Laatikkoleikki- Pelaajaliikenne kaudella 2009-2010

  • 275 579
  • 803

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Jos meille nyt joku vielä hommataan, niin viime pelien perusteella sen on oltava ehdottomasti puolustaja, joka on varma omassa päässä ja mielellään iso. Eihän vastustajilla saa olla kivaa ifk:n maalilla. Voidaan kysyä Ässien hyökkäjiltä, kuinka kivaa oli iskeä neljä maalia suoraan maalin edestä eilen.

Niinpä pitäisi löytää joku raamit täyttävä pakki. KHL:stä sai juuri potkut aika mielenkiintoinen nimi.

http://www.eliteprospects.com/player.php?player=12308

Siinä pelaajan tiedot. Mielestäni juuri jotain tällaista joukkue kaipaisi esim. clarken tilalle. Kurvisen loukkaannuttua meiltä on puuttunut hyvä puolustuspään luuta.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Ei kysymys ole edelleenkään mistään yksittäisistä pelaajista puolustuksessa (pois lukien ehkä Clarke). Lupaschukin hankinnan jälkeenhän meillä piti olla liigan kovin puolustus. Kyllä tuolla pitäisi oikeasti pärjätä, eikä tilanne muuttuisi mihinkään yhdellä kädettömällä körmyllä. Tässä nyt kusee selvästi peluutus, treenaus tai koko helvetin organisaatiokulttuuri. Nimet kentällä vaihtuu ja sama paska jatkuu.

Jos johonkin vahvistuksia, niin hyökkäyspäähän se kokenut pelaaja, jota olen peräänkuuluttanut koko kauden ajan. Yksi "Bremberg" voisi tehdä oikeasti ihmeitä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aamulehdessä oli kuuleman mukaan juttua llveksen pelaajista - että olisivat laittamassa osaa kiertoon. Markus Seikola sopisi minulle.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aamulehdessä oli kuuleman mukaan juttua llveksen pelaajista - että olisivat laittamassa osaa kiertoon. Markus Seikola sopisi minulle.

Itse en taas missään nimessä lähtisi ottamaan Seikolaa tänne. Siinä on juuri sellainen puolustaja jota ei tunnu kiinnostavan puolustaminen tippaakaan ja muutenkin Ilveksen kannattajat ovat valitelleet, että pelaa pitkälti nykyään itselleen eikä ollenkaan joukkueelle. Tällaisia kavereitahan me tarvitaan tänne lisää! Ensi kaudelle olisi tietenkin eri asia, mutta silloin ei varmaan enää ole vapaana.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aamulehdessä oli kuuleman mukaan juttua llveksen pelaajista - että olisivat laittamassa osaa kiertoon. Markus Seikola sopisi minulle.

Niin no toisaalta, eihän se haittaisi joku kova kiekollinen pakkikaan, mutta kliinisesti tarkasteltuna IFK:ssa heikoin osa-alue on puolustus. Ja juurikin puolustus omassa päässä. Hyökkäys tekee maaleja liigan kärjen tahtiin, mutta omissa kolisee paljon ja vieläpä sellaisista täydellisistä nukahduksista. Näin ollen kaipailisin ensimmäisenä jotain hyvää omaan pään perusluutaa, jonka liike on hyvää. Ilveksestä mainittakoon esimerkiksi Mikko Kuukka.

Tällä hetkellä IFK:n puolustuksessa on kolme alisuorittajaa ja se on kuitenkin 50% koko pelaavasta puolustuksesta. Pahin oman pään turma on Clarke, sitten tulee Söderholm ja kolmantena Lupaschuk, joka koomailee ihmeellisesti. En usko, että on varaa enää tehdä oikein muutoksia, mutta tuosta kun saisi edes Clarken pihalle ja jonkun kokeneen perusluudan tilalle niin auttaisihan sekin jo jonkin verran. Lupaschukin tason nostamiseen uskon, mutta Söderholm on pelannut meillä nyt liki kalenterivuoden ja on ollut yksinkertaisesti huono, tuskin siitä yhtäkkiä harppaa enää.

Enkä ole yhtään varma, että pelin kokonaiskuva edes paranisi vaikka tuolta heitettäisiin Söderholm ja Clarke pihalle ja saataisiin hyvät pakit tilalle. Tuntuu, että Jalonen on menettänyt taas otteen, jos sillä se jossain välin oli. Ja se on jo nähty miten hyvä hän on muuttamaan joukkueen kurssia.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
HIFK;hon ei kannata lisää turisteja ottaa! Ei tuo jengi tarvitse muuta kuin "Jortikkamaista" käskijää puhaltamaan velttoilijoihin asennetta ja yritystä!

Nimimerkillä ikävä Sheddeniä!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
...kliinisesti tarkasteltuna IFK:ssa heikoin osa-alue on puolustus...

No näinhän se on nähtävä, kun vertailee tehtyjä ja päästettyjä maaleja suhteessa tavotteisiin sarjataulukossa, ja tietysti niitä +/- saldoja tiettyjen pelaajien osalta.

Eipä olisi ikinä uskonut, että puolustus olisi se heikoin lenkki. Lupaschukin tulon jälkeen olisin ollut valmis laittamaan pakiston pätevyyden kyseenalaistajan pyöreään huoneeseen välittömästi, mutta nyt kun näitä pelejä on tässä paljon nähnyt, niin itsekin sinne joutaa.

Lupachukiin uskon kuitenkin vielä. Söden ja Clarken osalta alkaa olla vitsit vähissä, joten pakko kai sinne pakkiosastolle on vieläkin hyvää nimeä etsiä, kun se on nykyisellään hyvä vain nimilistana... ei kentällä.

Edittiä: Meillähän on sairastuvalla yksi hyvä ja varma puolustava pakki, ja paljon riippuu hänen toipumisestaan se, tarvitaanko uutta nimeä kehiin pakkiosastolle.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kirjoitan nyt vähän ei-laatikkoleikkiä, koska en haluaisi, että HIFK hajoittaa nykyistä puolustuksen pelaajamateriaalia tammikuun kaupoilla.

Minusta meidän puolustuspelin ongelmat eivät ole yksilötasolla. Harvoin nimittäin HIFK:ssa on ollut kuusi kokenutta puolustajaa ja heidän tukenaan muutama nuori lupaus, joille tulee tietysti vielä virheitä. Nyt on ongelmana se, että vanhat kokeneetkin sekoilevat kuin tulokkaat. Tämän on pakko olla pelitapa-, eikä materiaaliongelma. Eikö KJ:sta ole organisoimaan sellaista puolustuspeliä, joka tukee vauhdikasta 2-1-2 hyökkäyspeliä kiekonmenetysten jälkeen, ilman takaiskuja omaan päähän. Onko Kai Rautio väärä henkilö avaustamaan Jalosta tässä pelitapa-ongelmassa. Jalosen osaaminen on entisenä loistavana taitosentterinä varmaan enemmän hyökkäys- kuin puolustuspelin osaamista ja Raution pitäisi nähdäkseni entisenä esim. HIFK-puolustajana tuoda mukaan sellaista tietämystä, jonka avulla HIFK hyökkää iloisesti ja voittavasti, mutta puolustus ei päästä maaleja nykytyyliin. Pelikirjaan pitäisi kirjoittaa kolmas sivu, jossa hyökkäys- ja puolustuspeli ovat tasapainossa, tukien toisiaan. Nyt pelataan on/off-lätkää, hyökätään tai puolustetaan, mutta ei niin, että ne, sanotaan vielä kerran, tukisivat toisiaan. Turussa, TPS-pelissä 8.1.2010, HIFK päästi yhden maalin 25 laukauksella kohti Norosta ja teki itse 4 maalia 29 laukauksella. En tiedä sujuiko peli katsojien silmissä hyvin TPS-pelissä, kun en nähnyt peliä paikanpäällä, mutta johonkin tällaisiin TPS-pelin tilastoihin olisi hyvä vähitellen päästä kohti kevään playoffeja tai tulee taas kerran aikainen kesäloma. 25 laukausta kohti omia ja mv:n tehtävä on torjua niistä 23-24, jos muu puolustuspeli tukee mv:n pelaamista. Hyökkäyksen tehtävä on sen jälkeen tehdä 2-4 maalia, jotka riittävät yleensä voittoon tai ainakin tasapeliin 60 minuutin jälkeen.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotain muutoksia olisi mielestäni pakko tehdä ja olkoon se sitten pelaajiston uudistamista, kun Nokalla soppari kestää vielä ensi kaudenkin. Mielestäni joukkueen ongelmat ei ole yksittäisissä pelaajissa, mutta silti mieleni tekisi uudistaa runkoa edes vähän ennen sääli/playoffseja. Ilves on näemmä halukas vaihtamaan pelaajian ja kenties, jopa vuokraamaan heitä loppukaudeksi, joten sieltä tavottelisin kolmea nimeä.

- Marko Anttila: Joojoo, on vähän marsunnäköinen ja muutenkin jollain tavalla vastenmielisen oloinen, MUTTA hän osaa kiistatta pelata. Uskoisin, että kaveri saisi kovaa tuhoa aikaan Miken kanssa samassa ketjussa ---> Anttila - Hirso - Mikke
- Colby Genoway: Varmaan mahdotonta saada edes vuokralle loppukaudeksi, mutta yrittää pitää kuitenkin. Colby ratkaisisi monta ongelmaa kerta heitolla rosterissamme.
- Markus Seikola: Markuksen kohdalla on tietysti omat riskinsä, mutta silti on kiistatta loistopuolustaja sm-liigassa. Ottaisin Clarken tilalle anytime.

Vaihtotavarana tarjoaisin Clarkea, Luttista ja Pöystiä. Mikäli taas pelaaja saataisiin vuokralle, niin vaihtokauppoihin ei tarvittaisi mennä. Jotain uudistuksia HIFK nyt tarvitsee ja en usko, että valmennusta vaihdetaan niin uudistuksen tulisi tapahtua tiettyjen pelaajien kohdalla(lue Luttinen ja Clarke, jotka kumpainenkin olivat lähtökohtaisesti avainroolissa rosterissamme). Playoffeihin lähtiessä toivoisin kokoonpanomme näyttävän tältä:

X - Hirso - Granlund, nimien puolesta olisi kova ketju, vaatii Hirsolta panostusta.
Ahtola - Ramu - Haataja, hyvä 2. ketju sm-liigaan.
Petrell - Töykkälä - Liivik, toimi loistavasti syksyllä ja olisikin oletusarvoisesti lähes korvaamaton ketju HIFK:lle
Luttinen - Wirtanen - Järvinen, kokenut ryhmä playoffseihin, pystyy tarpeen tullen maalintekoon.

Söde - Lupa, vaatii kumpaisenkin pään poistamista perseistään.
Kanki - Mara, hyväksi todettu.
X - Kurvinen, saas nähdä.

Aikamoista fantasiaroolittelua taas, mutta olkoon kerta duunissa oli luppoaikaa.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
HIFK;hon ei kannata lisää turisteja ottaa! Ei tuo jengi tarvitse muuta kuin "Jortikkamaista" käskijää puhaltamaan velttoilijoihin asennetta ja yritystä!

Nimimerkillä ikävä Sheddeniä!

Kun Hampurin pelit eivät kulje, niin Suomessa pyörivät kiekkohuhut, jotka ovat siirtämässä kolmikkoa SM-liigaan.

"Kaiken näköisiä huhuja. En ole kuullut mitään, mutta ensi kaudeksi tulevat suuret muutokset", Kuhta tulkitsi uuden urheilutoimenjohtajan puheista.

"Olemme pitäneet itsemme hyvässä kunnossa ja treenanneet ekstraa", Kuhta sanoi. "Paljon muuta ei voi." Lainattu Hesarin urheilusivuilta. Henkilökohtaisesti en ottaisi ketään tästä kolmikosta " takaisin kotiin " . Puhutaan siis Kuhdasta, Lopista ja Karalahdesta
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puhutaan siis Kuhdasta, Lopista ja Karalahdesta

Pahemman luokan perseilyä olisi hankkia joku Loppi takaisin. Ei sovi KJ:n pelimuottiin millään, eikä kyllä anna palautettaa liksalleen. Kuhdan aikakausi HIFK:ssa on jo ohi, ei tuo mitään mitä kaivataan. Onhan se hyvä sniper, mutta HIFK kaipaisi nyt kipeästi sitä Johanneksen peräänkuuluttamaa liideriä, joka ottaisi sen henkisen 'lukon' harteilleen näinä vaikeina aikoina ja johdattaisi jengiä eteenpäin. Kuhta ei ole tämäntyyppinen. Mutta jos meillä olisi tuollainen remmurray jo rosterissa, menisi Kuhta tämänjälkeen heittämällä HIFK:n kahteen ekaan ketjuun. C'mon hei, jos Luttinen saa pelata ykkösessä niin taatusti siellä Kuhtakin pärjäisi ja olisi tuloksetkin ehkä hieman parempia. Kibe on kuitenkin viimeistelijä siinä missä Arttu on rouhija. No, se siitä.

Jergus kelpaisi, varsinkin tänä aikana kun meillä fleguilee DC ja Söde pakistossa satasella ja Lupakin on täysin yössä. Esim. Clarke <-> Karalahti vaihto olisi aika märkä uni. Rightin mies rightin mieheen, molemmilla on hyvä kuti mutta toinen pelkää oman pään velvollisuuksia. KJ ottaisi varmasti Karalahden, eikös näillä herroilla synkannut Oulussa pretty well?

Huhupuheita ja arveluita, fanien märkiä unia. Samaan aikaan elämän kylmässä todellisuudessa HIFK kyntää aika pahasti.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mielestäni Lupaschuk on aina ollut hieman yliarvostettu sm-liigassa. Jos hän olisi sellainen mitä puhutaan niin hän pelaisi ihan eri sarjoissa. Kun joku Heikkinen takoo kovia pisteita ahl-ssä ja keikkuu farmin ja Nhl välissä niin Lupalla ei tunnu olevan mitään kysyntää sinne suuntaan. Euroopassakin joukkueet vaihtuu koko ajan joka kertoo myös omaa kieltää.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mielestäni Lupaschuk on aina ollut hieman yliarvostettu sm-liigassa. Jos hän olisi sellainen mitä puhutaan niin hän pelaisi ihan eri sarjoissa. Kun joku Heikkinen takoo kovia pisteita ahl-ssä ja keikkuu farmin ja Nhl välissä niin Lupalla ei tunnu olevan mitään kysyntää sinne suuntaan. Euroopassakin joukkueet vaihtuu koko ajan joka kertoo myös omaa kieltää.

Tätä asiaa on tullut itsekin mietittyä ja mielipide pelaajasta alkaa kallistua siihen suuntaan, että turhan yliarvostettu pelaaja kyseessä. Mitään ihmeellisiä meriittejä ei Kärpissä voitetun kullan lisäksi ole ja jos olisi, niin tuskinpa olisi tarvinnut elää tuollaista kiertolaiselämää mitä tilastot näyttävät. Sarjakin olisi varmasti joku muu kuin SM-liiga missä pelaisi... Vertaus Heikkiseen oli myös hyvä, Bono on itseasiassa Hartfordin liideri puolustuksessa, eikä pelkästään pisteiden valossa.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Saisikohan tuon Dale Clarken "palautettua" Tapparaan, kun Veikkaajan mukaan rightin puolelta laukova pelaaja (mielellään pakkia) uupuu kirvesrintojen yv:stä. Tekisikö Mikki Leinonen "Penat" ja ottaisi Clarken takaisin.

Mielenkiintoista seurata, tyhjentääkö Ilves pajatson oikein kunnolla. HIFK:n puolustukseen löytyisi juuri sopiva mies Ilveksen pakistosta, Mikko Kuukka. Ei vain taida irrota tupsukorvista Helsinkiin. Hyökkäyksestä kiinnostaa ainoastaan yksi nimi, Marko Anttila.

Nybarina pitäisin antennit ylhäällä myös Pelicansin Vili Sopasen osalta. Pelaako tämä äijä kauden loppuun linturyhmässä, varsinkin mikäli alkaa näyttämään silti, ettei Pelikaani-parven lento riitä playoffeihin asti.

Ja sitten lopuksi, mitä tapahtuu Kärppien Saarenheimolle? Mikäli on/olisi saatavilla kohtuuhintaan, niin ottaisin vahvistamaan HIFK:n sentteririntamaa. Itse olen sitä mieltä, että tässä vaiheessa Hirsosta ja Luttisesta luopuminen ja korvaaminen esim. Saarenheimolla ja Sopasella/Anttilalla saattaisi jopa vahvistaa HIFK:n hyökkäystä.

Mutta mikäli yksi pelaaja on/olisi vielä HIFK:hon ennen siirtoajan päätöstä tulossa, pitäisi hänen tulla puolustukseen. Niin kauheaa katsottavaa oli taas tänään herrojen Clarke, Söderholm ja ennenkaikkea Lupaschuck peliesitykset.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hampuri ei pääse playoffeihin ja antaa isopalkkaisille tähdilleen vapaat kädet lähteä. Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että Jere olisi Clarkea huomattavasti varmempi ratkaisu rightin pakiksi. Haluja HIFK:hon Jerellä on ja hänen perässään on ainakin yksi Elitserien-seura ja pari seuraa SM-liigasta. Kärpät ilman muuta toinen näistä.

edit: Jahas, olihan tämä huomattukin jo täällä, pardon moi. Mutta Jere siis jo aktiivisesti neuvottelee omasta jatkostaan
 
Viimeksi muokattu:

Calcichew

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hampuri ei pääse playoffeihin ja antaa isopalkkaisille tähdilleen vapaat kädet lähteä. Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että Jere olisi Clarkea huomattavasti varmempi ratkaisu rightin pakiksi. Haluja HIFK:hon Jerellä on ja hänen perässään on ainakin yksi Elitserien-seura ja pari seuraa SM-liigasta. Kärpät ilman muuta toinen näistä.

edit: Jahas, olihan tämä huomattukin jo täällä, pardon moi. Mutta Jere siis jo aktiivisesti neuvottelee omasta jatkostaan


KYLLÄ! Jere tänne ja Clarke vaikka hampuriin. Kuhdan ottasin ehkä myös, mutta en tiedä onko haluja enään petopaitoihin.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että Jere olisi Clarkea huomattavasti varmempi ratkaisu rightin pakiksi.

Jos vaan Jere saa puhuttua mukaansa jonkun pahapäisen saksalaisen perus-Schnabelin luutimaan oman maalin eteen, pannaan vaihdossa koko supertrio Clarke-Lupaschuk-Söderholm. Jere himaan, se on varmaa että yksi rosoinen isähahmo ei tätä joukkuetta torpedoi. Voidaan vaikka panna sopimukseen pronssipelipykälä, että sen saa katsoa töllöstä tai vaikka kuunnella Metrolta Kisahallin pahnoilla jos siltä tuntuu. Onhan kuitenkin niin, että tällä joukkueella + valmennuksella pronssipeli olisi itsellekin ihan tyhjän arvoinen.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Nyt "puhutaan" asiaa täällä! Jere takaisin ja Clarke Hampuriin!!!
 

maniakos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hampuri ei pääse playoffeihin ja antaa isopalkkaisille tähdilleen vapaat kädet lähteä. Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että Jere olisi Clarkea huomattavasti varmempi ratkaisu rightin pakiksi. Haluja HIFK:hon Jerellä on ja hänen perässään on ainakin yksi Elitserien-seura ja pari seuraa SM-liigasta. Kärpät ilman muuta toinen näistä.

edit: Jahas, olihan tämä huomattukin jo täällä, pardon moi. Mutta Jere siis jo aktiivisesti neuvottelee omasta jatkostaan

Kusisin hunajaa, jos Jere luutisi vielä tällä kaudella HIFK:n takalinjoilla. Ottaisi puolestaan erittäin koville nähdä Jere toisen liigajoukkueen paidassa, taas kerran.

Clarke, Lupa, Söde. Siinä ovat ne pakit, jotka eivät ole täyttäneet ruutuaan ja jotka tulevat kyseeseen, kun puhutaan vaihtokaupoista. Vaikka pessimisti olenkin niin Södeä ja Lupaa ei välttämättä tekisi mieli päästää menemään niin kovasti kuin Clarkea. Södellä on olemattomista näytöistä huolimatta niin vahva IFK-tausta ja Jeren rinnalla voisi jopa alkaa heräilemään. Lupalla puolestaan pitäisi olla potentiaalia parempaan ja kaiken järjen mukaan hänenkin herääminen tapahtuu vielä jossain vaiheessa kautta(toivottavasti ei vasta terassikaudella).
Clarkeen ei ole mitään vahvoja tunnesiteitä, joten hänestä luopuminen olisi aika helppoa. Hänellä on tosin ollut pari hyvääkin peliä viime aikoina, ettei hänkään ehkä ole niin toivoton tapaus. Voivoi, taidan sittenkin olla melkoinen optimisti, kun näen kaikissa jotain hyvää.

Keinoista viis, kunhan Jere saadaan tänne.

Onko kenelläkään muuten tietoa, että millainen on seurajohdon ja sponssien suhtautuminen Jereen? Muistelen, että täällä olisi aiemmin puhuttu erään ison sponsorin vastustaneen Jeren siirtoa?
Olisiko siirrolla tällä kertaa realistiset mahdollisuudet onnistua vai onko tämä vain fantasiaa?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joka keväinen Karalahti takaisin huhu on taas tulilla. Kyllähän kieltämättä bileet paranisivat jos Karalahti takaisin tulisi. Karalahden positiivisesta vaikutuksesta HIFK:n esityksiin pitkällä tähtäimellä en olisi kauhean varma, mutta Dale Clarken esityksiin mies pystyisi vaikka krapulassa. Puhumattakaan siitä, että Jere olisi oikeasti tikissä.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Nyt "puhutaan" asiaa täällä! Jere takaisin ja Clarke Hampuriin!!!

Käsi täältä pystyyn tälle!
Ehdottomasti näin tulisi tapahtua. Tämä olisi meille win-win tilanne, ehdottomasti. Tässä jo odottelee, että mitä palikoita liikkuu mihinkin suuntaan, ei varmaan mitään isoa. Ellei sitten sisään päin?!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Käsi täältä pystyyn tälle!
Ehdottomasti näin tulisi tapahtua. Tämä olisi meille win-win tilanne, ehdottomasti. Tässä jo odottelee, että mitä palikoita liikkuu mihinkin suuntaan, ei varmaan mitään isoa. Ellei sitten sisään päin?!

Mikähän joukkue Clarken huolisi, tuskin Freezers haluaa maksaa Clarken kustannuksia, jos pelaaja on täysin sukka? HIFKin kannalta tilanne on win-win, mutta Hampurille siitä olisi vain haittaa. On tää hienoa, mitä Karalahden mainitseminen aiheuttaa tällä palstalla. Osaa tykkää, osa ei... Todennäköisesti Jere olisi parempi kuin Clarke, mutta tuskinpa Karalahti enää ikinä HIFK:ssa pelaa?

Ja mitään peilikaappi-Kuhtaa tuo jengi viimeksi kaipaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä ei siis ole tällä kertaa jokakeväinen Jere-huhu, vaan silkka fakta, että Hampuri antaa miehelle vapaat kädet lähteä ja uuden seuran etsiminen on jo käynnissä.

Kuhdalla ja Lopilla olisi yhtä paljon käyttöä kuin pornolehdellä Vatikaanissa tämän hetken HIFK:ssa. Joukkue tekee hyvin maaleja ja kaiken pitää fokusoitua siihen, että maalienpäästäminen vähenee. Kuhta voisi tehdä muutaman maalin, mutta hän on vanhan koulun mies, ei mitään apua puolustuspäässä. Järvinen, Liivik, Wärn, Nyholm - tämäkin nippu palvelee kokonaisuutta paremmin ja jonkun näistä pitäisi väistyä Kuhdan tieltä. Aikansa kutakin, onhan meillä Ahtolakin jo tehnyt Kuhdan tehot ja sen lisäksi osaa kamppailupelaamisen ja puolustamisen. Tässä ei mitään sen kummempaa henkilökohtaista kumpaakaan näistä kohtaan, joskus voisi hyvinkin olla sellainen tilanne, että joukkueesta uupuu nimenomaan hyökkääjiä. Nyt ei. Ainoa hyökkäyspään kaveri, jota kaipaisin, tulee ohi pelipaikankin: Äijämäinen isähahmo. Jeressä se saataisiin onneksi alakertaan.

Jälleen pitää sanoa Jerestä, että jos Clarke ja Söde olisivat pelanneet paremmin, en näkisi käyttöä Jerelle. Riskit olisivat suuremmat kuin hyödyt. Mutta fakta on se, että Jeren kausi on mennyt hyvin ja KJ:n kanssakin meni hyvin Kärpissä. Jos Jere hakisi vain keikkahommaa kevääksi, uskon että sopimukseen päästäisiin. Ongelmat tulevat siitä, että Jere haluaa kuitenkin samantien pitkän sopimuksen.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Jere hakisi vain keikkahommaa kevääksi, uskon että sopimukseen päästäisiin. Ongelmat tulevat siitä, että Jere haluaa kuitenkin samantien pitkän sopimuksen.

Sitten täytyy kyllä sanoa Ei kiitos. Vaikka tiedostan riskin, että Jere tulee olemaan seuraavat kolme vuotta se kanto kaskessa johon IFK pleijareissa kopsahtaa niin oikeastaan kaksi asiaa kääntää minun mielipiteen vastaan.

1) Yleisesti ottaen pitkän sopimuksen riskialttius. Pari viimeisintä pitkää (yli 2v.) kallista pahvia taitaa olla Kuhta ja Söde. Kuhdasta ei ikinä saatu mitä maksettiin ja Södenkin kanssa näkymät ovat tällä hetkellä aika heikot. Jokunen onnistunut 2v. pahvi on ollut, mutta myös floppeja.

2) Jeren henk.koht. riskialttius. Ei kai kukaan voi varmuudella sanoa, että Jere on oppinut läksynsä, ja nyt kesätreeni maistuu. Voi olla mutta voi myös olla, ettei kesällä tee enää mieli polkea ihan niin paljon pyörää kun 2v. soppari on valmiiksi taskussa. Tämä siis muitten riskitekijöitten lisäksi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Jos Jere hakisi vain keikkahommaa kevääksi, uskon että sopimukseen päästäisiin. Ongelmat tulevat siitä, että Jere haluaa kuitenkin samantien pitkän sopimuksen.

Kuinkas pitkään se Jere on Saksassa nyt pelannut? Meinaan vaan, notta mitenkäs hommat menisi verottajan kanssa... Keikkahommiin loppukaudeksi Nordikselle ja ens kausi taas ulkomailla?

Henk.koht. toivon, että Jere ei Stadiin pysyvästi muuta vielä hetkeen => vanhat kuviot voivat olla vähän liian tuoreena mielessä ja lipeäminen siihen paskaan käy äärettömän helposti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös