Su 18.12.2011 Jokerit-EC Red Bull Salzburg

  • 88 511
  • 390

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Kuittaako turnauksen voittaja jokainen Red Bullin mieheen?

40.000 euroa. Salzburg voi ostaa Barneyn loppukaudeksi... ;-)

Voivoi. Eikö se Erkka koskaan opi. Ruutu ei opi, se pitäisi Erkankin tietää.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
VOI VITTU!!!!

Ei saakeli ITÄVALTALAINEN JOUKKUE on Euroopan paras seurajoukkue. Paskat se mikään itävalta ole, kun puoli joukkuetta Kanadasta. Kanadan maajoukkueen puolikas on paras Eurooppalainen seura.

Noh, ei tästä kyllä voi muukalaislegioonaa syyttää. Bensa loppui, kantti ei kestänyt, Filppulalla 3-4 tyhjää maalia ja aina ohi, Ruutu ja Tuohimaa ylipelasivat ja helvetin paskaa tuuria.

Uskomatonta.
 

RDivis

Jäsen
Vittu! Kun ei itse tehdä, niin kyllä se kaveri tekee. Maalipaikat olisi pitänyt saada käytettyä. Onnea pohjois-amerikkalai...itävaltalaisjoukkueelle.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä peli Jokereilta. Kukaan ei varmaankaan voi sanoa, että parempi olisi voittanut?

Enemmän maaleja tehnyt voitti.

Red Bullin omistajat heittävät varmaan hattua ilmaan parhaillaan. Siis jos tietäisivät että voittivat tällaisen turnauksen. Ja jos tietäisivät että heillä on joku jääkiekkojoukkuekin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tästä viihteestä voisi jo maksaakin. Jokerifanit - "Raha ratkaisi mestaruuden väärälle joukkueelle!"

Ainoa, kuka rahasta on jauhanut, olet sinä. Ja ainoa, kuka on suoraan sanonut, että väärä joukkue voitti, kannattaa KalPaa.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ei ratkennut peli Ruutuun, vaikka aika älytön jäähy olikin. Paikkoja oli se 100 ratkaista peli, mutta kun ei vittu tehdä edes 100-varmasta paikasta maalia niin noinhan siinä taas käy. Salzburg oli kyllä aivan turisti koko pelin ajan ja on jokseenkin uskomatonta, että Jokerit onnistui noille voiton sössimään. Onhan tää tuttua tosin jo liigastakin.

Jos puhutaan koko formaatista, niin onhan tuo vähän tyhmää että Salzburgilla on vapaalippu loppupeleihin. Ilmeisesti katsojia ei olisi hallissa edes nykyisistä puoliakaan, jos ei retpullia lopputurnauksessa olisi (nytkin finaalissa kuitenkin aika tyhjä halli). Koko hommakin pyörii täysin Red Bullin ympärillä.

Ehkäpä herätettäisiin se Champions Hockey League takaisin henkiin.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaukosäätimelle onnea voitosta! Selkeästi ylpeä ja iloinen tästä voitosta. :)

Aina ei paremmin pelannut joukkue voita ja nyt se sattui Jokereille keskimääräistä liigaottelua tärkeämpään paikkaan. Harmi juttu, mutta hyvä suoritus on tietysti jo finaalipaikkakin.
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tästä viihteestä voisi jo maksaakin. Jokerifanit - "Raha ratkaisi mestaruuden väärälle joukkueelle!"

Harmi teidän kannalta että Keklu unohti maalivahdin olevan joukkueen tärkein lenkki.
Lähe nyt jo menee kaukkari, kukaan ei jaksa kuunnella tota sun mukahauskaaprovoo. Ei narrifanitkaan tuu kuittailemaan Ilveksen otteluketjuun, jos te häviitte jonku pelin.

Ja kiitos Salzburgin koko hieno formaatti kusi huolella.
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Loppuun vielä Lahdelle loistava paikka tasoittaa, mutta ei tällä kertaa. Harvoin kyllä näkee noin puolueellisia tuomareita, ihan käsittämättömiä tuomioita koko ottelun ajan!

Nyt joulutaukoa viettämään...
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
VOI VITTU!!!!

Ei saakeli ITÄVALTALAINEN JOUKKUE on Euroopan paras seurajoukkue. Paskat se mikään itävalta ole, kun puoli joukkuetta Kanadasta. Kanadan maajoukkueen puolikas on paras Eurooppalainen seura.
Sama jengi jäi muuten kakkoseksi tammikuisessa Continental Cupissa, jonka voiton vei valkovenäläinen Junost Minsk, joten sanoisin tämän perusteella, että paras Eurooppalainen seura tulee edelleen Minskistä. (Linkki ohjaa Wikipedia-artikkeliin.)
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
2.erä:

Lahti 2vs1 tyhjä maali - ohi kiekosta
Filppula läpi - veto syliin

3.erä:

Tyrväinen irtokiekosta tyhjä maali - sivuverkkoon
Filppula maalin edessä puol maalia tyhjänä - räikeesti yli
Lahti irtokiekosta tyhjä maali - sivuverkkoon

Ei tarvi ihmetellä miks hävittiin, vittu!
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei tullut Jokereista Euroopan parasta seuraa :((((((((((((((
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Mikähän tuokin homma oli, että tämä energiajuoma jengi halusi väkisin raahata tuonne vielä lisää noita Kanukkeja? Haluavat menestyä niin kovaa, vaiko peräti sponsorit painostanut ja määrännyt tuossakin asiassa kaapin paikan.

Miksi ylipäänsä turnauksessa sallitaan tällaiset artistit. Varsinkaan sellaiset, joilla on sopimus muihin joukkueisiin. Tuossa menee se pienikin uskottavuus, että olisi edes epävirallinen euroopan seurajoukkueiden mestaruustitteli, kun jengi ottaa vain näitä finaaliturnaus pelejä varten lisävahvistuksia.
 

MiksuMan

Jäsen
Antaahan "kaukosäätimen" nyt huudella ja nauttia Jokereiden häviöstä. Suodaan nyt tälle reppanalle edes tämä ilo. Toinen ilo ehkä tulee keväällä kun ilves juuri juuri välttää mestis karsinnat.

Hyvä peli Jokereilta. Maalit ratkaisee ja tänään ei paikoista saatu sisään. Tuohimaata ja/tai Ruutua on turha syyttää. Vaikka muutama "fani(t)" varmasti niin tekeekin, mutta se ei ole mitään uutta. Kaikki ei vain nyt ymmärrä peliä nimeltä jääkiekko.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Maalintekotaito ei oo tarvittavista taidoista listan loppupäässä.

Tämä onkin näitä ikuisuuskysymyksiä. En varsinaisesti sano että Jokerit olisi ollut tänään parempi jengi, mutta...

Muotoilen diplomaattisesti että aina ei jääkiekossakaan parempi joukkue voita. Yleensä ja usein voittaa, mutta ei joka kerta.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tarkennappa nuo nimimerkit, niin tiedän itsekin.

"Vaikka suomalainen joukkue ei voittanut turnausta, niin voi lohduttautua sillä, että ei kovin ansaittu voitto tälle saltspurkille."
No joo, ei nyt niin kovin suoraan, mutta kuitenkin. Eikä siis mitenkään vittuiluna tai muutenkaan sinua vastaan, vaan lähinnä tuohon kaukkarin naurettavaan väitteeseen, että narrifanit kitisee väärästä voittajasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös