Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Juuso Puustinen HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dale Cooper, 22.05.2013 klo 16.23.

 1. Dale Cooper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Mother Nature Hockey
 2. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Juusosta on jäänyt itselle mieleen tietty tuon pellavakuontalon lisäksi ihan peruspositiivinen yleisilme.

  Noissa statseissa hämää aika paljon plusmiinustilastot- usealla kaudella ollut miinuksella. No, on kai Juuso parempi kuin ei mitään, mutta ei Juusolla vielä kuuhun mennä. Ehkä kakkosketjun kamaa?
   
 3. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Puustisen tulon myötä saadaan erikoistaito, josta on paljon hyötyä: Rightin puoleinen laukas, joka lähtee ylivoimalla suoraan syötöstä. Uskon vahvasti siihen, että Puustinen rikkoo 20 maalin rajan. Kerhossa viimeksi 26 kaappia.
   
 4. #71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
  Hyvä jannu 2. ketjuun ja ylivoimalle. Mites on luistelunopeuden laita, havaintoja?
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Minä en ymmärrä miten voisi olla jonkun mielestä huono hankinta. 25-vuotias nopea, kovaa laukova ja taklaava laituri AHL:stä, joka viimeisimmällä liigakaudella iski yli 20 maalia.
   
 6. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Puustisella jalka liikkuu hyvin. Pelityyli on hyvin pitkälle mallia "poljetaan laidasta sisään ja maalia kohti". Puustisen olemus on muuttunut atleettisemmaksi Pohjois-Amerikassa, joten kondis on oletettavasti hyvä.

  E. Puustinen Hits the One-Timer Off a Feed from Bartley - YouTube Tätä tullaan näkemään.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2013 klo 17.51
 7. Ben_D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chris Simon
  Stadiin savolainen ja meille stadilainen. Täähän meni nyt ihan väärinpäin. Snaipperi kun Snaipperi.
   
 8. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Todella hyvin luistelee kokoisekseen ja tekee muutenkin hyvää duunia. Veto lähtee nopeasti ja pistää limpun kattoon helposti.
   
 9. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Maalin vai hallin?

  No ei vaan, tervetuloa Stadiin, ja parempi sitten olis pistää ne verkot tötterölle ensi kaudella. Raitin pelaajia tietenkään ei koskaan ole liikaa.

  Edit. voisiko tässä olla parannettu versio Sonkajärven sonnista?
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tästä hankinasta on pakko tykätä. Kahden kärkiketjun kamaa, riippuu vaan kenen kanssa kemiat natsaa yhteen, mutta hyvä hankinta! Eiköhän JP heitä sen 20 häkkiä ainaskin runkosarjaan jos saa hyvän sentterin rinnalleen.
   
 11. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Kova pelimies, teki tuhoisaa jälkeä Kerhossa. Onnittelut.
   
 12. Tpip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste
  Meinaa Puustisen sainaaminen jäädä McLeanin varjoon. Top3 laiturihakuja tämän kauden liigaan. Nuori, nopea ja maaliahne. McLeanin tavoin ampuu oikealta, täsmähankinta tämäkin tuloskenttiin.
   
 13. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Loistohankinta. Snadisti haikailin jo muutama vuosi sitten IFK:hon. Erittäin hyvä laitahyökkääjä kaikilta osa-alueilta. Suurin vahvuus on luisteluvoima. Onks Juusolla muuten edelleen takatukka tallessa?
   
 14. huutosyöttelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Toivottavasti ei! Kuitenkin Martti Servon sanoin: "aina löytyy joku, jolla staili hallussaan on, aina löytyy joku, jolla takatukka on!"

  Sir:n jälkeen jengissä ollut selvä aukko, nyt se on onneksi paikattu!

  Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen hankinta. Potentiaalia on. Blondiperuukit tilaukseen ja Peukku tästä Nyballe!
   
 15. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Meikäläisellä on jäänyt Puustisesta teemupulkkismainen -kuva pelaajana ja tarkoitan hyvällä tavalla, en sitä toissa keväistä kebabpohjetta. Varmaan ihan ok pelaaja ylivoimaan hyvän laukauksensa johdosta - mielenkiinnolla jään odottamaan.
   
 16. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
 17. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä tykkäsin Puustisesta jo edellisellä liigajaksollaan.

  Sen vuoksi tykkään myös tästä hankinnasta, ja toivotan miehen tervetulleeksi Stadiin. Nyt vaan toivotaan että AHL-kaukaloissa on tarttunut myös kovuutta lisää, siihen vielä snadisti maalejakin lisää ja kyseessä on ihan kelpo vahvistus monessa mielessä.
   
 18. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Hyvä hankinta, oli jo Blues-vuosina oikein pätevä, joskin epätasainen kaveri. Kerhossa löytyi sitten tasaisuuskin tekemiseen ja AHL tuskin on tehnyt pahaa pelaamiselle ihan ylipäänsä. Puustisella on terve annos itsekkyyttä ja erinomainen laukaus, menee heittämällä teidän ykkösketjuun.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 20. Stadin valot Jäsen

  Lainaus:
  Puustiselta nyt pari haastattelua nähneenä pakko sanoa, että vaikuttaa aika skarpilta kaverilta. Vastauksista löytyy muutakin kuin ne ihan pakolliset jargonit. Itse erittäin positiivisin mielin tästä hankinnasta kyllä.
   
 21. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyvin puhuva nuori mies potentiaalilla. Kelpaa.
   
 22. aika epeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
  Pakollista jargonia suoltava pelaaja. Kelpaa silti, ominaisuudet hyvät.
   
 23. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kovasti ovat kohteliaita kavereita nämä HIFKin nykyiset kuopiolaiset (Puustinen ja Talaja). Muutenkin on ihan hyviä muistoja kuopiolaisista pelureista HIFKin paidassa, mm. O.Jokinen, Timonen ja Kapaset. Jokinen oli tietysti kaikkea muuta kuin vaatimaton, mutta hyvä show kyllä.

  Mutta miten ihmeessä ne usein ovat sitten Kuopiossa sellaisia ruikuttajia KalPan paidassa?
   
 24. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Aika perusjargonia aluksi, sit aika mielenkiintoinen tuo juttelu väsymystä vastaan taistelusta AHL:ssä. Sit taas perusjargonia siitä, miten pyrkii pelaamaan liikkuen, taistelevasti ja auttaen joukkuetta tekemällä "pari maalia". Pakolliset fanien kehut päälle ja seuran ylistys :) Uuden hankinnan ekan haastattelun perinteiset elementit ihan mukiinmenevästi vedettynä, hyvä Juuso :)

  "Tulen tästä ovesta lätsä päässä" -kohtaus oli ihan Lennukamaa.
   
 25. zepHero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, HIFK & HK Tiigrid Tallinn
  Lainaus:
  "maassa maan tavalla", osaavat käyttäytyä vieraissa pöydissä.