Minnesota Wild 2011-2012

  • 374 036
  • 967
Eli tekisin kuten sinä? Setit näppikselle ja tulos näkyy ruudulla, pelkkää paskaa.

Ei se ollu pelkkää paskaa, vaan tilastoissa näkyvää kiistämätöntä faktatietoa.
1 maali 28 pelissä ei vaan vastaa sitä mitä 7,3 miljoonan mieheltä voisi odottaa. Mutta se on vaan faktaa tuo 28/1, minkä minä sille voin? Vähän hassua että Koivua ei syytetä tehottomuudesta, vaan minua syytetään siitä että kerron Koivun tehottomuudesta.

Ei miulla sinänsä ole mitään Koivua ja Minnesotaa vastaan, vaan suorastaan toivon menestystä. Olis kiva jos Koivu tekis paljon pisteitä ja Wild pärjäis. Nyt vaan ei luultavasti kumpikaan toteudu, kun Koivu ei ole ollut hyödyllinen tehopisteiden merkeissä, ja pelkään myös ettei Wild selviä tälläkään kaudella pudotuspeleihin.

Näin nopeesti sanottuna tehottomuus on jälleen kerran se ongelma. Tavallisesti Wild häviää tai voittaa yhden maalin erolla, tai sitten pelaa tasan ja joko ottaa sen rankkaripisteen tai ei ota.
Tälläkin kaudella 19 pelistä 12 on päättynyt yhden maalin erolla, ja 1 peli kahden maalin erolla niin että viimeinen tehtiin tyhjiin. Tähän mennessä Wild on pärjännyt hyvin näissä tiukoissa peleissä ja on toisena peräti tällä hetkellä. Luultavasti kuitenkin kauden mittaan ei enää saada niitä tasuripisteitä ja rankkarivoittoja riittävästi, vaan jäädään ulos pudotuspeleistä neljännen kerran peräkkäin.

Viime kaudella Wild teki maaleja toiseksi vähiten lännessä.
09-10 Wild teki maaleja neljänneksi vähiten lännessä.
08-09 Wild teki maaleja viidenneksi vähiten lännessä.
Tälläkin kaudella Wild on tehnyt maaleja neljänneksi vähiten tähän mennessä, vaikka on toisena.
Sillon on vaikeeta olla voittava joukkue ja selviytyä pudotuspeleihin, jos ei tee maaleja. Asiaa ei todellakaan auta tämä tutkaparin Koivu-Heatley tehottomuus.


Ihan sama kun nyt on ollu tämän maahanmuuttokriittisyyden kanssa: ei voi kritisoida leimautumatta urpoksi rasistiksi. Heti jos sanoo puolikkaankin sanan mamuja vastaan, niin tulee heti paskaa niskaan. Samoin näköjään käy jos kritisoi Mikko Koivua.

No, ehkä se vaan on sitä nuoruuden ehdottomuutta, että "Mikko on meidän sankarimme, ja sinä olet tyhmä ja väärässä". Millaisiin sfääreihin tämä fanboy-mentaliteetti kohoaakaan ensi kaudella, kun ilmaveivi-Mikke liittyy joukkueeseen?
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Olis kiva jos Koivu tekis paljon pisteitä ja Wild pärjäis. Nyt vaan ei luultavasti kumpikaan toteudu, kun Koivu ei ole ollut hyödyllinen tehopisteiden merkeissä, ja pelkään myös ettei Wild selviä tälläkään kaudella pudotuspeleihin.

Tiedätkös, tehopisteet ei yksin ole se mistä maksetaan. Ja toiseksi, mitä vittua sä selität? Wild on liigan kolmosena ja hyvää vauhtia menossa sinne pudotuspeleihin.
 

Wristlock

Jäsen
Ei täällä mitään provoilla, vaan todetaan asiat niin kuin ne ovat. Koivu on mainio kakkosketjun kahden suunnan sentteri NHL-tasolle. Nyt kun Koivun supertähteyden estäneet Brunette ja Miettinen ovat pois jaloista, niin jotain pitäisi tapahtua myös hyökkäyspäässä. Ihmeen koville tuntuu joillakin ottavan Koivun arvostelu, mutta se on tietysti ymmärrettävää siinä kontekstissa, että n. 90% palstan Minnesota faneista löysi joukkueen sillä hetkellä, kun M. Koivu sinne varattiin. Koivu on loistava kaksinkamppailuissa, vetää 100 lasissa lähes aina jne., mutta offensiiviset taidot (erityisesti maalinteko - toki "Thorntonmainen" 2+100 olisi myös mainio suoritus) eivät oikeuta nykypalkkaan tai palstalla ilmenevään hypetykseen. Jos Koivu ei tällä kaudella riko piste-ennätystään tuollaisten kavereiden kanssa pelatessaan, niin vikaa pitää sen jälkeen alkaa etsimään jostain muualta kuin ketjukavereista.
 
Lupaatko apulais-GM tulla ensi kaudella hehkuttamaan Mikko Koivua jos hän silloin kauden alkuun tekee piste per matsi tahtia ja palkka laskee lähes 2 milliä vain reiluun viiteen miljoonaan, jolloin Koivu onkin ehkä alipalkattu tai korkeintaan "oikein palkattu"? Ja kun Zeta tienaa edelleen lähes 8 miljoonaa niin menet Detroitin ketjuun aiheuttamaan keskustelua Zetan ylipalkkauksesta?

No tämähän nyt menee entistä "villimmäks", mutta kai ymmärrät itsekin hetken mietittyäsi, että Zetterberg on ollu meriiteiltään ja tasoltaan ihan eri luokkaa kuin Koivu.
Tehnyt mm 92 ja 85 pistettä, 39 ja 43 maalia. Samaan aikaan Zetterberg tunnetaan yhtenä liigan ehdottomasti parhaista puolustavista hyökkääjistä. Voittanut Conn Smythen ja Stanley Cupin ja ollu finaaleissa toisenkin kerran, olympiakultaa, MM-kultaa.
Näyttöjä löytyy, joten iso sopimus on ansaittu. Vaikka kyllähän tuokin sopimus on vähän kysymysmerkki joskus vuosien päästä ehkä.
Mutta tuskinpa Zetterberg nyt ihan täysin on hiipumassa? Ei saata Koivu yltää ihan samanlaisiin meriitteihin, vaikka eihän se mahdotonta ole että Wild voittaisi vaikka Stanley Cupin joskus 2017.
Toki olisin iloinen jos Koivu joskus yltyy pistetehtailuun.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ihmeen koville tuntuu joillakin ottavan Koivun arvostelu

Sanoo hän, joka itki itsensä uneen, kun Antti Miettistä kritisoitiin ansaitusti paskoista otteista Wild-vuosinaan. Kyllä Koivun otteet paranevat, kun pelikavereiden kanssa löytyy sama aaltopituus. Jos mies sai Antti Miettisen kaltaisen paskasäkinkin tekemään 20 maalia yhden NHL-kauden aikana, niin kyseessä on todella suuri pelaaja. Ja sitähän Mikko Koivu kiistatta on.
 

Wristlock

Jäsen
Heh! TPS-Koivu-Minnesota akselilla alkaa jo tulemaan itkupotkuraivareita ja ihan turhaan. Miettinen ei todellakaan ole NHL:ssä kahden eka ketjun pelaaja, mutta se on vähintäänkin ihqua, että kun Koivu ei saa mitään aikaan on vain ja ainoastaan ketjukavereiden vika ja sitten, kun ketjukaveri tekee 20 häkkiä, niin se on vain ja ainoastaan Koivun ansiota. On se Koivu kyllä aivan mahoton supertähti.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Eli Dany pelaa täydellisesti, mutta Mikko kusee koko ketjun. Setokin tekee paikasta kun paikasta. Ok. Ja onhan ukot pelannu jo lähes 20 peliä runkosarjaa yhdessä. Luulis kulkevan jo, onhan ne ammattilaisia ja kaikkee... Kuten todettu, jos Wildin historian huonoin ykkösketjulainenkin teki 20 maalia Mikon vierellä, niin eiköhän se kerro jo ihan tarpeeksi Koivun taidoista. Ja turha on kaikkia sanoa fani-pojiksi tai muuten vaan pojitella. Kun ne faktat on niin hyvin hallussa niin kannattaisi myös pysytellä niissä...

Juu ja mm. Zetaan kannattaa vertailla pisteiden valossa. Joukkue ympärillä kun on molemmilla aivan saman tasoinen...

Ihanaa että Mikko saa joidenkin monopolin hotellit niin sekaisin kun täällä on nähty. Ja pelkästään sillä että hän pelaa jääkiekkoa NHL:ssä. Vertaus raiskaaviin mamuihin oli myös kaunis. Molemmat ilmeisesti yhtä pahoja asioita Suomalaisille...
 
Juu ja mm. Zetaan kannattaa vertailla pisteiden valossa. Joukkue ympärillä kun on molemmilla aivan saman tasoinen...

Ihanaa että Mikko saa joidenkin monopolin hotellit niin sekaisin kun täällä on nähty. Ja pelkästään sillä että hän pelaa jääkiekkoa NHL:ssä. Vertaus raiskaaviin mamuihin oli myös kaunis. Molemmat ilmeisesti yhtä pahoja asioita Suomalaisille...

Ei riitä että "pelkästään pelaa jääkiekkoa NHL:ssä". Pitäis saada jotakin aikaankin, varsinkin jos tienaa 7,3 miljoonaa kaudessa. Ilmeisesti myöskään Heatley ja Setoguchi eivät ole riittävän hyviä ketjukavereita Koivulle. Koivu pelaa joka ilta niin hyvin ja yrittää niin kovasti, mutta muut ei vaan saa sisään ja itelläkin ollu vähän huonoo tuuria.
Pakanan pakanan pakana... mistähän sais vieläkin nimekkäämmät laiturit Mikolle, josko se SITTEN lähtis kulkemaan...?

Ja kuka puhui raiskaavista mamuista? Omasta päästäs tuli stereotypisesti tämä raiskaava-määritelmä. Koivun tehottomuus palkkaan suhteutettuna on uhka Minnesotalle, ja mamujen tehottomuus kustannuksiin verrattuna on uhka Suomelle.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Miettinen ei todellakaan ole NHL:ssä kahden eka ketjun pelaaja

Muuten oikein, mutta Miettinen ei ole millään mittarilla koskaan ollut NHL-tason pelaaja. Tällä hetkellä osoittaa kovin todeksi väitteen, ettei ole edes KHL-tason pelaaja. Tämähän tosin ei tullut yllätyksenä kenellekään vähänkään herran uraa seuranneelle. Jukka Jalosen sanoin, paskasta ei saa konvehtia. Pätee kyllä Jalosen vanhaan valmennettavaan kuin sarvi sonnille.

Pitäis saada jotakin aikaankin, varsinkin jos tienaa 7,3 miljoonaa kaudessa.

Et ole ottanut vielä kantaa Zetterbegin kauteen vaikka otit herran nimen esiin vertailemalla häntä Koivuun. Hänhän on suht samanpalkkainen ja kauden tilastot, joita rakastat, näyttävät lukemia 17 ottelussa tehoja 3+4. Kommentoi hieman, sinähän pidät tilastoista.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ilmeisesti myöskään Heatley ja Setoguchi eivät ole riittävän hyviä ketjukavereita Koivulle. Koivu pelaa joka ilta niin hyvin ja yrittää niin kovasti, mutta muut ei vaan saa sisään ja itelläkin ollu vähän huonoo tuuria.

Tässä ei nähdä näköjään kuin asian yksi puoli, mutta koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää että siellä Koivun ketju pelaa matsista toiseen vastustajan ykkösketjua ja parasta pakkiparia vastaan. Siihen lisäksi uudet laiturit ja se fakta ettei Koivun give&go -hyökkäyspeli toimi Heatleyn kanssa, niin kenen mielestä se on oikeasti ihme ettei homma heti klikkaa?

Setoguchin kanssa peli toimii ihan hyvin, ja tuo kaksikko voitti omalla panoksellaan mm. vieraspelin Detroitia vastaan vieraskiertueen alussa. Loukkaantumisten vuoksi noita ketjukoostumuksia on vähän heitelty ympäriinsä, mutta ykkösessä on nyt pari matsia ollut kasassa Latendressen loukkaantumisen vuoksi tuo uusi kolmikko. Molemmista otteluista voitot ja ketju pelaa hyvää peliä, sekä eilen Coloradoa vastaan voittomaali tuolta ketjulta.

Jos ketju voittaa pelejä joukkueelleen niin kauden lopussa pistemäärät voivat olla mitä tahansa, kaikki ovat pelanneet enemmän kuin loistavasti jos runkosarjassa sijoitus on nykyisen kaltainen.

Pudotuspelien ulkopuolelta keskinkertaisuudesta pudotuspelien kotietuun? Tuolloin koko ykkösketju on tehnyt vähintäänkin palkkansa edestä töitä, ihan sama mitä jotkut tietäjät täällä julistavat näkemättä pelejä.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
hohoo, äijäthän vänkää täällä.

Ei ole Koivu pistelinko, mutta itse fanitan miestä kovasti ihan kaiken sen vuoksi mitä hän parhaimmillaan peliin tuo, monipuolinen koijari. Mailaa vähän puristaa, mutta eiköhän se rentous ja tappajanvaisto joskus esiin tule. Mikään Scott Gomez ei Koivu ole, joten en jaksaisi paljoa palkasta vinkua vaikka tautiset dollarit tienaakin. "Meillä" Calgaryssa näen esim. Bouwmeesterin olevan perhanasti enemmän ylipalkattu kuin Mikko Koivu, vaikkei siihen 7 miljoonaan pääsekään.

Moni Wild-kannattaja tykkäisi kokeilusta missä Cullenia koitettaisiin ainakin tasakentällisin ykkösketjussa. Mikä ettei? Voisi piristää koko joukkuetta.
 

Wristlock

Jäsen
Muuten oikein, mutta Miettinen ei ole millään mittarilla koskaan ollut NHL-tason pelaaja. Tällä hetkellä osoittaa kovin todeksi väitteen, ettei ole edes KHL-tason pelaaja. Tämähän tosin ei tullut yllätyksenä kenellekään vähänkään herran uraa seuranneelle. Jukka Jalosen sanoin, paskasta ei saa konvehtia. Pätee kyllä Jalosen vanhaan valmennettavaan kuin sarvi sonnille.

Höpöhöpö. Miettinen on ihan käypä kolmosketjun pelaaja kovimpiin sarjoihin. Ja meillä enemmän sekä Koivun että Miettisen uraa seuranneilla ei liene yllätys sekään, että pelkästään Sm-liiga esitysten perusteella Koivun ja Miettisen NHL-varausnumerot menivät väärinpäin ;-)
 

Jahtivouti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Vierailevan provon määrä on näköjään suoraan verrannollinen joukkueen menestykseen. Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Wild johtaa divariaan ja on liigan top5 joukkueita ja mitäs täällä tapahtuukaan...

Taitaa se tuttu perisuomalainen kateus ajaa nämä kotisohvien pikku G-Ämmät ynnäilemään pisteitä teksti-tv:stä. Mitäpä sillä on merkitystä kun joukkue on vihdoin oppinut voittamaan tiukoissakin paikoissa, alemmat ketjut ja liigan kokemattomin puolustus ovat timanttia. Palkkakattoonkin on vielä tilaa...

Heatleyn kun joku herättäisi taistelemaan tosissaan joukkueensa puolesta, voi matka kohti kuuta alkaa.
 
Muuten oikein, mutta Miettinen ei ole millään mittarilla koskaan ollut NHL-tason pelaaja. Tällä hetkellä osoittaa kovin todeksi väitteen, ettei ole edes KHL-tason pelaaja. Tämähän tosin ei tullut yllätyksenä kenellekään vähänkään herran uraa seuranneelle.

Et ole ottanut vielä kantaa Zetterbegin kauteen vaikka otit herran nimen esiin vertailemalla häntä Koivuun. Hänhän on suht samanpalkkainen ja kauden tilastot, joita rakastat, näyttävät lukemia 17 ottelussa tehoja 3+4. Kommentoi hieman, sinähän pidät tilastoista.

No nyyh nyyh, ihan naurettavaks alkaa mennä tämä Wild-fanien selittely ja puolustautuminen. Mitä väliä, jos Zetterbergillä on ollu tällä kertaa vähän totuttua heikompi alotus? Sillä on jopa varaakin siihen, kun näytöt on annettu ja ympärillä on huippujoukkue.

Työsulkukauden jälkeisillä kausilla Zetterbergillä on koossa 10 ottelua enemmän kun Koivulla. Pisteitä Zetterberg on sen sijaan koonnut 147 enemmän. Että koitahan nyt ymmärtää, että puhutaan eri kaliiberin pelaajista, Zetterberg on näyttönsä antanut jo moneen kertaan. Koivu ei ole esittänyt vielä juuri mitään, eikä hänestä tulekaan yhtä hyvää peluria. Tälläkään kaudella ei tule enempää kuin se tuttu 60 pistettä, ja oon varma että Zeta kerää enemmän. Käynee niin, että Z parantaa peliään ja Detroit selviää tavalliseen tapaan luonnollisesti pudotuspeleihin, mutta Minnesota tippuu kauden mittaan alaspäin, vaikka Koivu tehoilisi sen 60 pistettä.

Ja aika paljon kertoo siun tietämyksestä tai henkisestä tasosta, jos sanot ettei Miettinen ollut "millään mittarilla koskaan NHL-tason pelaaja, eikä edes KHL-tason pelaaja". Ja samalla ylistät Koivua etkä suostu myöntämään että Koivu on vähän tehoton ja vähän ylipalkattu.
 
Taitaa se tuttu perisuomalainen kateus ajaa nämä kotisohvien pikku G-Ämmät ynnäilemään pisteitä teksti-tv:stä. Mitäpä sillä on merkitystä kun joukkue on vihdoin oppinut voittamaan tiukoissakin paikoissa, alemmat ketjut ja liigan kokemattomin puolustus ovat timanttia. Palkkakattoonkin on vielä tilaa...

Heatleyn kun joku herättäisi taistelemaan tosissaan joukkueensa puolesta, voi matka kohti kuuta alkaa.

Niin, mitäpä sillä on merkitystä, jos tähdet alisuorittavat, kun joukkue on sattunut keräämään tasureita ja rankkarivoittoja tosi kivasti tähän mennessä.

Vielä kun joku herättäisi Koivun niin se pudotuspeli-asema voisi säilyä kevääseen asti.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mitä väliä, jos Zetterbergillä on ollu tällä kertaa vähän totuttua heikompi alotus? Sillä on jopa varaakin siihen, kun näytöt on annettu ja ympärillä on huippujoukkue.

Niin, Zetterbergin kehno avaus "tällä kertaa" on ihan ok, mutta Koivun kehno avaus (joka on huomattavasti parempi kuin Zetan) ei ole missään nimessä ok? Pitänee muistuttaa, että Zetterberg tienaa kuitenkin enemmän kuin Koivu. Zetterbergin ympärillä oleva huippujoukkue on konferenssissaan 10., kun taas Koivun heikko Wild on toisena. Kummallahan tässä on varaa lepsuilla? Osaa muutkin lukea tilastoja kuin sinä.

Vielä kun joku herättäisi Koivun niin se pudotuspeli-asema voisi säilyä kevääseen asti.

Pitäisiköhän sinun herättää se Zetterberg? Dead Wingsilta pudotuspelijuna on kovaa kyytiä karkaamassa. Ei ihme, kun joukkueen toiseksi tärkein ruotsalainen nukkuu ruususen unta. Ja helvetin isolla palkalla vieläpä! Yliarvostettu tuo Zeta.
 
Niin no kyllähän esim Nash, Staal ja Lecavalier, ja miks ei myös Zetterberg, ovat kylläkin palkkatilastoissa ihan kärjessä, mutta pistetilastoissa eivät.
Heillä kuitenkin on niitä vanhoja näyttöjä, on sataa pistettä, viittäkymmentä maalia, Stanley Cupia ja niin edelleen. Koivulla ei ole eikä tule olemaan niitä, mutta palkka on hulppea.

Ei Koivu tietenkään ole ainoa ylipalkattu pelaaja liigassa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Heillä kuitenkin on niitä vanhoja näyttöjä, on sataa pistettä, viittäkymmentä maalia, Stanley Cupia ja niin edelleen. Koivulla ei ole eikä tule olemaan niitä, mutta palkka on hulppea.

On ihan ok, että vanhoilla näytöillä tienaa paljon, vaikka nykyisin pelaisi päin persettä? Olisit kyllä liigan huonoin apulais-gm, jos viljelet tuollaista logiikkaa enemmänkin. Mihin perustat väitteen, ettei Koivulla tule koskaan olemaan Stanley Cupia? Syöt varmaan puolueettomien todistajien läsnäollessa hatullisen paskaa, jos Koivu jonain päivänä kannun voittaa?

On siis ihan ok, että Scott Gomez tienaa päälle seitsemän miljoonaa Montrealissa, onhan sillä kuitenkin vanhoina näyttöinä muun muassa pari Stanley Cupia?
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Harmittaa kun moinen provoilija saa ketjuun eloa, mutta joukkueen yllättävä menestys ei oikeastaan juuri yhtään. Mutta samassa laivassa ollaan ja varsinkin humalassa on tosi vaikea olla huutelematta takaisin.

Huomaahan sen jo nimimerkistä että oletukset omasta tietotasosta on kovat. Olkoonkin sitten huumorilla heitelty, mutta jostain se on vaan tullut silti.

Vaikea tähän on enää sanoa mitään josta ei saisi palkinnoksi reissua banaanisaarille. Pojot silti provoilijoille. Kova on yritys ja huomiota olette saaneet. Juuri sitähän laisenne haluavat.

Koivulla ei kulje täydellisesti nyt, silti palkka on enemmän kuin me tähän höpinään osallistuneet tienataan elämiemme aikana yhteensä (oletus). Ja sekös kateellisia Suomalaisia vituttaa ja meitä Wild-faneja naurattaa. Rakkaus joukkuetta ja sen pelaajia kohtaan saa meidät kuitenkin puolustuskannalle. Sama kun toisen äitiä haukkuis...
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin, mitäpä sillä on merkitystä, jos tähdet alisuorittavat, kun joukkue on sattunut keräämään tasureita ja rankkarivoittoja tosi kivasti tähän mennessä.

Rankkarivoittoja on onneksi jopa kaksi, niin onhan tuossa ihan liikaa, totta puhut. Ja joukkue pelaa ehkä NHL:n ehjintä puolustuspeliä, mutta mikäs siinä, ohitetaan nämä seikat. Huono trolli on huono trolli on huono trolli.

Vielä kun joku herättäisi Koivun niin se pudotuspeli-asema voisi säilyä kevääseen asti.

Joukkue Läntisen Konferenssin toisena, kapteeni pisteen päässä joukkueen pistepörssin kärjestä. Koivu on palkkansa arvoinen pelaaja, statukseltaan aliarvostettu. Jos sen haluaa katsoa näin.

Mutta väännä miten haluat, olet tässä väärässä ja tiedät sen itsekin.
 
Onpas herkkä aihe joillekin. Messiasta ei ilmeisesti saa arvostella? Puhutaan trolleista ja provoista, mutta oma kommentointi on ajoittain aliarvoista.

Koivu on poikkeuksellinen suomalaispelaaja taitojensa ja johtajaominaisuuksiensa ansiosta, mutta NHL:ssä vain parempaa keskitasoa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Koivu on poikkeuksellinen suomalaispelaaja taitojensa ja johtajaominaisuuksiensa ansiosta, mutta NHL:ssä vain parempaa keskitasoa.

Kukaan ei kai mitään muuta ole yrittänyt väittääkään. On todettu, että Wildille Koivu on elintärkeä, kukaan ei ole miestä nostanut samaan kategoriaan Crosbyn kanssa. Joka tapauksessa miehen palkka on ymmärrettävämpi, kun ajattelee hänen arvoaan koko joukkueelle ja seuralle. Ilmaahan palkassa on, mutta niin on monen muunkin. Ylipalkattu, mutta ei yliarvostettu. Kukaan ei häntä pidä maailman parhaana sentterinä.

Minä olen edelleen sitä mieltä, että yksi liigan parhaista kakkossenttereistä, kun veljensä aikoinaan. Olosuhteiden pakosta liian isossa roolissa, mutta se ei ole Mikko Koivun vika.
 
Kukaan ei kai mitään muuta ole yrittänyt väittääkään. On todettu, että Wildille Koivu on elintärkeä, kukaan ei ole miestä nostanut samaan kategoriaan Crosbyn kanssa. Joka tapauksessa miehen palkka on ymmärrettävämpi, kun ajattelee hänen arvoaan koko joukkueelle ja seuralle. Ilmaahan palkassa on, mutta niin on monen muunkin. Ylipalkattu, mutta ei yliarvostettu. Kukaan ei häntä pidä maailman parhaana sentterinä.

Minä olen edelleen sitä mieltä, että yksi liigan parhaista kakkossenttereistä, kun veljensä aikoinaan. Olosuhteiden pakosta liian isossa roolissa, mutta se ei ole Mikko Koivun vika.

Juuri näin. Ihailla täytyy kaverin pelikäsitystä ja sitä kuinka paljon jättää energiaa kaukaloon joukkueen hyväksi. Lähinnä häiritsi tämä kommentoinnin tyyli kuinka kenelläkään muulla ei saisi olla mielipidettä Koivusta taikka Koivun tilipussista.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Lähinnä häiritsi tämä kommentoinnin tyyli kuinka kenelläkään muulla ei saisi olla mielipidettä Koivusta taikka Koivun tilipussista.

Mielipiteiden olisi hyvä olla perusteltuja.

Väitetään, että Koivu ei ole samalla tasolla Zetterbergin kanssa. Unohdetaan, että Zetan alkukausi on ollut vaikeampi kuin Koivun ja palkka on suurempi. Jotenkin hedelmätöntä yrittääkään etsiä moisia väitteitä esittävän tyypin punaista lankaa, koska sitä ei ole. Heitellään vain iltapulun keskustelupalstan tasoisia provoja ja katsotaan milloin joku hermostuu.
 
Mielipiteiden olisi hyvä olla perusteltuja.

Väitetään, että Koivu ei ole samalla tasolla Zetterbergin kanssa. Unohdetaan, että Zetan alkukausi on ollut vaikeampi kuin Koivun ja palkka on suurempi. Jotenkin hedelmätöntä yrittääkään etsiä moisia väitteitä esittävän tyypin punaista lankaa, koska sitä ei ole. Heitellään vain iltapulun keskustelupalstan tasoisia provoja ja katsotaan milloin joku hermostuu.

Kyllähän Zeta on ollut huono alkukauden. Lieköhän jotain loukkaantumista taustalla, ei ne taidot ja pelisilmä niin nopeasti häviä.

Aika vaikea on muutenkaan verrata kahta erilaista pelaajaa, joten ei kannattaisi vetää Zetaa mukaan keskusteluun Mikko Koivun otteista. Heikko Koivun alkukausi on ollut tehollisesti, sitä ei käy kiistäminen. Joka tapauksessa on suomalaisista pelureista kenties taidoiltaan kokonaisvaltaisin tällä hetkellä ja tulee kohentamaan sijoitustaan pistepörssissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös