Teuvo Teräväinen – matkalla tähtiin

  • 526 319
  • 1 121
K

kiwipilot

off-topic mutta menköön: ellei nyt joku ole vielä huomannut, niin nimim. "dimebag" on täysi trolli (maukka, tube) jonka viesteihen ei edes kannata provosoitua. Ignore-funktio on teuvon kaltainen timantti.

Jep. Mistäköhän johtuu että Jokeri-osiossa on aina vuorollaan yksi puusilmäinen trolli aiheuttamassa aivan turhaa parranpärinää tusinatason provoillaan? Franksteria kompaten: jos jokainen laittaa tämän vaihtuvan puupään aina ignoreen niin eiköhän jannu häviä pikkuhiljaa muihin maisemiin.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
off-topic mutta menköön: ellei nyt joku ole vielä huomannut, niin nimim. "dimebag" on täysi trolli (maukka, tube) jonka viesteihen ei edes kannata provosoitua. Ignore-funktio on teuvon kaltainen timantti.

Mikäs trolli se sellainen on, jos ei aiheesta saa kritisoida? Mitäs provoilua tässä on vai etkö kestä totuutta?? Kyllä Crosby tekisi aika paljon tuhoja yhdessä Hardtin ja Karjalaisen kanssa. Niin tekisi myös I. Filppula, Granlund sekä Barkov, joten tuo ei kestä myöskään vertailua. On se kumma homma, jos ei saa pelaajaa kritisoida, kun tämän taidot ei riitä siihen minne suurin osa luulee niiden riittävän. Peli on oikein hyvää ja sentterit rytmittävät peli mahtavasti. Voimme olla tekemättä hankintoja ja mennä näillä. Kasvattaa junnuja, joilla emme enää ensi vuonna tee mitään. Taidat itse olla aikamoinen trolli. Kyllä sitä tuossa iässä vielä joulupukkiinkin uskotaan.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Mikäs trolli se sellainen on, jos ei aiheesta saa kritisoida? Mitäs provoilua tässä on vai etkö kestä totuutta??
Provoilua ja trollaamista on se, että mukamas Jokerifani tulee tänne ehdottelemaan jotain Kimmo Kuhta tribuuttivideoita näytettäväksi Jokereiden kotimatsissa. Samaan kastiin menee myös se, että olet päättänyt etukäteen, että Teuvo Teräväinen ei tee kentällä mitään oikein koska hän on omien sanojesi mukaan "ärsyttävä pelaaja". En ymmärrä mitä kiksejä saat tänne kirjoittelusta, sanojesi painoarvo viimeistään tuon Kuhtaepisodin jälkeen on täysi nolla, kukaan ei ota sinua vakavasti.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Tuossa Kuhta kirjoituksessa oli pointti, että olisi hieno ele vastustajajoukkueelta muistaa myös ns. vihollisen ikoneita ja rakkaita vastustajia, joiden kanssa olemme pelanneet vastakkain yli vuosikymmenen. Tälläisiä pelaajia, kuten Helminen ja Kuhta esimerkiksi ovat. Hieno ele. Sillä ei ole mitään merkitystä trollaamiseen tai provoiluun. Sitä on vaikea noilla älykkyysosamäärillä tajuta. Samoin jos sinun mielestäsi Teuvo on onnistunut täyttämään ykkössentterin saappaat edes tyydyttävästi niin hyvä. Mielestäni ei ole.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
En tiedä tarkalleen mitä roolia tarkoitat, mutta missään vaiheessa ei ole kukaan Jokereista ilmoittanut tai antanut verbaalisesti ymmärtää, että Teräväinen olisi ykkössentteri.

Kukas siellä on ykkössentteri? Hahl? Koivisto? J.Tyrväinen?
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Kukas siellä on ykkössentteri? Hahl? Koivisto? J.Tyrväinen?

Kuten sinusta poiketen muut ovat ymmärtäneet, Jokereissa ei ole ykkössentteriä, koska sopivaa sellaista ei ole syystä tai toisesta vielä saatu hankittua. Ykkössentterin puuttuessa kakkosmies, tässä tapauksessa Teräväinen, tietysti hoitaa sitä virkaa.
 

Hendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators
En ole nähnyt Teuvolta edes väläyksiä tästä

Tämä oli aika hyvä...

Minun mielestä Teuvon ongelma on ailahtelevaisuus pelien aikana, sekä eri pelien välillä. Väläytyksiä Teuvolta nimenomaan tulee erittäinkin paljon, mutta tasaisuus puuttuu. Omat henkilökohtaiset virheet näkyvät pääkopassa erittäin nopeasti laskevassa itseluottamuksessa, jonka takia virheiden määrä pelin aikana saattaa kasvaa muutaman huonon suorituksen jälkeen. Teuvon pelityylissä virheiden laskeminen on kuitenkin täysin älytöntä. Ei liene epäselvää tuleeko virheitä vai ei, kun jokaikinen hyökkäys kulkee Teräväisen mailan kautta. Jos Teuvo on hyvä, Jokerit on hyvä. Jos Teuvo on huono, Jokerit on huono. Hän kaipaa apuja - se on päivänselvä asia.

Itsekkin olen nähnyt noin kymmenen peliä, jotka lienevät eri pelit, kuin Dimebagilla. Ylivoimalla Teräväinen ei ole tällä kaudella päässyt esittelemään omia vahvuuksiaan, mutta siihen syyllisiä ovat kyllä kaikki muutkin. Karalahden tulo Kousan tilalle on antanut varsinkin Teräväiselle lisää mahdollisuuksia sekä vastustajalle pelotetta, mutta parempaan on ehdottomasti pystyttävä. Aikaa on. Onneksi.

Pistetili on toistaiseksi kohtuullinen, mutta se voisi olla huomattavasti isompikin. Ainakin minun näkemissä peleissä Teuvo on selvästikkin kärsinyt ketjukavereiden huonosta viimeistelytaidosta. Kyllä Teräväinen sieltä takatolpalta löytää sen mailan tyhjään maalin, jos siellä sellainen on. Teuvon kiekonhallinta on upeaa katsottavaa. Tulee välillä mieleen itse Datsyuk, kun mies kuljettaa kiekkoa ylöspäin. Syötöt ovat hyviä. Itsekkyttä voisi olla ehkä jopa hieman enemmän, kun ihan kohtuullisen tarkka veto löytyy itseltäkin. Puolustuspelaaminen sentterinä on myös parantunut tällä kaudella selkeästi. Edelleen varoo kontakteja, mutta korvaa sitä loistavalla sijoittautumisella.

Tulevaisuus on mielenkiintoinen. En epäile hetkeäkään, etteikö Teuvon taidot pääsisi omimmilleen Patrick Kanen kaltaisen sniperin vierellä. Tuntuu kuitenkin, että jokin olennainen osa sieltä uupuu. Jokin samanlainen, mikä myös Ilari Filppulalta puuttuu. Molemmat on taitopelaajia, mutta myös erittäin ailahtelevia sekä ajoittain flegmaattisen oloisia. Teuvo saa mahdollisuuden kymmenen vuotta aikaisemmin kuin Ilari sai. Kaikki ominaisuudet ja mahdollisuudet todelliseen läpimurtoon on, mutta se vaatii paljon työtä. Nousujohteinen ura on edennyt kausi kerrallaan paremmin ja paremmin, mutta Chicagossa arvostelut ovat täysin eri luokkaa kuin Suomessa. Epäonnistumisista huomautetaan, eikä surffailuun ole varaan. Kaikki on hänestä itsestään kiinni.

Teuvo on hyvä ja viihdyttävä pelaaja jo noin nuorena. Yksi ehdottomia suosikkipelaajia. Pientä viilausta kaivataan, jonka jälkeen kaikki on mahdollista. Amerikassa on valmiina Teuvolle hieno organisaatio, jossa on voittamisen kulttuuri ainakin seuraavien kymmenen vuoden aikana. Siihen joukkueeseen ei ihan noin vain päästä. Mahdollisuudet on käytettävä hyväksi ja osoittaa, että on paikkansa ansainnut. Menestyksekäs ura on kuitenkin lupaavalla mallilla.

E: Viestin tarkoitus ei ollut pelkästään trollin ruokkiminen, vaan myös yleiset mielipiteet Teuvosta.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Yksittäistä jalkakikkaa pelin sisällä, joka ei vie peliä yhtään eteenpäin ei mielestäni voi kutsua väläytykseksi.

Teuvon kautta hyökkäykset lähtevät ja siihen ne myös pysähtyvät. Ei voi kyllä, kun ihmetellä miten jaksatte puolustaa noin antaumuksella, vaikka kaksi vuotta on jo yritetty tehdä Teuvosta sentteriä Liigaan. Ei täällä ny niin kova taso oo. Vai onko? Vai on kavereissa vika, kun Teuvo ei osaa. Tää ny oli suurinta schaipaa ikinä. Sitä en kiistä, etteikö Teuvo pystyisi laidassa tekemään tuhoja liigassa. NHL:ssä ei kumminkaan ikinä. Nyt on monessa paikassa myönnetty, ettei Teuvo pysty olemaan kärkisenttereitä liigassa ja vielä jotkut jaksaa väittää vastaa. Kyllä jos kattoo peliä ja näkee Teuvon pelaamassa niin silmät pitäisi aueta. Otetaan nyt kolme viimeistä peliä niin onhan poika niin hukassa, että hävettää sen puolesta. Tietysti jos vain on selkä kentälle päin ja heittää silmät kiinni kolikoita on vaikea nähdä peliäkään. Vai näette te Teuvon pelaamassa änäriä Kanen kanssa. Aikamoisia fantasioita.

Niin ja kuka on puhunut väärin tehdyistä pisteistä? Sanoin, että Moseksen ansiosta, kun otti enemmän roolia tajutessaan ettei Teuvo siihen pysty.
 

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Arvoisa Dimebag,

En aivan ymmärrä miksi jaksat vouhottaa ja käydä kampanjaasi Teräväistä vastaan. Olet aiemmin antanut ymmärtää, että et ole edes pelejä nähnyt. Onko tähän tullut muutos? Alla puhut "viimepelistä", oletko nyt katsonut pari peliä ihan livenä hallilla tai ruutu.fi kautta vai jopa teksti-tv:stä? Teräväinen on osoittanut jokaisessa pelissä taitonsa, pisteitä ei valitettavasti ole niin paljon kuin "pitäisi", mutta se absoluuttinen taito ja osaaminen on aivan omassa luokassaan. Jokaisessa matsissä nähdään kikkaa ja syöttöjä, jotka jättävät yleisön hämmästelemään pieni virne suupielissä. Uskomaton talentti. En tiedä onko Teuvo iskenyt koulussa sun ihastuksen vai mistä on kyse, mutta jos et edes pelejä katso ja tai katsomallakaan et näe mitään hyvää, niin oisko parempi vaan antaa olla ja keskittyä johonki mistä ite tykkäät?

Näitä Teräväisen taitotason jätkiä tulee helvetin harvoin. Nautitaan kun vielä voidaan. Toivon Teuvonkin kannalta että se "liideri" saadaan joukkueeseen, niin nuoren jätkän paineet helpottaa ja pääsee taas pelaa rennommin. Olen varma, että pisteitä tulee ja yleisö saa nauttia huikeista suorituksista!
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
En ole tälläistä antanut ymmärtää. Ainoa oli Ifki peli mistä kirjoitin, etten ole nähnyt. 10 peliä paikan päällä ja viimeisimpänä HPK peli.

"absoluuttinen taito ja osaaminen on aivan omassa luokassaan. Jokaisessa matsissä nähdään kikkaa ja syöttöjä, jotka jättävät yleisön hämmästelemään pieni virne suupielissä. Uskomaton talentti".

Mitähän sä oot jätkä oikein vetänyt. Jos poika on noin omassa luokassaan niin miksei se näy? Ei paljon tarvinnut hämmästellä Teuvon taitoja ja tästä on aika moni samaa mieltä. Kerro mitä näit esim. HPK pelissä sellaista joka sai sinut haukkomaan henkeä Teuvon absoluuttisesta taidosta ja osaamisesta, jota Teuvo osoitti aivan omassa luokassaan?

Miten te jaksatte jankuttaa näistä paineista ja nuoresta iästä. Ei oo mikään selitys. Voin heittää lonkalta 20 nimeä, jotka ovat tuon ikäisenä todellisia liidereitä joukkueessaan. Toi edellinen viesti oli taas sitä sokeaa hypetystä, kun vain toivotaan, että Teuvo ei olisi niin huono sentteri mitä se oikeasti on.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
Tuossa Kuhta kirjoituksessa oli pointti, että olisi hieno ele vastustajajoukkueelta muistaa myös ns. vihollisen ikoneita ja rakkaita vastustajia, joiden kanssa olemme pelanneet vastakkain yli vuosikymmenen. Tälläisiä pelaajia, kuten Helminen ja Kuhta esimerkiksi ovat. Hieno ele. Sillä ei ole mitään merkitystä trollaamiseen tai provoiluun. Sitä on vaikea noilla älykkyysosamäärillä tajuta. Samoin jos sinun mielestäsi Teuvo on onnistunut täyttämään ykkössentterin saappaat edes tyydyttävästi niin hyvä. Mielestäni ei ole.

Oman joukkueen legendoille se kunnioitus kuuluu eikä millekkään julli-ikoneille. Toki kaukalossa kuuluu kunnioittaa vastustajaa, mutta mitään tribuutteja tai muuta United smile-homostelua ei onneksi Areenalla tarvitse nähdä. Uskottavuutesi on ton Kuhta-jutun jälkeen täysi nolla ja sitä ei ainakaan lisää tämä yhden miehen ristiretki Teräväistä vastaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
On kai aivan turha alkaa väittämään etteikö Teuvo olisi suurin talentti tämän kauden Jokerinipussa. Aika poikkeuksellinen lahjakkuus, jolla tosin on vielä paljon parannettavaa erityisesti fysiikassa. Teuvolla on kuitenkin vahvuutena sellaisia ominaisuuksia, joita ei harjoittelemalla saa, ne joko on tai ei ole. Aika usein unohtuu Teuvon kohdalla se, että pystyisi vielä ensikaudellakin pelaamaan A-junnuissa ja nyt harteille on asetettu tämän maan ja liigan näkyvimmän ja eniten seuratun joukkueen ykkössentterin viitta. Siinä roolissa jäätyy oikeasti moni kokeneempikin jätkä, joten sitä vasten Teuvo on kantanut kortensa vähintäänkin kelvollisesti. Ennenkaikkea Teuvo on saanut aivan korvaamatonta oppia ja kokemusta vastuusta ja paineensietokyvystä.

Kun Teuvon heikkoudet löytyvät lähes yksinomaan fysiikasta ja erityisesti puhtaasta voimasta on puolustuspelaaminen toisinaan haasteellista. Asenne Teuvolla on omaan päähän pelaamisessa kohdallaan ja osallistuu viisikkopuolustamiseen aktiivisesti. Ongelman ydin on siinä, että kun puolustuspelaaminen ei (toistaiseksi) tule selkärangasta ja ei pysty käyttämään siinä samoja vaistojaan kuin hyökkäyspelaamisessa on puolustuspelaaminen suhteellisen tehotonta. Sentteri Teuvosta tulee ja varmasti hyvin laadukas sellainen, mutta sen aika ei ole vielä tällä kaudella. Senttereillä on missä tahansa viisikkopuolustamisen pelitavassa keskeinen rooli ohjauspelissä ja se rooli sitoo senttereitä enemmän kuin laitureita. Missä tahansa toimivaksi todetussa hyökkäyspelitavassa sentteri on ketjun hyökkääjistä se, joka ei voi koskaan olla hyökkäyksen kärkenä vaan oikein toteutettuna sentteri rytmittää koko ketjun hyökkäyspelaamista. Jos yksinkertaistetaan ja oiotaan mutkia, on sentteri se pelaaja ketjussa, jolla pitää olla valmius puolustuspelaamiseen. Sitä valmiutta ei Teuvolla vielä ole.

Teemu Pulkkinen kävi pitkälti saman tien kuin millä Teuvo on nyt. Vaikka profiileiltaan ovatkin jonkin verran erityyppisiä pelaajia löytyy yhtäläisyyksiä enemmän nimenomaan vahvuuksien puolesta kuin eroavaisuuksia. Molemmilla on huikeat hyökkäyspelaamista edistävät taidot, joita ohjaa vaistot ja kyky nähdä pelitapahtumat mahdollisuuksineen silmänräpäyksen nopeammin kuin keskivertopelaajalla. Molemmat ovat juniorivuosinaan saaneet suhteellisesti enemmän vapauksia hyökkäyspelaamisessa kuin muut joukkueensa pelaajat ja tämä on ollut yksi tekijä miksi puolustuspelaamisen opettelu ottaa aikansa. Kun Teuvo saa fyysisisiä ominaisuuksiaan kehitettyä parantuu puolustuspelaaminen samassa suhteessa ja sentteripelaamisesta tulee kokonaisvaltaisempaa. Kokonaisvaltaisuuden kehittämisestä seuraa myös positiivisia asioita hyökkäyspelaamiseen, rytmittäminen parantuu ja oman alueen hallinta korostuu, eli pelaaminen suoraviivaistuu luistelun osalta. Lopulta on kuitenki helpompi kehittää puolustuspelaamista ja siihen vaadittavia ominaisuuksia kuin hyökkäyspelaamisen erityistaitoja. Teuvo on ikäluokkansa taitavin pelaaja Suomessa mahdollisesti jopa maailmassa. Sille perustalle on suhteellisen mukava alkaa rakentaa uraa.

summasummarum: Teuvo on hyvä sentterinä, huikea laiturina.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Oman joukkueen legendoille se kunnioitus kuuluu eikä millekkään julli-ikoneille.

Ei kyllä kuulu tähän ketjuun. Kyllä omia legendoja kuuluu muistaa se on ihan luonnollista ja eikä sitä erikseen tarvitse mainita. Vähän pahasti sanoin tuossa aiemmin Niemestä ja Mäestä, mutta näillä pelaajilla ei ole ollut vuosiin mitään sellaista mitä ei olisi voinut korvata. Kumpikaan ei todellakaan ole pelaajina sellaisia joita ei olisi löytynyt halvemmallakin, vaikka sitten omista junnuista. Näistä omista esimerkeistä Kuhta ja Helminen ovat koko liigan mittakaavalla ikoneita. Ennemmin nostaisin jalustalle Ridan mitä Niemen tai Mäen. Tuollaiset peruspelaajat, kuten Niemi ja Mäki ovat eivät koskaan nouse siihen asemaan, että heistä voisi puhua edes samassa lauseessa todellisten tunnustusta ansaitsevien pelaajien kanssa. Ja nyt puhun koko liigan mittakaavalla. Oma joukkue tietenkin voi muistaa, vaikka sitten naulaamalla ne hokkarit kaikkien helpotukseksi jäähallin takaseinään niin ettei ikinä irtoa.

Sitä paitsi olet tehnyt itsestäsi täysin pellen noilla tavaran heittelyn ja todella säälittävän Jere avautumisen johdosta. Leuatonta lainatakseni en ikinä halua nähdä sinua yhdessäkään jääkiekko ottelussa.

Teräväisestä sen verran ja ristiretkestä, että totuus sattuu.

Vielä aiempaan viestiin, että Teuvo ei ollu vielä edes pilke yläkulmassa, kun minä kouluni kävin.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Kerro mitä näit esim. HPK pelissä sellaista joka sai sinut haukkomaan henkeä Teuvon absoluuttisesta taidosta ja osaamisesta, jota Teuvo osoitti aivan omassa luokassaan?

Ei se ollut Teuvon vika ettei Eronen saanut Teuvon petaamista avopaikoista laitettua kiekkoa byyriin. Helpottaisi Teuvon duunia melkoisesti mikäli ketjussa olisi muillakin käsiä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hei Dimebag, jos et joka viestissäsi syyllistyisi tuohon toisten dissaamiseen kolikonheittelijöiksi ym. niin joku voisi vastata sinulle jopa asiallisestikin. Se, että pitää itseään muita kirjoittajia parempana, ei ole hyvä lähtökohta asialliselle keskustelulle...

Teräväinen voisi kyllä ajoittain olla suoraviivaisempi, välillä tulee muutama veivi liikaa. Silti Teuvo on tällä hetkellä valovuoden edellä muita Jokerien pelaajia nimenomaan puhtaassa kiekollisessa taidossa. Tällä hetkellä Teuvo joutuu pelaamaan rouhija-Hardtin ja junnu-Karjalaisen keskellä. Karjalaisella ei ole kykyjä tehdä ihmeitä hyökkäyspäässä, joten käytännössä Teräväinen ja Hardt joutuvat tekemään peliä kahdestaan. Ei siis ihme, ettei tasakentällisin juuri maaleja tule.

Jätkä on kuitenkin nuori, ja on iso riski ladata kaikki paineet hyökkäyspelistä hänen harteilleen. Uskonkin, että jos/KUN K&V löytävät Teräväisen rinnalle sen toisen peliätekevän sentterin, niin Teräväisestä saadaan vielä paljon enemmän irti kuin tällä hetkellä.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Aika usein unohtuu Teuvon kohdalla se, että pystyisi vielä ensikaudellakin pelaamaan A-junnuissa ja nyt harteille on asetettu tämän maan ja liigan näkyvimmän ja eniten seuratun joukkueen ykkössentterin viitta. Siinä roolissa jäätyy oikeasti moni kokeneempikin jätkä, joten sitä vasten Teuvo on kantanut kortensa vähintäänkin kelvollisesti. Summasummarum: Teuvo on hyvä sentterinä, huikea laiturina.

Tämä on just sitä mitä jo aiemmin kirjoitin. Ei todellakaan voi mennä sen taakse, että voi syyttää ikää. Nyt puhutaan teidän mukaan siis absoluuttisesta lahjakkuudesta ja luonnonlapsesta, joka yksi parhaista ikinä. Ei vain onnistu. Voi, lyödä todellakin ne nimet pöytään oikeista lahjakkuuksista, jotka olisivat tehneet niin murhaavaa jälkeä Teuvon paikalla samanikäisinä. Ovat tehneet sellaista jälkeä jo nuorempana. Ei Teuvolla ole mitään sellaista millä mentäisiin maailman huipulle. Dominoida ei tarvitse, vaikka pitäisi tuolla talentilla kevyesti mitä annatte ymmärtää. Teuvo nyt sattuu olemaan keskiverto sentteriä huonompi.

Summasummaeum: Teuvo on huono keskushyökkääjä ja hyvä laituri. En ymmärrä mistä edellinen tuon huikean vetäisi.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Hei Dimebag, jos et joka viestissäsi syyllistyisi tuohon toisten dissaamiseen kolikonheittelijöiksi ym. niin joku voisi vastata sinulle jopa asiallisestikin. Se, että pitää itseään muita kirjoittajia parempana, ei ole hyvä lähtökohta asialliselle keskustelulle...

En kyllä ole ketään dissannut. Tämä yksi nimimerkki itse myönsi ja kirjoitti heittelevänsä tavaraa jäälle. Lisäksi sama nimerkki kirjoittaa asioita, jotka ovat jo niin kaukana hyvän maun rajoista. Sellaista en halua nähdä hallilla eikä varmasti kukaan mukaan. En ole ketään täällä syyttänyt perusteettomasti tavaroiden heittelystä, joten aika outo kommentti.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Summasummaeum: Teuvo on huono keskushyökkääjä ja hyvä laituri. En ymmärrä mistä edellinen tuon huikean vetäisi.

Viittaat ilmeisesti minuun, joten perustellaan. "Teuvo on hyvä sentteri"- väitteeni perustuu niihin pelillisiin asioihin, joita olen huomannut Teuvon tuottavan kokonaisvaltaisesti sentteripeliin ja kyse on siis subjektiivisesta näkemyksestä. Parhaimmillaan Teuvon esitys keskellä on ollut dominoiva, huonoimmillaankin Teuvo ei ole ollut kentän huonoin sentteri niissä peleissä jotka itse olen ollut näkemässä. Keskiarvon laittaisin siis tuonne hyvän tietämille, ehkä hyvä -. Vaikka Teuvon ominaisuuksille sopii kiekon hallinnalle perustuva pelitapa, on sentteripeliä sekoittanut muillakin senttereillä temmon lisäyksen sivutuotteena tullut ja sen seurauksena syntynyt ketjun etäsyyksien hallitsematon venyminen. Tämä puolestaan on tukahduttanut ne elementit hyökkäsypelaamisesta, joka kiekkokontrollilla pyritään saavuttamaan ja pelaaminen on muistuttanut lähes poikkeuksetta pystysuunnan pelitapaa, jossa keskialueen käytetyin ylityskeino on pystysyöttö laitaan. Kun pelaaminen on viimeaikoina rauhoittunut on pelitapa tullut taas kohti kiekon hallintaa ja syöttöketjujen pituudet ovat kasvaneet. Senttereistä kiekon kanssa vahvin sekä tilastojen valossa että näkemältä on ollut Teräväinen. Syöttöprosenteissa ja luotujen maalipaikkojen suhteen Teräväinen pitää hallussaan Jokereiden kärkipaikkaa. En pysty antamaan sellaisen suorituksen perusteella arvosanaa "huono" kuten sinä.

Siitä kanssasi samaa mieltä, että hyökkäyspelaamisen maksimaalinen teho löytyisi laidasta ei keskeltä. Vaihtoehtoja ei ole, Teukan on pelattava keskellä, kun yhtään viimekaudella joukkueesta poistunutta sentteriä ei ole korvattu ja Hahl on 6 kuukautta sivussa. Lisäksi alle 50K€:n DeSimone oli ilmeisesti liikaa lompakolle eli about sama hinta minkä Hjallis laittaa yksille treffeille uuden sutturan kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Johnnie

Jäsen
Nyt puhutaan teidän mukaan siis absoluuttisesta lahjakkuudesta ja luonnonlapsesta, joka yksi parhaista ikinä. Ei vain onnistu. Voi, lyödä todellakin ne nimet pöytään oikeista lahjakkuuksista, jotka olisivat tehneet niin murhaavaa jälkeä Teuvon paikalla samanikäisinä.

Vielä kun löisit nimiä pöytään, ketkä ovat puhuneet luonnonlapsesta, joka on yksi parhaista ikinä. Niin allekirjoittanut kuin moni muukin kirjoittaja on täällä sitä mieltä että Teräväinen on lahjakas ja Teräväisellä on kaikki mahdollisuudet pelata tulevaisuudessa hieno ura NHL:n kärkiketjuissa. Mutta tuollaisen paskan kirjoittajaan minä en ole täällä törmännyt. Älä siis vääristele muiden sanomisia itsellesi edulliseksi.
 

Gemondo

Jäsen
Miten te jaksatte jankuttaa näistä paineista ja nuoresta iästä. Ei oo mikään selitys. Voin heittää lonkalta 20 nimeä, jotka ovat tuon ikäisenä todellisia liidereitä joukkueessaan. Toi edellinen viesti oli taas sitä sokeaa hypetystä, kun vain toivotaan, että Teuvo ei olisi niin huono sentteri mitä se oikeasti on.

Mua kiinnostais kuulla noi 20 nimeä? Itse en lonkalta pysty heittämään kuin Granlundin ja Barkovin nimet. Heitä sä loput 18.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mua kiinnostais kuulla noi 20 nimeä? Itse en lonkalta pysty heittämään kuin Granlundin ja Barkovin nimet. Heitä sä loput 18.

Please älkää ruokkiko tätä trollia. Ignoreen vaan. Jos kukaan ei reagoi näihin viesteihin, niin tuskin jaksaa kauaa kirjoitella.

Teivosta sen verran, että on vetänyt heikkoa alkukautta lukuunottamatta hyvin sentterinä. Jotta taisteltaisiin mestaruudesta tosissamme, Teuvon vastuuta pitää kuitenkin keventää mitat täyttävän ykkössentterin muodossa.

Eiköhän siellä toimistolla kuitenkin ole homma hanskassa. Jos on joku verotekninen aikataulu kyseessä ja veret seisauttava pelaaja tuleekin vasta hieman myöhemmin, niin siihen asti näyttääkin siltä, ettei toimistolla tapahtuisi mitään.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
En kyllä ole ketään dissannut. Tämä yksi nimimerkki itse myönsi ja kirjoitti heittelevänsä tavaraa jäälle. Lisäksi sama nimerkki kirjoittaa asioita, jotka ovat jo niin kaukana hyvän maun rajoista. Sellaista en halua nähdä hallilla eikä varmasti kukaan mukaan. En ole ketään täällä syyttänyt perusteettomasti tavaroiden heittelystä, joten aika outo kommentti.

Jaa, en kyllä mitään tuollaista ole muistaakseni sannonut. Joskus alaikäisenä liian jurrissa tuli kyllä kerran tuohon touhuun syyllistyttyä ja ihan ansaitut sakot siitä tuli. Ei se nyt kuitenkaan ole varmaan kenenkään mielestä hyvä syy bännätä kannattajaa, joka käy paljon peleissä ja tuo seuralle rahaa.

Teuvosta vielä se, että turha sun on mistään totuudesta ja faktoista huudella. Se, että harhaisessa mielessään jankuttaa jotain asiaa kymmeniä kertoja ei valitettavasti vielä riitä tekemään väitteestä totta.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Mua kiinnostais kuulla noi 20 nimeä? Itse en lonkalta pysty heittämään kuin Granlundin ja Barkovin nimet. Heitä sä loput 18.

Tässä nyt muutama nimi lonkalta. Yksi puolustaja piti laittaa mukaan, muuten hyökkääjiä. Toews, Malkin, Eberle, Staal, Staal, Parise, Kane, Crosby, Van Riemsdyk, Kopitar, Yakupov, Semin, Brown, Hall, Getzlaf, Perry, Rayn, Skinner, Nugent-Hopkins sekä eräs Karlsson ja SELÄNNE vielä kiellon päälle. Noita nyt riittäis niin paljon, kun jaksaa kirjoittaa ja on jätkät ottanu haltuun saman ikäisenä pikkuisen isommat kaukalot ja vastuut mitä Super-Teuvo.

Joten ikä ei riitä syyksi ja kyllä täällä on monen kirjoittajan osalta ylistetty Teuvon poikkeuksellisia kykyjä. Ei ehkä paras koskaan tyyliin, mutta pitkään aikaan.

Edit: Nyt selvisi, miksi Teuvo on ollut niin pihalla ja hukassa. Aivan, kuin olisi nukkunut huonosti teltassa. Linkki Iltalehden uutiseen aiheesta TEUVO TELTASSA Nyt olisi aika jo keskittyä pelaamiseen
 
Viimeksi muokattu:

Gemondo

Jäsen
Tässä nyt muutama nimi lonkalta. Yksi puolustaja piti laittaa mukaan, muuten hyökkääjiä. Toews, Malkin, Eberle, Staal, Staal, Parise, Kane, Crosby, Van Riemsdyk, Kopitar, Yakupov, Semin, Brown, Hall, Getzlaf, Perry, Rayn, Skinner, Nugent-Hopkins sekä eräs Karlsson ja SELÄNNE vielä kiellon päälle. Noita nyt riittäis niin paljon, kun jaksaa kirjoittaa ja on jätkät ottanu haltuun saman ikäisenä pikkuisen isommat kaukalot ja vastuut mitä Super-Teuvo.

Joten ikä ei riitä syyksi ja kyllä täällä on monen kirjoittajan osalta ylistetty Teuvon poikkeuksellisia kykyjä. Ei ehkä paras koskaan tyyliin, mutta pitkään aikaan.
Eiköhän Teukkakin junnuissa aika dominoiva pelaaja olisi tällähetkellä, tuosta listastasi ei montaa pelaajaa löydy joka 18 vuotiaana olisi yksinään aikuisten sarjassa kannatellut joukkuettaan. Kovia pelaajia toki kaikki.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tässä nyt muutama nimi lonkalta. Yksi puolustaja piti laittaa mukaan, muuten hyökkääjiä. Toews, Malkin, Eberle, Staal, Staal, Parise, Kane, Crosby, Van Riemsdyk, Kopitar, Yakupov, Semin, Brown, Hall, Getzlaf, Perry, Rayn, Skinner, Nugent-Hopkins sekä eräs Karlsson ja SELÄNNE vielä kiellon päälle. Noita nyt riittäis niin paljon, kun jaksaa kirjoittaa ja on jätkät ottanu haltuun saman ikäisenä pikkuisen isommat kaukalot ja vastuut mitä Super-Teuvo.
Hyvä lista. Noita nimiä yhdistää se, että pelaavat ammatikseen jääkiekkoa. Suurin osa ihan hyvin vieläpä. Raynia en tosin tunne, joten pieni varaus hänen kohdalleen.

19-vuotiaalle Selänteelle ei riittänyt haasteeksi ei enempää eikä vähempää kuin Suomen I-divisioona. Zach Parise otti haltuunsa AHL:n ja JvR suorastaan dominoi NCAA:ta, sillä muut sarjat olivat jääneet hänelle liian pieniksi. Suuri osa listan nimistä pelasi 19-vuotiaana junnusarjaa, mutta SM-liigaa kovempi sarjahan sekin on.

Ylläolevasta voidaan selvästi havaita, että Teuvo on SM-liigajoukkueen ykkössentterinä selvästi pudonnut superlupausten kelkasta. Urakehityksen pitäisi olla reilusti vaikuttavampi, sillä onhan kyseessä mies parhaassa peli-iässään. Crosby teki Teuvon iässä jo yli 100 pistettä NHL:ssä, joten lienee selvää, että Teräväisen juna on jo mennyt. Gretzky teki 19-vuotiaana yli kaksi pistettä peliä kohden, joten turvallista on myös sanoa, ettei Teukasta koskaan tule maailman kaikkien aikojen parasta.

Ottaiskohan JYP-akatemia Teuvon vastaan, jos maksetaan loppukauden palkka?

Joo. Pitää alkaa vakavasti harkitsemaan ignorea.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös