Peksille kenkää!

  • 256 976
  • 1 011
Suosikkijoukkue
Ässät
Virta jatkaa kauden loppuun ja aloittaa ensi kaudenkin. Näin uskon. Joulutauolla olisi jotain tehty, jos jotain olisi ollut suunnitelmissa vaihdoksen suhteen.

Vaikea nähdä, että tämä kausi olisi enää pelastettavissa, mutta saahan sitä toivoa.

Valitettavasti näen asian samalla tavalla. Ei Virran olis mitään järkeä antaa jatkaa kauden loppuun, jos se ei sais ainakin alottaa seuraavaakin kautta. Tai siis näin uskon seurajohdon ajattelevan.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Taisin tässä jo kauan sitten täällä kertoa, että Virta ei pelaajana koskaan treenannut, kuten urheilijan kuuluu. Pelaajaura oli, mitä oli. Edelleen korostan, että suomikiekolle ei ole oikein, että jotkut tällaiset kaverit koulutetaan Vierumäellä jääkiekon huippuvalmentajiksi, ikään kuin säälistä uran jälkeen kaveripiirissä.
Paperit saa varmaan yhtä tiukalla arvostelulla kuin entinen mies tulikortin!
Tänään näimme taas, että kaveri peluuttaa ja kuormittaa joukkuetta väärin!
Joukkueeseen täytyy saada hyvä henki ryhmädynamiikan ja henkisen valmennuksen avulla. Virran tyylin öykkärikiekko on 80-lukua! Palatkoon Urho-TV: n kommentaattoriksi!
Olisin muuten laittanut Elon vetämään viimeisen rankkarin!
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Elon apina olisi pudonnut tai enemmän tarrutunut. Liike olisi valmentajalta ollut mielestäni joukkuetta herättävä teko!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Minäkin olisin laittanut Elon vetämään rankkarin. Juuri sen takia että olisi se apina saattanut tippua. Ässille yksi tärkeimmistä asioista olisi saada se apina pois selästä. Kyllä ne kiekot vielä maaliin menevät avopaikoistakin kunhan apina on pois niskasta. Tai pitäisikö jo puhua orangista tai vaikka veturista.
 
Suosikkijoukkue
Pata
Eero Elo vetämään rankkaria...
Kiekko keskellä, Eero lähtee liikkeelle, luistelee kohti P-pistettä, vaihtaa suunnan kohti takatolppaa ja kiskaisee sikaranteella maalivahdin räpylään.
Tais toi kaks kertaa kauden alussa onnistua, sen jälkeen samaa on koitettu toistuvasti huonolla menestyksellä.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Kyllä Ässät olisi voinut yrittää vielä ja heivata Virran tauolla mäkeen. Nyt tehtiin tämä päätös ja tulos oli tänäänkin nähtävissä. Enää vaihdossa ei ole järkeä, ellei sitten tehdä isompaa linjausta uuden valmentajan ja uusien suunnitelmien mukaan. Näin tuskin kuitenkaan käy, vaan Ässät rämpii loppukauden ja tyhjentää patatsonsa pelaajista. Kausikorttilaisille siis vielä kiitosta :( Nyt vain talous edellä. Pitää muistaa että Ässien tason mittasi tänään sarjan kahden heikoimman joukkuueen joukossa oleva vastustaja ja turpaan tuli tästäkin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Joidenkin täysin vahvistamattomien huhupuheiden mukaan Ässät on ollut neuvottelukontaktissa useampaankin henkilöön edarin valmennnuksen tiimoilta, mutta järjestään jokaisen kanssa neuvottelut ovat päättyneet suht. lyhyeen. Ässien tekemän tarjouksen ja koutsi-ehdokkaiden vaatimusten välillä on vain ollut liian suuri ero.

Kivelle tarjottiin viime vuonna näihin aikoihin muodon vuoksi jatkosopimuspaperia, joka ei sisältänyt edes inflaatiotarkistusta. AP Seliini olisi haluttu tänne, mutta Ässät ei suostunut KHL-optioon (jonka AP sai HPK:lta nyhdettyä).

Jos ja ilmeisesti kun Rockykaan ei ollut käytettävissä, niin IMO hätäratkaisuksi olisi kelvannut VP Ketola & Makkonen. Johtava analyytikko ei varmasti olisi tykännyt 80-luvun epäjääkiekon paluusta, mutta heillä sentään olisi ollut jotain auktoriteettia pistää jätkät pelaamaan, toisin kuin Virralla.
 

Koppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
suomikiekko
Uskomatonta, että Kotkaniemi ei soveltunut nyky Ässä-johdolle enää seuran valmennusportaaseen!
Loistava tunne-pelaaja ja fiksu ihminen! Herra tekee hyvää työtä nyt Keravalla!
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Taas tuli pataan.

Näin kävi, mutta silti jotain joukkueessa oli Joulutauon aikana tapahtunut. Ilme näytti pirteämmältä, uskallettiin vähän
jopa haastaa ja tuntui siltä, kuin joukkue olisi jostain tyhjästä saanut hiukan lisää itseluottamusta. Harmi, että kaksi pistettä jäi saamatta.

Verrattuna viimeiseen peliin ennen taukoa, tätä oli mukavaa katsoa. Ei pelätty hyökkäyssinisellä, pelattiin suht' ennakkoluulottomasti kohti maalia,
tilanteet katsottiin loppuun, eikä jääty hyökkäyspäähän suoristelemaan selkää, jos kiekko menetettiin... Hagmanin maalissa näkyi koko joukkueen asenne.

Jos joukkue ottaa tuollaisen asenteen mukaan Tampereelle, niin suosittelen pitkäveikkaukseen Ässä-rastia hyvällä kertoimella.
 

dorka

Jäsen
mutta heillä sentään olisi ollut jotain auktoriteettia pistää jätkät pelaamaan, toisin kuin Virralla.

Viime kaudellahan itkettiin siitä miten Kivellä ei ole auktoriteettia lainkaan ja Virta pitäisi saada tilalle pitämään jöötiä. Mihinkäs se Peksin auktoriteetti on nyt kadonnut?

Jos nyt vilkaistaan sarjataulukkoa niin sijoilta 1. ja 3. löytyvät Kärpät ja SaiPa. Vaikuttavatko Kärppien päävalmentaja Marjamäki tai SaiPan Tirkonnen tälläisiltä superauktoriteettisilta kundeilta? Tai viime kauden mestarivalkku Karri Kivi? Ei. Tästä voimmekin vetää johtopäätöksen, että valmentajan ei tarvitse olla pelaajassa pelkoa herättävä lätkäjätkä ollakseen hyvä valmentaja.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Virta yrittää pitää jöötiä, mutta kun harva pelaaja ottaa P.Virtaa niin hirveän tosissaan. Korkeintaan ovat vittuuntuneita tämän meuhkaamisesta. P.Virralla ei ole minkäänlaista ansaittua kunnioitusta ja tämä syksy varmaan on vienyt senkin vähän mitä joskus on onnistunut kokoamaan. Ainoa meriitti, mitä Virran CV:stä löytyy on Mestiksen pistepörssin voitto keväältä '94.
Ehkä ajatusmallini on liian P-Amerikkalainen, mutta mun mielestä koutsilla pitää olla jotain mainitsemien arvoisia saavutuksia ennenkuin ryhtyy edarin valmentajaksi. Vellu ei ehkä ole täysin kartalla modernin jääkiekon taktisista kuvioista, mutta senkin asian voisi paikata pätevällä II koutsilla (a la Toivola). Se mitä Vellulla on annettavaa (Porissa!) on se ääretön karisma ja auktoriteetti.
Jokainen kanadalainen hoki-pelaaja tietää Gordie Howen ja Wayne Gretzkyn. Porissa Vellun asema kiekkoniilojen keskuudessa on kutakuinkin samaa tasoa.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
...Vellu ei ehkä ole täysin kartalla modernin jääkiekon taktisista kuvioista, mutta senkin asian voisi paikata pätevällä II koutsilla (a la Toivola). Se mitä Vellulla on annettavaa (Porissa!) on se ääretön karisma ja auktoriteetti...

Hei...
Eihän me nyt ihan tosissaan olla tekemässä Vellusta valkkua?

Jotta asia ei tule väärin ymmärretyksi, niin Veli-Pekka Ketola on aina ollut nuoren Esterin suurin (ja karismaattisin) kiekkoilun idoli ja (pukukoppi auktoriteetin) esikuva.
Myöhemmin olen oppinut häneltä paljon ja arvostan häntä suuresti, mutta en oikein voi kuvitella... Että... Siis ei kai... Me nyt silti Peksiä Velluun vaihdeta?

Eipä se Vellu silti edes ehdi, kun sen pitää mennä Sotsiin YLE:n asiantuntijaksi.
 

patapower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Manchester United
Mielestäni koko joukkueen voisi ulostaa, aivan sama jos heitä ei kiinnosta muu kuin tuleeko palkka tilille. Tulosvastuuta pitää jotenkin saada noille ylipalkatuille vätyksille. Junnuja ylös vaan mahdollisimman paljon, ne ainakin yrittää ja nauttivat pelistä. Ykköskori vaan penkitykseen ja lujaa sitähän ne varmaan toivookin.
Kyllä sääliksi käy kausarin hankkineita!!
Pekka Virta on sitten miten surkea/hyvä tahansa ei siellä jäällä ole näitä pelejä surffailemassa.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Se on kuulkaas niin että Pekka se veteli kinkkua koko joulutauon eikä ollut hetkeäkään sekoittamassa tota pelaajistoa. Tämän takia siellä taas mentiin, mutta eiköhän tänään taas syötellä alaspäin ja painuta kulmiin. Eero Elokin liukuu väkisin rankkareissa kulmiin kun se on niin taottu sinne selkärankaan.. Yrittää hyvällä laukauksella pelastaa tilanteen, mutta ei vaan riitä. Pekka Virrasta ei ole muuhun kuin omena suuhun, keppi perseestä sisään ja jollekkin pienelle saarelle valtamereen nuotion yläpuolelle.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivolanhan valinta päävalmentajaksi, mutta uhata nyt itekin erota.. Mahtaako Toivola tykätä olla Porissa..?

Tykkäämisestä en tiedä, mutta aika monta vuotta Porissa on viihtynyt kuitenkin. Mun mielestä tämä ulostulo on osoitus siitä, että seisoo valitsemansa valmentajan takana ja siitä, että Toivolalla ei ole aikomustakaan jatkaa Ässissä tämän kauden jälkeen.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vahvasti pysyy Toivola Peksin takana, mikäli on luottaminen IS:ään: Urheilujohtaja eroaa, jos hallitus antaa valmentajalle potkut

Toivolanhan valinta päävalmentajaksi, mutta uhata nyt itekin erota.. Mahtaako Toivola tykätä olla Porissa..?

Jaahas. No mutta tämähän on helppo juttu, nyt vaan Peksi ja Orava pihalle, ja Rocky valmentaa Ässiä loppukauden ja hyppää sitten urheilujohtajan paikalle. Eiköhän jotain kumminkin tapahdu jos ja kun Ässät tänään häviää.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Hienoa nähdä että porilaiset ovat saaneet joulupöydässä positiivista kinkkua. Eilinen pelihän oli tosi hyvää peliä, nin paljon on muuttunut.

No eihän ole, peli on sitä samaa kuraa kuin ennen joulutaukoa. Ainoa ero oli että saatiin neljä maalia. Joukkueen parhaat pelaajat ovat edelleen alimmista ketjuista.

Ja mitä Toivola-Virta-huhuun tulee niin en uskonut asioiden olevan noin pahasti päin helvettiä toimiston puolella. Toivottavasti saavat solmunsa avatuksi ja mätisäkit pelaamaan odotuksien mukaisesti.

Ainahan sitä saa toivoa...
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos tuo uutinen on totta, niin Toivola ei siis valmenna (jos Virta saa potkut), eli ensi kautta ei taida nähdä kumpikaan, Toivolan soppari loppuu jo muutenkin ja se Rautakallio sieltä tulee, uskokaa vaan. Se onko Rocky valmentaja vai UTJ, jää nähtäväksi.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
On toi Pekka kyllä "hieman" sekaisin. Laittaa Croulx:in katsomoon ja peluuttaa edelleen Malkamäkeä. Danny pelasi eilenkin vähintään ok pelin, tehden omiin silmiini ainoastaan yhden virheen kun taas Miko oli sekaisin kuin käkikello ja pahoissa vaikeuksissa alvariinsa.

Mikäli Ässät tästä ahdingosta nousee vielä pudotuspelijoukkueeksi on miracle on ice part 3 nähnyt päivänvalon...
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
On toi Pekka kyllä "hieman" sekaisin. Laittaa Croulx:in katsomoon ja peluuttaa edelleen Malkamäkeä. Danny pelasi eilenkin vähintään ok pelin, tehden omiin silmiini ainoastaan yhden virheen kun taas Miko oli sekaisin kuin käkikello ja pahoissa vaikeuksissa alvariinsa.

Mikäli Ässät tästä ahdingosta nousee vielä pudotuspelijoukkueeksi on miracle on ice part 3 nähnyt päivänvalon...

Tohon toiseen ketjuun kirjoitinkin, että eilen muun muassa oli monta tilannetta, jossa Smith tai joku toinen laituri oli Koomamäen paikalla, kun tuli vastahyökkäys. Koomamäki itse oli jossain keskialueen tienoilla tai vasta kääntymässä omiin keskialueella. Ei riitä käsitys enää uskomaan miten 2013 Suomen korkeimmalla sarjatasolla jääkiekossa voi pakki olla noin pihalla omasta vastuualueestaan. Groulx tänään katsomossa? Ihan vitun loistava veto! Pexi varmaan itsekin katsonut jonkun Hollywoodin lätkäleffan ja ajattelee, että kun pistetään tärkeä palanen katsomoon ja tehdään jotain aivan yllättävää, niin vastustaja menee ihan sekasin ja se takaa ilmiömäisen voiton!
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ei kyllä kanssa täälläkään mene jakeluun, että millä vitun mittarilla Mick Spunkhill on parempi kuin Luutnantti Dan?

Kuten jo ylempänä sanottiin, Virta on sekaisin kuin seinäkello.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Uskomatonta, että Kotkaniemi ei soveltunut nyky Ässä-johdolle enää seuran valmennusportaaseen!
Loistava tunne-pelaaja ja fiksu ihminen! Herra tekee hyvää työtä nyt Keravalla!

Juuri näin. Joukkueen pukuosastolta henk.koht kuultuna Kotkaniemellä on käsittämättömän hyvät kyvyt ihmisjohtamiseen, ja varsinkin nuorten pelaajien käsittelyssä hän on hyvä. Näin amatöörin näkökulmasta tässä saattaisi olla passeli vaihtoehto Virran korvaajaksi loppukaudeksi. Nyt hartaasti toivon että hallitus tekee oikeat ratkaisut valmennuksen suhteen, jottei mestaruuden tuoma hyvä pääse valumaan hukkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös