Ke 9.4.2014 Kärpät - SaiPa, 5. välierä

  • 31 842
  • 115

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Yllättääkö Lehtonen palaamalla kokoonpanoon? Kuulin, että Lehtonen olisi ollut jo aika pitkään treeneissä mukana. Voiko olla? Tässäpä arvailuni huomisen ehkä vähän yllätyksellisestä kokoonpanosta:

On ollut jo useamman viikon mukana täysipainoisessa treenissä ja taklannutkin. Sehän tässä ihmetyttää, miksi ei pelaa. Pelikuntoiseksi on valmennuskin miehen todennut ihan julkisuuteen.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kärppien Facebook-sivujen mukaan Saipa-fanit olisivat peruneet tulonsa huomiseen peliin. Voiko joku Saipalaisista vahvistaa tämän?
Vahvistaa en voi, mutta jos reissu on peruuntunut niin johtunee lähtijöiden määrästä. Arkipeli ja pitkä matka.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kärppien kokemista vääryyksistä vuosien varrella tai pelkästään tämän kauden aikana saisi kasattua jo puhelinluettelon paksuisen nidoksen.

No, tämmöset tiiliskivet voitaisiin kyllä kasata ihan jokaisen liigajengin osalta.

Jos taas vastavuoroisesti koottaisiin ne kirjaset, joissa listattaisiin tilanteet joissa oma joukkue on aikojen saatossa hyötynyt tuomarien perseilyistä, olisi ne kirjat aika lyhyitä, lähinnä semmosia parin sivun kokoisia mainoslehtisiä joissa olisi muutama ranskalainen viiva ja ehkä joku kuva. Enemmän sielläkin olisi varmaan tekstiä missä nää muutamat satunnaiset hyötykerrat puhuttaisiin yhdentekeviksi ja pitkässä juoksussa tasan meneviksi, ja muistutettaisiin että lukekaa nyt lisäksi se 16-osainen mega-kirjasarja jossa listataan meidän kokemat vääryydet.

Saapa nähdä mitä tänään käy. Jos Kärpät saa pelin alussa naputeltua pari helppoa maalia, voi olla että SaiPa turhautuu, alkaa sikailemaan ja lopulta lannistuu, jolloin numerot voivat revetä rumiksikin. Markkanen on kaksi peliä peräjälkeen esittänyt yli-inhimillisiä otteita joiden avulla pelit ovat pysyneet tasaisina. Jaksaako vanha mies vielä kolmannen kerran peräkkäin torjua avopaikkoja heittäytymällä ja kiekkoja ilmasta mailalla huitoen? Toivottavasti ei nyt jäänyt tuo viime pelin loppuvaiheilla silmässä ollut vaihde päälle.

En oikein jaksa uskoa siihenkään että Kärpät alkaisi nyt jotenkin puristamaan mailaa kun on katkon paikka. Sioilla on kuitenkin aika paljon kokemusta näistä peleistä, ja itseluottamus tuntuu olevan kunnossa. Voisko olla jopa niin kunnossa että sieltä lähdettäisiin takki pikkuriikkisen auki..?

Vaikea on paikka SaiPalla jatkaa tätä sarjaa vielä, mutta ei mahdoton. Tuntuu vaan että se vaatisi Markkaselta hirmupelin tai vastavuoroisesti Karhuselta tai Kärppien puolustukselta sulamisen, jolloin SaiPa voisi tuurilla pärjätä maalintekokilpailussakin.

Ihmiskoemielessä olisi myös hauskaa jos SaiPa tästä pelistä kairaisi niukan voiton jollain kohtalaisen epäselvällä ja monitulkintaisella tavalla. Joku potkumaalin rajoilla oleva jalkaohjaus vaikka saisi ratkaista, ja siihen päälle vaikkapa Kärpille yks kummallisin perustein hylätty maali. Näkisi että eikö ne oululaiset tosiaan itke ollenkaan jos kiikun-kaakun tilanteita tuomittaisiinkin omalle kohdalle epäedullisesti, ja myös että miten meidän leiristä reagoitaisiin kun tuomarit olisikin yhtäkkiä kavereita.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
SaiPaa on ollut ihan mukava sympatiseerata, vaikka tuo sana alkaakin olla osalle heidän faneistaan kirosana. Kärppien jälkeen olisin suonut heille eniten menestystä, johtuen myöskin aiemmin mainitsemistani sukujuurista äidin puolelta sinne suuntaan.

Loppuun asti haluan olla ystävällinen heitä kohtaan ja rohkaiseva, vaikka tiedänkin oman ykkössuosikkini jatkoon menevän. Uskon sen tapahtuvan jopa tänään, mikäli SaiPa ei ala pelaamaan niin sikaa, että pasmat sekoavat. Toivottavasti niin ei käy!

Tapparaa vastaan voinkin olla enemmän inhottava, jos ja kun se vastaan näyttää tulevan. En pidä siitä joukkueesta, enkä faneistaan, jotka räkivät vastustajan fanien niskaan. Yleistystä tietysti, mutta silti.Eikä se Niemisen Villekään kauheesti inspiroi, joku siinä vaan on sellaista, etten pidä. Jos pelillisesti on Kärppiä parempi, en ala silti teutaroimaan, mutta tuskin on.

Mut nyt on sarja katkolla Kärppien toimesta SaiPaa vastaan ja pakistossa toivon vihdoinkin näkyvän Lelu Lehtosen. Jos jätkä on kunnossa, miksei pelaa?! Vaikka pakisto on melkoisen laadukas, kyllä Lelun mentävä aukko vielä löytyy.

Karhusella loppuun asti, on siinä niin raudanhehkuva maalivahti meillä, että en enää haikaile Rynnästä tilalle. Käsittämätöntä, että kakkosmokesta tuli tähti ja Liigan tähtivahti Rynnäs ykkössijoituksellaan runkkarissa on jäänyt toiseksi, vaikka varmasti pystyisi ja kykenisi pelaamaan korkealla tasolla.Karhu on ansainnut paikkansa kovalla työllään ja pitääkin palkita jatkopeleillä.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Kärpät saa pelin alussa naputeltua pari helppoa maalia, voi olla että SaiPa turhautuu, alkaa sikailemaan ja lopulta lannistuu, jolloin numerot voivat revetä rumiksikin.

En oikein jaksa uskoa siihenkään että Kärpät alkaisi nyt jotenkin puristamaan mailaa kun on katkon paikka. Sioilla on kuitenkin aika paljon kokemusta näistä peleistä, ja itseluottamus tuntuu olevan kunnossa. Voisko olla jopa niin kunnossa että sieltä lähdettäisiin takki pikkuriikkisen auki..?

Ihmiskoemielessä olisi myös hauskaa jos SaiPa tästä pelistä kairaisi niukan voiton jollain kohtalaisen epäselvällä ja monitulkintaisella tavalla.

Näkisi että eikö ne oululaiset tosiaan itke ollenkaan jos kiikun-kaakun tilanteita tuomittaisiinkin omalle kohdalle epäedullisesti, ja myös että miten meidän leiristä reagoitaisiin kun tuomarit olisikin yhtäkkiä kavereita.

Tuota minä pelkään, että alkaa sikailu jos Kärpät menee menojaan ja SaiPa turhautuu. Suurin pelko on luonnollisesti meidän avainpelaajiemme mahdolliset loukkaantumiset, jolloin isot asiat voivat kummasti muuttua mustanpuhuviksi Kärppien osalta.Puhun siis mestaruudesta.

Kuinka niin SIOILLA?!Tietääkseni ja nähdäkseni Kärpät on pelannut reilusti ja oikean hengen mukaisesti. Teiltä ei ole ketään lasarettiin joutunut "sikailun"johdosta, ei edes paikattavaksi, vai onko?Takki auki Kärpät ei tule pelaamaan, sitä saa odottaa. Tässä vaiheessa ei millään joukkueella ole varaa edes sellaiseen!

Ei siinä Maxin maalissa ollut epäselvyyttä. Pilkunnussimista mun mielestä, mutta onhan se kiva jättää jotain arvelujen varaan, että mitä JOS. Tuo jos on kyllä sellainen veitikka, että sillä voi rakentaa ihan hitonmoisia pilvilinnoja. Ainahan osa kitisee, vaikka oikein maalit menisi, vaikka Kärpät olisi vastaavanlaisessa tilanteessa. Toisaalta moni viheltämättä jäänyt tilanne ei ole näyttänyt suurempia "parranpärinöitä" herättää Kärppäkannattajissa, vaikka aihetta olisi ollutkin. Ehkä se kertoo jotain...

Kärpät voittaa tänään ja SaiPa hakee pronssin, näin arvelen, vaikka "meIdänpojat"kovasti hanttiin varmasti pistääkin. Toivon kuitenkin, ettei yksikään SaiPan faneista toteaisi lopussa, että :"mie romahan". Ei ole syytä peliesitysten suhteen ja toivottavasti ei sikailut aiheuta sanojen perumista tämän illan jälkeenkään. Pidän suurena IHMEENÄ, jos vielä Kärpät joutuu Lappeenrantaan lentämään.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpät tänään:

Pyörälä-Pirnes-Aaltonen
Huml-Maxwell-Kähkönen
Junttila-Kemppainen-Donskoi
Suoranta-Keränen-Alikoski

Kukkonen-Masuhr
Ohtamaa-Pokka
Vallin-Eminger

Karhunen jatkaa maalissa. Ja Viuhkola terveenä katsomossa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuinka niin SIOILLA?!Tietääkseni ja nähdäkseni Kärpät on pelannut reilusti ja oikean hengen mukaisesti.

No tuo nyt oli tuollainen katkera yleisnimitys vastustajasta vaan, samaa sarjaa kuin vaikkapa paskiaiset tai runkkarit, en sillä mitään tarkottanut. Kärpäthän on tosiaan ihan kuoropoikamaisen kiltisti esiintyneet.

Toisaalta moni viheltämättä jäänyt tilanne ei ole näyttänyt suurempia "parranpärinöitä" herättää Kärppäkannattajissa, vaikka aihetta olisi ollutkin. Ehkä se kertoo jotain...

Se kertoo ainakin sen että Kärpät on pelejä voittanut ja SaiPa hävinnyt. Tuo tuppaa usein vaikuttamaan aika suuresti määynnän katkeruuden määrään. Siksi olisi varsin mukava nähdä, että mikä se reaktio sieltä puolelta olisi sen jälkeen jos tulisi epäselvän ja monitulkintaisen tilanteen jälkeen tappio. Oikeastaan täydellisessä testiympäristössä Kärppien pitäisi tippua jatkosta tämmösen tilanteen johdosta, jos senkin jälkeen Oulusta todettaisiin vaan ritarillisesti että "nyt kävi näin, vähän oli kihara tilanne mutta hei nää menee pitkässä juoksussa tasan, eipä näistä sen enempää kannata harmitella, onnea teille jatkoon", niin sitten uskoisin että kyllä te olette suuria ihmisiä kaikki. Muuten jää teorian puolelle nämä väittämät.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Oikeastaan täydellisessä testiympäristössä Kärppien pitäisi tippua jatkosta tämmösen tilanteen johdosta, jos senkin jälkeen Oulusta todettaisiin vaan ritarillisesti että "nyt kävi näin, vähän oli kihara tilanne mutta hei nää menee pitkässä juoksussa tasan, eipä näistä sen enempää kannata harmitella, onnea teille jatkoon", niin sitten uskoisin että kyllä te olette suuria ihmisiä kaikki.

Jos tuollaisen tilanteen takia tippuu jatkosta SaiPaa vastaan, niin se on täysin itse aiheutettu vahinko. Ei siinä ole silloin paljoa nillittämistä. Tämä on paras 7:stä sarja. Parempi voittaa takuulla.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Naisasiaketjusta päivää

SaiPan otteet Kärppiä vastaan ovat olleet kuin viihteelle lähtevän mattinäsän. Ensin on käyty suihkussa. Se meni kivasti, ei jäänyt likaa minnekään. Sen jälkeen on hiukset kammattu geelillä taakse ja laitettu Menneniä naamaan. Ehkä otettu pari hörppyäkin siitä Mennen-pullosta. Parran sänkeä ei ole jätetty ollenkaan vaan kaikki on siloiteltu viimeisen päälle. Jopa perskarvat on ajeltu. Säärikarvoja ei ole ajeltu, sillä ei SaiPa mikään homo ole. Tekokuituinen kauluspaitakin on kaivettu iltaa varten kaapin kätköistä ja hienoimmat farkut on aseteltu jalkaan. Ne ovat SaiPan ainoat farkut, joissa ei ole yhtään reikää, repikää siitä! No älkää repikö niitäkin. Lompakkoon on laitettu pari kortonkia, eihän yhdellä pärjää jos vauhtiin pääsee, ei kahdellakaan, mutta on se paljon enemmän kuin yksi.

Sitten vaan tosipaikan tullen arkiasuunsa pukeutunut Kärpät on vienyt tanssijaisten kaikki naiset. SaiPa on esittänyt kaikki kainalopieruvitsinsä ehtaan Kummeli-tyyliin mutta tuloksena on ollut vain yksi saattimatka erään Pirjon kanssa, joka tykkää hieman erikoisemmista miehistä. Viime kerralla SaiPa oli jo pääsemässä saatille tanssipaikan kauneimman naisen kanssa mutta lähtiissä Pirjo huomasi vanhan tutun oululaisen ja vaihtoi viime hetkellä miestä. SaiPa on sen jälkeen pari päivää kerännyt itseään, että kyllähän se oli naapurin Jaken seepran vika, että Pirjo lopussa noin teki. Vittuperkelettä on hoettu ja tanssipaikan valvontakameroista SaiPan poppoo on hakenut selitystä sille, että taaskin ilta päättyi siihen, että SaiPa oli yksinään kyynelsilmin peiton alla nauttimassa sikiöasennossa vain omasta rakkaudestaan.

Tänään SaiPalla on taas Axe-suihkeet kainalossa ja kaikki kuten ennenkin. Ehkä se vielä tälle keväälle tärppää, sen ilta näyttää!
 
Viimeksi muokattu:

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken Kärpät
Ilari Savosen twitteristä revittyä:

Ilari Savonen ‏@ilarisavonen 14m

Glenn ainakin aamujäillä mukana SaiPalla. Ja jos en ihan väärin näe, niin Spina myös. #saipa

Ilari Savonen ‏@ilarisavonen 7m

Davistä ei sen sijaan edelleenkään näy. #saipa

Ilari Savonen ‏@ilarisavonen 2m

Lehtonen ei ole pelikunnossa. Lähenee kuitenkin päivä päivältä se hetki. #kärpät
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Playoffien kunniaksi näin unta pelistä. Valitettavasti tulosta en voi paljastaa, kun heräsin juuri ennen kuin joukkueet olivat tulleet kentälle. SaiPan kannattajien joukossa oli joku HPK-fanipaitaan pukeutunut, no, luultavasti Kerho-fani, joka siinä muiden joukossa chanttasi SaiPan kannatuslauluja.

Kunnon pleijarijännitys päällä jo tähän aikaan. Reilut kuusi piinallista tuntia edessä. Hyvää pelipäivää kaikille Kärppien ja SaiPan kannattajille. Tulkoon tästäkin pelistä yhtä trillerimäinen kuin kahdesta edellisestä.
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Eikai kukaan ole noin väittänyt? Viimesimmästähän nyt mielipiteitä on monia, mutta 2 ekassa pelistä ei liene jossiteltavaa. Yhden pelin sössiminen tuomareilta ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että sarjan voittoon tarvitaan 4 voittoa. Jos Kärpät menee jatkoon se on parempi. Piste.

Juuri näin. Ulkopuolisen silmin katsottuna SaiPa-fanit eivät ole tässä sarjassa itkeneet ainakaan yhtään enemmän kuin Kärppä-fanit.
Toivon, että tyhmimmätkin Kärppä-fanit pystyvät keskittymään peliin eikä uhoamiseen. Jos kiinnostaa millaista on asiallinen keskustelu, niin käykää vilkaisemassa Tappara-fanien kommentteja heidän sarjoistaan.
Mitä Saipaan tule niin kaipaan Faslapsen mietteitä!
Siis lisää.
Siis FASlapsi.
Mikä moka!
 
Viimeksi muokattu:

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se kertoo ainakin sen että Kärpät on pelejä voittanut ja SaiPa hävinnyt.

Kyllä. Se kertoo juuri tästä. Me ollaan niin hyviä, että ei paljon paina muutama väärin vihelletty.

Ja voi siinä olla myös sitä, että kun joukkue on ollut hiljaa, on myös fanit hiljaa. Mehän kunnioitamme suuresti näitä viisaita miehiä joista suurin osa on käynyt elämän kiertokoulun, osa ehkä ammattikoulun tai jopa lukion. Ja kun näistä kunnioitetuista joku avaa suunsa, me fanit nyökyttelemme hyväksyvästi. Kaveripiireissä sitten kerromme näitä mielipiteitä ominamme ja saamme vastaavasti itse sitä suurta kunnioitusta omiemme joukossa. Ihanaa.

Edit: Aiai. Runkosarja tuossa yllä ylimielisesti kirjoittaa Faslapsen väärin. Voisi sen verran kunnioittaa, että kirjoittaa oikein. FASlapsi. Toistan: FASlapsi.

Illan pelistä lisää, kunhan olen käynyt pakolliset leikkipuistovierailut tälle päivälle.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Karhunen jatkaa maalissa. Ja Viuhkola terveenä katsomossa.

Otan ilolla vastaan tiedon Viuhkolasta, jos pitää paikkaansa. Jalat ei vaan enää toimi tällä pelitahdilla ja noin aggressiivista vastustajaa vastaan. Oli hyvin surullisen näköistä seurata vanhaa legendaa maanantain pelissä, kun oli myöhässä jokaisessa tilanteessa.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Illan pelistä lisää, kunhan olen käynyt pakolliset leikkipuistovierailut tälle päivälle.

Turhaan menet. Tässähän jo ollaan hiekkalaatikolla!

***

Katkaisupeli. Odotan Kärpiltä samanlaista peliä kuin lauantaina. Ehdottomasti tämän sarjan paras peli Kärpiltä. Toki puollustussuuntaan jäi vähän parantamista, mutta kokonaisuutena kuitenkin paras peli tähän asti.

Maalintekoon vaan lisää terävyyttä. Tappajan vaistoa! Niin hyvä tulee. SaiPa on nyt köysissä ja ei tarvitse kuin tiputtaa enää. Nyt vaan karuselli taas pyörimään. KÄRPÄT!
 

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
SaiPa tänään:

Tavi-Koho-Mankinen
Leivo-Rissanen-Giliati
Jokinen-Hämäläinen-Venäläinen
Piitulainen-Flinck-Vauhkonen

Glenn-Riikola
Spang-Savilahti
Maalahti-Taipalus

Markkanen (Bernard)

Eli Glenn palaa kokoonpanoon Backmanin tilalle.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Jos tuollaisen tilanteen takia tippuu jatkosta SaiPaa vastaan, niin se on täysin itse aiheutettu vahinko. Ei siinä ole silloin paljoa nillittämistä. Tämä on paras 7:stä sarja. Parempi voittaa takuulla.

No näin se varmasti menisikin, joo!

Eero Taurun itkemisestä mainitsemisella ei muuten ole ehkä 20 vuoteen saanut lappeenrantalaisia provosoitumaan. Aivan kauhea tapaus, joka herättää myös Lappeenrannassa valtavaa myötähäpeää. Minäkin olisin parempi selostaja, helvetti soikoon.

SaiPan voittoa ei puolla tänään juuri mikään, mikä on usein tarkoittanut sitä, että meillä onkin ihan hyvät mahdollisuudet. Jälleen tarvitaan Markkaselta huippupeliä, eikä tosiaan vain 57 minuuttia huippupeliä. Valtava vääryys on syyttää Markkasta edellisestäkään tappiosta, mutta jos ei kenttäpelaajat pysty sillä aapeeselinmäisellä lähes 60min (näennäisellä) painostuksella tekemään kuin 2 maalia, niin katseet kääntyy silti Markkaseen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mikäs Spinan tilanne on? Helvetti kun ei pudotuspelejäkään voitu pärjätä ilman tälläisiä kärkimiesten vammautumisia.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC

Vittu sä oot kyllä lapsellisin kirjottelija täällä koko foorumilla pitkään aikaan. Ei mulla muuta. Mikä sua tarkalleen ottaa edes noin pahasti pannuun, se kun ystävällisesti pyydetään kirjoittamaan vastustajajoukkueen nimi oikein vai? Jos siitä menettää oikeasti hermot ja yöunet noin pahasti kuin sinä niin kannattaisi varmaan jättää tämä keskustelupalstan seuraaminen vähemmälle. Joka helvetin viesti mitä sä tänne nykyään kirjoitat sisältää tota samaa oikeinkirjoitus-provoilua. Minua se ei haittaa että Kyrppäfanit kirjoittaa SaiPan Saipana, mä vaan nauran sulle kun ei sulla näköjään ole enään mitään muuta kirjotettavaa tänne foorumille kuin noi perus provoilut. Se siitä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Minäkin olisin parempi selostaja, helvetti soikoon.

Minä jollain sairaalla tavalla pidän miehestä. Siinä on mies joka on omistautunut asialleen. Kun avaa radion niin aina saa mitä haluaa. Taattua Eero Tauru laatua! Taso ei heittele.

Kaikista mukavinta olisi jos pelien jälkeen pääsisi kuuntelemaan miehen tykitystä jälkikäteen. Esimerkiksi tuo viime lauantain jatkoaikamaali ja tietenkin nuo toissapäiväiset olisi hauska kuulla. Onkohan tämä mahdollista?
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Ratkaisupäivä. Arvioisin, että neljä maalia riittää finaalipaikkaan, kunhan Karhunen ei sula totaalisesti. Kotiluolassa tuollainen tehokas avauserä on monesti tuottanut pari-kolme maalia ja siihen voisi tänäänkin panostaa.

Kähkönen kakkoskentässä aiheuttaa ihmetystä. Eikös tuolla paikalla olisi voinut koittaa vaikka Komulaista, kun tuntuu hänellä olevan paremmat kädet vertailussa tämän hetken Kähköseen - Jokaisessa pelissä möhlii sen pari varmaa maalintekopaikkaa kun sutii kiekkoja pitkin kalaverkkoja. Toivon olevani väärässä, mutta en usko Kähkösen osuvan tänäänkään ja tuo on kuitenkin se meidän syömähammasketju, jolta odotetaan joka ilta tulosta. Kähy lienee fyysisimpiä hyökkäyspelaajia ja kevään sotureita, mutta jos omalla maalinteolla yritetään vastustaja voittaa, niin sinne tarvittaisiin myös nopeutta, oveluutta ja käsiä.

Viuhkolan istuskelu katsomossa ei suoraansanottuna yllätä. Viimeisimmässä hävisi poikkeuksetta kaksinkamppailuja ja oli tilanteista myöhässä auttamatta. On puhuttu, että Piku on alkanut pelaamaan fyysisempää, mutta jos hänestä ei sillä tontilla ole apua joukkueelle, niin mielummin annetaan lepuutella finaaleja varten. Aloituksista ei ole mitään statseja katsoa, joten en tiedä miten hän sillä osalta onnistui maanantain ottelussa..

4-1,2 ja rantapallot valtaavat Raksilan sohjoisen jään.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
On puhuttu, että Piku on alkanut pelaamaan fyysisempää, mutta jos hänestä ei sillä tontilla ole apua joukkueelle, niin mielummin annetaan lepuutella finaaleja varten.

Parempi pysyä katsomossa jos miehestä ei ole apua. Ei finaaleissa ole enää varaa kokeilla mitään, että jos ja jos... Vähän sama kuin Rynnäksen kohdalla. Ei kannata kokeilla turhaan.

Mutta eipä mennä asioiden edelle. SaiPa täytyy ensin voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös