Suomen mestari 2012

  • 37 871
  • 153

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Tuleeko Matti taas juhlimaan mestaruutta kanssanne?

Se ei enää juo, joten tuskinpa. Ellet sitten tarkoittanut Miljoonasateen Matti Nurroa, joka bändeineen on hyvinkin todennäköinen vaihtoehto, justiinsahan Hessu kävi Jyrockia juontamassa ;)
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Onnittelut JYPille ja faneille! 4-0, 4-1 ja 4-1 ei jätä yhtään jossiteltavaa. Paras voitti.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Onnea JYPille. Mestaruus meni ihan oikeaan osoitteeseen. Nyt vaan tanssit pystyyn!
 

Mr.FunnyMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Minnesota Wild
Onnittelut Jypinkylään!! Loistava suoritus JOUKKUEELTA!! 4-1, ei tarvi jossitella!!

ps. Palauttakaa se Laatikaisen Arto meille ens kaudeks! ;)
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
JYP on tällä hetkellä lähestulkoon synonyymi sanalle voitto. Jotain ihmeellistä tuossa touhussa on!

– JYP on nyt neljättä kertaa peräkkäin korkealla. Se kertoo kylmää kieltään seuran kunnosta. Asioita hoidetaan ammattimaisesti jokaisella tasolla, jolloin menestys ei ole sattumaa. Ihmeellisintä JYPin menestyksessä on se, ettei siinä ole mitään ihmeellistä. Sen minäkin tiedän, muotoilee Dufva. (lainaus jatkoajan artikkelista)

Oli ihan pakko lainata kun juuri olin lukenut tuon Dufvismin.
Kaukalossa tuo homma meni juuri noin. Kaikki tilanteet pyrittiin pelaamaan perusteellisesti. Sellaiseen peliin mihin sisältyi enemmän riskejä kuin mahdollisuuksia ei satsattu. Kaikki kolme vastustajaa olivat melko erityylisiä.

Finaalivastustaja Pelicansiin verrattuna JYP oli parempi yli- ja alivoimilla, maalivahtipelissä, sekä kaikissa niissä 5 vs. 5-pelin elementeissä missä se VALITSI olla parempi. Sen lisäksi JYPillä oli kaikkia vastustajiaan, mutta erityisesti Pelsua parempi hermokontrolli. Näytti siltä, että JYP oli tunteeton kone. Tai ei kuitenkaan tunteeton: ilo vaan dominoi sen tunneilmastoa.

JYP hoiti vastustajiaan paremmin omat vahvuutensa ja samaan aikaan lähes nollasi vastustajan vahvuudet.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi olkoon, oikeaan osoitteeseen meni. Olkaapa hyvä, hallitsevan mestarin valtikka lähti juuri Nordikselta postissa sinne. On se hieno fiilis, nauttikaa ja ottakaa huominen vapaaksi. :)
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljon onnea Jypille, en olisi uskonut varsinkaan Vatasen loukkaantumisen jälkeen paukkujen riittävän loppuun asti, mutta niin vain riitti eikä jäänyt ees epäselvyyttä parhaimmasta! Nykyinen Jyp ei itselleni edes ole niin epämielyttävä voittaja kuin mitä se olisi ollut jos Dufva oisi ollut perämisessä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut JYPille ja faneille! 4-0, 4-1 ja 4-1 ei jätä yhtään jossiteltavaa. Paras voitti.

Tuo sarja kertoo kaiken olellisen, JYP oli paras, vaikka oliko peräti 9 peliä mitkä päätty yhden maalin erolla, niin selvä mestari silti. Onnittelut Jyväskylään!
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
2009 tuli spontaani itku kun neljäs finaali päättyi ja lausuttiin uskomaton lopputulos: JYP on Suomen mestari! Tällä kertaa liikutus tuli jälkikäteen kun ensin oli lähibaarissa heittänyt kannatushuivin kattoon ja juonut kaverin kanssa mestaruusjuomat.

Kiitos Ässille, Jokereille ja Pelicansille. Ei olisi ollut häpeä pudota yhdellekään näistä joukkueista.

Näin etäkannattajana on tuskallista kun ei niin helposti pääse jakamaan näitä hetkiä joukkueen ja muiden fanien kanssa. Jos eivät fanit välttämättä ymmärrä täysin pelaajien uhrauksia ja työn määrää, niin en tiedä voiko kannattajankaan tuntemuksia täysin ymmärtää kuin toinen samanlainen. Tätä varten on välillä ajettu satoja kilometrejä marraskuun pimeässä, kuunneltu vastustajan maalilauluja vieraskaukaloissa ja nuoltu haavoja kun ei vaan kulje.

Rakastan tätä joukkuetta. Kiitos JYP!
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
9 Yhden maalin ottelua ja Jyp vei niistä 8. Ei kahta sanaa etteikö olisi mennyt mestaruus oikeaan osoitteeseen. Onnittelut!

Joukkue isolla J:llä.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Onnittelut kotio täältä Ruåttin maalta, juhlikaa huolella, yksin joudun täällä juhlistamaan...

Huippuäijä on Hytönen: Sivuside rikki pelasi... sanoi kyllä hyvin, että 2009 oli taitavampi joukkue ja enemmän vastustajia edellä, mutta nyt oli isompi sydän.

Heleveeetin hyvältä tuntuu hajuton ja mauton mestaruus !!!

Jos oli joutsenlaulu, niin juuri nyt ei haittaa. Näin sen pitikin mennä: Erkille ja Kallelle jäi hyvät muistot jos JYP-ura jäi tähän :)
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Poika Jyväskylään!! Onnea JYP, mestaruus tuntuu mielettömältä!
Keskustassa oli muuten yllättävän vähän porukkaa, vaikka maanantai onkin. Ei näitä mestaruuksia kuitenkaan ihan joka vuosi voiteta. Kyllä siellä töissä jaksaa huomenna istua parin tunnin yöunillakin :)

Kiitos hyvästä juttuseurasta RäpyläRepelle! Kiva tavata palstaveljiä ja -siskoja ihan livenäkin.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Onneksi olkoon Jypin joukkueelle ja faneille. Paras joukkue voitti jälleen tälläkin kaudella. Juhlikaahan rankasti.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Kristallipalloni ei kyllä noin viisi vuotta sitten osannut kertoa, että Eric Perrin palaa JYP-paitaan ja ratkaisee Suomen Mestaruuden jatkoajalla. Elämä on yllätyksiä täynnä, ei voi muuta sanoa.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Shaaalaalaalalalalaaaaa oooo Hubaceeeek!

Ja Erkki twistaa. Jumalauta mikä fiilis tänään noin klo. 21.10 Isku areenalla! Se oli siinä. Onnea me, JYP ja te! Kyynel silmässä tuli heiluteltua huivia pleksin päällä kun tajusi, että se kiekko tosiaan upposi sinne yläreppariin.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Paljon onnea Nykäskyllään!

Olitte vahvoja. Helenius ja Perrin ykkösjäbinä toi tämän mestaruuden teille. Naattikaa, kyllä se krapula vielä tullee :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös