Lukko kaudella 2014–2015

  • 481 357
  • 1 472
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Nyt on kyllä Lukon ollessa kyseessä poikkeuksellisen paljon kiekollista osaamista alakerrassa. Toivottavasti tämä realisoituu myös kiekollisena pelitapa.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Laatikko kapenee 2 metriä mutta silti hyökkäys- ja puolustusalueet kasvaa noin 60 m2/ pääty. Jos joku ei siis tiennyt, että siniviivoja viedään tulevalla kaudella kaikkialla Suomessa reilut 2 metriä kohti keskiviivaa.

Jos laatikko kapenee metrin, niin puolustusalue per pääty kasvaa n. 22m2 (a). Jos laatikko kapenee kaksi metriä, pinta-alaa häviää puolustusalueelta reilu 1m2 (b). Vai miten olet saanut tuon 60 m2 per pääty?

a = (28m x 22.86m) - (29m x 21.33m) = 21.51m2
b = (27m x 22.86m) - (29m x 21.33m) = -1.35m2
 

sambersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vai miten olet saanut tuon 60 m2 per pääty?

a = (28m x 22.86m) - (29m x 21.33m) = 21.51m2
b = (27m x 22.86m) - (29m x 21.33m) = -1.35m2

Eikös joku laittanut tänne että siniviivoja vedetään lähemmäs punaviivaa?

Tästä säännöstä mulla ei kuitenkaan ole mitn hajua.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Niin juu en tosiaan ajatellut noin, että tietty siitä leveydestä kun lähtee pois, niin se tulee pituuteen lisää. Mietin ainoastaan sitä kun kotoisen kylän kaukaloon tulee pelkästään lisää tuota neliötä, kun viivoja siirretään. Sorry. Oli melko rankka viikonloppu takana.
En edes muistanut, että Rauman hallissa oli 29 leveä kaukalo. Mutta kyllä tuossa 22 neliössäkin on Niskalalla ja Kousalla enemmän aikaa ylivoimilla siellä viivalla. Ja omassa päässä taas tarvitaan enemmän liikettä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Päivän Länsi-Suomessa oli juttu Kousan tulemisesta Lukkoon. Tosiaan Lukolle aukesi Välivaaran jälkeen vapaa ruutu. Kousa oli katsonut KHL:n suuntaan, mutta seurojen kaatumiset siellä olivat kääntäneet katseet takaisin liigaan.

Lukko halusi Kousan ja pelaaja taas menestyvään joukkueeseen.RD oli vielä kysynyt Kari Jaloselta suositusta. Rajalan mukaan Välivaaran vahtuminen Kousaan ei aiheuttanut "merkittäviä" muutoksia budjettiin. Eli varmasti Kousa oli jonkinverran kalliimpi.

Se on hyvä, että kotimaiset mj-tason pakit kokevat, että Lukossa on mahdollisuus menestyä ja sitä kautta päästä itsekin paremmin esille.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko sanoa että olen kyllä todella tyytyväinen tähän jengiin jolla Lukko alkavaan kauteen lähtee. Enpä tiedä koska viimeksi on mahtanut tuntua näin luottavaiselta. Joukkue on kyllä sellainen että menestystä on lupa odottaa. Tuo joukkuehan on ihan EHT-tason joukkue jos kaikilla olisi vaan sama kansallisuus. Saattaa olla jopa parempi.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Pakko sanoa että olen kyllä todella tyytyväinen tähän jengiin jolla Lukko alkavaan kauteen lähtee. Enpä tiedä koska viimeksi on mahtanut tuntua näin luottavaiselta.

Ihan samoilla fiiliksillä.

Toki on uhkakuviakin olemassa. Lukon sentteriosasto on todella kapea. Gagnonin tai H.Koiviston loukkaantuminen pakottaisi heti sentterimarkkinoille. Laituriosasto taas on laaja, mutta Nikon loukkaannuttua ja Näpin mentyä lainalle koko kaudeksi, ei sielläkään kovin paljon määrällisesti ole leveyttä. Pelejäkin mahdollisesti enemmän tulevalla kaudella.

Puolustuksen tietynlainen fyysisyyden puute. Todella mielenkiintoista nähdä muuttaako RD Lukon pelaamista enemmän kiekolliseen suuntaan.

Toki kaikkiin puutteisiin on mahdollista reagoida ja näin varmasti tehdäänkin. Silti ennakkoon paperilla kovin Lukko vuosikausiin.
 

Century Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan samoilla fiiliksillä.

Toki on uhkakuviakin olemassa. Lukon sentteriosasto on todella kapea. Gagnonin tai H.Koiviston loukkaantuminen pakottaisi heti sentterimarkkinoille. Laituriosasto taas on laaja, mutta Nikon loukkaannuttua ja Näpin mentyä lainalle koko kaudeksi, ei sielläkään kovin paljon määrällisesti ole leveyttä. Pelejäkin mahdollisesti enemmän tulevalla kaudella..

Ei kai niitä laitureitakaan nykytilanteessa, kun Nikko on sairastuvalla, ole kuin yksi varalla (jos ei A-nuoria lasketa). Makuasia sitten onko se varamies Vauhkonen vai Piitulainen.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ei kai niitä laitureitakaan nykytilanteessa, kun Nikko on sairastuvalla, ole kuin yksi varalla (jos ei A-nuoria lasketa). Makuasia sitten onko se varamies Vauhkonen vai Piitulainen.

Tätä juuri koitin tuossa kirjoittaakin. Laituriosasto on laadultaan laaja, eli tulosyksiköihin on tunkua. Määrällisesti ei niinkään.

Hyvä myös muistaa, että toki Eetu Koski on nuori ja kehittyvä pelaaja. Pystyy varmasti pelaamaan keskellä ja laidassa. Viime kaudella täytti aina paikkansa kun pääsi pelaamaan.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siirrellääs tuolta Kousan ketjusta, kun mennään niin pahasti ohi aiheen.

Tuosta RD:n pelityylistä samaa mieltä, mutta JYPin aikaan piti silti suhteellisen isokokoista puolustusta. JYPhän profiloitui puolustuksen osalta tuohon aikaan sellaiseksi "pleksin kautta kiekko pois"-joukkueeksi, jossa puolustajien tehtävänä tosiaan ei ollut tehdä turhia hienouksia, vaan hoitaa lätty pois pahimmalta maalintekoalueelta. Kiekollisia nousuja ei nähty keneltäkään muulta kuin Vataselta, eikä kyllä siihen rahkeetkaan jollain "ollimalmivaaroilla" olisi riittänyt.
RD on tosiaan selkeästi viilannut tuota puolustusalueen peliä. En tosin usko, että tuolla pakistolla lähdetään ainoastaan roiskimaan, vaan annetaan "vatasmaisia" vapauksia esimerkiksi vasta hankitulle Kousalle tuoda kiekko ylös hyvällä luistelulla.

Todella mielenkiintoista nähdä, miten Kousan ura lähtee etenemään Raumalla. Joko uran huippuhetket ovat oikeasti takana päin tai raumalaisille paremmin sopivassa skenaariossa saa uransa raiteileen ja paukuttaa vähintään 20 pojoa, antaen hyvää tulitukea Janne Niskalalle.

Olisikohan tuo Vatanen juurikin avannut RD:n silmät.. tiedä sitä mutta tuolta Lukon peli viime kaudella juurikin näytti. Nyt vaan vahvistettu tuota pakkien avausvoimaa ja lisää vääntöä ala Nieminen hyökkäyspäähän.. Voin olla toki pihalla, mutta noin itse asian näen.

Näin minäkin asian näen. RD on muokannut käyttämäänsä pelitapaa aika hienovaraisesti, mutta pidemmällä aikavälillä. Tosiaan, kun JYPissä ei paljon mikkihiiriä katseltu puolustuksen osalta, niin ensi kauden Lukko on kuin toinen ääripää. JYPissäkin RD:n aikaan vaikuttanut Antti Jaatinen on ainut yli 182-senttinen puolustaja (Jatkoajan pelaajalistan mukaan) ja hänkin jää pituudessa kaikille JYPiä keväällä 2009 finaaleissa edustaneille puolustajille.

Mikäli nyt vähänkään tunnen Lukon puolustajia, niin ainakaan mitään äärettömän kankeita eivät ole. Sikäli vaikuttaa selkeästi siltä, että kiekkoa tuodaan pakkien toimesta ylös ja tilanteen mukaan se vipataan päätyyn tai kuljetetaan itse hyökkyäsalueelle. JYPin aikana RD:n sapluunaan kuului todella vahvasti tuo kiekon heittäminen päätyyn, jonne sitten hyökkääjät lähtivät pää kolmentana jalkana. Jos kiekkoon ei keretty ensimmäisenä, alkoi armoton takakarvaus, jolla kiekko raavittiin itselle tai pakotettiin vastustaja hätäiseen ratkaisuun. Tätä kuviota tullaan näkemään varmasti ensi kaudella Lukossakin, mistä kertovat jo pelaajavalinnat. Ville Nieminen ja itselleni tutummat Filip Riska ja Olli Sipiläinen ainakin edustavat sitä osastoa, joka tosiaan kaivaa sen kiekon itselleen vaikka väkisin. Muista Lukon hyökkääjistä en osaa tarkemmin sanoa, koska näköhavainnot ovat kuitenkin sen verran vähäisiä, mutta vähäisellä tuntemuksella sanoisin useamman pelaajan sopivan tähän pelisysteemiin vähintäänkin hyvin.

Todella häiritsevää, että Lukon joukkue kiinnostaa itseäni melkein enemmän kuin JYPin vastaava. Koko Lukon toiminnasta paistaa ns. järkevä pelaajapolitiikka, samanlainen, mitä JYP edusti RDn valtakaudella. Nyt tosin RD:llä on huomattavasti JYPin aikaa isompi budjetti käytettävissään.
Kuitenkin, Lukon joukkuetta ei rakenneta isoilla nimillä ja mielialapelaajilla, vaan kaikkensa antavilla taistelijoilla. Lisäksi kilpailutilanne varsinkin laiturien kohdalta on sellainen, että kärkiketjujenkaan pelaajilla ei varmasti ole varaa useampaan vapaailtaan. Ainoana uhkakuvana Lukon loistavalle kaudelle näen oikeastaan Zapolskin tain Gagnonin loukkaantumisen, joka pakottaisi oikeastaan samoin tein pelaajamarkkinoille korvaajaa hankkimaan.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Siinähän se jypin mies kirjoitti yllä kaiken oleellisen. Ei tarvii lainailla eikä kommentoida. Samalla linjalla olen pelitavan suhteen. Hyvä postaus.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
NHL-tyylinen hybridi pitkäkiekko

Täältä yksi ihmettelijä lisää RD:n suunnanmuutokseen, Lukolla on todella kiekollinen ja liikkuva, mutta pienehkö pakisto. Sattumaa se ei ole, sillä kolmessa kaudessa joukkue on niin valmentajan näköinen, kuin se nykykiekossa voi ylipäätään olla.

Hyviä veikkauksia RD:n aivoituksille on jo käyty läpi, mm. hyökkäysalue kasvaa 1,5 m pituussuunnassa, jolloin pakit voivat osallistua enemmän hyökkäämiseen. Tuo ei ole kuitenkaan ainoa sääntömuutos. Ensikaudella pitkät puhalletaan NHL-tyyliin hybridi mallilla, jossa hyökkääjän ei tarvitse saada kiekkoa lapaan, vaan tilanne tuomitaan sen joukkueen eduksi, jonka pelaaja on ensimmäisenä b-pisteiden kohdalla.

Tuo hybridi pitkäkiekko avaa myös uusia mahdollisuuksia. Nyt pakit voivat avata uskaliaasti pitkillä syötöillä, kun kiekon ei tarvitse napsahtaa lapaan a la Nummelin. Riittää että oma pelaaja ylittää ensimmäisenä b-pisteen! Sitten kulmaan painimaan kiekosta, missä Lukon isot laiturit ovat kuin kotonaan. Periaatteessa yksi hyökkääjä voisi myös kärkkyä kuten Pavel Bure Naganossa konsanaan. Toni Koivisto tykkää tästä.

Ja sama kääntäen, kun vastustaja lyö kiekon Lukon päätyyn "pitkänä", hyvin liikuvat pakit voittavat enemmän luistelukilpailuja vastustajan hyökkääjiä vastaan, kuin kaksimetriset tornit. Näin Lukko saa hyökkäyspään aloituksen.

En usko että on sattumaa, että nämä sääntömuutokset tulivat juuri samaan aikaan, kun RD päättää koota perinteistä puolustusta selvästi pienemmän, mutta liikkuvamman ja kiekollisemman puolustuksen. Nähtäväksi jää onko RD aikaansa edellä, vai hankitaanko ennen siirtorajaa lihasta oman maalin eteen? Itse olisin mielummin ottanut pakin mallia Kankaanperä, mutta nyt kun näitä sääntömuutoksia on päivän pohtinut, niin voi olla että RD tietää paremmin kuin minä?
 
Viimeksi muokattu:

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Jos nyt hiukan Off Topicia sallitaan niin onhan tuo Jokerien puolustus ihan laadukas, vaikkei siella mitaan suuria nimia KHL tasolle ole. Uskon jokereiden pelaavan kuitenkin niin vahvaa joukkuepuolustusta etta menestysta tulee KHL:ssa jollain tasolla.

Keskushyokkaajat ovat myos riittavan hyvia.

Sen sijaan laitahyokkaajia en vaihtaisi paittain jokerien kanssa, lukolla on mielestani paremmat. Jokerien taytyy varmaan hankkia sinne viela joku.

Mutta se siita, jengit pelaavat eri liigoissa.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sen sijaan laitahyokkaajia en vaihtaisi paittain jokerien kanssa, lukolla on mielestani paremmat.

Jokereiden laituriosasto olisi kyllä aivan ylivoimainen Liigaan. Ei Lukon laituriosasto todellakaan ole parempi.

Omark, Harju, Hagman, Huhtala, Sallinen, Moses ja Pöysti olisi Lukossa kaikki ykköskentän kamaa.

Omark vs. Vahalahti Jokereille
Harju vs. Lahti Jokereille
Hagman vs. Nurmi Jokereille
Huhtala vs. Koivisto Jokereille
Sallinen vs. Nieminen Jokereille
Pöysti vs. Ahtola tasan
Moses vs. Piitulainen/Nikko Jokereille

Jokereilla on selvästi paremmat laiturit kuin Lukolla, mielestäni näiden vertailu on muutenkin aivan turhaa.

Lukolla on puolestaan Liigassa top3 laiturit.

Ja Lukon laitureilla ei olisi mitään asiaa Jokerien 1-2 kenttiin.

Lukko on puolestaan hyvin hommannut nämä Jokerien ylijäämät.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Täältä yksi ihmettelijä lisää RD:n suunnanmuutokseen, Lukolla on todella kiekollinen ja liikkuva, mutta pienehkö pakisto. Sattumaa se ei ole, sillä kolmessa kaudessa joukkue on niin valmentajan näköinen, kuin se nykykiekossa voi ylipäätään olla.

Hyviä veikkauksia RD:n aivoituksille on jo käyty läpi, mm. hyökkäysalue kasvaa 1,5 m pituussuunnassa, jolloin pakit voivat osallistua enemmän hyökkäämiseen. Tuo ei ole kuitenkaan ainoa sääntömuutos. Ensikaudella pitkät puhalletaan NHL-tyyliin hybridi mallilla, jossa hyökkääjän ei tarvitse saada kiekkoa lapaan, vaan tilanne tuomitaan sen joukkueen eduksi, jonka pelaaja on ensimmäisenä b-pisteiden kohdalla.

Tuo hybridi pitkäkiekko avaa myös uusia mahdollisuuksia. Nyt pakit voivat avata uskaliaasti pitkillä syötöillä, kun kiekon ei tarvitse napsahtaa lapaan a la Nummelin. Riittää että oma pelaaja ylittää ensimmäisenä b-pisteen! Sitten kulmaan painimaan kiekosta, missä Lukon isot laiturit ovat kuin kotonaan. Periaatteessa yksi hyökkääjä voisi myös kärkkyä kuten Pavel Bure Naganossa konsanaan. Toni Koivisto tykkää tästä.

Ja sama kääntäen, kun vastustaja lyö kiekon Lukon päätyyn "pitkänä", hyvin liikuvat pakit voittavat enemmän luistelukilpailuja vastustajan hyökkääjiä vastaan, kuin kaksimetriset tornit. Näin Lukko saa hyökkäyspään aloituksen.

En usko että on sattumaa, että nämä sääntömuutokset tulivat juuri samaan aikaan, kun RD päättää koota perinteistä puolustusta selvästi pienemmän, mutta liikkuvamman ja kiekollisemman puolustuksen. Nähtäväksi jää onko RD aikaansa edellä, vai hankitaanko ennen siirtorajaa lihasta oman maalin eteen? Itse olisin mielummin ottanut pakin mallia Kankaanperä, mutta nyt kun näitä sääntömuutoksia on päivän pohtinut, niin voi olla että RD tietää paremmin kuin minä?

Hyviä pohdintoja! En ollut itse edes miettinyt näitä asioita, mutta tosiaan sääntömuutoksien luulisi olevan Lukon eduksi tällä kokoonpanolla. Tosin paha sanoa vielä, mutta ainakin näin lähtökohtaisesti näyttäisi siltä.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Jokereiden laituriosasto olisi kyllä aivan ylivoimainen Liigaan. Ei Lukon laituriosasto todellakaan ole parempi.

Omark, Harju, Hagman, Huhtala, Sallinen, Moses ja Pöysti olisi Lukossa kaikki ykköskentän kamaa.

Olet oikeassa, minulla oli vanha lista, katsoin jatkoajan pelaajalistaa.

Pelaajat - Jokerit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Omark on huikea, Harju on myos varmasti kova ja Huhtala on myos tekijamiehia. Hagman mahtuisi myos ykkosketjuun.


Tosin liioittelet nyt tuossa aika runsaasti. Moses ei mahtuisi minun papereissani edes lukon kakkosketjuun, samat sanat Eetu Poystista. Ja Jere Sallinenko menisi heittamalla lukon ykkosketjuun?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tosin liioittelet nyt tuossa aika runsaasti. Moses ei mahtuisi minun papereissani edes lukon kakkosketjuun, samat sanat Eetu Poystista. Ja Jere Sallinenko menisi heittamalla lukon ykkosketjuun?

Helposti menisi, riippuu vähän roolituksesta. Jos siellä viime kaudella kävi Keränen ja Ahtola, niin Moses, Pöysti ja Sallinen menisi ykköseen. Ja Jere Sallinen oli mm. keväällä mm-kisoissa. Kuinka monta Lukkolaista siellä oli?
 

Karajan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt ampuu vähän yli kyllä. Ensinnäkään Kousa ei varmasti olisi Ässien paras pakki. Riippuu toki millä mittarilla mitataan, mutta tärkein ei ainakaan olisi.
Pari vuotta sitten tämäkin olisi muotoiltu hieman toisin. Kousalla on rahkeita olla jopa Lukossa ykkösparin pakki. Pelasi kuitenkin IFK:ssa kaksi todella hyvää kautta jonka jälkeen epäonnistunut ulkomaan kiertue ja paluu kotimaahan sekaisin olevaan Narrilaumaan. Ei ne taidot parissa kaudessa mihinkään katoa.

Omark, Harju, Hagman, Huhtala, Sallinen, Moses ja Pöysti olisi Lukossa kaikki ykköskentän kamaa.
Noista kolme ekaa varmasti olisikin mutta joku Pöysti..?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pari vuotta sitten tämäkin olisi muotoiltu hieman toisin. Kousalla on rahkeita olla jopa Lukossa ykkösparin pakki. Pelasi kuitenkin IFK:ssa kaksi todella hyvää kautta jonka jälkeen epäonnistunut ulkomaan kiertue ja paluu kotimaahan sekaisin olevaan Narrilaumaan. Ei ne taidot parissa kaudessa mihinkään katoa.

Noista kolme ekaa varmasti olisikin mutta joku Pöysti..?

Väität, että esim. Huhtala ei mahtuisi Lukossa ykköseen? Ja Pöysti teki viime kaudella 32 tehopistettä, vertailuna Janne Lahti teki 23 pojoa.

Omatuntoa kolkuttaa lyödä näitä faktoja tiskiin, mutta kun asia nyt vaan on näin.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Helposti menisi, riippuu vähän roolituksesta. Jos siellä viime kaudella kävi Keränen ja Ahtola, niin Moses, Pöysti ja Sallinen menisi ykköseen. Ja Jere Sallinen oli mm. keväällä mm-kisoissa. Kuinka monta Lukkolaista siellä oli?

Viime kaudella?


Nama kun ovat laitahyokkaajia niin silloin heita pitaa verrata niihin laitahyokkaajiin. Vahalahden tilalle ei naista mahdu yksikaan, eli jaa yksi laiturin paikka auki.

Moses ei esittanyt mitaan viime kaudella, laittaisin lukosta ainakin pari kaveria hanen edelleen (Lahti, Nurmi, mahdollisesti Nieminen...kun Moses teki 38 pinnaa liigassa, nemo teki samalla kaudella 50. Viime kausi molemmilla vaisu.)

Sallinen teki 19 pinnaa HPK:n riveissa ja tuo huikea maailmanvalloitus maajoukkueessa tuotti 0+0. Vuoden nuorempi Jesper Piitulainen teki enemman pisteita 10 vahemmassa pelissa. Kenen ohi Sallinen menee edes lukon kolmosketjussa nailla naytoilla?

Sitten on 8 maalia parhaalla liigakaudellaan tehnyt Eetu Poysti. Joo, mahtuisi kylla lukon kolmosketjuun JOS Ahtola pelaa sentterina. Jos taas Ahtola lasketaan laitahyokkaajiin, silloin Poystille ei olisi enaa tilaa edes lukon kolmosessa.


Silla ei ole mitaan merkitysta jos on valittu maajoukkueeseen, varsinkin taman kevaan joukkueeseen. Sinne valittiin ne jotka suostuivat lahtemaan ja niita oli helvetin vahan. Lukosta sinne olisi kuulunut ainakin Vahalahti mutta tuskin kiinnosti ja tuskin kysyttiin. Sinne otettiin nuoria pelaajia, jokerien pelaajia. Kyllahan ne hyvin pelasivat, mutta ei sinne millaan paremmuusmeriiteilla menty, eika se heita mitenkaan autuaaksi tee.

Omark, Harju, Hagman ja Huhtala ovat kovaa valuuttaa mutta on todella kummallinen nakemys laittaa noita aiemmin mainittuja kaikkien lukon pelaajien edelle.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Väität, että esim. Huhtala ei mahtuisi Lukossa ykköseen? Ja Pöysti teki viime kaudella 32 tehopistettä, vertailuna Janne Lahti teki 23 pojoa.

Omatuntoa kolkuttaa lyödä näitä faktoja tiskiin, mutta kun asia nyt vaan on näin.

Puhutaan laitahyokkaajista ja koitat verrata jannuja joista toisella paras liigakausi tuotti 8 maalia ja toisella 37.

Nyt niita valoja paalle.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sallinen teki 19 pinnaa HPK:n riveissa ja tuo huikea maailmanvalloitus maajoukkueessa tuotti 0+0. Vuoden nuorempi Jesper Piitulainen teki enemman pisteita 10 vahemmassa pelissa. Kenen ohi Sallinen menee edes lukon kolmosketjussa nailla naytoilla?

Sitten on 8 maalia parhaalla liigakaudellaan tehnyt Eetu Poysti. Joo, mahtuisi kylla lukon kolmosketjuun JOS Ahtola pelaa sentterina. Jos taas Ahtola lasketaan laitahyokkaajiin, silloin Poystille ei olisi enaa tilaa edes lukon kolmosessa.

Sallinen on ollut ihan lapanen oikeastaan aina. Hyvien senttereiden takia elänyt oikeastaan. HPK fanitkin on ihmetelleet, mitä kaveri on edes päässyt maajoukkueeseen.

Eetu Pöystiä en ottaisi edes Lukon joukkueeseen, vaikka pelasikin ihan hyvän kauden viime kaudella. Niin kuin sanottu, ei mitään mahkua kolmeen ensimmäiseen kenttään ja nelonen on jo ihan hyvällä mallilla myöskin. Kaiken lisäksi ottaisi varmaan ihan ok liksankin viime kauden ihmesuorituksen takia.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Roolituksesta se kiinni suurelta osalta on.

Mutta kummallisin näkemys on se, että Lukolla on parempi laituriosasto kuin KHL-Jokereilla. :)

Jos katsot tuota listaa mista mina niita pelaajia lunttasin, siella ei ollut Omarkia eika Harjua.

Ilman Omarkia ja Harjua, lukon lista on parempi. Mutta noiden kanssa toki jokerit voittaa.

Lukolla on 5 laitahyokkaajaa jotka ovat tehneet yli 20 maalia kaudessa liigassa. Sen lisaksi Nurmi joka on kolkutellut 20 maalin rajaa useamman kerran.

Siina ei mitkaan Poystit, Salliset tai Mosekset ihan hirveasti paina. Kylla mina sen verran voin sanoa etta Moses menisi kylla seka Koiviston etta Ahtolan ohi omissa kaavailuissani, mutta Poysti ja Sallinen eivat mahtuisi kolmeen ensimmaiseen ketjuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös