SM-liigan siirtohuhut

  • 4 847 803
  • 5 847
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nyt ei Axbor Nocturnen logiikka kyllä aukea minulle. HIFK on päästänyt toiseksi vähiten maaleja, totta. HIFK on tehnyt eniten maaleja, totta. Sinun logiikalla keskushyökkääjälle on vielä vähemmän käyttöä kuin puolustajalle.

Huomasitko, että suurin kysymysmerkki oli maalivahti ja eritoten Riksman, joka ei tunnu pysyvän kasassa. Se on HIFKin suurin ongelma tulevaisuudessa, jos muutosta ei tapahdu. Silloin, sentterien ja pakkien hommaminen on yks paskan hailee, yhdellä veskarilla ei voida pelata kautta loppuun asti, sori Lunkka.

Meillä ei ole myöskään todellista ykkössentteriä, ei ole ollut koko kautena, sori vaan Granlund. Joten, sentterin hommaaminen tulee myöskin ennen puolustajan hankintaa.

HIFKin puolustuspelaaminen on ollut hyvällä mallilla, kaikki parit toimivat suht moitteettomasti ja viisikkopuolustus myös. Ei uutta puolustajaa, koska sille ei löydy todellista tarvetta kokoonpanossa.
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Meillä ei ole myöskään todellista ykkössentteriä, ei ole ollut koko kautena, sori vaan Granlund. Joten, sentterin hommaaminen tulee myöskin ennen puolustajan hankintaa.

Eikä meillä myöskään ole ykköspakkia. En tiedä olisiko tuo sitä, ehkä, mutta kyllä minun mielestäni meillä on tarvetta myös puolustajalle. YKKÖSsentteri toki tarvitaan myös, niin myös puolustaja. Mutta jos myös Riksman on paskana ja pitäisi valita kahdelle pelipaikalle uusi pelaaja, olisivat ne YKKÖSsentteri ja maalivahti. Mutta katsellaan mihin suuntaan Riksmanin selkä"kramppi" etenee.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFKin puolustuspelaaminen on ollut hyvällä mallilla, kaikki parit toimivat suht moitteettomasti ja viisikkopuolustus myös. Ei uutta puolustajaa, koska sille ei löydy todellista tarvetta kokoonpanossa.
HIFK:n puolella olet viimeisen viikon sisällä kirjoittanut Kousa ketjussa mm. seuraavia lauseita ja ymmärtääkseni Kousa kuuluu tällä hetkellä niihin pelaaviin kolmeen pariin...
Mutta, onko Kousa sellainen puolustaja, joka on ratkaisuhetkillä kentällä tai yleensäkin, voiko häntä peluuttaa, kun ottelut kovenevat entisestää?. Mun mielestä hän ei ole vielä siihen valmis ja tällä hetkellä hän pelaa turhan suuressa roolissa....mitä pitemmälle kausi etenee ja senpä takia tarvittaisiin uutta verta puolustukseen.
Tälle kaverille sitten korvaajaa kiitos, nyt alkaa näkyä pojan heikkoudet. Omassa päässä kaksinkamppailut hävitään järjestäen. Avaukset menevät harakoille ja kiitoksena siitä ollaan saatu nähdä pahoja vastahyökkäyksiä.
Hieman ristiriitaista sen enempää kantaa ottamatta...
Mutta ketjun aiheeseen kantaa ottaen niin Popovic kelpaisi leftinäkin minulle. Tuskinpa tulee, HIFK:lla on taasen Lupan kaltainen ylläri paperi tulossa ja mille pelipaikalle... :)
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mitäs merkitystä sillä on, vaikka olen liputtanut Kousan tilalle uutta pakkia? Kyllä prioriteetti yksi on uusi veskari, jos Riksman ei tule enää kondikseen. Ja niin kuin yllä kirjoitin, puolustuksemme on toiminut kokonaisuutena suht hyvin, arvosana lähentelee kiitettävää. Toisekseen, HIFK ei tule tekemään kuin yhden pelaajahankinnan ennen siirtorajaa, niin sopii miettiä, mille paikalle olisi järkevintä se hommata?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toisekseen, HIFK ei tule tekemään kuin yhden pelaajahankinnan ennen siirtorajaa, niin sopii miettiä, mille paikalle olisi järkevintä se hommata?
Höpöjä puhut.
Tulee tekemään niin monta kuin on tarvis.
Ykkösprioriteetti on pakki. Sena ja maalivahti riippuen MG:n ja Riksmanin tilanteesta - tarvittaessa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Niin kai sitten, mutta turha olla sitten yllättynyt, jos ei HIFKiin mitään pakkia saavukaan.

Voi hyvä veli. HIFK;n kanssa kun on elänyt riittävän pitkään niin ei voi enää yllättyä mistään!

Kyllä se pakki sieltä tulee jos Kojo & co katsovat tarpeelliseksi. Sama koskee sentteriä ja mokkea.

Pessimisti ei pety, kyynikko ei kyynelehdi!
 

Keinone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Eepi, Larouche
Popovisistä vielä sen verran, että hintalappu miehellä on kyllä kohdallaan Jokainen voi tuosta linkistä http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/aik/article7824107.ab tehdä omat johtopäätöksensä, mutta mielestäni tuo pyydetty 200 000€/kausi (verojen jälkeen) on ehkä hieman korkea. Varsinkin, kun katsoo kauan sitten tehtyä selvitystä pelaajakustanuksista (sis. verot, mahd. auton, asunto jne) niin palkka x 2,1 niin on kokonaiskustannus kasassa. Eli Popovic maksaisi sellaiset 420 000€/kausi.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ja puolikkaan kauden kevät stunttaus tuolla logiikalla n.200k...

Eikös miehen saa verottomana artistisopimuksella nyt loppukaudeksi? Eli seura maksaa Poposta sen 100 k€ + asunto/autoedut? Eihän se näin olleen nyt NIIN hirveän kallis ole, jos se näin on. Tälläisellä sopparilla ei ole kyllä kallein mies. Sitten jos pelaa koko kauden on asia erikseen.
 
Jos tuo popovichin hinta olisi 4 viimeiseltä kuulta se 100ke, niin joku tarvitseva hänet saattaisi hyvinkin ottaa. Täytyy kuitenkin sanoa, että en tiedä yhtään paljonko nuo käytännössä pyytävät silloin, kun etsivät itselleen työpaikkaa kesken kauden. Se voi olla enemmän kuin puolet, vähemmän kuin puolet tai puolet. Onko kellään hajua, että miten käytännössä?

EDIT: Itsessään hintansa puolesta siis ei ole poissa liigasta, mutta vastaako pelikyky hintaa?
 
Viimeksi muokattu:

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikös siitä mene kuitenkin artistiveron mukaan, joka on kuitenkin alhaisempi? Eli ei saa ymmärtääkseni täysin verottomana...

35% lähdevero lähtee maksuun.

Urheilijan kohdalla veroa menee käsittääkseni vain 15 %. Tuo 35 % pätee sitten muille kuin urheilijoille ja taiteilijoille (ja myös näille, jos tekevät muita töitä kuin urheilua tai taiteilua).
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
ja sitten yhtä vajaa... ykköskorin pelaaja tulossa :)

Nyt sitten vain arvuuttelemaan, kuka muualta lähdöt saanut pelaaja saa uuden mahdollisuuden IFK:n tarjoamana. Scott Barney ehti harmillisesti kadota maasta...
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
ja sitten yhtä vajaa... ykköskorin pelaaja tulossa :)

Toivotaan nyt, että saadaan joukkueeseen jäätävä 1-sentteri, näin ollen mikke voisi pelailla ihan omaan tahtiin ilman sen suurempia paineita ja jälkihän olisi luultavasti jäätävää. Näin käydessä toivottavasti Mikkekin hyväksyisi joukkueenedun ennen kaikkea, eikä meitä siinä vaiheessa pysäyttäisi enään kukaan/mikään
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ja sitten yhtä vajaa... ykköskorin pelaaja tulossa :)

Ai vielä olisi tulijoita HIFK:n? Ei se kai mitään muuta pelipaikkaa voi pelata kuin sentteriä nyt, kun kaikki muut tontit ovat hyvin kasassa? Toivottavasti tämä ei nyt tarkoita sitä, että Mikke ei pelaa enää loppukautena, mutta toki selustan varmistaminen on fiksua silläkin uhalla, että Mikke ja mahdollinen sentterivahvistus olisi samaan aikaan kokoonpanossa(kauhea katastrofi...).

Kai se on pakko sanoa ääneen: minulle ei kelpaa tästä kaudesta mikään muu kuin mestaruus. Sen verran hyvin on meidän palikat kasattu nypykän ja nokan toimesta.
 

J.Petke

Jäsen
Sopisi kyllä hyvin KalPan tämän kauden hankintapolitiikkaan. Ja siihen vielä vanha kunnon Tarvaisen Jussi takas Kuopioon niin jee.

Kalpa ei voi hankinnoista syyttää kuin omaa skouttaustaan. Jos Laurilasta, Syväniemestä ja Suhosesta odotettiin uusia Howeja niin aika harhaan oli menty. Laakkonen ei ole ikinä pärjännyt eikä tule koskaan pärjäämäänkään muuala kuin Hämeenlinnassa. Salminen on ollut OK mutta muuten ollaan menty aika metsään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös