Watch Dogs

  • 13 410
  • 57

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Nopean testin perusteella ihan ok peli. Noin tunnin testin jälkeen häiritsi vain 1) hahmon/kameran liikuttaminen oudon tuntuista 2) ajaminen on jotenkin "tunnotonta"/arcademaista 3) hakkerointi on vain "paina nappia Q pohjassa", tosin tälläiseen ns. AAA-peliin ei tuskin mitään realistisempaa voi pistää jotta pelattavuus ja helppous säilyisi. Nuo kaksi ensimmäistä Ubisoft voi patcheilla korjata, mutta vähän epäilen etteivät sitä tee.
 
Taitaa jäädä tämä peli odottelemaan halvempia markkinoita omalla kohdalla. Ei oikein nuo arvostelut vaikuta. Kyseessä on taas yksi "mega-peli", joka on täysin sieluton. GTA IV on löytänyt vertaisen haastajansa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Gamereactor Suomi - Watch Dogs

Tuolla pelataan juuri nyt 19.00 asti peliä. Livestriimi siis tarjolla.

Linkki vie Watch Dogs-pelin livestriimiin tunnetulle pelisivustolle.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olen aika perhanan tyytyväinen etten hommannut peliä PC:lle. Ongelmia ollut lataamisesta UPlayn kautta aina pelin käynnistämiseen asti jo pelkästään. Lyö bluescreeniä, peli kaatuu eri kohdissa eri käyttäjillä ilmeisesti riippuen näytönohjaimesta ja sen ajureista lisänä. Tuohon päälle aiemmin mainitsemani pelin raskaus suhteessa näyttävyyteen + tämän kuvan näkeminen:

Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing Video Hosting

Arvatkaapas vaan mikä kortti mulla on koneessa? Niinpä...

Eli Xbox Onen ostaessani ostan myös Watch Dogsin, ollee hieman jo halvempikin tuolloin syksyllä. Linkki vie tinypic-palvelun sivulle, jossa uploadattu kuva näytönohjaimista.
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Itsellä ei mitään ongelmia, FPS yli 60 koko ajan. Spekseinä i5 4670k/GTX 760/8GB RAM. Ei ole kaatuillut tai mitään. Ostin tosin Steamin kautta, joten en tarvitse uPlayta muuhun kun pelin käynnistämiseen. Noh, itse maksoin pelistä periaatteessa vain 15€ joten ei paljoa hetkauttaisi vaikka ei kunnolla toimisikaan.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No nyt eilen pääsin taas muutaman tunnin vääntämään, mutta tuliki etenemisen sijaan täysin ihastuttua tuohon onlinehiippailuun. Eli siinä on muutama erilainen online mahdollisuus, itse koitin vain kahta ja olikohan vaihtoehtoja neljä vai viisi, yks oli ainakin vapaata (max 8 hlö) onlinessa pyörimistä, tätä tosiaan en kokeillut enkä myöskään ajokilpailu-moodia.

Ne jotka kokeilin oli juuri tuo toisen peliin tunkeutuminen kahdella eri tapaa. Toisessa modissa piti päästä lähelle toista ja hakkeroida hänen luuri nopeasti, jonka jälkeen vain säilyttää näköyhteys häneen, luonnollisesti niin, ettei hän suinkaan spottaisi sinua, samalla kuin tietynlainen tarkkailumittari täyttyy. Kun mittari pääsee 100% voitat ja peli päättyy. Toinen oli mielestäni haastavampi sillä siinä piti pysyä tietyn alueen sisällä ja hakkeroinnin lisäksi asentaa takaportti hänen luuriiin. Tämä tapahtuu kans etäältä, eikä tässä tartte olla suoraa näköyhteyttä, vaan olet sen alueen sisällä mikä on määrätty. Toinen sillä aikaa etsiskelee sinua siltä alueelta sillä luurillaan tsekkaamalla kaikki ihmiset ja autot ympäriltään.

Siinä kanssa odotellaan, että tuo on asentunu 100%sesti ennenkuin toinen mahdollisesti huomaa sinut. Sille kenen peliin hyökkäät, näyt ihan tavallisena kaduntallaajana ja sinua ei ulkonäöllisesti erota mitenkään muista. Omasta mielestäni nuo kaksi on todella jänniä modeja.

Sitten taas jos se saakin profiloitua sinut... Alkaa takaa-ajo, itse olen jumankauta ollu kumpanakin kerralla jaloin liikkeellä kun mut on spotattu ja jäänyt kiinni, yks taltuttamisen sijaan jopa ampui ( :( ). En tiedä miten se jatkuu jos onnistuisit karistamaan hänet kannoiltasi, mutta sitä odotellessa.

Nämä ominaisuudet nosti pelin pisteitä huomattavasti minulle ja varsinkin se, että toinen tosiaan voi tulla sun peliin milloin vaan, mun peliin tultiin kerran ja se jätkä jäi kiinni.
 

A Siente

Jäsen
Onhan tuo online hiiviskely ainakin alkuun varsin koukuttavaa. Pääsee pilaamaan toisten yksinpelit. Hauska katsoa kun yrittävät epätoivoisesti löytää ja pyörivät hulluna ympyrää :D Mut voiko tuossa tulla kesken tehtävänkin joku janari varjostamaan, vai pelkästään tietynlaisessa tilanteessa?

Onhan tää muutenkin ihan hauska peli. Paljon erilaisia kehitettäviä taitoja, hakkeroitavia kohteita ja minipelejä. Eihän tässä ole ehtinyt varsinaista tarinaa edes pelata kuin hitusen. Ajaminen on kyllä ihan perseestä. Autot kääntyy kuin jokilaivat ja pystyt käytännössä jyräämään autojen läpi.
 
Peli oikeastaan on oikein mukava, mutta yksi asia vituttaa allekirjoittanutta.

Chicago ei ole Chicago vaan semmoinen... hmmm... Muunneltu versio, esim. oikeasti aivan sairaan siistin Cloud gaten tilalla on joku vitun donitsin mallinen tekele.

Eli kaikki paikat eivät ole oikeita vaan on korvattu jollain "muka hauskalla".

Vituttaa.

Tokihan en odottanut sellaista, että jokainen Starbucks on siellä missä oikeastikkin jne, mutta odotin kyllä, että Millenium parkit, Cloud gatet, Wrigley fieldit jne olisi ihan sillä nimellä ja lähelle mallinnettuja. Willis Tower ja John Hancock center eivät myöskään näytä siltä oikeasti miltä pelissä (lähelle, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi).
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuleeko tosta varjostamisesta muuten mitään ilmoitusta? Kun joku varjostaa sinua? Meinaan, että on ollut aika helppoja kyllä nuo varjostuskeikat, ihankun ei olisi huomannutkaan paikallaoloani, eikä siinä ole myöskään mitään rajattua aluetta.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jatkokysymys varjostukseen: onko tuo ominaisuus oletuksena päällä? En kauhean innostunut ole näistä moninpelielementeistä yleensä ollut, enkä haluaisi kenenkään pääsevän sotkemaan peliäni.

Olisi mukavaa lukea jotain lyhyttä arviota pelistä, jokunen varmaan jo ehtinyt sitä tahkoamaan hyvän aikaa. Näillä näkymin pääsen itse pelin kimppuun huomenna ja siitä eteenpäin muutaman päivän ajan. Oma versioni on Xbox360:lle, onkohan tuosta karsittu jotain oleellista verrattuna uuden sukupolven laitteisiin?

Taitaa olla, mutta sen saa kyllä pois päältä. Ei tuossa pääse sun peliä mitenkään oikeasti sotkemaan, kun pointti nimeomaan on se tarkkailu, eikä ymmärtääkseni ihan kesken tehtävän pääse edes sun peliin. Se tulee vaan lähinnä noissa kun ajat vaikka tehtävän luokse tms, ainakin tuossa hakkerointionlinejutussa.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pari online-tehtävää pelasin. Toisessa tultiin mun peliin, toisessa menin itse toisen peliin. Ekalla kerralla rymysin katolla eikä kaverilla ollut mitään saumaa mua löytyy ennenkön kameralla sen spottasin, tosin kiinni en saanut joten vaan osittainen onnistuminen.

Jälkimmäisessä toinen pelaaja veikin mua sitten aivan satanolla. Kaverilla oli selkeesti aikaisemmin scoutattuna tietty saari mihin prätkällään ajoi, sisään ja ulos menee vain yksi silta eikä siellä tainnut olla mitään NPC liikennettä. Yritäpä siinä sitten huomaamatta haksoroida :D En onnistunut ja kirsikaksi kakun päälle, kun yritin karata mainittua siltaa pitkin, kaveri hackaa ja kääntää sen ympäri, meitsi ajaa tietysti suoraan järveen ja sitten ammuttiin kuin kalaa tynnyrissä. Ensin vitutti ja sitten nauratti.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Watch Dogsia lyödään nyt ja kovaa monessakin paikassa, tässäpä muutama vertailuvideo: Linkit vievät jokainen youtubeen, kahden eri pelin vertailuvideoon.

WD vs Mafia 1: Watch_Dogs VS Mafia - YouTube

WD vs GTA 3: Watch_Dogs VS GTA III (simulation of wind, reflections in the puddles) - YouTube

WD vs GTA IV: Watch Dogs VS GTA IV или халтура Ubisoft - YouTube

Onhan silti Dogsilla etunsa mm. vesiefekteissä. Siltikin jotenkin huvittavaa, että Ubisoft kurautti jäätävät ennakkohehkutukset saaneen pelin lopulta näinkin pahasti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Onhan silti Dogsilla etunsa mm. vesiefekteissä. Siltikin jotenkin huvittavaa, että Ubisoft kurautti jäätävät ennakkohehkutukset saaneen pelin lopulta näinkin pahasti.

Edelleen niin jos pitää pelin tärkeinpänä antina grafiikkaa ja ympäristön kanssa toimimista. En tiedä onko Watch Dogs ennakkohehkutuksensa arvoinen vai ei, mutta eilisellä nopealla vilkaisulla vaikutti olevan ihan jees peli. Autolla ajaminen vaikutti tosin varsin tuntumattomalta. Onko ihan jees sitten riittävä vai ei, ei tuo nyt mikään käänteen tekevä mestariteos ole mutta pienellä pintaraapaisulla eiköhän tuo tule läpi pelatuksi. Kyllähän tuo myös ihan kohtuullisia arvosteluja on saanut.

Ja kyllähän tuo nyt tuota kökköä mafiaa tyylikkäämmältä näytti vaikka siinä enviroment effectit paremmin toimikin.
 

A Siente

Jäsen
Nyt en ole pariin päivään koskenut tähän. Jotenkin turhauttava peli. Ei ehkä ollut paras ratkaisu valita sitä vaikeinta tasoa, mutta noin yleensänki ei kyl ihan tarjoa sitä parasta viihdettä. Hieman tökerösti tehty peli. Erityisesti hahmon kontrollointi on tehtävissä ihan perseestä. Toisaalta noin pelinä ylipäätään tämä on sellaista tylsille päiville sopivaa viihdettä.

Edit. Grafiikat on PS3:lle ihan hyvät.
 
Suosikkijoukkue
KK
Eilen pääsin tarinan päätökseen ja täytyy hieman kehaista juonta. Sivutehtäviä jäi hurja määrä tekemättä, mutta pelaan pelin kyllä uudestaan, koska luulen siinä olevan vaihtoehtoisia tarinoita miten pelaat peliä. Juoni oli sen verran hyvä, ettei malttanut sivutehtäviä hirveästi tahkota.

spoileria pääjuonesta:
Yhdessä tehtävässä piti pelastaa siskonpoika ja tapoin kaikki vihut rannalla olevasta talosta ja sen pihasta. Kun sitten löysin pojan oli hän videovalvonta huoneessa hieman peloissaan kun setä oli listinyt kaikki. Voiko pojan pelastaa järkyttämättä tätä mykkää poikaa?

Grafiikoista sen verran, että kyllä tuo minulle (xbonella pelatessa) ainakin riittää. Peli on muutenkin ihan hauska eikä tuo ajaminen nyt niin helppoa (kiskoilla) menoa ole. Muutenkin kontrollit oli hyviä ja kamera ei älyttömästi ajamisessa sekoillut. Välillä oli hieman hankalaa takaa-ajoissa kun kamera ei kuvannut autoani ihan takaata vaan oli hieman sivussa.

Varmaan aloitan pelin uudelleen kun ensin olen saanut taitopuun täysille, eli vielä muutama sivutehtävä.

Juoni 9/10
Pelattavuus 9/10
Grafiikka 8/10
Yleisesti 9/10
 

Cremaster

Jäsen
Aivan järjetön pettymys kyllä itselle. Lähinnä mietinkin, että miten helvetissä saan pelin parissa vietetyn ajan takaisin. En voi suositella kenellekään 360:sen omistajalle.
 
Watch Dogs saa omalta osaltani jäädä odottamaan aikojaan ale-laariin. Järkyttävä pettymys ollut koko peli ja täysin yhdentekevä kapistus useiden open world-pelien joukossa. Ilmeisemmin hätä julkaisusta on tullut liian kalliiksi ja tässä hosuttu tälläinen HMV-keskinkertaisuus kauppoihin.

Ei näin, ei todellakaan näin.
 
Suosikkijoukkue
KK
Aivan järjetön pettymys kyllä itselle. Lähinnä mietinkin, että miten helvetissä saan pelin parissa vietetyn ajan takaisin. En voi suositella kenellekään 360:sen omistajalle.
360 ja PS3 verioistahan on karsittu grafiikkaa sekä ainakin ihmisiä ja autoja kaduilta. FPS:kään ei taida olla lukittuna 30:een. En tiedä löytyykö muita selviä eroja, mutta yksin nuo jo riittää pilaamaan tunnelman pelatessa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Watch Dogs saa omalta osaltani jäädä odottamaan aikojaan ale-laariin. Järkyttävä pettymys ollut koko peli ja täysin yhdentekevä kapistus useiden open world-pelien joukossa. Ilmeisemmin hätä julkaisusta on tullut liian kalliiksi ja tässä hosuttu tälläinen HMV-keskinkertaisuus kauppoihin.

Ei näin, ei todellakaan näin.

Eli saa jäädä ale-laariin mutta osaat silti kertoa että peli on järkyttävä pettymys. Ihan mielenkiinnosta kysyn kenen pelikokemuksen perusteella olet tähän johtopäätökseen päässyt? Vai ihan arvostelujen ja nettivideoiden perusteella?

Omalta kohdalta kun en osaa muutaman tunnin pelaamisen osalta sanoa suuntaan tai toiseen mitä mieltä olen pelistä. Ulkoisesti se on kaunis (PC:llä on tosin näyttävempiäkin pelejä), tämä siis PS4:llä, autolla ajaminen on mielestäni toteutettu heikommin (tuntuma heikompi) kuin GTA:ssa, pelin juonesta en tiedä vielä hirveästi (kaksi kamppanjatehtävää suoritettu) ja yksi rikoksen estämistehtävä tehty. Kaunis mutta onko syvyyttä ja miten juoni toimii jää nähtäväksi, ehkä tuossa kesälomalla kerkeää tuota kokeilla. Tosin inFamous Second Son on pelivuorossa ensin kunhan treeneiltä ja töiltä kerkeää.
 
Viimeksi muokattu:
Eli saa jäädä ale-laariin mutta osaat silti kertoa että se on järkyttävä pettymys. Ihan mielenkiinnosta kysyn kenen pelikokemuksen perusteella olet tähän johtopäätökseen päässyt? Vai ihan arvostelujen ja nettivideoiden perusteella?

Omalta kohdalta kun en osaa muutaman tunnin pelaamisen osalta sanoa suuntaan tai toiseen mitä mieltä olen pelistä. Ulkoisesti se on kaunis, PS4:llä, autolla ajaminen on mielestäni toteutettu heikommin (tuntuma heikompi) kuin GTA:ssa, pelin juonesta en tiedä vielä hirveästi (kaksi kamppanjatehtävää suoritettu) ja yksi rikoksen estämistehtävä tehty. Kaunis mutta onko syvyyttä ja miten juoni toimii jää nähtäväksi, ehkä tuossa kesälomalla kerkeää tuota kokeilla. Tosin inFamous Second Son on pelivuorossa ensin kunhan treeneiltä ja töiltä kerkeää.

Pelasin kaverin luona tätä jokusen aikaa ja se riitti minulle. Sieluton tapaus ja todellakin verrattavissa GTA IV:seen. Harmi vaan, että nyt on vuosi 2014, eikä 2008 milloin GTA IV julkaistiin.

Muistakaahan, että kohta julkaistaan Murdered Soul Suspect ja Last of Us remasteroituna PS4:lle. Päästään nauttimaan laatupeleistä! Ainakin jälkimmäisen suhteen se on varmaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Muistakaahan, että kohta julkaistaan Murdered Soul Suspect ja Last of Us remasteroituna PS4:lle. Päästään nauttimaan laatupeleistä! Ainakin jälkimmäisen suhteen se on varmaa.

Muistaakseni Last of Us julkaistaan vasta syksyllä, mutta saatan muistaa väärin. Se on kuitenkin pakko-ostos koska jäi PS3:lla kesken enkä omista enää PS3:sta joten PS4 versio on se jota saa nyt odottaa. Tuo Murdered on toivottavasti laatupeli, ainakin trailerit on taas olleet mielenkiintoa herättäviä. Koskas muuten julkaistiin PS4:lle se Destiny? ...kävin tarkastamassa 9.9.2014 on ainakin tällä hetkellä ilmoitettu julkaisupäiväksi.
 
Suosikkijoukkue
KK
Kyllä pelissä (ainakin xbone versiossa) siulua löytyy. Välillä saattaa kuulla ihmisten puhuvan espaniaa ja pelimaailmasta löytyy paljon kaikkea kivaa. KKtigille sen verran, että pienen kokeilun ei mielestäni voi haukkua peliä sieluttomaksi. Ei tuo nyt mikään täyden kympin peli ole, mutta parempi mielestäni kuin moni antaa ymmärtää. No toinen tykkää äidistä (GTA sarja) ja toinen tyttärestä (Watch Dogs).

Autoilla ajaminenkin alkaa pikkuhiljaa onnistumaan, kun on ottanut sen 8 online kisaa. Tulipa eilen ensimmäinen voittokin. Edelleen online hacking on kivaa. Mukava etsiä niitä parempi vastustajia, joita on mukava saada hackattua. Kyllä peliä enemmän pelanneet osaavat todella hyvin järjestelmällisesti etsiä minua. Nykyään en autoihin jää. Jalankulkiana on aika helppo olla esteiden takana piilossa ja vaihtaa kulman taakse kun vihollinen etsii.
 
Lätkä-Bongari;

Ihan totta. Pari tuntia pelasin ja lähinnä omasta mielestäni hauskinta tavaraa oli se online-hacking. Toisaalta sekin nyt kun on lähinnä minipeli, niin mitään mieltä mullistavaa ei asiassa tapahtunut. Mielestäni Watch Dogsissa ei ole onnistuttu tunnelman luomisessa ollenkaan ja uudistuksen ovat aika näennäisiä. Hakkerointi hoidetaan nappia painamalla ja jotenkin siitä katoaa nopeasti se uutuuden viehätys. Paljon isoja glitchejä löytyy grafiikasta ja motoriikasta, kun esimerkiksi luontoa ei ole animoitu hahmon mukaan eikä esim. pelaaja osaa hypätä, joka tekee suuren ongelman monessa paikassa.

Muistaakseni Last of Us julkaistaan vasta syksyllä, mutta saatan muistaa väärin. Se on kuitenkin pakko-ostos koska jäi PS3:lla kesken enkä omista enää PS3:sta joten PS4 versio on se jota saa nyt odottaa. Tuo Murdered on toivottavasti laatupeli, ainakin trailerit on taas olleet mielenkiintoa herättäviä. Koskas muuten julkaistiin PS4:lle se Destiny? ...kävin tarkastamassa 9.9.2014 on ainakin tällä hetkellä ilmoitettu julkaisupäiväksi.

Alkuperäinen julkaisuaika Euroopassa Last of Us Remasteredille oli 13.6, joka siirrettiin sitten 20.6. Tämän tiedon antaa suurin osa myös pelikaupoista. Australiassa ja Oseniassa peli siirtyi elokuun loppuun. Saa sitten nähdä milloin tulee.
 
Suosikkijoukkue
KK
Hakkerointi hoidetaan nappia painamalla ja jotenkin siitä katoaa nopeasti se uutuuden viehätys. Paljon isoja glitchejä löytyy grafiikasta ja motoriikasta, kun esimerkiksi luontoa ei ole animoitu hahmon mukaan eikä esim. pelaaja osaa hypätä, joka tekee suuren ongelman monessa paikassa.
Hackerointi ajaessa tai otettaessa tietoja ihmisiltä (pankkitilit ym) tapahtuu kyllä nappiapainamalla. Mietippä, että ajat autolla 120km/h ja sun pitäisi samalla vetää joku älytön kombo, että saat liikennevalot perässä vaihtumaan. Juonessa ja osassa sivutehtäviä tehtävät hakkeroinnit taas menee hieman eri tavalla. Siellä on sellainen dataverkko jossa pitää miettiä, mitä pitkin tieto menee seuraavaan mutkaan ja kääntää "lukkoja". Osassa näissä hakkeroinneissa on aikarajoituksia. Ei se mitään rakettitiedättä ole ja itselleni oli kyllä helppoa, mutta ihan hauskaa. Kertaakaan en tainnut yhtäkään hakkerointia kämmätä. Ajaessa en silti poliisit perässä aina onnistunut hakkeroimaan kaasuputkia tai muita esteitä poliisien eteen.

Motoriikasta en kyllä älyttömästi glitchejä löytänyt. Grafiikassa jotain pieniä, mutta en häiritseviä. En nähnyt tuossa hyppäämisen poisjäännistä suurtakaan haittaa. Aitojen, autojen ja esteiden yli kun kumminkin pystyi hyppäämään ja juostessa niitä kohti niistä pääsi todella lenokkaasti yli kun ajoitus vain oli kohdallaan. Ainut mikä haittasi oli veneeseen meno, jos vene oli jäänyt vähääkään kauemmaksi laiturista niin tipuit helposti veteen. Yleensä jos jätin veneen satamaan niin satamassa kyllä riittää veneitä, joita voi sitten ottaa oman käden oikeudella omaan käyttöön.

Edit: olen vähän sitä mieltä, että et kyllä ole juurikaan peliä pelännyt, varsinkaan pääjuonta, joten olet aika jäävi puhumaan pelistä mitään. Kaupunki on todella laaja ja siellä ns. maaseudulla on ihan erilainen meno karavaanialueineen kuin kaupungissa. Kyllä siellä ihmeteltävää riittää, kun ei vain koko ajan aja autolla. Toki ei mitään verrattuna GTA V:hen, mutta mielestäni edelleen ihan kelpo tekele.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peliä en ole pelannut sekuntiakaan, että olen tietysti sikäli huono sanomaan mitään, mutta tuon hakkeroinnin kohdalla pitää muistaa, että ko. peli on tarkoitettu myös hiukan kasuaalimmalle yleisölle. Ei siinä kohtaa voi mitään helvetillisiä hakkerointisysteemejä ruveta kehittämään. Harva oikeasti edes ymmärtää mitä hakkerointi todella on ja miten se tapahtuu, joten tuollaisia juttuja pitää tehdä pelin armoilla, että tietty sujuvuus ja eteenpäin meneminen sujuu eikä homma hyydy siihen. Näppäinyhdistelmät on ihan ok ratkaisu, tuovat kuitenkin tiettyä haastetta ja reaktionopeuden vaatimusta. Ne vaan simuloi sitä, mitä hahmo siellä pelimaailmassa tekee. Sinänsä hahmo itse pelissä voi suorittaa hakkeroinnin kohdalla mutkikkaampia juttuja, mutta sitä siis vaan simuloidaan noin pelaajan osalta.

Assassin's Creedeissäkin on monet pulmat ja jopa hakkeroinnit (mitä osassa Black Flag esiintyy) toteutettu vähän maanläheisemmällä tavalla, että peruspelaajakin osaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös