Virmaselle kenkää?

  • 144 756
  • 372

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Jälkimmäisestä samaa mieltä, sanamuotoni edellisessä viestissä oli tuon B:n mestaruuden osalta liian jyrkkä. A:n edellisessä mestaruusjoukkueessa taas kasiykkösillä ei ollut osaa eikä arpaa. Taisi Sainomaa olla ainoa, joka edes sai pudotuspeleissä peliaikaa.

Nyt menee asiat oikeinpäin ja -84 olivat nimenomaan se toinen näistä kultaisista ikäluokista Jokerijunioreissa viimeisten 10 vuoden aikana. Sitä pystyttiin edes jotenkin hyödyntämään Bergenheimin, Filppulan, Lepistön ja kumppaneiden myötä. Olen kokonaisuudessa samaa mieltä myös edeltävän viestisi arvion kanssa. Jääkiekko-osaamisen ja siihen liittyvän johtajuuden sekä ammattitaidon puute siellä korkeimmalla taholla on se mikä jokeripakassa pahiten ontuu. Junioripuolella A-juniorit on kynnys milloin valmennuksen tason pitää nousta eri tavalla jalostavaan asemaan kuin nuoremmissa ikäluokissa, joissa saisi mielestäni vielä enemmänkin panostaa yksilötaidon ja ratkaisukyvyn sekä -rohkeuden parantamiseen. A:ssa pitäisi tehdä selväksi mitä Jokeripaitaan pääseminen vaatii ja sitten palkita onnistumisia sekä uhrauksia juuri sillä, että harjoitusrinkiin pääsemisen lisäksi sinne oikeasti laitetaan omia jätkiä ensin paikkaamaan loukkaantumisia ja sitten asteittain vakituiseen kokoonpanoon. Luonnollisesti kaikki eivät sinne liigaan asti ikinä pääse, mutta mielestäni A-juniori-iässä tai nuorempanakin kovasti jääkiekkoon panostava jokerijuniori, jolta vaaditaan paljon, ansaitsee vastavuoroisesti sen verran, että liigajoukkueeseen pääseminen on mahdollista, jos kaikki loksahtaa kohdalleen.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaajan SM-liigaliitteen armoton juttu Virmasesta pysäytti tämän jullin. Epäilemättä mahottoman mukava mies, mutta että luolamies? Ei sähköpostia, ei tekstiviestejä, ja pelkkää käteistä. Jutussa oli paljon hauskaa, mutta itsessäni eniten hilpeyttä herätti kuva miehestä istumassa duunipaikallaan. Nähtävästi matkalla Matti Virmasen työhuoneeseen jalat pyyhitään jokerilogoon!

No, annetaan kaikkien kukkien kukkia. Joka tapauksessa Virmanen on HIFK:lle vähän sama kuin Jutta Urpilainen Kokoomukselle: Parempi antaa vaan touhuta kaikessa rauhassa. Toivotan rehtiä ja tiukkaa skabaa sinne naapuriin, kohta kiekko putoaa.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Veikkaajan SM-liigaliitteen armoton juttu Virmasesta pysäytti tämän jullin.
Clocks toimii paremmin kuin Veikkaajan mainokset. Katselin Hesarissa ollutta lehtimainosta sivusilmällä ja ajettelin että taidanpa passata koko liigalitteen.

Mutta nyt mieli muuttui! Koska Virmanen on tehnyt enemmän ja pidempään pahaa suosikkijoukkueelleni kuin kukaan koskaan, on aivan ansaittua että saan edes nauraa kun tuota seurapomon irvikuvaa pyöritetään tervassa ja höyhenissä!

Vilpittömät kiitokset naapurileiriin nimimerkki Clocksille.

Juoksenkin tästä oikopäätä lähimpään lehtipisteeseen.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joka tapauksessa Virmanen on HIFK:lle vähän sama kuin Jutta Urpilainen Kokoomukselle: Parempi antaa vaan touhuta kaikessa rauhassa.
Näin se taitaa mennä. Ihan hyvä kommentti. Kai Jokeri-otteet näin muutaman pelin jälkeen voi herättää kysymyksiä onko Virmanen & co onnnistunut hyvin tai vähän heikommin tänä vuonna?
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennen kauden alkua jokainen kilpaa ylisti Jokerien materiaalia. Vaikka kakkossentteriä ei varsinaisesti ollut, haluttiin JMJ:lle näytönpaikka ja sentterin puuttumista ei pidetty mitenkään dramaattisena. Maalilla oli liigan paras kassari, ja joukkueessa oli omia jätkiä enemmän kuin pitkään aikaan. Monien mielestä joukkue näytti siltä kuin pitääkin. Valmentajana vielä monien mielestä yksi parhaista kotimaisista valmentajista.

Nyt on kausi alkanut huonosti, ja kun syitä aletaan hakemaan, kritiikki kohdistuu nopeasti Virmaseen. Ne jannut, jotka keväällä ylistivät joukkuetta, ovat nyt sitä mieltä, että joukkue on kasattu väärin. On liian vähän taitoa ja laiturit samasta puusta veistetty, puolustus on pienikokoinen ja kakkossentteri puuttuu. Vaikka nämä näistä asioista pari olikin tiedossa, haluttiin antaa aikaa joukkueelle ja katsoa ennen hankintoja, missä puutteet todella ovat. Jälkikäteen on helppo huudella, mutta mielestäni nyt ei kannata Masaa tuomita. Jengiin on varmasti tulossa vielä kauden aikana vahvistuksia niille osa-alueille, missä on tarvetta.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jälkikäteen on helppo huudella, mutta mielestäni nyt ei kannata Masaa tuomita. Jengiin on varmasti tulossa vielä kauden aikana vahvistuksia niille osa-alueille, missä on tarvetta.
Samaa mieltä, turha Masaa on nyt lynkata. Kaksi isoa mokaa joukkueen kokoamisessa on tehty ja niistä on täälläkin kirjoitettu juhannuksesta asti. Toinen on puuttuva kakkossentteri ja toinen sitten puolustus. Puolustuksen suhteen Masa taitaa olla tämän planeetan ainoa asukki, joka luotti siihen, että Koivisto olisi vielä pelimies. Nimenä ihan OK, mutta otteet kentällä ovat olleet jo pitkään kaikkea muuta kuin hyviä. Koiviston tilalle joku Väänäsen tapainen niin homma olisi ihan hanskassa.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Masaa kiiteltiin ennen kauden alkua, oli parhaiten rakennettu joukkue pitkään aikaan. Puutteet tiedettiin mutta toivottiin junnuille näyttöpaikkaa ja onnistumisia juurikin pahimmissa puutoskohdissa. Masan olisi voinut kenkäistä pois muutama kausi sitten mutta nyt? Ei Masa valmenna eikä pelaa, ei voida syyttää tästä alkukaudesta.
Toivottavasti ketään ei saa kenkää ihan lähiaikoina, vielä ei ole niiden aika. En jaksa uskoa etteikö peli paranisi niin että suora pleijari-paikka varmistuisi. Ehkäpä se parannus tulee piankin.
 

Flu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Padres
Puolustuksen suhteen Masa taitaa olla tämän planeetan ainoa asukki, joka luotti siihen, että Koivisto olisi vielä pelimies. Nimenä ihan OK, mutta otteet kentällä ovat olleet jo pitkään kaikkea muuta kuin hyviä. Koiviston tilalle joku Väänäsen tapainen niin homma olisi ihan hanskassa.
Väärin! Planeetalla ainakin löytyi kaksi henkilöä, joilla on järkähtämätön luotto Koivistoon. Petteri "Mopo" Sihvonenhan kertoi viime kaudella miten Koivisto on maailmanluokan puolustaja, mutta Hanlonin puolustussysteemi saa hänet näyttämään huonolta. Tosin Sihvosen takinkääntönopeuden tuntien voi kait huoletta olettaa tuon luvun tippuneen yhteen. Tosin pitää muistaa, että pukeutumisessa Poncho on aina hyvä vaihtoehto.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Mikään ei ole muuttunut, siis teen kuin YLE kesällä, lähetän toisen uusinnan kirjoituksestani, joka tulee pienen alkujohdannon jälkeen.

Nyt tietysti Virmaselle kenkää Utj:n hommista ja uusi osaava Utj tilalle, tulokset näkyisivät kaudella 2010-11. Helsingin kiekko kukoistaa, kun Jokerit ja HIFK menestyvät. Nyt Jokerit konttaa ja HIFK:lla on pieni valonpilkahdus paremmasta, mutta ei sekään ole vielä kirkossa kuulutettu, että HIFK menestyy kaudella 2009-10. Oikeaa menestymistä on keväällä välieräpaikka. Jokereissa on kaksi tärkeintä palikkaa kohdallaan, päävalmentaja ja maalivahti. Puolustuksessa ja hyökkäyksessä on pakko olla joku pahasti vialla tai pelitavan toteutuksessa, muuten tämä yhtälö ei selity Jokereiden osalta miksi alkukausi on ollut niin kokonaisuutena kehno. Valopilkkuna on tietysti voitto HIFK:sta 4-1 avauspelissä ja ehkä HIFK kaatuu taas tiistaina, mutta ei se muuta sitä tosiasiaa, että Jokereiden alkukausi on kelvotonta tekemistä ja aina pitää olla kärsivällinen, kun pelataan sentään 58 peliä runkosarjassa.

But anyway:

Kirjoitin 19.3.2008 tähän tyyliin "Jokerit Venäjän liigaan"-ketjuun

H & V Jokerit on rakentajiensa näköinen luomus, ei mikään ihme, etteivät joukkueessa palkkansa tienaavat pelaajat osaa kaikki sitoutua seuraan ja sen tavoitteisiin 100%. Minäkään en usko, että Virmanen kykenisi uudistumaan ja muuntautumaan yhdeksi työryhmän jäseneksi, joka kasaa vuodesta toiseen voittavan Jokeri-joukkueen. Jos Jokerit oikeasti haluaa muutoksen urheilupuolen menestykseen, niin Virmaselle kenkää + Hjalliksen olisi vetäydyttävä kokonaan taustavaikuttajaksi, joka ei puutu ainakaan pelaajahankintoihin. Tilalle päätoiminen utj ja tj, joka ei osallistu joukkueen kasaamiseen muuten kuin varainhankinnan kautta ja valvoo, että pysytään niissä raameissa rahojen käytössä, joihin on sitouduttu. Ei tämä ole ollenkaan vaikeaa, saattaa tehdä vain kipeää herrojen Virmanen ja Harkimo egoille tunnustaa, että Jokerien muuntautuminen Euroseuraksi ei onnistu heidän kahden urheilupuolen osaamisella. Viisautta olisi kuitenkin tunnustaa faktat ja vetäytyä taustavaikuttajan rooliin. Kilpailu seurojen kesken ihan sm-liigan tasollakin tuskin nimittäin vähenee, veikkaan sen entisestään kiristyvän ja ei-ammattimaisten organisaatioiden joutuvan entistä tiukemmalle tulevaisuudessa.

Omilla rahoilla voi tietysti puuhastella, niin kauan kuin rahaa riittää.

En tiedä miten Säilynoja hoitaa TJ:n tehtäviä, joten en kommentoi hänen tekemisiään.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Masa, sut saadaan vielä. Oisko jo aika!? Naksnaks!

Mitenköhän nykyinen tilanne on Masan vika. Kakkossentterin olisi voinut hankkia, mutta siitä huolimatta tuolla miehistöllä pitäisi olla sarjan kärkipäässä. Kyllä se on pelaajien ja valmentajien katsottava peiliin, ei Masan
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Mitenköhän nykyinen tilanne on Masan vika. Kakkossentterin olisi voinut hankkia, mutta siitä huolimatta tuolla miehistöllä pitäisi olla sarjan kärkipäässä. Kyllä se on pelaajien ja valmentajien katsottava peiliin, ei Masan

Voi, kun kyse olisikin vain tästä kaudesta. Jokerit on ollut finaaleissa tasan kaksi kertaa viimeisten seitsemän vuoden aikana ja voittanut tasan yhden mestaruuden viimeisten kahdentoista vuoden aikana. Käsittämättömän surkea tulos noilla resursseilla! Tämä kausi näyttäisi vain olevan jatketta tälle kierteelle. Toki vikaa on aina pelaajissa ja valmentajissakin, mutta silti voittamisen kulttuuri lähtee syvemmältä, organisaatiosta.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi, kun kyse olisikin vain tästä kaudesta. Jokerit on ollut finaaleissa tasan kaksi kertaa viimeisten seitsemän vuoden aikana ja voittanut tasan yhden mestaruuden viimeisten kahdentoista vuoden aikana. Käsittämättömän surkea tulos noilla resursseilla! Tämä kausi näyttäisi vain olevan jatketta tälle kierteelle. Toki vikaa on aina pelaajissa ja valmentajissakin, mutta silti voittamisen kulttuuri lähtee syvemmältä, organisaatiosta.

Kyllähän se juuri näin on, kuten Ikijokka kirjotti tossa. Eilen just ennen matsia puhuttiin hallilla tästä, että Jokerit on tavallaan jämähtänyt 90-luvulle. Keke ainoana johtoportaasta tajuaa puhtaasti lätkästä jotain, mutta kokonaan eriasia on se, että kuin paljon Kekellä todellisuudessa on päätösvaltaa. Kyllä näillä resursseilla jotka käytössä ovat olleet viimeiset kymmenen vuotta ja ennen sitäkin, ois pitänyt pystyä hieman erilaisiin saavutuksiin. Pahoin pelkään, että niinkauan kun organisaatiossa ei tapahdu tuuletusta, myöskään mestaruuksia ei tulla juhlimaan...
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö Virmanen ole luvannut jäädä eläkkeelle täyttäessään 50? Eiköhän herra siihen saakka saa jatkaa ja sitten Tomekista korvaaja? Virmasen lupaukset nyt tiedetään, mutta eikö ole tätä useaan otteeseen tuonut esille.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikö Virmanen ole luvannut jäädä eläkkeelle täyttäessään 50? Eiköhän herra siihen saakka saa jatkaa ja sitten Tomekista korvaaja? Virmasen lupaukset nyt tiedetään, mutta eikö ole tätä useaan otteeseen tuonut esille.

Täh, miksi Tomekki olisi yht'äkkiä noussut Virmasen seuraajaksi? Kova jätkä kaukalossa ja kova kohtalo, myönnetään, mutta minä VAADIN että Virmasen seuraaja on todellinen oman alansa ammattilainen, sellainen joka huomaa kakan alla olevan timantin ja hankkii vuosi toisensa jälkeen meille Stapletoneja ja Ottoja, Campbelleja, Thomaksia ja Metropolitteja kohtuuhintaan.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täh, miksi Tomekki olisi yht'äkkiä noussut Virmasen seuraajaksi?

Puolivitsillä heitin. Ei mitään hajua onko Tomekilla edes kiinnostusta tai kykyjä hommaan. Uskon kuitenkin, että päätyvät johonkin entiseen pelaajaan. Tai aika vaikea nähdä jonkun tulevan ns. "ulkopuolelta" tähän hommaan.
 

RS77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cosa Nostra
nimimerkki jke85 muistatko mitä sanoin sulle töissä, ennen kauden alkua? Ei tekisi mieli täällä teidän puolella huudella. Mutta niin se vain menee, että teiltä puuttuu ne samat jutut kuin mitä sanoin silloin. Ja se toinen joukkue(HIFK) porskuttaa eteen päin.
 
Viimeksi muokattu:

jke85

Jäsen
Suosikkijoukkue
epälineaarinen köyhän talon porsas @ FutisForum
Eiköhän tämä ollut nyt tässä...

Seitsemän kautta, kaksi kertaa finaaleissa, 16 370 000 euroa. Summaan ei kuulu kesken kauden tulleet pelaajat.
Itse en hirveästi yritystaloudesta ymmärrä mutta haiskahtaa minun nenääni aika miinusvoittoiselta bisnekseltä... Joko olisi aika...?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ihan varmuuden vuoksi pitää tämäkin allekirjoittaa, eli Virmaselle toki kenkää. Oletko Masa tyytyväinen tilanteeseen Jokereissa?
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan varmuuden vuoksi pitää tämäkin allekirjoittaa, eli Virmaselle toki kenkää. Oletko Masa tyytyväinen tilanteeseen Jokereissa?

Sehän on lähes 50-50 muutama kerta viinaaleissa ja pari kertaa jumpopaikalla. Jos joku laskis kuinka paljon on uuden hallin aikana runkosarjapiste kustantanu Jokereille, niin se summa vois olla aika pelottavan iso. Mutta sen laskeminen vois auttaa vaikka Harkimoa ymmärtämään se että ihan kaikki ei ole "okei". Tajuisi vihdoinkin, sen että ei J-lauta ei me makseta näistä pisteistä kolmee kertaa enemempää kuin muut - tarvii tehdä jotain.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sut on nähty, lähe menemään! Jos ei muuten, niin oisko ideaa järjestää fanien taholta kunnon boikotti?
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Olin jo laittamassa nettiadressia pystyyn, mutta minulla ei ole kuin työsähköpostiosoite ja sen näkyminen tämäntyyppisessä asiayhteydessä olisi saattanut aiheuttaa jos nyt ei muuta, niin ainakin ristiriitaisen hilpeitä naurahduksia konsernin sisällä...=)

Ehkä jaksan avata jonkun kakkosmailin, mutta ennen kun saan sen aikaiseksi voin laittaa tekstin tähänkin:

"Matti Virmanen on Jokereissa toimiessaan, sekä toimitusjohtajana- että urheilutoimenjohtajana aiheuttanut seuralle enemmän haittaa kuin hyötyä. Tällä vuosituhannella Jokerit on kiistatta räikeästi alisuoritanut urheilullisesti suhteessa käytettävissä oleviin resursseíhin. Nyt kun jälleen kerran Jokerit on sarjataulukossa jossain aivan muualla kuin kuuluisi, on asiaan saatava muutos. Näin ei voi jatkua! Kannattajia on kusetettu jo aivan liian pitkään!
Matti Virmanen ulos ja hänen paikalleen joku, jolla riittää kykyä ja osaamista toimivan jääkiekkojoukkueen kasaamisessa."

Kyllähän tuohon nimiä alle tulisi varmasti ihan helvetisti!
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Kenkää eli monoa!

Mutta sitähän me ollaan huudeltu täällä jo vuosikausia. Masalla nyt sattuu vain olemaan suojatyöpaikka. Tuloksista ei mitään väliä, automyyjä saa huseerata mielin määrin, kun on kerta Hjalliksen frendi. Pistää miettimään onkohan ne joskus lyönyt vetoa jostain ja Masa voitti. Palkintona lifetime Jokerit-virka 50v asti.

Kelatkaa tai pikemminkin uneksikaa Masaa istumassa hiki otsalla diilin pöydässä ja Hjallis hiillostaa sitä. "Shä shaat potkut!"
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Matti Virmanen on Jokereissa toimiessaan, sekä toimitusjohtajana- että urheilutoimenjohtajana aiheuttanut seuralle enemmän haittaa kuin hyötyä. Tällä vuosituhannella Jokerit on kiistatta räikeästi alisuoritanut urheilullisesti suhteessa käytettävissä oleviin resursseíhin. Nyt kun jälleen kerran Jokerit on sarjataulukossa jossain aivan muualla kuin kuuluisi, on asiaan saatava muutos. Näin ei voi jatkua! Kannattajia on kusetettu jo aivan liian pitkään!
Matti Virmanen ulos ja hänen paikalleen joku, jolla riittää kykyä ja osaamista toimivan jääkiekkojoukkueen kasaamisessa."

Kyllähän tuohon nimiä alle tulisi varmasti ihan helvetisti!

Täältä ei olisi nimeä tuohon adressiin tullut. Mattiko on nyt syyllinen siihen , että Jokerien peli ei toimi? Kyllä ne syyt täytyy hakea ihan muualta kuin Virmasesta! Toki muutamia ohilyöntejä on saattanut tulla , mutta itse arvostan Virmasen työtä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös