TPS kaudella 2014–2015 – joko nyt?

  • 670 794
  • 1 669

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Vaihtuvuutta joo, mutta muuten vahvasti eri mieltä tuosta "edariajattelusta". Ne uudet pelaajat, joita pääsin haastattelemaan, olivat oikeasti erittäin motivoituneita eikä mitään perus diipadaapaa, mitä olen itsekin monen kauden aikana pelaajilta kuulunut.

Hyvä kuulla ja kyllähän näitä pelaajien kasvamisia tapahtuu.
 

Sitruuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllähän tässä tulee muutoksia edellisiin kausiin väkisinkin, jossei muuten niin jo se, että Turkuhallin kaukalo on pienempi (VMV saattaa siis pysyä oikeasti hyökkääjän ja maalin välissä). Hyökkäysalue kasvoi ja vastavuoroisesti keskialue pieneni, lisäksi hybridi pitkäkiekko sääntö suosii nopeita joukkueita, ja itse en koe Tepsiä ihan niiden hitaimpien joukkueiden kastiin. Ja eiköhän Seikola & Nummelin käytä tuon muutaman ylimääräisen metrin hyödyksi ylivoimissa... Noi kaikki kun ynnää yhteen niin onhan siinä jo pakko tapahtua muutosta pelitapaan ja sanoisin, että viime kaudella se (tai sen puute) yhdistettynä vähintäänkin kädettömään pakistoon johti sijaan 13.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Kai tänne saa päivittää oman rosterinäkemyksen, saahan? Jos vahvat huhut toteutuvat?

Radek Smolenak - Niclas Lucenius - Lauri Tukonen
Mikko Rantanen - Tero Koskiranta - Ryan Lasch
Matias Sointu - Tadas Kumeliauskas - Ilkka Pikkarainen
Marko Virtala - Julius Vähätalo - Rasmus Kulmala
+ Otto Karvinen sekä omat junnut

Petteri Nummelin - Simon Gysbers
Jakub Nakladal - Steven Seigo
Mikko Lehtonen - Markus Seikola
+ Niklas Friman, V-M Vittasmäki, Matias Pulli, Tony Vidgren, Niko Karhu ja Miro Keskitalo

Teemu Lassila
Kristian Järvinen

Huhhuh! Ajatelkaa; Vellu lähtökohtaisesti ulkona kokoonpanosta ja puolustuksen laajuus + terävin kärki, milloin viimeksi? Ainoa osa-alue joka aiheuttaisi yllä olevassa edes pienen pientä ajattelua on sentterinelikko; Lucenius riittää kyllä mutta entäs Koskiranta? Toiveissa oleva Lasch saisi varmasti Terskankin tilastot näyttämään paremmilta joten ehkä sekin siitä...
 

Naavaparta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers
Tuohon vielä SK niin alkaisi jo hymyilyttää. Vellovat huhut tekevät huomisesta työhönpaluusta huomattavasti mukavamman mikäli huomenna siis jotakin julkaistaan.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Työnnänpä lusikkani tähän ketjukoostumussoppaankin :) Onhan tämä keskutelufoorumi, eikö?

Rantanen - Lucenius - Tukonen
Smolenak - Koskiranta - Lasch
Sointu - Kumeliauskas - Pikkarainen
Virtala - Vähätalo - Karvinen

Nummelin - Nakladal
Gysbers - Seikola
Lehtonen - Seigo
VMV ja muut

Lassila
Järvinen
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Maltetaan nyt vielä yön yli nukkua ja odottaa mitä huominen tuo tullessaan. Vellovat huhut kuulostavat enemmän kuin hyviltä, mutta ite ainakin pakko odottaa varmistusta asialle ennenku rupeaa liikaa tuulettamaan.
Starbuckin ketjukoostumukset eivät kuulosta laisinkaan huonoilta jos huhut Laschin ja Nakladalin tulosta pitävät paikkaansa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ikinä ei saisi keulia, varsinkaan kun on TPS-fani ja tietää nämä viimeiset paskavuodet. Mutta jos sieltä huomenna Lasch & Nakladal julkistetaan, niin tämä kaveri keulii väkisin, vaikka kuinka yrittäisi jalkoja pitää maanpinnalla. Yritän takoa tässä päähäni koko ajan, että ollaan oltu kahtena vuotena putkeen 13. sarjataulukossa ja sitten mestaruuskauden ei ole mitään positiivista oikeastaan näkynyt, mitä nyt se työsulkukauden hetkellinen hunaja.

Huvittaa jo se, kun kärsimättömimmät huutelivat tässä viime aikoina, että nykyinen hallitus näyttää olevan vielä pahempi farssi ja paskaa, kun ketään ei tule mistään. No kyllä on jo nyt tullut ja jos nuo kaksi nimeä pamahtavat huomenna esiin, niin joukkueen pelaajamateriaalia tuskin tarvitsee sen jälkeen kyseenalaistaa. Näyttäisi nyt oikeasti siltä, että siellä on ilmeisesti Marko Kiprusoff tiirikoinut uutena hallituksen jäsenenä partakarvallaan sen kuuluisan The Kirstun jollain ilveellä auki. Tämän tempun avulla saadaan varmasti kentällä aikaan se, mitä Mikko Kouki on varmasti hallituksessa peräänkuuluttanut, eli taidetta Turkuhalliin!

En viitsi nyt tässä vaiheessa enempää nostaa moponi eturengasta korkealle ilmaan, vaan totean loppuun, että odotan ensi kaudelta vähintään sääliplayoff-paikkaa.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Kyllä tässä pitää vielä hengittää syvään. En voi uskoa Laschiin ennen kuin näen. Eikö Pelicansin puolellakin huhuttu pari päivää sitten, että iso nimi on haavissa? Nakladalkaan ei ole kuitenkaan vielä varmistunut. Häntä varmaan tarkoitettiin virallisissa twitteröinneissä?

Mutta huippuhankintoja olisivat molemmat, parina tähän kohtaan jopa aika mykistävä.

Mutta mihin voi sijalta 13 ponnistaa? Ylöspäin, oletan. Olen tainnut muutamia kausia kymppisijaa pitää arvauksena. Ei viitsisi jossitella, mutta jos nuo molemmat huhut osuisivat, niin joutuisi jo nostamaan odotuksia pari pykälää, mikä tarkoittaisi säälien kotietua tai kaiken osuessa aivan nappiin jopa kovempaa harppausta.

Sentteristö on monella tavalla mielenkiintoinen. Löytyy sekä kokoa että taitoa, mutta paletti on kuitenkin melko tasaisen oloinen. Varsinaista maestroa ei ole ja kunnollinen puuduttajakin voisi olla lähinnä Koskiranta. Jos sekä Kumeliauskas että Vähätalo ottaisivat isot harppaukset eteenpäin, niin ehkä tuo Koskirannan puudutusrooli voisi olla mitenkään mahdollinen vaihtoehto. Yhdistettynä Lasch-huhuun vielä kauempaa haettua kuitenkin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
HK Areenan markkinointipäällikkö Toni Autio twiittaili jotain, että tiedotustilausuutta ei ole maanantaina tulossa.

Tiedä sitten mitä hassuttelee?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
HK Areenan markkinointipäällikkö Toni Autio twiittaili jotain, että tiedotustilausuutta ei ole maanantaina tulossa.

Tiedä sitten mitä hassuttelee?

Ei siellä pitäisikään olla mitään tiedotustilaisuutta. Tuo hoidetaan ihan pelkällä tiedotteella tuo uutisointi.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on pakko taas ihan avautuakin pitkähkön tauon jälkeen. Vanha, veemäinen voittava Palloseura tekee paluuta? Kiimaa pukkaa. Kiitos Arse ja uusi hallitus.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos sekä Kumeliauskas että Vähätalo ottaisivat isot harppaukset eteenpäin, niin ehkä tuo Koskirannan puudutusrooli voisi olla mitenkään mahdollinen vaihtoehto. Yhdistettynä Lasch-huhuun vielä kauempaa haettua kuitenkin.

Kuinka suuren harppauksen Kumeliauskas tarvitsee oikeastaan? Viimekaudella osoitti mielestäni jo erinomaista taistelutahtoa ja epäonnisen tapaturman myötä vain menetti aivan liikaa pelejä kaudesta. Ekaksi kaudeksi erinomainen mielestäni tuo 0.33 ppg. Nyt kesä alla entistä paremmassa kuntovalmennuksessa ja ehjä kausi niin 0.5 ppg ei olisi mikään suoranainen ihme. No ehkä se ehjä kausi olisi aikamoinen yllätys, mutta pisteet / peli suhde voi hyvin nousta tuosta viimekaudesta, kun päässyt taas edes pienenkin askeleen kehityksessään eteenpäin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt alkaa Tepsillä olla sen verran kova nippu kasassa, että suora pleijaripaikka pitää olla minimitavoite. Ei pelejä tietenkään pelkillä nimillä voiteta mutta antaahan Laschit ja Smolenakit kumppaneineen tähän hieman paremmat mahdollisuudet.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Ej huano, viis kautta viis.

Neljä edellistä onkin mennyt ketuilleen, joten viideskö on viides viidestä, 5+5=10 ja säälip. tulee?

No oli miten oli, torilla tavataan! Pitäis nimittäin käydä mansikoita ostamassa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jees, kyllä kelpaa. Nyt saatiin tekijämies niin puolustukseen kuin hyökkäykseenkin. Nakladal tuo toivottavasti isäntämäisiä otteita alakertaan ja jonkunlaisen siniviivapelotteen ja Laschin mukana on tultava tehoja. Lasch ja Koskiranta muistavat toisensa Pelsusta siinä missä Smolenak myös, joten eiköhän noita kolmea pelimiestä sovitella ketjuissa yhteen. Nyt vain terveyttä koko joukkueelle ja preseason etenkin ilman takaiskuja pelaajiston suhteen, niin kausi on hyvä aloittaa iskukykyisenä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Todella kaunis päivä on koittanut, ei kyllä ikinä olisi voinut uskoa tämän tason pelimiehien tulevan Palloseuraan, kiitoksia hankinnoista vastaaville.
Tässähän alkaa jo odottelemaan pelien alkamista vesi kielellä..
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Man Utd, Suomalaiset änärissä
Huh huh kovia jätkiä tullu teille! Onnittelut, kerta heitolla heittopussista top3! Vielä kun Saku saapuu nii täällä päässä alkaa tulemaan tippaa linssiin...
 

RNK78

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SKA
No johan tuli jytky! Ralliraidat housuissa ja aamukahvit toimiston pöydällä. Kyllä tällaiset uutiset luo uskoa ensikauteen. Nelonen Pro tilaukseen ja toivottavasti pääsee paikan päällekin seuraamaan!
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lasch oli jo viime talvesta saakka koukussa mutta vasta nyt Arse pääsi kiskomaan tämän vonkaleen ylös vedestä!

Erinomainen hankinta joukkueeseen!
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
BOOM! Kesän kovin siirto pamahti eetteriin Turusta. Joukkue taitaa nyt olla valmis, joten heitetään omat fantasiat kehiin.

Hyökkäys:

Smolenak - Lucenius - Tukonen

Rantanen - Koskiranta - Lasch

Sointu - Kumeliauskas - Pikkarainen

Kulmala/Karvinen - Vähätalo - Virtala

Kolme ensimmäistä hyökkäysketjua kestää vertailun kaikkia Liigajoukkueita vastaan, mutta nelosen kohdalla on pieni kysymysmerkki.

Pakisto:

Nakladal - Seikola

Gysbers - Nummelin

Lehtonen/Friman - Seigo

Reservissä vielä VMV, Keskitalo, Karhu, Pulli ja mahdollisesti Vidgren eli sitä leveyttä todeellakin löytyy. Pakisto mielestäni Liigan paras. Mustavalkoiset lasit toki on päässä, mutta ei tuollaista listaa ole moneen vuoteen Turussa ollut.
Maalissa vielä Lassila, jota stunttaa Järvinen, joten tämäkin osasto on aivan Liigan eliittiä.

PS. Torilla tavataan. Hunajata hunajata hunajata.....
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Loistavat haut ja paperilla ollaan ehkäpä jo TOP 8 joukossa. Sääleihin pääsy minusta jopa varma nakki. Nyt on helpompi hengittää mutta lähi vuosina tepsi ei ole pettänyt eli pitää yrittää säilyttää maltti. Positiivista kuitenkin, että rahaa käytetään näihin vahvistuksiin eikä istuta kirstun päällä.

EDIT. Saku vielä tuohon nippuun niin johan tarkenee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös