Pesiskausi 2010

  • 86 388
  • 395

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Lukkari kun on joukkueen tärkein pelaaja ja taso huipulla erittäin kapea.

Ulvilassa lukkari on selkeää parhaimmistoa joukkueesta, ainesta on kehittyä huippulukkariksi. Ulvila hävisi tänään 23.5. jälleen kerran, mutta kivasti Kukkola pystyi kiusaamaan Rantatorikkaa, Puputtia, Haapakoskea ja Dahlströmiä. Tuulimyllyjä vastaan taistelua tämä kausi taitaa olla, mutta kai sitä saa iloita niistä asioista, mistä voi...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Sotkamon Jymyllä umpisurkea alku ottelulle, mutta kolmannessa vuoroparissa alkoi tapahtua ja kotijoukkue takoi seitsemän juoksua taululle. Toinen jakso olikin ulkopelin suhteen sitä tuttu sotkamolaista laatukonetta ja toisen jakson juoksut kirjattiin Jymylle 4-1.

Kaiken kaikkiaan suht helppo voitto, vaikka alkoholistit alkuun olivatkin niskan päällä ja välillä näytti pahalta. Edes ykköstykki Roope Korhoselta ei vaadittu mitään huippupeliä, löi muistaakseni vain yhden, mutta Kosti Rautiainen iskikin sitten kolme kertaa miehen kotiin, Hartikaisen Antti onnistui ja löi kunnarin tyhjään kenttään, lisäksi hän toi kolme juoksua.

Nousijajoukkueet voisi tiputtaa jo tässä vaiheessa ja jatkaa kausi loppuun ilman helppoja pisteitä.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Ulvilassa lukkari on selkeää parhaimmistoa joukkueesta, ainesta on kehittyä huippulukkariksi. Ulvila hävisi tänään 23.5. jälleen kerran, mutta kivasti Kukkola pystyi kiusaamaan Rantatorikkaa, Puputtia, Haapakoskea ja Dahlströmiä. Tuulimyllyjä vastaan taistelua tämä kausi taitaa olla, mutta kai sitä saa iloita niistä asioista, mistä voi...

Pakko kyllä sanoa, että tämä Samuli Kukkola oli tänään kyllä todella hyvä, selvästi "Lokkien" paras pelaaja, taisi saada myös ykköspelaajan palkinnon? Muuten Ulvilan taso on kyllä ihan surkea. Ykköskärki oli luokaton, taisi päästä kaksi kertaa kentälle. Etenijäjokeri taas heilui kentällä enemmän, mutta pääsi ainakin 3 kertaa Hietakankaan vapaan avustuksella kentälle.

Vimpelikään tänään mikään erikoinen ollut, Haapakoski pääsi aika hyvin kyllä kentälle, niinkuin kakkosena pelannut Puputtikin. Dahlström oli liikkellä ainakin hyvin märällä ruudilla, taisi kotiuttaa yhden. Janne Mäkelä oli taas vielä huonompi. Vimpelin joukkueesta palkinnot menivät täysin oikein Haapakoskelle ja Puputille.

Kokonaisuutena pelin taso oli varmasti aika heikko, onneksi Vimpeli sentään vei koko pelin. Kolmostilanteet menivät muuten 10-7 Vimpelille, ja koko peli 3-1 Vimpelille (2-0, 1-1)[1-0].
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Noniin sielähän se Sotkamo näyttäisi sarjakärjessä olevan. Itse olen hieman ihmetellyt viime kauden lopulta lähtien, kun mediasta pesäpalloväkeen kyseenalaistettiin Sotkamon tämän kauden menetystä muutaman lähtijän jäljiltä. Joukkueessa kun jatkoivat Komulainen, Korhonen & Lahtinen (+ Hartikainen) niin siinäpä se! Tuo kärki on vain niin kova ja rutinoitunut, että sillä mennään jälleen h*lvetin pitkälle. Ulkopelissäkin taitaa ainut merkittävä vaihdos olla toisen Korhosen vaihtuminen Kiviseen. Sitten kun Komulaista/R.Korhosta alkaa lähtemään, niin Sotkamon menestystäkin voi alkaa kyseenalaistamaan...

Itse en ole todellakaan Sotkamo-fani, vaan ennemminkin päin vastoin. Laittoikin oikeastaan ärsyttämään, kun Sotkamon iskukykyä epäiltiin, vaikka tuon nyt tiesi, että kyllähän he nyt tuolla porukalla ovat ilman muuta kärkikahinoissa!
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Ulkopelissäkin taitaa ainut merkittävä vaihdos olla toisen Korhosen vaihtuminen Kiviseen.
Kyllähän Suutarisen lopettaminen on merkittävä sekin. Voi olla että joku sen saappaat täyttää mutta merkittävää se on silti.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Naisten superpesis on kyllä hieman tasoerojen sävyttämää touhua. No, ottaahan miesten puolella Ulvila nyt lukua pelistä toiseen, mutta naisten peleissä Porissa tylyjä lukemia ovat saaneet tauluun sellaisetkin joukkueet, joiden luulin osaavan pelata.

Näyttää siltä, että Ulvila voi huoletta keskittyä karsintoihin/"playouteihin" (tosin sarjaohjelma ehkä vähän helpottuu) ja Pesäkarhuja odottaa Kaisa Salmela välierissä. Pahasti näyttää taas siltä pysäyttäjiä tästä sarjasta löytyy vain Kirittäristä, ja sitten pronssia alkaa olla kasassa enemmän kuin Jalosella HPK-vuosina.
 

jh34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, KaMa
Kyllähän se totta on, että miesten superissa sarjan häntäpää pystyy pistämään kärjenkin parhaimmillaan tiukoille. Naisten superissa ei tätä mahdollisuutta juurikaan ole. Eilinen Pesäkarhut-Valo ottelukin oli porilaisille lähinnä hyvää harjoittelua.

Sääli sinällään, sillä naisten pesis on hienoa urheiluviihdettä parhaimmillaan. Fakta vaan on, että sarjassa 5-6 joukkueen tasoero muihin on melko huima. Esimerkiksi Rauman Feralta olisin odottanut kyllä kovempaa panosta, mutta kyllä viime viikon perjantaina Ferakin oli melko kesy joukkue Porissa.

Ulvilalla on huomenna edessä melkoinen kohtalon ottelu. Jos tulee huomenna turpiin jumbofinaalissa niin on pisteiden raapiminen jatkossa aina vaan vaikeampaa. Toivotaan nyt, että lokit voittotilin saisivat auki.
 

A-piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Vaasan Maila rymistelee mahtavasti ykköspesiksessä. Tänään Kuopiosta tuliaisina kolme pistettä! Ja vielä mansikkana kakussa se, että kotijoukkue jätettiin juoksuitta.

Keskiviikkona sitten Hietalahdessa todellinen kärkimatsi, kun Ankkurit saapuu Vaasaan. Sattuisipa nyt mukavan aurinkoinen kesäilta, niin yleisömäärä voisi nousta 600-800 katsojan tienoille.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Surkuhupaisaa, että viiden pelatun "kierroksen" jälkeen nousijajoukkueilla on yhteensä kaksi pistettä ja nekin tulivat siitä, kun Kiri löi keskinäisessä ottelussa Ulvilan... Ei noilla kahdella joukkueella ole mitään asiaa Superiin, nyt järki käteen ja pudottakaa molemmat ensi kaudeksi sarjaporrasta alemmat ja ensi kaudeksi kymmenen joukkueen Superpesis.

Vielä parempi, jos otettaisiin suoraan kahdeksan joukkueen Superpesis, neljä parasta välieriin ja neljä huonointa voisivat pelata vaikka huvikseen jonkinlaisen sarjan. Nelinkertainen sarja luonnollisesti ennen tosipelejä.

Sotkamo
Kouvola
Vimpeli
Oulu
Raahe
Kitee
Kossu
Hyvinkää

Siinä sopivat kahdeksan joukkuetta, olisi huomattavasti tasokkaampi sarja kuin tällä 12 joukkueen systeemillä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Surullista sanoa omasta suosikkijoukkueesta, että matkaa Superpesis-tasolle on, eikä se matka ole välttämättä edes lyhyt.

Tulin juuri Ulvila-Kirittäret pelistä, ja puran raivoani täällä. Tulin otteluun 1. jakson 3. vuoropariin ja se jakso päättyi 1-1, peli oli tasaista ja mielestäni noin keskimäärin hallussa.

Toisella jaksolla nähtiin sitten sellaista suomisarja-peliä kotijoukkueelta, että alta pois, jos vain pääsisi. Yleensä toiminut ulkopeli sakkasi todella lujasti, takakentän pallottelulla ja muulla joululla Kiri meni 0-2 johtoon. Raittila löi illan ainoan onnistumisensa (jolla sitten sai 1. tähden mielestäni väärin), ja kavensi näin 1-2:een. Noin yleensä on sanottava, että vaikka Kukkola lukkaroi taas hyvin, Kirin lukkari piti lokkeja kurissa tolpillaan, ja Raittilan otti haltuunsa melko rasittavilla takakierteillä, jopa takaväärillä. Loistavia syöttöjä siis, mielestäni oli kentän kingi. Ulkona Ulvilalta nähtiin silti myös hyviä suorituksia.

Ruohon pompottelua kauheampaa tulikin sitten Kirin toisessa sisävuorossa. Heikki Matikainen lähti heittämään paloa kolmoselle, mutta heitti sitten niin monta metriä ohitse, että siitä tuli kaksi juoksua "kaverille". Eipä siinä, neppaili vielä yhdessä koppitilanteessa varman palon jälleen kolmoselta ohitse niin, että tuli vain haava. Siihen kaatui peli, mutta illan erikoinen tuli vuoronvaihdon jälkeen.

Arbelius järjesti kuin ennen vanhaan miestä eteenpäin, kakkoselle ja kolmoselle, itse vain huitaisi oman koppilyöntinsä sivulaittomaksi, ja Raittilalle jäi kahden palon kakkos-kolmostilanne, kun haettiin oikeasti yhden palon ajoa. Takana oltiin siis lopulta 1-5. Sitten soi aineen pilli kaksi kertaa, vaikka pesillä ei liikuta, ja vuoro vaihtuu. Aineelta saatiin myös kuuluttajan mikrofoniin selitys, pelinjohtaja kotipesässä kahdesta varoituksesta huolimatta. Normi satakuntalainen yleisö tietysti antoi Aineen kuulla kunniansa, mutta minä en tajua, miten Kulmala sortui sellaiseen. Komeasti tappoi takaa-ajon. Raittilan ruuti tosin oli märkää pelissä. mutta olisi sen voinut antaa yrittää.

Aine on kuitenkin tämän sarjan ykköstuomareita, vaikka pari hämärää tilannetta olikin.

EDIT..

Lisään vielä ikään kuin kysymyksenä yhden huomion. Toivoisin enemmän pesistä ymmärtäviltä palstaveljiltä selvennystä. Miksi voi olla niin, että Ulvilalla numerot 1,2,3 ja 4 pyrkivät kentälle melko satunnaisesti? Luulin, että noilla numeroilla ollaan ns. menossa koko ajan. Ulvilalla kentälle meno alkaa säännöllisesti jostain 5-7 paikkeilta. Eikä kyse ole siitä, että eivät vain pääse, sillä melko usein tämä kärkipää vain kopittaa itsensä pois. Lisäksi liian usein jää Arbeliuksen vaihtolyöntikyvyt käyttämättä. 10 vuotta olin poissa Ulvilasta/Porista, ja naureskelin, että näköjään pappa-Arbeliuskin jatkaa. Enää en naureskele, kun kyseessä on ihan kärkipään vaihtolyöjä, vieläkin.
 
Viimeksi muokattu:

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Surkuhupaisaa, että viiden pelatun "kierroksen" jälkeen nousijajoukkueilla on yhteensä kaksi pistettä ja nekin tulivat siitä, kun Kiri löi keskinäisessä ottelussa Ulvilan...

Laske uudestaan, Kirillä on 4 pistettä kun edellisellä kierroksella kaatui Joensuu kotiutuksilla ja nyt siis Ulvila.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Laske uudestaan, Kirillä on 4 pistettä kun edellisellä kierroksella kaatui Joensuu kotiutuksilla ja nyt siis Ulvila.

Aivan, ei ollut vielä taulukko päivittynyt. Kahdella nousijajoukkueella siis hurjat neljä pistettä yhteensä 12 ottelussa ja puolet pisteistä tullut keskinäisestä kohtaamisesta. Neljän heikoimman yhteenlaskettu pistemäärä on 15, Sotkamon Jymy on kerännyt yksin enemmän pisteitä, kun alle kymmenen ottelua on pelattu.

Pointti on joka tapauksessa se, että teidän Kirinne ei kuulu korkeimmalle sarjatasolle, ei tosin kuulu JoMakaan. Alas vain nämä riippakivet, koska kaikkihan me haluamme ennen kaikkea nähdä tasokasta pesäpalloa, nuo pisteautomaatit laskevat tasoa ikävästi.

Olisi päättäjillä nyt kehityskeskustelun paikka ja voivat samantien unohtaa sen, että mahdollisimman monessa pitäjässä pitää olla pääsarjajoukkue, koska ei se niin toimi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan, ei ollut vielä taulukko päivittynyt. Kahdella nousijajoukkueella siis hurjat neljä pistettä yhteensä 12 ottelussa ja puolet pisteistä tullut keskinäisestä kohtaamisesta. Neljän heikoimman yhteenlaskettu pistemäärä on 15, Sotkamon Jymy on kerännyt yksin enemmän pisteitä, kun alle kymmenen ottelua on pelattu.

Pointti on joka tapauksessa se, että teidän Kirinne ei kuulu korkeimmalle sarjatasolle, ei tosin kuulu JoMakaan. Alas vain nämä riippakivet, koska kaikkihan me haluamme ennen kaikkea nähdä tasokasta pesäpalloa, nuo pisteautomaatit laskevat tasoa ikävästi.

Olisi päättäjillä nyt kehityskeskustelun paikka ja voivat samantien unohtaa sen, että mahdollisimman monessa pitäjässä pitää olla pääsarjajoukkue, koska ei se niin toimi.

Kerrotko minulle miten se, että pesäpallon pääsarjapaikkakuntia vähennetään vie pesäpalloa eteenpäin? Ymmärtäisin, mikäli tavoitteena olisi kansainvälinen menestys, mutta kun ei ole.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Pelillistä tasoa, koska pääasiassa maksava yleisö haluaa nähdä tasokasta peliä. Kun miettii, että lähteekö Kuopiosta Hiukkaan katsomaan Kirin vierailua vai Kouvolan vastaavaa, niin päätös on aika helppo.

Kun Jymy vieraili Jyväskylässä, niin katsomossa oli lehtijutun mukaan alle 400 katsojaa. Eli ei tuo kulttuuri oikein Jyväskylään ainakaan ole iskenyt, tosin taisi joku Suomen jääkiekkomatsi tulla samaan aikaan, mutta onhan tuo muutama sata maksanutta katsojaa aika surkuhupaisaa pääsarjatason pesäpallojoukkueelle.

Tuo neljän heikon seuran toimiminen pisteautomaattina ei hyödytä ketään, paitsi paikallislohkovastustajia. Siksi sarjan joukkuemäärä pienemmäksi ja kaikki kohtaamaan toisensa yhtä monta kertaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Tuo neljän heikon seuran toimiminen pisteautomaattina ei hyödytä ketään, paitsi paikallislohkovastustajia. Siksi sarjan joukkuemäärä pienemmäksi ja kaikki kohtaamaan toisensa yhtä monta kertaa.

Olet varmasti oikeassa, mutta tällähän vaan keskitetään pesäpalloa tietyille paikkakunnille ja siirrytään entistä enemmän amatööripuuhasteluun. Mikäli pesäpalloa lajina haluataan kehittää, harrastajamäärien kasvattaminen olisi se tärkein juttu ja näkyvyys tuo niitä harrastajia. Olet varmasti oikeassa pelintason kanssa, mutta sellaista on amatööriurheilu.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mikäli pesäpalloa lajina haluataan kehittää, harrastajamäärien kasvattaminen olisi se tärkein juttu ja näkyvyys tuo niitä harrastajia.

Omasta mielestäni Superpesiksen taso on tällä hetkellä korkeammalla kuin kertaakaan sopupeliskandaalin jälkeen. Mielestäni nyt on tärkeintä kehittää ylimmän sarjaportaan tasoa, Ykköspesiksestä tulisi samalla hieman tasokkaampi, kun sinne tiputettaisiin neljä nykyistä Superpesisjoukkuetta.

Eli:

Kahdeksan joukkueen Superpesis, nelinkertainen sarja ja neljä parasta välieriin. Viides ja kuudes aloittaisivat 28 runkosarjaottelun jälkeen talviloman, kaksi huonointa pelaisi karsintasarjan Ykköspesiksen Itä- ja Länsilohkojen voittajien kanssa, tästä kaksi parasta superiin ja kaksi huonointa Ykköspesikseen.

Tämä on vain oma mielipiteeni, joka ei tule koskaan toteutumaan, mutta alkaa kyllästyttää nämä hälläväliämatsit, joista esimerkiksi oma suosikkijoukkueeni vetäisee junnumiehistöllä voiton 99 kertaa sadasta.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Olet varmasti oikeassa, mutta tällähän vaan keskitetään pesäpalloa tietyille paikkakunnille ja siirrytään entistä enemmän amatööripuuhasteluun. Mikäli pesäpalloa lajina haluataan kehittää, harrastajamäärien kasvattaminen olisi se tärkein juttu ja näkyvyys tuo niitä harrastajia. Olet varmasti oikeassa pelintason kanssa, mutta sellaista on amatööriurheilu.

Olen TosiFanin kanssa samoilla linjoilla, koska kyseessä on nyt muutenkin laji, jossa Suomi on johtava samalla logiikalla kuin on johtava analyytikko. On johtava, koska on ainoa. Mielestäni Superpesis on nyt laajimmillaan kuin voi olla, tasoerot ovat surulliset niin naisissa kuin miehissä. Silti, miten voisi kuvitella järkeväksi sarjan, jossa paikka playoffeissa on pomminvarma. 8 joukkueen playoffit nyt kuitenkin lienee järkevin tapa ratkaista mestaruus. Tai ainakin se on melko syvällä suomalaisessa palloilukulttuurissa, liian syvällä, jotta muutosta tapahtuisi.

Pesäpallo on hieno laji, ja varmaan esim. Graingerin toiveiden taustalla on toive huippupeleistä. Nauttisin niistä minäkin. Kuitenkaan laji, joka jo valmiiksi on pienen piirin juttu, ei voi tulla esim. 8 joukkueen söpöksi harrasteluksi. Tai sitten mestaruus ratkotaan jalkapallon tyyliin runkosarjan perusteella, ja siihen laji sitten jo kuolee.

Monella paikkakunnalla asiat tehdään aivan todella paljon paremmin kuin esim. nousijajoukkueissa, mutta uskon silti, että 12 joukkueen sarja on tällä hetkellä paras systeemi. Sen sijaan en usko lajista riippumatta näihin playouteihin. Kirin ja Ulvilan tason nähneenä en pidä todennäköisenä, että sijalta 9 päätyy karsimaan, mutta että se on edes mahdollista, on tarpeetonta "jännityksen säilyttämistä".

Toivon kaikesta vikinästäni huolimatta, että Ulvila säilyy, vaikka sitten pisimmän kaavan mukaan. Väkeä on riittänyt peleissä, ja muutamalla kokeneella täsmähankinnalla jälki voisi olla toisennäköistä ensi kaudella. Nousua on tehtävä hiljalleen, yleisöä on ollut lupaava määrä kolmessa ensimmäisessä kotipelissä. (1180+725+1293)/3=1066. Vimpeli-pelin 725 kertoo järkyttävästä kaatosateesta ja jääkiekon MM-kisoista.

Kuten sanoin, pesäpallo on komea laji, stadionille tulee tod.näk. raahauduttua katsomaan Superpesistä, vaikka oman lokkiparven menestys tulee varmaan olemaan säännöllisen satunnaista.

EDIT

Graingerin tavoin toivon, että kaikkia vastaan pelattaisiin yhtä monta kertaa. Se olisi tasapuolisinta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Tietysti se laadukas pesäpallosarja on päällimmäinen toive, mutta toinen on se, että saataisiin nuo täysin epäreilut lohkojaot kokonaan pois. Pahimmillaan niissä ratkotaan runkosarjasijoitukset ja sitä kautta kotiedut ja vastustajat pudotuspeleihin. Jos pelattaisiin vain 22 ottelun runkosarja, niin olisin valmis hyväksymään 12 joukkueen Superpesiksen. Sitten kaikki pudotuspelivaiheet paras seitsemästä systeemillä.

Tämä nykyinen tilanne suosii tiettyjä joukkueita.

Entinen Sotkamon Jymyn kapteeni, Mikko Korhonen pelailee joutessaan Kajaanissa. On pelannut yhden ottelun Suomisarjassa ja tekaisi siinä neljä lyötyä juoksua. Kajaani tavoittelee kuulemma nousua ihan tosissaan.
 
Viimeksi muokattu:

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Tietysti se laadukas pesäpallosarja on päällimmäinen toive, mutta toinen on se, että saataisiin nuo täysin epäreilut lohkojaot kokonaan pois. Pahimmillaan niissä ratkotaan runkosarjasijoitukset ja sitä kautta kotiedut ja vastustajat pudotuspeleihin. Jos pelattaisiin vain 22 ottelun runkosarja, niin olisin valmis hyväksymään 12 joukkueen Superpesiksen. Sitten kaikki pudotuspelivaiheet paras seitsemästä systeemillä.

Tämä nykyinen tilanne suosii tiettyjä joukkueita.
Olen kanssasi samaa mieltä lohkojaoista. Ilmeisesti seurat ovat eriä mieltä, koskapa paikallispelejä on vuosi toisensa jälkeen. Eikä seuroille ole varmaan samantekevää sekään, onko runkosarjassa kotiotteluita 11 vai 12. Onhan siinä yhden pelin pääsylipputulot.

Entinen Sotkamon Jymyn kapteeni, Mikko Korhonen pelailee joutessaan Kajaanissa. On pelannut yhden ottelun Suomisarjassa ja tekaisi siinä neljä lyötyä juoksua. Kajaani tavoittelee kuulemma nousua ihan tosissaan.
Vaan eipä taida pelata enää. Tapahtumia tunteva lähteeni kertoi että Doksa ei selkävaivoista johtuen pelannut viime keskiviikkona Iissä ja lähteeni kertoi senkin että samasta syystä johtuen Doksa ei tule pelaamaan Sotkamon Jymyssä koko kaudella, siis näillä näkymin. Saattaa olla että vaiva ei ole niin paha että estäisi Kajaanissa pelaamista mutta jäin käsitykseen että aika paha juttu on kyseessä. Sama kaveri kertoi, että Suutarinen ei myöskään tule pelaamaan, koska ei halua. Joten potentiaalisin comeback-mies on jälleen kerran Jarmo Heikkinen.
 

Korinekki

Jäsen
Jostain syystä en ole koko päivänä päässyt Hyvinkään Tahkon nettisivuille. Huomenna mietein, jos menisi Tahkon matsia katsomaan. Kellään tietoja lippujen hinnoista?
 

Janda

Jäsen
Jostain syystä en ole koko päivänä päässyt Hyvinkään Tahkon nettisivuille. Huomenna mietein, jos menisi Tahkon matsia katsomaan. Kellään tietoja lippujen hinnoista?
Jotain häikkää siellä on tosiaan ollut jo pidempäänkin ainakin päivityksien suhteen. Mutta niistä hinnoista eli aikuisten liput maksavat 12€, josta saa s-etukortilla 2€ pois eli 10€ jää sitten maksettavaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Neljän heikoimman yhteenlaskettu pistemäärä nyt, kun ovat pelanneet yhteensä 32 ottelua, on huikeat 20 pojoa. Sillä oltaisiin kuitenkin sarjan jaetulla kärkipaikalla, kun Vimpeli on vetäissyt yhdeksässä ja Sotkamo kahdeksassa ottelussa saman pistemäärän. Kova on siis vire neljällä heikoimmalla seuralla.

Kuvaavaa on se, että Sotkamon Jymy pelasi paskan vierasottelun tänään ja Ulvila sai tehtyä ottelussa yhden kokonaisen juoksun. Ei Jymykään toki tehnyt kuin kolme, mutta sehän riitti kolmeen pisteeseen. Kaikki kunnia ulvilalaisille, mutta kyllä sarjataso on aivan väärä, ei tässä hommassa vain ole mitään järkeä, että sarja jakautuu jo tässä vaiheessa näin pahasti. Ihmeen vaatii, että Sotkamo tai Vimpeli jollekin näistä neljästä heikoimmasta menettää otteluakaan tällä kaudella. Suuren ihmeen.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Neljän heikoimman yhteenlaskettu pistemäärä nyt, kun ovat pelanneet yhteensä 32 ottelua, on huikeat 20 pojoa. Sillä oltaisiin kuitenkin sarjan jaetulla kärkipaikalla, kun Vimpeli on vetäissyt yhdeksässä ja Sotkamo kahdeksassa ottelussa saman pistemäärän. Kova on siis vire neljällä heikoimmalla seuralla.

Kuvaavaa on se, että Sotkamon Jymy pelasi paskan vierasottelun tänään ja Ulvila sai tehtyä ottelussa yhden kokonaisen juoksun. Ei Jymykään toki tehnyt kuin kolme, mutta sehän riitti kolmeen pisteeseen. Kaikki kunnia ulvilalaisille, mutta kyllä sarjataso on aivan väärä, ei tässä hommassa vain ole mitään järkeä, että sarja jakautuu jo tässä vaiheessa näin pahasti. Ihmeen vaatii, että Sotkamo tai Vimpeli jollekin näistä neljästä heikoimmasta menettää otteluakaan tällä kaudella. Suuren ihmeen.
Yllättäen jätit mainitsematta Kirin jaksovoiton koplan vieraana eikä voittokaan ollut ilmeisesti kaukana. Mikään heittopussi Kiri ei ainakaan tällä kaudella ole, kuten ei myöskään Joensuu tai Nurmo. Ulvilasta en osaa sanoa, mutta nuo muut kyllä pystyvät jatkossakin ryöstämään jaksovoittoja ja jopa otteluvoittoja kärkiporukoilta. Joukkuemäärä on nykyisellään ihan sopiva superissa, toisin kuin naisten puolella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Ihan sama, jos kerran vahingossa ottaa jaksovoiton, kun neljä heikointa ovat todellisia pisteautomaatteja ja nimenomaan niitä heittopusseja. Kivahan se olisi pelata koko ajan noita vastaan, kun pisteitä ropisisi kassaan.

Kolmella heikoimmalla ei yhtään ainoaa kolmen pisteen voittoa, joten ottakaapa siinä sitten niitä voittoja kärkiporukoilta. Kertoo kaiken joukkueen tasosta, että pelaajat kertovat joukkueen lähteneen hakemaan yhtä pistettä Kouvolaa vastaan. Siis jukolauta, lähdetäänkö Jyväskylässä jääkiekossakin hakemaan rankkaritappiota?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös