Ässät
Eipä tule äkkiä mieleen vastaavaa showta minkä Daddy pisti pystyyn.

Raid76

FASlapsi ja Jari Porttila
Ei todellakaan olisi kannattanut peluuttaa vielä tänään. Kaveri nukkunut minuuttiakaan ja muutenkin aika vaiheessa kaikki paitsi se että varusteet on päällä. Ei tajua ei.

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
RDn selanpesijat vauhdissa.

tulikaste

KalPa, Tero Lehterä
Kiviaho hörppää ja Pöde Pöysti iskee Bluesin 0-1 johtoon. Onneksi olkoon voitosta, Espoo.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kaveri nukkunut minuuttiakaan ja muutenkin aika vaiheessa kaikki paitsi se että varusteet on päällä.

Kentällä olisi syytä nyt herätä, siellä on peli käynnissä. Vielä on yli puolet jäljellä joten ei saisi heittää aivan lekkeriksi

kesäesa

Edmonton Oilers, KalPa
KalPa - Blues

Toivottavasti Blues latoo tänään ainakin sen 6 häkkiä sisään päästäen maksimissaan yhden. Huhhuh, tähän on tultu.

Zeta03

Karhunkulta

Porin Ässät, Skellefteå AIK
Olin tähän asti hiljaa ja olen vieläkin sanaton. Kolme maalia ja olikos Miko ja Danny vielä pakkiparina? Ei ihan heti muistu, että sama pakkipari lahjoittaa kolme maalia vastustajalle alle puoleentoista erään.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pyörälällä ja Kukkosella on ollut jo hyvät maalipaikat tänään HPK:ta vastaan.

tulikaste

Kylläpä on Kalpalla mukavat fanit!

Toki viestini on suurimmaksi osaksi liioittelua, mutta KalPalle tuottaa maalintekopaikkojen käyttäminen hyväksi niin suuria vaikeuksia ettei yhdenkin päästetyn maalin riittäminen tappioon ole aivan mahdotonta.