäisi olevan. Fistric ja Lovejoy palailevat jossain vaiheessa, joten Allenin menetyksellä ei ole mitään merkitystä. Olisin pitänyt jotain Allen <-> 7th round pick -treidiä hyvänä, nyt saatiin jopa potentiaalisesti käyttökelpoinen pelaaja vaihdossa. Palkkakin on vain 2,5 miljoonaa tällä ja ensi kaudella, mikä on ainoa asia joka Ducksille jotain merkitsee, cap hit kun ei ole niin olennainen Ducksin ollessa kaukana palkkakatosta. Jos Bourque pystyy vetämään pari suonenvetoputkea tälle kaudelle (mielellään playoffeissa) niin voidaan treidin sanoa olevan onnistunut.

Hommaa Murray se Vermette vielä, niin alan buukkailemaan lentoja Anaheimiin kesäkuulle!
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Manson ei tietenkään vielä ole yhtä hyvä kuin Allen parhaimpina iltoinaan, mutta kausi on pitkä ja potentiaalia näyttäisi olevan.

Manson on jo pienen stepin jälkeen parempi kuin Allen. Tämä tarkoittaa että mies käyttää tuota runkoaan myös oman pään kovuutena. Kiekollisesti Mansonista ja Allenista ei puhuta samana vuosituhantena. Manson kykenee olemaan kiekollisesti suhteellisen pätevä kunhan saa lisää itseluottamusta. Ja sitä tulee onnistumisten kautta. Loistava yllättäjä ollut.

Jokohan nuo pakkiparit nyt viimeinkin laitettaisiin järkeviin muotoihin? Minusta olisi erittäin fiksua luoda yhdistelmät missä jokaisen pakin vahvuudet ja heikkoudet olisivat balanssissa.

Beauchemin-Fowler
Lindholm-Vatanen
Stoner-Manson

Täälläkin jo mainittu, mutta tuo ankkojen hyökkäyspeli on monesti aivan hirveää paskaa. Ne joka-vitun-kerta keskialueen jälkeen päätyyn räiskityt kiekot pitää voittaa jos moista on tarkoitus harrastaa. Nyt niitä useimmiten vain räiskitään ja sitten mennään ihmettelemään. Edellisessä matsissa pari kertaa mentiin terävästi räiskimisten perään ja heti saatiin jotain luotua. Tuota voisi harrastaa ihan säännöllisestikin.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kuinkas kova ikävä Anaheim-faneilla on nykyään Justin Schultzin perään..?
 

Largo

Jäsen
Kuinkas kova ikävä Anaheim-faneilla on nykyään Justin Schultzin perään..?
Omalta osalta aika on haalistanut tuon murhenäytelmän melkein kokonaan. Tottakai, jos sitä taas alkaa oikein miettimään, niin tuo keissi alkaa sapettamaan. Tietysti jos meidän puolustuspäässä olisi todella kova tarve Schultzille, niin ehkä tuo tapaus painaisi enemmän. Toki Schultz menisi meidän pakistoon enemmän kuin hyvin, mutta ei ole ehkä se mitä se oikeasti kaipaisi.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kuinkas kova ikävä Anaheim-faneilla on nykyään Justin Schultzin perään..?

Ei lainkaan. Jos joukkue ei kiinnosta, niin parempi kaikille häipyä jonnekin, ei helvettiin mutta muualle.

muoks: Vatanen halusi pelata Duckseissa ja otti mielestäni muutaman dollarin turpaan siitä ilosta. Ehkä Niedermayer valmennuksessa voi kompensoida diiliä, satsaus tulevaan.
 
Viimeksi muokattu:

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kuinkas kova ikävä Anaheim-faneilla on nykyään Justin Schultzin perään..?

Vatasta helvetisti heikompaa jenkkijunnukiekon "lahjaa"? Ei todellakaan kenelläkään ikävä vaikka takoikin AHL:ssä tehoja. Tuon paskempaa pakkia puolustuksen suhteen ei hetkeen ole tavattu. Raameja olisi kilojenkin kera, mutta ei vain ole kyennyt kasvamaan kiekkoilijana. Eikä tuo osaa tehojakaan tehdä kun vaatimustaso nousee.
 

Largo

Jäsen
Ei lainkaan. Jos joukkue ei kiinnosta, niin parempi kaikille häipyä jonnekin, ei helvettiin mutta muualle.
Muistaakseni siinä tuli agentti sotkemaan Justinin päätä ja tämän vuoksi lähti rahakkaamman tarjouksen perään. Anaheim ei ollut valmis lyömään maksimibonareita sopimukseen ja tämän vuoksi agentti sai Justinin lähtemään vapaille markkinoille hakemaan sitä maksimia. Justin oli valmis tekemään sopimuksen Ducksiin, mutta loppumetreillä ei sittenkään. Ei sinällään väliä, ei ollut ikävä vaivannut ainakaan minua. Ehkä enemmän siinä harmitti se, että mies kuleksi pois ilman mitään korvausta. Voi olla että Justiniakin harmittaa tuo päätös. Anaheimissa olisi ollut mielestäni siltikin paremmat mahdollisuudet menestyä, vaikka Oilers nouseva organisaatio tuohon aikaan olikin...siis onkin...tai siis oli.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Manson on kyllä ollut niin hyvä, että oli varmasti isona tekijänä tuossa Allenin kauppaamisessa. Manson on todella vikkelä kokoisekseen, ja on kiekollisena aika hyvä. Siellä on vieläkin yksi vara-Allen reservissä, eli Stoner. Stoner hoitaa Allenin roolin, eli on hidas, kömpelö ja syöttää mihin sattuu. Taklaa toki kovaa kun sattuu osumaan. Kun Lovejoy ja Fistric vielä tervehtyy niin on taas vähän parempi tilanne.

Bourquesta ei minulla ole mitään havaintoa millainen pelaaja on kyseessä, mutta yhden pelin perusteella ainakin taklaa ja laukoo hanakasti. Voi olla hyvä vaihtoehto alaketjuihin tai Keslerin rinnalle. Vähän tietysti kovempaa tekijää sinne tuli toivottua, pikaisen tilastoscouttauksen perusteella Bourque ei viimeiseen viiteen vuoteen ole ihmeitä esittänyt.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Siellä on vieläkin yksi vara-Allen reservissä, eli Stoner. Stoner hoitaa Allenin roolin, eli on hidas, kömpelö ja syöttää mihin sattuu. Taklaa toki kovaa kun sattuu osumaan. Kun Lovejoy ja Fistric vielä tervehtyy niin on taas vähän parempi tilanne
En ole vissiin nähnyt noita Stonerin pahimpia pelejä, mutta niiden pelien perusteella jotka olen nähnyt, niin mieluummin peluuttaisin Stoneria kuin Lovejoy:ta. Onhan Lovejoylla jotain hyviä puolustuspään pelastuksia ja tietenkin yritys on kova, mutta hyökkäyssuuntaan kaverista ei ole oikein mitään iloa, ja hän tuottaa jatkuvia pitkiä kiekkoja ja täten aloituksia omaan päätyyn, kun ei osaa oikein avata lapaan, ja pelkästään läiskii kiekkoa summittain pois omalta alueelta. Hyökkäyspäädyssä ne avut rajoittuvat lähinnä kiekon toimittamiseen ränniä pitkin maalin taakse. Stoner nyt osaa mielestäni vähän syötelläkin, eiköhän se pärjää kun ei rupea liikoja itsestään luulemaan ja pelaa nöyrästi. Ainakin minun mielestäni sata kertaa parempi kuin Allen.

Allenin lähdöstä muuten on ollut kovin vähän juttua täällä, enkä ole HFBoardsiakaan ehtinyt lukemaan tämän topicin kohdalla (voisiko joku muuten neuvoa, mitkä ovat ne HFBoardsia paremmat kiekkokeskustelupalstat, minne laadukkaampi porukka HFBoardsilta on hävinnyt? Kiitos.). Sympaattiselta kaveriltahan Allen vaikutti haastatteluissa, mutta kun se kiekollinen pelaaminen oli niin olemattoman huonoa, niin eihän sitä kaveria oikein voinut pitää joukkueessa. Melkein joka kerta kun kiekko tuli Allenille aavistin, mitä hän kiekon kanssa tulee tekemään, sen verran ennustettava pelaaja hän oli. Kaikkea hyvää vaan Montrealiin, aika kovassa vedossa olevaan joukkueeseen hän pääsi.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Allenin lähdöstä muuten on ollut kovin vähän juttua täällä, enkä ole HFBoardsiakaan ehtinyt lukemaan tämän topicin kohdalla (voisiko joku muuten neuvoa, mitkä ovat ne HFBoardsia paremmat kiekkokeskustelupalstat, minne laadukkaampi porukka HFBoardsilta on hävinnyt? Kiitos.)

Itsehän ko. kommentin hieman karkeasti heitin, niin ehkä syytä selitelläkin. En osaa sanoa muiden, kuin Montrealin osalta. Montrealin HF-osiohan on ollut kamala sillisalaatti niin kauan kuin muistan valtavasta käyttäjämäärästään ja olemattomasta moderoinnista johtuen. Satunnaisesti ketjuista saattaa jopa löytää tekstiä hymiöiden seasta.

En siis osaa nimetä ensimmäistäkään laadukkaampaa yleistä kiekkokeskustelupalstaa, mutta ainakin Montrealin fanien omia palstoja löytyy useampia. Habsrus ehdottomasti, HabsWorld, etc. Varmasti muillakin fanikunnilla on omia palstojaan, joissa keskustelu pysyy hanskassa ja jonne asiantuntevammat keskustelijat paremman höpinän toivossa kerääntyvät.

Sympaattiselta kaveriltahan Allen vaikutti haastatteluissa, mutta kun se kiekollinen pelaaminen oli niin olemattoman huonoa, niin eihän sitä kaveria oikein voinut pitää joukkueessa. Melkein joka kerta kun kiekko tuli Allenille aavistin, mitä hän kiekon kanssa tulee tekemään, sen verran ennustettava pelaaja hän oli. Kaikkea hyvää vaan Montrealiin, aika kovassa vedossa olevaan joukkueeseen hän pääsi.

Kumpaakaan Allenin peliä Montrealin nutussa en ole nähnyt, muttei kaveri raporttien perusteella todellakaan mikään sateentekijä ole. Puolet syötöistä naapurin lapaan, iso ja kova, eli sitä mitä Montrealin puolustus huutaa, muttei taklaa kun ei ehdi. Oman maalin edessä sentään saa jotain puhdistustoimenpiteitä hoidettua.

Osoittautukoon Allen tai Bourque kuinka hyväksi tai huonoksi tahansa, kauppa itsessään taitaa olla win-win molemmille osapuolille. Habs sai siivottua tulevan kauden capiin 3,33 miljoonaa tilaa, jolla varmaankin ensi sijassa pyritään takaamaan nuorisokolmikon Galchenyuk, Gallagher ja Bournival jatkosopimukset ja tulevia hankintoja sikäli kun käteen jotain jää. Ducks taas pääsi eroon yleisön silmätikusta ja isosta palkkalapusta ja pystyy toisaalta ilmeisen ongelmitta mahduttamaan Bourquen tulevankin kauden palkan cappiinsa samalla tietysti toivoen, että sopivan sentterin rinnalla Bourque löytäisi Flamesin aikaisen vireensä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
En ole vissiin nähnyt noita Stonerin pahimpia pelejä, mutta niiden pelien perusteella jotka olen nähnyt, niin mieluummin peluuttaisin Stoneria kuin Lovejoy:ta. Onhan Lovejoylla jotain hyviä puolustuspään pelastuksia ja tietenkin yritys on kova, mutta hyökkäyssuuntaan kaverista ei ole oikein mitään iloa .

Lovejoyn paras puoli on se, että hän on ollut pitkäaikainen Fowlerin pakkipari. Itse kyllä tykkään kaverista, mutta miehen rooli on ollut viime vuosina liian suuri. Itse toivonkin jotain trediä, jossa Lovejoy + muu sälä vaihtavat suuntaa ja takaisin tulisi kunnon top 4 puolustaja. Meillä on noita nuoria lupauksia vähän turhankin paljon ja, jos joukkuetta halutaan parantaa niin joistain näistä lupauksista on luovuttava.

Kuin pitkään se Gibson on muuten vielä sivussa? LaBarberaa en haluaisi nimittäin kertaakaan enää nähdä maalilla.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Kuin pitkään se Gibson on muuten vielä sivussa? LaBarberaa en haluaisi nimittäin kertaakaan enää nähdä maalilla.
Loukkaantuminen tapahtui marraskuun alussa ja arvio oli kuusi viikkoa saikulla. Joten hyvä, jos kaveri vielä tänä vuonna tositoimissa nähdään, tosin voihan noita nopeita ihmeparantumisia a la Maroon tapahtua myös.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
En ole vissiin nähnyt noita Stonerin pahimpia pelejä, mutta niiden pelien perusteella jotka olen nähnyt, niin mieluummin peluuttaisin Stoneria kuin Lovejoy:ta. Onhan Lovejoylla jotain hyviä puolustuspään pelastuksia ja tietenkin yritys on kova, mutta hyökkäyssuuntaan kaverista ei ole oikein mitään iloa, ja hän tuottaa jatkuvia pitkiä kiekkoja ja täten aloituksia omaan päätyyn, kun ei osaa oikein avata lapaan, ja pelkästään läiskii kiekkoa summittain pois omalta alueelta. Hyökkäyspäädyssä ne avut rajoittuvat lähinnä kiekon toimittamiseen ränniä pitkin maalin taakse. Stoner nyt osaa mielestäni vähän syötelläkin, eiköhän se pärjää kun ei rupea liikoja itsestään luulemaan ja pelaa nöyrästi. Ainakin minun mielestäni sata kertaa parempi kuin Allen.

Minun silmissä Lovejoy on ehdottomasti Anahemissa top-6 pakki. Hyvin luotettava, ei tee järisyttäviä virheitä ja sellainen hyvä työhevonen. Liikkuu hyvin, taklaa ja taistelee. Pitkiä se kyllä vetelee reippaasti niinkuin sanoit, mutta on kuitenkin kiekoton pakki useimmiten. Stoner on isompi ja vahvempi, mutta tuo hitaus jalalla ja hitaus kiekollisissa ratkaisuissa minua rassaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Beauchemin meni rikki jossain kohtaa, eikä tullut kolmanteen erään. Ei mitään hajua mitä tapahtui. Vähän ihmeellinen peli oli Flamesia vastaan. Pitkiä hyökkäyksiä ei ollut montaa ja muutenkin aika Flamesin peliä pelattiin. Maalit tulivat kaikki enemmän tai vähemmän kaikki lahjana. Ylivoimaa ei päässyt Ducks pelaamaan lainkaan. Vatanen pelasi todella hyvän puolustuspelin lukuunottamatta Flamesin ensimmäiseen maaliin johtanutta tilannetta. Siinä olisi pitänyt olla aktiivisempi. Kaikenkaikkiaan kuitenkin oikein miehekäs peli huomioiden sen, ettei päässyt pelaamaan juurikaan kiekollisena. Yksi hyvä nousu kiekon kanssa sektoriin nähtiin. Tällä kertaa ei enää hakenut syöttöä, mutta veto peitettiin. Perrylle tärkeä maali. Josko ne hanat taas aukeaisivat.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Beauchemin sai ylävartalovamman, saas nähdä kuinka pitkä poissaolo tulee. Harmittava takaisku ankoille.

Peliä en nähnyt kuin viimeiset minuutit, mutta tilastoista pistää esiin Vatasen kellottama AV-aika, 4:35 on eniten koko joukkueesta. Hieman huonosti olen tällä kaudella päässyt matseja seuraamaan, onkohan kellään selitystä miten Sami on ohittanut AV-hierarkiassa esim. Lindholmin? HFBoardsilta on ihan turha mennä kysymään kun sieltä tulisi heti 20 viestiä vittuilua ja lopulta faktana että nuokin AV-minuutit on suojattuja minuutteja vastustajan heikoimpia vastaan, ja varmaan siellä paraikaa vaaditaan koutsille eroa kun peluuttaa ylipäätään Vatasta AV:lla.

Itsellenihän ei Vatasen AV:n pelaaminen ole yllätys, mutta ero esim. juuri Lindholmiin on huiman iso. Beaucheminin jälkeen kuitenkin Lindholm on kai se puolustavin puolustaja esim. tuosta viime yön kokoonpanosta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Itsellenihän ei Vatasen AV:n pelaaminen ole yllätys, mutta ero esim. juuri Lindholmiin on huiman iso. Beaucheminin jälkeen kuitenkin Lindholm on kai se puolustavin puolustaja esim. tuosta viime yön kokoonpanosta.

Vatanen on näissä kahdessa pelissä pelannut sen takia enemmän, kun on ollut Beaucheminin pari. Toki Vatanen on muutenkin usein aloittamassa alivoimaa, todennäköisesti nopeiden jalkojensa vuoksi. Oman pään aloituksessa nopeille jaloille on käyttöä, kun voi läiskäistä kiekon lasia pitkin toiseen päähän.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Beauchemin meni rikki jossain kohtaa, eikä tullut kolmanteen erään. Ei mitään hajua mitä tapahtui.

Beaucheamin käteen osui Calgary pelaajan laukaus toisen erän lopussa. Katseli kättään vähän seuraavalla pelikatkolla, mutta pelasi kuitenkin vielä seuraavan vaihdon. Sen jälkeen ei tainnut pelata, joten luulisin tuon ylävartalovamman syyn olevan tuossa laukauksessa joka tuli käteen. Ja jos se on syy, niin murtunut sormi lienee sitten tämä ylävartalovamma jonka mies sai.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Mikä muuten on Sourayn tilanne tällä hetkellä? Cap-porukassa on mukana, mutta onko ura paketoitu?
En jaksanut ruveta kaivamaan itse, toivon jonkun seuranneen tilannetta, sorry.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös