Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 634 968
  • 13 571

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Lisätään listalle juntteudella ylpeily ja oman junttiuden häikäilemätön hyväksyminen.

Syön tämän paskan ilman minkäänlaisia adresseja, sekä pride kulkueen tapaisia mielenosoituksia. Pakko vaan niellä ja jatkaa matkaa elämässä. Eikös ne homotkin saa tulla kaapistaan ulos ja se on hyväksyttävää, jopa ihan kehotetaan? Miksi juntit ei saa? Ei tämä taidakkaan olla suvaitsevaisuuden luvattu maa.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Eihän se kiellettyä ole, ainostaan junttimaista.

Näinhän se on! Ja kyllä niitä täällä suomessa riittää ja paljon. Juntit on siitä hienoa porukkaa juurikin siksi, että asiasta ei nosteta mitään haloa. Ollaan vaan ja juntteillaan. Tietysti nämä juntteja häpeävät ovat erikseen, jotka häpeävät suomalaisia juntteja ja haluisivat muuttaa pois täältä junttilasta. Onneksi rajat on auki ja voi muuttaa sivistyksen pariin, jos oikein pahalta joistakin tuntuu tämä junttimaa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Melko jäätävää avautumista kaverin kaverin FB-seinällä:

Kävelin tänään paikasta a paikkaan b, matkalla tuli vastaan kaksi autollista Kongon mutakuonoja uusilla autoillaan. Olenko oikeasti tehnyt jotain väärin kun itse jouduin kävelemään?? Olen koska olen Suomalainen Suomessa.

Näillä mennään.

Ko. jannulta toinen linkitys. Erityisesti "keskustelu" on ns. natsikultaa. t. nimimerkki "vai oot sä rasisti jos et tykkää puurosta,hillosta suklaasta tai lakusta.".
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nyt on Eurosportilla kuultavissa junttimaisinta mitä tiedetään. 20-vuotiaiden MM-turnausta pelataan ja Meksiko-Paraguay-peliä selostaa joku juntti. Nimeä en tiedä, tuttu ääni noista kanavan jalkapalloselostuksista se on.

Selostus menee koko ajan muutenkin päin persettä mutta äsken tyyppi röyhtäisi kesken lauseen.

Toinen vaihtoehto on että selostaja on kännissä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapio Furuholm siellä taitaa olla äänessä. En ole nyt pahemmin kuullut selostusta, kun tuuletin pauhaa korvanjuuressa, mutta ehkäpä sillä on enemmänkin vaikeuksia kaasunpidättelyn kanssa. Yleensä selostaminen kuulostaa siltä, kuin se yrittäisi pidätellä saman aikaisesti pierua.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Miehellä
-pitkä tukka
-kalju
-"Lauri Marjamäki"-tukka
-lippatukka
-villatakit
-v-aukkoiset paidat
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
- Kutsua luonnollisia asioita juntiksi.
- Olla tässä ketjussa koko ajan listaamassa junttimaisia asioita.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
R-kioskilla:

"tuleeko muuta?"
-"sut"
"Olet sanonut saman vitsin jo kymmenen kertaa, se ei naurata enää"
-*höhöhööhöhö*

Ja tämänhän letkautti noin 65-vuotias mies alle parikymppiselle naismyyjälle. Häpeä omaa sukupuolta kohtaan sai uuden ulottuvuuden tätä todistaessa.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Juoda itsensä sellaiseen kuntoon, ettei kykene suoriutumaan enää mistään yksinkertaisimmastakaan asiasta. Kuten esimerkiksi kertalipun ostosta bussissa. Ensin ei löydy rahaa ja sitten, kun rahaa on löytynyt, niin heitetään toki kaikki kolikot pitkin lattioita ja mölistään perään.
Pysyisivät himassa dokaamassa, jossei mistään tule mitään, kun muutaman ottaa.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Aikuiset ihmiset jotka tietävät kokemuksesta, että kirkas viina ei sovi heille ja silti juovat sitä. Siis tiedän sellaisia kavereita jotka kirkasta juotuaan sekoavat täysin, tappelevat, aiheuttavat hengenvaarallisia tilanteita muille ja itselleen ja vajoavat alle 3-vuotiaan tasolle josta pitää huolehtia. Silti monet sankarit edelleen korkkaa sen kossupullon. Sitten jälkeen päin selitellään naureskellen "joo ei tuo kirkas viina oikein sovi mulle höhöö". Ymmärrän täysin että joskus ja varsinkin nuorena menee överiksi ja silloin tulee tavaraa "Kun olit liian humalassa" ketjuun, mutta kun nämä tietyt sankarit kirkasta juotuaan on AINA kuset ja paskat housussa, silmä mustana ja nenä poskella heräämässä jossain katuojassa. Mutta silti sitä kirkasta on vain pakko tintata. Se on junttia.

Tiedän tosin yhden kaverin joka ei juo kirkasta kun se ei sovi hänelle. Ei ollut kuulemma kiva hakata kaikkia mitä liikkuu, niin päättii olla juomatta.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Aikuiset ihmiset jotka tietävät kokemuksesta, että kirkas viina ei sovi heille ja silti juovat sitä.

Aikoinani omalla kohdalla kesti neljän kännin verran tajuta tämä. Sitten tajusin jättää tuoremehun pois kossun seasta.

Vakavasti sanoen neljät päädyt riittivät muutenkin tuon litkun haittavaikutusten tajuamiseen.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Junttimaista on juoda alkoholia sillä tavalla, ettei se mene juuri ollenkaan päähän. Nostetaan muka omaa statusta kurluttelemalla sekä huulia ja kieltä vähän kastelemalla, samalla jauhetaan paskaa jonkun tai joidenkin kanssa siitä mille se maistui. Siinä yritetään niin kovasti elvistellä "bemarilla", että se on jo todella junttia. Kyllä se on komeaa, kun mies juo yksinään perjantaisin alkuillasta yhdellä hörpyllä puolen litran Kossun. Olen nähnyt, lapsuuteni naapurustossa eräs mies ruukasi noin tehdä. Se mies kuoli noin viisi vuotta sitten. Mutta oli kyllä tosimies, aito, eikä mikään juntti bemariteeskentelijä ja ehkä jopa homo.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Mutta oli kyllä tosimies, aito, eikä mikään juntti bemariteeskentelijä ja ehkä jopa homo.
Siis oli homo vai ei?
---

Koin jonkinasteisen junttihengellisen kokemuksen tänään paikallisen kebabjuottolan terassilla. Keväällä täällä oli kaupunginosakarkelot, ja siellä poikani osallistui arvontaan, josta voitti jäätelöannoksen em. kebabmestasta. Tänään marssin lopulta hänen kanssaan lunastamaan potin, taktisesti keskellä päivää, jottei kovin täynnä olisi peraa ja ranea. Olipahan paikka, jumankauta. Ihan siisti periaatteessa, mutta tiskillä pari niin puhdasveristä Suomi-junttia, että kyllä aikamatka 90-luvun alkuun oli lähellä. No, selvitin asiani ja poika sai annoksensa. Menimme terassille sitä syömäilemään, kun oli tullessa tyhjänä ja päiväkin oli lämmin. Ilmeisesti innoitimme baarin muunkin porukan siirtymään terassille, ja niin siinä sitten vietettiin puolenkymmenen leijonakorun ja karjalalippiksen kanssa vartin verran Popedan huutaessa räkäistä rokkiaan korvan juuressa. Hassu kokemus. Enkä edes mitenkään ylimielisesti tätä kirjoita, vaan lähinnä huvittuneena siitä, kuinka junttia meno voi olla, mutta jengi vain nauttii siitä.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Aikuiset ihmiset jotka tietävät kokemuksesta, että kirkas viina ei sovi heille ja silti juovat sitä.

Löytyipä yksi asia josta ei saa juntin leimaa.

Kirkkaan juominen loppui aikoinaan ihan siitä syystä, kun ei enää jaksanut kuunnella mihin lipputankoon on tullut milloinkin kiivettyä.

En tiedä onko viisasten juoma, mutta voi sitä ilman jälkivitutustakin ottaa.
 

Nick Neim

Jäsen
Aikuiset ihmiset jotka tietävät kokemuksesta, että kirkas viina ei sovi heille ja silti juovat sitä.

Tähän ryhmään tulee kyllä kuuluttua, myönnetään.

Omaa pulloa en ole ostanut varmaankaan vuoteen, enkä alkunousuissa suostu kirkasta juomaan, vaikka kuinka tarjotaan. Tarpeeksi kuitenkin kun on olutta litkitty, niin jostain pitää saada terävää, jotta saadaan pää enemmän sekaisin. Onneksi näin ei kuitenkaan aina. Eikä asiaa paranna nämä oikein mukavat ystävät, jotka viimeksi esimerkiksi juhannuksena käytännössä kaatoivat väkevän kurkkuun.. Ja oma tyhmä pää suostuu siihen.

Varsinkin jos on useamman viikonlopun juomatta ja ottaa väkeviä, on jälki kyllä tuhoisaa. Niin itselle kuin muillekin.

E: Tai no niin, aikuinen ja aikuinen. En kyllä osaa pitää vieläkään itseäni aikuisena, kun suht nuoria tässä ollaan. Nuori aikuinen pikemminkin.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Löytyipä yksi asia josta ei saa juntin leimaa.

Kirkkaan juominen loppui aikoinaan ihan siitä syystä, kun ei enää jaksanut kuunnella mihin lipputankoon on tullut milloinkin kiivettyä.

En tiedä onko viisasten juoma, mutta voi sitä ilman jälkivitutustakin ottaa.

Se viisaus piilee siinä juodussa määrässä.

Minä en nykyisin juo kauheasti muuta kuin väkevämpiä juomia, biisoninruohovodkasta alkaen. Se on minulle paljon parempi ja käyttäjäystävällisempi ratkaisu, sillä kauheat oksennuskrapulat ovat pääosin tiessään ja viinapaukut ovat muutenkin helpompia nautittavaksi kuin yletön kevyiden juomien lipittely.

Mutta en tinttaa koko pulloa tai edes puolta pulloa. Muutama paukku riittää, ja siihen päälle muutama lisää poikkeustapauksissa, mutta siinäpä se.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Se viisaus piilee siinä juodussa määrässä.

No perkele, siinäkö se piili?

En ole jäänyt kumminkaan kaipaamaan vaikka tuli kirkkailla sanottua ei. Ehkä harkitsematonta.

Ihan sama kuinka monta sormea minulle osoittaa muuta, kokemus on osoittanut jotta oluilla ne parhaat bileet lähtee.

Muita en ala opettamaan.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minä en ole viinapulloa ostanut varmaan 5v ja tämän viiden vuoden aikana olen juonut teräviä ainoastaan baarissa jota sitäkään kyllä ei pitäisi tehdä, mutta välillä lipsuu valkovenäläisen linjalle. Onneksi kuitenkin niitä menee baarissa vain jokunen ja onneksi en ole viimeiseen 2,5v ollut baarissa kuin kaksi kertaa joten vähiin on mennyt viinan kanssa läträäminen. Syy lopettamiseen oli se kun se ei vaan käynyt mulle, koska niin mittava määrä typeryyksiä tullut tehtyä viinapäissään, että vankilan portit ei ole kaukana olleet. Taisi silloin loppua viinaralli kun kaksi ehdonalaista päällekkäin niin jopa meikäläinen tajusi homman nimen viime hetkillä. Paljon on palanut rahaa turhuuksiin ja niitä kitkerimpiä oppirahoja makseltu pitkin hampain. Rahoittumaan päin tässä kuitenkin ollaan menty jo tämä vuosikymmen. Samaa tosin ei voi sanoa kaveripiiristä noin yleisesti ottaen, harmittaa ihan se itsensä tuhoaminen oman ja muiden kustannuksilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös