Kausi 2011-2012, jatkuuko alamäki?

  • 658 947
  • 1 744

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Saahan tuo Aravirta sanoa mitä tahansa ja tiistaina nähdään onko valmennusjohto saanut paketin kasaan. Peli kertoo kaiken ja silloin ei selittelyt auta, jos touhu on yhtä levällään kuin ennen taukoa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tuosta tiistain pelistä voisi ennakkoon sanoa täsmälleen samat saatesanat kuin HPK-pelistäkin eli kotijoukkueen voitto on ainoa mahdollinen lopputulos - niinpä, oikea pakkovoitto!

Tiistain vastustaja, Ilves, on nyt saanut harjoitella rauhassa "uuden" valmentajansa oppien kanssa ja jo viimeinen peli Turussa ennen taukoa osoitti suunnan alkavan muuttua. Joten - tiistaina odotettavissa on mahdollisimman v-mäinen ottelu ja vastustaja.

Tätä taustaa vasten on todellakin mielenkiintoista nähdä, mikä on muuttunut Kärppien peliesityksissä, mihin suuntaan ja kuinka paljon - vai onko mikään?
Jos tuo viimeinen vaihtoehto realisoituu, alkaa tämä kausi pikkuisen jo haista pilaantuneelle, mutta eipä vielä hypitä miekkoihimme, sillä kausi on kuitenkin vielä pitkä.
 

Teukka Teräs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät Rangers
Eikai joku nyt oikeasti odota, että tulevana tiistaina nähtäisiin jotenkin uudestisyntynyt Kärppälauma? Tusinatsekit paikkaisi aivan hyvin joku a-juniori jolloin homma ei ainakaan jäisi kiinni yrittämisen puutteesta.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Maajoukkuetauko alkaa olla lopuillaan ja ei sinne joukkueeseen ketään hankittu(=saatu). Näillä mennään siis. Harmi homma sinällään, sillä tauolla olisi ollut hyvä ajaa uudet pelaaja(t) sisään joukkueeseen.

Toivottavasti tauolla ollaan tehty muutakin kuin saunottu, sillä pelillisesti Kärpillä on todella paljon tehtävää. Kärpät pelasi todella heikkoa peliä viimeiset ottelut ennen taukoa ja nyt pitäisi jälleen päästä alkukauden liitoon. Pelit alkavat todella vaikealla pelillä kotona Ilvestä vastaan, sillä kyseessä on pakkovoitto. Olisi ollut helpompaa lähteä pelaamaan esim. Pelsuja vastaan, sillä heitä vastaan kukaan ei odota voittoa. Kärpät tuntuu romahtavan silloin, kun ovat ennakkosuosikin asemassa ja Ilvestä vastaan Kärpät on tällä hetkellä todella suuri suosikki.
 

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuota tuota... monta päivää on vaihtunut illaksi ja Kärppien organisaatiossa Aho on ollut ilmeisesti koko ajan känessä, koska uusia soppareita EI olla julkaistu? Onko sitten toisaalta myös ymmärrettävissä se, että nykyiset paskatshekit (lue: palkka(t)Shekit) jatkaa? Viedään budjetti, viedään identiteetti?

Joku Hasek on muka orgasmit aiheuttava palapelin puuttuva palanen? Voi helevetin nollasakki? Päästä mut Aho puikkoihin päiväksi, niin alkaa tapahtumaan positiivisessa mielessä siellä Kärppien suunnassa? Tosin sinä ja Junno lähdette ennenaikaiselle kesälomalle Aran kanssa silloin?

En mä tiedä. Nyt raiskataan seuraa monella tasolla, joten pitänee painua maate, kun kerran vielä patjankorvike mahan alle tarjotaan?
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Itse odotin kyllä, että jotain tapahtuu tässä tauolla joukkueessa, jopa sitä hieman toivoikin, mutta eipä nähtävästi nähty asialle minkäänlaista tarvetta sitten. Mitä helvettiä? Onko siellä katsottu ollenkaan tuloksia ja huiketa Tshekki vahvistuksia ja niiden edesottamuksia kentällä? Alku oli lupaava tälle kaudelle, mutta sitten ollaan tultu alas kovalla vauhdilla. Ilmeisesti ei haluta kesken kauden tehdä liiaan suuria muutoksia joukkueeseen, mikä taas sinällään on ymmärrettävää. Toivottavasti on helvetti edes yritetty tehdä jotain, mutta ei ole vain löytynyt tarpeeksi hyviä vahvistuksia joukkueeseen. Todennäköisesti Ahon on soitellut tuonne Tshekin suuntaan ja sieltä ei ole mitään löytynyt. Nääh, eihän niitä pelaajia voi muualta edes katsella. Ihan typerä ajatus.

Vähän pelottaa, että muuttuuko pelaaminen sen paremmaksi tauon jälkeen. Toki se voi muuttua, jos siellä vahvistukset alkaa pelaamaan sillä tasolla mitä vahvistuksien kuuluukin. Jokohan Vondrka on edes vähän paremmin sopeutunut sm-liigaan? Aikaa on ainakin ollut. Kumpi tekee tällä kaudella ensimmäisenä maalin: Haataja vai Saarenheimo? Humli? Snopekilta ei nyt voi järjellä mitään mieletöntä odottaa, paitsi hyvää puolustamista.

Silti täytyy vieläkin ihmetellä, että joukkueeseen ei tehty mitään muutoksia. Missä se uusi maalivahti on?
 

JPL

Jäsen
Aika hiljaistahan siirtorintamalla on tällä hetkellä muutenkin. Tuskin Kärpät on ainut joukkue, joka etsii vahvistuksia.

Luulen, että M.Koskinen (tai joku muu) on saapumassa ja asia julkistetaan sitten kun se pystytään ja kaikki tarvittavat henkilöt on Oulussa. Ei tuo asia päivän päälle ole, varsinkaan maalivahdin osalta. Laituri olisi toki ollut hyvä saada jo tauon alussa riviin, mutta ilmeisesti ei sitten ole löytynyt riittävän kovaa luuta.
 
Viimeksi muokattu:

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viime kaudella oltiin koko ajan paniikkinappula pohjassa haalimassa ukkoa sisään ovista ja ikkunoista, nyt ei sitten uskalleta tehdä yhtään liikkua. Mitäs tämä kertoo? Epävarmaa, pelokasta ammattitaidotonta toimintaa. Aholla ei ilmeisesti ole mitään ratkaisua Tsekkien suhteen, eikä uskallusta tehdä mitään. Pelaajamarkkinat eivät voi olla tyhjät laiturista joka osoittaa enemmän pelaajankykyjä kuin Vondrka.
No kasvatetaan meidän junnuja koko kausi - sivussa toivotaan liiderin Pikun kuntoutumista. Ei riitä kuuden sakkiin, ei.. Suojatyöläisiä koko johto täynnä, poissuljettuna JJ, joka osaa kerätä fyffeä - luojan kiitos siitä.
 

JPL

Jäsen
Positiivisuus on perseestä - pessimisti ei pety koskaan...

Miten te jaksatte jatkuvasti mussuttaa, uusista pelaajista tai niiden tulemattomuudesta? Mitä saakelin väliä sillä on? Mitään joukkuetta ei yksi pelaaja pelasta, vaikka olisi Sidney Crosby. Kyllä kaikki lähtee siitä, että joukkueessa on asenne kunnossa ja mielestäni tämän kauden joukkueessa on huomattavasti parempi henki kuin aiemmilla kausilla. Kyllä - alisuorittajia on, mutta niin on ylisuorittajiakin. Aivan kuten kaikilla kausilla.

Joukkuetta vahvistetaan varmasti, jos sellainen pelaaja saadaan. Mutta ei pelaajia ostella noin vain, eikä niitä ostella pelkästään sen takia, että jotkut jatkuvasti sitä vaatii. Jos uusi pelaaja tulisi esim. Vondrkan tilalle, pitäisi sen selvästi olla myös parempi kuin Vondrkan. Niin kopissa, kentälläkin. Eikä tällaisia pelaajia saada helposti irti mistään joukkueesta.

Viime kauden pelaajarulettia ei kukaan halua enää nähdä, mutta tottakai pitää myös kyetä reagoimaan, jos selvää tarvetta on. Mutta ei katsomoon sitä todellista tilannetta nähdä. Toisella pelaajalla kestää pidempi aika päästä joukkueen pelitapaan sisään ja toisella on loukkaantumista jne. Ja kyllä itsekkin tiedän, että joukkue tarvitsee toisen veskarin ja myös hyökkäykseen etsitään vahvistusta. Mutta ei täällä vittuilu edistä asiaa ollenkaan.

Pahoitteluni tästä avautumisesta, mutta ketuttaa tuo kun ei osata tehdä mitään muuta kuin valittaa.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nojoo ei varmaan saa täällä ruikuttaa jne, mutta onhan tämä ihan täysi farssi ollut koko viikko. Muutoksista puhuttiin, mutta mitään ei kuitenkaan tapahtunut. Missä on se maalivahti? Missä Vondrkan potkut? Missä uusi hyökkääjä? Se on vaan karu tosiasia, ettei tällä joukkueella kuuhun mennä! Muut ostelee jatkuvalla syötöllä toinen toistaan kovempia miehiä. Vampolakin menossa huhuissa Tapparaan. Eikö sitäkään edes yritetty saada Ouluun?! Ja Niklas Hagman olisi nyt ilmeisesti vapaana myös. Sinne Junno ja Aho soittoa Calgaryn GM:lle, joka hoitaa Hakille Euroopasta pelipaikan. Ei tää voi olla näin vaikeeta. Ainakin meikäläisen kausikortti lähtee jouluna hyllylle, jos ei ketään hankita ja peli on samaa schaissea.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Mussuttaa ja mussuttaa. Minusta tämän tason vahvistuksista saakin mussuttaa. Huml, Vondrka ja Snopek. Näiden tilalle aivan VARMASTI olisi ollut tarjolla parempaakin laatua. Voi kauhea, jos joukkueessa tapahtuu kesken kauden muutoksia. Se kuuluu tähän lajiin. Minusta on ihan vitun tyhmää pitää mukana kavereita, jotka ovat kaikkea muuta kuin pitäisi olla. Tällä tarkotan eritoten näitä ulkomaalaisia. Eiku ei pistetä ketään pihalle, että ei kenellekkään tule paha mieli. Eihän se haittaa, että Tshekit pelaavat päin persettä ja eivät vahvista joukkuetta ollenkaan. Toimistolla olisi voinut hoitaa hommat ihan helvetin paljon paremmin ennen kauden alkua. Aivan turha sanoa, että ei ollut tarjolla parempia pelaajia. Ihan paskapuhetta. Tietenkin, jos suuntana on ainoastaan Tshekki, mistä pelaajia kartoitetaan, niin tulos voi olla tämä. Joukkueessa on ylisuorittaja, mutta helvetin paljon on myös alisuorittajia. Kumpia on sitten loppujen lopuksi enemmän? En usko, että tarvitaan paljonkaan kunnon skouttaamista, että Vondrkan tilalle saadaan parempi pelaaja. Paljon huonompaa ei voi edes löytää.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Maanantaina seurajohdolta ilmoitus: "Näillä mennään toistaiseksi. Skouttaamme aktiivisesti keski-euroopasta (lue: Tsekki) vahvistuksia joukkueeseemme."
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tänne ketään tarvita. Materiaalista löytyy, se täytyy vaan saada pelaamaan. Se on aivan sama hankitaanko tänne vai eikö hankita vahvistuksia. Väärinpäin se on kumminkin. Kun ei hankita, se on seurajohdon kyvyttämyyttä ja ammattitaidottomuutta. Kun hankitaan, pelaajaruletti on liiallinen, puhutaan ostoporukasta ja rahaa syydetään miten sattuu minne sattuu. Katellaan muutama peli, haukutaan pelaajat jäänrakoon ja vaaditaan muutoksia.

Meillä on omia poikia joukkueessa ja vieläpä junnuja todella hyvä määrä. Tsekit eivät ole onnistuneet, aina ei onnistu. Veikkaanpa, ettei ne siitä vaihtamalla parane. Ihan hyvä vaan, että tiputaan pilvenreunalta alaspäin. Näkyy edelleen olevan luuloja liikaa Kärppäperheessä ja etenkin faneissa. Kun mikään ei kelpaa, niin ei tarvi mun mielestä tämän enempää saadakaan.

Ketjuun liittyen, jatkukoon vaikka sitten alamäki. Ite käyn pelejä kattomassa, minkä pystyn ja kannustan joukkuetta. Joskus se päivä paistaa vielä tähänkin risukasaan. Antaa ruikuttajien ruikuttaa siihen asti.
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Milloin kritiikin antamisesta on tullut ruikuttamista? Saatana jos ei saa kohta edes mielipidettään kertoa oman joukkueen nykytilasta. Joo joo miehiä riittää tarpeeksi tuolla johtoportaan puolella, on niin ihanaa että..
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Kyllähän mielipiteensä saa sanoa, puolesta ja vastaan. Itsekin olen sillä kannalla, että tämän tauon aikana olisi ehdottomasti pitänyt tehdä jotain liikkeitä suuntaan ja toiseen. Tilanne taitaa olla se, että nyt viime vuoden pelaajakaruselli on pyörähtänyt täysin toiseen suuntaan ja nyt ei tehdä sitten mitään. Tällainen toiminta osoittaa mielestäni epäammatillisuutta, mutta Aho saa vielä hetkisen aikaa todistaa epäilyni vääriksi ja hankkii pari vahvistusta tuohon joukkueeseen ja hankkiutuu eroon turhakkeista.

Kalpa, Jyp ja muutama muukin varmaan heikentää joukkuettaan kauden edetessä ja jos Kärpät saisi hankittua vastaavasti muutaman vahvistuksen, niin kaikkihan olisi mahdollista. Tietysti sillä edellytyksellä, että Aravirta saa pelitavan toimimaan optimaalisesti. Aralla on ollut huikea tilaisuus seurata Jukka Jalosen Suomen pelitapaa, joka on Petteri Sihvosen sanoin maailman paras. Jospa sieltä jäisi jotain takataskuun, jota Kärpätkin voisi omassa pelaamisessaan hyödyntää.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka ymmärränkin Mesongen pointin on munkin mielestä tilanne se, että kritiikille löytyy aihetta. Itsekin olen yrittänyt peräänkuuluttaa parin edellisen vuoden aikana sitä, että joukkue rakennettaisiin niin että vahvistukset olisi todellisia vahvistuksia ja vastaavasti budjettia taspainoitettaisiin antamalla runsaasti tilaa omille nuorille.

Viime vuoden pelaajaralli oli kyllä melkoinen vitsi ja johtui mm. epäonnistuneesta scouttauksesta sekä loukkaantumisistakin. Tänä vuonna olisi ollut hyvät saumat satsata muutamaan todella laadukkaaseen hyökkääjään ja antaa sitten tilaa omille nuorille. Tuota tila on onneksi löytynyt kun nuoret ovat antaneet niin hyviä näyttöjä iha väkisinkin, mutta muilla paikoilla on sitten lähinnä floppeja. Eli on säästetty väärissä paikoissa, nyt joukkue on tavallaan täynnä mutta vahvistukset jotakuinkin liigan huonoimpia. Virheitä voisi kuitenkin yrittää vielä paikata mutta hiljaista on.

Puhuukohan Aho muuten millaista englantia? Tuli vaan mieleen, että siinä voisi olla yksi syy siihen, ettei oikein tykätä hakea pelaajia ison rapakon toiselta puolen. Toisaalta tsekkejä on haettu joukkueeseen ennenkin (myös hyvällä menestyksellä), nyt kuitenkin alkaa vaikuttaa jo siltä että tarrataan väkisin kiinni vanhaan eikä osata uudistua. Sinänsä mulle on kuitenkin sama mistä pelaajat tulee kunhan ovat oikeita vahvistuksia.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Milloin kritiikin antamisesta on tullut ruikuttamista? Saatana jos ei saa kohta edes mielipidettään kertoa oman joukkueen nykytilasta. Joo joo miehiä riittää tarpeeksi tuolla johtoportaan puolella, on niin ihanaa että..

Jep jep ja milloin keskustelupalstalla keskustelusta tuli jotenkin kiellettyä? Vissiin heti silloin kun jutut lähtee pois siltä "naminamipusipusi"-sektorilta.

Kyseessä on kuitenkin AMMATTILAIS-joukkue, jossa pelaa jo aivan riittävä määrä omia pelaajia. Muutenhan sinne voitais nostaa aivan hyvin suunnilleen kaikki Oulu-Kiiminki-Haukipudas-Kempele-Muhos-akselilla lätkää pelaavat jannut. Itse taas jos menen hallille, haluan nähdä maaleja, voittoja ja upeaa peliä ja ennen kaikkea isoja nimiä jotka tunnetaan ympäri lätkämaailman. Haluan nähdä että hyvä tiimi voittaa Jokerit 4-0 eikä että omat pojat häviäää 4-3.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Puhuukohan Aho muuten millaista englantia? Tuli vaan mieleen, että siinä voisi olla yksi syy siihen, ettei oikein tykätä hakea pelaajia ison rapakon toiselta puolen.

Eiköhän ainakin hockey-englanti luonnistu vanhasta muistista :)

En usko, että homma kaatuu kielitaidon puutteeseen, sillä tuskin ne tshekkiagentitkaan Suomea puhuu. Enemmänkin mietityttää, että miksi suurin osa pelaajista hankitaan juurikin näiltä tshekkiagenteilta, jotka kusevat selvästi Kärppäjohdon silmiin. Bilek, Novak, Vondrka nyt esimerkkeinä mainittuna. Toki siellä on helmiäkin löytynyt, mutta viimevuotiset haut ovat flopanneet aika vahvasti. Eklund vastaavasti oli loistava haku ja enemmänkin toivoisi tänne näitä lahjakkaita pelaajia, joilla on kova halu edetä urallaan eteenpäin. Snopek, Vondrka ja Huml eivät ihan istu tähän muottiin, sillä kaikkien heidän parhaat vuotensa ovat jo takana päin.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän ainakin hockey-englanti luonnistu vanhasta muistista :)

En usko, että homma kaatuu kielitaidon puutteeseen, sillä tuskin ne tshekkiagentitkaan Suomea puhuu.


Snopek, Vondrka ja Huml eivät ihan istu tähän muottiin, sillä kaikkien heidän parhaat vuotensa ovat jo takana päin.

Aika monelle suomalaiselle on vaan pienempi kynnys puhua englantia sellaisten kanssa, joiden äidinkieli on myös toinen ja jotka puhuvat kieltä murtaen. Sitten kun toinee puhuu vahvalla aksentilla (vaikkapa kanadalaisella sellaisella) onkin kommunikaatio huomattavasti epämiellyttävämpää. En tiedä voiko tässä olla mitään todellisuudenpohjaa, mutta ei se nyt ihan mahdotonkaan skenaario ole.

Mitä Vonrkaan tulee voisi hänellä olla vielä parhaat vuodet edessä, mutta ei nyt vaan natsaa tässä liigassa. Eikä ole hirveästi natsannut muuallakaan runkkarissa. Esim. Rosa ja nykyinen Tenkrat ovat jo vanhempia kavereita mutta kummasti tuntuu tehoja löytyvän.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Mitä Vonrkaan tulee voisi hänellä olla vielä parhaat vuodet edessä, mutta ei nyt vaan natsaa tässä liigassa.

Vondrka on syntynyt vuonna -82, joten tuskinpa ne parhaat vuodet enää edessä ovat. Tehollisesti saattaa toki tulla hyvä tulos oikeassa ympäristössä (ei siis Kärpissä), mutta varsinaista kehitystä tuskin enää hirveän paljoa tulee.

Eklundiin jos vertaa, niin tilannehan on täysin toinen. Oscar on -88 ikäluokkaa, joten pelillistä kehitystä on luvassa. Juuri tällaisia kavereita tänne pitäisi saada enemmän. Tarkoitan siis nimenomaan nälkäisiä, urallaan eteenpäin haluavia pelaajia.
 
Aika monelle suomalaiselle on vaan pienempi kynnys puhua englantia sellaisten kanssa, joiden äidinkieli on myös toinen ja jotka puhuvat kieltä murtaen.

Tällä nyt ei varmasti ole mitään tekemistä sen asian kanssa, misä Kärpät vahvistuksensa hankkii. Yrittäjän tärkein asia on verkosto ja sama pätee myös urheilubisnekseen. Kärpissä ollaan nähty paljon tsekkejä, koska Oulun Kärpät Oy:n verkostot ovat Tsekeissä vahvat. Ongelmana on se, että kun on olemassa jo laaja verkosto, ei jakseta nähdä vaivaa sen laajentamiseen (tai ei nähdä sen arvoa).

Urheilubisneksessä tehdään kyllä hämmästyttävän usein aivan käsittämättömiä hankintoja. Hyvin harvalla muulla 5-10 miljoonan €:n liikevaihdolla toimivalla yrityksellä on varaa hassata tilikaudessa satoja tuhansia euroja lähes ilman mitään vastinetta (maaleja, syöttöjä, mainostuloja jne). En nyt sano, että Kärpissä olisi tällä hetkellä näin toimittu, mutta kyllä täälläkin niitä tyhmiä "hakuja" on toki ollut. Tietysti aina saattaa tulla sellaisia asioita vastaan, mihin on hankala varautua, mutta hyvällä scouttauksella nekin saadaan minimoitua. Toki urheilubisneksen luonne pakottaa normaalibisnestä enemmän riskihankintoihin, mutta ymmärtänette mitä haen takaa. Tuntuukin joskus merkilliseltä miten vähän (suomalaiset) seurat tuntuvat scouttaukseen, tai yleensä verkostoitumiseen panostavan.

Parempi niin, ettei Kärpät lähde väkisin hakemaan mitään epävarmaa korttia, vaan jos markkinoilla ei todellakaan ole selkeitä vahvistuksia, jotka sopisivat vielä Kärppien budjettiin, parempi jättää ostamatta. Vondrkalle ei varmasti ottajia jonoksi asti ole, eikä Kärpät tule millään pilkkahinnalla miestä ulos laittamaankaan, uskoisin.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Parempi niin, ettei Kärpät lähde väkisin hakemaan mitään epävarmaa korttia,

Näinhän se on ja tilanne on nyt kuitenkin tämä, että luotetaan nykyiseen joukkueeseen. Se vaan on tosiasia nyt. Enää ei auta, kun toivoa, että peli lähtisi kulkemaan. Onhan meillä nyt kaikki sentään terveenä ja peli on jo aiemminkin nykyisellä porukalla kulkenut aivan mallikkaasti. Näyttöä on siitäkin.

Ei tässä muuta. Tiistainapa sen näkkee.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tällä nyt ei varmasti ole mitään tekemistä sen asian kanssa, misä Kärpät vahvistuksensa hankkii. Yrittäjän tärkein asia on verkosto ja sama pätee myös urheilubisnekseen. Kärpissä ollaan nähty paljon tsekkejä, koska Oulun Kärpät Oy:n verkostot ovat Tsekeissä vahvat. Ongelmana on se, että kun on olemassa jo laaja verkosto, ei jakseta nähdä vaivaa sen laajentamiseen (tai ei nähdä sen arvoa).

Rantojen mies on asian ytimessä, tsekkeihin on rakennettu vuosien aikana toimivat yhteydet ja sieltä on saatu laatupelaajia. Myös sieltä hankitut pelaajat ovat olleet tyytyväisiä Kärppien tapaan hoitaa pelaajien asiat kun he ovat pelanneet Oulussa. Pelaajien tyytyväisyys on ollut iso asia kun on neuvoteltu uusien tsekkihankintojen kanssa.

Viime vuosina asiat euroopan kiekkokartalla ovat kuitenkin radikaalisti muuttuneet ja sen on aikaan saanut KHL. Pitkään SM-Liiga oli hyvä ponnahduslauta NHL-joukkueisiin myös ulkomaalaisille pelaajille mutta nyt KHL tarjoaa samantasoisille pelaajille huomattavasti paremman tulotason ja se ratkaisee paljon.

Kärppien pitäisi nyt ottaa Pohjois-Amerikan suunta todelliseksi vaihtoehdoksi pelaajien hankintojen rintamalla. Siellä on SM-Liigan tasolle vahvistuksina pidettäviä pelaajia todella paljon.
Suhteita on alettava rakentamaan sinne suuntaan, eikä se merkitse sitä että Tsekit pitäisi uhohtaa kokonaan, kyllä sieltäkin voi niitä helmiä vielä eksyä tänne suuntaankin.

Tuo äskeinen oli kehitysehdotus, ei kritiikkiä jota ei pitäisi keskustelupalstalla esittää, tämä teille perkeleen kitisijät. Pohjois-Koreassakin ihmiset ovat 100%:n tyytyväisiä asioiden tilaan ja johtajiinsa, miksi sitten täällä joku vielä kitisee?
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hannula ois oiva vahvistus, nopea, ilkeä ja etenkin maaliahne hyökkääjä. Ristitään kädet, jotta tää onnstuis. Loppuis se ruikuttaminen;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös