Joel Armia

  • 1 566 018
  • 5 050

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Myönnetään pois, tuossa Armia-kritiikissä on pointtia

Kyllä. Näitä kysymyksiä ja arvioita täytyy suorittaa juuri nyt. Tietyn romuluisuuden ja hinnan maksamisen perään voi kysellä, vaikkei Armia sieltä aggresiivisimmasta päästä olekaan. On kuitenkin selvää, että mukavuusalueilta on poistuttava mikäli meinaa päästä lajin huipulle.

En odota tästä mitään ilotulitus-kautta, mutta jos pikku hiljaa tulis otteisiin tasaisuutta ja yhteispeli ketjukavereiden kanssa alkais toimia. Pelikäsityksen kehittäminen ja peliä edistävien ratkaisujen tekeminen hyviä teemoja täksi kaudeksi, fysiikan kehityksen ohella.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sihvonen osui kipeästi täysin oikeaan tuossa lopun kommentoinnissaan Armiasta. Nyt täytyy alkaa löytymään äijämäisyyttä ja ahtaisiin rakoihinkin menemistä ihan toiseen tyyliin kuin tähän asti. Vapaamatkustus saisi loppua nyt samantien. Jumalauta, jätkä on ykkösvaraus. Sen pitää näkyä myös asenteessa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Joel Armia - porilainen versio Alex Daiglestako ? Tuo oli peräti 1st overall varaus aikanaan, mutta halut pistää itseään todella peliin olivatkin sitten ihan jotain muuta, kuin mitä odotettiin. Pari seuraavaa kautta näyttää mihin Joppen ura kantaa ja tuleeko hänestä ensimmäinen todellinen porilainen NHL-stara sitten Rockyn (*)


(*) vaatimuksena siis vähintäin kolme kautta NHL:ssa ilman farmikomennuksia ja vähintäin yksi min. 70 pisteen kausi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni nyt tehdään hieman liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä alkusyksyn perusteella.

Joppe on osoittanut haluavansa harjoitella, kesä on siitä hyvä osoitus. Toisaalta asenne kaukalossa on ollut koko ajan yrittelijäs, vaikka ratkaisut ovatkin olleet itsekkäitä. Viime peleissä on näkynyt jo positiivisia merkkejä, Armia on selvästi tiedostanut uuden tilanteen. Häneen ajetaan jatkuvasti kiinni kahdella ja hän menetti useasti kiekon tästä syystä. Nyt Armia antaa kiekkoa kaverille, josta aukeaa tilanteita. Tätä enemmän, koska silloin vastustaja ei pysty ajamaan useammalla kiinni.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämä hieman vaikea alkukausi on ollut hyvää koulua Jopelle.

Jos viime kauden mahtavien maalien ja NHL-varausten jälkeen tuntui, että pojalle tulee kaikki kuin Manulle illallinen, niin nyt tämä homma on lopullisesti hälvennyt. Raakaa duunia vaatii illasta (kaudesta) toiseen ja paskan sataminen niskaan pitää kestää, jotta sieltä se "änäri-Armia" lopulta kaivautuu esiin. Lisäksi Armia tarvitsee ehdottomasti onnistumisia maalien muodossa, jotta kaikki iloisuus pelaamisesta ei katoaisi tehottomuuden myötä.

Niin, ja me fanithan saamme todennäköisesti nauttia Armian otteista SM-liigassa myös ensi kaudella. :)
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo kyllä Jopen peli tuosta aukeamassa on. Aikaisessa vaiheessa ollaan Armiaa tuomitsemassa, ei se Donskoilla tai Vatasellakaan mitään unelmaa ole ollut tämä alku.

Kuitenkin ihan ok pisteet siihen nähden kuinka monta prosenttia omasta tasosta on käytössä. Armia tulee vielä, sen jälkeen nämä pari ottelua Ässiltä nähneet analyytikot kääntävät takkia niin että suhisee...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Armia tulee vielä, sen jälkeen nämä pari ottelua Ässiltä nähneet analyytikot kääntävät takkia niin että suhisee...

Mua aina jaksaa ihmetyttää, kuinka henkilökohtasesti ihmiset ottaa pelaajiin kohdistuvan kritiikin. Ihan kun olisi joku masinoitu vastarinta näitä nuoria höpönassuja vastassa.

13 peliä, yks maali, tehopörssi pakkasella, heikkoa yhteistyötä ketjun kanssa. Joko pistetään ykköskierroksen varaukselle paraati pystyyn? Kun kulkee, annetaan posia. Kun ei odotusten mukaisesti kulje, analysoidaan tilanne ja annetaan keppiä. En oo kuullu kenenkään teilaavaan Armiaa vaan antavan rehtiä palautetta näkemänsä pelin perusteella. ilmeisesti näin ei saisi tehdä?
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joppe on osoittanut haluavansa harjoitella, kesä on siitä hyvä osoitus.
Tätä ei käy kiistäminen, harjoittelu todistetusti maistuu. Välillä vaan tullut pelejä seuratessa vaikutelma, ettei oikein ole ollut pelin sisällä. Uskaltaisinko sanoa, löysä vaikutelma. Mutta merkkejä on ollut paremmasta, eiköhän se siitä vielä.
 
Joo kyllä Jopen peli tuosta aukeamassa on. Aikaisessa vaiheessa ollaan Armiaa tuomitsemassa, ei se Donskoilla tai Vatasellakaan mitään unelmaa ole ollut tämä alku.

Siis mistä alusta sä puhut. Tän kauden alusta? Siinä tapauksessa Donskoilla ja Vatasella on mennyt paremmin kuin Armialla. Toiseksi Vatanen ja Donskoi parantavat hitaasti mutta varmasti vuosivuodelta. Armian tahti ei ole pahemmin parantunut eikä tällä vauhdilla paraannu. Viime kaudella maaleja 18. Tällä kaudella 14 peliä 1 maali. Ei tämä millään oikein selity kyllä "seuraavalta Teemu Selänteeltä" saa ja pitääkin odottaa enemmän kuin tämmösta.
Armia on ykköskierroksen varaus ja jääkiekkoilijan kokoinen kaveri, eikä mikään neloskierroksen varaus ja kääpiö kuten Vatanen ja Donskoi.

Anteeksi ässäfanit minäkin uskoin ja kyllä minä vielä uskon teidän lupaukseenne. Mutta tätä ei voi vaan selitellä sillä että äijä on lihonnut 2.7 kiloa kesän aikana.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Armia on ykköskierroksen varaus ja jääkiekkoilijan kokoinen kaveri, eikä mikään neloskierroksen varaus ja kääpiö kuten Vatanen ja Donskoi.

Tuo koko nyt on juurikin yksi niistä syistä, miksi Armialla on vaikeaa, kun pienemmilläkin kavereilla on. Kasvuiässä isommalla kaverilla on enemmän sopeuduttavaa.
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Anteeksi ässäfanit minäkin uskoin ja kyllä minä vielä uskon teidän lupaukseenne. Mutta tätä ei voi vaan selitellä sillä että äijä on lihonnut 2.7 kiloa kesän aikana.

Pahoittelen lyhyttä vastausta, mutta Armia nousee vielä samalle tasolle kuin viime kaudella, se on varmaa.

Tämä ns. "Toisen kauden kirous" on kuitenkin asia, jonka maailman huippukiekkoilijatkin tunnustavat, eikä varmasti ole helppoa Joel-pojalla just nyt. Kyllä se taso on hänelläkin noussut kauden kuluessa, ekoissa peleissä oli aivan susipaska. Nyt näkyy ajoittain niitä väläytyksiä, sekä HPK-pelin tuuletuksista, siis vieruskaverin maalin, näki, että rentouskin on löydettävissä.

Ei muuta vaadi kuin aikaa, annetaanpa kaverille työrauha.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kerrotaas nyt sitten. Joppe jännittää ihan helvetisti ja kantaa otsalohkon takana ihan helvetilliset paineet onnistumisesta. Alakerta on kotona tyhjennetty, että Joppe saa treenata vetoja. Joppe on antanut isälleen porttikiellon peleihin, ettei yhtään enempää tulisi paineita. Nyt olisi tärkeintä saada onnistumisia ja oppia käsittelemään paineita. Kaveri on 18 v ja täällä ladattiin kesällä 30 maalin odotuksia. Joppe oli sanonut itsekin, että mitä ne oikein odottaa?

18 v ei yleensä ole valmis jääkiekkoilija, vaikka poikkeuksiakin on. porin kaltaisessa kaupungissa kun ladataan odotuksia, niin helppo ei ole niitä sisäistää, saati toteuttaa. Annetaan nyt pojan kasvaa aikuiseksi ja pelata ilman paineita. Ei joka vuosi mennä uralla eteenpäin satalasissa, joskus tulee takapakkiakin mutta se kasvattaa.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kerrotaas nyt sitten. Joppe jännittää ihan helvetisti ja kantaa otsalohkon takana ihan helvetilliset paineet onnistumisesta. Alakerta on kotona tyhjennetty, että Joppe saa treenata vetoja. Kaveri on 18 v ja täällä ladattiin kesällä 30 maalin odotuksia. Joppe oli sanonut itsekin, että mitä ne oikein odottaa?

Joo, tuli kesällä naureskeltua noille 30 maalin veikkauksille. 18v on useimmiten ihan pelkkä poikanen vielä, ja se tuntuu nyt vähän itse kultakin unohtuvan. Minua suorastaan ällöttää vaikkapa Urheilulehden "Armia on kauden suurin floppi" tai "Armia on löysä taikina" tyyppiset otsikot. Ei esim. Mikko Koivukaan tuon ikäisenä liigassa dominoinut, vai muistanko väärin? Viime kaudella Joppe pääsi tulemaan ihan puskista, nyt se ei enää onnistu. Ja tähän kun lisätään hirmuiset paineet päälle niin touhu on juuri niin vaikeaa kun nyt on.
 
Pahoittelen lyhyttä vastausta, mutta Armia nousee vielä samalle tasolle kuin viime kaudella, se on varmaa.Tämä ns. "Toisen kauden kirous" on kuitenkin asia, jonka maailman huippukiekkoilijatkin tunnustavat

Voitko antaa esimerkkeja pelaajista varsinkin pelaajista jotka ovat pienellä numerolla varattuja, odotukset ovat olleet suuret, sitten on se kuvaamasi "toinen kausi" mennyt päin helvettiä mutta sitten sen jälkeen lunastanut kaikki odotukset? Itse en monta jos yhtäkään pelaajaa keksi.

Henkilökohtaisesti toivon todellakin että Joel löytää rentouden ja nousee samalle tasolle kuin edelliskautena. Todellakin toivon. Uskoani en ole vielä menettänyt. Tsemppiä vaan Pojalle!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Joo, tuli kesällä naureskeltua noille 30 maalin veikkauksille.

Aika monien "asiantuntijoiden" mukaan tämän piti olla viimeinen kausi SM-liigassa ja ensi kausi menisi jo rapakon takana. Epäilen että ensi kausi 2012-13 menee vielä Ässissä ja sitten pitää olla jo sellaisessa iskussa, että lähtö mamman helmoista on todellisuudessa valmista. Joel on silloinkin vielä todella nuori kiekkoilija ja ehtii moniin urotekoihin suuressa maailmassa.
 
Muistaakseni mm. vero kirjoitti, ettei muista nähneensä Ässissä vastaavaa lahjakkuutta sitten Vellun ja Rockyn päivien ja että ensi kaudeksi suoraan Buffalon ykkösketjuun.

Noihin kirjoituksiin nähden on vaikea uskoa, että kyseessä on se pelaaja, joka Ässissä tällä hetkellä numerolla 10 pelaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo, tuli kesällä naureskeltua noille 30 maalin veikkauksille. 18v on useimmiten ihan pelkkä poikanen vielä, ja se tuntuu nyt vähän itse kultakin unohtuvan. Minua suorastaan ällöttää vaikkapa Urheilulehden "Armia on kauden suurin floppi" tai "Armia on löysä taikina" tyyppiset otsikot. Ei esim. Mikko Koivukaan tuon ikäisenä liigassa dominoinut, vai muistanko väärin? Viime kaudella Joppe pääsi tulemaan ihan puskista, nyt se ei enää onnistu. Ja tähän kun lisätään hirmuiset paineet päälle niin touhu on juuri niin vaikeaa kun nyt on.

Koivun uraa taidettiin rakentaa fysiikan ohella rauhassa, muistanko väärin. Armian kohdalla tuo täysosumakausi toi korkean varausvuoron statuksen, mutta toisaalta, joutui kenties turhan nopeasti täyttämään numeroa liian isot saappaat. Olkun edelläolevan raportin perusteella Armian pääkoppa ei sittenkään vielä ole ikäluokkansa huippujen tasolla, vaan pikkupojan kasvuprosessi mieheksi on kesken. Tätä ehkä Urheilulehden pätkässäkin arvioitiin, eli "Armia on yliarvostettu TÄLLÄ hetkellä". Ei todellakaan millään profiilipelaajan tasolla, tähtistatuksesta puhumattakaan.

Noista paineista en osaa sanoa. Niitä on aina, mitä korkeammalle tasolle mennään sitä enempi. Sensaatiokausi, ykköskierroksen varaus - lisääntynyt huomio on täysin luonnollinen, tavallaan ansaittu seuraus. Henkisen kasvun ja kerätyn kokemuksen kautta paineiden käsittely helpottuu ja saavutetaan pelinomainen rentous. Kuulostaa helpolta, vai mitä?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Armia oli tänäänkin huono. Huonoin hyökkääjä koko joukkueesta, jos tarkkoja ollaan. Peli on aivan lukossa. Psykologille vaan ja pääkoppaa kuntoon. Nyt ei kulje, ei yhtään.

Anteeksi, että kritisoin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Täytyy kyllä myöntää, että jos Armian peli näytti alkuviikosta menneen eteenpäin, niin saman verran otti kyllä pakkia tänään. Kaksi ekaa erää ihan pimennossa, ja kolmannessa kiekollisena huonoja ratkaisuja (yrittää väkisin kuskata, rannari molarin syliin jne.). Ei ollut Joppen päivä tänään.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voitko antaa esimerkkeja pelaajista varsinkin pelaajista jotka ovat pienellä numerolla varattuja, odotukset ovat olleet suuret, sitten on se kuvaamasi "toinen kausi" mennyt päin helvettiä mutta sitten sen jälkeen lunastanut kaikki odotukset? Itse en monta jos yhtäkään pelaajaa keksi.

Teemu Selänne?
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
En viime kaudellakaan ymmärtänyt hypeä Jopen ympärillä. Mitä hyviä omikaisuuksia hänellä oikeastaan on? Itse en näe muuta kuin että mies uskaltaa epäsuomalaisesti yrittää yllättäviä ratkaisuja ja haastaa puolustajan 1vs.1:ssä. Miehen kokoa on hehkutettu, mutta mitä hyötyä siitä on, kun mies ei käytä sitä yhtään ja lihasta miehessä ei ole yhtään.
Heikkouksia Jopesta löytyykin sitten todella paljon. Luistelu on todella heikkoa ja joukkuepelaamisessa on todella paljon tekemistä. Joppe pelaa tällä hetkellä todella itsekkäästi ja syöttäminen on se viimeinen vaihtoehto ja tulos on ollut sen mukaista, kun Joppe yrittää puskea koko kentän läpi. Puolustaminen ei voisia Joppea enempää kiinnostaa ja hyvä kun häntä omalla alueella edes näkee pelissä. Joppe ei myöskään uskalla mennä ahtaisiin väleihin.
Itse en näe, että Jopesta ikinä tulisi NHL pelaajaa. Farmissa varmasti pääsee yrittämään, kun oli ykköskierroksen varaus, mutta miehen luistelu ja asenne estävät siellä läpilyömisen. Lähinnä Jopesta tulee mieleen huonompi versio Aaltosesta. Esim. Armian varjoon jäänyt Pulkkinen on huomattavasti parempi pelaaja. Pulu osaa luistella ja omaa todella hyvän pelisilmän mikä näkyi viiem kauden syöttömäärässä. Lisäksi miehen laukaus on iha eri luokkaa kuin Armian ylihypetetty laukaus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös