HIFK:n peliesitykset kaudella 2011-2012

  • 744 456
  • 2 462
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Sama. Melartin viihdearvo on ihan kiva, mutta pleijareissa olisi parempi, että puolustksessa häärii joku hieman riskittömämpi kaveri.

Salmelta hele-wetin hyvä matsi!

Taitaa HIFK:ssa tapahtua nuorennusleikkausta puolustuksessa, kun Salmi ja Vainonen ottavat omat paikkansa joukkueesta ensi kaudella. Salmi oli tänään HIFK:n puolustuksen kiistatonta eliittiä, tätä lisää.

Melart on tällä hetkellä aika huono vitsi puolustuksessa, Kurvinen voisi sivuuttaa hänet kokoonpanosta ja Salmi saisi pysyä siellä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Multa meni Melartin jäähy ihan ohi - tuliko ylimääräisenä vai mitä tapahtui? Anyway, Salmelta hyvä geimi.

Ja hienoa, että nuorista on ollut näin iso apu!
 

Stigu

Jäsen
Ai perhana, että oli viihdyttävä matsi!

Unohtakaa Granlund, unohtaka Wirtanen, unohtakaa Pesonen, unohtakaa Kurvinen, unohtakaa Jokela, unohtakaa Kuhta, unohtakaa Järvinen. Good old IFK is back ja taistelee vaikka vajaalla miehistöllä!

Tänään nähtiin taas kerran pleijarikiekkoa, ja kyllähän Petu + IFK alkaa olemaan aika valmis pleijareihin: Petun pelikirja on kyllä silmiähivelevän tehokas, varsinkin puolustuksessa vastustajalle annetaan mahdollisimman vähän maalipaikkoja. Tämänpäiväiseen jengiin nuo saikkulaiset (tai ainakin Wirtanen, Pesonen ja Kuhta) takaisin, niin hyvä tulee. Penis-Denis maalinsuulla hoitaa loput.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melart katsomoon kun Kurvi ja Jokela on takasin. Tänään taas heikkoja hasardi-passeja ja älytön jäähy kriittisellä hetkellä. Miksi pitää mennä vastustajan maalille riehumaan kun siellä on jo kolme IFK-hyökkääjää ja tulossa on rankkari IFK:lle? TYHMÄÄ.

Hyvä peli IFK:lta ja ennen kaikkea hyvä asenne. Redari, Peltonen, Eero ylivoimakoostumus ei toiminut kovinkaan hyvin. Granlund ja kumppanit olisivat ansainneet enemmän vastuuta yv:llä. Makelta hyvä ottelu!

Endras... Mistä tämän miehen nivuset on tehty? Baijerilaisista kuminauhoista!!?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kurkistus joukkueen sieluun

Tämän päivän voitto oli ehkä kauden tähän mennessä sykähdyttävin hetki. Hienoa oli nuoren kaartin ja alempien ketjujen esitykset ns. kauden tärkeimmässä pelissä huippuvahvaa vastustajaa vastaan. Sykähdyttävintä oli kuitenkin huomata (tämä oli jatkoa Kalpa-pelille) valmennuksen kyky muuttaa taktiikkaa. Aivan mahtava suoritus taktisella tasolla. Joukkue paineisti vaiheittain joko jopa kolmella äijällä ylhäältä tai muutti sen keskialueen tukkimiseksi ja vastustaja ei kyennyt mukautumaan tähän. Tämä oli ottelun ratkaisu, sillä materiaalissa edun ollessa noin raju toiselle, kyky selvitä voittajana nojautuu yllätyksellisyyteen ja henkiseen tasoon. Toki siinä tarvitaan loistavaa ykkösveskaa, mutta sitä voittava joukkue tarvitsee aina. Ja aivan varmasti HIFK pystyy muokkaamaan peliä samalla tavalla, kun käytössä on paras materiaali. Sen on viime kuukaudet osoittaneet. Tänään pääsin kurkistamaan joukkueen sieluun ja näin selkeästi kevään menestyjän.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Multa meni Melartin jäähy ihan ohi - tuliko ylimääräisenä vai mitä tapahtui? Anyway, Salmelta hyvä geimi.

No siitähän se juurikin tuli, piti mennä taas muna sojossa heilumaan, kun siellä oli jo meikäläisiä ihan riittävästi muutenkin ja mitään nujakkaa ei oikeastaan ennen Melartin osallistumista edes ollut. Pari matsia se kerkisikin jo olla fiksusti, mutta pelillisesti surkea ja tänään sitten toteutuivat molemmat -> typerä jäähy ja surkea pelillisesti.. Melart on vaarallisempi omalle joukkueelle kuin vastustajalle.

Redenbach on ollut ykkösen sentterinä aika hyvä, harmi vain ettei kukaan osaa käyttää hänen ässäsyöttöjään hyväksi. Avopaikkoja tuli tänäänkin lähemmäksi viisi, mutta kun ei kelpaa. Aloitukset ovat alkaneet myös napsua hyvällä prossalla omille ja tämän ansiosta HIFK teki ensimmäisen maalinkin tänään.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Erittäin viihdyttävää jääkiekkoa HIFKlta. Varsinkin 1. erän IFK karvasi aktiivisesti kahdella ja sekoitti näin JYPn hyökkäyksiinlähdöt. Ottelun huikeimman taklauksen esitti nuori puolustajalupaus Juuso Salmi joka 2. erässä taklasi Pesosen erittäin näyttävästi. Mutta ottelun hahmo oli Dennis Endras joka oli taas kerran huikealla pelipäällä! 57 minuutin kohdalla otettu huikea venytys tod näk pelasti IFKn voiton. Kaiken kaikkiaan hemmetin hyvä matsi joka ilolla katsoi UrhoTV Playn kautta! IFK ylivoima ei ollut oikein mistään kotoisin, mutta sen ymmärtää hyvin kun muistaa että yleensä ylivoimaa pyörittävät jätkät ovat saikulla. Kiitos IFK voitosta!

-Tinke-80
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
No siitähän se juurikin tuli, piti mennä taas muna sojossa heilumaan, kun siellä oli jo meikäläisiä ihan riittävästi muutenkin ja mitään nujakkaa ei oikeastaan ennen Melartin osallistumista edes ollut. Pari matsia se kerkisikin jo olla fiksusti, mutta pelillisesti surkea ja tänään sitten toteutuivat molemmat. Melart on vaarallisempi omalle joukkueelle kuin vastustajalle.

Multa jäi tänään matsi näkemättä, mutta kyllä taas kun näitä raportteja lukee niin ei yllätä nämä Illun otteet. Jotenkin tuntuu, että äijän on ihan pakko ottaa noita saatanan tyhmiä jäähyjä vaikka väenväkisin. Ilman, että olisi edes hätäpäivää ja tilanne olisi jo kuihtunut kasaan. Näitä vaan on saanut nähdä viime aikoina turhan usein. Näihin ei ole yhtään varaa tosipelien alkaessa. Eikä tuo nyt kauhean vakuuttavaa ole tuo pelaaminen muutenkaan. Harhasyöttöjä tippuu aika tasaiseen tahtiin tällä hetkellä. Jotenkin tuntuu, että kaikki muut pakit ovat päässeet näistä kämmäilyistä kokonaan eroon mistä kauden aikana on puhuttu. Melartilla ei parannusta vaan näytä tähän tulevan. Toivon todella, että Kurvinen ja Jokela pääsisivät askiin mukaan. Toisaalta noi meidän junnut jeesaavat kyllä tällä hetkellä loistavasti. Muutama matsi sitten tuli juuri heiteltyä kaverin kanssa Juuso Salmesta, että kyllä pelaa varmasti tämä äijä. Niin peruspakin peliä kun vain osaa. Ei mitään ylimääräistä. Tänään kruununa maali. Näitä on ilo lukea.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Let's hold our horses, mutta tämä jengi on ihan timanttia. Pidetään tuhannes viesti lyhyenä, pari pikaista, tärkeää huomiota:

1. Redenbach näytti Rem Murrayltä tänään: fiksu ja älyttömän tilannekova kanadalainen joukkuepelaaja. Pelaa voittavaa lätkää.

2. Endras on liigan kovin maalivahti. Muilta mestarikandidaateilta löytyy vain loukkaantuneita/ailahtelevia ykkösmaalivahteja tai tasapaksu tandemi, tämä on iso plussa IFK:n laariin.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei huolettanut missään vaiheessa tänään, sellanen henki tosta laumasta lähtee katsomoon.

Eliittipaskaa: Endras, VP+Trio Rosvot.

Hyvää skeidaa: Fernholm, Salmi+Kivelä, Kousa sekä MaG

Kuolevaisen ruikut: Tyllerö, Kanki, Huhtanuha

Ripulia: Melart, Somervuori(saa kyllä anteeksi koska jalka ei lentsun jälkeen tunnetusti liiku)

Petu muuten laitto kivat kundit vetämään vikan 17s vaihdon. Muutenkin Der Paskansyöjä on ulostanut timantinkovan lauman mikä pelaa hienosti. Bruder OldShitin sanoin, paskaaks tässä.
 

Stigu

Jäsen
Melartista sen verran, että kyllähän kaveri on kehittynyt viime vuodesta. Petu on antanut luottoa, ja se näkyy myös Ilarin pelissä. Ehkä tästä johtuen nuoren kaverin mopo hieman keulii, sillä malttia vaadittaisiin niin omassa päässä (harhasyötöt) kuin hyökkäyspäässä (älyttömät torikokouksiin osallistumiset). Melartin kokoisia pakkeja on kutenkin sen verran harvassa, että itse antaisin Ilarille jopa pleijareissa peliaikaa teemalla "stay-at-home". Runkkarissahan Ilari on viihdearvoltaan melkein kymppitason kaveri noiden älyttömien ryntäilyjensä ja arvaamattomuutensa ansiosta.

EDIT: Litlle'Ol'Shit on näköjään kotiutunut matsista: hienot kommentit!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
- IFK oli tänään todella hyvä, niin kuin on viime ajat ollutkin
- Melart joukkueen selvästi heikoin lenkki, kauhea määrä harhasyöttöjä
- Reden pelaaminen on tällä hetkellä loistavaa, joukkueen parhaimpia pelaajia tänään
- VP on huippuiskussa, samoin MaG
- Endras on aina hyvä
- Salmen taklaus Pesoseen oli yks kauden hienoimpia, muutenkin loistavaa peliä
- Petu on vireessä! Tuomarit eivät!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Makea likainen taisteluvoitto, ugh! Ei mitään hienouksia, karua taistelua ja loistava maalivahtipeli. Siihen päälle makoisia taklauksia, joista Salmen niitti Pesoseen oli aivan viiltävä. En ollut huolissani viimeisten hetkien aikana siitä, että Jyp puskisi ohi ja tämä on hyvä merkki. MaG kuuluu ilman muuta playoffkokoonpanoon, olen ollut turhaan huolissani hänestä.

Olen ilmeisesti ainoa, jota Redenbach ei tänään viehättänyt? Sentteri ei ota edes oman pään aloituksia, jotka hoitaa Ville ja lisäksi TR on epävarma. Välillä napsuu hienoja syöttöjä, välillä ei ole ketään kotona. Ja kaksinkamppailuvoimaako tällä kaverilla muka on? Näin kuinka häntä käytettiin merimerkkinä useita kertoja ja kauden ensimmäistä taklausta odotellaan yhä. Mutta en pidä hänen suoritustaan kelvottomana - totean vain, että 1-ketjussa hän on kuin peura pitkissä valoissa. Redenbach on mielestäni suhteellisen ihanteellinen 3-sentteri ja rinnastan äijän taidollisesti suunnilleen Häbään hänen HIFK-aikoinaan. Murraysta puhuminen tässä yhteydessä on rikos. TR voi olla pikkujengissä kovien pinnojen mies, HIFK:ssa paikka on kolmosessa ja hyvä jos tekee 20p per kausi. Eli ei ollenkaan huono 3-sena. Tänään oli ylivoimissa karmea ikävä peliätekevää sentteriä. But what the heck - 3 pistettä kelpaa, tänks sairaaat!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kolmas peli putkeen, jossa joku teki ensimmäisen liigamaalinsa. Muutenkin onnistunut tuo nuorten esiinmarssi - mikäli laskin oikein kuusi pelaajaa on tällä kaudella tehnyt ensimmäisen liigamaalinsa (Ma. Granlund, Åsten, Kivelä, Piiparinen, Leinonen ja Salmi). Lisäksi tietysti myös Fernholm, muttei ehkä voi oikein tuohon porukkaan laskea.

Hieno taistelu tällaisella porukalla. Kävi kyllä siinä missatun rankkarin ja Melartin hölmöstä jäähystä tulleen ylivoimamaalin jälkeen mielessä, että vielä käy huonosti, mutta hyvinhän ne kestivät. Silti, pakko sen hospitaalin on ruveta pikkuhiljaa tyhjenemään.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen ilmeisesti ainoa, jota Redenbach ei tänään viehättänyt? Sentteri ei ota edes oman pään aloituksia, jotka hoitaa Ville ja lisäksi TR on epävarma. Välillä napsuu hienoja syöttöjä, välillä ei ole ketään kotona. Ja kaksinkamppailuvoimaako tällä kaverilla muka on? Näin kuinka häntä käytettiin merimerkkinä useita kertoja ja kauden ensimmäistä taklausta odotellaan yhä. Mutta en pidä hänen suoritustaan kelvottomana - totean vain, että 1-ketjussa hän on kuin peura pitkissä valoissa.


Et suinkaan, itse jo laitoin tästä Tyllykän omaan ketjuun. Plussaa on ehdottomasti se, että nyt kaverin syötöt napsuvat kohdilleen, siellä on juonikkuutta ja pelisilmää.

Negaa on se, että kaksinkamppailuvoimaa ei ole, potku ei riitä ykkös(2:skin?) senan minuuteille eikä vetoja lähde vieläkään.

Menköön tällaisena mutta mulle ei kelpaa ensikauden jengiin tämä. Ei edes kolmossenaksi.
 

HIFK Keiju

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan loistava fiilis pelistä. Taisteluvoitto kevyemmällä rosterilla JYP.stä !!!! Jyp ei nimittäin pelannut huonosti vaan IFK pelasi hyvin. Nopeasti JYP kääntää peliä, mutta IFK söi siltä kaiken tilan..

-Petu on löytänyt tavan pelata korkealta karvaavia jengejä vastaan. Hyvin päästiin paineen alta pois. Kiitos Petu. Toivottavasti Saipaa vastaan onnistutaan vielä.
-Redenbach hakee maalin takakulmalta nopeita syöttöjä maalin eteen. Ville ei haista nyt näitä ja näin ollen ketään ei ole kotona. Huhtanen toimi tässä suhteessa paremmin kun pyrkii suoraviivaisemmin maalille.
-Mag on Granikoista uusi TÄHTI :)
-Somervuori on taitava väkkärä, mutta kulmaväännöissä menettää liian usein kiekon
-Endras. AH
-Juuso Salmi on piristysruiske
-Ylivoimalle pakko tehdä jotain jos Mig, Pessi ja Kuhta saikuttaa pitkään
-Alivoimalle kaipaan Wirtasen aloitusvoittoja ja kiekon blokkauksia
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Et suinkaan, itse jo laitoin tästä Tyllykän omaan ketjuun. Plussaa on ehdottomasti se, että nyt kaverin syötöt napsuvat kohdilleen, siellä on juonikkuutta ja pelisilmää.

No, mä olen sen verran armeliaampi, että 3-senana TR voisi hyvin jatkaakin. Mutta hieman hymyillen seuraan suunnatonta kehumista 1-sentteristä, joka ei kelpaa edes oman ketjunsa aloittajaksi. Se on aika erikoista. Jyp-selostajille tiedoksi: kultakuuppa on Villellä ja hän otti enemmän aloituksia tänään kuin Redenbach. Yksi Tyllerön antama syöttö oli kyllä aivan jumalainen ja siitä Ville ei saanut sisään. Seuraavassa hyökkäyksessä kentällisen 4 muuta kaveria saivat pelin hienosti pyörimään ja Redenbachin eka kosketus purki koko tilanteen - nähtiin ääripäät ihan peräkkäin. Kolmosessa tällainen kaveri, kunhan saadaan jostain edes jonkunlaista kaksinkamppailuvoimaa ja -halua, on hyvinkin arvokas pelaaja ja mieluummin pidetään tämä kuin kokeillaan vaihtaa sinne joku muu ei-ykkössenan tasoinen kaveri.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen ilmeisesti ainoa, jota Redenbach ei tänään viehättänyt?

Et suinkaan. Sanoin vierustoverille tänään, että on todella harmi, ettei Redenbachista ollut isompien saappaiden täyttäjäksi. Askelmerkit ja ajatukset eivät kohtaa ketjukavereiden kanssa, mikä toki on ihan ymmärrettävää, koska ukkoa on vaihtunut vierellä. Mutta silti. Ei se ihan hirveästi lohduta, että tekee parhaansa ja hyökkäyspäässä tulokset ovat laihoja yrittämisestä huolimatta. Nyt niitä tehoja vasta kaivattaisiinkin.

Petulle miinusta, ettei ottanut ykkös-yv:hen MaGia Tyllerön tilalle. Ei natsannut ei. Asenne on kohdillaan ja puolustussuuntaankin ihan ok, mutta suuri määrä harhasyöttöjä vie hirveästi myös energiaa.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta hieman hymyillen seuraan suunnatonta kehumista 1-sentteristä, joka ei kelpaa edes oman ketjunsa aloittajaksi. Se on aika erikoista. Jyp-selostajille tiedoksi: kultakuuppa on Villellä ja hän otti enemmän aloituksia tänään kuin Redenbach.

Katsottiinko eri peliä tänään? Olisi mukava nähdä tilastot aloituksista, mutta omaan silmääni Rede oli meidän ahkerin aloittaja ja nimenomaan voitti järjestäen lähes jokaisen. Pelin viimeinen aloitus oli HIFK:n puolustusalueella, jäälle komennettiin #72, #16, #91, #26 ja #12. Ottelun tärkeimmän aloituksen voitti HIFK:lle nimenomaan Rede, ei Ville. Hieman siis ihmettelen tuota kommentointia Reden aloituksista, koska mieshän oli niissä aivan maaginen, avausmaaliinkin satanolla aloitusvoitto!

Onhan Rede vähän pehmeä kaveri, mutta mielestäni ei kuitenkaan hirveästi arkaile mennä tilanteisiin. Hän nyt vain ei ole mikään Mikael Granlund, joka on aina tunkemassa päätään joka rakoon. Viimeaikaisilla näytöillä en olisi pettynyt jos jatkaisi punaisissa myös ensi kaudella.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Petulle miinusta, ettei ottanut ykkös-yv:hen MaGia Tyllerön tilalle. Ei natsannut ei. Asenne on kohdillaan ja puolustussuuntaankin ihan ok, mutta suuri määrä harhasyöttöjä vie hirveästi myös energiaa.

Jep, yyveessä näkee Redenbachin keveyden. Hätäriratkaisuja, ikäänkuin kaveri pelkäisi kiekollista vastuuta. Mä en pidä sentteristä, jolla on hirveä kiire toimittaa kiekko pois itseltään. Sentterinhän pitäisi tehdä peliä, pitää kiekkoa ja jakaa ohjeita muulle kentälliselle. Ykkösessä Ville viittoo miten pelataan ja munkin mielestäni MaG on valovuoden edellä Tylleröä kiekollisilta taidoiltaan. Jypin ylivoimat olivat sairaan paljon nopeammin valmiita kuin HIFK:n.

Aloituksista: Tarkkaan ottaen Ville pelasi ainakin kolmannessa erässä kaikki 1-ketjun oman pään aloitukset. Erikoinen kuvio.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Musta MaG alkaa näyttää jo enemmän maalintekijältä kuin playmakerilta. Kaverilla riittää nopeutta ja ennenkaikkea sitä jumalaista 'ei-jäädy'- voimaa. Noita ei ole montaa nykyliigassa. MaG:n erottaa massasta se että kaveri pystyy rakentamaan peliä laidalta(kuten broidinsa teki tulokaskaudella) kunhan sentteri ei ole puukäsi. MaG ei tarvitse sellaista ruokintaa mitä esim. Ahtola tarvii saadakseen maalin. Ensi kesänä rutkasti voimaa lisää ja taivas on vain rajana. Tosin kun nimenä on Granlund niin sekään ei välttämättä ole saletti =)

Pidän myös Kivelästä koska HIFK:sta ei ole Kiben jälkeen noussut yhtään kunnon maalintekijää. Toivottavasti kuuluu vahvasti ensikauden suunnitelmiin a'la Salmi-Leinonen-Vainonen. Muutenkin piristävää että HIFK:n hyökkäysosasto junnupuolella näyttää näin hyvältä. Vielä kun Silfver saisi poweria ja kiloja niin saataisiin oma 'kousa'.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän päivän voitto oli ehkä kauden tähän mennessä sykähdyttävin hetki. Hienoa oli nuoren kaartin ja alempien ketjujen esitykset ns. kauden tärkeimmässä pelissä huippuvahvaa vastustajaa vastaan. Sykähdyttävintä oli kuitenkin huomata (tämä oli jatkoa Kalpa-pelille) valmennuksen kyky muuttaa taktiikkaa. Aivan mahtava suoritus taktisella tasolla. Joukkue paineisti vaiheittain joko jopa kolmella äijällä ylhäältä tai muutti sen keskialueen tukkimiseksi ja vastustaja ei kyennyt mukautumaan tähän. Tämä oli ottelun ratkaisu, sillä materiaalissa edun ollessa noin raju toiselle, kyky selvitä voittajana nojautuu yllätyksellisyyteen ja henkiseen tasoon. Toki siinä tarvitaan loistavaa ykkösveskaa, mutta sitä voittava joukkue tarvitsee aina. Ja aivan varmasti HIFK pystyy muokkaamaan peliä samalla tavalla, kun käytössä on paras materiaali. Sen on viime kuukaudet osoittaneet. Tänään pääsin kurkistamaan joukkueen sieluun ja näin selkeästi kevään menestyjän.

Kyllä. Taktisesti tämä oli niin eri planeetalta kuin se syksyllä väkisin yritetty miljoonien hitaiden lähtöjen ja palautusten peli. Nyt lähes joka kerta kiekon saatuaan peliä pyrittiin viemään ylöspäin, jopa riskillä vaikka hieman taaempana olisi ollut ns. varma syöttöpaikka. Ja mikä eniten viehätti omaan silmään näissä muutamassa viime matsissa on tuo koko ketjun karvaus. Aika luottavainen fiilis on tällä hetkellä, kunhan nyt vain saataisiin sairastupaa tyhjemmäksi. Jopa maalivahtiosastoon on suht hyvä luotto, vaikka meillä nämä runkosarjassa hämmästyttäneet kumiukot on ennenkin flopanneet playoffeissa.

Kyllä Rede 3-senana menee, mutta ylempänä ei käyttöä paitsi väliaikaisena paikkaajana korkeintaan. Parantanut on kyllä katastrofaalisen alun jälkeen. Enää ei tarvitse pelätä Reden ollessa kentällä, vaikkakin yksi juttu edelleen häiritsee aika paljon. Eli tuo jatkuva maalin takaa maalin eteen syöttely. Ja varsinkin Reden syöttöprosentilla se häiritsee, eli kun kaikki syötöt ei löydä oman pelaajan lapaan. Noi syötöt on aina sellaisia, että jos se ei mene omille niin vastustaja pääsee monesti ylivoimahyökkäykseen. Tietty hidas tai ohjurisyöttö maalin takaa maalin eteen ei nyt välttämättä suoraan avaa tilannetta, mutta välillä Rede heittelee maalin takaa sellaisia kovia avaussyötön tyylisiä, eli se kun menee väärään lapaan (tähän mennessä onneksi mennyt suurimmaksi osaksi sentään omaan päätyyn/laitoihin) niin siitä avautuu suora läpiajon paikka vastustajalle. Laukaisutreenejä ja vähän tarkkuutta noihin syöttöihin, niin sitten kyllä täyttää paikkansa 3-sentterinä hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Enää ei tarvitse pelätä Reden ollessa kentällä, vaikkakin yksi juttu edelleen häiritsee aika paljon. Eli tuo jatkuva maalin takaa maalin eteen syöttely. Ja varsinkin Reden syöttöprosentilla se häiritsee, eli kun kaikki syötöt ei löydä oman pelaajan lapaan. Noi syötöt on aina sellaisia, että jos se ei mene omille niin vastustaja pääsee monesti ylivoimahyökkäykseen.

Olisko sillä syötön vastaanottajallikin joku vastuu näissä jutuissa? Varsinkin eilisessä pelissä, kun HIFK:lla oli puukättä liikenteessä enemmissä määrin, niin Redenbachin syötöt olivat ylivoimaisia, toinen juttu on se, ettei niitä hyödynnetä. Muuan Ville Peltonen sössi mm. täysin avopaikan. Ja en nyt tiedä, millä tavalla Rede on pehmeä kaksinkamppailutilanteissa, häntä kun tulee joku taklaamaan avojäällä, niin yleensä taklaaja keräilee kamojaan. Johtuu siitä, että Redellä hyvä tasapaino ja pystyy yllättämään vastustajan vastataklauksella, jota harvemmin SM-liigassa harrastetaan kiekollisen toimesta. Myöskään MG ei enää mene taklailemaan surutta, vaan hänenkin pelaamiseensa on tullut sen puolesta järkeä. Ei taitosenttereiden tarvitse olla hyviä taklaamaan, PW:t ovat asia erikseen. Esim. Hirso yritti taklata, mutta herra paratkoon, jos et osaa, niin jätä se muille suosiolla. Jos et osaa taklata, niin helposti pelaat vain itsesi pihalle tilanteista. Redenbachin karvauspelaaminen perustuu mailahäirintään ja se on ollut tehokasta kiekonriistojen puolesta.

Redenbach on ollut kahdessa viime matsissa joukkueen eliittiä ja aloitukset ovat menneet hänen nimiinsä n. 80%:n tahtiin. Niin kuin joku sanoi, viimeiset 12 ottelua ja 10 pistettä. Mikke vetää samanlaisilla saldoilla.

Melart on paska.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Ei varsinaisesti kuulu tähän ketjuun, mutta osaako joku kertoa mitä eilen tapahtui fanikatsomossa, kun Kousalle vihgellettiin sukeltamis jäähy? Koko katsomo alko huutaa jollekin "papalle". Mitä siellä oikein tapahtui näytti hyvin hauskalta? :D
 

Stigu

Jäsen
Redenbach on ollut kahdessa viime matsissa joukkueen eliittiä ja aloitukset ovat menneet hänen nimiinsä n. 80%:n tahtiin. Niin kuin joku sanoi, viimeiset 12 ottelua ja 10 pistettä. Mikke vetää samanlaisilla saldoilla.
Kyllä. Mielestäni Retiisin suhteen pääpointti on se, että hänen myötään saatiin 0,2 p/peli takovan surffailijan tilalle 0,5 p/ peli takova, ihan kelpo kolmosketjun sentteri. Ennen Retiisiä IFK:lta puuttui kolmosketjun sentteri ja mielestäni nyt voidaan sanoa, että Retiisi on tuo puttuva kolmosketjun sentteri. Retiisi ei ole esim. ykkösketjun sentteri, eikä muutenkaan kanna yksinään joukkuetta, mutta menee kyllä joukon jatkeena ihan hyvin. Ja noihin aloituksiin liittyen, IFK:lla ei tällä kaudella valitettavasti ole pelistä toiseen suoritusvarmaa aloitusvoittajaa. Jopa Wirtanen on hävinnyt joissain matseissa uskomattoman paljon aloituksia. Sama ongelma on Retiisillä; joissain matseissa noita aloitusvoittoja tulee ihan hyvin, joissain ei. Esim. eilinen 1-0-mali oli kyllä täydellisesti Retiisin aloitusvoiton ansiota, tuollaisia 100-0-aloitusvoittoja näkee muutaman kaudessa.

Axbor Nocturnen aikaisempaan (viikon takaiseen?) kommenttiin liittyen on kyllä mielenkiintoista nähdä, miten IFK:n peli muuttuu, jos suuri osa saikkulaisista palaa kehiin. Eilinen peli oli nöyrää, agresssiivista, suoraviivaista joukkuepelaamista. Tuo koko konsepti saattaa häiriintyä, kun siihen tungetaan about 3-5 taitoniekkaa sisään. Toisaalta, noista taitoniekoista näkisin, että ainakin Pesonen, Granlund ja Kuhta tarvitaan pleijareissa kentälle tuomaan sitä iskuvoimaa ja kokemusta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös