URHOtv, siellä se lätkä on...

  • 3 635 396
  • 11 960

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Samoin Veikkauksen kautta Blues - Kärpät.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sain päivän naurut kun menin Urhon sivuille ja sarjakorttien päällä lukee "loppuunmyyty". Kukakohan niilläkin tekee markkinointia ja kenen saamarin neron ideana ollut että tollasen mainoksen tekevät.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Aivan on viturasta tämän Blue - Kärpät -pelin yhteys. Ei tule seuraamisesta yhtään mitään. Radio päälle. Kyllähän tämä (kausikortti) on aivan varmasti ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun ostin Urhotv:ltä yhtään mitään. Täyttä kusetusta koko touhu.
 

Irtolapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Niämise Ville, Gill,Forss ja Pospisil
Voi nyt jumalauta. Toista kertaa elämässä rahaa Urholle ja menipä taas puikkoihin.

Vitun urpo SAATANA!!!!! Kolme minuuttia peliä pelattu ja kuva liikahtanut kolme kertaa... onneks tää saatan mikkihiiri paska loppuu.... VITTU
 

Wristlock

Jäsen
HPK-TPS, Welho 110M, tökstökstöks. Syys-joulukuu kaikki katsomani Kerho matsit (toistakymmentä) toimi kuin unelma ja nyt pelkkää tökstökstökstöks. "Ja Tuomas Vänttinen iskee" töks jumi..
 

petete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Urhon pelisuorituksista voisi sanoa, että alkukausi meni penkin alle. Sitten oli parikymmentä hyvää peliä ja nyt viimeiset 10 kierrosta peli on ollut koko ajan sekaisin.

Ei tule tätä puljua ikävä.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Tämä on uskomatonta silmäänkusemista ja suuhunpaskomista. Ei vittu mitä paskaa. Hah, koko kausi samaa viallisen tuotteen myyntiä. Ihan törkeää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös