Jokerit kaudella 2013–2014 – näillä mennään!

  • 1 054 782
  • 2 529

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Anteeksi vaan, mutta Mäki on niin umpilaituri, kun olla ja voi. Ei mahtuisi liigassa yhteenkään joukkueeseen sentteriksi ja miksi menisikään, kun tietää itsekin oikeaksi paikaksi laidan. Mäki nyt sopii vaihtoehdoista vähiten huonosti keskelle. Julle ja Teräväinen ovat myös laitureita. Viime kauden neljästä sentteristä ei yhtään ole korvattu, joten käsittääkseni jää vain laitureita jäljelle. Joten huonommin asiat on mitä muilla joukkueilla ja voi syyttää vain ja ainoastaan rosteria.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Siirretty vitutusketjusta:

Mitköhän helvettiä ne sielä toimistolla oikein on ajatellut, kun ovat tätä sentterihommaa pohtineet?

En tiedä officen suunnitelmista, mutta nähdäkseni sentteriongelmassa on kyseessä on monen tekijän summa:

1. Sopivaa ykkössentteriä ei vain ole löytynyt (ja sitä ykkössentteriä ollaan ymmärtääkseni yritetty löytää jo monta kuukautta)

2. Teräväisen oletettiin, ja oletetaan edelleen, pystyvän hoitamaan kakkossentterin roolia (Chicagoleirin näyttöjen valossa perusteltu päätös)

3. Hahlin pitkään loukaantumiseen ei ole varauduttu (esim. jengissä ei ole enää edes "Heinoa" )

4. Ben Eavesia ei olla edes yritetty korvata, vaan Eaves oli laskettu (ymmärrettävästikin) viime kausien perusteella "bonuspelaajaksi"

5. Koiviston ensimmäiset pelit sujuivat sen verran hyvin, ettei hankinnassa edelleen ole ollut muita kuin se myyttinen ykkössentteri.

Nyt sitten Moseksen pitkä loukkaantuminen on tuottanut liian räikeää liike- ja taitovajetta laituriosastollekin, joten kahden sentterin hankinta on siksikin epätodennäköistä. Optimaalista toki olisi, jos löytyisi ykkössentteri ja sentterin paikkaa stunttaamaan pystyvä taitolaituri. Hankalaksi (ja kalliiksi) menee, koska Jokerit tarvitsee näillä näkymin vielä "Tommi Santalan" ja "Juha-Matti Aaltosen".
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Meneepä hiusten halkomiseksi. Pystyy pelaamaan kumpaakin paikkaa eli myös keskushyökkääjä.

Tomi Mäki on ihan ok pelkkänä puolustavana senana, mutta on samalla toivottoman kädetön mihinkään hyökkäävään rooliin. Esim. joku Juhani Tyrväinen on taitopelaaja Mäkeen verrattuna.
 

faro

Jäsen
Ei ole, mutta olen käsityksessä, että Hahlilla on jatkuvasti uusiutuva vamma, ts. ei ole terveyden suhteen luotettava pelaaja.

Taitaa olla nivunen kyseessä? Näin ainakin muistelin, että Hahlilla on ollut nivusen kanssa ongelmia. Toivottavasti ei ole nivuset kokonaan hajalla. Muuten joudutaan hankkimaan toinenkin sentteri.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Julle ja Teräväinen ovat myös laitureita.

J. Tyrväinen on täysin riittävä alempien ketjujen sentteri jopa mestaruutta tavoittelevalle joukkueelle. Jokereiden sentteriosaston ongelma ei tällä hetkellä ole J. Tyrväinen, vaan se, ettei Koiviston taso (ainakaan vielä) riitä Jokereiden kakkossentteriksi ja se, että Teräväinen näyttää sentterinä pystyvän johtamaan ketjunsa peliä vain oikeiden ketjukavereiden kanssa (eli Hardtin ja Mosesin).
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
J. Tyrväinen on täysin riittävä alempien ketjujen sentteri jopa mestaruutta tavoittelevalle joukkueelle. Jokereiden sentteriosaston ongelma ei tällä hetkellä ole J. Tyrväinen, vaan se, ettei Koiviston taso (ainakaan vielä) riitä Jokereiden kakkossentteriksi ja se, että Teräväinen näyttää sentterinä pystyvän johtamaan ketjunsa peliä vain oikeiden ketjukavereiden kanssa (eli Hardtin ja Mosesin).

Juuri näin. Koivisto on ollut hyvä paikkaaja, mutta ei nyt kyllä ihan oikeasti pelaa tarvittavan korkealla tasolla. Jos meillä olisi senttereitä niin Koivistoa voisi kokeilla Teräväisen kanssa ykkösessä. Kerhomatsissa sattuivat kerran jostain syystä samaan aikaan kentälle ja heti tuli hyvää painetta HPK-päätyyn. Teräväinen tarvitsee samaan ketjuun taitopelaajan, joka oman kaistan kelaamisen sijaan etsii paikkaa luovasti.

Jos joku törmää Vuoriseen ja Kurriin niin kavereilta voisi hiukan kysellä että mitäköhän ihmettä siellä ajatellaan? Joukkueessa ei ole yhtään sentteriä rosterissa. Kyllähän tämä sentterihankinta alkaa olla jo huvittavaa spedeilyä. Ukkelia on etsitty kissojen ja koirien kanssa jo puoli vuotta, eikä vieläkään näy. Nyt sitten tarvitaan jo enemmänkin pelaajia kun tärkeät lenkit saikuttavat. Onneksi sentään Moseksen vamma on sellainen ettei se ole uusiutuvaa luokkaa (kuin paskalla tsägällä).
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jos joku törmää Vuoriseen ja Kurriin niin kavereilta voisi hiukan kysellä että mitäköhän ihmettä siellä ajatellaan?

Toisaalta jos vähän tarkemmin ajattelee asiaa, niin pelkästään Kurrin ja Vuorisen syyttäminen sentteriosaston nykytilanteesta ei välttämättä ole kovin reilua, sillä fakta on, että Vuorinen ja Kurri ovat vaikuttaneet Jokereissa vasta puolentoista kuukauden ajan ja markkinat ovat huippusenttereiden osalta tähän aikaan vuodesta hyvin kuivat. Ei ole millään muotoa Vuorisen ja Kurrin vika, ettei Filppulan korvaajaa hankittu jo kesällä. Jokainen voi halutessaan selata Eliteprospectsin vapaita senttereitä ja miettiä kuinka monen taso saattiaisi riittää Jokereiden ykkösketjun keskelle.

Oleellisin kysymys on, ovatko Rotenberg ja kumppanit halukkaita panostamaan joukkueeseen merkittävästi jo tällä kaudella? Tähän ei käsittääkseni ei vielä ole saatu vastausta. Jos Jokerit pystyy kilpailemaan tasapäisesti ykköskategorian senttereistä KHL:n keskikastin ja NLA:n sekä SHL:n kärkipään joukkueiden kanssa, pitäisi huippusentterin hankkimisen olla mahdollista, tosin ylihintaa pitää olla valmis maksamaan, koska kysynnän ja tarjonnan suhde on pahasti vääristynyt. Jos taas venäläiset eivät halua Jokereita mestariksi hinnalla millä hyvänsä ja huippusentterin hankintaan on käytössä vain normaalit resurssit, on Kurrin ja Vuorisen tehtävä liki mahdoton.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos taas venäläiset eivät halua Jokereita mestariksi hinnalla millä hyvänsä ja huippusentterin hankintaan on käytössä vain normaalit resurssit, on Kurrin ja Vuorisen tehtävä liki mahdoton.

On totta että suurimmat emämogat rosterin kasauksessa tehtiin kesällä. Mutta K&V ovat vastuussa nyt ja tilanne on se että esimerkiksi Antti Kerälän ja Henri Heinon kaltaiset pelaajat olisivat selkeitä vahvistuksia keskikaistalle.

Tilannehan on fanin näkökulmasta tällä hetkellä kurja. Emme tiedä mikä on Hahlin todellinen tilanne. Emme tiedä minkälainen budjetti on käytettävissä vahvistuksiin. Emme tiedä ajatteleeko toimisto ihan tosissaan että yksi sentteri riittää. Emme tiedä mitä Jokerijohto ajattelee koko viimeisestä Liigakaudesta. Onko se vain poispelattava pakkopulla vai kunnia-asia?

Se tiedetään että taitoa tuo joukkue kaipaa. Ja leveyttä. Jos jos KiVat ja junnut muuttuvat vakiokasvoiksi niin jää kyllä valju kuva tästä vikasta kaudesta.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaiholla muistelee aikoja, kun sentteriosastolla oli samanaikaisesti nimiä kuten Santala, Hirschovits ja Wilm, tai vastaavasti Hirschovits, Pakaslahti ja Wilm. Tai Metropolit, Filppula ja Pakaslahti. :) Noiden aikojen jälkeen sitä on keskikaistalla jäänyt aina vähän toivomisen varaan.

Filppula oli vähän liian pehmeä ja ailahteleva, vaikka tokalla kaudellaan tehojen muodossa mainio. Eaves myös aika pehmeä ja ihan liian paljon klesana. Kerälä ei yksinkertaisesti ollut sen tason pelaaja, että hänestä olisi ollut liideriksi. Pirnes taasen epäonnistui. Tenute, Hauhtonen, Hancock; iso kasa keskinkertaisuutta.

Puolustavien senojen osalta on aina ollut ihan jees tilanne, on ja on ollut sotaratsua Hahlin, Pakaslahden, Heinon, Kukin yms. muodossa ja hyökkäyspäässäkin epäonnistuneet nimet ovat olleet ihan kelvollisia kahden suunnan ukkoja. Sen sijaan hyökkäyspään varmat tykit ovat puuttuneet siinä missä kilpailijoilla on ollut aika kovia ukkoja. JYP:llä Perriniä, Hytöstä ja Immosta, HIFK:lla Granlund, Tapparalla Barkov ja Lehterä (vittu), Kärpillä Huml ja Viuhkola. Kunniamaininta Lukolle Azevedosta, Lindgrenistä ja McLeanista, vaikkei ehkä niihin suurimpiin kilpailijoihin lukeudu paitsi tietysti viime kaudella meidät tiputtivat. Okei, välillä tulee suonenvetomestaruuksia (Ässät, TPS) ja pelaajisto venyy ihmeellisiin suorituksiin, mutta kyllä menestyjillä on keskikaista ollut pääsääntöisesti aika rautaisessa kunnossa.

Meidän ainoa mitat täyttävä puhdas sentteri (Hahl) on tällä hetkellä telakalla. Sen lisäksi on nuori pyssy (Teuvo), jonka a) kyvyistä pelata keskellä ei ole vieläkään täyttä varmuutta ja b) joka niin tyylikäs pelaaja kuin onkin, on armottoman pehmeä. Näiden lisäksi on laitureita, joita voidaan peluuttaa keskellä ja joku junnu, joka parhaansa mukaan yrittää pysyä mukana. Niin paljon kuin Koivistosta diggaankin, ei ole tällä kaudella mikään ratkaisija, vaikka arvokasta kokemusta kerääkin.

Vähän naurattaa kyllä, miten tällaisella tilanteella on voitu lähteä kauteen. Kai se kesällä näytti hyvältä, kun oli Teräväinen-Eaves-Hahl, mutta kas vain kun yksi joutui lopettamaan, yhden taidot keskellä eivät ole kiistattomat ja yksi on klesana. Nyt vaan sitten ukkoa sisään :)
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
olla mahdollista, tosin ylihintaa pitää olla valmis maksamaan, koska kysynnän ja tarjonnan suhde on pahasti vääristynyt. Jos taas venäläiset eivät halua Jokereita mestariksi hinnalla millä hyvänsä ja huippusentterin hankintaan on käytössä vain normaalit resurssit, on Kurrin ja Vuorisen tehtävä liki mahdoton.

Tässä on hyvä pointti. JOS EI OLE RAHAA Antti Kerälä olisi ollut helvetin hyvä haku Lahden rinnalle. JOS ON RAHAA ymmärrän että odotetaan ja haetaan se oikea vahvistus sekä myös toinen.
Mutta ison kysymys on se kumpi JOS on se oikea JOS.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
J. Tyrväinen on täysin riittävä alempien ketjujen sentteri jopa mestaruutta tavoittelevalle joukkueelle.

En missään vaiheessa väittänyt, ettei J. Tyrväinen olisi riittävä alempien kenttien sentteri. Omissa sommitelmissani hän on meidän 4. kentän sentteri ja pystyy tuuraamaan 3. kentässä. Siihen ne rahkeet sitten loppuu. J. Tyrväisen tullessa Jokereitten rosteriin niin häntä ei käsittääkseni hommattu sentteriksi edes alempiin kenttiin. Kyllä J. Tyrväisen lähtökohtainen pelipaikka on kumminkin laidalla.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kyllä J. Tyrväisen lähtökohtainen pelipaikka on kumminkin laidalla.

Ei pidä paikkaansa. Julle on nimenomaan sentteri, joka pelasi Heinon laidalla ekan kautensa koska Erkka halusi ajaa pelaajan sisään helpommin. Olivathan Eaves ja Filppulakin molemmat senttereitä ja pelasivat samassa kentässä. Jullehan sanoi haastattelussa ennen ekaa jokerikauttaan, että hyvältä tuntuu, mutta pelipaikka on outo.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vahvistuksia tarvitaan sentteriosastolle ja sen tietää jokainen. Viimeisellä Liigakaudella tavoite on mestaruus. Ihan kuten Hjalis linjasi. Mutta takamatka kärkeen on armoton kun katsotaan miten rosterit on koottu.

Kovin vastus on Kärpät jolla on liigatasolle lähes ihanteellinen koostumus kolmeen ensimmäiseen kenttään ja neljäskin on erinomainen. Tällöin onnistumiset jakaantuvat puolustus- ja hyökkäyspäässä tasaisesti ja ylivoima- sekä alivoimapeli toimivat. Vaikka Kärpät on tehnyt ylivoimaisesti eniten maaleja Liigassa, maalipörssin TOP-10 löytyy vain yksi kärppä kymmenentenä ja TOP-20 on vain kaksi kärppää. Kärpillä on liigan paras ylivoima+alivoima yhdessä Summasen HIFK:n kanssa. Jos katsotaan pelkästään hyökkäyspeliä, Kärppien joukkueesta löytyy ratkaisijoita ja pelintekijöitä tasaisella rintamalla eikä kovankaan pelimiehen kuten Aaltosen poissaolo juuri vaikuta pelaamiseen.

Jokerien tilanne on aivan erilainen. Sentterien osalta löytyy valtava rako kun verrataan Kärppiin. Lisäksi Kärppien ketjuissa on useita käsistään taitavia pelaajia, mutta keskeisin ongelma Jokerien kannalta katsoen on kuitenkin sentteriosasto.

Tuhannen ruplan kysymys on se, miksi Jokerit ei ole tehnyt ongelmalle mitään kuin hankkimalla try-outille DeSimonen ja nostamalla junnuja senttereiksi. Hyvää on se, että kerrankin Jokerien junnut saavat vastuuta. Kun ennen Kekäläisen aikaa hankittiin pääosin keskitason tai keskitasoa heikompia vahvistuksia kesken kauden niin nyt pelaajia nostetaan A-junnuista ja Vantaalta. Näin on tehty Karjalaisen, Koiviston, Mustosen, Rekosen ja muutaman muun kanssa ja osa nuorista saa peliaikaa ykkös- ja kakkosketjussa. Esimerkiksi HPK-ottelussa Karjalainen pelasi ykkösketjussa ja Koivisto oli kakkosketjun sentteri. Aiemmin Bluesia vastaan nuori puolustaja Lindell pelasi jopa nelosketjun sentterinä...

Itse en osaa vallittaa tai tuomita tällaista peluuttamista. Jokerit on kuitenkin aivan kohtuullisesti pärjännyt ja taistelee kotiedusta ottaen huomioon sen, että joukkueessa ei Liigatason mittapuulla ole 1- ja 2-sentteriä. Teräväinen ei nyt vaan kaikesta tuesta ja työstä huolimatta ole kotonaan sentterin roolissa. Lisäksi joukkueesta puuttuu taitava puolustuva sentteri Hahl jonka vammoista huhutaan sen verran, että todelliseen pelikuntoon (100 % suoritus) ei pääse millään tällä kaudella.

Miksi Kurri ei ole täydentänyt pakkaansa kun senttereitä on kuitenkin liikkeellä? Kysymys ei ole vahingosta, rahasta tai odottelusta vaan aivan tietoisesta linjasta. Luultavasti siksi, että Jokerit haluaa näyttää ja testata kuinka hyvin junnut pystyvät pelaamaan Liigassa. Jokerit toimii eräänlaisena näyteikkunana tulevaa Liigakautta Suomessa tai Ruotsissa varten. Jokerithan on avoimesti ilmaissut Kurrin suulla hakevansa yhteistyökumppania Liigasta tai muualta koska sellainen on saatava A-junnujen ja Vantaan yläpuolelle. Nyt annetaan näyttöjä siitä että nuoret Jokerit pystyvät pelaamaan ja taitoja riittää.

Kun näyttövaihe on ohi, Jokereihin saatetaan hankkia Liigatasolla isolla rahalla vahvistus tai pari. Jossain haastattelussa Kurri vihjasi ensin Karjala-turnauksen jälkeiseen aikaan ja tarkensi samoin jossain haastattelussa jopa tammikuun alkupuolta. Tällöin kysymys voi olla jo siitä, että pelaajabudjettia 2014-2015 optimoidaan verojen osalta. Mahdollisesti näin hankittavat vahvistukset jatkaisivat Jokereissa myös KHL:ssä ja olisivat Suomessa alle kuusi kuukautta kuuluessaan huhuissa mainitun ruotsalaisen Jokerien yhteistyöseuran rosteriin. Tästä ei tietenkään ole mitään takeita enkä tiedä onko Jokerit edes hankkimassa ns. farmiseuraa Ruotsista. Mutta jostainhan se on hankittava koska Kurrin mukaan sellainen tarvitaan ja neuvottelut suomalaisseurojen kanssa eivät välttämättä ole tuottaneet tulosta.

Joten nautitaan me siitä että kerrankin nuoret saavat vastuuta. Sitä on Jatkoajassa moneen kertaan esitetty, kuulutettu ja vaadittu ja nyt huutoon on vastattu. Tämä toki on ristiriidassa sen kanssa, että Jokerit olisi koottu niin että seura olisi ykkössuosikki mestariksi. Sitä se ei nykyisellä joukkueella ole eikä ole edes kakkos- tai kolmossuosikkikaan.

Jos tähän halutaan muutosta eli junnujen tilalle kovempaa ja kokeneempaa kaartia, kannattaa soitot, viestit, mailit ja puheet suunnata Hjallikselle ja Kurrille. Itseäni nykyinen pelaajapolitiikka ei haittaa mutta hieman pelkään sitä, että junnujen kuormitus menee jossain vaiheessa yli ja Jokerit putoaa tappiokierteeseen. Ja jos peli näyttää kehnolta eikä voittojakaan tule, tällä voi olla vaikutuksensa myös ensimmäisen KHL-kauden yleisömääriin ja varmasti on vaikutusta tämän kauden yleisömääriin. Mitä vähemmän yleisöä, sitä vähemmän tuloa hallille ja seuralle. Nythän ne ovat kaksi erillistä yhtiötä joten intressi on tätä kautta yhteinen Jokerien menestymiselle myös viimeisellä liigakaudella.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Joten nautitaan me siitä että kerrankin nuoret saavat vastuuta. Sitä on Jatkoajassa moneen kertaan esitetty, kuulutettu ja vaadittu ja nyt huutoon on vastattu.

Mitä nautittavaa on katsoa junnuja jotka on pistetty taitoja vastaamattomasti liian suuriin saappaisiin? Mitä nautittavaa on katsoa junnuja jotka ei saa kentällä mitään aikaan? Mitä nautittavaa siinä on että näiden liian suuriin rooleihin joutuneiden junnujen peluuttaminen kärki- ja tuloksentekoketjuissa aiheuttaa sen ettei Jokerit kykene edes hyökkäämään? Ilmeisesti haluat että nautitaan siitä että junnu on junnu, muutahan nuo ei pelillisesti kykene liigatasolle tuomaan. Jos haluaa nauttia junnujen pelaamisesta siten että junnujen taidot pääsee kykyjä vastaavalla tasolla esiin kannattaa mennä katsomaan junnujen pelejä. Liian suuri rooli ja laavakylvyt ei ole edes näiden junnujen etu, saatikka sitten Jokereiden.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokerit on papereissani Kärppien haastaja numero yksi. Maalivahti osasto teillä on rittävän hyvä ja puolustuksenne on Liigan paras. Sen varaan on hyvä rakentaa. Toki teillä on huutava pula hyökkäyspään taidosta. Uskon, että Jokerit hankkii vielä kaksi taitavaa hyökkääjää, joko kaksi sentteriä tai ehkä helpompaa on hommata sentteri ja laituri. Teräväinen loistaa niin sentterinä kuin laiturina, mikä antaa lisää mahdollisuuksia vahvistuksia kartottaessa. Ei Jokerit nykyisellä hyökkäyskalustolla viimeisen Liigakautensa ratkaisupelejä tule pelaamaan.

Jokerit on vajavaisella hyökkäyskalustolla top-6 joukkue. Vahvistusten jälkeen Jokerit haastaa Kärpät toden teolla. Minua ei huoleta köykäinen Tappara tai pelitapansa kanssa oireileva kädetön JYP. Minua huolettaa vahvistuva Jokerit.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokerit on papereissani Kärppien haastaja numero yksi. Maalivahti osasto teillä on rittävän hyvä ja puolustuksenne on Liigan paras. Sen varaan on hyvä rakentaa. Toki teillä on huutava pula hyökkäyspään taidosta. Uskon, että Jokerit hankkii vielä kaksi taitavaa hyökkääjää, joko kaksi sentteriä tai ehkä helpompaa on hommata sentteri ja laituri. Teräväinen loistaa niin sentterinä kuin laiturina, mikä antaa lisää mahdollisuuksia vahvistuksia kartottaessa. Ei Jokerit nykyisellä hyökkäyskalustolla viimeisen Liigakautensa ratkaisupelejä tule pelaamaan.

Jokerit on vajavaisella hyökkäyskalustolla top-6 joukkue. Vahvistusten jälkeen Jokerit haastaa Kärpät toden teolla. Minua ei huoleta köykäinen Tappara tai pelitapansa kanssa oireileva kädetön JYP. Minua huolettaa vahvistuva Jokerit.

Hyvä kirjoitus ja pitkälti samaa mieltä.

Muutama tappio ja Jokeriosiossa alkaa hillitön itkeminen vaikka todellisuudessa joukkue on alakerran osalta (maalivahdit+puolustus) Liigan TOP-2 joukossa. Voi olla ykkönenkin riippuen vähän siitä, miten arvioita painotetaan. Hyökkäyskalusto on juuri nyt heikoimmillaan koska erittäin tärkeä Moses ja tärkeä Hahl puuttuvat eikä heitä ole korvattu todellisilla vahvistuksilla. Ennestään sentteripuolelta puuttuvat Filppulan ja Eavesin korvaajat.

Summa summarum. Esimerkiksi kahdella hyvällä sentterillä Jokereista tulee Kärppien ykköshaastaja. Toimitaanko Jokereissa näin ja milloin, se jää nähtäväksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Yhden huippusentterin hankkiminen ja Hahlin sekä Mosesin kuntoutuminen riittää.

Kyllä. Hahlista vaan kuuluu juttuja - kuten aiemmin kirjoitinkin - että ei toipuisi iskuun kauden aikana. Playoffeissa tulee tasaisen tappavasti pelejä ja jos paikat ei kestä, se ei joukkuetta auta. Toivon toki että Hahl pelaa täydessä tikissä vielä kuluvalla kaudella niin hänen itsensa kuin Jokerien eduksi.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kyllä. Hahlista vaan kuuluu juttuja - kuten aiemmin kirjoitinkin - että ei toipuisi iskuun kauden aikana. Playoffeissa tulee tasaisen tappavasti pelejä ja jos paikat ei kestä, se ei joukkuetta auta.

Eikös se Hahlin vamma ole se sama, joka on vaivannut miestä koko Jokeriuran ajan?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Eikös se Hahlin vamma ole se sama, joka on vaivannut miestä koko Jokeriuran ajan?

Sekin. Ei tätä voi tarkemmin avata kun pitää a) kunnioittaa pelaajan ja seuran halua ja b) en tiedä varmasti pitääkö kuulemani paikkansa. Usein pitää, mutta ei läheskään aina...

Katsellaan.
 

Sinisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Espoo
Anteeksi huutelu vieraisiin pöytiin. Olen saanut lähes varman tiedon, että Tommi Huhtala siirtyy viikon sisälle Jokereihin. Mies kuulemma haluaa ensi kaudella pelata KHL:ssä. Blues taas huonon taloustilanteen takia joutuu suostumaan tähän kauppaan. Sibir siirto kariutui huonon siirtokorvauksen takia
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös