Pekka Virta - kiekkokontrollilla takaisin huipulle?

  • 119 166
  • 298

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Olen aikoinaan pitänyt sua suht luotettavana kirjoittana, en enää ole asiasta kovin varma. MUN näkökulmasta olet samalla tasolla(tällä hetkellä) muutaman muun "tunnetun" kirjoittajan kanssa.

Kenenkään ei tietenkään tarvitse uskoa mihinkään täällä esitettyyn. Ehkä se on aika ajoin nettimaailmassa jopa järkevääkin. Mutta kuten aiemmin jo kommentoin, "Pikku-Jortsun" Napoleon-syndroomassa on mielenkiintoisia piirteitä, joista hän saa omiltaankin jo kritiikkiä.

Onko Virta saamassa siis kenkää Tepsistä? Ei ole. Nykyisen sopparin jälkeen on tarkoitus jatkaa samalla ukolla mahdollisuuksien mukaan.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
"Pikku-Jortsun" Napoleon-syndroomassa on mielenkiintoisia piirteitä, joista hän saa omiltaankin jo kritiikkiä.

Mikä ihmeen "Pikku-Jortsu"??? Olen seurannut Virran toimintaa vaihtoaitiossa ja sillä ei ole mitään tekemistä linssi-Hannun kanssa. Peksi tsemppaa ja kiittää säännöllisesti omiaan (ilmentymänä useimmiten "isällinen" olkapäätaputus) ja antaa pelin ytimeen meneviä ohjeita, vrt. Jortsun punanaamavittuilu ja ylimalkaiset ohjeistukset "luistiiluistii, painaapainaa".

Jos jokin yhdistää mainittuja valmentajia, niin hemmetinmoinen intohimo ja halu onnistua. Mitä jos keskityttäis tähän päivään ja todellisuuteen eikä johonkin Iltapulun väittämään siitä, kuinka Virta marraskuisen jatkoaikatappion jälkeen sanoi eräälle Kalpa-pelurille tosi ilkeästi. Sekin tosin lienee aika pientä verrattuna niihin haavoihin, joita herkempi mies olisi saanut vaikkapa 90-lukulaisesta "keskustelusta" akselilla Jortikka-Harila...
 
Viimeksi muokattu:

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Iltapäivälehdet ovat kuitenkin pesunkestäviä pk-seudun fanilehtiä, vaikka ovat jakelultaan koko Suomen aviiseja.

Totta kai ovat, kun lehtien päätoimitukset ja suurin lukijasegmentti (saa todistaa vääräksi ja oikaista kielenkäyttöä) ovat pääkaupunkiseudulla. Tämä ilmenee ainakin minun havaintojeni mukaan tasapuolisesti koko muuta Suomea kohtaan eikä kyse ole mistään erityisestä TPS-vastaisuudesta. Palloseura toki saa perinteisenä suurseurana niin hyvässä kuin pahassa enemmän huomiota kuin jokin satunnainen pk-seudun ulkopuolinen seura. Tällä voi olla jotain tekemistä sen ainakin minulle selittämättömältä tuntuvan tosiasian kanssa, että HIFK veloittaa edelleenkin TPS-kotipeleistään korotettua lipunhintaa siinä missä Bluesia ja Kärppiäkin vastaan.

Pääkaupunkiseudun median erityinen TPS-vastaisuus on täysin 90-luvun juttuja ja jos siitä jaksaa kitistä, niin yhtä hyvin voi jatkaa vaikka siitä kuinka Bosman-päätös on epäreilu. Ja jos joskus ammoin onkin saatu liiallisesti negatiivista huomiota, niin yhtä lailla voi kysyä, kuinka suuri osa siitä on ollut luonnollista vastareaktiota seuran menestysvuosien ökyily- ja avovittuilukulttuurista. Median suhteen saa pääsääntöisesti sitä mitä tilaa.

Jotta liittyisi edes jotenkin ketjun aiheeseen, niin todettakoon, että hienosti hoidettu Peksiltä ja joukkueelta nämä pari viimeisintä ottelua, jatkakaa samaan malliin. Itseäni ei kiinnosta pätkääkään valmentajan mediaesiintymiset jos peliesitykset ovat materiaalin edellyttämällä tasolla. Pienestä alisuorittamisestakaan ei vielä jaksa viime vuosien turtumisen jälkeen hirveästi avautua, mutta sitä en sulata enää lainkaan, että pohjamutia kynnettäessä ruvetaan hakemaan syyllisiä ulkopuolelta. TPS:n alkukausi on ennen kahta viimeisintä ottelua sujunut alle arvostelun ja näillä esityksillä joukkueen tilanne ja päävalmentajan asema olisi kyseenalaistettu missä tahansa muussakin seurassa. Tämä pitäisi päävalmentajankin kestää. Tää on ammattilaissarja hei, kuten Jore-setä joskus takavuosina lohkaisi.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Mikä ihmeen "Pikku-Jortsu"??? Olen seurannut Virran toimintaa vaihtoaitiossa ja sillä ei ole mitään tekemistä linssi-Hannun kanssa. Peksi tsemppaa ja kiittää säännöllisesti omiaan (ilmentymänä useimmiten "isällinen" olkapäätaputus) ja antaa pelin ytimeen meneviä ohjeita, vrt. Jortsun punanaamavittuilu ja ylimalkaiset ohjeistukset "luistiiluistii, painaapainaa"

"Pikku-Jortsu" ja "Jortikka ilman mestaruuksia" ovat jo pidempään olleet hänen lempiniminään alan piireissä. Mutta eiköhän routa porsaan kotiin tuo - jo Kuopiossa seurajohto kritisoi häntä oman organisaation selkäänpuukottamisesta. Tämä tästä.
 

Dängleri

Jäsen
jo Kuopiossa seurajohto kritisoi häntä oman organisaation selkäänpuukottamisesta. Tämä tästä.

Woot? Nyt ei taida olla ihan faktat hallussa, tai sitten itse olen missanut jotain merkittävää. Missähän KalPan seurajohto olisi tällaista kertonut?

On totta ettei Virta nauttinut kaikkien arvostusta Kuopiossakaan, mutta soraäänet olivat lähinnä näitä joukkueesta tippuneita pelaajia (joille Virran vaatimustaso oli liikaa), sekä heidän lähipiiriään ja kannattajia. Käsittääkseni Virralla oli kuitenkin täysi seurajohdon tuki alusta loppuun. Päällimmäinen syy miksei Virralle enää tarjottu jatkosopimusta oli taloudellinen, sillä Tuokkola ansaitsee murto-osan siitä mitä Virta olisi maksanut.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Woot? Nyt ei taida olla ihan faktat hallussa, tai sitten itse olen missanut jotain merkittävää. Missähän KalPan seurajohto olisi tällaista kertonut?

Tod.näk. jossain tamperelaistoimittajan tekemässä Iltapulun "kriisijutussa" viime talvena, kun KalPan peli vähän tokki. Samaa scheiBea kuin viime perjantain Tepsiä koskeva kirjoitus, yhteen lauseeseen referoituna "Peksi ei mahdu samaan huoneeseen seurajohdon kanssa".

Jos kaveri puhuu asioista suoraviivaisesti ja suurella tunteella, vieläpä Turun murteella, niin on selvää että vihamiehiäkin löytyy. Käsittääkseni Peksi on kuitenkin hoitanut suhteet pelaajistoon ja johtoon hyvin kaikissa pesteissään. Turussakin pelaajistoon kohdistunut kritiikki on ollut ihan asiallista. Siinä on vaan iso ero, kun Peksi tai esim. Kiva-Harri sanoo vaikkapa yhtäläisen lauseen "meidän ykköspelaajien touhu oli tänään ihan hirveetä." Body language, tone characterics etc., you know...
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
On totta ettei Virta nauttinut kaikkien arvostusta Kuopiossakaan, mutta soraäänet olivat lähinnä näitä joukkueesta tippuneita pelaajia (joille Virran vaatimustaso oli liikaa), sekä heidän lähipiiriään ja kannattajia. Käsittääkseni Virralla oli kuitenkin täysi seurajohdon tuki alusta loppuun. .

Tämän kauden tepsin joukkueesta on jo kuulunut säröjä pelaajien ja valmentajan ei aina niin hyvistä väleistä, eikä pelaajat ole mitään koirankoppi pelaajia. Niihin juttuihin ei ole ollut mitään tekemistä iltalehdellä tahi sitten sanomilla.

Mikä myytti tämä Virran vaatimustaso juttu on? Ei se ainakaan liikkeessä tahi monessa muussakaan asiassa ole näkynyt.

Tottahan toki valmentajat haukkuvat huonosti suorittavia pelaajia julkisesti mikäs siinä. Mutta Virtahan on haukkunut kaikki muut, itsensä kyllä jättänyt kaiken tämän oman kritiikin ulkopuolelle. Kehujakin on kyllä julkisesti tullut, mm. Salolle ja Laaksolle(ennen näitä 2 voitto ottelua). Kaverit olivat siihen mennessä yhdessä tuumailleet seuraavasi 1+1 ja -14, onko nämä sitten kehujen arvoisia juttuja on toinen asia. Kyllä minua ainakin jurppisi joukkueen sisällä, kun kahta perskärpästä kehutaan heidän ollessa aivan yhtä paskoja muiden kanssa.
 

Dängleri

Jäsen
Mikä myytti tämä Virran vaatimustaso juttu on? Ei se ainakaan liikkeessä tahi monessa muussakaan asiassa ole näkynyt.

Se että pelaajat käyttäytyvät urheilijan tavoin ja noudattavat sovittuja asioita, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Pelaajan tulee pelata ja elää joukkueelleen. Ne jotka näin tekevät, saavat luottoa ja kehuja, vaikkei numeraalista tulosta tulisikaan. Ne jotka lipsuvat noista vaatimuksista, joutuvat epäsuosioon, vaikka numeraalista tulosta tulisikin.

KalPa vuosina Virta pisti jonkun pelaajan koirankoppiin, koska nämä olivat viihtyneet kielloista huolimatta Kuopion yöelämässä. Sama tulos oli kun jotkut pelaajat ilmestyivät kesälomiltaan turhan kovan rasvaprosentin kanssa. Myös liiallinen kuhertelu agenttien kanssa vaikutti Virran mielestä pelaajan suorituksiin, ja näin ollen saattoi tietää pienentynyttä peliaikaa. Myös pelikirjan vastainen peli, joka johti kiekonmenetykseen tai vaaralliseen vastahyökkäykseen saattoi vaikuttaa pelaajan peliaikaan dramaattisesti. Tai sitten vaikkapa turhat jäähyt, tai selän oikeneminen omaan päätyyn luistellessa. Onhan näitä.

Omasta mielestäni tuo Virran vaatimustaso on positiviinen juttu, sillä se karsii joukkueesta vapaamatkustajat pois, ja pistää jokaisen todellakin tekemään parhaansa.

Huhujen mukaan mm. laiskan harjoittelijan maineesta kärsivä Erkinjuntti päätti vaihtaa maisemaa, kun kuuli Virran tulevan joukkueen päävalmentajaksi. Varmasti hyvä ratkaisu häneltä, ainakin niin kauan kuin Hirvonen oli siellä päävalmentajana.
 
Viimeksi muokattu:

Dängleri

Jäsen
Konkari muistuttaa, että päävalmentaja Pekka Virran kiekollinen pelitapa on monelle pelaajalle uusi asia. Siksi tulosten suhteen pitää olla kärsivällinen.

- Tilanne on haastava ja osalle Pekan pelitapa on uutta. Menneisyydestä tiedän, että kun peli toimii, niin tuloskin on sen mukainen. Jo alkukauden aikanakin on tapahtunut paljon kehitystä. Mielestäni huonot tulokset eivät ole tulleet pelisysteemistä, vaan pelaajien omista ratkaisuista. Tämä vie tietenkin oman aikansa, jotta pelitapa on selkärangassa.

Siinäpä se Toni Mäkiahon sanoin tiivistettynä. MTV3:n uutinen.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Eri mieltä

Siinäpä se Toni Mäkiahon sanoin tiivistettynä. MTV3:n uutinen.

Nähtyjen pelien perusteella, etenkin ihan sarjan alussa, niin pelisysteemin päälle osoitan sormeni. Pelaajat tekivät niin älyttömiä ratkaisuja omassa päässä ja ihan hakemalla hakivat väkisin niitä syöttöjä, kun yrittivät noudattaa sitä kiveen hakattua pelitapaa(Josta, luojan kiitos, on nyt puheista huolimatta joustettu joukkueelle paremmin sopivaan tyyliin -fyysisempään ja suoraviivaisempaan).

Ja mitä Mäkiahon puheisiin tulee, niin varmaan on osittain tottakin, mutta on kuitenkin saman joukkueen jäsen ja koeajalla lisäksi. Tuskin ihan hirveästi on halukkuutta haukkua valmentajansa pelisysteemiä, ainakaan niin pitkään kuin TPS:ssä vaikuttaa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Muutama asiaa olen miettinyt tätä kiekkokontrollia ajatellen.

Minkä vuoksi niitä syöttöjä pitää leipoo siellä omassa päässä, jos päätavoite on päästä vaan punaisen yli, sen jälkeen laakasta kiekko päätyy ja haluttomat lähtee sitten siitä taistelemaan?

Sitten hyökkäysalueella pitäisi pörrätä niin maan perkuleesti kulmissa ja yrittää aiheuttaa vastustajalle jäähyjä? Aikoinaan nähtiin kai tuota kulmissa pörräämistä jo tepsissäkin ja silloin puhuttiin kai jonkun sortin plokkaamisesta.

Sitten puhutaan johdossa ollessa niin paljon pitkistä hyökkäyksistä, jottei pääse vastustaja iskemään. Ennen puhuttiin vain ajanpeluusta.

Aina puhutaan vain vastujan väsymisestä noissa "pitkissä hyökkäyksissä", väsyyhän ne omatkin siinä, sitten kun tulee kiekon menetys, on muuten omassa päässä väsynyttä/kiireistä miestä.

Tosin tällä hetkellähän Virta on muuttanut tuota pelitapaa pelaajamateriaalin vähän sopivammaksi, mistä hattua on nostettava jotta älysi tehdä sen. Mutta kyllä tuo pelitapa näyttää paikoitellen aika karmeelta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Minkä vuoksi niitä syöttöjä pitää leipoo siellä omassa päässä, jos päätavoite on päästä vaan punaisen yli, sen jälkeen laakasta kiekko päätyy ja haluttomat lähtee sitten siitä taistelemaan?

Sitten hyökkäysalueella pitäisi pörrätä niin maan perkuleesti kulmissa ja yrittää aiheuttaa vastustajalle jäähyjä? Aikoinaan nähtiin kai tuota kulmissa pörräämistä jo tepsissäkin ja silloin puhuttiin kai jonkun sortin plokkaamisesta.

Periaatteessa samaa mieltä molemmista. Tottakai pakkien omassa päässä leipomisella voi olla sekin syy, että avauspaikkaa ei löydy, mutta jatkuvaa tietoisesti tapahtuvaa pakki-pakki syöttelyä pitäisi välttää.

Tuomisen virheestä tuli esim. Kalpa-pelissä se ensimmäinen maali, kun lähti mun mielestä ihan turhaan heittämään vielä toiselle pakille syöttöä. Turhat hieromiset siis pois ja nopeasti kiekkoa ylös, jos ei avauspaikkaa ole niin lasin kautta kiekko vaikka keskialueelle tai jotain ihan muuta kuin se, että menetetään se siinä oman siniviivan tuntumassa jos vastustaja karvaa kovaa. Kiekosta ilmaiseksi luopuminen on toki kiekkokontrollin vastaista ajattelutapaa, mutta on Peksi onneksi sitäkin osannut kai vähän yksinkertaistaa.

Hyökkäysalueella saadaan tosiaan ihan näyttävän oloista pyörittelyä ja pyörimistä aikaiseksi tiettyjen pelaajien hyvän liikkeen kautta, mutta ei juuri maalipaikkoja. Sen takia tämä "pyöriminen" on lähinnä näennäistä eikä ollenkaan pelin hallitsemista. Kalpa-pelissä oikeita maalipaikkoja saatiin luotua ihan vitun vähän ja se on huolestuttavaa, koska yksittäisillä roiskauksilla kohti maalia harvemmin peliä voitetaan, vaikka sieltä joku saattaisi upotakin. Vastahyökkäyksiä saatiin jonkin verran, mutta nekin kustiin liian hienoihin ratkaisuyrityksiin, kutia vaan enemmän. Laukaukset myös kilpistyivät usein joko ensimmäiseen pelaajaan tai olivat muuten vain kehnoja.

Kalpa-ottelussa näki oikeastaan hyvin sen missä menee sarjankärki noin pelitavallisesti, hemmetin hienoja hyökkäyksiä pystyi savolaiset rakentelemaan parhaimmillaan yhdistettynä kovaan liikkeeseen. Tämä varmasti avasi myös Peksin silmiä, vaikka onhan hänellä varmasti ollut tiedossa, miten hyvää kiekkoa hänen ex-seuransa juuri nyt pelaa ja ehkäpä TPS vielä pyrkii tuollaiseen pienillä variaatioilla.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Minkä vuoksi niitä syöttöjä pitää leipoo siellä omassa päässä
Tämän epäonnistumisesta on täydellinen esimerkki tuo KalPan eka maali (youtube, ekat sekunnit). Jos tuollaisessa paikassa pitäisi ihan oikeasti Virran mielestä yrittää laittaa pakilta pakille, niin väärässä on, kertakaikkiaan. edit. hidas.

Kiekkokontrolli on jossain tilanteissa ihan ok. Esim. jos näyttää siltä, että hyökkäyspäässä on vaihtoehtoina pitää vain sininen heittämällä päätyyn vastustajalle vs antaa alas omille, niin mikäs siinä. Tai jos hyökkäyksessä ei päästä kulmista pois, niin mikäs siinä pörrätessä ja väsyttää pakkeja mahdollisesti jopa jäähyn arvoisesti. KalPa-pelissä pantattiin tosin laukausta ihan turhaan, vaikka maali olisi ollut jo näkyvissä ja myös omia rouhioita riittävän liki mahdollisia ripareita varten.

Katastrofaalisia on nuo alun esimerkin mukaiset tilanteet, kun heittämällä sinisen yli vältettäisiin välitön paine, mutta sitä ei saa näemmä tehdä kiekkokontrollin nimissä. Hulluksi tekee kun omista päästään vihdoin pois, mutta takki on niin tyhjä, että ainoa vaihtoehto on heittää päätyyn ja vaihtaa. Sekin riepoo kun YV:llä hierotaan toistuvasti se 15+ sekuntia oman maalin takana käyttäen arvokasta aikaa.

Sen verran täällä kaikuu, että tämmöisiä tuli kirjoitettua myös Suikkasen aikana, joten saa nähdä olenko taas väärässä jos jengi kohta oppiikin pelitavan. Nyt kuitenkin tuntuu, että edes jonnin verran suoraviivaiisempi rymistely sopisi tuolle rosterille paremmin.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
14 Peli menossa ja peli on täyttä paskaa. Kiekonhallinnasta muistuttaa ainoastaan oman pään aivan älytön "kiekon hallinta".

Eihän tässä oo mitään ideaa. Ei tässä vaiheessa voi palkästään enää syyttää pelaajie, jottei ne ymmärrä.

Jotain on tapahduttava ja nopeasti.

Ainoa millä voidaan saada pisteitä, on hullunkiilto silmissä tapahtuva koohottaminen. Mutta taitaa se hullunkiilto olla silmissäkin aika hajanaisittain.

Edit. Ensi kaudeksi sitten vaihdetaan puoli joukkuetta, koska nykyiset eivät sovellu systeemiin, sitten taas harjoitellaan tätä paskaa puol vuotta ja toivotaan parasta 3 vuoden päästä.
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Näyttää olevan saletti että etukäteen tasaväkisissä otteluissa (ts. joissa kiekkoa pitäisi pystyä hallitsemaan) tämä taktiikka ei tosiaan toimi. Kovia vastustajia vastaan pärjätään hiukan rikkovammalla ja suoraviivaisemmalla pelityylillä, kysymys kuuluu miksi nämä tapparapelit ovat näin stnan vaikeista Tepsille?

Ei se peli hyvältä näytä ei. Pitää kompata sunnuntaita tässä asiassa mutta samaan hengenvetoon toivoa että niitä pisteitä jollain tyylillä kertyisi jotta kympin sakkiin päästäisiin. Virta lupasi sen..
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
On toi hyökkääminen vaan aika tuskasen näköstä. Eihän tuosta keskialueen yli päästy kuin satunnaisilla vastahyökkäyksillä tai yksinäisellä kiekon kuljettamisella. Ja sitten kun sinne siniviivalle lopulta päästiin niin kiekko päätyyn tai kuljetetaan kulmaan. Anttila oli varmaan ainoa joka yritti päättää hyökkäyksen jonkinnäköiseen maalipaikkaan. On siinä Virralla miettimistä.
 
Pariin viime peliin on mahtunut taas näitä suht heikkoja esityksiä, etunenässä Kärpät- ja Tappara-ottelut. Kärppiä vastaan jäätiin jyrän alle heti alussa, Tapparaa vastaan koko peli oli yhtä paskaa. Ei tässä oikein tiedä mitä pitäisi ajatella, kun kovat joukkueet kaatuvat ja joukkueessa näkyvät voittamiseen vaadittavat ominaisuudet, mutta sitten tulee näitä sukelluksia.

Pitää kompata sunnuntaita tässä asiassa mutta samaan hengenvetoon toivoa että niitä pisteitä jollain tyylillä kertyisi jotta kympin sakkiin päästäisiin. Virta lupasi sen..

Pisteiden suhteen sitten taas saa olla tällä hetkellä tyytyväinen, vaikka pelin taso ailahtelee. Lokakuussa pelattu 7 peliä ja niissä vain kaksi kertaa jääty ilman yhtäkään pistettä (Kärpät ja KalPa, molemmat vieraissa). Suoria voittoja 3 (Tappara, Ässät, HIFK), kahden pisteen voittoja 2 (SaiPa, Jokerit) ja yksi jatkoaikatappio (HPK). 7 peliä ja 14 pistettä on tässä vaiheessa ihan miellyttävää jälkeä, vastustajien tasossakin ollut aika paljon hajontaa niin ei olla ihan yksinään huippuja tai heikkoja kohdattu.

Mielenkiintoista seurata, mihin käyrä kehittyy. Pisteitä tulee kivasti, mutta pelissä loistavia, hyviä, huonoja ja surkeita vaiheita. Tiedä sitten mitä pitäisi odotella...
 
Suosikkijoukkue
TPS

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
En oikein keksinyt tälle oikeaa ketjua, mutta kyseessä on kuitenkin Virran kommentti, joten pistetään vaikka tänne. Tämä siis Urhon haastattelussa:

"_ meillä on liikaa pelaajia, jotka hävisivät koko viime talven ja palkittiin sopimuksilla, jyrähti TPS:n päävalmentaja Pekka Virta Urho TV:n haastatelussa."

Aika painavaa kommenttia ja kertoo hyvin paljon siitä, mikä on Virran mielipide Tepsin "johtavien" pelaajien otteista ja peli-ilmeestä.

Samaa linjaa hän jatkoi myös lehdistötilaisuudessa.

Toinen mielenkiintoinen kommentti tuolta lehdistötilaisuudesta meni jotenkin näin:

"On se kumma kun kovan luokan pelaajat eivät hoida hommaansa kunnolla ja annetaan sen mukainen palaute niin tullaan selittämään, että et sä sille noin voi puhua, että se ei vaan lähde kävelemään joukkueesta."

Näkisin, että tuo kertoo todella paljon tämän hetkisestä meiningistä joukkueen sisällä.

Todennäköisesti moni fanin suosikkipelaaja näiden kommenttien perusteella on lähtökuopissa viimeistään kauden loputtua.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
"_ meillä on liikaa pelaajia, jotka hävisivät koko viime talven ja palkittiin sopimuksilla, jyrähti TPS:n päävalmentaja Pekka Virta Urho TV:n haastatelussa."

Aikamoinen asshole kyllä tuollainen valmentaja. Ei varmaan paranna hirveästi ilmapiiriä joukkueessa. Eikös tuo Virta jo Kalpa-aikoina tokaissut ettei ole hankkimassa pelaajista kavereita itselleen? Onhan toki tepsissä tuon tyylinen koutsaaja tuonut kannun torille useampaankin kertaan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Soronoo, tack och adjö ja tervemenoa vaan. Jos ammattilainen ei kestä negatiivista palautetta huonosti tehdystä työstä, on syytäkin lähteä ja nopeasti. Toki palautteen antokin voi olla täysin luokatonta, joka taas on asia missä palautteen antajan pitää tuijottaa peiliin.

Jos taas on annettu kehittävää palautetta x+y kertaa, ja ammattilainen silti lepsuilee eikä ota palautteesta opikseen, on palautteen muoto syytä muuttaakkin rankemmaksi. Ja jos ammattilainen ottaa siitä herneen nenään niin painukoot muualle.

Pavolvin koira: Tuolla kommentilla uskoisin Virran tarkoittavan sitä että jo viime kaudella nämä samat pelaajat alisuorittivat ja surffailivat, ja silti sopimuksia jatketiin (missä ei ole mitään järkeä).
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peksin tyyli on vaan paskaa henkilöjohtamista. Ei tolla tavalla tule parasta mahdollista tulosta, jos/kun pelaajille vittuilee mediassa vähän väliä. Ja itse esiintyy Stanley cup -mestarin itsevarmuudella vaikka näytöt on jotain muuta.

Ens vuosi vielä tätä Pikku-Jortikkaa ja sitten pliis joku kunnon valmentaja vaihteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Pavolvin koira: Tuolla kommentilla uskoisin Virran tarkoittavan sitä että jo viime kaudella nämä samat pelaajat alisuorittivat ja surffailivat, ja silti sopimuksia jatketiin (missä ei ole mitään järkeä).

Joo joo, mutta mielestäni päävalmentajan ei silti pitäisi lausua sellaisia julkisuudessa omista pelaajistaan. En tietenkään ole kovin kummoinen tepsin asiantuntija, mutta olettaisin joidenkin niistä alisuorittajista olleen myös merkittävässä roolissa tuomassa nakkikattilaa Turkuun toissakaudella. Valmennusjohdosta lienee aika paljon kiinni sekin, miten paljon itse kunkin potentiaalia saadaan hyödynnettyä.
 

Miika666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pekka sentään uskaltaa ottaa kunnolla kantaa ja sanoo asiansa eikä puhaltele muniin niinku joku H. Leime ja kumppanit.

Olen pekan kanssa samaa mieltä että viime kauden joukkueesta olisi pitäny vaihtaa enemmän pelaajia (ulkkarit).
 

12961

Jäsen
Joo joo, mutta mielestäni päävalmentajan ei silti pitäisi lausua sellaisia julkisuudessa omista pelaajistaan. En tietenkään ole kovin kummoinen tepsin asiantuntija, mutta olettaisin joidenkin niistä alisuorittajista olleen myös merkittävässä roolissa tuomassa nakkikattilaa Turkuun toissakaudella. Valmennusjohdosta lienee aika paljon kiinni sekin, miten paljon itse kunkin potentiaalia saadaan hyödynnettyä.

Samalla tavallahan Peke pelaajiaan kampittaa kuin Jukka Koivu ja Jortsu. Ja tosiaan tulosta ollaan myös sillä tavalla saatu. Autoritäärinen mulkku valmentajana on näitä suomiurheilun erikoisuuksia. Muualta nämä mulkut saavat kenkää ja täällä ovat aika hyvin menestyneet, ainakin noin perinteisesti.

On myös päinvastaisia pelaajia. Erityisen selvä tapaus taisi olla Kai Nurminen, joka ei saanut itsestään kaikkea irti muiden kuin itse päämulkun alaisuudessa.

Sitä sitten tiedä, haluaako peke savustaa seurajohtoa myymään tiettyjä pelaajia ulos joukkueesta vai onko tuo vittuilua vittuilun vuoksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös