Tyler Redenbach HIFK:hon

  • 249 913
  • 787

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Hieman outo ajoitus, jotenkin luonnollisempaa olisi ollut potkia pois kun Perrault on takaisin.

Miten niin? Mistä mekään täällä tiedetään mitä sisällä tapahtuu? Niin, ei mistään.

Me ollaan vaan niin saatanan hätäisiä kaikissa asioissa kun vituttaa ja juoppoisä nostaa päätään tai jopa tulee uskoon (HMV)! Kyllä siellä töitä tehdään eikä nautita Country Club-meiningistä ihan joka hetki.

(ja avautuminen ei ollut suunnattu BB #42:lle hlökohtaisesti)
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Miten niin? Mistä mekään täällä tiedetään mitä sisällä tapahtuu? Niin, ei mistään.

Niin ihan totta, syynähän voi olla vaikka pitkäksi venähtänyt vierailu Namussa tms.
Ulkopuolelta silti näyttää jotenkin omituiselta ettei maltettu pitää paria peliä vielä mukana kunnes Perrault on takas...
Tietysti voi olla että sieltä on tulossa joku NHL apu, koodinimellä OJ.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika epistä tuolla lailla kengitellä. Tyler on kuitenkin varmaan ihan mukava mies ja nyt sillä ei ole mitään tekemistä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos ei muita löydy, niin vaikka Piparia sisään. :-)

Toivottavasti Pipari on ihan viimeisenä sillä listalla, josta sentterin paikkoja jaetaan. On lähes yhtä surullinen hahmo, kuin Redenbach. Eiköhän Granlund ja Nykopp nyt ainakin ole edellä. Lisäksi Perrault palaa kohta, joten ulkomaalaiskiintiökin on täynnä. HIFK ei voi p-amerikkalaisia hankkia, ellei Klubertanzia ulosteta.

Redenbach kyllä alitti kaikki rimat. Itse sanoin, että ei mitään käyttöä, mutta en silti uskonut hänen olevan ihan noin ponneton. Itse odotin vaisuista otteista huolimatta jonkunlaista pistetahtia heikompia vastustajia vastaan. Nybondas ei ilmeisesti kauhean tarkkan viime kauden pelejä katsellut, sillä olihan merkit tähän ilmassa. Toisaalta myös Redenbach olisi voinut paremman valmennuksen alaisuudessa jopa jollain tasolla onnistua. Redenbachilla on kuitenkin ihan kohtalainen pelikäsitys ja osaa antaa hyviä syöttöjä. Puutteet kamppailupelaamisessa ja röykeydessä kuitenkin korostuvat liikaa. Tekisi SM-liigassa ihan mukavat tehot esimerkiski HPK:ssa, mutta silti olematta joukkueelleen mitenkään erityisen tärkeä pelaaja.
 

Fordél

Jäsen
Täysin oikea ratkaisu ja mielestäni ajankohtakin oli ihan ok. Uskon, että vaikka Redenbachia ei korvattaisi millään kovalla nimellä, HIFK:n pelaamisen tasoon ei tule ainakaan negatiivista kehitystä. Nyt vaikka MaG kakkoskentän sentteriksi jos Perrault ei ole vielä käytettävissä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei jää ikävä. Outoa, että sama nöhvelö piti palkata kaksi kertaa peräkkäin ja vielä jopa kahtena peräkkäisenä kautena. Jos vielä palkkaat Redenbachin yhden kerran lisää joskus tulevaisuudessa Tom Nybondas, niin se ei ole enää sattumaa, eikä yhteensattumaa, vaan oikeaa kyvyttömyyttä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jo oli vittu aikakin. Meillä on tällä hetkellä varmasti neljä parempaa sentteriä, jos Makke lasketaan sentteriksi niin viisi ( Eriksson, Töykkälä, Liivik, Nykopp ja Makke ) ja Kun Perrault palaa niin todennäköisesti ja toivottavasti kuusi. Mielummin olisin aina Reden tilalla nähnyt Nykopin tai Maken pelaamassa.

Kiitos ja morjens!
 

SailingFun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC(#12), U20 Mestis, Heiskanen
Vähän ristiriitaiset tunteet

Mielestäni Reidari ei pelaanut nin huonosti. loka-marraskuun harmaissa peleissä hän oli oikeastaan ainoa pelaaja joka pystyi tuomaan kiekon hallitusti siniviivan yli ja pyrki määrätietoisesti viemään kiekkoa suoraan maalille. Tämä sitten saattoi olla se miksi hänet hyllytettiin, ei ollut pelisuunnitelman mukaista kiekkoa(kiekko päätyyn ja kulmassa pyörimistä).
Hän joutui siis pelitavan hampaisiin. Muttta nyt meiltä puuttuu centtereitä ja aloittajia.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Totta, SM-liigan top-5 aloittaja lähti. HIFK:lla on enää yksi kaveri, jonka voi laittaa tiukassa paikassa aloittamaan ja se on Eriksson. Tulee kiireisiä iltoja ruottalaisella, kun joutuu ottamaan kaikki omanpään aloitukset.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hyvä kun lähti. Hänen aloittajakykynsä on pieni detalji. Kannattaa katsoa paljonko bojoja joukkue on saanut hänen 0+0 -kautensa aikana. Mulla ei tule millään osa-alueella ikävä Retiisiä. Ja kyllä - alkukausi oli ihan lupaava, mutta loppu täyttä skeidaa höystettynä iloisella ravintolaelämällä. Itävallan kakkosesta olet sinä tullut, Itävallan kakkoseen pitää sinun jälleen tuleman. Aamen.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Olkoon vaikka kuinka hyvä aloittaja, ei riitä niin ei riitä. Uskon potkujen herättelevän muutakin joukkuetta. Ja henkilökohtaisellakin tasolla tästä tuli kelpo fiilis kun joutuu toteamaan, että IFK:ssa reagoidaan sittenkin. Kiitos ja näkemiin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lillukanvarsi isossa kuvassa tuo aloitustilasto, näinhän se on. Vielä olisi hyvä saada myös joku virallinen tiedote asiasta. Nythän ainoastaan maikkari on tästä asiasta uutisoinut, joten hiukan kuitenkin vielä haiskahtaa...

Ja joukkue on saanut yhtä paljon pisteitä myös Luttisen 0+0 kaudella, joka on jo 9 ottelun mittainen, seuraavaksi kenkää sille? En siis ole Reden potkuja vastaan millään muotoa, mutta tuuletusta olisi syytä tehdä sitten kunnolla, ja Luttinen ei auta joukkuetta millään tavalla.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Niin, eikös Redenbachin pitänyt alunperinkin olla vain Perraultin stuntti, joten eiköhän 1+1 ole edelleenkin lentokone?
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervemenoa, kiitos panoksestasi, mutta se ei riittänyt tälläkään kertaa. Tuli joku tilalle tai ei niin olen tyytyväinen. Tyllerö oli lopulta täysin tyhjä arpa ja aloittajantaidot ei tässä riittävästi paina. Olihan muuan PW:kin timanttinen aloittaja pukukoppiosaamisensa lisäksi.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Luttinen ei auta joukkuetta millään tavalla.

Sokea ristiretkesi tiettyjä pelaajia kohtaan on ihailtavan idealistista, mutta tästä olen nyt eri mieltä. Redenbach on tyyliltään sellainen pelaaja, että ilman pisteitä kontribuutio jengille on nolla. Sama koskee myös Somervuorta ja maalintekoa.

Luttinen puolestaan raataa alivoimalla ja on ainoa(!) pelaaja ylivoimissamme, joka menee maskipelaajaksi. Tämä on poikinut maaleja ajoittain, joten vaikkei Luttinen niistä ole pisteitä saanutkaan, on ollut vahvasti vaikuttamassa syntyyn. Luttinen on ollut itsellenikin suuren suuri pettymys tällä kaudella, mutta kyseessä on kuitenkin vahva kulmapelaaja ja maalinedussäkki, joka auttaa omalla panoksellaan jengiä illasta toiseen.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tiedote: Redenbach. Tätä ei ole vielä HIFK:n toimesta julkistettu. Painaa kuitenkin ykkösketjussa Kalpaa vastaan huomenna. Laidoilla Luttinen ja Kuhta.
 

2Six

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ai kuinka hieno uutinen! Voi taas jopa HARKITA hallille menoa kun ei tuo ringettesurffari ole aiheuttamassa oksennusreaktioita (menee kalliit Koffit väärää kautta viemäriin).

Nythän on ilmeisesti jopa toivoa että tulisi joku oikea ykkössentteri. Joëlhan ei sitä tonttia taida kummiskaan täyttää (lock-outin jatkuessa). x-Joël-Jocke-Tykki nelikolla kai pitäis jo senttereiden osalta tässä sarjassa olla kilpailukykyinen.

Sitten tartteis enää laitureiden herätä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Luttinen on ollut itsellenikin suuren suuri pettymys tällä kaudella, mutta kyseessä on kuitenkin vahva kulmapelaaja ja maalinedussäkki, joka auttaa omalla panoksellaan jengiä illasta toiseen.

Olen samaa mieltä, eikä muutenkaan voida verrata 1/2 -sentteriä ja laitahyökkääjää. Joukkue on aivan kusessa, jos sen sentteripeli ei toimi ja kyllä meiltä sai Hirsokin lähteä pelipaikkansa johdosta. Ryybenschakel on ollut aivan alta arvostelun ja kuten Gags toteaa, Perraultin paluu on lähellä. Järkisyyt puoltavat Tyllerön lähtöä. Jos taas ruvettaisiin kenkäämään vaisusti pelanneita laitureitakin, niin kokoonpanoon tulisi aika paljon paikkailtavaa: Kuhta, Luttinen, Peltonen, MaG...itse asiassa lähes kaikki 1-2 -ketjujen laiturit.

Luttinen on siis pelannut alta odotusten, tästä ei kahta sanaa kuitenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Huikeaa kautta eletään. Muut seurat värväilevät NHL-staroja ja me potkitaan pihalle ykkössentteri, joka kävi jo viime kaudella floppaamassa, mutta sai uuden mahdollisuuden. Seuraavana jonossa Perrault, jonka onnistumisesta ei mitään takeita, varsinkin kun kaveri ollut viime kuukaudet polvi solmussa. Miten tämä voi olla mahdollista?
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Niin, eikös Redenbachin pitänyt alunperinkin olla vain Perraultin stuntti, joten eiköhän 1+1 ole edelleenkin lentokone?

Jos Rede olisi jatkanut alkukauden tahtiin ja painaisi kultakypärässä illasta toiseen, niin 1+1 tuskin olisi mikään liikennöintiväline. Ei kai näitä tarinoita ihan noin tarkasti ole käsikirjoitettu?

Huikeaa kautta eletään. Muut seurat värväilevät NHL-staroja ja me potkitaan pihalle ykkössentteri, joka kävi jo viime kaudella floppaamassa, mutta sai uuden mahdollisuuden.

Muut ehkä värväilevät ties mitä staroja, mutta jostain syystä en osaa esim. TPS:n suuntaan olla yhtään kateellinen. IFK:n peli on sekaisin, TPS on kusessa, syvällä.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
Huikeaa kautta eletään. Muut seurat värväilevät NHL-staroja ja me potkitaan pihalle ykkössentteri, joka kävi jo viime kaudella floppaamassa, mutta sai uuden mahdollisuuden.

Sinänsä ihmeellinen hankinta ykkössentteriksi, kun oli viime kaudella sentterihierarkiassa vasta kolmonen, edellä MiG ja PW.
Vähän vastaava hankinta kuin JYPin kolmossentteri Hauhtonen aikoinaan, tosin ei yhtä hyvällä tuloksella.
 
Viimeksi muokattu:

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Huikeaa kautta eletään. Muut seurat värväilevät NHL-staroja ja me potkitaan pihalle ykkössentteri, joka kävi jo viime kaudella floppaamassa, mutta sai uuden mahdollisuuden. Seuraavana jonossa Perrault, jonka onnistumisesta ei mitään takeita, varsinkin kun kaveri ollut viime kuukaudet polvi solmussa. Miten tämä voi olla mahdollista?

Eihän sitä ykkössentteriksi missään vaiheessa hommattukaan.

Vaan laajentamaan loukkaantumisista kärsivää sentteriosastoa.

Missä epäonnistui ja sai potkut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös