Tamin Audi pois täältä!

  • 945 649
  • 3 295

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Totta kai sinä voit tulla tänne muistuttamaan Sportin tappiosta. Sehän on Tami-opposition tehtävä. Keskustelu jatkuu. Tamin Opel pysyy Kuparisaaressa.

Niin Vaasassa kun ei ole tarpeeksi rahaa polttaa sitä Opelia ja potkia Tammista Närpiöön asti, koska mies itse on polttanut johdon silmien edessä niin paljon rahaa viimeisten kahden vuoden aikana että järki meinaa loppua kaikilta niin (oikeilta) kannattajilta kuin myös johdolta ja jopa pelaajilta, mutta tosiaan ei se Tammisen menoa haittaa ja siellä se Opel pysyy segmentistä toiseen.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Vaikeuksia muistaa kenen lippu liehuu salossa? No sattuuhan näitä kaikille faneille. Joko olet analysoinut pohjoisen savottapotentiaalin? Kemijärvellä päin voisi olla kysyntää.

Kyllä se KooKoo on kuitenkin tullut huomattavasti useammin kirjoitettua kuin Sport. Täytyy skarpata. Tosin sarjan lopussa (finaaleissa) ne tulevat kirjoitettaviksi useammassa ottelussa peräkkäin. Kunhan yrittää sitten muistaa kotijoukkueen aina ensin. Nyt näyttää siltä, että Lapin savottaan en ehdi. Ovat pahalaiset nuo haapojenkin tyvet Pohjanmaalla 70 cm:iä halkaisijaltaan. Naapurin isäntä lupasi tehdä oikein kiilan, että saa pöllin halki. Hirvittää itseäkin tuo lupaamani urakan hoito. Mieti, 160 heittomottia kirveellä polttopuiksi. Mutta RoKi-Sport pelin käyn katsomassa, jos Junno ja Tami villitsevät vielä joskus Lapinkin jääkiekkohuumaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Ei se peli ihan kuosissaan vielä Sportilla ole, vaikka Juhani Tamminen maan parhaita harjoituksia (itse tosin aina läsnäolematta) Vaasassa vetääkin

Soo, soo! Eipäs sohita! Sportin tavoite 2/3 on edelleen täysissä voimissaan. Siis tavoite voittaa joka kolmas ottelu. Eli, eipä kuittailla turhanpäiväisyyksiä.

Tammista yhtään kehumatta, täytyy kyllä toki todeta, että kokonaan ilman valmentajaa, tai vaikka penkintakana olisi itse Bruce Boudreau, ei tuolla Marimekkokankaaseen somistautuneella poikakuorolla voida voittaa yhtään mitään. Ei ainakaan jääkiekossa.
Mutta taas toisaalta, kun ajattelee, mitä noi neidit tuolla jäällä tienaa, niin ei sitä nyt voi mitään tietenkään vaatiakaan. Ei ainakaan, jos vastassa on Lempäälän VPK:n iltavuorolaisten Tyky-harjoitusjoukkue. Näistä lähtokohdista katsottuna siis ihan hyvä tulos.

Jos nyt kuitenkin jotain positiivista, ettei aivan pelkäksi känkkäränkkäilyksi menisi illan ottelun tulos, niin Lempäälästä on kuitenkin suora ja suhteellisen lyhyt sekä ennen kaikkea nopea tie kotiin. Lisäksi Idea-Parkista löytyi varmasti jokaisen pelaajan vaimolle, tyttö,- tai poikaystävälle mieluinen joululahja, valinnanvaraa kun riittää. Jos ei Ideaparkista tärpännyt, niin onneksi paluureissulla dösä pysähtyy Juustoportille ja sieltähän voi vaikka napata sellasen puolikkaan jälkiuunijuuston, vai mitä se paska nyt olikaan? Eipä tuu sitten ainakan ylläreitä kotona. Tosimies pelaa aina varmanpäälle.

Tästä on ammattivalmentajan ja lähes NHL-statuksen omaavien ja ennenkaikkea ammattipelaajien hyvä jatkaa varainhankinta-kerjuu-päiville. Hyvät näytöt kentällä antavat uskomatonta respectiä tulevaisuutta ajatellen. Nätä lisää. Kiitos!

EDIT: Leipäjuustoa se paska muuten oli. Pahoitteluni!
 
Viimeksi muokattu:

R Hood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Mystisille metsätyömiehille ynnä muille valaistukseksi, että harvoin olen viimeisen 43 vuoden aikana nähnyt joka osa-alueella noin pelillisesti suossa olevaa rykelmää kuin Sport tänään Lempäälässä. Voisin kertoa yksityiskohtaisemminkin, jos aika riittäisi, mutta eiköhän palstan pelivihkoasiantuntijat homman hoida.
 

Valkohuulikyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Samurai Blue, Arsenal
Perhana, olisi pitänyt matkustaa tänään Lempäälään. Olisin halunnut olla todistamassa nuorella iällä samaa, mitä R Hood on nähnyt vain harvoin 43 vuodessa.

Sportissa on se kumma juttu, että aina kun sitä vetoihin pelaan, menee peli oikein. Ensi kerralla siis KooKoo-Sport 2.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä Tammisen Leki pelin jälkeisistä kommenteista saa selvästi sen kuvan, että kyllä Sportti voittaa jos pelissä ei ole tuomareita ja vieraspeleissä yleisöä. Vähän liikaa jo syyttelee muuta kuin itse peliä tappioista, oisko ruvennu orava kurkkii jo itselläänkin?
 

toimitsija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sport???
onko järkee

Tapaus Erholtz puhuttaa kumman paljon. Lehdestä sai lukea että "sairausloma" on päättynyt, mutta ei pääse pelaamaan. Erholtzi on laitettu hakemaan pelituntumaa farmijoukkueesta hela-kiekosta. Joukkueen esitys lempäälässä oli sen mukainen sitten että kaveria ei jätetä. Reagoiko joukkue noin paljon että pelit menevät ihan päin honkia?? Nostan hattua joukkueella jotka ovat pelaajan puolella silloin voi puhua joukkuehengestä. Kenen mielestä markun paikka on sportin pelaavassa kokoonpanossa eikä missään farmijoukkueessa? heti kun joku on eri mieltä asioista tamin kanssa niin lopputulos on tällainen
 

Kaivanto

Jäsen
Täällä on pyydetty tietoja siitä, miltä Sportin pelaaminen näyttää kaiken yökerhotöppäilystä alkaneen kohun jälkeen. En ole koskaan nähnyt niin asialleen latautumatonta Sportia kuin eilinen oli. LeKin maalivahdin räpsässä oli ammottava reikä, niinkuin sen valmentaja Sami Hirvonen totesi pelin jälkeen. Silti LeKi oli vain parempi. Sportin joukkueen jalat oli treenattu Tamin johdolla siihen malliin, ettei tällä kertaa Sportilla ollut sanan sijaa. Tulos 7-2 kertoo kaiken. Joukkueesta näki, ettei se ymmärtänyt Tamin 60 min paineen pelisysteemiä. Kolmannessa erässä pelikuri Sportilla heikkeni edelleen, kun pelaajat alkoivat ajatella typeriä jäähyjä ja kuritonta pelaamista ohi joukkueen edun. Yhtä kaikki Lempäälässä nähtiin epäyhtenäinen Sport, jonka asenne peliin oli samaa luokkaa kuin päävalmentajansa ja apuvalmentajansa valmistautuminen. Katsomoon huokui koko joukkueen sekavuus ja luottamus valmentajiin näytti olleen 0%:n.

Huonolta näyttää Vaasan Sportin osalta. Yökerhotöppäilyt ja niistä aiheutunut kritiikki Tammista kohtaan pistettiin Sportin joukkueen toimesta näkyviin jäällä. Tami tuskin jatkaa kauden loppuun saakka, niinkuin Sportin kaikki pelaajat toivoivat tehdessään sopimuksen Sportiin täksi kaudeksi. Tämä sitoutumattomuus päävalmentajaan näkyi kaikissa pelaajissa. Siis, KAIKISSA pelaajissa. Tämähän se on huolestuttavinta. Pelaamisen taso, lataus ja asenne olivat eilen Sportin osalta kateissa ja sen sai nyt Tami Tammisen Juhani kokea nahoissaan. Sport kyllä tulee sieltä alaspäin ja on HeKin pahin vastustaja keväällä.
 

ihmelaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tapaus Erholtz puhuttaa kumman paljon. Lehdestä sai lukea että "sairausloma" on päättynyt, mutta ei pääse pelaamaan.
Deja vuuta puskee päälle, ainakin täällä ja voimakkaasti... Tapaus Erholtz muistuttaa kovin paljon taannoista tapaus Joenväärää.

Perässähiihtäminen ei Juhalle riittänyt, vaan hän kerran erehtyi kiilaamaan aurinkodiktaattorin rinnalle ja se ei sitten maistunut hänen majesteetilleen, vaan vilttiketju Kärppien tuon ajan yhtä parhaista hyökkääjistä kutsui armotta...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nyt Aurinkokuninkaalta tulee jo niin täyttä tuubaa, että oksat pois. Mies on jo petaamassa paikkaansa auringossa ja kovaa vauhtia jättämässä uppoavaa laivaa muiden harmiksi.

Tamminen sanoo uusimmassa Urheilulehdessä, miten hän nauttisi valmentaa RoKia. Terve menoa vaan.

Tässä linkki Pohjalaiseen, jossa sama juttu. LINKKI.

Vittu, mikä hiiri. Kelatkaa nyt tätäkin heittoa / syiden vierittämistä taas kerran. "Johtamistapani sudenkuoppa syntyy, kun löytyy pelaajia, jotka eivät halua kehittyä, hän toteaa". Ugh! On se kone!
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pitääkö tämä ymmärtää niin, että jos tulee tarpeeksi rahaa millä ostaa pelaajia vuoden vaihteessa lisää niin Tami menee liigaan ja jos ei rahaa tule niin Sport tekee Hermekset ja Tami lähtee kevät hangille Rovaniemelle myymään itseään RoKille?
On kieltämättä äijällä puheet. Kun ei meinaa yksi jengi pysyä miehellä lapasessa niin jo katsellaan uutta projektia.
Omaa oksaansa sahaa noilla kommenteilla.
 

Ouninpohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tamminen sanoo uusimmassa Urheilulehdessä...

Ilmeisesti Petteri Sihvosen parin viikon takainen perseennuolentasessio UL:n videopalstalla kantoi hedelmää, ja Tami on nyt armollisesti suostunut myös UL:n haastateltavaksi.

Sihvonenhan oli suututtanut Mr. Seiskaysin jokunen vuosi sitten uskallettuaan kritisoida hänen kommentaattorin taitojaan. Mutta nyt on ilmeisesti rauha palannut lintukotoon.

Osaako muuten kukaan sanoa, onko itse Petteri jutun takana, vai onko laitettu apupojat asialle?
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Sport voittaa HeKin niukasti 2-3

Siffan tuomio: "Tulos kertoo, että joukkueen ja valmentajan välillä vallitsee täydellinen luottamus ja joukkue pelaa valmentajalleen."

Sport kärsii LeKiä vastaan rökäletappion 7-2

Siffan tuomio: "Tami on jakanut sarjan kolmen ottelun segmenteihin ja tavoite on ottaa aina segmenttiä kohden kaksi voittoa. Nyt siis alkoi 8. segmentti odotetulla tappiolla."

Olisi ihana nähdä maailma Siffan tavoin. Eli tapahtui kaukalossa mitä tahansa, ovat asiat aina hyvin. Mitenköhän Sportin pitäisi pelata, että Siffa pystyisi pelistä päättelemään, että pelaajien ja valmentajan välillä ei olekaan täydellistä luottamusta.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Juhani Tamminen, vitun huora. Ei voi muuta sanoa noiden kommenttien jälkeen. Siis mitä vittua, äijä valmentaa Sportia ja samaan aikaan unelmoi olevansa Rovaniemellä koutsina. Käsittämätöntä. Vain idiootti voi edes puhua noin.

Eikö noilla Hiltusella ja muilla velliperseillä mene jo hermo tohon ryhävalaaseen? Sielä tulee lehtiin kaikenmaailman uhkauksia että joko mä saan rahaa pelaajiin tai sitten mennään konkurssiin. Jos minä, suhtkoht selkärankainen ainakin omasta mielestäni, olisin Hiltusen saappaissa niin Opeli lähtisi nyt helvettiin Vaasasta. Mutta, kun tuo Hiltunen näyttää olevan sellainen saatanan selkärangaton paskahousu joka ei Tammiselle uskalla vastaan sanoa, niin turha kuvitellakaan että mikään tulee muuttumaan.

Ja sitten taas tästä Tammisen kampanjasta, josta saaduilla euroilla on päivänselvä tarkoitus hankkia Immonen jengiin, niin huhhuh. Sielä on 842K€ velkaa, ja yksi kitisee kun ei ole pelaajia. Missä ne Vaconin rahat nyt on kun niitä oikeasti tarvittaisiin että saataisiin talous edes jotenkin raiteille?

Vittu mikä farssin ja sirkuksen välimalli koko seura on. Eikä vähiten Tammisen ansiosta.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Valmentaja vs. pelaajat

Pelaajat kyllästyivät valmentajan vittuiluihin ja halusivat tämän ulos joukkueesta. Kun se ei onnistunut, he alkoivat ns. "perseilemään" eli iskivät pelit läskiksi, eivätkä "pelanneet valmentajalleen". Seurasi tappioputki. Valmentaja sekosi yhä enemmän ja haukkui pelaajien lisäksi myös joukkueen toimihenkilöitä...ja tappiot jatkuivat. Lopulta valmentaja sai potkut ja kaikki ovat tyytyväisiä. Mitä tämän jälkeen, sen näyttää aika ?
Tämä tapahtui Sveitsissä ja valmentaja oli Summanen. Voisiko näin tapahtua myös Suomessa ?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tämä tapahtui Sveitsissä ja valmentaja oli Summanen. Voisiko näin tapahtua myös Suomessa ?
Vaikea sanoa voiko tapahtua Suomessa ihan noin räikeänä kuin tuossa Summasen tapauksessa Sveitsissä, mutta veikkaisin että asia tunnetaan Sportin kopissa ja siitä keskustellaan, jos ei ole jo keskusteltu, ja harkitaan vastaavanlaisia toimenpiteitä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tamminen sanoo uusimmassa Urheilulehdessä, miten hän nauttisi valmentaa RoKia. Terve menoa vaan.

Nöyrät kiitokset entiselle maajoukkue kapteenille noista sanoista. Mutta tuotanoin...miten sen kohteliaasti sanoisin? Aivan mahtavaa, että Mestiksessä on persoonia kuten isä aurinkoinen...Mutta Kokkonen tulee kuitenkin sen verran halvemmaksi, että ehkä me pitäydytään hänessä. Erholzin sen sijaan voitte laittaa tulemaan, niin pääsette yhdestä ongelmasta.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vain idiootti voi edes puhua noin.
Korjaas kirjoitusvirheesi. Se menee seuraavasti. EDES idiootti ei voi puhua noin. Tähän paskaan pystyy suomessa, euroopassa ja maailmassa ainoastaan Tammisen täti.

Erholzin sen sijaan voitte laittaa tulemaan, niin pääsette yhdestä ongelmasta.
Me tarjotaan nyt ota kolme, me maksetaan kahden palkka jouluetua. Sportista löytyy lauma noita samoja eläimiä. Erholtz on ongelmistamme pienimpiä, jos vertaa koko tyttökuoroomme.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Olen kovin hämmennyksissäni tästä Sportin menosta ja meiningistä. Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta vai miten se meni.

Ei ole vieläkään ihan selvinnyt mikä Erholtzin sairausloman syynä oikein oli? Onko Aurinkojumalan egoa kolhittu ja siksi miestä kyykytetään? Käsittääkseni Erholtz on ihan mainio pelimies ja Tamilla on varaa pitää miestä koirankopissa. Olen aina ollut siinä uskossa että parhaat pelaa, mutta ei taida olla Sportissa näin, ne pelaa ketkä on hiljaa.

Tuottaa suunnattomia vaikeuksia tajuta tuo "miten nauttisi valmentaa RoKia"-kommentointia. Hyvänen aika sentään, ei kai tuon reippaamin voi omaan pesään paskoa. Sen tajuaisin jos sanoisi miten nauttisi valmentaa maajoukkuetta, ei sentään ole saman sarjan kilpaileva joukkue. Jumaliste jos Dufva sanoisi että mieluiten valmentaisi esim. Tapparaa, omansa puolestani saisi lähteä saman tien Hakametsää kohti.

Ilmeisesti olen nyt anti-Tamisti.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilmeisesti olen nyt anti-Tamisti.

Ei kannata kiiruhtaa johtopäätöksiin. Ihminen jota esim. peräpukamat ärsyttävät ja joka haluaisi niistä eroon, ei automaattisesti ole anti-peräpukamisti. Anti-etuliite kielii vahvasta positiosta suhteessa kohteeseen. En minäkään kesällä hyttysiä läiskiessäni koe olevani mitenkään erityisen hyttysvastainen ihminen. Ne vain ottavat päähän.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Tuo Tammisen lausunto ei ollut oikein ammattimainen, sillä ei noita asioita pitäisi mennä laukomaan median tietoon kesken sopimuskauden. Valitettavasti tuo lausunto on joko sitä, että a) Tamminen ei halua sitoutua Vaasaan b) yrittää median kautta kiristää Sporttia.

Oli kumpi syy tahansa, niin Tamminen on osoittanut olevansa vain palkkasoturi.

95% keskittyminen...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
"Tami, Tami painu vittuun sha la la laa la laa la laaa..."
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tamminen toteaa myös hankkineensa Sportille 150 000€.

"Nyt olisi tilaisuus maailmanluokan toimitusjohtajalle, joka hakisi rahat markkinoilta pois. Itse en ehdi, minulla on 300 harjoitusta ja 70 peliä ja lisäksi olen hankkinut yhdessä sihteerini kanssa 150 000€ varainhankintana. Se on käsittääkseni riittävästi yhdelle miehelle."

Ihan vaan ajattelin tuoda tämänkin asia esille, kun kerran oli samassa kappaleessa Rovaniemi -heiton kanssa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tamminen toteaa myös hankkineensa Sportille 150 000€.

Aika optimistisesti tulkittu tuota Tammisen sanomaa.

"Hovioikeuden puistikko kutosen edessä on kirjekuoressa 150 000 euroa. Joku toimari voisi hakea sen pois".

Jep jep joo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös