Otteluseurantaketju La 31.3. Kärpät-Pelicans ja Sport-Ilves

• 165 645
  • 490

kesäesa

Edmonton Oilers, KalPa
Sportille voitto tänään ja Tupsukorvat paskoo housuun viiden sankollisen verran. Tilastojen mukaan Sport dominoi? Laitinen 4 torjuntaa ja Toskala 16!

totonboset

Kärpät & Canes
Siellähän se Justin "Hollywood" Hodgman viilettää, ei näy aivotärähdyksen merkkejä, kumma homma? Hollywood pidä pää ylhäällä, koko ilta tulee!
Kärpät parempi, ansaitaan voitto!

Jasi

Pelicans
Ei mitään hätää. Seikola ja Jyssy tosin hukassa totuttuun tapaan, samat miehet kävi myös boksissa. Täältä tullaan vielä.

Brett

Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Eka erä voitettu!

Mutta pelin häviätte, mikäli oikeus toteutuu. Itkevät Oululaiset laulukuoroon maanantaina pillittämään ;)

Pelillisesti Pelicans on ylivoimainen, Kärpillä ei juuri mahdollisuuksia ole, muuta kuin noiden tuurimaalien teossa. No, ainahan Lotossa joku voittaa.

Seksi-Lasse
Ketjut on yhdistettävä!

Ja pelsujen on ryhdistäytydyttävä jos eivät mieli vielä lomille.

Hxxx

Mental tension
Pikkarainen törmää "vahingossa" Koskenkorvaan. Vaadin vähintään kahden pelin huilia hänelle!

Kossun olisi pitänyt tajuta heittäytyä maahan ja maata siinä niin kauan, että tuomarit olisivat heittäneet sikanaaman pihalle. Hodarista mallia näissä tilanteissa.

Ensimmäisessä erässä myös sellainen huomio, että Lassi ei filmannut kertaakaan! Mitä on tapahtunut!?

Tenkrat#67

Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Niemelä ja Pokka pelannu hyvän pelin ainakin tähän asti. Harmittaa lelun uupuminen kentistä mutta onneksi tätä reserviäki on jonkinverran :)

Brett

Kärppäkannattajat ottaneet porolasit päästä pois ?

12-4 Pelicansille ensimmäinen erä, todellista ylivoimaa, ei Kärpillä ole juurikaan tässä ottelusarjassa sanomista.

Quattro

Tyräsmiehet

Mikä helvetin oikeus? Sehän voittaa, joka tekee enemmän maaleja, eikö?

Mas@

TPS, Lassi Etelätalo
Sport pistää odotetusti kovaa painetta Toskalalle. Torjunnat 4-16!

kymppipaita

Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Joku siellä kyseli Suikkaselta, että miten siellä halvaantunu pellaa? Kuului Megasta taustalla, kun haastattelivat Sihvosta eka erän jälkeen. Kuittailukulttuuri toimii. Mielenkiinnolla odotan, mitkä ovat Kaitsun kommentit ottelun jälkeen.

Vanha Len

TPS, Boners

Eli Kärppien pitäisi mielestäsi "vajota" samalle tasolle pelsujen kanssa...?

Lisäksi Kossun olisi tietysti vielä pitänyt puraista huulta saadakseen aikaan "verilammikon".

kesätyttö69

Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Hyvävauhtinen ensimmäinen erä Oulussa. Pelicansin pitäisi ajaa kovemmin ja suoremmin maalille, nyt menee joiltain osin vähän neppailuksi hyökkäyspäässä. Kärpät pelaa rauhallisesti ja välillä taaksepäin hyökkäyksiinlähdöissä ja menee suoraviivaisemmin maalille.

Näin niinkuin yhden erän "analyysi" tästä sarjasta.

freely

Pelicans, Wolverhampton, Barcelona, FC Lahti...
Voisi vaikka ihan ajankuluksi Pelsut vetää pari näätää "kylmäksi" ja sairaalakuntoon, vois olla hauska lukea sitä itkua ja parkua näätäleiristä jälkikäteen :)

No-joo...mutta itse pelistä, niin kyllä Pelsujen olisi pitänyt katkaista tämä sarja jo alussa huomattavasti paremman materiaalin ja liikkuvamman jalan puolesta. Nyt on annettu puolustuspeliin keskittyvän näätälauman päästä osingoille aivan turhaan. Juuri nytkin Pelsut vie peliä 100-0...mutta maalia uupuu ;)

Jupi

Kärpät, ManU, Napoli

Iso kiitos. Lisää tällaista please. Vähemmän filmaus/loukkaantumisdiibadaabaa

Mr. Penguin

Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Kiva katsella tätä jännittävää kamppailua Mestis TV:stä. Ei ole Sportilla mitään hätää ollut. Joka paikasta lauotaan, mikä nyt ei ole ehkä mikään huono idea kun imuri-Toskala on maalissa. Tuomaritkin ovat kerrankin hyvät näissä karkeloissa.