Kuinka helposti pääsit kirjoittamaan Jatkoaikaan?

  • 8 818
  • 55

Montako yritystä vaati?

  • Ensimmäinen kerta riitti

    Ääniä: 173 70,0%
  • Vaati kaksi yritystä

    Ääniä: 54 21,9%
  • Kolmas kerta toden sanoi

    Ääniä: 16 6,5%
  • Pääsin leikkiin mukaan vasta neljännellä tai useammalla yrittämällä

    Ääniä: 4 1,6%

  • Äänestäjiä
    247

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Kuinka helposti pääsit kirjoittamaan Jatkoajan keskustelufoorumille?

Taisi vaatia kaksi hakemusta, ennen kuin minut hyväksyttiin. Ensimmäisen taisin tehdä joskus 2007 tai 2008 eri nimimerkillä, mutta silloin vielä ei minua kelpuutettu mukaan jääkiekkoeliittiin. Siinä sitten rauhassa odottelin, mutta lopulta iski pakonomainen tarve päästä keskustelemaan lätkästä, ja tein uuden yrityksen tammikuussa 2009.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Ensimmäisellä kerralla pääsin sisään. Kesti tosin aika kauan ennen kuin rohkenin ensimmäisen viestin kirjoittaa.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minäkin pääsin ensiyrittämällä ineen. Jos en väärin muista, niin päivällä tein hakemuksen ja samana ilta hyväksyttiin aatelistoon. Tai sitten se oli seuraava päivä, en ihan tarkkaan muista kun siitä jo jotain 7 vuotta aikaa.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
2008 itse muistaakseni sain ekalla yrityksellä. En oo ihan varma, mutta jotenkin sellainen muistikuva on, että onnistuin heti ekalla. Luin itse varmaan pari vuotta palstaa ennen kuin hommasin tunnukset, joten pitkään täällä on tullut jo notkuttua.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tulihan tuota luettua pitkään ja pitkään, kunnes lopulta en malttanut olla pyytämättä kirjoitusoikeuksia. Näemmä 2003 SM-Liigan playoffien aikana tuli ängettyä jonoon muiden halukkaiden kirjoittajien kanssa. Sittemmin on käynyt kyllä kirjoitusoikeuksien kanssa tiukillakin, mutta sisään pääsin ykkösellä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo itsekin vuoden puoltoista lueskelin vain ja sitten päätin yrittää saada tunnuksia. Muistaakseni mainitsin hakemuksessakin, että olen seuraillut näitä sivuja jo pitkään jne.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ensimmäisellä yrittämällä täälläkin. Rustasin nopeasti jonkinnäköisen hakemuksen, joka hyväksyttiin sitten parin viikon kuluttua rekisteröinnistä. Vuosi on nyt tullut täyteen.

Edit: rekisteröintipäivä 3.7. ja hyväksyttiin palstalle elokuussa. Että kyllä siinä moderaattoreilla kuukausi kesti.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Muistan, kun kuumotti perkeleesti päästä vastaamaan SM-liigaketjuissa puusilmille jo vuonna 2002, mutta hakemus oli ensin liian lyhyt, siihen pyydettiin lisätietoja. Annoin lisätiedot, mutta hakemukseni katosi vissiin moderaattoreilta. Sain tunnukset viimein syyskuussa 2003 yli vuoden odottelun jälkeen.

Ensimmäiset viestit kirjoitin kyllä kädet täristen, aika paskoja ne olivatkin. Seuraan edelleen hyvin tiiviisti jääkiekkoa, mutta palstan kiekkopuolelle kirjoittaminen on nykyään vaikeaa, koska siellä vaikuttaa aivan erilainen kirjoituskulttuuri kuin täällä jäsennellyssä ja erinomaisen luettavassa vapaassa keskustelussa. Ennen kirjoitin kiekko-osastolle paljonkin. Ehkäpä taas tänä syksynä. Viime syksynä, kun odottelin tohkeissani kauden alkua, sain kirjoituskiellon modegaten yhteydessä. Tietämättäni edes mistä hyvästä. Selvisi se kyllä jälkeenpäin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Kyllä se kaksi yritystä vaati. Jännintä on se, että käytin toisella kertaa täysin samaa tarinaa kuin ensimmäisellä, mutta muutin suosikkijoukkueekseni SaiPan. Läpi meni.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kaksi yritystä vaati, ihan omaa löysyyttä. Ensimmäisessä yritelmässä oli 2-3 lausetta, jälkimmäisessä ehkä 20. Ei siinäkään mitään elämää suurempaa ollut mutta pikkuisen menin itseeni ja mietin MIKSI; samaa tulee kyllä mietittyä päivittäin edelleen.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Enpä minäkään päässyt ekalla kerralla läpi. Oli kuulemma liian lyhyet perustelut, joista ei käynyt ilmi hakijan kirjallinen ilmaisutaito vielä riittävän selvästi.

Mielenkiintoista oli ettei hylätystä ensiyrityksestä ilmoitettu mitenkään. Sitten kyselin perään ja vastauksen saatuani muotoilin asiani hieman monisanaisemmassa muodossa. Oikeudet ilmaantuivat tämän jälkeen jo käden käänteessä. Että kiitokset vaan näin takajalkaan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kerroin hakemuksessani, että työskentelen Taffelin tehtailla Etelä-Amerikassa. Luonnollisesti mainitsin, että lempiruokaani ovat kaikenlaiset perunaruoat ja kerroin hakemuksessani eri reseptejä, joilla perunat saa mahdollisimman maukkaiksi, vaikka tokihan peruna (Solanum tuberosum) sinänsä jo on hyvin maukas ruoka. Mainitsin myös kehitteleväni hyönteismyrkkyä erityisesti koloradonkuoriaisten ja peruna-ankeroisten pään menoksi.

Ensimmäisellä yrittämällä pääsin kirjoitusoikeuden haltijaksi.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmas kerta toden sanoi. Suorastaan vitutti kun kaksi ekaa kerta hakemus hylättiin, tai siihen jätettiin vastaamatta. Hakemukset oli kaikin puolin täydellisiä ja ajattelin että tunnusten hyväksyminen on vain ajan kysymys. Paskan vitut. Lopulta sitten kolmannella yrittämällä nuolin modejen persettä ihan kunnolla ja johan herähti tunnukset parin tunnin sisään.

E: Niin ja vaihdoin myös suosikkijoukkueen. HIFK:n kannattajana ei tuntunut pääsevän millään sisään.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Pääsin ekalla hakemuksella sisään, mutta kovin kauaa ei tarvinut kirjoitella, kunnes modeilta tuli viestiä, että skarppaahan poika vähäsen. Kerroin hieman duunistani ja siitä miten tämä ehkä hivenen liippaisi sitä. Lirkuttelin että olisi niin kiva päästä foorumille ja vakuuttelin, että osaan käyttäytyä. Täällä sitä sitten ollaan! :)
 

Molkke

Jäsen
Ensimmäisellä yrityksellä napsahti suoraan. Kerroin taustoistani ja muistan, että panostin erityisesti sanavalintoihin, että erottuisin useiden hakijoiden joukosta saadakseni tunnukset. Viestejä tullut kirjoitettua kuitenkin aika harvakseltaan, jääkiekkopuolella esiinnyn harvemmin vähäisen live-otteluiden määrän vuoksi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä mä ihan ensimmäisellä hakemuksella sisään pääsin. En nyt muista mitä siihen hakemukseen omaksi edukseni valehtelin kun siitä on jo 11,5 vuotta aikaa, mutta sen muistan että homma tapahtui varsin nopeasti. Joskus alkuillasta hakemuksen väsäsin ja samana iltana tuli myös paluupostissa sisäänkutsu.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Ekalla pääsin sisään enkä ihan aina vieläkään ymmärrä miksi. Paljon on jargonia jauhettu. Lokakuussa tulee 10 vuotta täyteen. Ei muistaakseni hirmuisen paljon tarvinnut töitä tehdä, jotta oikeudet sai.
Eri nimimerkillä aloitin eli olen oikeuteni vaihtaa nimimerkkiä käyttänyt.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Helppoa se oli aikanaan, kun Kiekkopesästä luki, että Jatkoaika on kehitteillä. Sitten vaan hihkaisu, että "mulle ja tunnukset" niin tammikuussa 2001(?) oli maailma avoinna.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Helppoa se oli aikanaan, kun Kiekkopesästä luki, että Jatkoaika on kehitteillä. Sitten vaan hihkaisu, että "mulle ja tunnukset" niin tammikuussa 2001(?) oli maailma avoinna.

19.03.2001, katsoin sinun profiilistasi.

Olen muuten monesti ollut vähän kateellinen näille jo vuonna 2001 rekisteröityneille veteraaneille. Varsinkin oman kirjoitushistoriani alkuaikoina kunnioitin syvästi - kunnioitan tietenkin edelleen - jo tunnukset ansainneita kirjoittajia. Kunnioitin pelkoon asti, että miten noviisille käy, uskaltaako ollenkaan kirjoittaa. Sain muutaman paimensähköpostin modeilta alussa minäkin, kun piti hakemalla hakea kirjoitettavaa ja paskaahan silloin syntyy.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Mainitsin olevani loistava kirjoittaja, joka on lukenut Jatkista jokusen vuoden ja haluaisi päästä kirjoittelemaan varsinkin Sportin ketjuihin. Heti ekalla sisään.

Tästäkin kohta viisi vuotta aikaa...
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Vaatimattomana ihmisenä kirjoitin hakemuksessani, että olen kirjoittamisen ammattilainen ja jääkiekon asiantuntija. Hyväksyntä tuli heti. Syytä en tiedä.
 
Ensimmäisellä yrittämällä sisään, notta portit vain kolisi. Muutaman virkkeen mittaisessa "hakemuksessani" lupasin nostaa palstan olematonta tasoa ja kirjoittaa aktiivisesti, asiallisesti ja asiantuntevasti jääkiekosta. Taisin mainostaa muutenkin olevani ihan vitun kova jätkä ja ikääkin varmasti hyvän matkaa kolmatta kymmentä. Hölmöt uskoivat ja täällä ollaan. Olen sittemmin huomannut, ettei mulla oikeestaan mitään tähdellistä sanottavaa olekaan ollut. Ikinä.

Missähän vaiheessa tuo hakemuksilla karsiminen on lopetettu? Vuonna '07 siis nollahakemuksella sisään parissa viikossa.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
19.03.2001, katsoin sinun profiilistasi.

Itsehän pilkunviilaamisen aloitit, joten viiltaan takaisin. Jatkoaika aloitti kyllä muistaakseni tammikuussa mutta sitten tuli jotain muutoksia vielä ja 19.03.2001 on aikaisin rekisteröitymispäivä mikä on.

Itse lueskelin kyllä jo Kiekkopesääkin, mutta sinne en koskaan kirjoitellut. Sitten luonnollisesti siirtyminen Jatkoaikaa lukemaan 2001 alussa ja kesäkuussa sitten päätin kirjoitusoikeudet hankkia. Ensimmäisellä yrityksellä meni läpi, hakemuksen taso ei muistaakseni kovin häävi ollut mutta ilmeisesti rima oli sillon vielä huomattavasti matalammalla kun käyttäjiäkään ei vielä ollut hirveitä määriä.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Muistikuvani mukaan pääsin ensimmäisellä yrityksellä, en ole täysin varma.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei siinäkään mitään elämää suurempaa ollut mutta pikkuisen menin itseeni ja mietin MIKSI; samaa tulee kyllä mietittyä päivittäin edelleen.

Samaa miettii sun kirjoituksien kohdalla varmasti moni muukin.

Ensimmäisellä sisään. Pari kuukautta tuli lueskeltua palstaa, ennen kuin päätin hakea tunnuksia. Taisi olla pari päivää, jonka kesti hakemuksen lähettämisestä tunnuksien saamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös