Viimeksi ostamasi videopeli

  • 16 889
  • 108

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dragon Age: Awakening taisi olla viimeisin, pari viikkoa sitten latailin (laillisesti) netistä. Ihan laadukas lisäri, toinen läpipeluu takana ja kohtahan se DA2 tuleekin jo niin pääsee jouhevasti jatkamaan pelistä toiseen.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Marvel vs. Capcom 3. Mikään tappelupelien suurkuluttaja en ole, ja tuokin tuli ostettua lähinnä Marvel-fanin ominaisuudessa, mutta onhan tuo hauskaa läiskintää. Nettipeleihin vaan ei ole kiva mennä kun siellä tulee aina turpaan ja rankasti.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Mille koneelle tämä on, xbox,? Miellän videopelit aina nimenomaan konsolipeleiksi.
Itse pelasin ihan PC:llä mutta löytyy tosiaan myös ainakin Xboxille ja PS3:lle.

Itse miellän videopelit peleiksi, joihin tarvitaan näyttölaite. Ystävämme Wikipedia - jos ei mikään ultimaattinen totuus olekaan - määrittelee näin:

"Videopeli on elektroninen peli, jonka pelaamiseen tarvitaan käyttöliittymä ja näyttölaite."
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Viimeisin ostos on vielä matkalla kotiosoitteeseen: Splinter Cell:Conviction. Piti tilata kun ajateltiin kaverin kanssa co-opina vääntää ja hiippailu, edes semisellainen, kiinnostaa myös sen alituisen räiskinnän sijaan. Hintakaan ei ollut paha, 13 euroa kotiin toimitettuna, http://www.thehut.com

Itse pelailin pelin juuri singlenä läpi ja diggailin tosi paljon. Pelissä voi siis hiippailla, tai edetä aika suoraviivaisesti. Tietysti tuo varjoissa (poissa näkyvistä) pysyttely on huomattavasti mukavempaa. Co-opia olen kokeillut n. 1h verran. Oli sekin aika jees.

Ajattelin aloitella itse pelin alusta ja tehdä vähän enemmän pelin sisäisiä haasteita (etene koko kenttä paljastumatta yms.).
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Edellinen ostos Fable 2 joka tarttui mukaan VPD:n alehyllystä. Suoraan sanoen olisi pitänyt jättää hyllyyn
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Tänään tuli tilattua Fight Night Champion The Hutista. Demon perusteella kyllä loistava peli kyseessä ja sarja jatkaa tyylillä "kuin vanha viini". Eli paranee vain pelisarjan vanhentuessa.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Pelejä tulee ostettua 1-10 joka viikko, joten luetellaan nyt hankkimisjärjestyksessä muutama:

- SimCity (Atari ST). Alkuperäinen pakkaus, alkuperäiset sisälmykset.
- Wing Commander III (PC). Alkuperäinen big box, erinomainen kunto kaikkine alkuperäisine oheiskamoineen.
- Sensible Soccer (European Championships) (Amiga). Kuten yllä, alkuperäinen setti.

Näitä ennen sitten vastaavia kokonaisuuksia mm.Duke Nukem 3D ja Duke Nukem 3D: Caribbean, Life's a Beach. Sam & Max (CD-versio). Pari uutta Larrya ja Starship Titanic (Douglas Adams) taisi edeltää sitten taas näitä.

Hienoja pelejä, varsinkin Wing Commander oli aikanaan todella kova peli. Kakkonen taisi tosin olla se mikä meikäläistä säväytti eniten silloin joskus.

Sopiiko kysäistä kokoelman laajuutta, ainakin melko hienosti konekantaa edustettuna?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Dragon Age 2 on viimeisin ostos. Valitettavasti työnteko häiritsee suuresti peluuta ja pelattavaahan kyseisessä pelissä tuntuu riittävän vallan mainiosti.
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sopiiko kysäistä kokoelman laajuutta, ainakin melko hienosti konekantaa edustettuna?
Originaaleja big boxeja taitaa nyt olla noin 200-250 + muutama kymmenen uudelleenjulkaisuja, joita tullut muissa kaupoissa mukana + disketit/manuaali yhdistelmiä sellaiset 100-150 + paljon kaikenlaista hajanaista.

Yhteensä varmaan noin 500 peliä. Suurin osa DOS-kamaa, toiseksi eniten Amigaa ja sitten niitä hajannaisia yksilöitä Atarille ja 8-bit konsoleille.

Pääasialliset pelikoneet on tuplaprossu PII/266MHz, jossa pelistä riippuen äänikortti ja näytönohjain, näitä löytyy molempia parikymmentä suosikkia aina esillä. Mahtava masiina, koska löytyy sekä PCI, AGP että ISA väylät.
Amiga on 1200HD, johon seuraava projekti on lyödä CF:ää sisään ja Whdload käyttöön. Sitten löytyy Atari 520ST (520STE olisi haussa...) sekä edustava valikoima 8-bit hirviöitä.

Näistä jaksaisi jauhaa loputtomiin. Ja niin useimmiten teenkin.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään pikkulinnut lauloivat Tikkurilan Videopelidivarin (a.k.a VPD) myyvän kaikki varastosta löytyvät pelinsä pelinsä puoleen hintaan, niin piti käydä sieltä poistamassa pari peliä, joita olen jo jonkun aikaa himoinnut, mutten ole raaskinut ostaa, eli Mafia II ja Fight Night Champion.
 
Dragon Age: Origins tuli lunastettua Steamista, kun oli tarjolla varsin kohtuulliseen hintaan. Iha mukava peli ollut tähän asti. Pitkä kuin nälkävuosi kuitenkin, joten saapa nähdä jaksaako tuota ikinä pelata loppuun. :P
 

Teloch

Jäsen
Brink tuli hommattua heti julkaisupäivänä. Kaikkiaan varsin paska peli. Jättäkää hyllyyn ainakin toistaiseksi. Helpostihan tuo olisi korjattavissa, mutta saa nähdä lähteekö SD tuota ikinä rukkaamaan mihinkään suuntaan.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuosta tuli ennakkotilattua juuri L.A Noire, perjantaita odotellessa! :)
 

Fiiu

Jäsen
Top Spin 4, L.A. Noire ja Battlefield 3 ovat viimeisimmät tilatut, en tilausjärjestystä muista. TS4 toivon mukaan saapuu pian niin saattaa parit tennismatsit ehtiä vääntämään ennen L.A. Noiren saapumista.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
L.A Noire ja Dungeon Siege 3. DS3 tuli pelattua läpi jo pariinkin otteeseen. Vielä, kun sais ittensä pelaamaan tuon Noiren lävitte joku päivä...
 

Fiiu

Jäsen
L.A Noire ja Dungeon Siege 3. DS3 tuli pelattua läpi jo pariinkin otteeseen. Vielä, kun sais ittensä pelaamaan tuon Noiren lävitte joku päivä...

NHL 12 ja Dirt 3 ovat viimeisimmät ostokset, änäri on tietysti ennakkotilaus ja jälkimmäinen saapuu Thehutista 24,85 punnalla tällä viikolla. L.A. Noire meni jo muuta kautta.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Pienellä riskillä Command & Conquer 4. Pian ostettuna ovat: Battlefield 3, F1: 2011, Fifa 12, Deus EX 3: Human Revolution ja NHL12.

Näistä tosin vain C&C tuli jo postissa, loput ennakossa.
 
Viimeksi muokattu:

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
FIFA 11 tuli juuri ostettua. Tarkoitus olisi vielä tässä F1 2010 käydä jostain hakemassa ja sitten kun alkaa tulemaan niin eiköhän käteen tartu ainakin NHL 12, FIFA 12, F1 2011 ja COD MW3.
 

FullHouse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Etsii edelleen...
Jäänyt pelaaminen viime aikoina melko vähiin, kun periaatteestakin yrittää kesällä tehdä vapaa-aikana muuta kuin istua näytön ääressä :) Mutta juuri äsken lähti tilaukseen boxille Top Spin 4, se tuntui demon perusteella hyvältä ostokselta ekaksi tennispeliksi vuosiin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mutta juuri äsken lähti tilaukseen boxille Top Spin 4, se tuntui demon perusteella hyvältä ostokselta ekaksi tennispeliksi vuosiin.

Erittäin hyvä valinta. Top Spin 4 NBA 2k11:n kanssa parhaita urheilupelejä tällä hetkellä omaan makuuni. Vähän enemmän saisi kyllä olla oikeita pelaajia, noista legendoistakaan innosta kuin 2-3.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viimeisin on Red Dead Redemption pleikkakolmoselle. Ostin tässä taannoin myös FIFA 11 PSP:lle ja ei ole kauaa tuosta kun L.A. Noiren ostin (PS3) ja se onkin sitten läpipelattu ja myyty :) Kevät talvella tuli myös GTA: Episodes from Liberty City ostettuu ja läpipelattuu.

Seuraava on aika takuu varmasti NHL 12...
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
BFBC2 + Vietnam steamista hintaan 9,99 tuli ostettua. Paluu FPS peleihin oli aika raju kun viimeinen mitä olin pelannut oli BF 1942 kaikkine modeineen. Hauskaa toi on edelleen ja vaikka grafiikka on uskomattoman hienoa ei ole pelattavuudesta yhtään tingitty. Aivan loistava peli etenkin porukassa pelatessa.

Ehdottomasti yksi parhaista peleistä mitä ikinä olen pelannut. Ei ole Battlefieldin voittanutta sotapeleissä.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
DiRT3 saapui tänään postin mukana, briteistä tuli tilattua mukavaan 25 punnan hintaan. Lisäksi LA Noiren ostin aiemmin keväällä, nyt tosin jo olen myynyt pelin eteenpäin. Syssymmällä palaakin luultavasti hieman enemmän rahaa peleihin, kun pelihyllyyni luultavasti löytävät FIFA12, NHL12, Uncharted 3, Battlefield 3 sekä mahdollisesti WRC, F1 2011, CoD MW3 ja muutama muu. :D
 
Veljen pleikkari, enkä kauheasti jaksa räiskintää pelaila konsoleilla, mutta koneen huonous ja ajoittainen tylsyys pakottivat minut hommaamaan jonkun ammunnan tohon :D. Bad Company ykkönen tuli sitten hommattua 10:llä eurolla ja ihan vain sen takia, etten mitään 70e lähde upottamaan pleikkaripeliin (BC3/MW3). Mielestäni ei kovinkaan paha hinta, koska kyllähän tuotakin pelailee. Paremmat versiot sitten hommailaankin koneelle, jossa voi kunnolla tähdätä hiirellä jne. ikuinen vääntö xD

Jokatapauksessa peli on tiivistettynä: hyvää läppää lentää singlessä, pelattavuus ihan ookoo ja tehosteitakin on tarpeeksi, onhan peli kuitenkin jo melko "vanha". Grafiikka toki vähän huonompi kuin mitä on tottunut koneella pelatessa uusimpia versioita, mutta eipä tuo haittaa. Hyvä ostos :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös