Josef Straka Lukkoon

  • 222 038
  • 891

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Tampereen Kärppä kirjoitti:
oma listani voisi olla: pillua, rahaa, menomestoja ja aktiviteetteja.

Kahta ensimmäistä sieltä eittämättä löytyy ja varmasti enemmän kuin ukkomies voi ikinä ymmärtää, mutta nuo kaksi viimeistä saattaa ollakin sitten vähän hiljaisempaa.

Venäjänmaalla käyneenä voi rehellisesti sanoa, että on siellä eläminen aika erilaista kuin Raumalla... Raumalla moni sentään puhuu englantia, Venäjällä ei, joten aika yksinäistä voi tulla.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jan Koller kirjoitti:
Raumalla moni sentään puhuu englantia, Venäjällä ei, joten aika yksinäistä voi tulla.
Tuo on kyllä totta. Itse totesin sen konkreettisesti äskettäin Kiinassa käytyäni. Sama homma siellä, että murto-osa vain puhuu englantia ja nekin jotka puhuvat, puhuvat sitä huonosti. Kiinassa on vielä lisäksi nuo merkit, joista ei kaikki paikallisetkaan tajua pyhää pölläystä. Kaippa se Josef on asiat funtsinu loppuun asti kun tuonne kerran lähti. Kokemuksena varmasti mielenkiintoinen, Venäjäkin kun kulttuurillisesti on hieman erilainen paikka kuin Keski-Eurooppa tai Pohjoismaat.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Minun veikkaukseni on se, että jos peli kulkee huonosti Venäjällä, Straka kyllä löytää uuden paikan joulun maissa. Siihen taas en jaksa uskoa, että hän Raumalle siltikään palaisi.

Venäjä on soittautunut monille pelaajille hankalaksi juuri olosuhteiden ja kaukalon ulkopuolisten seikkojen takia. Se taas vaikuttaa pelaamiseen, vaikka liiga kuinka kovatasoinen olisikin. Venäjän liigasta löytyy taitoa niin paljon, että Straka ei saa Suomessa saanutta huomiota osakseen ollenkaan samalla tavalla. Ja se saattaa syödä miestä.

No, tsemppiä sinne. Katellaan mikä tilanne on jouluna, voi olla että olin ihan väärässä.
 
Suosikkijoukkue
RL, CC, MS, SB-A, MN, CO, GL, ST,HG, BG
Tampereen Kärppä kirjoitti:
Myös menomestoja ja aktiviteetteja on taatusti enemmän kuin Raumalla. Pakkohan niiden kolmensadantuhannen ryssän on jotain puuhastella, ei he siellä muuten asuisi. Toisaalta itse olen käynyt tasan kerran Raumalla ja oli niin kuppasen olonen pikku kyläpahainen että ei ole ainakaan vielä tullut ikävä.

Jos Tsekit viihtyvät Oulussa, joka on kuitenkin suomijunttien ykkösmesta, eiköhän ne viihdy missä tahansa.

Onnea Strakalle ensi kaudella, eiköhän jälki tule olemaan hienoa.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
Miten muistan lukeneeni jostain jonkun maininneen, että Straka olisi ottanut edellisiin Lukko-vuosiinsa nähden aika rutkasti lisää painoa?

Jotenkin tulee vähän sellainen olo, että siellä on nyt lockoutin päättymisen myötä käyty Vanhatalon ja kumppanien kanssa epätoivoisesti vanhojen pelaajien listaa läpi ja huomattu Strakan olevan vapaana. Noh, ehkäpä olen väärässä ja mies on entisessä vireessään.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Miten muistan lukeneeni jostain jonkun maininneen, että Straka olisi ottanut edellisiin Lukko-vuosiinsa nähden aika rutkasti lisää painoa?

Valokuvat ja KHL:n sivuilta löytyneet tiedot kertovat kyllä kaiken...
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja mikäli he kuitenkin saavat kassin, läski-Straka vaihdetaan luukulle.

Vissiin ei ole ihan parhaassa kunnossa, mutta jotain uutta verta tuonne on tanskalaisten tilalle saatava. Tästä pelaajasta nyt on ainakin sitä aiempaa kokemusta.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jaahas. No eipä niitä pelaajia ole saatavilla varmaan helpolla tällä hetkellä.
Joten tervetuloa takaisin Raumalle. Saadaanpahan samalla rahalla xl kokoa. Toki myös kiekollista taitoa tulee lisää. Vielä on aikaa laittaa itseään kuntoon loppukevääksi.

Edit lumia typo
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jahas, vai nyt se kauan odotettu paluu sitten tapahtuu. Huikea pelimies parhaimmillaan mutta kyllä tuo miehen leukojen määrä vähän hirvittää, että näinköhän pysyy enää liigavauhdissa.

Mutta joka tapauksessa tervetuloa takaisin ja toivotaan parasta että nähdään se sama vanha Straka.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Yllatys. Mutta sikses hyva, etta heti reagoidaan. Suoraan loppukauden kattava sopimus. Paluulippua ei ole. Eihan tassa mitaan, jos kaveri olisi samassa kunnossa kuin viimeksi Lukossa. Jaadaan kuulolle. Ja odotetaan seuraavaa janista hatusta.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Ensimmäinen reaktio oli että taas on aprillipäivä, varsinkin kun muistaa nämä "viimeisimmät" valokuvat kaverista. Noh kattellaan. Jos taidot on tallella niin ei ole hätäpäivää vaikka luistelussa antaakin vähän tasoitusta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
No nopeastipa Lukko reagoi juuttien lähtöön ja haaviin tarttui heti vanha tuttu kettu. Muistanko väärin vai oliko jossain Strakan elopainoksi ilmoitettu nykyään 105kg? Jos näin on niin alkaa olla Porin Matin kanssa samoissa lukemissa, joka ei pienemmälle hyökkääjälle ole välttämättä mairitteleva asia...
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Pelirakentajaa tarvitaan aina ja siihen Straka sopii, vaikka omistaisi seitsemän leukaa.

Alivoimapelaajat ja ne jotka polkevat pitkiä pystysyöttöjä kiinni ovat sitten erikseen.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hieno mies ja varmasti tuo YV:lle juonikkuutta, jos ei muuta. Ottaa kannattajat myös huomioon: Lukkoilu - YouTube (linkki vie Youtubeen, jossa Straka-show ässät-matsin jälkeen)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onpa ainakin tuttu mies, ja muistot hänestä ovat erittäin hyviä. Mutta yllättäen tämä kyllä tuli. Eikä tartte neuvolaan viedä punnittavaksi, jos tiedot paikkansa pitävät että Joose olisi päässyt oikein miehen mittoihin.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Asiantuntijapiireissähän se tiedettiin jo alkuillasta, että tänään Lukkoon sainataan uusi pelaaja. Viittaan tietenkin Rajalan "emme höntyile" -kommenttiin, joka luonnollisestikin tarkoitti sitä, että parin tunnin sisällä on tiedoitettavaa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eipä siinä kauaa kestänyt kun ensimmäinen korvaaja tuli. Huvittavaa nämä Lukon johdon kommentit: "Ei höntyillä" tai "joukkueen sisältä löytyy uusia ratkaisijoita" "annetaan mahdollisuus näyttää". Todellisuussa on kova paniikki ja nyt saatiin ensimmäinen kokenut palkkaratsu sisään. Eiköhän lisää ole luvassa.

Hankinta sopii hyvin Lukon nykyiseen profiiliin. 34-vuotias urallaan laskusuunnassa oleva peluri. Näitä jo riittääkin joukkueessa, ei ainakaan tulevaisuuteen panosteta, no strategia on tämä, ei auta valittaa. Itse kuitenkin toivoisin joukkueeseen erilaisen profiilin miehiä, eli nuoria ja kehittyviäkin pelaajia. Taitaa Lukon pelaajien keski-ikä olla jo kohta liigan kovin?

Elopainoa ja leukaa tule kertaheitolla joukkueeseen ainakin lisää. Taidot ovat toki kovat, kuten palkkakin. Saa nähdä miten mies sopeutuu RD:n joukkueeseen. Straka ei ainakaan ole mikään robottikiekon pelaaja, joten mies saa varmaan pelata omalla tyylillään. SM-liigassa täytyy luistimen liikkua ja tämä ainakin minua epäilyttää. Tässä vaiheessa kautta on enää myöhäistä kuntouttaa miestä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Straka-Azevedo yhteen ehdottomasti. Kummallakin kiekollista taitoa enemmän kuin muulla hyökkäyskalustolla yhteensä (jos Ilomäkeä ei lasketa mukaan). Voisi saada Azevedon pelihuumorin kohdilleen ja laitureista kuitenkin pulaa enemmän kuin senttereistä.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Niin hienot muistot Joosepista on etta taytyy nyt antaa miehelle ihan oikeasti mahdollisuus nayttaa jaalla. Muistatte kai etta tama jannu oli ehka Bodkerin ja Riihijarven jalkeen se paras lukossa pelannut hyokkaaja.

Straka on huikean taitava pelaaja, itsekin pelkaan pahinta kun tuota massaa on saanut niin pirusti mutta toisaalta on se kuitenkin pelannut KHL:ssa lahes tuossa painossa useamman kauden, menestyksekkaasti.


Varmasti sanoin etta tervetuloa takaisin koska vaan kun Josef lahti, joten nyt on paikka sanoa etta tervetuloa takaisin.
 

JaaraMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
RaLu, Winnipeg Jets
Vai että tällänen vahvistus. Vähän varauksella odotan mitä tuleman pitää kun noita kuvia katsoo. No mutta toivottavasti jatkaa siitä mihin viimeksi jäi.

Hymyilyttää kyllä noi toimiston kommentit että ketään ei olla heti hankkimassa ja pari tunnin jälkeen julkastaan jo sopimus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös