Otteluseurantaketju SM-Liiga La 2.10.2010

Niin ja toisaalta uskaltaako Ferrarin takki päällä edes liikkua pimenevässä Porin illassa?

En tiedä. Mulla ei oo Ferrarin takkia. Ferrarin kengistäkin luovuin heti, kun Räkä palkattiin talliin, ainoastaan pikeepaita ja T-paita on enää. Pikeepaidassakin logo on aika huomaamaton. Jos ei katso tarkkaan niin voisi kuvitella, että se hevonen onkin Polo Ralph Laurenin poolonpelaaja. T-paidassa toki hevonen on hopeisena koko rinnan kokoisena, joten en laita sitä päälle, jos joskus matkustan Poriin. Tosin tuskin matkustan. Se on vähän kuin Neuvostoliitto eli tossa naapurissa, muttei tee mieli käydä.

JMA

JYP
Nyt vasta linjoilla ja MVNT? HIFK johtaa 9-2 ja HPK 6-1 ? Mitä siellä on tapahtunut?

Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa

Ottiko Kudroc nimiinsä yhden ottelun jäähyennätyksen ?

Tilastojen mukaan napsi mukavat 59min. rangaistuksia.

Mahdollisesti. Eikös Willmanin Timolla ole pohjat? 52 minuuttia yhdessä ottelussa?

Eikäku yllättäen Raipella onkin 55 minuuttia.

AJTSS

Dallas Stars, TPS
OIOIOIO OLEOLEOLE taktiikka tehoaa!

Roku

Rauman Lukko
No ni, TPS kavensi 2-3:een, kiitos Lukon kun lopetti pelaamisen. Minuutti takaperin Ripa juuri sanoi että nyt ei tunnu enää kiinnostavan ja sieltähän se tuli. Oliko vieläpä kolmannen erän ensimmäinen laukaus kohti Lukon maalia?

-OO-

Lukko
Kiva olisi kun jaksaisivat pelata nämä pelit loppuun asti.

demitra

Tilastonikkarit kertokaa, milloin viimeksi on ennen HIFKiä ollut jollain joukkueella tehtynä 9 maalia kahden erän jälkeen? Onko SM-Liigan aikana?

En nyt muista, milloin viimeksi, mutta keväällä 1994 TPS-Reipas päättyi 17-2, eräluvut 6-1, 6-1, 5-0.

Haa

Noin. Tepsi on taas maalin päässä. Älkää nyt päästäkö niitä rinnalle.

El Lude

Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Melkoista huumaa tarjoaa tämän illan kiekkokierros. Useampi joukkue ottaa parasta aikaa kuivana kakkoseen sekä useita tappeluita. Ei mikään HMV-kierros/ilta. HalPan otteet toki vituttaa tällä hetkellä...