Mitä on tapahtunut Jokerien hyvälle meiningille? Hirveetä kuraa, tulee mieleen joku runkosarjan Tappara-matsi.

Rauman Lukko
Lukko niin vitun purjeissa taas että oikein hävettää katsella. Mikä siinä voi olla niin vaikeaa. KalPa pelaa ainakin hyvällä jalalla, siitä propsit.

TF-79

TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Se maali mikä JYPiltä hylättiin aiemmin siirretyn jäähyn aikana, meni väärin. Maali olisi kuulunut hyväksyä, mikäli sääntökirjan mukaan mennään.

Maali, joka tehtiin sen jälkeen, kun tuomari vihelsi pelin poikki Ilveksen pelaajan koskettua kiekkoon.
Missä kohtaa sääntökirjaa mainitaan, että vihellyksen jälkeiset maalit hyväksytään?

hjalmar

Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Jaaha. KalPa nyt penkille. Taas mennään tasavajaalla.

Steegil

Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ilman värilaseja katsottuna Jokerit saa todella paljon apuja tuomareilta.

Jokereiden ultrapassiivinen pelitapa pakoittaa heidät rikkomaan todella usein kiekotonta pelaajaa, näistä ei jäähyjä ja sitten ifk:lle aivan väärin vihellettyjä jäähyjä (Peltonen, Wärn).

No, jokainen tosin näkee virheet ja tuomareiden toiminnan omalla tavallaan.

Paikkailumode jäännyt tuomareilta päälle. Eiköhän meillekin vielä pari turhaa jäähyä tuomarit onnistu tässä pelin aikana arpomaan.

Silkkiuikku

Lentävä Kalakukko
On muuten aika saman kaavan mukaan mennyt nämä otteluparit hiiäfkoo-Lukko ja Jokerit-KalPa. Maalitkin tulee suurinpiirtein yhtäaikaa.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Blues-Ässät

Kudroc pelaa erittäin hyvin ja kovaa maalinedustapeliä. Juuri tätä olisi kaivattu edellisissäkin pelissä mutta silloin siellä pelasi tilalla joku pullaposki Mielonen.

JMA

JYP
Määttänen ajaa Tuokkolan yli.

Nyt vaan Tuokkola parin minuutin itkut jäässä ala Myttysen hiiri niin saadaan Määttänen ulos.

Voisit sinäkin seurata peliä, ei Määttänen mitään jäähyä saanut.

Ja missä kohtaa tuossa sanoin, että Määttänen sai jäähyn? Valot nyt sielläkin.

Herää siellä JMA tähän peliin. Jos meet radion perusteella, saat anteeksi.

Teksti-tv:n.

d2uce

Kivistöltä kohtalainen kyynärpäätaklaus. Ei isompia vahinkoja Kurviselle niin selvisi ilmeisesti kakkosella. Elementit isommalle rangaistukselle olivat olemassa.

EDIT: 2+10

alanurkka.

KalPa

ööö?

KalPalla on hyviä vastahyökkäyksiä mutta ei maaleja. 1-1 toisen erän jälkeen. Ahonen aika työtön tässä erässä.

JackMob

HIFK, EVZ
Ihme höntyilyä dumareilta

Tuntuu olevan tuomarilinja jossain muualla kuin täällä Koto-Suomessa... pelipaikasta riippumatta.

Hakata saa välillä kuin Rocky sianpuolikkaita ilman rangaistusta ja välillä pidempään tuijottaminenkin on pistänyt boksiin...

Tämä havainto ilman minkäänlaisia laseja.

MunkADunk

Jyp, Penguins
Täydellistä ylivoimaa ipalta täydet 5 minuuttia. Oliko 1½ syöttöä putkeen omille?