Matkakohteenne

  • 2 471 913
  • 14 605

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Püssirohukelder on vanha ruutivarasto ja ihan atmosfäärin takia kannattaa käydä katsomassa. Yleensä tuolla on joku bändikin soittamassa ja ruokakin on ihan ok.

Yökerhoja löytyy useampia, parhaimpina Sugar ja Bravo.

Püssirohukelder on kyllä ihan kiva ravintola, mutta se on Tartossa eikä Pärnussa.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Püssirohukelder on kyllä ihan kiva ravintola, mutta se on Tartossa eikä Pärnussa.

Joo tämä on kyllä totta. Tuli kyllä totaalinen lukihäiriö. Nuo kaikki vinkit olivat siis Tarttoon.
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt on lennot ja majoitus järjestetty Slovenian Ljubljanaan elokuun alkuun.
Viikko olisi aikomus katsastella maisemia tuolla suunnalla. Majoitumme siis koko
ajaksi Ljubljanaan ja hotelli sijaitsee keskellä kylää. Kaupunkihan on hieman Tamperetta
isompi ja lähes kaikki kaupungissa nähtävä on kävelymatkan päässä. Tuon varmaan
katselee 2-3 päivässä aika hyvin läpi, sitten loppupäiville pitäisi keksiä jotain kohteita, jotka
pystyy päivässä katsastamaan.
Ajatuksissa on ollut Piranin rannikkokaupunki ja mahdollisesti samalla piipahdus Triestessä
Italian puolella. Mitään käsitystä Triestestä ei ole, joten kannattaako sinne ajella? Matkaahan
ei Piranista tule kuin reilut 30km.
Toinen mielenkiintoinen suunta voisi olla Ljubljanasta luoteeseen, jossa sijaitsevat Bledin ja
Bohinj:n kunnat ja kehutut maisemat järvien kupeessa. Bledhän noista lienee ”kuuluisampi”,
mutta monet tuntuvat arvostavan Bohinjia jopa enemmän, ei vähiten rauhallisuutensa vuoksi verrattuna Blediin. Tuolla on myös komeat maisemt omaava Vintgarin rotko, joka myös olisi varmaan näkemisen arvoinen paikka.
Kannattaakohan noilla päiväretkillä suosia vuokra-autoa vai julkista liikennettä? Vaikka liikenne
ei tietääkseni ole järkyttävän ruuhkaista (no elokuussa voi olla) niin ainakin Piranissa tulee
hankaluuksia parkkeeraamisen kanssa.
Paikallisesta ruoasta ei ole oikein minkäänlaista käsitystä. Hyvät ravintolat ja miksei baaritkin
toki kiinnostavat.
Ljubljanassa lienee myös jonkinlainen eläintarha. Onkohan tuo kaupunkialueella eli kävelymatkan
päässä vai kaupungin ulkopuolella?
Jos palstaveljet ovat matkanneet tuolla suunnalla, kaikki vinkit ovat kernaasti tervetulleita!

Tuli käytyä Slovenia / Kroatia viikon reissu viime kesänä. Vuokrattiin auto ja perheen kanssa olin liikkeellä. Ljubljana käytiin suht nopeasti katsastamassa, oikein nätti ja mukavan oloinen kaupunki, kävelykeskusta pinta-alaltaan pieni, katselee nopeasti läpi kyllä. Eläintarhassakin käytiin, ihan ok eläintarha metsän keskellä. Ei ole keskustan tuntumassa vaan muistaakseni ainakin tyyliin 5km päässä keskustasta.

Bledissä tuli käytyä moneen otteeseen, majoitus oli suht lähellä niin oli helppo käydä ja maastona perheelliselle helpompikulkuista vrt. kaupunkimaisempaan infrastruktuuriin. Aika maagiset oli maisemat ja siinä kukkulan päällä oli ihan ok kylpylä (nimeä en muista nyt...) jossa käytiin kellumassa ja ihmettelemässä.

Liikenne ja autoilu oli ainakin meillä helppoa ja tiet hyviä, auton vuokrausta voin suositella jos vähänkään on tarvetta.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt on lennot ja majoitus järjestetty Slovenian Ljubljanaan elokuun alkuun.

Oma Slovenia-kokemukseni rajoittuu pariin yöhön Ljubljanassa, sekä junalla maan läpi kulkemiseen. Ljubljanan keskusta on tosiaan pieni, mutta varsin kiva ja tunnelmallinen. Kannattaa kavuta linnavuorelle selkeänä päivänä, jos vaan mahdollista. Sieltä pitäisi näkyä vuorille asti. Minä kapusin sinne sateisena päivänä aikataulusyistä... noh, olivat ne kaupunkimaisematkin ihan komeat.

Ruoka tuolla oli sellaista keski- ja eteläeurooppalaisen yhdistelmää, eli vaikutteita tulee niin Välimereltä kuin Alpeilta. Paistetut polenta-"pihvit" lihan kyytipoikana tuli ainakin syötyä. Olivat ihan hauskan makuisia, joskaan en ole yhtään varma, onko kyseessä paikallinen erikoisuus, vai ei.

Bled ja Bohinj kannattaa varmasti katsastaa. Samaten paljon on kehuttu Postojnan luolastoa. Itse en ehtinyt tuolla käydä, mikä on jälkikäteen harmittanut. Paikasta löytyy lisäinfoa mm. tästä: http://www.slovenia.info/?naravne_znamenitosti_jame=450
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yleisesti vastustan täysin näitä all inclusive valmispaketti löhölömiä, koska itse nautin suunnattomasti siitä, että saa joka ilta metsästää kaupungilta ruokapaikan yms. Itselleni se on melkein mukavinta lomareissuilla. Nyt olen sitten ensimmäistä kertaa lähdössä ns. perhelomalle, eli 3-vuotias poika ja vaimo lähtevät mukaan, joten halutaan päästä mahdollisimman helpolla. Päätettiin nyt tehdä tämä reissu, kun vaimolla on toinen masussa, joten sitten ei varmaan pariin vuoteen matkustella.

Aluksi lomapaikaksi valittiin Kreeta ja Tjäreborgin kautta neljän tähden Sun Wing Resort syyskuulle. En edes katsonut, että minkä lentoyhtion kautta lennot oli ja sittenhän pamahti tekstiviesti, että meidän lennot on peruttu Air Finlandin konkurssin takia. Varausmaksu oli tässä vaiheessa maksettu. Tjäreborg antoi tekstiviestissään ymmärtää, että matkan voi päittäin vaihtaa suurinpiirtein samanhintaiseen matkaan ja erotusta ei kalliimman matkan tapauksessa tarvitse maksaa. Koska Tjäreborgin asiakaspalveluun ei päässyt sisään ehdin tehdä scouttaushommat huolellisesti ja valitsin muutaman vaihtoehdon etukäteen. Kosilla oli viiden tähden family top selection/all inclusive hotelli, johon olin jo aikaisemmin iskenyt silmäni, mutta hinta oli mielestäni aika mauton viikon perhelomasta. Tätä hotellia asiakaspalveluun ehdotin vaihtoehdoksi. Lähtöpäiväkin heittäisi vain yhdellä. Asiakaspalvelija sanoi, että hän joutuu tekemään yhden välipuhelun, koska hinta alkaa olemaan rajoilla. Hetkeä myöhemmin sain vastauksen, että Kos käy. Puhelun loputtua kyllä hymyilytti suuresti. Kerrankin homma meni näin päin, että lentoyhtiön konkurssista tuli jotain hyötyä. Uusi matka on noin 700-800 euroa kalliimpi, kuin edellinen.

Eipä ole tosiaan ennen ole tullut käytyä tuon tason hotellissa. Hotellissa on useampi ala carte ravintola, joten ei pitäisi kyllästyä valikoimaan. Saa nähdä miten paljon tulee painoa lisää reissulla. Hotellissa pitäisi tosin olla kohtalainen sali, joten siellä päivittäin treenaamaalla voisi vähän pitää hommaa kurissa.
 
Viimeksi muokattu:

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Samaten paljon on kehuttu Postojnan luolastoa. Itse en ehtinyt tuolla käydä, mikä on jälkikäteen harmittanut.

Postojna taitaa olla maan suurin turistinähtävyys ja ulkopuolella on tietynlainen Disneyland-meininki, mutta luolat ovat kyllä todellakin näkemisen arvoiset. Postojnan lisäksi Skocjanissa on näkemisen arvoista luolastoa, ja siellä saa hiukan vapaammin vaellella. Viikossa ehtii kyllä näkemään koko Slovenian kevyesti, joten molemmat varmaan mahtuvat listalle.

Jos pitäisi valita vuokra-auton ja bussin välillä, ensimmäinen on ehdoton. Sloveniassa paljon näkemisen arvoisesta on sellaista, jonne ei bussilla helposti pääse, ja toisaalta maisemat ovat monesti sellaiset, että on mukava vain pysähtyä hetkeksi. Jos auton vuokraa, Bledistä Triglavin kansallispuiston kautta Soca-joen laaksoa pitkin Triesten suuntaan on aika hieno reitti, ja matkan varrella voi harrastaa vaikka vaeltelua, kalastusta tai koskimelontaa. Triestessä en ole käynyt, mutta Piran ja Portoroz ovat ihan veikeä paikka viettää yksi päivä, ilta ja yö.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Olis tarkoitus lähteä noita euroviisuja katselemaan Ruotsin Malmöön ensi vuodelle. Mutta paikan päällä ilmeisesti aika kallista ja kannattaakin varmaan ottaa hotelli Tanskan puolelta Kööpenhaminasta. Osaisiko joku suositella jotain hyvää hotellia jonka saisi halvalla ja josta olisi helppo päästä myös Malmön puolelle ja ei kentällekkään mahdotonta mennä. Ja onkohan tuolla sitten fiksuinta ja halpaa liikkua taksilla.

Kivasti nyt reissuja tulossa kun European Trophyä, NHL matkaa ja nyt euroviisuja pukkaamassa päälle. Ei valittamista.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Elokuussa Aiya Napa! Vinkkejä, ideoita? Etenkin yöelämä, poikien reissu ;)

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Elokuussa Aiya Napa! Vinkkejä, ideoita? Etenkin yöelämä, poikien reissu ;)

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Agia Napa Kypros? Biletysmestahan tuo on ja täynnä porukkaa elokuussa. Ja aivan vitun kuuma silloin, lämmöt huitelevat lähempänä +40°C silloin. Parhaat bileet melkein kadulla & rannalla, yökerhoihin ei kannata törsätä. Lähimmästä putiikista pari tölkkiä Keoa matkaan ja sellumaan ees taas. Baareissa on valinnanvaraa, voi valita hintatason, musiikin, naismäärän tai minkä vaan perusteella. Keo & paikallinen pontikka ovat halpoja, mutta virvoittaviin drinkkeihin saa kyllä rahaa palamaan. Paljon on tuolla sakuja,sveduja & norskeja, ryssiä ja osin brittejäkin on sitten enemmän Larnakassa.

Auton vuokra on halpa ja kuumuutta pakoon voi hyvinkin joku päivä lähteä ylös vuorille vaikkapa poiketen jossain viinitilalla Troodosvuorilla. Alkuasukkaat tosin ajavat väärää puolta tietä, terveellisintä on noudattaa tuota outoa tapaa itsekin. Turkkilaisella puolellakin voi käydä poikkeamassa, joskin Nikosiassa se kuumuus tuntuu vielä vittumaisemmalta. Antiikin aikaisia raunioitakin löytyy sieltä täältä. Ja ranta, jossa Afrodite vaahdosta syntyi. Agia Napa on ihan saaren itäpäässä, eli joka paikkaan saa ajaa ensin vähintään 50km konetietä.

Paljon tuntui porukkaa käyvän biletyslaivoilla, eli rannikkoa pitkin kulkevilla pikkupaateilla musaa, erilaisia leikkimielisiä kilpailuja ja juomat sis. hintaan.

Hyvää matkaa!

t. hanu
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Olis tarkoitus lähteä noita euroviisuja katselemaan Ruotsin Malmöön ensi vuodelle. Mutta paikan päällä ilmeisesti aika kallista ja kannattaakin varmaan ottaa hotelli Tanskan puolelta Kööpenhaminasta. Osaisiko joku suositella jotain hyvää hotellia jonka saisi halvalla ja josta olisi helppo päästä myös Malmön puolelle ja ei kentällekkään mahdotonta mennä. Ja onkohan tuolla sitten fiksuinta ja halpaa liikkua taksilla.
Zleep Hotel Astoria sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Hotelli on ihan perussiisti, hieman karvalakkinen ehkä. Hotellit ovat vaan aika kalliita Kööpenhaminassa, joten tuo ehkä hinta/laatu/sijainti -suhteelta voisi olla hyvä vaihtoehto. Pääsiäisen aikaan taisi olla noin 50-60e yö.

Rautatieasemalta (Københavns Hovedbanegård) pääsee Øresundstågilla sekä Kastrupin lentokentälle kuin vaikka Malmöön. Ruuhka-aikaan junia menee varmaan 15 minuutin välein (Valitset vain junan, mikä menee Ruotsiin). Lippuja saa DSB:n toimistosta rautatieasemalta. Yhdensuuntainen matka Kastrupin kentälle maksaa noin 3-4e ja Malmön rautatieasemalle noin 10e (on olemassa myös 24h lippu). Lippu pitää pääsääntöisesti leimata laiturilla olevaan keltaiseen automaattiin.
 
Viimeksi muokattu:

Chipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura ja New York Rangers
Lauantaina ois tiedossa viiden päivän reissu Lontooseen eikä katsomani mukaan sinä aikana ole millään joukkueella edes harjoitusotteluita, mutta olisko jollakin heittää vinkkiä että mikä stadion olisi mielenkiintoisin ja eniten turistikierroksen arvoinen? Ja onko kaupungissa vielä joku mainitsemisen arvoinen futisshoppi?
 
Lauantaina ois tiedossa viiden päivän reissu Lontooseen eikä katsomani mukaan sinä aikana ole millään joukkueella edes harjoitusotteluita, mutta olisko jollakin heittää vinkkiä että mikä stadion olisi mielenkiintoisin ja eniten turistikierroksen arvoinen? Ja onko kaupungissa vielä joku mainitsemisen arvoinen futisshoppi?

Luonnollisesti Wembley kansallisstadionina on näkemisen arvoinen. Ainakin kun kävin siellä -99, oli kierroksella nähtävissä mm. FA-cupin voittopysti, kuninkaallinen aitio, vuoden -66 MM-kisojen "kuuluisa" ylärima. Tämän lisäksi käytiin Englannin maajoukkueen pukuhuoneessa sekä käveltiin pelaajatunnelia pitkin kentälle kun kaiuttimista soitettiin ottelusta nauhoitettua pauhua. Suosittelen.

Futisshoppeja löytyy tietenkin jokaisen seuran stadikalta, mutta tuollaisia yleismaailmallisia kauppoja on mm. Lilywhites Piccadillyllä sekä Sportsdirect Tottenham Court Roadin metroaseman läheisyydessä.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Agia Napa Kypros? Biletysmestahan tuo on ja täynnä porukkaa elokuussa. Ja aivan vitun kuuma silloin, lämmöt huitelevat lähempänä +40°C silloin. Parhaat bileet melkein kadulla & rannalla, yökerhoihin ei kannata törsätä. Lähimmästä putiikista pari tölkkiä Keoa matkaan ja sellumaan ees taas. Baareissa on valinnanvaraa, voi valita hintatason, musiikin, naismäärän tai minkä vaan perusteella. Keo & paikallinen pontikka ovat halpoja, mutta virvoittaviin drinkkeihin saa kyllä rahaa palamaan. Paljon on tuolla sakuja,sveduja & norskeja, ryssiä ja osin brittejäkin on sitten enemmän Larnakassa.

Auton vuokra on halpa ja kuumuutta pakoon voi hyvinkin joku päivä lähteä ylös vuorille vaikkapa poiketen jossain viinitilalla Troodosvuorilla. Alkuasukkaat tosin ajavat väärää puolta tietä, terveellisintä on noudattaa tuota outoa tapaa itsekin. Turkkilaisella puolellakin voi käydä poikkeamassa, joskin Nikosiassa se kuumuus tuntuu vielä vittumaisemmalta. Antiikin aikaisia raunioitakin löytyy sieltä täältä. Ja ranta, jossa Afrodite vaahdosta syntyi. Agia Napa on ihan saaren itäpäässä, eli joka paikkaan saa ajaa ensin vähintään 50km konetietä.

Paljon tuntui porukkaa käyvän biletyslaivoilla, eli rannikkoa pitkin kulkevilla pikkupaateilla musaa, erilaisia leikkimielisiä kilpailuja ja juomat sis. hintaan.

Hyvää matkaa!

t. hanu

Thanks!! Hyvää infoa ja taas ollasn viisaampia! Kattava info, muuta ei voi sanoa!:)) Onko tietoo paljonko toi laiva maksaa per nenä?

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Thanks!! Hyvää infoa ja taas ollasn viisaampia! Kattava info, muuta ei voi sanoa!:)) Onko tietoo paljonko toi laiva maksaa per nenä?

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

En nyt osaa euromäärää kertoa, mutta muistelisin, että ei mitään tolkutonta. Minä kun olen tällainen vanhempi herrasmies, niin tuo rannan tyttölapset paljaine tisseineen meinasivat jo olla liikaa. (Varsinkin kun olin emännän kanssa ja töissä)

t. hanu
 
Thanks!! Hyvää infoa ja taas ollasn viisaampia! Kattava info, muuta ei voi sanoa!:)) Onko tietoo paljonko toi laiva maksaa per nenä?

50e oli viime kesänä. Itse tämä "fantasyboatparty" tms. millä nimellä risteily kulkikaan oli aika ylihinnoiteltu tuote. Rahalla piti saada ennen lähtöä buffa-tyylinen ruokailu sekä laivalla sitten viimeinen tunti "ilmaista" viinaa. Noh, todellisuudessa tämä buffet oli yksi kananuija, patonginpala sekä tzatzikia. Ilmaista viinaa - käsite taas tarkoitti yhden mukin jotain äklöä sexonthebeach liköörisotkua. Laiva täynnä Israelilaisia TJ0 juhlijoita sekä brittejä jotka kilpailivat hassuja pikkutuhmia leikkejään. En suosittele.

Sen sijaan Ayia Napassa järjestettiin kesäaikaan kerran viikkoon perjantaisin Kandi beach partyt (katso esim. Facebookista), jonne matkustettiin bussilla n.20 minuutin matka. Nämäkin bileet taisi maksaa 50e mutta hinta sisälsi oikeasti sitä viunaa niin paljon kuin jaksoi vetää. Ihan ok aloittelut illalle.

Standardihinta Ayia Napan aktiviteetteihin oli tuo 50e.

Nissi Beach on muuten sellainen ranta jossa järjestetään joka päivä aamusta alkaen kaikennäköisiä juomakilpailuja ja märkä t-paita juttuja. Lisäksi itse ranta on aika mukava jos haluaa aikaa rannalla viettää. Taksilla tuonne hurauttaa alle 10 minuutissa.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Matkustusvinkkejä Toscanan alueelta otetaan mielellään vastaan. Auto on käytössä ja tukikohtana toimii Castiglioncello hieman Pisasta etelään.

Sienassa olisi ainakin tarkoitus käydä pyörähtämässä. Onko kukaan käynyt täällä syömässä?
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viime hetken vinkit Michigan järven länsirannikolle? Olisi piakkoin pari päivää aikaa tapettavana Chicagon seutuvilla. Chicagossa en ajatellut viettää aikaa vaan jos suuntaisi pohjoiseen Illinoisin ja Wisconsinin rajaseudulle esim. pienelle rantalomalle kun näyttäisi olevan kesä kuumimmillaan ja vesikin lämmintä. Onko tuolla päin mitään must see-paikkaa? Käytössä auto, joten liikkuminen helppoa. Vähän googlettelin Kenoshan seutua mutta aika nihkeätä oli (toki tuo seutu ei kovin mediaseksikästä olekaan).
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tulipa viime viikolla vietettyä maanantaista perjantaihin Gdanskissa, ja täytyy kyllä kehua kaupunkia. Vaikka säät olivatkin samaa luokkaa kuin Suomessa, ei se tahtia juurikaan haitannut. Kaupunki oli todella kiva, ihmiset ystävällisiä, ja englannilla pärjäsi joka paikassa, johon turistina tulee mentyä. Joidenkin kadunmiesten ja /-naisten kanssa tuli sitten keskusteltua saksaksi. Kaupungin historia on varsin merkittävä, ja tähän liittyen tulikin bongattua sekä solidaarisuusliikkeen museo että Westerplatten alue (josta toinen maailmansota siis alkoi).

Hintataso oli uskomattoman edullinen. Kaksi henkeä söi alkukeitot ja pääruoat sekä joi oluet yleensä alle 30€:lla ihan pääkadun ravintoloissa. Ruoka oli ainakin minun makuun erinomaista, ja kyllä nuo puolalaiset osaavat oluttakin tehdä. Paikallinen portteri pieksi minusta Koffin portterin 5-2, ja se on jo kova suoritus. Puolalainen bulkki toimi myös ihan hyvin juontioluena. Ei kärkipään juomaa, muttei pahaakaan.

Samalla tuli katsastettua noin tunnin junamatkan päässä oleva Malborkin pikkukaupunki ja siellä sijaitseva Euroopan suurin (tai yksi suurimmista) linnoista. Linnassa ei tullut käytyä sisällä, mutta pihamaalla järjestetyillä keskiaikaismarkkinoilla tuli vietettyä aikaa. Varsin kiva kokemus tuokin.

Ainoa miinus oli se, että paluulennolla Wizzair oli 10h myöhässä, ja saavuimme Turkuun vasta puoli neljältä. Onneksi oli lomaa, ja muutenkin tarkoitus viettää viikonloppu tuolla.

Suosittelen siis Gdanskia lämmöllä. Kaupunki on vähän kuin Riika, josta kännäävä nuoriso ja siihen liittyvät lieveilmiöt (pornobaarit ja muut vastaavat) ovat poissa. Viihdyin.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Riika ja airBaltic

Matkustan vaimoni kanssa Riikaan viettämään hääpäivää elokuun toisena viikonloppuna. En ole käynyt muissa baltian maissa, kuin Virossa ja siitäkin on mennyt yli 10 vuotta.
Jos teillä on antaa vinkkejä ravintoloissa, nähtävyyksistä tai ihan mistä vaan, niin olen pelkkänä korvana! Ja toiseksi, onko kenelläkään kokemuksia airBaltic-yhtiöstä? Huomasin, että yhdestä matkalaukuista (max. 20kg) peritään 30 euroa/per suunta. Jos maksun maksaa netissä ennen matkaa, hinta on 20 euroa. Mitenköhän tarkkaan ne seuraavat laukkujen ylipainoa, varsinkin paluumatkalla?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Mitenköhän tarkkaan ne seuraavat laukkujen ylipainoa, varsinkin paluumatkalla?

Ainakin viime joulukuussa palatessamme Air Balticilla Dubaista Riikan kautta, olivat sitten hyvinkin tarkkoja painon kanssa. Eli ei muutamaa sataa grammaa enemmän ylikuormaa hyväksytty ja niinpä meidän seurueella jouduttiin pohtimaan, mitä heitettiin roskikseeen Dubain lentokentällä. Käsimatkatavaroiden kanssa eivät olleet yhtä tarkkoja ainakaan tuolloin ja se vähän pelasti tilannetta.
 

Geno

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Penguins
Olisi piakkoin lähtö pyörähtämään Saksaan ja Tsekkiin, tarkemmin sanoen Berliiniin ja Prahaan. Osaavatko arvon palstalaiset antaa vinkkejä, missä kannattaa ehdottomasti käydä? Kaikki perusnähtävyydet ym. hommat googlettaa aika nopeaan, mutta jos on löytynyt omilla matkoilla jotain muita hienoja mestoja tms. niin mielelläni kuulen ideoita. Julkisilla liikutaan pääosin, eikä tarkoitus ole lähteä paljon kaupunkia pidemmälle kikkailemaan välttämättä.

Berliinin visiitille ei ole mitään erityisiä suunnitelmia vielä. Prahassa varmaankin pyörähdetään risteilyllä, mutta muuten ohjelma on auki. Hyviä ruokapaikkoja ja kahviloita olisi hyvä tietää etukäteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös