Philadelphia Flyers 2013–2014

  • 546 935
  • 1 800

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Pomppu sinne, tolppa tänne… Olihan tuossa joo epäonneakin, mutta oletteko tosissanne tyytyväisiä tuollaiseen hurlumhei-kiekkoon? Onhan tuo viihdyttävää, muttei kai sen pitäisi olla kriteerinä millekään? Tampa on tietysti sarjan kovimpia vastahyökkäysjoukkueita, mutta eihän Flyers ollut lainkaan asennoitunut tai valmis tuota varten vaan antoivat näille täysin vapaat kädet iskeä highlights-osumiaan ja senhän nuo tekivät. Lisäksi vielä ihmeellistä syöttelyä ja kikkailua omissa että hyökkäyssinisellä, niin ylimielisyyttä todellakin riitti. Pelin hallinnalla ei vielä voittoja oteta. Välillä nousivat puristamaan kunnolla, mutta jahka tilanne oli hitusen parempi, tuli se seuraava lapsus ja taas oli kirittävää. Lopulta ei enää kiri onnistunutkaan. Sitä on aivan turha valitella kuinka vastustaja oli saatanan tehokas paikoissaan, jos ne tilanteet pelataan yhtä puolivaloilla, mitä Flyersilta nähtiin.

Iloinen ja vapautunut hyökkäyspelaaminen on toki hieno juttu ja toivottavasti pysyvä tila sen alkukauden nihkeilyn jälkeen, mutta kyllähän sen pääpainon pitää olla jatkossakin puolustamisessa ja siinä ettei niitä yhteen suuntaan seilaavia vapaamatkustajia löydy.

Jos tuosta haluaa vielä hyvää kaivaa, niin aktiivinen karvaus ja Tampan puolustuksen paineistaminen näytti hyvältä, mutta mitä lähemmäs omaa maalia tultiin, niin sitä laiskemmaksi se hyökkääjien touhu vain meni (pl. nelonen), pakkejakin tuntui kiinnostavan näyttävät syötöt tai hyökkäysten tukemiset enemmän kuin ne omat ydinhommat.

Odotan mielenkiinnolla huomista Rangers-peliä ja Flyersin toivon mukaan positiivista reagointia tähän pikku herättelyyn. Kaksi pistettä, kiitos. Hyökkäyksien määrissä ja vedoissa ei tarvitse "dominoida" samalla tapaa, mikäli vastustaja ei saa paikoissan järjestäen avoimia ovia huippupaikoille.

Ja sanotaan vielä se, että joukkueen tilanne näyttää juuri nyt hyvältä, eikä tuossa tarvitse kuin kaivaa se työmoraali ja huolellisuus takaisin sekä siirtää liiallinen tyytyväisyys ja näyttämisen halu taka-alalle, mitkä helposti nousevat pintaan komeiden putkien seurauksena. Pikku juttuja, joilla on kuitenkin suuri vaikutus itse peliin. Siinä näen kuitenkin aina punaista, että tappiota ruvetaan maalailemaan lähes voitoiksi, tuurin, hallinnan ym. turvin, eikä edes haluta nähdä niitä syitä tuloksen taustalla. Mikäli Flyers olisi hävinnyt tämän jollain 3-2 lukemin molempien joukkueiden pelattua ehjät 60 minuuttiset ilman mahdottomia virheitä, suomeksi pirun laadukasta kiekkoa, niin voisin itsekin sanoa, että ensi kerralla paremmalla tuurilla. Nyt tuo oli lähinnä tapahtumarikas ja viihdyttävä matsi, muttei niinkään huipputasoinen, johtuen noista lukuisista virheistä, puolin ja toisin. Vuorostaan monet niistä Flyersin paikoista syntyivät Tampan lepsun pelaamisen seurauksena, jota Lindbäck parhaansa mukaan yritti pelastaa. Saivat kolmanteen pakettiaan himpunverran kasaan ja kas kummaa Flyersille ei enää syntynytkään paikkoja jatkuvalla virralla.

Ja jottei nyt mene liiaksi uhkakuvien maalailuksi, niin uskon vankasti, että Rangersia vastaan on Flyersilta tarjolla laadukkaampaa ja järkevämpää kiekkoa, vaikkei paikkoja ihan yhtä liukuhihnalta syntyisikään. Mielestäni vain tämä joukkue ei tule voittamaan tuolla Lavin kopioimisella yhtikäs mitään, joten tuota tietä on turha lähteä edes hakemaan, vaikka ne pelit olisivat kuinka viihdyttäviä hyvänsä.

BTW. Simmondsilta hyvää post-game kommentointia:

"I think we played like garbage defensively," Simmonds said. "I thought we had all the chances in the world offensively, we were clicking. We just have to get that defensive game back tight. We have to get it tight going again."

Tuohon on helppo yhtyä.

Olen puhunut ;)
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Pomppu sinne, tolppa tänne… Olihan tuossa joo epäonneakin, mutta oletteko tosissanne tyytyväisiä tuollaiseen hurlumhei-kiekkoon?

Kyllähän tuo Lavimaista meininkiä oli, hyvässä ja pahassa. Laukaukset ja maalipaikat voitettiin kuitenkin suvereenisti. TB laukoi ~24%, normaalilla tuurilla ja Masonin paremmalla maalivahtityöskentelyllä olisivat numerot olleet toisenlaiset. Tällä tyylillä hoidettaisiin Pens :) Tuskinpa Berube kuitenkaan on kovin tyytyväinen, joten tiukempaa Flyersia saadaan odottaa Rangersia vastaan.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Pomppu sinne, tolppa tänne… Olihan tuossa joo epäonneakin, mutta oletteko tosissanne tyytyväisiä tuollaiseen hurlumhei-kiekkoon? Onhan tuo viihdyttävää, muttei kai sen pitäisi olla kriteerinä millekään?
No eihän nyt tuollaiseen sekoiluun nyt voi tyytyväinen olla, mutta viimeaikaisten pelien johdosta tämä oli ehkä enemmänkin työtapaturma, enkä olisi niinkään huolissani. Tämä oli itseasiassa koko joukkueelle loistava opetus, kun nähtiin että miten käy kun ruvetaan pelaamaan Lavioletten lätkää. Näköjään Simmonds ja muut ovat onneksi ymmärtäneet tämän kommenttien perusteella.

Toivottavasti Ragseja vastaan palataan Berube- kiekkoon, missä puolustetaan huolellisemmin eikä oteta noin paljoa tarpeettomia riskejä. Kumpikohan on maalissa? Lundqvist ja Rangers ovat olleet viimeaikoina kovassa tikissä, joten kova 4 pisteen peli on tänään luvassa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kyllähän mä mieluummin haluan että kotivoittoputki katkeaa eilisen pelillä kun jollain ihan hirveellä räkäkiekolla. Vaikka omiin meni noin monta maalia niin silti jos sieltä olis edes parikin tolppaa/ylärimaa napsahtanut sisään ja se ekan erän 53yv olis tuottanut maalin niin kuka tietää mikä olis ollut lopputulos. Nää on näitä jutuja että jos tädillä olis munat niin sekin tykkäis ehkä enemmän lätkästä mutta kuitenkin.
Mutta parasta lievitystä tappion tuskaan on että heti ensi yönä on taas peli ja vastassa tosiaan Rangers joka on ollut pelottavan kovassa iskussa viime peleissä. Muutenkin Metron jengit ovat heränneet pelaamaan. Tämän uuden pleijarisysteemin takia on tullut seurattua oman lohkon joukkueita erikoisen tarkasti ja viime aikoina on valitettavan usein niin kuin viime yönäkin metron jengit poimineet pinnoja. Rangers on mulle ehkä se ärsyttävin vastustaja Pensin ohella mutta juuri sen takia ne pelit on erikoisen makeita/tuskaisia.
Veikkaan että jengi keskittyy taas millä on pärjätty ja lopputulos on hyvä
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei tuossa Lightning-pelissä ihmeemmin huonoa ollut. Ainoastaan se, että vastustajan maalit oli jotain täydellisiä nukahtelu koomailuja puolustuspäässä ynnä yleistä löysäilyä, mitä ei ole nyt hetkeen nähty. Siksi luotto pelin aikana olikin kova, että nousu tulee. Flyersillä oli "varma" paikka about 10:een maaliin, mutta jäätiin vain 3:een.

Rangers-peliin varmuutta viimeistelyyn ja oma pää takaisin tiiviiksi, niin paluu voittojen tielle on varma.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Berube penkittää Downien yön otteluun raporttien perusteella ja Rosehill tilalle, ei ollut Chief tyytyväinen Stevien panokseen. Hemmetin hankala matsi luvassa, toivotaan että jengi saa eilisestä pontta tähän matsiin eikä luistin paina liikaa back to back pelien takia. Emery aloittaa maalilla.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Jälleen kerran huono startti peliin ja vastustaja oli 3-0 johdossa 10min pelin jälkeen minkä jälkeen peli oli aika pitkälti taputeltu, kun tietää että miten pahasti maalinteko yskii tällä hetkellä. Paha pettymys kun odotin että nyt oltaisiin nähty kunnon kasvojen pesu heikon viimepelin jälkeen.

Couturier näyttäisi olevan tällä hetkellä aika yössä, eikä tilannetta helpota yhtään se että toisella laidalla on kaukana parhaasta terästään oleva Lecavalier, sekä viimepelissä penkitetyn Downien tilalla pelannut Tye McGinn. Nyt on vähän ikävä Matt Readia. Ja Downie voisi myös pistää itseään paremmin likoon. Luulisi löytyvän taistelumotivaatiota kun sopparikin on katkolla.

Ensiviikolla oli sitten vastassa BUF, NAS ja NYI mistä kaksi viimeisintä pelataan kotona. Näistä peleistä pitää tulla 4-6 pistettä kun kilpailu on tässä divisioonassa on niin kovaa. Ja sinäänsä kyllä on ihan hauskaa, että playoffsit ovat ikään kuin alkaneet jo nyt, kun Metron divisioonassa on vain viiden pisteen sisällä peräti kuusi joukkuetta. Jokainen peli on tärkeä ja jännitettävää riittää.

Ja jos nyt jotain positiivista, niin Brayden Schenn on pelannut viimeaikoina tosi hyvin. Toivottavasti jatkaa samaan malliin ja pitää itsellään tuon 2. ketjun sentterin paikan. Tosin, mitähän tuon Lecavalierin kanssa sitten tekisi? Jossain vaiheessa olisi kiva nähdä Vinnie 1. ketjussa jolloin terveenä olleessaan kokoonpano olisi:

Lecavalier- G- Voracek
Hartnell - Schenn - Simmonds
Read - Couturier - Downie
Raffl - Hall - Rinaldo

Tosin Raffl sopii sen verta hyvin tuohon ykkösketjuun ja on ansainnut paikkansa, että tällä hetkellä sitä ei saa rikkoa. Mutta Couturier ja Lecavalier ovat niin erityylisiä pelaajia, ja ajattelevat ihan eri tavalla että toivottavasti tuo ketju hajotettaisiin pian. Mutta tuo 2. ketjukin on toiminut nykyisessä muodossaan niin hyvin, että tällä hetkellä ei ole hirveästi vaihtoehtoja.

Jos Raffl ja Lecavalier vaihtaisivat paikkoja siihen asti kunnes Read tulee takaisin? Erikoinen tilanne, että varmaan aika harvalla jengillä on Lecavalierin tasoinen pelaaja ylimääräisenä. Vinnien puolustukseksi pitää tosin vielä sanoa että nuo loukkaantumiset ovat tietysti vieneet parhaan terän, ja muutenkin ei se laiturin paikka ole hänelle se paras paikka. Mutta nyt pitäisi pikku hiljaa nostaa sitä tasoa ja näyttää veteraanina esimerkkiä muille.

EDIT: Lisätään vielä linkki Brayden Schennin myllyyn. Aika rumaa jälkeä tuli ja toivottavasti tolle Rangerille ei käynyt pahasti:
http://i.minus.com/icvuwSSiuTgwz.gif
 
Viimeksi muokattu:

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ja jos nyt jotain positiivista, niin Brayden Schenn on pelannut viimeaikoina tosi hyvin. Toivottavasti jatkaa samaan malliin ja pitää itsellään tuon 2. ketjun sentterin paikan. Tosin, mitähän tuon Lecavalierin kanssa sitten tekisi? Jossain vaiheessa olisi kiva nähdä Vinnie 1. ketjussa jolloin terveenä olleessaan kokoonpano olisi:

Lecavalier- G- Voracek
Hartnell - Schenn - Simmonds
Read - Couturier - Downie
Raffl - Hall - Rinaldo

Tosin Raffl sopii sen verta hyvin tuohon ykkösketjuun ja on ansainnut paikkansa, että tällä hetkellä sitä ei saa rikkoa. Mutta Couturier ja Lecavalier ovat niin erityylisiä pelaajia, ja ajattelevat ihan eri tavalla että toivottavasti tuo ketju hajotettaisiin pian. Mutta tuo 2. ketjukin on toiminut nykyisessä muodossaan niin hyvin, että tällä hetkellä ei ole hirveästi vaihtoehtoja.

Jos Raffl ja Lecavalier vaihtaisivat paikkoja siihen asti kunnes Read tulee takaisin? Erikoinen tilanne, että varmaan aika harvalla jengillä on Lecavalierin tasoinen pelaaja ylimääräisenä. Vinnien puolustukseksi pitää tosin vielä sanoa että nuo loukkaantumiset ovat tietysti vieneet parhaan terän, ja muutenkin ei se laiturin paikka ole hänelle se paras paikka. Mutta nyt pitäisi pikku hiljaa nostaa sitä tasoa ja näyttää veteraanina esimerkkiä muille.

Itsekin äänestäisin juuri tämän Raffl<->Leca -siirron puolesta, vaikka siinä onkin vaarana ykkösen romahtaminen. Leca on vieläkin ihan hyvä pelaaja, mutta ei sovi yhtään yhteen Couturierin kanssa. Leca menee aivan hukkaan puolustavassa roolissa. Raffl sen sijaan on kuin Readin toinen tuleminen, joten hänen uskoisi sopivan hyvin tuonne kolmoseen.

Readin palattua voisi kokeilla myös Raffl-Couturier-Read -kombinaatiota.

huumoriedit:
EDIT: Lisätään vielä linkki Brayden Schennin myllyyn. Aika rumaa jälkeä tuli ja toivottavasti tolle Rangerille ei käynyt pahasti:
http://i.minus.com/icvuwSSiuTgwz.gif

Karate Kid!
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Mä olen myös sillä kannalla että Raffeli ja Leca vaihtais paikkaa. Kyllähän Raffeli on pelannut ihan hyvin mutta noitten kavereiden rinnalla pitäis iskee vähän kovempaa jälkeä eli ihan hyvin ei riitä. Samaa mieltä Courierin kanssa että Couts elää vähän hiljaisempia aikoja ja osa syy tosiaan voipi olla että Read puuttuu viereltä ja Leca on siinä :D. Kakkonen on ollut viihdyttävä ja pitää ehdottomasti jatkaa siinä koostumuksessa.
Schennin veljekset oli kuumana viime yön pelissä. Ensin Luke pyöritteli Carcilloa vähän kuin tiskirättiä. Oli rags pelurin onni ettei pysynyt pystyssä ja lopussa Brayden soitteli kuin rumpuja Mooren päällä. En ole mikään tappelufani mutta piristäähän nuo tappio peliä. Hartnell on kyllä semmonen säätäjä ja hässäköiden alkuun laittaja että ei paremmasta väliä. Ensin heittää pikku sikaa ja sen jälkeen ilme on, että mitä mä tein.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Readin palattua voisi kokeilla myös Raffl-Couturier-Read -kombinaatiota.

Ei hitto tässähän se on. Joukkueen kolme parasta puolustavaa hyökkääjää samassa ketjussa! Downien voi sitten tiputtaa 4. ketjuun ja nostella sitten ylemmäs jos tulee loukkaantumisia tai jotain muuta. Hyvän laukauksen omaava Lecavalier ykköseen sniperin rooliin nauttimaan G:n ja Voracekin tarjoilusta.

Kyllä tää on niin helppoa täällä internetissä!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Yöllä mennään taas ja Sabres vastassa, lepsuiluun ei ole varaa vaikka Buffalo liigan heikoin jengi onkin pisteiden muodossa. Viime ottelussa puhvelit korjasivat pisteet Capsien kustannuksella, pelanneet muutenkin viimeiset kolme peliä tiukkoja otteluita, siellä kaatui myös Devils Buffalon toimesta ja ovat orastavassa pisteputkessa. Sabres ottanut viimeisissä kolmessa ottelussa 5/6 mahdollisista pisteistä, eli jos Flyers tulee samalla asenteella kuin Rangers otteluun voi sillä olla ikävä tulos Philly poikien kannalta. Eli takaisin siihen peliin millä kaatui jengejä vieraskiertueella, kroppaa likoon sekä aivopierut pois. Ohessa Meltzerin veikkaama kokoonpano. Downie tekee ilmeisesti paluun, toivon että pari viime ottelua olivat työtapaturmia ja jäällä nähdään taisteleva Flyers.

12 Michael Raffl - 28 Claude Giroux - 92 Jakub Voracek
19 Scott Hartnell - 10 Brayden Schenn - 17 Wayne Simmonds
24 Matt Read - 14 Sean Couturier - 40 Vincent Lecavalier
9 Steve Downie - 76 Chris VandeVelde - 18 Adam Hall

44 Kimmo Timonen - 5 Braydon Coburn
8 Nicklas Grossmann - 32 Mark Streit
41 Andrej Meszaros - 22 Luke Schenn

35 Steve Mason
29 Ray Emery
 
12 Michael Raffl - 28 Claude Giroux - 92 Jakub Voracek
19 Scott Hartnell - 10 Brayden Schenn - 17 Wayne Simmonds
24 Matt Read - 14 Sean Couturier - 40 Vincent Lecavalier
9 Steve Downie - 76 Chris VandeVelde - 18 Adam Hall

On mukavan laaja tuo kokoonpano ainakin paperilla. Olisiko täysin ennen kuulumatonta tehdä 4 tasavahvaa kenttää?

Muokkaisin itse niin että pitäisin kaksi ensimmäistä ketjua samoina, Lecan tiputtaisin neloseen Downien kanssa ja Hallin ostaisin Coutsin kenttään.

Raffl-G-Voracek
Hartsy-Schenn-Simmer
Read-Couts-Hall
Downie-Leca-VandeVelde

Toinen vaihtoehto olisi nostaa kiekollisempia kavereita Phantomseista Lecan kanssa pelaamaan ja pitää Read-Couts-Downie ketju kasassa jolloin Hall ja VandeVelde olisivat ylimääräisiä.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Flyers@Sabres 4-3

Vaikea peli saatiin Buffalossakin aikaan, kun itse ei lukuisista paikoista meinata tehdä, vaan vastustajan veskarista tehdään sankaria, ja lisäksi vastapuoli niittaa jokaisesta mahdollisesta kiekon reppuun. Kuitenkin kolmoserässä naarattu taisteluvoitto ja 2 pistettä kelpaavat.

Hartnellille maukkaat 1+2 tehot.
Lecavalierille tärkeä onnistuminen voittomaalin muodossa. Ja mihin paikkaan, 14,8 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.
Masonillakin voisi taas se koppi ruveta vähän paremmin tarttumaan, jos meinaa arvokkaankin jatkosopparin saada.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Tällä kaudella Flyersin veskareista tasaviisikoin parempi torjuntaprosentti on, TADAA, Ray Emeryllä. AV-% laskee Emeryn kokonaisuudessa Masonin alapuolelle. Mason ei ole kummoinen vahti, ohessa statsit uran ajalta graafisessa muodossa, 90.6%: http://i.imgur.com/egCmRkm.jpg
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ja yöllä taas mennään. Downie ilmeisesti mukana ja aloittanee nelosessa . Flyersilla tällä hetkellä 7 pelaajaa jotka ovat tehneet 10 maalia tai enemmän. Hyvä että löytyy maalintekoon pystyviä laajalla rintamalla. Tällä hetkellä erittäin tyytyväinen B.Schennin ja Simmerin otteisiin. Samoten ykkösessä mukava ollut seurailla kaksikon Voracek ja Giroux vauhtia.

Predatorseilla tänään kokoonpanossa Weber, äijähän puuttui ekassa kohtaamisessa tällä kaudella, ihan mielenkiintoista nähdä. Alla vielä Flyers nationin twiittama tieto
Flyers Nation ‏@FlyersNation
Former #Phantoms goalie Carter Hutton gets the start for the #Predators tonight.

ps. tulosveikkaus 4-1
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Onhan tuossa liikaa sekä dollareita että pituutta. Nyt maksetaan keskitasoa heikommalle veskarille keskitason rahaa. Bobrovsky voitti Vezinan ja sai sopimuksen jossa vähemmän rahaa ja pituutta. Lisäksi free agent -markkinat ovat pullollaan maalivahteja ensi kesänä. Duh. Ei tämä nyt katastrofi ollut, mutta miinus Homerin nimen kohdalle muistikirjaan.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kuka on Flyersissa se, joka tekee maalivahtien arvioinnit? Voi olla, että Mason yllättää kaikki, mutta oikeasti... Eikö edellisestä sotkusta opittu?
 

delta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Johan Franzén, Daniel Brière
Onhan tuossa liikaa sekä dollareita että pituutta. Nyt maksetaan keskitasoa heikommalle veskarille keskitason rahaa. Bobrovsky voitti Vezinan ja sai sopimuksen jossa vähemmän rahaa ja pituutta. Lisäksi free agent -markkinat ovat pullollaan maalivahteja ensi kesänä. Duh. Ei tämä nyt katastrofi ollut, mutta miinus Homerin nimen kohdalle muistikirjaan.

Joo, eli Masonin sopimus on huono koska rahamäärä on suurempi kuin Bobrovskilla? Vaikka caphit aika paljonkin pienempi? Mielenkiintoinen perustelu. Bobrovski saa tuntuvasti enemmän, jos osoittaa tällä kaudella olevansa oikeasti viime kauden tasoinen veskari. Eikä kyse ollut suonenvedosta.


Jos Mason pelaa sillä tasolla millä pystyi pelaamaan alkukaudesta, niin tämä on mielestäni hyvä sopimus. Caphit on ainoa jolla on organisaatiolle kuten Philadelphia väliä, koska rahaa kyllä riittää.
Harmi vaan että viime aikoina ei Mason ole ollut alkukauden tasollaan.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Moni näköjään dumaa tämän sopparin, mutta rohkenen olla eri mieltä. Nyt viimepeleissä on tullut heikompi jakso mutta sen perusteella ei kannata tehdä liikaa johtopäätöksiä.

Onhan tuossa liikaa sekä dollareita että pituutta. Nyt maksetaan keskitasoa heikommalle veskarille keskitason rahaa.
Mielestäni tässä maksetaan keskitason veskarille keskitason palkkaa. Torjuntaprosentti 91,7% liigaan 19 korkein ja edellä veskoja millä on vähemmän pelejä pelattuna. Takana on mm. sellaisia veskoja kuin Quick, Lundqvist, Niemi etc. Marginaalit ovat toki pieniä, mutta Mason pelaa joukkueessa minkä peli on ollut yhtä vuoristorataa alusta loppuun, joten siihen nähden pelannut vähintäänkin hyvin. Ja muutenkin mielestäni Mason oli kauden ensimmäisen puoliskon perusteella joukkueen MVP. Nyt viimeaikoina ei ole mennyt hyvin, mutta niin kuin moni pelaajakin on kommentoinut, niin aika yksin Mason on jätetty.

Bobrovsky voitti Vezinan ja sai sopimuksen jossa vähemmän rahaa ja pituutta
No ei kai yhden hyvän kauden perusteella kannatakkaan tehdä mitään mammuttisopimuksia? Masonin caphit kuitenkin 1,52M alhaisempi, joten ihan linjassaan se näyttäisi olevan.

Lisäksi free agent -markkinat ovat pullollaan maalivahteja ensi kesänä. Duh. Ei tämä nyt katastrofi ollut, mutta miinus Homerin nimen kohdalle muistikirjaan
Nyt kun viimein on löytynyt maalivahti, kenellä ihan oikeasti kiekot tarttuvat räpylään, niin pistetään se vaihtoon ja aloitetaan uusi hakuammunta? Ja siis ylipäätään mitä maalivahteja kannattaa hakea fa-markkinoilta? Nopeasti katsottuna siellä on suunnilleen samaa tasoa olevat Hiller ja Halak. Mutta näiden kavereitten hintalappu lienee vähintään Masonin tasoa ja muutenkin molemmat ovat 28v ja 31v. Mason on vasta 25v ja maalivahdithan tunnetusti kehittyvät hitaasti. Parhaat pelivuodet ovat varmasti vielä edessä.

Joku Ryan Miller tietysti kelpaisi, mutta hintalappu kohoaa varmasti niin korkeaksi ja täältä ei ainakaan löydy kiinnostusta signata 32v veskaria pitkällä sopparilla.

Kaikenkaikkiaan sopimus ei ollut mikään erityisen hyvä, mutta ei nyt mikään huonokaan. Liigasta löytyy 16 maalivahtia jolla kovempi caphit, joten täältä ainakin kiitokset Homerille, että saadaan pidettyä hyvän potentiaalin omaava veskari meillä seuraavat kolme vuotta.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No, toivotaan sitä, että Mason hiljentää epäilijät ja näyttää olevansa sopimuksensa arvoinen heti ensi yöstä lähtien. Vastassa kuitenkin Metropolitanin jumbo, Islanders, joten pisteitä olisi lupa odottaa.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Courier asiallinen posti, peukalo pystyyn! Pituus sopparilla ok, nyt sentään opittu ettei lyödä mitään 7v lappua heti kouraan, itse pystyn elämään ton asian kanssa. Alkukaudesta Mason oli hirveässä vedossa, nyt sitten viimeaikoina ollut niitä heikompia otteita välillä, mutta annetaan kaverille nyt työrauha. En usko että Flyersien menestys tulee vahtiin kaatumaan, kyllä siellä on ollut niin paljon muita asioita päin persettä välillä kuin maalivahtipeli. Toivotaan että Mason pystyy pelaamaan hyvällä tasolla sekä kehittymään vahtina vielä, tietysti aina voi sattua mitä tahansa. Itselläni ei ole ollut moneen vuoteen hyvä fiilis juurikin maalivahdin kannalta, ettei matsin aikana ole tullut sitä samaa fiilistä tällä kaudella että koska se hörppy tulee ja peli menetetään siihen.

Yöllä sitten vastassa Isles, pari pojoa kelpaisi mainiosti Nashville rankkari tappion jälkeen jotta poffi haaveet pysyisivät yllä, pirun tiukkaa on taistelu tällä hetkellä viivan molemmin puolin. Isles on parantanut peliään ja viimeisien kymmenen ottelun saldo on 8-2-0, eli lepsuiluun ei jälleen ole varaa, Buffalo tyyliseen koomailuun ei pidä myöskään lähteä vaikka voitto siitä ottelusta loppujen lopuksi saatiin. Tavares pistepörssin kakkonen, sitten löytyy oivaan vireeseen päässyt Vanek sekä Okposo. Poulin on myöskin pelannut vahvasti maalilla viime aikoina, viimeksi kaatui Tampa ja sitä ennen Stars sekä Avs, jengit joilta Philly nippu on ottanut tukkaan tällä kaudella. Näillähän tietysti ei ole mitään väliä, ainoastaan se että sarjataulukon tilanne ei kerro kaikkea, eli hyvällä asenteella otteluun niin voitto on otettavissa.
Ohessa taas Meltzerin veikkaamat ketjukoostumukset otteluun.

12 Michael Raffl - 28 Claude Giroux - 92 Jakub Voracek
19 Scott Hartnell - 10 Brayden Schenn - 17 Wayne Simmonds
24 Matt Read - 14 Sean Couturier - 40 Vincent Lecavalier
9 Steve Downie- 76 Chris VandeVelde - 18 Adam Hall

44 Kimmo Timonen - 5 Braydon Coburn
8 Nicklas Grossmann - 32 Mark Streit
41 Andrej Meszaros - 22 Luke Schenn

35 Steve Mason
29 Ray Emery
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös