SaiPan sairaspotilaat 2013–2014

  • 70 304
  • 181

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Tänään tipahti sitten Backman. Jokaisesta ennen joulutaukoa tulevasta pisteestä saa olla helvetin kiitollinen.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Aikamoista venäläistä rulettia tällä hetkellä tämä loukkaantuneiden paikkailu/paikkaamatta jättäminen, vaikka toistaseksi onnistunut. Joulutaukoon sinnitellään varmaankin näin, jos enempiä loukkaantumisia ei tule. Näistä neljästä pelistä olis tärkeää saada pari voittoa vielä. Jos Giliati kerran kävelee keppien kanssa, ei hän palaa takaisin kun vasta tammikuussa. Mankisesta ei ole tietoa, kun kukaan ei kerro mitään. Davisilla ehkä aivotärähdys, niin kuka tietää milloin hänkin palaa kaukaloon. Ne tärskyt kun ovat aika arvaamattomia.
 

dosentti60

Jäsen
Suosikkijoukkue
kerho
Ensin loppui hyökkääjät, kohta loppuu pakit... Onnesi Spang on täyttänyt tonttinsa ihan kelvollisesti.

Spangin tasoista pakkia löytyy mestiksestä tusinan verran, toivottavasti Saipa ei ole maksanut hänestä mestisliksaa enemmän. Viimekaudella seuratessani miehen pelaamista kerhossa niin ihmettelen hankintaa. Ei todellakaan yllä samalle tasolle sairaslomalaisten kanssa!!
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Spangin tasoista pakkia löytyy mestiksestä tusinan verran, toivottavasti Saipa ei ole maksanut hänestä mestisliksaa enemmän.
Jaa, minun mielestä pistänyt avausta lapaan ihan mallikkaaasti ja tuonut rauhallisuutta ylivoimaan, vaikka hyppäsi suoraan kehiin. Onhan Spangin heikkoudet puolustamisessa, mutta olihan myös esim. Taipalus eilen oikea virhelinko, kun pelasi isot minuutit.
 

lappee

Jäsen
Harmittaa ihan suunnattomasti saipalaisten puolesta. Onko kausi kääntymässä mollivoittoiseksi ja syynä loukkaantumiset. Ne ykköskorinmiehet ovat miehittämässä sairastupaa ja samalla ne "kakkoskorinmiehet" vaikka nimeltä mainuttuna Taipalus pelaavat hurjia minuutteja. Ei voi olla vaikuttamatta kauden edetessä näiden miesten otteisiin.

Davis, Giliati, Mankinen, Ahonen, Backman.....ei tuota listaa viitsi jatkaa vaikka montaa nimeähän siihen ei tarvitse lisätä. Jos Davisilla on aivotärähdys kuten arvellaan niin paluu on hämäränpeitossa. Jokaista mainittua kaveria SaiPa tarvitsee pikaisesti.

Pakisto on se mitä lähtisin vahvistamaan, jos Backmanin poissaolosta tulee vaikka kuukauden mittainen. Kuormaa tulee liikaa ja ei voi olla näkymättä. Voihan toki olla, että Kallioniemi odottaa vuodenvaihteeseen ja sitten alkaa tapahtumaan, jos sairauslomat jatkuvat. Pakkohan joukkuetta on vahvistaa tai sitten Lappeenrannassa on jälleen lyhyt kevät. Sami Venäläisen jatkosopimuksesta olisi hyvä aloittaa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Pakisto on se mitä lähtisin vahvistamaan, jos Backmanin poissaolosta tulee vaikka kuukauden mittainen. Kuormaa tulee liikaa ja ei voi olla näkymättä.

Ei tuo pakiston tilanne nyt kuitenkaan niin huono ole minun mielestäni. Jos Piipponen toipuu pelikuntoon tällä viikolla, niin onhan meillä sitten seitsemän liigakelpoista pakkia joulutaukoa edeltäviin neljään peliin. Nyt ei ole ohjelmassa edes pelejä peräkkäisinä päivinä, joten palautumiseenkin jää aikaa.

Taipaluksella oli kieltämättä eilen huonompi päivä, mutta olihan se poikkeustilanne kun viidellä pakilla jouduttiin pelaamaan melkein koko ottelu. Nuoremmasta kaartista Maalahtikin on täyttynyt ruutunsa ihan kelvollisesti, ja Piipponen oli ennen loukkaantumista tosi hyväässä vireessä.

Mutta toki tilannetta pitää seurata. Jos sekä Ahosen että Backmanin sairauslomat jatkuisivat reilusti yli joulutauon, niin sitten täytyy olla toteuttamiskelpoinen Plan B olemassa siltä varalta että äijiä tippuu vielä lisää sirastuvan puolelle.

EDIT: Näköjään SaiPa tweettaa että Backman voisi huomenna olla pelikunnossa, mutta Davis todennäköisesti ei. Ja Savilahti-Naganderhan on huomenna joka tapauksessa pelikelpoinen, joten pakkien suhteen ei pitäisi olla suurempaa hätää.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Harmittaa ihan suunnattomasti saipalaisten puolesta. Onko kausi kääntymässä mollivoittoiseksi ja syynä loukkaantumiset.
No, en nyt tiedä onko tässä erityisen mollivoittoiselta näyttänyt? Viime viikon peleistä tuli 6/9 pistettä ja tälläkin viikolla jo 2/9 kasassa. Ihan hyvin mennyt vaikka miehistössä on vajausta. Ei nyt siis voi nähdä, että olisi joku laskusuhdanne alkanut. Toki nyt JYP:lle menetettiin kolmas sija, mutta toisaalta se on yhden pisteen päässä ja juuri kyseistä JYP:ia vastaan taidetaan pelata tällä viikolla kotona.

Tietty, pidemmällä säteellä loukkaantumissumat alkaa näkyä ja kuormittaa. Uskon kuitenkin, että SaiPassa ei anneta pelaajien väsyttää itseään, vaan sinne hommataan sitten paikkaajia jos tarvetta on.
 

lappee

Jäsen
Tarkoitin mollivoittoiseksi kääntymisellä, että jos nuo loukkaantumiset ovat kaikilla pitkäaikaisia niin se ei voi olla näkymättä pelisuorituksissa kauden edetessä. Jokaiselle loukkaantuneelle ei sitä korvaajaa tulla hankkimaan. Davisin(aivotärähdys?) tilannetta katsotaan päivä kerrallaan) ja Giliatin(nilkka?) paluut ovat ainakin hämäränpeitossa siis ehkä tauon jälkeen.

Vanhan ja edellisen viestin toistoa eli nyt kuormitetaan niitä "kakkoskorinmiehiä" isolla peliajalla ja minun mielestä tässä hiipii juuri se vaara, että kun se kevätaurinko alkaa paistaa niin pelaajat on peluutettu puhki. Toivottavasti olen väärässä ja Lappeenrannassa nähdään pitkä kevät!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tarkoitin mollivoittoiseksi kääntymisellä, että jos nuo loukkaantumiset ovat kaikilla pitkäaikaisia niin se ei voi olla näkymättä pelisuorituksissa kauden edetessä. Jokaiselle loukkaantuneelle ei sitä korvaajaa tulla hankkimaan.
Totta, totta! Ihan oikeassa olet. Onneksi kuitenkaan nyt vielä ei pelillistä notkahdusta ole ollut, vaikka TPS peli nyt oli aika epävakaata suorittamista kaiken kaikkiaan. Kuitenkin, on tossa otettu tosi arvokkaita päänahkoja 3 pisteen arvoisesti, joten en sinänsä ole huolissani, vielä.

Sijoitus kuitenkin edelleen neljän parhaan joukossa, mikä on merkittävä asia.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Rissasella jäi Tampereella peli kesken ekassa erässä. Meillä on siis 11 pelikuntoista hyökkääjää, ja ennen joulutaukoa pitäisi vielä pelata 11 erää. Ei perkele hyvältä näytä.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rissasella jäi Tampereella peli kesken ekassa erässä. Meillä on siis 11 pelikuntoista hyökkääjää, ja ennen joulutaukoa pitäisi vielä pelata 11 erää. Ei perkele hyvältä näytä.

Nyt pitää ehkä noudattaa nimimerkki Keltaisen toivetta ja pyytää Mikkelistä lainaksi eräs Ville Paalanen. Tämä siis sillä edellytyksellä, että Davis ei toivu pelikuntoon lauantaiksi.

Osaako Venäläinen pelata sentterinä? Ei oikein muista varmaan tuolle nelossentterin tontille meidän pojista ole.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En kyllä näe, että Paalasella olisi mitään käyttöä. Sori vaan. Pysykööt Mikkelissä. Ennemmin joku kiekollisempi kaveri lainaan jostain tai sitten ihan oikea hankinta.
 

Franz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En kyllä näe, että Paalasella olisi mitään käyttöä. Sori vaan. Pysykööt Mikkelissä. Ennemmin joku kiekollisempi kaveri lainaan jostain tai sitten ihan oikea hankinta.
Tässä ei kohta saada jalkeille kuin nipinnapin kolme ketjua ja Paalaselle ei olisi käyttöä? Ottaisihan sitä jokainen nyt ennen Paalasta vaikka Petri Kontiolan kiekolliseen rooliin.

Napsauttaisitko edes itsenäisyyspäivän kunniaksi valot myös vintille?
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Tässä ei kohta saada jalkeille kuin nipinnapin kolme ketjua ja Paalaselle ei olisi käyttöä?

Nimenomaan siksi. Sen vitosen alivoiman tappaminen ensimmäisessä erässä rasittaisi Kohoa ja Hämäläistä kohtuuttomasti, kun jo muutenkin ovat kovan kuorman alla.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Jatkoajan TuTo-SaPKo -otteluennakossa kerrotaan että Samuli Piipponen on loukkaantuneiden listalla, syytä ei ole kerrottu. Toivottavasti kyseessä on flunssa tai muu pikkujuttu, yhtään "oikeaa" loukkaantumista ei Piiposelle enää tarvittaisi.

Piipposta ei tosiaan SaPKon kokoonpanossa näy, mutta onneksi siellä on sentään Andy Bernard, joka on jo 5 minuutin pelin jälkeen ehtinyt syöttää SaPKon johtomaalin!

EDIT: Polvi oli kuulema mennyt Piipposelta
 
Viimeksi muokattu:

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa on päivittänyt tietoja loukkaantumistilanteesta. Tiivistettynä Rissanen, Mankinen ja Davis palanneet harjoituksiin, pelikunto selviää ensi viikolla. R.Hämäläinen myös mukana harjoituksissa mutta pelikunnosta ei voi tehdä vielä arviota. Giliati pystynee aloittamaan harjoittelun tauon jälkeen, pelikuntoon pääsy vienee vielä useita viikkoja. Ahonen joutuu leikkaukseen, sivussa ainakin helmikuun maaottelutaukoon.

Hyvä että useampi mies on mahdollisesti pelikunnossa jo tämän vuoden puolella, erityisesti Davisia tarvitaan. "Onneksi" pahiten loukkaantunut on Ahonen, puolustuksessa on Spangin hankinnan jälkeen riittävästi miehiä ja Ahonen olisi todennäköisesti 6/7 pakki kaikkien ollessa kunnossa, tosin Piipponen taisi taas lainapestillä loukkaantua.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Päivitystä pipitilanteeseen.

Päivitystä¤ joukkueen terveystilanteeseen / Uutiset / SaiPa 2013-14


"Jaakko Rissanen, Jesse Mankinen ja Patrick Davis ovat palanneet mukaan harjoituksiin. Pelikunto tauon jälkeen selviää ensi viikolla, mutta on mahdollista, että jokainen on valmennuksen käytettävissä, kun pelit taas jatkuvat.

Roope Hämäläinen on pystynyt aloittamaan harjoittelun, mutta pelikunnon suhteen on liian aikaista tehdä arviota.

Stefano Giliati pystynee aloittamaan harjoittelun joulutauon jälkeen. Pelikuntoon pääseminen vienee vielä useamman viikon.

Rony Ahosen loukkaantuminen vaati leikkaushoidon. Operaatio on suoritettu ja tämän hetken tiedon mukaan hän on sivussa ainakin helmikuun maaottelutaukoon saakka.
"


Ahonen siis pitkään pois.
Tuskin Giliatikaan on rakettikunnossa keväällä. Ehkä playoffeissa...

EDIT:Hidas
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ahosen loukkaantuminen meni itseltä ohi. Millaisesta vammasta lienee kyse, kun on kerran puukkoon pitänyt turvautua?

Tämä on jäänyt kyllä itsellenikin vähän hämärän peittoon. Ahonenhan jätti Ässiä vastaan 27.11 pelin kesken ja on ollut siitä asti sivussa. Pikaisella googlettelulla ja SaiPan kotisivujen selailullakaan ei löytynyt tarkempaa tietoa vammasta. Jatkoajan tai SaiPan ko. ottelun raporteissakaan ei ollut mainintaa loukkaantumisesta.
 

ahal

Jäsen
Hatara muistikuva on, että Ahosella olisi jokin "alaraajavamma".. Kohtalokkaassa Ässä-pelissä oli välillä poistunut koppiin ja palasi hetkeksi todetakseen, ettei tuu mitään. Sen jälkeen ei ole tullut. Sääli ja harmi, sillä Ahonen on tähän asti ollut onnekas loukkaantumisten kanssa, ovat kiertäneet kaukaa. Keväällä ei paljoa ehdi enää näyttämään, mutta silti käyttäisin option empimättä.

Stefanostakaan ei lie enää hirveästi apuja tällä kaudella, mutta toivotaan silti pikaista paranemista. Toki jos ja kun kausi venyy pitkälle maaliskuuhun, tilanne muuttuu.

Roope Hämäläisen puolesta ottaa kyllä tän yhden narri-idiootin tekoset todella pannuun. Sopimuskin katkolla, mutta milläs näytät, jos et pysty täysipainoiseen harjoitteluunkaan. Pahimmillaan ura on sitten siinä. Onneksi kyseinen teloja pelannee muualla tai lopettaa kokonaan.
 
Viimeksi muokattu:

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Kyllähän tuo Ahosen tilanne harmittaa, on kuitenkin ollut SaiPan parhaimpia pakkeja puolustuspäässä tällä kaudella ja tärkeä pelaaja alivoimallakin. Ei ole tehnyt kauheastikaan virheitä ja syötöt ovat yleensä menneet omille. Mielestäni parempi pakki kuin mitä Bruun oli viime- ja toissakaudella.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sanoisin, että Ahonen on ollut kokonaisuutena meidän toiseksi paras pakki. Glenn on se paras. Optio pitää käyttää ja sorvata jatkoakin sille jos mahdollista. Nyt onneksi muut pakit ovat terveiden kirjoissa ja Spang tulee olemaan tauon jälkeen iskussa eli ei hätää. Hiton hyvään saumaan tuli tauko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös