Jokerien peliotteet kaukalossa kaudella 2014–2015

  • 146 830
  • 520
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yllä kirjoittaneen kanssa voi olla monesta kohdasta yhtä mieltä. Karlsson olisi todellakin ansainnut tänään nollapelinsä, Riika pelasi huonosti ja Karlsson napsi koppeja paremmin kuin aiemmin. Muutamaan kertaan jopa liikutti käsiään, joten nyt voitaneen todeta, ettei miehen ylävartalo olekaan halvaantunut täysin tai vähintäänkin kuntoutus on edennyt. Samoin LOKOMO-ketju on huikeaa katsottavaa, ennen Mosesin viimeistä maaliakin oli selvää, että joko Omark tai Moses nimetään ottelun parhaaksi, ja tuo viimeinen varmaan sen ratkaisi.

Kapasen ketjusta ehkä hiukan eri mieltä. Muutamaan kertaan pääsivät vastustajan päätyyn pyörittelemään ihan hyvin, mutta muuten suoritus oli mielestäni aika huono. Aaltonen heitti taas muutaman kikkakolmosen, mutta antoi myös useammankin järkyttävän huonon syötön ja oli suuren osan ottelusta huonolla asenteella liikkeellä. Selkä suoristui jatkuvasti, eikä jätkä jaksanut usein hakea edes paikkoja niin, että hänelle olisi voitu hyvin avata peliä.

Muilta osin ei tarvinne toistella ja korostaa Jack Daniel'sin pointteja, niistä ollaankin oikeastaan samoilla linjoilla
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mainio peli eilen. Moses on liekeissä ja koko ketju vetää loistavasti. Ykkösessä on kemia kateissa ja kansantaitelija ajelee puolivaloilla ajoittain. Kriisikenttä. Harju oli taas onneton, kun vastassa oli hivenen luistelevampi joukkue kuin edellisessä ottelussa. Bonuksena häviää kaksinkamppailut edelleen. Millä näytöillä ansaitsee jääaikansa, ei ymmärrä. Nelonen hoiti hommansa. Karalahden poissaolo näkyi pakistossa positiivisena. Toivottavasti penkitys auttaa fokusoimaan oikeisiin asioihin.

Jäähyjä Jokerit ottaa edelleen liikaa, onneksi riikalaiset eivät käyttäneet etsikkoaikaansa.
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään Gundersson huilissa. Mies on ollut ylivoimalla niin takuuvarma pitämään kiekon alueella, että vaikutukset tulevat varmasti vähän näkymään ylivoimapelissä. Onneksi puolustuksessa on hyvin leveyttä. Muuten taidetaan mennä samoilla. Ihmeen paljon Sallinen joutuu huilaamaan...
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tänään Gundersson huilissa. Mies on ollut ylivoimalla niin takuuvarma pitämään kiekon alueella, että vaikutukset tulevat varmasti vähän näkymään ylivoimapelissä. Onneksi puolustuksessa on hyvin leveyttä. Muuten taidetaan mennä samoilla. Ihmeen paljon Sallinen joutuu huilaamaan...

Samaa mieltä Gundersonin loistavasta viivapelaamisesta. Toisaalta Ryan on ollut jatkuvasti Kapasen yv koostumuksen kanssa jäällä, joka on viimeisessä viidessä pelissä takkuillut pitkälti Aaltosen järkyttävien kiekonmenetysten ja harhasyöttöjen seurauksena. 2-yvhän ne pisteet on viimepeleissä tehnyt.

Sallisen poissaolo kokoonpanosta on kyllä aivan käsittämätön asia. Nyt ei voida edes puhua rotaatiosta, kun huilasi jo edellisen ottelun. Ja aika vähissä oli (taas) esimerkiksi Ridan kohdalla peliä edistävät ratkaisut viime ottelussa.

Tänään on kyllä varmasti helvetin kova ottelu tiedossa ja saa taas nauttia mahtavasta Jokerikiekosta. Kausikortti on taskussa 14. vuotta putkeen ja tämän hankkimiseen olen kaikkein tyytyväisin.

Minä-Me-Jokerit!
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
+ LOKOMO, Aivan maagista peliä tällä hetkellä. Koko liigan kovin tällä hetkellä?
+ Moses erikseen, Toi itseluottamus, liike ja maalipaikat = Ylivoimainen pelaaja
+ Omark erikseen, Tuota jätkää odottelin, kun soppari julkaistiin. Maagisia passeja ja huikeeta kiekonkäsittelyä
+ Harju, selkeesti kaipaisi nyt parempia vitjakavereita. Putki liikkuu jo paremmin ja menee sota-alueelle. Ykköseen mars!
1/2+ Karlsson, voitto, mutta ajottain pahaa pomputtamista ja huonoa sijoittumista

- "Ykkönen", Aaltonen vaeltelee ja kiukuttelee eikä Huhtala oikein istu siihen

Peli oli hyvin hallussa koko pelin ajan. Alivoima oli todella aktiivista ja vastustajan pelätty ykkönen oli aika pimennossa. Puolustus pelasi jykevästi, ainoastaan Ossi teki selkeän virheen kolmannessa, joka johtikin heti maaliin. Jaakola-Todd on erinomainen pakkipari. Varsinkin Jaakola pelaa tällä hetkellä loistavaa peliä!
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Omark-Koukal-Moses, silkkaa erotiikkaa. Äärimmäisen viihdyttävä peli lukuun ottamatta kolmannen erän kaurapuuroa. Maalit olivat taidetta. Tämmösiä 'vau'-elämyksiä tuli todella harvoin Liigassa. Nyt saa haukkoa henkeään jokaisen Jokereiden maalin kohdalla. Tuollaisella pelillä saadaan jatkossakin pidettyä yleisömäärät korkeina. Erittäin viihdyttävää!
 

Hanjohan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Sairastelun ja muun tötöilyn johdosta viimeksi nähdystä pelistä oli vierähtänyt jo melkein pari viikkoa, kun Pietarissakin keskittyminen oli enemmän tunnelmoinnissa. Jos peli näytti olevan hyvässä kuosissa jo tuolloin, niin eilen huomasi, että homma on edistynyt pitkin harppauksin vielä parempaan suuntaan. Tiivistettynä:

-Muodostettu Lokomo-ketju puksuttaa kohti legendojen kerhoa, jos meno jatkuu samaan malliin. Voi hyvää päivää mitä liekehdintää.
-Karlsson ja Harju ovat ihan eri miehiä alkukauteen verrattuna, selkeitä vahvistuksia. Harjua sopisi tosiaan nyt sovitella ykkösen laidalle kokeeksi.
-Niin sanotulta rivimiesosastolta hyvää perusduunia ja hienoja väläytyksiä. Mäksältä lättysyöttöä suoraan lapaan, Huhtalan veivit ja Pöden viileähkö niittaus tyhjiin näin mieleentulevina esimerkkeinä.
-Ykkösketju on vähän varjojen mailla, mutta silläkään ei ollut eilen rampauttavaa vaikutusta, niin kokonaisvaltaisen jämäkkä paletti on tällä hetkellä kasassa.

Uuh.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Toinen kotitappio tällä kertaa Ufalle, joka tuli voittamaan matsia ja Jokerit seurasi vierestä.

+++ Irvingin jokerimaski
++ Lokomo
+ Johan Harju

- Sallisen rankkari
-- Vetojen laatu
--- Oman alueen puolustaminen, säälittävää räpeltämistä.

Tiistaina vastus vaan kovenee ja silloin saattaa taululla olla rumemmat lukemat, jos annetaan yhtä avoimesti vetopaikkoja kuin tänään.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllähän Sallisen koko pelille voi antaa miinuksen tältä päivältä, todella pehmeitä ratkaisuja läpi ottelun pl. tuo läpiajo.
Tosiaan. Käytti aika heikosti näytönpaikkansa ykkösketjussa, vaikkakin koko ykkösketju oli jälleen pimennossa, Sallisen rankkarin poimin siksi, koska se olisi todnäk toiminut käännekohtana Jokereiden nousulle.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit jäi täysin lähtötelineisiin tänään. Ufa oli kyllä kova, mut se ei selitä tota aivan järkyttävää määrää harhasyöttöjä. Laitetaan vielä tää paskan päivän piikkiin, mut tiistaina on pakko nostaa oma peli taas sille hyvälle tasolle. Kapasen ketju täysin saamaton ja siihen on muitakin syyllisiä kuin Sallinen. Kapaselta ja Aaltoselta molemmilta todella huonoa peliä. Olisko jopa aika erottaa parivaljakko ja lähteä ketjurulettia pelaamaan?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit nukkui tänään kaksi erää(pl. LOKOMO) ja heräsi kolmanteen. Harmi vaan, että tänään vastustajan maalivahdilla oli huippuilta ja muutenkin onnettaret olivat Salavat Julajevin puolella. Oli nimittäin kolmas erä sellaista myllyä, että paremmalla tuurilla voinut lähteä piste ainakin Jokerien laariin. Ilta oli hyvä opetus Jokereille siitä, että näitä paremman kastin jengejä vastaan ei saa nukkua hetkeäkään tai muuten ollaan nopeasti usean maalin takamatkalla.

Eniten huolestuttaa tällä hetkellä se, että maalintekovastuu tuntuu olevan täysin LOKOMO:n harteilla. Paremmalla viimeistelyllä ketju olisi tänäänkin voinut yksin kääntää pelin Jokereille, mutta tulitukea saisi kyllä pikku hiljaa alkaa tulla muualtakin. Hagmanin loukkaantuminen näyttäisi olevan paha tikki, sillä niin Sallisesta kuin Huhtalastakaan ei toistaiseksi ole ollut korvaamaan häntä. Tänään McLean oli ykkösen laidassa kolmannessa erässä ja touhu näytti jo hieman paremmalta.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiistaina vastus vaan kovenee ja silloin saattaa taululla olla rumemmat lukemat, jos annetaan yhtä avoimesti vetopaikkoja kuin tänään.
Lukemat imartelevat Ufaa aika paljon. Todennäköisesti tehdään tiistaina muutama maali itsekin enemmän, jos samanlainen matsi tulossa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
No niin, takkiin tuli vaikka Ufa ei todellakaan ollut ylivoimainen. Tämä matsi olisi ollut täysin voitettavissa, mutta itse (Irving on meidän mies) ryssittiin. Noin 50 minuuttia peli oli perseestä ja se näkyi tulostaululla. Noin suurta määrää harhasyöttöjä, merkkausvirheitä tai huolimatonta pelailua ei vain voi olla. Hyvin kuvaavaa oli voittomaali: AV:lla paikka purkaa tai jopa pelata oma mies hyökkäykseen, mutta Ohtamaan huonon pelin seurauksena nähtiinkin purun sijaan pakkojäähy. Viiskolmosen aikana sitten kaveri kuittasi. Kaikki lähti yksinkertaisesti siitä, että hutiloitiin vaikka aikaa ja tilaa oli jopa valita hyvien ratkaisujen väliltä.

Veskaripeli meni kyllä tänään kaverille. Helenius ei varsinaisesti ollut huono, mutta gamesaverit puuttuivat tyystin ja kiekko ei edes pomppinut meille. Perstuntumalla melkein väittäisin meidän voittaneen maalipaikat, mutta se ei vain riitä. Jatkossa täytyy pystyä käyttämään paikat paljon suuremmalla prosentilla ja vastaavasti pidettävä huolta siitä, että kaverin ei anneta näin helposti mahdollisuutta käyttää omiaan.

Ykkösketju oli tänään heikoin ketju molemmat jengit mukaanlukien. Kapaselle sattui tasoon nähden suuri määrä virheitä, Aaltonen oli täysin haluton ja Sallisesta ei ollut apuja. Tuo Sallisen rankkari oikein kuvastaa tuon ketjun iltaa: heikkoa ja huolimatonta pelailua ilman mitään tulosta. McLeanille voisi jatkossa tarjota isompaa roolia tuossa ja Juhamatin viltitys ei välttämättä olisi pahasta. Nyt pari viimeistä matsia on mies kuitenkin mennyt sellaisilla valoilla, että paikan pitäisi olla jossain aivan muualla kuin ykkösessä.

LOKOMO on kyllä hurja ketju. Vaikka tänään ei ehkä paras ilta ollut, niin silti tulosta tuli ja joukkue oli kannettavana. Jos jotain hyvää haluaa illasta etsiä, niin tuo ketju nyt tulee ensimmäisenä mieleen. Ei vain voi olla diggaamatta siitä, kuinka ketju on samaan aikaan sekä viihdyttävä että tehokas. Kiekkopornoa parhaimmillaan.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eniten huolestuttaa tällä hetkellä se, että maalintekovastuu tuntuu olevan täysin LOKOMO:n harteilla.

Asia, minkä pitäisi huolestuttaa myös, on että Jokereiden pelaava maalivahti häviää vastustajan vastaavalle näissä todella kovissa peleissä. Näin kävi Heleniukselle ensin SKA:n Ivannikovia vastaan ja tänään Ufan Irvingiä. Jokerit on kuitenkin sen yhdenkin ketjun kanssa roikkunut iskuetäisyydellä ja jos maalivahdit olisivat olleet tänään toisin päin, uskaltaisi väittää, että jotain olisi jäänyt tänään Helsinkiin. Jokaiselle joukkueelle tulee ottelun sisällä heikkoja hetkiä ja silloin vastustajan maalivahti on yleensä onnistunut paremmin kuin Jokereiden vastaava. Kun kaikista kovimmille annetaan vielä materiaalissa eteen, ei nykyinen maalivahtipelaaminen yksinkertaisesti riitä. Joukkue ei luota maalivahteihinsa ja se näkyy myös oman alueen puolustuspelissä.
 

Flameberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Asia, minkä pitäisi huolestuttaa myös, on että Jokereiden pelaava maalivahti häviää vastustajan vastaavalle näissä todella kovissa peleissä. Näin kävi Heleniukselle ensin SKA:n Ivannikovia vastaan ja tänään Ufan Irvingiä. Jokerit on kuitenkin sen yhdenkin ketjun kanssa roikkunut iskuetäisyydellä ja jos maalivahdit olisivat olleet tänään toisin päin, uskaltaisi väittää, että jotain olisi jäänyt tänään Helsinkiin. Jokaiselle joukkueelle tulee ottelun sisällä heikkoja hetkiä ja silloin vastustajan maalivahti on yleensä onnistunut paremmin kuin Jokereiden vastaava. Kun kaikista kovimmille annetaan vielä materiaalissa eteen, ei nykyinen maalivahtipelaaminen yksinkertaisesti riitä. Joukkue ei luota maalivahteihinsa ja se näkyy myös oman alueen puolustuspelissä.
Kyllä kävi useampaan otteeseen tänään mielessä, että minkä hiivatin takia Irvingille ei tarjottu jatkosopparia... Ja jotenkin tuli oltua ylpeä jätkästä. En edes usko, että jokerimaski päässä ois ollut vittuilua. Se osasto hoitui ihan pelaamalla.

Tänään oli pakko jäädä kotiin muljottamaan peliä, mutta toivottavasti EP antoi Lelandille ansaitut aplodit.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Tänään taas nähtiin miksi tämä on niin kova liiga. Muutama typerä jäähy kostautui taas kerran. Kolmanteen erään olen tyytyväinen jossa luotiin niin paljon paikkoja ettei olisi ollut edes vääryys tasuri varsinaisella peliajalla. Molaripeli hävittiin 100-0. Irving otti isoja torjuntoja johon ei Helenius kyennyt. LOKOMO on ainut ketju joka saa jotain aikaiseksi. Kyllähän se on todella huolestuttavaa. Karalahti ollut järkyttävän huono viime ajat. Ei riitä liike ja yleensä hyvät kiekolliset ratkaisut puuttuvat. Muutoksia on tehtävä ja yksi hyvä oli Mcleanin nostaminen ylivoimaan. Vastus vaan kovenee tiistaina joten nyt olisi tason noustava muillakin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Periaatteessa pelaamisessa sinänsä ei mitään vikaa, mutta joukkueen rakennusvaiheesta asti ollut huoli siitä, että se ns. keihäänkärki maalintekoa ajatellen on tosi kapea ja nyt kun on kohdattu näitä ison rahan jengejä niin ei valitettavasti ole ainakaan laantunut tuo huoli yhtään.

Joukkueessa pelaavista suomen passin omistavista hyökkääjistä ei valitettavasti ole yksikään sitä tasoa, että pystyisi luomaan näitä kovempia porukoita vastaan yhtään mitään, vaan tasakentällisin pelaaminen on pelkkää selviytymistaistelua/tehotonta pörräämistä vaihdosta toiseen. En odota ilman kaupoilla käymistä asiaan myöskään mitään muutosta, sillä ainoastaan JMA on ulkolaisvitjamme lisäksi sellainen pelaaja, jolla on parhaimmillaan kykyä luoda niitä paikkoja myös kovimpia vastaan, mutta hänkin on pelaaja joka vaatii rinnalleen maaliahneen pelaajan, joka ymmärtää aivoituksiaan ja saa sen parhaan Aaltosen esille. Kapanen on loistava sentteri, mutta ei mikään pistelinko ja Huhtalat, Salliset ym. eivät ainakaan tällä hetkellä ole sellaisella tasolla, että heiltä olisi edes reilua odottaa mitään muuta kuin hyvää taistelua, puolustuspelaamista ja 5-10 maalia kaudessa tällä tasolla.

Joukkue kaipaisi vähintään yhtä korkean profiilin pisterohmua lisää, mikäli edes unissaan aiotaan haastaa sarjan top 8:a kun mennään kevääseen. Maksaisi varmaan sen millin-pari, joten tuskin aikeissa hankkia, mutta sen se vaatisi. Se sapluuna, jolla esim. maajoukkue pärjää (pelisysteemi, haalarimiehiä jengi täynnä ja kapea kärki) ei toimi seurajoukkuehommissa. Yksittäisiä pelejä sillä viedään, mutta paras 7 sarjoja ei ikinä huikeaa materiaaliylivoimaa vastaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mikelta hyvä ja realistinen näkemys. Laatua tarvitaan hyökkäyspäähän. Sitä ennen ainakin mun silmin tarvittaisiin maalivahti joka on KHL:ssä TOP-5 tasolla. Vahvistaisin myös puolustusta. Fakta on että Jokereille tehdään paljon maaleja. Liian paljon. En tiedä miten muut ovat syyn nähneet, mutta mun telkkarissa vika on siinä, että liike on liian verkkainen. Siis puolustuksen liike, ei telkkarin. Joudutaan rikkomaan paljon kun ollaan lähes aina perässä. Kovia joukkueita vastaan tämä kostautuu armotta. Eli sanoisin että ensin puolustuspelaaminen kuntoon, jos aiotaan keväällä jotain saada. Tärkeintä olisi saada voittava maalivahti, joka on parempi tai vähintään samaa tasoa kuin KHL:n kovimpien joukkueiden veskarit. Muussa tapauksessa ei mitään saumoja.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ekaa erää en tänään nähnyt. Toisessa erässä UFA niittasi paikoistaan kylmästi maalit ja Irving hoiti loput. Oikeastaan voisi sanoa että omat koirat purivat ja pahasti. LOKOMOlta taas fantastinen peli. Yrittäisin Erkkana istuttaa ykköseen McLeanin ihan vakkariksi. Hoitakoot vaikka Harju ja Mäki sitten muut sentteritontit jos Riksa saikuttaa. Kurtisin kanssa ykkönen sentään sai YV:llä jonkinlaista peliä aikaan ja JMAkin pääsi kiekoille. Heleniuksella ei ollut hirmuisesti hommia ja hävisi veskojen taistelun 100-0. Irv taas oli erinomainen ja napsi varmasti lähes kaiken mahdollisen aina Sallisen rankkarista lähtien. On miekkonen ilmeisesti treenannut rankkuja kun ei lähtenyt heti ekaan harhautukseen mukaan.

Huolestuttavaa on että Hahlin loukkaantumisen kautta joukkueen tärkein alivoimapelaaja oli poissa ja ainakin toisessa erässä ei saatu UFAn (sinänsä laadukasta) pyöritystä katkottua tai vetoja blokattua.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Oon Mordjinnin kanssa samaa mieltä siinä, että Hagmanin poissaollessa ykkösen laitaan voisi koittaa McLeania. Harju olisi toinen vaihtoehto, mutta pelannut nyt mielestäni oikein hyvin muutaman matsin sentterinä kolmosessa ja kun kerran liikeradat alkavat löytyä, niin en lähtisi niitä heti taas sekoittamaan. Huhtala ja Sallinen hyviä kundeja molemmat, mutta eivät sovi tyylillisesti ollenkaan tuohon ykköseen. McLean voisi kokeneempana ja kuitenkin jonkin verran pelipäältään parempana sopeutua tuohon nopeammin, eikä varmaan yhtään pahaa tekisi hänen itseluottamukselleen ja pelaamiselleen jos iskisi siinä muutaman pisteenkin.. Huhtalaa/Sallista tai vaikka molemmat sitten Harjun laitoihin johon voisivat istua hyvinkin.

Tosta maalivahtipeli mua arveluttaa myös ihan kuin coboliakin, mutta joku sisälläni haluaa sanoa, että kaksikko klaaraa ihan hyvin ja heistä vielä alkukauden perusteella ehkä vähän järjenvastaisesti Karlsson tulee olemaan se peruskivi siellä ja Helenius hyvä stuntti.
 

Lumimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Avs,NUFC
Kyllä kävi useampaan otteeseen tänään mielessä, että minkä hiivatin takia Irvingille ei tarjottu jatkosopparia...
Uskon, että miehelle kyllä tarjottiin sopparia, mutta Omsk tarjos pikkusen rahakkaampaa. No Irving ei sitten kelvannutkaan Ramille, jonka syystä mies päätyi UFA:n listoille. Ehdottomasti olisi ollut parempi kuin kumpikaan nykyisistä kassareista
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kyllä kävi useampaan otteeseen tänään mielessä, että minkä hiivatin takia Irvingille ei tarjottu jatkosopparia...

Venäjän verotus ja suurseuran (Omsk) budjetti huomioiden taisi olla aivan se ja sama tarjottiinko pahvia vai ei. Irving yksinkertaisesti sai sellaisen pahvin, että tuota ei matchattaisi järkevästi hoidetussa suomalaisessa organisaatiossa ikinä. Varmasti oli haluja tuo pitää, mutta realiteetit huomioiden helpoin vastaus oli tässä. Kättelyt, kiitokset ja kauniit sanat riittivät, kilpailukykyistä pahvia ei olisi ollut mahdollista tehdä jos aikeisssa oli pärjätä. En nyt ota kantaa nykyisiin veskareihin, mutta isot vievät pieniltä. Ja KHL:ssa tämä korostuu Liigaan nähden, tuolla kun isot ovat oikeasti isoja ja jo pelkästään verokarhu jeesaa tiettyjä seuroja. Joku SaiPa kilpaili pelkästään liksalla Jokereita vastaan, mutta nämä ufat, omskit sun muut pystyvät tarjoamaan rahan osalta parempaa pakettia Jokereihin nähden nettoliksan osalta.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kyllä kävi useampaan otteeseen tänään mielessä, että minkä hiivatin takia Irvingille ei tarjottu jatkosopparia...

Venäjän verotus ja suurseuran (Omsk) budjetti huomioiden taisi olla aivan se ja sama tarjottiinko pahvia vai ei. Irving yksinkertaisesti sai sellaisen pahvin, että tuota ei matchattaisi järkevästi hoidetussa suomalaisessa organisaatiossa ikinä. Varmasti oli haluja tuo pitää, mutta realiteetit huomioiden helpoin vastaus oli tässä. Kättelyt, kiitokset ja kauniit sanat riittivät, kilpailukykyistä pahvia ei olisi ollut mahdollista tehdä jos aikeisssa oli pärjätä. En nyt ota kantaa nykyisiin veskareihin, mutta isot vievät pieniltä. Ja KHL:ssa tämä korostuu Liigaan nähden, tuolla kun isot ovat oikeasti isoja ja jo pelkästään verokarhu jeesaa tiettyjä seuroja. Joku SaiPa kilpaili pelkästään liksalla Jokereita vastaan, mutta nämä ufat, omskit sun muut pystyvät tarjoamaan rahan osalta parempaa pakettia Jokereihin nähden nettoliksan osalta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Tosta maalivahtipeli mua arveluttaa myös ihan kuin coboliakin, mutta joku sisälläni haluaa sanoa, että kaksikko klaaraa ihan hyvin ja heistä vielä alkukauden perusteella ehkä vähän järjenvastaisesti Karlsson tulee olemaan se peruskivi siellä ja Helenius hyvä stuntti.

En ole mikään maalivahtiasiantuntija mutta sen verran olen vuosien varrella oppinut, että jos halutaan playoffeissa menestyä, maalivahdin on oltava parempi tai vähintään samaa tasoa kuin kärkipään playoff-joukkueiden. Sellaista pelaamista en ole nähnyt kummaltakaan enkä odota näkeväni jatkossa. Tämä kaksikko on KHL-rankingissa jossain 10-20 sijoilla. Ei tule riittämään, ei millään. Jokerit on päästänyt keskimäärin 2.5 maalia omiin per ottelu ja se on eniten KHL:n TOP-8 joukkueista (määrällisesti konferenssien välieräjoukkueista). Erkan joukkueesta on samalla tullut ns. over-joukkue eli Jokerien otteluissa tehdään ja päästetään maaleja - seikka jota Erkka varmaan vihaa. Jokerien hyökkäyspään kalusto ei ole KHL:ssä lähelläkään TOP-4 tasoa. Hyvä jos TOP-8 menee absoluuttisen kärjen osalta rikki. On siis vain yksi tie menestykseen. Joukkueeseen on hankittava kovan luokan maalivahti.

Hyvä että edes Jukka Ropponen on samaa mieltä :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös