Juuso Puustinen HIFK:hon

  • 145 466
  • 381

Norwich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston, Barca, Norwich
Janne Lahti pelaa lyhyillä kalsareilla, kun taas Puustinen pelaa pitkillä kalsareilla ja villasukilla.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Norwich on selvästi herännyt joulumieli rinnassaan ja me saamme nyt nauttia näistä sydämmellisistä ajatuksista sekä toivotuksista! On se vaan vekkuli nimimerkki!

Osasin odottaa Puustiselta hyviä otteita tänä kautena, mutta onhan tuo jätkä yllättänyt myös minutkin majaillessaan pistepörssin kärjessä. Hieno hankinta Tompalta ja toivottavasti kaveri jatkaa meillä myös ensi kautenakin!

Hyvää joulua HIFK:lle!
 

Norwich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Boston, Barca, Norwich
loistavaa seesam näin se pitää juuri ottaa. Ei elämä niin vakavaa ole tai varsinkaan jääkiekko. Hyvää Joulua kaikillle Hifk:n faneille jotka kannattavat pitkiä kalsareita pukukopissa vastoin Hagmanin oppeja. Ei katsota pukeutumiseen vaan taitoihin, eiks jeh? Ja tästä eteenpäin savolaisetkin voivat pukeutua pitkiin kalsareihin Hifk:n pukukopissa ilman turhia väliinheittoja. Ei se mitään vaikka sitä ei tunnista enää Hifk:n pukukopiksi, pääasia että pisteitä tulee. Vittuun perinteet, me ollaan HIFK!
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olisi ikinä uskonut, että hämeenlinnasta kotoisin oleva pullasorsa tulee olemaan teidän joukkueen johtotähti tällä kaudella. Sitten kun tuuri loppuu ja maalin teko tyrehtyy, niin mitä sitten? Tämä jätkä ei osaa rakentaa peliä, eikä puolustamaa kiekottomana. Käteen jää onnekas pullasorsa, joka ei enää tee maaleja. Mitä teete lihavalla hyökkääjällä, joka ei tee maaleja eikä jaksa puolustaa? Mielenkiintoista nähdä, mitä tämä ketju pitää sisällään maaliskuussa 2014.

Pakko sanoa tähän provoon, että Puustinen on nuori, eteenpäin menossa oleva pelaaja jolla on hieno tulevaisuus edessään.Toista se on jokeri ikonilla, Rita ei osu kuin maalivahdin rintapanssariin ja maaleja ei tule edes joululahjaksi.Menneiden kausien historiaa.
Hyvää Joulua kaikille tasapuolisesti.
 

Hindenburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks, Lexaa
Nooh, ei se niin vakavaa ole. Brotha Norwich on vaan ilmeisesti paistanut koko yön kinkkua konjakin voimalla ja kokemattomalle se voi olla huono yhdistelmä. Ei muuta kun voimia illan tärinää odotellessa.

Puustisesta on sanottava, että onpahan pitkiäkalsareitapitäväksikuopiohämeenlinnaneekeriksi melko täydellinen paketti meidän "puuhasteluliigaan" niinkuin tuossa naapurissa tykätään sanoa. Kokoa, asennetta, voimaa, taitoa. Mitä puutteita? Hakematta ei tule mieleen mitään, mutta jahka Norre herää kohmeloissaan, niin voinee tulla tuomaan valoa tähänkin kysymykseen.
 

faro

Jäsen
Pakko sanoa tähän provoon, että Puustinen on nuori, eteenpäin menossa oleva pelaaja jolla on hieno tulevaisuus edessään.Toista se on jokeri ikonilla, Rita ei osu kuin maalivahdin rintapanssariin ja maaleja ei tule edes joululahjaksi.Menneiden kausien historiaa.
Hyvää Joulua kaikille tasapuolisesti.

Jokerit sentään kunnioittaa ikonejaan eikä näytä niille ovea niin kuin Hifk.
 

Hindenburg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks, Lexaa
Jokerit sentään kunnioittaa ikonejaan eikä näytä niille ovea niin kuin Hifk.

Allekirjoitus kertoo kaiken postaajan iästä ja tasosta ja teksti sitten kaiken oleellisen kiekkotietämyksestä. Terveisiä joulupukille ja Kalpaikoni-Ströballe.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitten kun tuuri loppuu ja maalin teko tyrehtyy, niin mitä sitten?

Sitten pitää ilmeisesti lähteä neppailemaan KHL:ään. Tuossa tilassa oleviahan sinne lähtee joskus ihan joukkueellinen kerralla.

Täydellisesti meni Puustisen turnaus näin IFK-fanin näkökulmasta. Ei tullut loukkantumista, ja jos ja kun jatkaa liigassa vastustajien nöyryyttämistä niin uuden mahdollisuuden tulee varmasti saamaan. Eteenpäin!
 

Hartnell

Jäsen
Toivottavasti saamme vielä nauttia herran otteista ensi kaudella. Erityisesti tykkään kaverin asenteesta. Ei kaveri ota shaibaa keneltäkään. Veikkaisin että putoo hanskat vielä meillä pelatessa.
 

vsqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokerit sentään kunnioittaa ikonejaan eikä näytä niille ovea niin kuin Hifk.

Niinpä, kyllähän noita jokereita muuallekin on lähetetty, mutta HIFK päästää hienossa yhteisymmärrysessä vanhat ja väsyneet sotaratsunsa muualle, esim.jokereihin, rahastamaan eläkerahoja.Eihän se heidän, tai HIFK:n vika ole, jos ovat joukkueensa parhaimpia pelaajia.Sehän kertoo vain muun joukkueen tasosta.Jokereiden pihallelaitto on myydä koko joukkue kerralla venäjälle...onnea valitsemallenne tielle.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Joillekin Stadin paikallisten (Missä Nurmijärvi muuten ihan tarkalleen ottaen sijaitsee?) juju on siinä, että Jokerit voittaa vuoden putkeen, ja siinä voi sitten rauhassa nauraa naapurille. Kun naapuri alkaa pärjätä, huudetaan asiantuntemattomia provoja kun ei sitä oikein hiljaakaan enää osaa olla. Sitten on niitä, jotka nauttivat tasaisista peleistä ja kannattavat naamat punakeltaisina omiaan.

Mun mielestä on positiivista, että HIFK on saanut pelinsä kondikseen ja Puustinen skulaa osotetulla/toivotulla tasolla. Se, että paikallispeleissä löytyy Lahti-Peltonen/-11 ja Hardt-MG/-12 tyylisiä pelaajia, jotka pitävät vastustajan kannattajatkin koko ajan varpaillaan, luo tunnelmaa. Olihan se 8-1 tosi kiva juttu, mutta paljon jännempää oli keväällä 2011.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jollain on tiedossa darran sävyttämä jouluaatto - vai aiotko olla koko joulun kännissä? ;)

Kukin tyylillään, mutta onneksi meidän joulupöydästä ei löydy Norwichin kaltaisia henkilöitä. Kaikin puolin surullista ja harmittavaa tuhlata elämäänsä noin. Tsemppiä kuitenkin.
 

Kreisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turbulenssissa
V-G- nimimerkiltä tyylikäs postaus, ja asiata taysn samaa mieltä.
Olisi kyllä enemmän kuin mielenkiintoista nähdä keväällä taas "kaikkien aikojen vääntö", näin naapurin läksiäisiksi.
Todella täpinöissäni odotan pitääkö Puustisen vire vielä parin kuukauden kuluttua, ja saako toveri norwich vielä ennen sitä siirtomaksan.
Hyvää joulua kaikille tasapuolsesti.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Pakko sanoa, että Puustinen on ylittänyt kaikki (omat) odotukset ainakin. Vaikka Liigan taso on todella surkea tänä päivänä, niin koskaan ei voi olla varma, mihin noilla AHL-näytöillä täällä pääsee. Taitoa ja asennetta, hieno pelaaja.

Janne Lahti pelaa lyhyillä kalsareilla, kun taas Puustinen pelaa pitkillä kalsareilla ja villasukilla.
Anteeksi OT, mutta oletko sinä aikuinen mies? Jos olet, mitä suuresti epäilen, niin aika huolestuttava on tuo kiinnostuksesi taso toisten miesten kalsareita kohtaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä on positiivista, että HIFK on saanut pelinsä kondikseen ja Puustinen skulaa osotetulla/toivotulla tasolla. Se, että paikallispeleissä löytyy Lahti-Paeltonen/-11 ja Hardt-MG/-12 tyylisiä pelaajia, jotka pitävät vastustajan kannattajatkin koko ajan varpaillaan, luo tunnelmaa. Olihan se 8-1 tosi kiva juttu, mutta paljon jännempää oli keväällä 2011.

Naapurilta asiaa. Lisäksi nykyinen pahuuden akseli -ilmapiiri on todella mälsä ja naapurin ihon alla oleminen alkaa kyllästyttää: jengiä on niin paljon, että täällä on jo tosi ahdasta epähygieenisyydestä puhumattakaan.

Toista oli keväällä -11, jolloin kaukalossa ja katsomoissa otettiin miehistä ja naisista mittaa kovaa mutta reilusti. Koko ajan sattui ja tapahtui, kun esimerkiksi Väänänen kolasi MG:n maalirautoihin, mutta Mikkekin myönsi rehdisti, että näin käy, kun hyökkääjä ajaa ahnaasti maalille ja pakki hoitaa tehtävänsä.

Olisi erittäin nastaa pyyhkiä parin viime kauden sikailut pois pelaamalla vielä yksi kova, rehti pleijarisarja. Itse asiassa en keksi parempaa tapaa lähettää teidät Venäjälle kuin hopeamitalit kaulassa unohtumattoman, seitsemään otteluun venyneiden paikallisfinaalien jälkeen. Kurkkasin kristallipallosta, miten sarja etenee ja näin siinä käy.

Sarjan kohokohtia on Game 5:n toisessa jatkoerässä valloilleen pääsevä good ol' bench brawl, jonka tiimellyksessä meidän gooni (Knockout Kurvinen) tiputtaa teidän goonin (Ben Amor) ja Husso luistelee punaviivan yli kysymään Irvingiltä: Do you wanna dance? Joukkueiden pelatessa tasavajaalla Teräväinen pääsee yksin läpi - HENTUNEN VASTAAN RIKSMAN! - mutta Antti Ore selvittää tilanteen kylmän viileästi. Hetkeä myöhemmin Kilpeläinen hörppää De Santisin löysän rystyheiton siniviivalta. BOL ilmoittaa jälleen taivaassa olevan kivaa. Samaan aikaan eduskunnassa, Mannerheimin lastensuojeluliitossa, Ajankohtaisen kakkosen väkivaltaillassa sekä Kirkko ja kaupunki -lehden pääkirjoituksessa vaaditaan kaukaloväkivallan lopettamista ja kummankin joukkueen sulkemista Lügasta Petteri Sihvosen haukkuessa molempien valmentajien pelikirjat ja vaatiessa lisää hitaita lähtöjä. Tom of Caravan ja Jari Kurri vastaavat esittämällä Kympin uutisten loppukevennyksessä duettona kappaleen Join the Caravan of Love.

Game 7 etenee kolmanteen jatkoerään tilanteessa 0-0. Hussolla ja Irvingillä on jo yli 50 torjuntaa. Lopulta Ville Peltonen päästää täpötäyden Nordiksen piinasta laukomalla kiekon Jarkko Ruudun takapuolen kautta Jokeri-maaliin.

Mitenkö tämä liittyy Juuso Puustiseen? No, kenen luulette antavan ratkaisevan syötön Peltosen lapaan?

Tämän pienen joulutarinan myötä toivotan hyvää joulua kaikille jatkoaikalaisille fanituksen kohteena olevaan joukkueeseen katsomatta.
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Olisi erittäin nastaa pyyhkiä parin viime kauden sikailut pois pelaamalla vielä yksi kova, rehti pleijarisarja.

Jokereiden ja HIFK:n välillä on kaikkien viime vuosien tapahtumien jäljiltä niin paljon pahaa verta, että mahdollisesta playoff-kohtaamisesta tuskin selvittäisiin ilman ylilyöntejä. Jokereiden KHL-siirto tulee siinä mielessä hyvään aikaan, että haavat ehtivät parantua ja viha vastapuolta kohtaan laantua.

Yksittäinen ottelu ehkä vielä pystyttäisiin vetämään läpi kovaa, mutta rehdisti. Toivottavasti Talviklassikko olisi tällainen kunnon lopetus Stadin paikallisille.

Ketjun varsinaiseen aiheeseen, nauttikaa HIFK-fanit Puustisen otteista vielä kun voitte. Näillä näytöillä KHL kutsuu kauden jälkeen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Höpö, höpö. Eiköhän tuo tähtää toiseen ilmansuuntaan.

Kuinkakohan moni suomalaiskiekkoilija on viimeisen kymmenen vuoden aikana lähtenyt toista kertaa yrittämään NHL-läpimurtoa farmin kautta ensimmäisen yrityksen epäonnistuttua? Riku Helenius taitaa olla ainoa, hänelläkin sopimuksen toinen vuosi oli yksisuuntainen.

75 000 euroa AHL:ssä vai 750 000 euroa KHL:ssä, jääkiekkoilijan ura on lyhyt ja rautaa on taottava silloin kun se on kuumaa. Epäilen vahvasti Puustisen palaavan enää takaisin P-Amerikkaan.
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oli kyllä niin heikko EHT - peleissä, että oikein ihmetytti. Ennemmin sinne itänaapuriin on Jormakka menossa. Joku voi valaista tarkemmin mistä heikot esitykset johtuivat.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Oli kyllä niin heikko EHT - peleissä, että oikein ihmetytti. Ennemmin sinne itänaapuriin on Jormakka menossa. Joku voi valaista tarkemmin mistä heikot esitykset johtuivat.

En tiedä vaikuttiko Juusoon, mutta kyllä tossa vikassa IFK:n pelissä ennen taukoa koko jengi oli jo ihan piipussa. Vaikka kuinka olisi kunnia tulla valituksi EHT:lle niin kyllä jokainen sen levon mielummin ottaisi.
 

Gemondo

Jäsen
Sen verran Puustisesta että mitä olen (2) haastattelua kuullut kaverilta niin on molemmissa painottanut että nyt on meneillään kahden vuoden projekti. Tähdäten siihen että kehittää itseään kaksi vuotta, jotta olisi valmis P-Amerikan kaukaloihin. Ja samaisista haastatteluista on jäänyt kuva varsin rehdistä ja suoraselkäisestä miehestä, joten en pitäisi ihmeenä että skulaisi Nordiksella myös ensi kaudellakin.
Mistä sitä toisaalta ikinä tietää mitä Puustinen tuumii kun pöydällä on nelinkertainen palkkatarjous ensi kaudesta, mutta minä ainakin elän siinä uskossa että saatte nauttia hänen palveluksistaan myös ensi kaudella.
 

Jindebyne

Jäsen
Vittuun perinteet, me ollaan HIFK!

Hyvää joulua myös sinne! Terveisin, Jarkko Ruutu & Jere Karalahti

Puustinen ollut huikea ja olisi lottovoitto pitä kundi vielä ensi kaudella HIFK:ssa.

Minulle kelpaa helvetin hyvin, ettei Puustinen osu EHT-höntsässä, vielä parempi HIFK:n kannalta kun ei saisi kutsua ollenkaan.

Lottovoitosta puhuttaessa myös joululomaa viettävät narri-trollit palaavat koulun penkille tammikuun alussa, jolloin palstan taso ainakin jonkinverran taas nousee.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Ymmärtääkseni samanlaista kahden vuoden kehitysprojektia Jarno Koskiranta lähti tekemään Rautakorven alaisuuteen puolitoista vuotta sitten. Tämä projekti jäi tunnetusti puolitiehen, kun KHL:stä tuli tarpeeksi hyvä tarjous.

Ihailen kyllä vilpittömästi Puustisen kunnianhimoa, jos hänen ainoa tavoitteensa on yhä edelleen NHL. Liian moni suomalaispelaaja on viime vuosina luovuttanut liian helposti NHL:n suhteen, vaikka tavallaan ymmärrän KHL:n ruplapinojen houkutuksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös