Ramzi Abid JYPiin

  • 169 922
  • 529

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Varmaan suunsoittoonkin ja typeriin jäähyihin ollaan tyytymättömiä, mutta eiköhän se suurempi huoli ole noissa pelillisissä asioissa. Jossakin haastattelussahan Siekkinen aika suoraan kommentoi Abidin haahuilua. Jos en väärin muista, niin sanoiko se, että ne oli katsoneet tilanteita videolta/papereilta ja yrittäneet opettaa mikä on homman nimi. Tämä siis siinä yhteydessä, kun Siekkinen kehui Abidia ja sanoi Ramzin pelanneen pitkästä aikaa hyvän pelin. En nyt muista mistä pelistä oli kyse. .

Tuo haastattelu tuolloin herätti minusta ainakin hieman ihmetystä, tuntuu vähän kuin valmennus ei edes tietäisi minkätyylinen pelaaja on kyseessä ja yrittäisi saada pelaajasta jotain muuta kuin ehkä on.

Mitä tulee jo ihan viimepeleihin niin maaleja ei ole tullut, mutta uutena pirteenä Abid on antanut hyviä syöttöjä ketjukavereille, viimekin pelissä antoi hyvän poikittaissyötön kenelle nyt olikaan, mutta ei vain sille pelaajalle maistunut. Muutenkin ollut aika energistä peliä ja tehnyt paljon työtä taistalla vaikka välillä saakin semmoisen kuvan että ei edes yritä. Eilenkin teki hommia urakalla ja yritti kovasti karvata ja lähteä kiekkoa tavoitteleen. Tuntuu vain että tuossa on pelaajiston ja valmennuksen välillä aika iso kuilu ja eiköhön pakkaa kamansa lähiaikoina jo pois.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ihme on jos Abid loppukautta JYPissä pelaa. Luulen että omankin joukkueen edustajat alkavat kohta olla tyytymättömiä suunpaukuttamiseen ja typeriin jäähyihin.

Hinta-laatu-suhdetta aletaan varmasti mittailemaan. En ole tämän kundin heitteripoika, mutta oletettavan isolla liksalla operoiva pelimanni ei ilman maaleja ole yhtään mitään.

Mainitsemani 800 keijoa jostain JYPille käteen ja lähden henkilökohtaisesti saattamaan Abidin lentokentälle. Vien läksiäislahjaksi mukanani Armian Jopen valokuvan sekä videotallenteen herrasmiehen luistelusta.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ymmärrä miksi Abid ja Perrin on erotettu toisistaan (yv:tä lukuunottamatta), sillä heillä tuo yhteispeli toimii.

Suosittelisin täälläkin näitä ikuisia negailijoita seuraamaan tarkalla silmällä Abidin pelaamista, sillä nyt sitä selvästi ei ole tehty. Abidilla on omaperäinen ja ajoittain laiskan näköinen pelityyli, mutta pelaajana Abid ei ole laiska, eikä tyhmä (näitä muutamia ylilyöntejä lukuunottamatta).

Edelliset kolme matsia seurasin Abidin otteita tarkalla silmällä ja yllätyin jokaisessa matsissa Abidin otteista positiivisesti. Todella väkevää vääntämistä, hyvää karvauspeliä ja luistelukin näytti paikoittain ihan hyvältä. Abid saattaa näyttää laiskalta, mutta tarkkaan kun katsoo niin siellä on energiaa ja yritystä yllättävän paljon.

7. matsissa 1+3 ja parempaankin on ollut eväitä. Hieman parempaa viimeistelyä Abidilta ja pelikavereilta joille Abid on tarjoillut, niin pistesarake alkaa näyttämään komeita lukemia.

Päät pois pensaasta nyt, Abidia ei tarvitse lähettää mihinkään. Näette vielä, ellei JYP-johto tee virheratkaisua ja lähetä kaveria menemään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
En ymmärrä miksi Abid ja Perrin on erotettu toisistaan (yv:tä lukuunottamatta), sillä heillä tuo yhteispeli toimii.

Samaa on mietitty täälläkin. Johan se viime kaudella nähtiin että Abid pelaa ne parhaat pelinsä Ekin rinnalla. Ja sillo kun joutuu siitä pois, niin ei tahdo kulkea.

Mä olen edelleen maltillinen tuon Abidin poispotkimisen suhteen. Jos seurajohto siihen päätyy tämän hölmöilyn myötä, ok.

Viime kaudella kuitenkin kaaduttiin kapeuteen. Abidin ulostamisen myötä otettaisiin jälleen se riski, että tehot olisivat muutaman miehen harteilla. Loukkaantumisia tulee pitkän kauden aikana ja vaikka Nenonen onkin ollut hyvä, häneltä 20 maalin odotus on todella kova.

Ja siirtomarkkinoilta takuuvarman 20 maalin miehen kaivaminen on todella kiven alla - ja varmasti kallista.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nelfor tuossa yllä saikin selkeämmin esille sen mitä varmaan edellisillä viesteillä yritin kertoa itse. Ei tuo pelaaminen ole niin huonolta näyttänyt. Tuntuu että porukka on ottanut abidin silmätikuksi eikä sitten ole välittänyt esimerkiksi Tuppuraisen tai ekin hiihtelyä pitkin kenttää. Tuon kaksikon pelaaminen välillä on näyttänyt ihan samalta kuin viimekaudella parin NHL pelaajan hiihtely, välillä ihan näyttävää pelaamista kun jaksetaan tehdä töitä ja luistella, mutta muuten katsotaan ja otetaan vain pelituntumaa. Tuppuraisella ollut isompaa roolia alkukaudesta ja aivan samat tehot kuin Abidilla.

Tuota tosiaan itsekin olen jo pitkään ihmetellyt miksi Perrinin ketjussa on kokeiltu kaikkia muita miehiä paitsi Abidia joka on luontaisin valinta tuohon? en vain ymmärrä. Onko valmennuksella jotain takaa-ajatuskia ja yritetään miestä saada ulostettua ja myytyä vähän kuin Myllykoskea vai mitä.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Eilinen temppu Abidilta oli kyllä turha, mutta ei siitä pitkää pannaa tulisi, jollei ole tuo Armian taklaamisen historia taustalla. Mutta mitä hölmöilyhin tulee, niin eipä niitä juuri muita ole ollutkaan - siis ainakaan vastustajan vahingoittamisia.

Minäkään en ole kyllä Ramzia vielä ulkoistamassa, enkä usko seurajohdonkaan olevan. Rehellisesti täytyy kuitenkin myöntää, että jopa tällaisena positiivisuuteen taipuvaisena seuraajana, on Abidin tehojen puuttuminen, joka on jatkunut pleijareista saakka, alkanut mietityttää. Itse asiassa mies pelaa puolustuspäässä paremmin mielestäni nyt kuin viime kaudella konsanaan ja yrityksestä ei miestä oikein voi moittia. Mutta jossakin on piilossa nyt se viimeistelytaito, joka viime kauden runkosarjassa oli JYPin menestyksen yksi ase.

Kun Perrinin ketjun peli ei ole kulkenut, eikä Tuppurainen ole osunut tarjoiluista, niin olisiko sittenkin annetava viime kauden tutkaparille mahdollisuus. Harvoin on Ramzi päässyt Perrinin vierellä pelaamaan. Toisaalta nythän saamme todennäköisesti muutaman pelin ajan nähdä, miten joukkue taas pelaa ilman Abidia ja miten ketjut silloin järjestellään. Eli Abidin lähtöä toivovat saavat joko pontta puheilleen tai sitten eivät.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minä olin läpi koko viime kauden vahvasti sitä mieltä, että:

- Abidilla on tosi hyvä pelisilmä, osaa antaa oivaltavia syöttöjä, on tosi varma kiekon kanssa, on vahva kulmissa ja ennen kaikkea osaa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
- Abidin kuumaverisyys on joku etninen stereotypia. Ei pidä paikkansa.

Näiden molempien osalta mielipide on hieman muuttunut tai ainakin näiden asioiden suhteen Abidin tämän kauden otteita on syytä kritisoida. Täällä puolustellaan, että yrittää ja vääntää kovaa, ei ole niin laiska kuin miltä näyttää ja luistelee. Eikös jokaisen liigapelaajan tule täyttää nämä vaatimukset? Abid häviää kaksinkamppailuita viime kauteen verrattuna aivan hemmetisti. Viime vuonna Abid oli tosi varma kiekon kanssa. Nyt tulee harhasyöttöjä koko ajan. Nämä on kaksi asiaa, mitkä pitäisi ehdottomasti parantua.

Sitten tuo toinen, ehkä pitää minunkin joustaa tuossa kuumaverisyys-kysymyksessä. Tai tarkemmin, Abidhan pysyy yllättävän coolina vaikka häntä ärsytetään kuinka. Ei käy kuumana pienistä. Mutta sitten joskus aina naksahtaa. Ei hyvä.

Toivotaan, että löytää tasonsa. Jos tuo pelsupelin tolppa olisi mennyt sisään, ehkä täälläkin olisi toinen ääni kellossa. Tulosurheilua, varsinkin kun Abidista puhutaan.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Toivon Ramzille 5 pelin kakkua ja menolippua perseeseen. Säälittävä jätkä. Tarvitseeko JYP todella tämän kaltaista sankaria joukkueeseen.

Jos kaveri ei älyä muuttaa tota porsasteluaan niin yhdyn Nyholmin liiga-studiosta heittämään "vapaata riistaa" heittoon. Joku päivä se tummuu kulma Abidillakin...

Linkki vie youtube pätkään Jyp-HPK ja Ramzin ottelun sankarihetkiin

Ramzi Abid taklaa Craig Schiraa - YouTube


edit.linkki lisätty
 
Viimeksi muokattu:

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kesän helteillä käytiin lämpöä nostattanutta keskustelua siitä olisiko hyvä peliliike ottaa Pihlman sisään joukkueeseen ja pistää Abid ulos. Silloin taisi vaakakuppi kallistua niiden eduksi jotka vielä jaksoivat uskoa teho-Ramzin paluuseen, mutta tämänhetkisessä valossa tuo vaihtokauppa nyt toteutuessaan veisi JYPiä joukkueena kyllä askeleen eteenpäin. No, se on mennyttä ja spekulointi sinänsä turhaa.

Tilanteet voivat toki muuttua nopeastikin, mutta pidän pienenä ihmeenä ellei Abid ole jo nyt kaupan sopivaan hintaan ja mikäli mies koomailee JYPin kokoonpanossa vielä ensi vuoden puolella. Kuka sitten tilalle, vaikea sanoa, mutta nähtyjen otteiden perusteella reservistä löytyy jo nyt täysin päteviä korvaajia jotka eivät myöskään hankkisi yhtä hanakasti kurittomia ja tyhmiä, pahimmillaan toisten pelaajien kunnioituksen puutetta osoittavia rangaistuksia.
 
Viimeksi muokattu:

hubadubaduu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen-musta-valkoinen
Kakkua

Kurinpitopäätös Abidin tapauksessa. Kakkua yhteensä kahdeksan (8) peliä.

Linkki vie kurinpitopäätökseen Liigan sivuilla.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ramzi dominoi seuraavat 8 peliä poppari osastolla. Oikein.

Minun puolestani saisi poistua joukkueesta saman tien. No ehkäpä suon herralle vielä yhden mahdollisuuden. Repun on syytä alkaa paukkumaan oitis pelikiellon päätyttyä. Surffailut ja törkeilyt saa nyt riittää.


Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
No, jos positiivista puolta haetaan, niin Abidin kakku säästää JYPiltä rahaa. (Oletan, että näitä ei makseta minnekään liigan yhteiseen "sakkokassaan". En tunne liigan ja Pelaajayhdistyksen sopimusta tältä(kään) osin.) Toisaalta oikeinhan tämä on - pelaajan omien hölmöilyjen vuoksi työnantaja jää vaille Abidin työpanosta. Kahdeksan pelin pelikielto on kuitenkin yli 10 prosenttia runkosarjan peleistä!

"Kahdeksan ottelun pelikiellon lisäksi Abidilta vähennetään sakkona 6,67 % (8/120) hänen kausipalkasta SM-liigan ja Pelaajayhdistyksen sopimuksen mukaisesti."

Jos palkka on esim. 250 000 euroa, lompsaan tuli melkein 17 000 euron lovi. Luulisi sen hillitsevän meuhkaushaluja ensi kerralla.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Noniin hyvä homma. Saadaan Enemmän peliaikaa muille. Toivottavasti käyttävät saumnansa niin hyvin ettei Abidin tarvitse JYPin peliasua päällensä enää pukea.
 

Höyry

Jäsen
Vaikka kuinka JYPin mies olenkin, niin tuo temppu oli jotain täysin ala-arvoista. Ei kuulu jääkiekkoon. Pelikiellon pituus on oikein. Jatkoa JYPissä kannattaa vakavasti harkita. Tarvitsemmeko me tuollaista pelaajaa? Ylivoimassa samalta paikalta saattaisi Nenonenkin osua. 5 v 5 pelissähän ei Abidilla tee mitään.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Asiallinen tuomio Abidin asiassa. Ei mitään mukisemista.

Abid ei tunnu istuvan JYPin arvoihin tällä hetkellä muutoinkaan.
Tuntuu olevan enemmän haittaa kuin hyötyä. 20-22 maalia iskemällä saa tietysti jotain anteeksi, mutta ei mitä tahansa.

Kun lusii kakkunsa, ja jos Virtanen/Seppänen haluaa vielä antaa Abidille mahdollisuuden, niin tehoja, oikeaa asennetta ja ymmärrystä JYPin pelisysteemiin pitää löytyä ja nopeasti.

Rakastan oikeaa kovuutta jääkiekossa, mutta sen pitää olla rehellistä eikä tällaista Abin osoittamaa munatonta tyhmyyttä.
 

Sudan1

Jäsen
Onhan tuota Abidia koitettu kauppailla jo useamman kuukauden, muttei ilmeisesti tunnu mies mihinkään kelpaavan.
Tuomio ihan ok, kuten myös peliesityksetkin tällä kaudella. Turhan kovaa kritiikkiä tulee jatkuvasti, kun onhan syötöt hyökkäysalueella olleet oivaltavampia kuin Perrinin tällä kaudella. Asenne (joka on parantunut kokoajan) vielä kuntoon niin ei hän ainakaan turhake ole.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Onhan tuota Abidia koitettu kauppailla jo useamman kuukauden, muttei ilmeisesti tunnu mies mihinkään kelpaavan.

Tämä nyt ei yllätä edes Juha Mietoa. Löytyykö maailmasta tarpeeksi typerää seurajohtajaa palkatakseen tuollaisen kaverin.

Nimestä päätellen kaveri on kotoisin jostain terroristien maasta. Eipä tarvitse juuri ihmetellä näitä tekoja.

e: onkin näköjään kanadasta. No, jotain terroristiverta siellä suonissa kuitenkin virtaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Mikäli Abid ottaa pelikiellosta opiksi ja vastaavanlaiset typeryydet loppuu, niin mieluusti pidän herran jengissä mukana. Tuo vähän luonnetta ja väriä tuohon jengiin, samalla herättää selvästi tunteita muissa faneissa. Ramzi (niin kuin ei Perrinkään) ei ole todellakaan ollut niin huono kuin annetaan ymmärtää. Ja minun mielestäni tuollainen mentaliteetti missä annetaan iskuja takaisinkin on JYPiin ihan tervetullutta, kunhan se ei jatkossa esiinny tällä tavalla.
Mutta mikäli Abidille näytetään ovea, korvaajaksi voisi kohta olla saatavilla vanha tuttu Pihlströmin muodossa, jos Tysonin otteet Venäjällä ei parane.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Tuomio oli kova mutta odotettukin - ja ansaittu.

Iltasanomien kolumnistilla, jota tänne oli lainattu on kuitenkin pieni asennevamma Abidia kohtaan, jos miehen näytöillä tulkitsee, että Ramzin ainoa päämäärä jäällä (hieman kärjistetysti lainaten) on vain vastustajan vahingoittaminen. Taisipa olla toinen kerta nyt miehen sm-liigauralla, kun taklasi rumasti. Enemmän mies kuitenkin on tehopisteitä tahkonnut, kuin jäällä sikaillut.

Itse odottaisin kuitenkin ja antaisin Abidille mahdollisuuden näyttää osaamistaan vielä. Kykyjä ja tahtoa miehellä on
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yllättävän moni olisi valmis antamaan Abidille vielä mahdollisuuden, mutta en mitenkään voi kuvitella miestä enää JYPin nutussa. Edesottamukset kentällä eivät yksinkertaisesti sovi hurrikaaniorganisaation imagoon tai arvoihin.

Ramzin anti joukkueelle nähtiin pääasiassa syyskaudella 2012, sen jälkeen trendi on ollut tasaisesti laskeva. Oivaltavat syötöt eivät oikeuta ulkomaanvahvistukselle maksettavaan palkkaan saati anna anteeksi ajoittaisia aivopieruja joissa ei ole mukana rahtuakaan toisten pelaajien kunnioittamista.

Kielteiset asiat tietty ajan myötä unohtuvat ja myönteiset nousevat esille, mutta itse muistan kyllä edelleen millainen turhake Abid oli viime kevään pleijareissa ja haittasi koko joukkuetta typerillä jäähyillään. Armia-episodiakaan en katsonut hyvällä silmällä, mutta kaikki ansaitsevat toisen mahdollisuuden. Syksy ei ole näyttänyt juurikaan valoa tunnelin päässä eli ei jatkoon. Tämä temppu oli kirsikka kakun päälle ja kolmatta tsäänssiä ei ammattilaiselle tarvitse antaa.

Samaan hengenvetoon tuomitsen kyllä nämä rasismilta haiskahtavat terroristikommentit ym. jotka ovat täysin turhia ja paljastavat vain kommentoijan omat typerät ennakkoluulot ja -asenteet. Pysytään asiassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös