Kärpät - TPS 4.12.2003 klo 18.30 Raksila

  • 8 563
  • 82

Konsta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura ja lounaisrannikko
Kiitoksia äijät

Radiosta Aaltojen pahviselostajan kertomana peli melko tasaista,miten lienee ollut paikan päällä seurattuna. Ensimmäisen
Kärppämaalin jälkeen käväisi mielessä että olisko Karjalaisella imuripäivä mutta onneksi ei ollut. Ennen peliä oli itsellä persiissä
pieni aavistus että Palloseura hoitaa pinnat kotiin ja näihän siinä
sitten hienosti kävikin, kiitoksia vielä kerran hienosta taistelusta.Taisi jopa 45 specialilla onnistua purkukiekko jonkun kerran, jestas sentään. Eihän tämä ollut kuin yksi peli/56 mutta
kun muistelee kahden viime vuoden rämpimistä on peleissä ollut
viime aikoina vähän semmoista yritystä kuin vanha Palloseuran
kannattaja käivärä on joskus tottunut näkemään.
 
Viimeksi muokattu:

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: ANTEEKSI:

Viestin lähetti Polliisi
rico, anteeksi kun vituttaa. Anteeksi. Mitä leijumista se on? Eikö sinua ota päähän, jos joukkueeltasi hylätään selvä maali?

Menee hieman ohi aiheen multa muttah,

meiltä on aikoinaan mm. viety suomenmestaruus korkealla mailalla jatkoajalla. Voipi olla ettei tällaiset runkosarjan yksittäiset pelit harmita niinkään paljoa moisten jälkeen.

En toki kiellä etteikö se harmittaisi.
 

Old TJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JPL oikeastaan tuossa omassa raportissaan kiteytti pelin aikalailla hyvin ja kertoikin kaiken olennaisen. Lisäksi katsomoon ainakin Karjalainen näytti todella epävarmalta. Kärppien olisi pitänyt vaan rohkeasti laukoa enemmän huonoistakin paikoista. Sen verran Karjalainen sylki kiekkoja ja torjui niitä milloin tolppiin (ainakin kolmesti) ja milloin mihinkin.

Sen Kärppien "kolmannen maalin" näin vain kerran livenä - ei hidastuksia eikä videoita. Väittäisin kiekon olleen maalissa ennen kuin mies (Jokinen?) tuupattiin maalivahdin alueelle.

Kuitenkin paremmin pelannut ja ennen kaikkea enemmän voittoa halunnut ja taistelevampi joukkue otti pisteet kuten tietenkin oikeudenmukaista on. Joten onnittelut vaan vilpittömästi Turkuun ja Tepsille!

Huvittava oli kyllä tuomarityöskentelyssä tuo lopussa ollut TPS:n tolppalaukaus tyhjään maaliin joka oli todellakin ihan pelkkä selvä tolppalaukaus. Miksi ihmeessä sitä piti vielä videolta katsella? No, kaipa haluttiin tarkistaa ettei videotuomari ollut lähtenyt kotiin ennen pelin päättymistä.

Old TJ
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
timppa PRKL!!!

Viestin lähetti timppa
Menee hieman ohi aiheen multa muttah,
meiltä on aikoinaan mm. viety suomenmestaruus korkealla mailalla jatkoajalla.

[OFF-TOPIC]
Että sun pitikin mennä muistuttamaan tosta tapahtumasta! Piti oikein avata toinenkin olut, että unohtaisi taas ton! Muistaakseni tuona kyseisenä iltanakaan se ei jäänyt yhteen eikä kahteenkaan olueen... Pelottaa jo etukäteen huominen!
[/OFF-TOPIC]

Ei vaan, fiilarit on ihan hyvät! Tärkeä voitto, tärkeät pisteet! Luultavasti jo joulutauon tai ainakin runkosarjan jälkeen ei enää muistella millä tavalla ne kaksi pistettä tulivat!? Ainahan se on tietysti hieman arveluttavaa, että tuomari nousee ratkaisijan rooliin! Turhan usein ratkaisijaksi näyttää nousevan tämä nelikirjain-tuomari (in English: four-letter-word if you know what I mean...) FCUK - JRYI - RNÖN

RadioMegasta kuunneltuna (ekat 10min Auran Aaltoja; sitten muistin...) 45 Special on ilmeisesti palannut sairastuvalta vahvistamaan takalinjojamme!? Ensi tiistaina pääsen pitkästä aikaa seuraamaan live-lätkää Ässät-TPS -muodossa! Käsittääkseni Mr.Paukkusen piti tulla vasta silloin takaisin ruotuun! Mielenkiintoinen seikka muuten loukkaantumisten osalta on se, että ketkä silloin joutuvat tekemään tilaa sairastuvalta palaaville!? Vanha totuushan on se, että voittavaa joukkuetta ei vaihdeta! Hyllyttäminen on mielestäni aikamoinen epäluottamuslause pelaajille, jotka sentään viikon sisään ovat olleet kaatamassa kolmea kärkijoukkuetta...

EDIT: typo
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihme ruikutusta kyllä siinä kohtaa kun väitetään Rönnin diggailevan Tepsiä. Kukas se antoikaan Jyri Rönn Fan Clubille lähtölaukauksen taannoin eräänä lokakuisena iltana heittäessään Andyn ulos puhtaasta taklauksesta kääntäen samalla pelin Ässille?
 

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hitto, kun tekee hyvää tämä voitto. Ei tästä mitään paraatia kannata järjestää, mutta antaa uskoa omaan tekemiseen.

Onhan se ikävää jos tuomari ratkaisee pelin, mutta kyllä ne pitkässä juoksussa tasoittuvat, ikävä kyllä. Taitaa tulla tauko pelaajille hyvään paikkaan ja sairauslomalta palaavat voivat nyt antaa hieman lepoa paljon uurastaneille miehille.

Nyt taitaa Pelikaanit kokea Kärppien koston sunnuntaina, vai mitä luulette?
 

Velmot

Jäsen
Noh, tämä oli aivan odotettavissa ottelun jälkeen, että Rönn hylkäsi meirän maalin ja samalla pilasi voittomahdollisuudet.. Joopa joo..näitä selityksiä nyt riittää ja ymmärrän täysin, että ketuttaa hävitä, mutta Tepsi voitto aivan ansaitusti!! Hauska lukea mm. yhtä aiempaa viestiä: isolla kirjoitettu Kärpiltä hylätty jo kaksi maalia kärkiotteluissa ja nyyh nyyh.. Ja kaikista naurettavin väite oli, että Rönn on Tepsin puolella..no huh huh!! Äijä teki samaan suuntaan tuomion TPS-Ässät pelissä taannoin ja silloin Ässät voitti, vaikka oli Tepsiä paljon huonompi ja kyllä se Saarenheimon tekemä käsimaali on aivan verrattavissa tähän tuomioon, vain sillä seurauksella, että se maali oli hiukan suuremmassa roolissa..Joten Kärppä-fanien on alkaa parkua tuomioista Kärppiä vastaan..Hyväksykää vain tosiasiat ja nielkää tappio kuin miehet..Tänks!!!!
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Re: ANTEEKSI:

Viestin lähetti Polliisi


Ja miksi vtussa tuota maalia ei voinut edes tarkistaa videolta. Jokinen työnnettiin poikittaisella maaliin sen jälkeen, kun kiekko oli maalissa.


Meikäläisen töllöttimessä ei ainakaan näy mitään poikittaista, onkohan maikkari editoinut nauhaa..kyllähän Kärppien pelaaja on selvästi kokonaan maalivahdin alueella ennenkuin kiekko on maalissa, ei KArjalaisella ole mitään saumoja torjua vetoa. Eri asia on sitten, miksi näitä välillä hyväksytään ja välillä hylätään. Muistelllaan vaikka sitä viime keväistä ratkaisuosumaa Oulussa, jonka Saarenheimo niin nätisti heitti maaliin. Silloinhan maalivahdin alueella taisi olla peräti 2 Kärppä pelaajaa, silti maali hyväksyttiin.
Ymmärrän tuskan, mutta pitkässä juoksussa nämä kyllä menee tasan, trust me.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
SM-liigan Philips kiekkokanavan raportista
...Tuore poikavauvan isä Ilkka Mikkola, josta Jatkoaika onnittelee, syötti kulmasta maalille, jossa Sakari Palsola pääsi ohjaamaan...
Jatkoaika onnittelee? Pienet on piirit :)

Voitto oli hieno, upea, mahtava ja loistava! Kiitos siitä! Nyt uskaltaa jo kehua Äijä-Koivuakin. Vuosien kokemus nuorempien parissa näkyy nyt keskenkasvuisten paikatessa loukkaantuneita. Nyt takana kolme vaikeaa ottelua liigan kärkeä vastaan ilman moitteen sanaa nuorisolle. Vaikka hyvin pelanneet Aalto, Eloranta ja kumppanit olisivat tehneet tuplatehot, niin ilman muiden ketjujen kestävyyttä TPS ei heiluisi nyt kärjen tuntumassa.

Mutta mutta.. sarja ei ole vielä edes puolivälissä. Seuraavat vastustajat (Ässät,Jyp,Saipa,Blues,Ilves) vaikuttavat paperilla helpoilta, mutta olen 96% varma, että TPS voittaa noista varsinaisella peliajalla korkeintaan 3. Niin se vaan menee. Turusta ei löydy sellaista kallonkutistajaa, joka saisi nollattua makeat voitot joka ukkelin osalta. Joku pettää.. Esim. Rautee ja Metsäranta antoivat 120% edellisissä peleissä. Pikku Koivun palattua todennäköisesti rauhoittuvat. Takaisin kehiin tulevat loukkaantuneet siis vahvistavat, mutta osaltaan myös sotkevat nykyistä (voittavaa) kokoonpanoa.

Mutta nautitaan nyt..
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti E3
Voitto oli hieno, upea, mahtava ja loistava! Kiitos siitä! Nyt uskaltaa jo kehua Äijä-Koivuakin. Vuosien kokemus nuorempien parissa näkyy nyt keskenkasvuisten paikatessa loukkaantuneita. Nyt takana kolme vaikeaa ottelua liigan kärkeä vastaan ilman moitteen sanaa nuorisolle. Vaikka hyvin pelanneet Aalto, Eloranta ja kumppanit olisivat tehneet tuplatehot, niin ilman muiden ketjujen kestävyyttä TPS ei heiluisi nyt kärjen tuntumassa.

Kevättä ajatellen Tepsiin tarvitaan vielä voittava maalivahti. Tänäänkin ensimmäisen maalin hörpänneen Karjalaisen kiintiö ykkösveskarina alkaa näköjään olla täynnä ja Lassilan paluulle on rakentumassa aika suuret odotukset. Toisaalta Tuomo on jo osoittanut olevansa erittäin hyvälaatuinen kakkosveska tämän kauden SM-liigaan eli syvyyttä veskaosastolla on kunhan Teemu palaa.

Ja jos Lassila nousee tammi-helmikuussa viime kevään tasolle ja kakkos-kolmosketjut petraavat siten kuten on oletettavaa, elämme mielenkiintoisia aikoja. Nimittäin: jos viime kauden rapajengi oli viittä vaille välierissä, niin mihin tämä vahvistettu ryhmä ikinä voikaan päästä...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Suoraniemen maali oli illan ehdoton helmi.Kaksi äijää kimpussa ja
"ulkojääkikka" siihen ja 1-3 räpsähti taululle.
Tästä tulee vielä huikea loppukausi.l
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Omasta mielestäni Raksilan "hornankattila" on hyytynyt sitten viimekerran.Kovin oli hiljasta sakkia.
Ei kai siellä kovin hiljaista ollut hylätyn maalin jälkeen? XD Mutta joo, eilen ei ollut mikään paras fiilis hallissa.

Hylätystä maalista minullakin on se käsitys, että olisi pitänyt hyväksyä. Jokinen poikittaisella maaliin ja käsittääkseni kiekko meni hieman sitä ennen. No tehty mikä tehty. Rönniä en halua välttämättä Raksilassa hetkeen aikaan nähdä. Tais muuten Kake olla aika kuumana pelin jälkeen? :-)

TPS kyllä ansaitsi voittonsa eilen, ei siinä mitään. Kärpät jaksoi pelata 10min pelin lopusta ja muuten oli aika luokatonta peliä. Jos Kärppien peli olisi pyörinyt samalla tavalla kuin viimeiset 10min niin numerot olisivat olleet TPSn kannalta todella rumat, varsinkin kun Karjalainen ei ollut mikään itse varmuus. Kärpillä oli ottelussa myös kaksi tolppa laukausta. Parhaita Kärppiä olivat Smyth, Viuhkola (vaikka TPSn eka maalissa ei viitsinyt/jaksanut luistella Alatalon perässä) ja Bäckström.

Eilisen matsin suhteen odotukset olivat korkealla viime kauden Kärpät-TPS pelin takia. Taitaa mennä tälläkin kaudella noi pelit niinkuin viime kaudella: eka peli on paska ja toka peli on todella viihdyttävä. Toivottavasti noin sitten.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Töpselit oli kyllä jäätävän hyvä. Se vanha kunnon vastine futiksen Saksalle jota vastaan lyödään päätä seinään täysi peliaika ja hävitään maalilla. Kärppien eka oli Karjalaisen nukahdus ja Viuhkolan maali oli kunnon v*ttup*rkelemenenpäläpi-tahtomaali. Muuten oltiin hankaluuksissa koko ajan. Myönnetään että pientä epävireisyyttä Kärpissä oli nähtävissä, se että syötöt ei napsahtele millään lapaan on aika hyvä merkki siitä. Ja toinen se, että tavallisesti hyviä aloittajiamme vietiin kyllä pahasti. Turha on sanoa, mutta turha märistä hylätystä maalista. Ei se mikään oikeusmurha ollut, vaikka kuten jo sanottu, joskus näitä hyväksytäänkin.
 

Ylärima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Re: Kiitoksia äijät

Viestin lähetti Konsta
Radiosta Aaltojen pahviselostajan kertomana peli melko tasaista,miten lienee ollut paikan päällä seurattuna.

a) Turkulaiset lienevät tottuneet hyvälle näissä selostajissaan, jos tuo eilinen kaveri on "pahviselostaja". Minusta juttu juoksi jouhevasti ja sai koko ajan hyvän kuvan siitä missä mennään. Ei tietenkään voita sitä viimekautista legendaarista Kärpät-TPS -selostusta...

b) Hassusti se vain vaikuttaa millä korvilla kuuntelee. Kärppäkorvilla kuunneltuna peli ei ollut "pahviselostajan" kertomana melko tasaista, vaan aivan painajaismaista Palloseuran jyräämistä 1-1 -maalista 2-3 -maaliin asti. Pelotti aina kun Aalto ja kumppanit oli kentällä, ja ne tuntui olevan kentällä koko ajan. Kärpät ei vissiinkään voittanut yhtä ainutta aloitusta koko pelissä.
 

1922

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + Maajoukkue + NHL
Viestin lähetti Lerva
Kahen miehen alivoimalla Kärpät kyllä paukutti maalia kohti mutta Tuomo oli mies paikallaan.

Mahdoitko katsoa samaa ottelua toimitsijoiden kanssa? Karjalainen torjui "virallisesti" vain viisi kertaa koko erässä.

Peltonen oli poissa tepsiltä kaksi erää. Mitä tapahtui??
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
TPS !

En tehnyt junamatkaa Turusta Ouluun aivan turhaan. Peli näytti jälleen siltä miltä jääkiekon kuuluu näyttää. Kärki enää 1 pisteen päässä, joten täältä tullaan. Tunnelma oli hallissa ihan hyvä ja varsinkin Tepsi-fanien keskuudessa se oli hyvä.

1.erä
Jaha ja homma näyttää pissivän reisille jo heti alussa, kun peli kello näyttää aikaa 1.09 ja tilanne on 1-0 Kärpille Smythin maalilla, joka näyttää menevän helpolla Karjalaisen ohi. Onneksi toista maalia ei tule heti perään ja Tepsi saa koottua rivinsä ja pääseekin peliin mukaan. Alatalo tasoittaakin pelin ajassa 11.25 1-1 Nurmisen ja Rauteen syötöistä. Erä on loppuun saakka hyvää taistoa.

2.erä
Tepsi iskee nopeahkosti johtomaalin 1-2 Schneiderin toimesta ajassa 24.52 Kiviharjun syötöstä. Ottelun puolen välin jälkeen nähdään ottelun ensimmäinen jäähy ja kun Tepsi ottaa alivoimalla väärästä vaihdosta toisen jäähyn pääsee Kärpät pyörittämään 5-3 vastaan, muttei onnistu maalinteossa.

3.erä
Tässäkin erässä tehdään maali erän alussa ja tekijänä TPS ja tarkemmin ottaen Suoraniemi, joka vie Tepsin 1-3 johtoon ajassa 41.52. Kärpät saa ottelun ensimmäisen ja ainoan jäähynsä ajassa 46.47, mutta Tepsi ei onnistu käyttämään tilaisuuttaan hyväksi. Kärpät tulee maalin päähän 2-3 Viuhkolan maalilla ajassa 50.40 siirretyn rangaistuksen aikana. Kärpät saa heti seuraavasta hyökkäyksestä kiekon uudestaan Tepsin verkkoon, mutta Tepsin onneksi Kärppien pelaaja oli maalivahdin alueella ja maali hylättiin. Kärpät yrittää lopussa tasoitusta ilman maalivahtia ja Aalto on onnistua heittämään kiekon Kärppien tyhjään reppuun, mutta rystyveto pienestä kulmasta osuu takatolppaan ja kimpoaa siitä lähes samaan suuntaan takaisin mistä tulikin. Jos Aalto olisi heti kiekon saatuaan heittänyt sen ranteella kohti maalia olisi TPS todennäköisesti voittanut 2-4 lukemilla. Alatalo loukkasi selkäänsä erässä ja poistui vaihtoaitioon selkäänsä pidellen.

Torjunnat:
Bäckström 11+10+7=28 (pois 59.21-60.00)
Karjalainen 8+5+7=20

Yleisömäärä: 6766

Tuomari Jyri Rönn, tätä en usko itsekkään kirjoittaneeni, mutta Jyri oli mielestäni hyvä, siihen verrattuna mitä häneltä olen tottunut näkemään. Vaikka molemmat jäähyt jotka tulivat olivat aika heppoisia. Tepsin väärä vaihto, joka oli ottelun kolmas jäähy oli selvä. Rönn jätti kyllä selviä jäähyjä viheltämättä, mutta hän jätti ne molemmilta joukkueilta viheltämättä.

Rangaistusminuutit:
Kärpät 1 kpl 2 min
TPS 2 kpl 4 min

*** Nurminen Kai (TPS)
** Suoraniemi Mika (TPS)
* Bäckström Niklas (Kärpät)

Kiitos Champselyselle, että ilmoitit meille lippujen heikosta saatavuudesta ja että varasit meille liput ja Bassolle siitä, että ilmoitti asiasta, että halli on lähes loppuunmyyty.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Peltonen, Alatalo?

No niin, veljet ja siskot... Edelläolevien raporttien mukaan Kimmo Peltosella ja Mika Alatalolla on ollut vammoja tai muita syitä poissaololle Kärpät-matsissa. Valtamedia vaikenee aiheesta tyystin. Mitä helevettiä Oulussa siis on tapahtunut?
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Luulen nähneeni Alatalon tilanteen. Karvaustilanteessa kaatui/liukui harmittoman näköisesti kohti laitaa. Nousi hetken ennen laitaan osumistaan polvilleen, naama kohti laitaa ja selkä retkahti vähän taaksepäin kun Alatalo osui laitaan.

Ainakin sinne katsomonsuuntaan missä istuin tilanne näytti harmittomalta ja Alatalon omalta kompuroinnilta, ilman kärppäläisten avustusta, kaarreluistelussa. Tilanteen jälkeen Altsi kyllä piteli selkää kun meni vaihtoon.

Kimmo Peltosen loukkaantumisesta en osaa sanoa.

Karjalainen oli kyllä epävarma mutta TPS:n hyvästä viisikkopelistä johtuen ei Kärpät päässyt Karjalaista pommittamaan. Hyvä vieraspeli TPS:ltä.

Rönnistä sen verran, että eniten harmitti se että jos Rönn olisi ottanut eka erässä ne pari koukkua pois, olisi pelistä voinut tulla tosi kova vauhtinen ja viihdyttävä. Rönnin linjan ansiosta molemmat joukkueet nostivat mailahäirintää ja keskialueen ylittäminen kävi hankalammaksi. Kärpät alkoi myös blokata TPS:n kärkikarvaaja aika härskisti.

Kieltämättä tuli Saksan futisjoukkue TPS:stä mieleen. Ei huvittaisi saada heti pleijareissa vastaan, varsinkin jos tuohon porukkaan tulee Lius ja Koivu mukaan.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Alatalon "loukkaantuminen" tuli juuri tuolla tavalla, kun amok ylempänä kertoi. Kaatui itse huonon tasapainon takia päin laitaa. Pelasi kuitenkin pelin loppuun asti. Peltosen loukkaantumisesta ei ole harmainta aavistusta, eikä siitä kukaan lehdistötilaisuudessakaan puhunut. Lähinnä huvittaa se, että puhutaan Alatalon loukkaantumisesta, vaikka kaveri pelasi normaalisti pelin loppuun asti.

On tullu kateltua videoita hidastettuna ja ihan normaalikuvankin kanssa. Ja täytyy sanoa, että kyllähän Rönnillä perusteet maalin hylkäämiseen oli. Jokinen on maalivahdin alueella reilusti ennen kiekon maaliinmenoa. Mitään poikittaista mailaa, työntämistä etc. ei tilanteessa ole, joten se kortti menee siinä.

Lyhykäisyydessään tapahtuma menee seuraavalla tavalla: Jokinen syöttää vasemmalle Lieversille ja ajaa itse suoraan maalille. Lieversiltä kiekko karkaa keskelle, täysin vapaana avopaikassa odottavalle Pesoselle. Tässä vaiheessa, kun kiekko lipuu kohti Pesosta luistelee Jokinen TPS-pakin (Antti Hulkkonen?) mailaan ja ajautuu maalivahdin alueelle, selkä päin Tuomo Karjalaista. Jokinen on siis ensimmäistä kertaa maalivahdin alueella jo ennen, kuin Pesosen laukaus lähtee. Tällöin Jokinen on vielä seisovin jaloin, mutta kaatuu, kun törmää Karjalaiseen. Samalla hetkellä kiekko on maalissa.

Katsomoon tilanne näyttää täysin siltä, kuin Jokinen olisi työnnetty maalivahdin päälle. Kuvanauhalta tarkistettuna näin ei missään nimessä ole. Mitään poikittaista mailaa ei tilanteessa näy. Jokisen kaatuminen johtuu siitä, että hän törmää maalivahtiin.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Kärpät#18
On tullu kateltua videoita hidastettuna ja ihan normaalikuvankin kanssa. Ja täytyy sanoa, että kyllähän Rönnillä perusteet maalin hylkäämiseen oli. Jokinen on maalivahdin alueella reilusti ennen kiekon maaliinmenoa. Mitään poikittaista mailaa, työntämistä etc. ei tilanteessa ole, joten se kortti menee siinä.

Lyhykäisyydessään tapahtuma menee seuraavalla tavalla: Jokinen syöttää vasemmalle Lieversille ja ajaa itse suoraan maalille. Lieversiltä kiekko karkaa keskelle, täysin vapaana avopaikassa odottavalle Pesoselle. Tässä vaiheessa, kun kiekko lipuu kohti Pesosta luistelee Jokinen TPS-pakin (Antti Hulkkonen?) mailaan ja ajautuu maalivahdin alueelle, selkä päin Tuomo Karjalaista. Jokinen on siis ensimmäistä kertaa maalivahdin alueella jo ennen, kuin Pesosen laukaus lähtee. Tällöin Jokinen on vielä seisovin jaloin, mutta kaatuu, kun törmää Karjalaiseen. Samalla hetkellä kiekko on maalissa.

Katsomoon tilanne näyttää täysin siltä, kuin Jokinen olisi työnnetty maalivahdin päälle. Kuvanauhalta tarkistettuna näin ei missään nimessä ole. Mitään poikittaista mailaa ei tilanteessa näy. Jokisen kaatuminen johtuu siitä, että hän törmää maalivahtiin.

Olet juuri ilmoittanut itse itsesi vakavaksi "vuoden rehellisyyspalkinnon" saajaksi. Ihaltavaa suoraselkäisyyttä.

Palloseuralta mahtava voitto, vajaalla joukkueella ja osa porukasta edelleen keskenkuntoisena ei Raksilasta ole kovinkaan moni tällä kaudella pojoja hakenut. Eikä hae.
 

Pullasorsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jeff
Hylätystä maalista minullakin on se käsitys, että olisi pitänyt hyväksyä. Jokinen poikittaisella maaliin ja käsittääkseni kiekko meni hieman sitä ennen.


Täällä on tämä mystinen poikittainen maila nyt mainittu jo pariinkin otteeseen, ja olisi kiva kuulla, mistä ihmeestä se nyt on keksitty. Huvittavaa, että samassa yhteydessä vielä tupataan epäilemään tuomarin näkökykyä. Kannattaisi nyt joka tapauksessa tarkistaa ensin omien silmälasien vahvuus tai ainakin pari kertaa kelata uusintaa ennen kuin julistaa omaa totuuttaan.

EDIT: tämä olikin vähän turha viesti parin edellisen viestin jälkeen, mutta jääköön nyt muistutukseksi siitä, että kyllä niitä tilanteita kannattaa oikeasti katsoa uusintana ennen "julistamista" :).
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Kärpät#18:

Alatalon "loukkaantuminen" tuli juuri tuolla tavalla, kun amok ylempänä kertoi. Kaatui itse huonon tasapainon takia päin laitaa. Pelasi kuitenkin pelin loppuun asti. Peltosen loukkaantumisesta ei ole harmainta aavistusta, eikä siitä kukaan lehdistötilaisuudessakaan puhunut. Lähinnä huvittaa se, että puhutaan Alatalon loukkaantumisesta, vaikka kaveri pelasi normaalisti pelin loppuun asti.

On tullu kateltua videoita hidastettuna ja ihan normaalikuvankin kanssa. Ja täytyy sanoa, että kyllähän Rönnillä perusteet maalin hylkäämiseen oli. Jokinen on maalivahdin alueella reilusti ennen kiekon maaliinmenoa. Mitään poikittaista mailaa, työntämistä etc. ei tilanteessa ole, joten se kortti menee siinä.

Lyhykäisyydessään tapahtuma menee seuraavalla tavalla: Jokinen syöttää vasemmalle Lieversille ja ajaa itse suoraan maalille. Lieversiltä kiekko karkaa keskelle, täysin vapaana avopaikassa odottavalle Pesoselle. Tässä vaiheessa, kun kiekko lipuu kohti Pesosta luistelee Jokinen TPS-pakin (Antti Hulkkonen?) mailaan ja ajautuu maalivahdin alueelle, selkä päin Tuomo Karjalaista. Jokinen on siis ensimmäistä kertaa maalivahdin alueella jo ennen, kuin Pesosen laukaus lähtee. Tällöin Jokinen on vielä seisovin jaloin, mutta kaatuu, kun törmää Karjalaiseen. Samalla hetkellä kiekko on maalissa.

Katsomoon tilanne näyttää täysin siltä, kuin Jokinen olisi työnnetty maalivahdin päälle. Kuvanauhalta tarkistettuna näin ei missään nimessä ole. Mitään poikittaista mailaa ei tilanteessa näy. Jokisen kaatuminen johtuu siitä, että hän törmää maalivahtiin.

Asia selevä. Jos se nyt kerta nuin meni...katsomoon kyllä ainakin näytti siltä, että Jokinen olisi työnnetty maalivahdin alueelle, mutta jos olet kerta videoita kelaillut, niin ei kai auta valittaa. Hävitty mikä hävitty.

Eilisiltainen avautumiseni oli kyllä hienoa tekstiä, soooriii.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itseä ihmetytti, että miten Rönni näkee sen Jokisen siellä maalivahdin alueella, muttei näe sitä, miehen jalassa on tuo kamppaava maila kiinni. Edelleen kiekko oli verkossa ennen vihellystä. Käden liikkeet oli tomerat maalin hylkäämiseksi, mutta viheltää ei ehtinyt. Mies oli kait päättänyt jo ennen tilannetta viheltää miehen maalivahdin alueella. Viis siitä, mitä muualla tapahtuu.

Ei parasta Kärppiä, tosiaan oli hermostunutta Viuhkolan 2-3 maalin asti, josta luistelu vapautui. Viuhkolan ketjulle olisi suonut enemmän peliaikaa oli enempi tasollaan. Pesonen pelasi myös mukavasti, mutta Lievers oli vaisu. Koko nuorella kaartilla oli pientä liian hätäistä ja vauhdikasta yrittämistä.

TPS pelasi hyvin, sen keskialueen paketti oli tiukka, Kärpillä aseet vähissä. Karvaus oli myös ärhäkkää, kun ote saatiin. Joukkueesta ei kukaan erikseen erottunut. Aallon kenttä sai muutaman pyörityksen, mutta maalit heitti muut kentät Kärppien pienoisiat virheistä.

Tenkrat oli ehkä paras Kärppä TPS puristuksessa. 4-5 todella hyvää kutia ja muutama mukava nousu ja hyvä passi Viuhkolan maaliin.

Tuomari oli sanalla sanoen heikko. Maalin hylkäys oli selkeä tuomio, mutta muuten noita kuokkauksia ja mailan repimisiä kädestä olisi voinut viheltää.

TPS ansaitsi kuitenkin voittonsa. Se pääsi Kärppiä enemmän hyviin maalintekotilanteissiin lähelle maalia. Kärppien laukaukset pääosin parhaan maalintekosektorin ulkopuolelta.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Viestin lähetti hermano
Se vanha kunnon vastine futiksen Saksalle jota vastaan lyödään päätä seinään täysi peliaika ja hävitään maalilla.

Klinsmann Zwei.. Pitäisikö kiittää vai vetää turpaan. No kunhan ei ala italiaanoiksi haukkumaan!

Kärppien eka oli Karjalaisen nukahdus ja Viuhkolan maali oli kunnon v*ttup*rkelemenenpäläpi-tahtomaali.

Yhtään Viuhkolan suoritusta väheksymättä, olikos se viimeinen ohitettava pakki "sattumalta" paukkunen.. Numero ainakin loppui viiteen. Duh.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös