JYP-Akatemian tulevaisuus

  • 148 774
  • 484
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Vaikuttaisi siltä, että Jyväskylän toista jääkiekkojoukkuetta koskevat uutiset saavat järjestään vastustusryöpsähdyksen kouralliselta Mestisfaneja. Koska he ovat tähänkin asti jakaneet pelkkää shittiä, ei tämänkäänkertaisella keskustelulla ole mitään muuta arvoa kuin kaukainen koirien ulvonta karavaanissa kulkevien korvissa.

Miksei menestystä seuraa positiivinen kiinnostus reseptin kopioimiseen ja parantamiseen oman seuran kohdalla? Sitten, jos/kun sportjokikookoo on joskus pelannut kaksi kautta liigassa ja se alkaa farmiyhteistyön naapuriseuran kanssa niin hopsista vaan että siitä olisikin tullut ihan luonnollinen kuvio. Keski-Suomi on perinteisesti tuottanut pelaajamateriaalia yhden mestisjoukkueen pelaajarungon verran. Taloudellisesti markkina-alueelta ei vaan ole riittänyt sille toimintaedellytyksiä. En pysty ymmärtämään, miksi jyväskyläläisen nuorukaisen pitäisi tehdä valinta urheilullisesti kovan jääkiekkosarjan ja monipuolisten opiskelumahdollisuuksien väliltä. Juuri tällaiset jyp-akatemiat parantavat nuorten urheilijoiden mahdollisuutta elättää jääkiekkourakipinää tarvitsematta silti tyytyä Mikkelin tai Kouvolan tarjoamiin siviiliurapolkuihin.

Samalla ne palvelevat huomattavasti mainettaan isommalla roolilla koko maan pelaajatuotantoa. Ne pelaajat, jotka ovat vakiintuneet "vain" mestiksen profiilipelaajiksi, ovat yleensä aika nopeasti suunnanneet sinne, mistä Mestisukoillekin löytyy palkanmaksajia. Lähinnä Jukureihin, mutta tänä kesänä moniin muihinkin joukkueisiin.

Kenen kaikkien mielestä Jypin olisi pitänyt hätistää A-junnumestarit siipiensä suojista kylmään maailmaan ja Mikkelin ammattikorkeakoulun arvostetulle kampukselle?

Mutta nimestähän tässä oli kyse. Joo, se on tosi huono.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Noniin, ei siinä kauaa kestänyt kun saatiin Risto Dufva vastuuseen jat..katkoajan toimesta tästäkin muutoksesta. Jyväskylä on paskaa, JYP on paskaa, Risto Dufva on paskaa, Mestis on paskaa, Kiekko on paskaa. Paska on paskaa ja elämä vielä paskempaa. Ei mulla muuta. Good luck and have fun everybody ja naattikaa alkavasta kiekkokaudesta nimihirviöinensä!

Ainiin. JYP on jokatapauksessa kolmen joukossa runkosarjan jälkeen, pelasi mestistä sitten Diskos, Dream Team tahi Akatemia. Ihan yks v**** mikkeli.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nouskaa seillä Kouvolassa liigaan niin ei tarvitse itkeä. Vaikka pelaajat ovat olleet paskoja niin, silti ovat olleet mitalleilla 2 vuotta putkeen.

Mitä tekemistä KooKoolla ja mahdollisella liiganousulla on JYP-aketemia kanssa? Täällä on puhuttu mestiksen markkinoinnista ja arvostuksesta. Jos KooKoo nousisi niin JYP-akatemiasta joutuisi kärsimään vielä kaikki muut mestisjoukkueet. Vai pitäsikö kaikki mestisjoukkueet JYP-akatemiaa lukuunottamatta nostaa liigaan, jotta päästäisiin tuosta häpeäpilkusta eroon?
Ja ei kai tässä ketjussa kukaan muu kuin sinä ole pelaajia paskoiksi haukkunut. Pelaajat lienevät syyttömiä tähän JYP-organisaation pelleilyyn.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyväskylä hoi! Onko ketään kotona? Minne järki katosi vai onko sitä koskaan ollutkaan Suomen Ateenassa?

Mestis oli viime kaudella Suomen toiseksi suosituin urheilulaji SM-liigan jälkeen. Mestistä seurasi enemmän yleisöä kuin veikkausliigaa. Mestiksen arvostusta on saatu hiljalleen nostettua pitkäjänteisellä työllä ja miten Jyväskylässä reagoidaan tähän?

Lähetetään mestikseen JYP-akatemia. En voisi enää typerämpää nimeä keksiä joukkueelle. Jyväskylässä näköjään yritetään parhaansa mukaan tuhota mestiksen vähäinenkin markkina-arvo. Todella mielenkiinnolla odotan, koska sarjassa nähdään Tappara-akatemia, Jokerit-akatemia, Kärpät-akatemia. No toivottavasti muualla ei sentään olla näin tyhmiä?

On kyllä suuremman luokan pellilyä, ei voi muuta sanoa.

No voi vittu.

Nyt on Kouvolassa niin saatanan vaikeaa pelata mestistä kun Jypin farmi vaihtoi nimensä.
Kehukaa vahvistuksenne ennen sarjan alkua niin jo tulee sitä kuuluisaa markkina-arvoa lisää.

Ei tuo nimenä ole häävi, mutta mitä vitun väliä sillä on. eikös ne pelit pelata siellä kaukalossa eikä paperilla eikä varsinkaan nimen perusteella.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä tekemistä KooKoolla ja mahdollisella liiganousulla on JYP-aketemia kanssa? Täällä on puhuttu mestiksen markkinoinnista ja arvostuksesta. Jos KooKoo nousisi niin JYP-akatemiasta joutuisi kärsimään vielä kaikki muut mestisjoukkueet. Vai pitäsikö kaikki mestisjoukkueet JYP-akatemiaa lukuunottamatta nostaa liigaan, jotta päästäisiin tuosta häpeäpilkusta eroon?
Ja ei kai tässä ketjussa kukaan muu kuin sinä ole pelaajia paskoiksi haukkunut. Pelaajat lienevät syyttömiä tähän JYP-organisaation pelleilyyn.

Millä tavalla tämä nimenmuutos vaikuttaa sitten markkinointiin?

Eikö ole hyvä mittari että mestiksessä pelaa farmijoukkue. Tietää ainakin, että jos sille ei pärjää niin on todella, todella kaukana liigasta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Paska nimi paskassa sarjassa, ei tämä nyt niin kummallista ole. Näitä akatemioita ja kakkosjoukkueita on nähty varmasti jokaisessa joukkuelajissa, eikä jääkiekko ole mikään poikkeus.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Ihan sama mikä nimi se on.

Ei ole. Diskos vaikka takaisin nimeksi. Kyllähän tuo nimenmuutos on iso perseennäyttö muita seuroja kohtaan + pelaajapajatson tyhjentäminen (A-junnuja tilalle). Mahtaa olla ratkiriemukkaat tunnelmat markkinoinnista vastaavien parissa tällä hetkellä. Voihan siinä toki käydä niinkin, kun nämä Jyväskylän Akateemiset tulevat pelaamaan periferioiden AMK-jengejä vastaan, niin katsomot tulevat täyttymään ääriään myöten, kun saa nähdä jäällä akateemisia pelaajia...

On myös huvittavaa - joskaan ei yllättävää Nykäskylästä tuleva fanaattinen puolustelu. Jos oma suosikkijoukkueeni (mikä milloinkin on) muuttaisi nimensä tuollaiseksi, niin en sitä hyväksyisi.

Tämä viestini oli ilmeisesti sitten sitä ihteensä eli paskaa...
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
No voi vittu.

Nyt on Kouvolassa niin saatanan vaikeaa pelata mestistä kun Jypin farmi vaihtoi nimensä.
Pääsi oksennus kun tuon nimen luki.
Helppo varmasti kerätä kuluvan kauden ennätys yleisö kun Diskos/D-team/Jyp no smoking team tulee A-junioreineen marraskuussa mestis-paikkakunnalle vierailulle.
On se sen verran kova & mediaseksikäs nimi.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Jumankeuta.

Aikamoista.

Ohho.

Onhan meillä Diskos. II-divarissa.

Piti ihan oikeasti hetkisen miettiä onko tänään joku pilailupäivä. Eipä ollut.

No ei. Mulle on loppujen lopuksi aivan se ja sama millä nimellä JYPin farmijoukkuetta kutsutaan, koska olen yleisemmin lähinnä jyväskyläläisen jääkiekkoilun menestyksen puolella.

Mutta jos mennään kuitenkin siihen nimeen.

D Teamista en liiemmin innostunut. Tai D-Kiekosta. Mutta enpä kyllä pahemmin JYP-Akatemiasta perusta. Kuinka helevetissä tuota nyt meinataan markkinoida? Joo, ymmärretään, Jyväskylä = Suomen Ateena (kyllä, Jyväskylää on näin tituleerattu) -> Ateena -> Platonin akatemia jne.

Jos tästä jotakin hyvää yritetään löytää, niin se lienee kai, että joukkueen nimi ei ole enää D Team. Puolet siis oikein. Seppästä ja Tyniä muiden muassa saadaan kiitellä ensimmäisen Suomen mestaruuden tuomisesta Jyväskylään jääkiekossa, mutta ei ne nimiä kyllä osaa väsätä. Eikä näihin nimiin oikein ehdi kiintyä. Olisivat nyt miettineet oikeasti hetken pidempään, ei ne änärissäkään laita farmijoukkueille suoria lainauksia emoseuraan.

Ootappa, minuutin funtsimisella yritän nyt keksiä paremman nimen kuin JYP-Akatemia. No. Ei nyt oikein tullut, JYP Team? On tuokin jotenkin parempi. Minun mielestä. Se D nyt ei viitannut enää mihinkään D Teamissa (muuta kuin epätoivoiseen yritykseen säilyttää jotakin Diskoksen nimestä), joten alun perinkin vaikka tuo JYP Team olisi ollut parempi. Tai entäpä Hurrikaanit? Sehän olisi ollut itseasiassa ihan järkevä ja olisi liittänyt tiukemmin JYP-organisaatioon myös nimensä puolesta.

Haha. On tässä toisaalta taas se hauska puoli, että saa lueskella muiden kirjoituksia Mestiksen raiskaamisesta tällaisella joukkueen nimellä ja farmisopimuksella sunmuil.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Noniin, ei siinä kauaa kestänyt kun saatiin Risto Dufva vastuuseen jat..katkoajan toimesta tästäkin muutoksesta. Jyväskylä on paskaa, JYP on paskaa, Risto Dufva on paskaa, Mestis on paskaa, Kiekko on paskaa. Paska on paskaa ja elämä vielä paskempaa.

Olisivat vaan rehdisti laittaneet nimeksi JYP2. Vanha vitsikin siitä "Mikä on paskan kemiallinen kaava?" olisi saanut uuden vastausvaihtoehdon.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huhhuh, kyllä kieltämättä pääsi spontaani naurunpyrskähdys kun tuon uutisen luin. D Team oli nimenä huono, tätä ei voi enää sanoa edes huonoksi, aivan sanoinkuvailematonta..

Sen verran plussaa että kyllähän tuo tätä joukkuetta kuvaa, pelkkiä JYPin junnujahan siellä pelaa.

Mutta samapa se millä nimellä siellä Mestiksessä pelataan, nousu ja urheilullinen menestys kun eivät kumminkaan ole niitä ykköstavoitteita niin olkoon nyt vaikka sitten JYP-akatemia.

Ei hyvää päivää..
 

StopTheRock

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä, että nimi vaihtui. D-team ei ollut koskaan ikinä missään lähelläkään entistä Diskosta ja vihdoin ja viimein JYPin farmi sai ansaitsemansa nimen. Mua ei ainakaan kiinnosta, että millä nimellä JYPin farmi Mestistä pelaa, kunhan junnut saa miesten pelejä alle. Seppänenkin oli ilmeisesti tuossa uutisessa sanonut, että nyt saatiin farmi yhdistettyä JYP perheeseen ja niin sen pitää ollakkin. JYPin rahoilla siellä on kuitenkin se 3 kautta pyristelty. Se on ihan sama saako se JYPin tuleva ykköstykki peliaikaa D-team tai Diskos tai JYP-akatemia nimisessä joukkueessa..
 

Oadie

Jäsen
Paska nimi paskassa sarjassa, ei tämä nyt niin kummallista ole. Näitä akatemioita ja kakkosjoukkueita on nähty varmasti jokaisessa joukkuelajissa, eikä jääkiekko ole mikään poikkeus.

Kiitos tästä. Tämä kertoo paljon Jypistä ja ainakin tästä kannattajasta. Eli eiköhän Jyp-Akatemia ole luonnollinen nimivalinta tälle porukalle.

Mestiksen profiilin parantaminen näyttikin jo liian hyvältä, parempia valmentajia, parempia pelaajia, suurempia taustavaikuttajia...... ja sitten Jyp-Akatemia.... Morjens!
 
Viimeksi muokattu:

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Minkä adjektiivin tähän nyt heittäisi... naurettava, säälittävä, surkuhupaisa?

Täydellistä jääkiekkokatsojien ja Mestiksen profiilin aliarviointia sanon minä. Seppänen on vissiin nimenmuutoksen takana. Sama mies, joka muutti pääsarjatason joukkueen nimeksi JYP, joka ei ole edes lyhenne, vaan pelkkä HOP. Eiku JYP. Miksei siitä tullut "Jyväskyläläinen pääsarjatasonjoukkue, joka pelaa pelinsä Hippoksella" - eihän nimellä ole väliä, vaan sillä mitä kaukalossa tapahtuu.

Oma ehdotukseni Mestis-JYPin nimelle olisi ollut luonnollisesti PYH.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No olihan se vanha nimi niin älyttömän huono, mutta tiedä sitten onko tämäkään nyt ihan paras.

Vähän tuntuu että ovat luovuttaneet esimerkiksi joukkueen markkinoinin kanssa sillä tuolla nimellä ei välttämättä myydä sponsoripaikkoja tai mitään niin helpolla, toki ei vanhallakaan, mutta olisihan tuossa voinut jonkun hienon nimen keksiä tuon vanhan tilalle ja yrittää sillä saada vähän mediaseksikkäämpi nimi ja ehkä vähän uutta kannatuspohjaa. Joku nimikilpailu vaikka käyty ja otettu vaikka 5 parasta ehdotusta esille ja sitten äänestetty mikä on paras, vaikka hallilla lappuäänestyksellä..

Noh mutta jokatapauksessa vanhakin nimi oli jo niin surkea että olikin aika vaihtaa :)
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Hyvä, että nimi vaihtui. D-team ei ollut koskaan ikinä missään lähelläkään entistä Diskosta ja vihdoin ja viimein JYPin farmi sai ansaitsemansa nimen. Mua ei ainakaan kiinnosta, että millä nimellä JYPin farmi Mestistä pelaa, kunhan junnut saa miesten pelejä alle. Seppänenkin oli ilmeisesti tuossa uutisessa sanonut, että nyt saatiin farmi yhdistettyä JYP perheeseen ja niin sen pitää ollakkin. JYPin rahoilla siellä on kuitenkin se 3 kautta pyristelty. Se on ihan sama saako se JYPin tuleva ykköstykki peliaikaa D-team tai Diskos tai JYP-akatemia nimisessä joukkueessa..

Sanottakoon vain tähän, että tässä oli paremmin tiivistettynä aikalailla omat ajatukseni nimenmuutoksesta. Ja lyhyenä lisäyksenä, toisaalta taas nimenrumiluksessa on kyllä aika hyvin löydetty kaikki olennainen, mitä joukkue tosiaan on. JYPin farmi, jolla ei ole tarkoitustakaan nousta Mestiksestä mihinkään (tippumisen välttäminen minimitavoite ja taas plussaa kaikki pudotuspelit), jossa tällä hetkellä pelaa erittäin paljon JYPin A-junnuja, ja joista koulitaan tulevaisuuden liigapelaajia (ainakin toivottavasti ja kivoissa unelmissa).

Pitääpä käydä vaihtamassa suosikkijoukkueisiin JYP-Akatemia.

Ja koska keskustelun aiheenahan tähän on otsikoitu D Teamin tulevaisuus (jota ei tarkkaan ottaen nimensä puolesta enää ole - puhutaan nyt selvyyden vuoksi kuitenkin samasta joukkueesta), todettakoon, että itse odotan erittäin ennakkoluulotonta peliä JYP-akatemialta, ja kaikki viimeisestä sijasta ylöspäin tulevat sijoitukset tekevät joukkueen kaudesta onnistuneen. Uskaltaisiko veikata, että tämä on ollut myös JYPin seurajohdon mietteissä?
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minkä adjektiivin tähän nyt heittäisi... naurettava, säälittävä, surkuhupaisa?

Täydellistä jääkiekkokatsojien ja Mestiksen profiilin aliarviointia sanon minä. Seppänen on vissiin nimenmuutoksen takana. Sama mies, joka muutti pääsarjatason joukkueen nimeksi JYP, joka ei ole edes lyhenne, vaan pelkkä HOP. Eiku JYP. Miksei siitä tullut "Jyväskyläläinen pääsarjatasonjoukkue, joka pelaa pelinsä Hippoksella" - eihän nimellä ole väliä, vaan sillä mitä kaukalossa tapahtuu.

Enemmän sillä on väliä mitä kaukalossa tapahtuu.
Jyväskylän kokoisessa paikassa ja halliolosuhteilla on vaikeaa taistella isoja sm-liiga paikkakuntia vastaan. Juniorijoukkueet, A-junnut ja mestisjoukkue palvelee vain ja ainostaan Sm-liiga JYP joukkuetta.

Jos saan valita pelaanko pelkästään mestiksessä hienolla JYPht nimellä vai Sm-liigan mitalipelejä JYP nimellä, valitsen jälkimmäisen.

Täydellinen mestiksen aliarviointi? toissa vuonna hopeaa ja viime vuonna pronssia. Ei se ole aliarviointia. Nyt sitten lähdetään junnuilla, katsotaan miten käy.

sponsorieuro D-Teamille = sama kuin sponsorieuro JYP:lle.
Nyt voi samalla kun kerää JYP:n sponsoreita niin sanoa, että JYP (nimi monelle tuttu) pelaa myös mestistä ja siellä näkyvyyttä myös.
Ei tässä mitään kirvestä ole heitetty kaivoon markkinoinnin suhteen.
 

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Millä tavalla tämä nimenmuutos vaikuttaa sitten markkinointiin?

Eikö ole hyvä mittari että mestiksessä pelaa farmijoukkue. Tietää ainakin, että jos sille ei pärjää niin on todella, todella kaukana liigasta.

Liigassa ja liigassa. Unohda nyt se vitun liiga. Täällä halutaan, että mestis olisi korkeatasoinen sarja ilman mitään akatemioita. Mikkelissä kiinnostaa sata kertaa enemmän Jukureiden vastustajana KooKoo, Sport, TuTo, Jokipojat ja SaPKo, mutta varmuudella voin sanoa, että JYP-akatemia ei kiinnosta vastustajana paskan vertaa. Eihän sitä koskaan edes tiedä minkälainen joukkue sieltä tulee vastaan. Välillä pelataan junnuilla ja seuraavssa pelissä joukkueessa voi olla puolet liigapelaajia. Ensinnäkään tämä ei ole tasapuolista muita mestisjoukkueita kohtaan.

Ei voi muuta toivoa, kuin että tästä järkyttävästä nimihirviöstä JYP-akatemiasta päästäisiin mahdollisimman äkkiä eroon. Olen myös sitä mieltä, että jopa JYP II olisi ollut nimenä parempi.

Wikipedia mukaan Akatemia on korkeasti oppineiden yhteisö, kuvaannollisesti sekä myös kirjaimellisesti, kun puhutaan akateemikkojen ryhmistä. Mitä vitun tekemistä akatemialla on ylipäätään mestisjoukkueen kanssa? Pitääkö kaikkien pelaajien olla akateemisia vai mitä helvetin pelleilyä tämä nyt on?

Melkoinen perseraiskaus jyväskyläläisten toimesta mestikselle. HÄVETKÄÄ!
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Yrittäkää nyt siellä Jyväskylässä ymmärtää, että Mestiksessä on muitakin joukkueita kuin JYP-Akatemia. Hyvin moni tähän ketjuun kirjoittava ajattelee koko sarjaa ei vain yhtä joukkuetta/sen nimeä.

Jos saan valita pelaanko pelkästään mestiksessä hienolla JYPht nimellä vai Sm-liigan mitalipelejä JYP nimellä, valitsen jälkimmäisen.

Tokkopa tässä ketjussa olisi montaa "negatiivista" viestiä, jos D Teamin tilalle olisi tullut vaikka Hurrikaanit (vanhapuuman idea) tai joku muu järkevämpi nimi.
 

Rocco

Jäsen
Ainoat ketkä nimenvaihtoa puolustavat, tai ovat edes neutraaleita, ovat JYPin kannattajia. Ei tietysti mikään ihme, sillä liigan puolella ei juuri ketään kiinnosta mitä Mestiksessä tapahtuu niin kauan kun oma joukkue Liigassa pelaa. Ei se sinänsä ihmetytäkään. Mutta kuinka tosissaan tämän jälkeen Mestis-seurojen vähät sponsorit ottaa tämän sarjan, missä pelaa julkisesti joku akatemia? Pelkkää pelleilyähän tällainen on. Ei voi muuta sanoa.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Yrittäkää nyt siellä Jyväskylässä ymmärtää, että Mestiksessä on muitakin joukkueita kuin JYP-Akatemia. Hyvin moni tähän ketjuun kirjoittava ajattelee koko sarjaa ei vain yhtä joukkuetta/sen nimeä.

Mielestäni tämän asian voi kääntää myös toisinkin: yrittäkää nyt siellä muualla ymmärtää, että täällä pyritään kehittämään jyväskyläläistä jääkiekkoilua, ei sitä, mitä muut Mestis-joukkueiden kannattajat pitävät nimestä. Katse on siis laveampi kuin pelkkä Mestis, ja täällä tehdään töitä tällä hetkellä SM-liigaseura JYPin ehdoilla. Olemme kait sitten pahoillamme.

Koska lähes yhtä varmasti kuin JYPin kannattajat puolustelevat tai ovat neutraaleja nimenmuutoksen suhteen, niin osa muiden joukkueiden kannattajista ei alun perinkään pitänyt D Teamista ja saivat nimenmuutoksesta uutta tuulta alleen.

Aika moni JYPinkin kannattaja on jo sanonut, että nimi on paska mikä paska. Puolustusosio on ollut lähinnä se, että kunhan jyväskyläläinen jääkiekko voi hyvin, nimellä ei ole kovinkaan suurta väliä. Yrittäkää ymmärtää yhtälailla siis se siellä muualla.

(Ja selvennykseksi: minä myös haluaisin Diskoksen takaisin Mestikseen itsenäisenä joukkueena, mutta olen samalla myös realisti. Yhtälö ei ole siis helppo. Taustalla soi Stonesin You Can't Always Get What You Want.)
 
Viimeksi muokattu:

Kenkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Samaa mieltä Wolfin ja muiden akatemian vastustajien kanssa. Kyllä kaikki tietää, että Jyväskylä on ammattikoulukaupunki, mutta ei sitä pidä sekoittaa jääkiekkoon vaikka joukkueen pelaajat ovatkin sen ikäisiä. Nopeasti vastustavaa viestiä jääkiekkoliittoon, että saadaan moinen hölmöily loppumaan heti alkuunsa ja Mestis saa pitää arvonsa!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kaikkea sitä kuuleekin. Tämä ei ollut enää vain itsensä naurunalaiseksi tekemistä, vaan käytännössä myös takapuolen näyttö muita Mestis-seuroja kohtaan. Markkinoippa siinä nyt kotimatsia, kun akatemia tulee kylään. Jyväskylän poppoilla ei ole ennenkään ollut mitenkään hirveästi sympatioita meikäläisen silmissä, ja taas ropisivat kyllä pisteet kunnolla alaspäin.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Mielestäni tämän asian voi kääntää myös toisinkin: yrittäkää nyt siellä muualla ymmärtää, että täällä pyritään kehittämään jyväskyläläistä jääkiekkoilua, ei sitä, mitä muut Mestis-joukkueiden kannattajat pitävät nimestä.

Eikö tässä ole jo riittävä syy sulkea joukkue pois Jääkiekkoliiton mestaruussarjasta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös