La 26.9.2009 Ässät - TPS

  • 12 331
  • 58

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kotona vielä ilman voittoa oleva Ässät saa vastaansa tähän mennessä ainoastaan Ilvekselle hävinneen TPS:n. Joukkueet kohtasivat kesällä aiemmin Pitsiturnauksen finaalissa, mikä ratkesi useamman parin jälkeen rankkareissa Antti Erkinjuntin maaliin.

Miten käy tänään? Pelaako Rockyn Ässät fyysisesti kotona? Onko Tepsin taitaville pelaajille riittävästi aikaa veivata? Ehtiikö maalattu seisomakatsomo kuivua illan peliin?



Taisteluparit

Piros&Plihal:


Piros on ollut Ässien mukana heti kauden alusta lähtien, Plihal tuli Tepsiin juuri kauden kynnyksellä. Itse olen näin Piroksen Pitsissä, eikä mies vakuuttanut. Kamil on ilmeisesti kuitenkin parantanut noista peleistä, ja odotan näkeväni johtavan pelaajan.

Plihal sen sijaan on vakuuttanut alusta asti taidoillaan. Erittäin hyvä aloittaja, todella hyvä suojaamaan kiekkoa ja ulottuvuus mainio. Pelaa tunteella ja on ollut viime peleissä joka kerta torikokouksissa osallisena. Jäätävä rannari, josta saatiin esimakua SaiPa -ottelussa torstaina. Keskenkuntoinen, mutta parantanut liikettään selvästi.


Salminen&Erkinjuntti:​

Super-Sakke on vielä tässä vaiheessa kautta yllättäen pisteittä. Huipputaitava ja hieno pelaaja. Kärsii sopimattomasta sentteristä ja armeijasta?

EJ:llä sen sijaan on lähtenyt kausi vauhdikkaasti pisteiden valossa liikkeelle, tosin Pelsujen rökittämisestä saadut neljä pistettä hieman vääristävät tehoja mielestäni. Taitava, mutta ei ole oppinut lainaamaan kiekkoa muille ketjukavereille vieläkään. Viihdyttävää katsella miehen peliä joka tapauksessa.

Määttä&Järvinen:​

Määttä syö vaikka kiekon oman maalin suojelemiseksi ja toisaalla pystyy myös hyökkäyspäässä auttamaan joukkuetta. Oli kauniisti sanottuna aika vankkarakenteisessa kunnossa Pitsin aikoihin, mutta osaa kuitenkin pelata. Pitäisikö vähentää sitä kiekkojen syöntiä?

Nuori Järvinen on ollut puolustuspäässä omasta mielestäni Tepsin paras pelaaja alkukaudesta. Erinomaisia syötönkatkoa, hyvää mailahäirintää ja antaa maalinedessä kovuutta. Tärkeä pelaaja.

Linkit:

assat.com
hc.tps.fi
jatkoaika.com
sm-liiga.fi
urheilulehti.fi
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jaa-a, hieman kaksijakoiset ennakkofiilikset tästä pelistä. Ässät on pelannut viime aikoina taas hyvin ja tarkasti, oma pää on pysynyt hyvin tukossa ja suuria romahduksia ei ole sattunut. Hyökkäys on ollut hieman tehoton mutta esimerkiksi Kärppiä vastaan sekin sattui riittämään.

Toisaalta taas TPS:llä on tällä kaudella erittäin vahvat ja mielenkiintoiset ulkomaalaisvahvistukset ja Ässille tuntuu TPS olevan aina paha vastustaja.

Toivon tiukkaa vääntöä ja taistelua Ässiltä kolmesta pisteestä illan pelissä mutta pelkään että TPS jyrää suurimaalisiin voittolukemiin ja huomenna saamme lukea mediasta Rautakallion kootut selitykset.
 

HockeyBabe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Thunder Bay Bombers, Radek Bonk
Jep, toivottavasti mukavaa lauantai huumaa saadaan aikaiseksi ja miksikäs ei. Täytyy kai hakea mäyris hyvissä ajoin ja virittäytyä tunnelmaan. Usko omiin on kova. Kumpikohan siellä tolppien välissä Tepsiltä on? Itse toivoisin Leggiota jotta miehestä alkaisi hahmottua parempi kuva että jääkö ne kiekot hanskaan vai ei. Ässät taistelee itsensä jatkoajalle, mutta sitte iskee isontalon Antti ja ratkaisee pelin. Joko Halonen tai EJ, kumpikin käy.

2-3 ja.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Vähän epävarma olo kyllä. Kuten sanottu, Ässät on pelannut viime peleissä vähän pirteämmin, ja TPS:llä on vaisuhkolla pelillä otettu 'helppo' voitto alla. Maalivahtiosasto tosiaan kiinnostaa, eli kumpi mahtaa maalissa olla tänään. Leggiota ei ole vielä kunnolla testattu, ja Engren väläytteli kokemattomuudesta johtuvaa(?) epävarmuutta Blues-pelissä hätiköidyllä ulostulollaan. Edelleen pelottaa se osasto.

Ei tarvinne erikseen mainita, että lauantai-ilta Isomäessä ei ole helppo nakki, ei varsinkaan Tepsille. Tasaiseksi menee joka tapauksessa. 3-3, ja vierasvoittoon oikeuttava maali syntyy joko jatkoajalla tai voittomaalilaukauskilpailussa. Siihen nyt vaan pitää uskoa.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kumpikohan siellä tolppien välissä Tepsiltä on?
Nelosen Urheilu-aamussa mainittiin, että Engren pelaa tänään. Ehkä itsekin olisin halunnut vielä Leggion pelaavan tänään, mutta kyllä molemmat käy. Atelle tuli se Blues-kämmi joo, mutta ilmeisen hyvin kaveri tiedosti, että oma moka oli ja lähteä uuteen päivään. Onneksi ei tuohon kaatunut peli. Nuori kaveri ja virheet opettaa.

Leggion tavoista en ole nähnyt muuta, kuin koosteita(+Pelicans -peli, joka nyt oli mitä oli) ja muutama loistotorjunta on jo mahtunut joukkoon. Tasaisuutta sinne mv-peliin niin, hyvä tulee.

Ai niin, oliko siellä joku peli tänään? Pori ja Isomäen ainakin joiltakin osin uudistunut halli. Mahtaako tulla täysi tupa tänään? Fyysisyyttä on ainakin luvassa ja en ihmettele, jos hanskat lentää joiltakin. Jännä fakta on myös se, ettei Ässät ole voittanut vielä kotona(täyttä pistepottia) ja TPS ei ole vielä hävinnyt vieraissa. Miten käy näille tilastoille tänään?

Tiukalle menee, 2-3ja
 
Viimeksi muokattu:

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Mielenkiintoinen ilta tulossa. TPS on tällä hetkellä yksi liigan kovimmin luistelevia joukkueita, jos sille päälle innostuu.

TPS ajaa todennäköisesti ekan erän kahdella laiturilla syvältä kiinni ja yrittää saada sitä kautta pelin haltuun. Toisessa ja kolmannessa erässä TPS laskee karvausta ja pelaa 2-1-2 peliä tiivinä, yrittäen saada Ässilta kiekonriistoja keskialueelta.

Veikkaan, että peli ratkeaa pitkälti siihen, kumpi vie ensimmäisen erän. Ässien saumat on ekan erän vastahyökkäyksissä. Ylivoimalla etu on TPS:n puolella, kuin myös alivoimalla. Mitä vähemmän Ässät pysyy pois boksista, sitä paremmat mahdollisuudet on saada kauden ensimmäiset kolme pistettä.

Mielenkiintona kannattaa seurata herroja Uusikartano-Piros. Tällä hetkellä Uusikartano menee heittämällä Piroksen edelle hinta/laatu suhteessa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Ässät on Tepsiä heikompi jokaisella osa-alueella joten siinä mielessä voitto on "pakko" ottaa. Mutta jos Ässät pystyy ylittämään tasonsa joukkueena ja TPS taas alittamaan niin porilaiset voivat jopa haaveilla voitosta. Tulos lienee tyyliin 3-2 tai 2-8. Uskon että TPS pystyy näyttämään tänään parasta osaamistaan koska edessä on oletusarvoisesti hiukan vaikeampi ottelu kuin SaiPa-matsi, joten kaikki ovat varmasti syttyneet (ykköskentällinen jopa liekkeihin).

Engren sitten vuorossa tänään. Ei taida valmennusjohdolla olla vielä selvillä kumpi on parempi vahti? Tai kuka niistä kolmesta?! Mutta eipä haittaa jos torjuvat voittoja tasatahtiin..
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Engren sitten vuorossa tänään. Ei taida valmennusjohdolla olla vielä selvillä kumpi on parempi vahti? Tai kuka niistä kolmesta?! Mutta eipä haittaa jos torjuvat voittoja tasatahtiin..

Ortio on Tovereilla lainassa. Engrenin ja Leggion keskinäistä paremmuutta yritetään selvittää, mutta tosiaan niin kauan kun molemmat pelaavat hyvin, niin melko sama kumpi siellä maalilla on. Leggio pelasi yllättävänkin vaikean SaiPa-pelin hyvin, vaikka yksi nukahtaminen tulikin ja sen seurauksena sai kaivaa kiekon selkänsä takaa. Mieluummin olisin nähnyt Taavetin tänäänkin maalilla, mutta antaa Engrenin pelata. Kai se kauden mittaan selviää, että kumpi on (ainakin nimellisesti) ykkösvahti. Tähän mennessä molempien esiintymiset ovat olleet hyviä.

Joo, Ässät siis vastassa. Tilastojen ja nimilistojen perusteella helppo peli tulossa, mutta taitavat ne helpot pelit olla siltikin niitä kaikkein vaikeimpia. Ei Ässät kotonaan mikään helppo vastus ole, joten takki auki ja haluttomasti ei ole suotavaa lähteä liikkeelle.

Fyysinen ja porilaisittain hullu Ässät on lähinnä hopeakauden muistelua, melko väsynyttä kiekkoa nuo ovat Rockyn alaisuudessa pelanneet, mitä Radio Porista olen kuunnellut ja tekstiteeveestä ammattitaitoisesti tulkinnut. Tämä peli pitää voittaa. Uskon Tepsin taistelutahdon, voitonhalun ja toivottavasti ammattimaisen valmistautumisen ratkaisevan pelin meille selvästi. Lopputulos 1-6.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Joo, Ässät siis vastassa. Tilastojen ja nimilistojen perusteella helppo peli tulossa, mutta taitavat ne helpot pelit olla siltikin niitä kaikkein vaikeimpia. Ei Ässät kotonaan mikään helppo vastus ole, joten takki auki ja haluttomasti ei ole suotavaa lähteä liikkeelle...

Täällä (jatkoajan keskustelupalsta) esiintyy nykyajalle tyypillistä ajattelua, jossa valmentajat haukutaan alimpaan helvettiin yhden tappion jälkeen, joukkueelle avataan "Noustaanko tästä enää"-ketjuja muutaman pelin jälkeen ja nimilistan perusteella voidaan päätellä, että tulossa on "helppo" peli. Kun itse miettii sarjan alkua, tulee mieleen, ettei tässä sarjassa ole mikään selvää. Esimerkiksi viime kierroksella Ässät voitti Kärpät Oulussa vaikka oli sysi paska tiistaina ja lähes yhtä heikosti pelannut Tappara voitti mestarisuosikki Jokerit mennen tullen. Jyp on pudonnut viimeiseksi ja TPS on kolmas, jos joku väittää tienneensä nämä ennen kautta, valehtelee. Toivottavasti TPS:n joukkueessa on useita sinun kaltaisia "helpon" pelin naatiskelijoita, se antaa Ässille sen tarvittavan edun.

Ässien kannalta voiton ratkaisee ottelun alku eli miten joukkue pystyy käsittelemään kotipelin paineet. Jos Kilpeläinen saa muutaman hyvän kopin ja nuoret pelaajat saavat onnistumisia, homma voi hyvinkin kääntyä Ässille. Vaikka TPS on pelannut hyvin, se nimilista on sielläkin varsin vaatimaton ja paineen alla hekin tekevät virheitä. Mielestäni kokoonpanoissa ei ole ratkaisevaa eroa, TPS:llä ei ole helppoja pelejä. Nyt tärkeintä olisi saada hyvä alku pelille, katsomo mukaan ja tätä kautta itseluottamusta tekemiseen.
 

12961

Jäsen
Joo, Ässät siis vastassa. Tilastojen ja nimilistojen perusteella helppo peli tulossa, mutta taitavat ne helpot pelit olla siltikin niitä kaikkein vaikeimpia. Ei Ässät kotonaan mikään helppo vastus ole, joten takki auki ja haluttomasti ei ole suotavaa lähteä liikkeelle.

Isomäki ja lauantai ei voi olla helppo yhdistelmä, itse odotan erittäin vaikeata ja syyskuiseksi alkusarjan peliksi myös lämpöistä peliä. Kaiken lisäksi TPS:lla kaksi paskalla pelillä tulutta voittoa alla, luultavasti lauantainen kotipata on vähän innokkaampi kuin viime viikon Blues sekä Saibu.

Heitetään tulosveikkauksina 4-2 sekä 2-6.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tiedän, pelasi eilen erittäin hyvän pelin ja siksi (huumorilla) heitinkin että kuka näistä nyt sitten onkaan paras.

Olishan se komeaa, kun Jonillekin voitaisiin rohkeasti antaa näytön paikka Tepsin maalilla. Mutta menisi jo vittuiluksi maalivahtiongelman kanssa painivia joukkueita kohtaan, kun Palloseura kierrättäisi pelistä toiseen kolmea maalivahtia.

Näiden juttujen jälkeen Atte vaihdetaan ekassa erässä 3-0 -tilanteessa pois, eikä tietenkään Leggio suorita sen paremmin ja Ässät vie 6-0 :)
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti TPS:n joukkueessa on useita sinun kaltaisia "helpon" pelin naatiskelijoita, se antaa Ässille sen tarvittavan edun.

Tilastojen ja nimilistojen perusteella Tepsi on edellä, vai voitko väittää vastaan? Jos nyt luet vielä uudestaan, niin mainitsin kyllä, että taitavat helpoiksi tilastojen ja nimien perusteella luokitellut pelit olla silti niitä vaikeimpia ja että ei Ässät kotonaan mikään helppo vastus ole. Lauantai ja Isomäki, ei kai tässä maassa ole kiekkoihmisiä, jotka väittävät tuon olevan helppo yhdistelmä.

Ei se, että minä tilastojen valossa lähden takista pari nappia auki tähän peliin, tarkoita sitä, että joukkue tekisi samalla lailla. Mä olen amatöörikannattaja, ne on ammattipelaajia. Ja jos luet ihan vielä vähän lisää, niin siellä kyllä lukee, että haluttomasti tai takki auki ei voi peliin lähteä, kuten ei koskaan mihinkään peliin.

*edit*

Vaikka TPS on pelannut hyvin, se nimilista on sielläkin varsin vaatimaton ja paineen alla hekin tekevät virheitä.

Totta, tekevät virheitä. Se nähtiin tappioon päättyneessä Ilves-pelissä ja se nähtiin voitokkaassa kotivoitossa SaiPasta. Jos aivot jäätyvät omassa päässä, kuten Campbellilla viime pelissä tai Tumppi Suomisella vähän aikaa sitten, rankaisee Ässät niistä ihan siinä kuin mikä tahansa muukin joukkue. Tarkkuutta tekemiseen, varmaa ja yksinkertaista peruspeliä. Helpot avaukset ja lisää työtä joiltakin hyökkääjiltä hyökkäyksiin lähdöissä. Yksinkertainen resepti, joskin vaikea toteutettava, niin kuin on jo nähty.

Nimilistakin on verrattain vaatimaton, mutta mielestäni jo nimet Plihal, Birner ja Radja kallistavat kupin Palloseuralle. Siihen vielä hyvässä iskussa olevat Suominen, AUK ja EJ ja varsin mallikkaasti esiintynyt junnuketju, niin voiton avaimia suorastaan tarjotaan vieraille. Mutta jäällä nämä pelit ratkaistaan, se on melko sama mitä minä täällä mouhuan.
 
Viimeksi muokattu:

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
TPS siis tänään vastassa. Pakkohan se on käydä katsomassa. Ennakkoon Ässille helpoin vastustaja mitä vielä alkukauden aikana Isomäessä on vieraillut. TPS ei siis ole hävinnyt vielä vieraissa, mutta vastassa onkin ollut enemmän tai vähemmän sekaisin olleita joukkeita, eikä Ässätkään tee tässä poikeusta. Niin ailahtelevaa on ollut Ässien peli, jopa pelien sisällä. Tapparaa vastaan Ässät nukkui 2 minuuttia, jolloin Tappara ratkaisi pelin.

TPS:n vierailut Porissa ovat viime vuosina olleet aika tasaisia ja suht vähämaalisia, tuskimpa tämäkään päivä tekee tässä poikkeusta. Ässiltä on tähän menneessä alisuorittanut odotuksiin nähden pahiten Salminen ja Piros. Kuparinen, Määttä ja Savinainen ovat myös vielä kaukana viime kauden otteistaan. TPS ei ole Ässien kannalta valitettavasti samoista ongelmista kärsinyt, vaan päin vastoin Erkinjuntti ja Suominenkin ovat vihdoinkin lunastamassa heihin kohdistuneita odotuksia. Ässillä lienee Kilppari maalissa joten en usko Ässine 1-3 maalia enempää päästävän joskaan ei myöskään itse tekevän. Tulosvetoon suosittelisin siis kummallekin 1,2 ja 3. TPS:n yhden maalin voitto lienee todennäköisin lopputulos, mutta samalla kova usko Ässien kauden kotiavausvoittoon löytyy.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Menikö nyt heti hiekkaa sinne? Tilastojen ja nimilistojen perusteella Tepsi on edellä, vai voitko väittää vastaan? Et voi...

En voi, mutta miksi otat lähtökohdaksi tilastot ja nimilistat? Miksi et perusta arviotasi edellisiin peleihin?

Ässät voitti Kärpät vieraissa. Kärpät on ollut vaisu, mutta silti voitto Raksilassa on aina kovan työn takana. Toisaalta pitkä reissaus painaa varmasti jaloissa. Toisaalta Ässillä tapahtuu tason heittelyä pelien välillä ja pelin sisällä, tästä hyvänä esimerkkinä kauden alku, huono avaus (Lukko - Ilves), mutta hyvä seuraava viikonloppu (HIFK - Blues). Pelin sisällä peli voi seota täydellisesti, kuten Tappara pelin ensimmäisen erän pari minuuttia osoitti.

TPS on ollut paljon tasaisempi, sen peli on ollut tasaisen varmaa ja tulosta on tullut. Mutta toisaalta se on voittanut ns. heikosti suorittavia joukkueita, (huom. heikosti suorittavia, ei heikkoja joukkueita) eli HPK:n alku oli vaikeaa, Jokerit, Blues ja Pelicans ovat jonkin näköisissä pelillisissä ongelmissa ja Saipakin on ollut vieraissa heikko.

Materiaalissa ja ratkaisupelaajien suoritustasossa on pieni etu TPS:lle, mutta toisaalta Isomäki ei varmasti ole vierasjoukkueen lempipaikkoja pelata. Eli lähtökohtaisesti pitäisin TPS:a lievänä ennakkosuosikkina, mutta "helpon" pelin käyttäminen edes sivulauseessa on vaarallista, toivottavasti.

Ässien pitää kuroa tämä lievä etumatka kiinni kotiedulla eli lauantai-illan huumasta pitää saada itseluottamusta ja tätä kautta nostaa suoritustasoa. Tämä ei tietenkään saa mennä yli, koska koohotukseen ei ole varaa vaan pelisysteemin pitää toimia, varsinkin puolustuspäässä. Jos TPS:lle saadaan hyvin painetta ja pystytään aiheuttamaan sen varsin keskinkertaiselle materiaalille epäonnistumisia, pudotus voi olla sen pelaajille karu. Ja tämän pudotuksen käsittely pelin sisällä voi olla vaikeaa, joka aiheuttaa oravanpyörän. Toisaalta jos lähtö peliin on Tappara pelin kaltainen, tulos on ruma Ässien kannalta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
miksi otat lähtökohdaksi tilastot ja nimilistat? Miksi et perusta arviotasi edellisiin peleihin?

Poistin jo tuon hetken tunnekuohussa kirjoitetun lapsellisen ja provosoivan aloituksen, mutta ehdit sen jo lainaamaan. Noh, pahoitteluni joka tapauksessa.

Lähtökohdaksi voi ottaa toki vaikka kuntokäyrän tai koko kauden alun. Tepsillä on pisteitä koossa lähes kolme kertaa niin paljon kuin Ässillä. Joukkue on ns. lennossa. Kaikki faktat tukevat Tepsin suhteellisen helppoa voittoa ja toki toivon sellaisen myös tulevan. En kuitenkaan olisi ihmeissäni, vaikka Ässien ailahtelevat otteet olisivat tänään siellä käyrän yläpäässä ja pelistä tulisi hyvinkin vaikea. Kotijoukkueen voittoon en usko enkä sen puolesta löisi vetoa, mutta tokihan kaikki on mahdollista.

Varsinkin yhdistelmä Lauantai ja Isomäki pitäisi kotijoukkueen käyttää maksimaalisesti hyödykseen, jos tästä pelistä pisteitä haluavat. Lisäksi tuo on ainut asia, jonka lasken Ässäjoukkueen hyödyksi, tottakai, kun kotonaan pelaavat. Kaikki muut asiat tukevat vierasjoukkueen voittoa.
 
Viimeksi muokattu:

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä yhdistelmä lauantai ja Isomäen halli ei ole koskaan vierailijalle helppo nakki. Kaljahuuruiset porilaiset pitävät sen verran möykkää, että varsinkin Ässien tehdessä ensimmäisen maalin on soppa valmis. Se on välittömästi vaikea ilta tiedossa vastustajalle. Suikkanen varmasti tilanteen tiedostaa, että sikäli ei pitäisi olla kovin huolissaan.

TPS on tällä hetkellä kova joukkue ja koko ajan parantaa, joten pakkohan tämän on niukasti turkulaisille kallistua. Pitkävetoon laitoin rohkeasti kakkosen pariinkin lappuun, notta hoitakaahan pojat homma.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Lähtökohdaksi voi ottaa toki vaikka kuntokäyrän tai koko kauden alun. Tepsillä on pisteitä koossa lähes kolme kertaa niin paljon kuin Ässillä. Joukkue on ns. lennossa. Kaikki faktat tukevat Tepsin suhteellisen helppoa voittoa ja toki toivon sellaisen myös tulevan...

TPS:n joukkueessa on paljon keskinkertaisia ja nuoria pelaajia, jotka ovat onnistuneet. Tämä kasvattaa itseluottamusta, mutta se voi olla myös aiheuttaa leijumista. Toivottavasti tänään TPS:n kopista löytyisi muutamia kavereita, joille Ässät on "helppo" peli ja tämä näkyisi suorituksissa. Ehkä vähän nöyryyden puutetta valmistautumisessa ja suorituksissa kentällä, tosin Suikkanen tekee varmasti kaikkensa estääkseen tämän.
 

metsänpeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät tänään

Salminen - Sillanpää - Savinainen
Uusitalo - Kuusisto
Luomala - Kuparinen - Kivenmäki
Määttä - Palomäki
Huhtanen - Piros - Mäkilä
Jyrkkiö - Iliakis
Huhtala - Niemi - Mäkinen

Kilpeläinen (Rynnäs)

Forsbacka huilaa, ja Sillanpää ykkösketjussa. Eiköhän toi nelosketju tänäänkin ratkaise pelin Ässille.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
TPS

Vahalahti - Plihal - Erkinjuntti
Hattunen - Filppula - Radja
Birner - Uusikartano - Suominen
Kokkala - Jalo - Reivonen

Berg - Campbell
Skålberg - Halonen
Nordlund - Järvinen

Engren (Leggio)
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti tänään TPS:n kopista löytyisi muutamia kavereita, joille Ässät on "helppo" peli ja tämä näkyisi suorituksissa.

SM-liigassa ei ole helppoja pelejä eikä etenkään Porissa. Toisaalta Ässät ei voita nykykuntoista Tepsiä kovinkaan helposti, ellei ottelussa satu taas jotain normaalista poikkeavaa. Nyt ei onneksi ole Nickerson hämmentämässä. Minusta tässä matsissa on enemmän ratkaisevaa se, miten Ässät syttyy otteluun kuin TPS. Tämä viikko on ollut toistaiseksi TPS:n näkökulmasta loistava ja jokainen piste, mikä tästä ottelusta saadaan on vain plussaa.
 
Veikkaan pelin kääntyvän kotijoukkueelle. Ässillä on alla raporttien mukaan vahva peli Oulussa. TPS ei ole pelillään häikäissyt tämän viikon aikana, vaikka pisteitä on tullutkin. Ässillä alkaa muutenkin olla paketti ihan hyvin kasassa ja kunhan ketjukoostumukset tuosta vakiintuu ja Kilpeläinen pelaa tasollaan illasta toiseen, niin voittoja kyllä alkaa tulla.

TPS on kaiketi kuitenkin ennakkosuosikki ihan sarjataulukon perusteella, mutta itse uskon Ässien ottavan kauden ensimmäisen kotivoiton ehjän esityksen jälkeen.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Forsbacka huilaa, ja Sillanpää ykkösketjussa. Eiköhän toi nelosketju tänäänkin ratkaise pelin Ässille.

Toisaalta harmi, että Fobba huilaa, koska oli edellisessä kotipelissä huonosta ryhmästä parhaimpia ellei paras pelaaja. Jos esitysten perusteella huilivuoroja jaettaisiin sivussa olisi Savinainen, SuperSakke, Kupru tai Piros
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toisaalta harmi, että Fobba huilaa, koska oli edellisessä kotipelissä huonosta ryhmästä parhaimpia ellei paras pelaaja. Jos esitysten perusteella huilivuoroja jaettaisiin sivussa olisi Savinainen, SuperSakke, Kupru tai Piros

Fobban luistelun pitää olla hyvää, jotta hän ehtii karvaamaan ja jollei hän ehdi, hän on hyödytön joukkueelle. Viikon kaksi peliä ja Oulun reissu on saattanut syödä ison miehen liikettä sen verran, että valmennus haluaa lepuuttaa häntä. Tässä voisi olla yksi syy lepovuoroon.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Epäilen, että on tulossa TPS:n kannalta vaikea peli. Otteiden pitää parantua männä viikon matseista, jos mielii jatkaa täyden pistepotin korjuuta. Ässät saivat varmasti nostetta Oulun reissustaan. Tasapeli ei liene kaukaa haettu varsinaisen peliajan jälkeen.

TPS:n kannalta positiivista on ollut ratkaisijarintaman laajuus. 3 ensimmäistä ketjua ovat kantaneet vastuuta tasaisesti. Plihalin parhaat pelit ovat vielä edessä. Radjan tuominen Filppulan ja Hattusen rinnalle on ollut oiva ratkaisu nähdyn perusteella.

Kuten täälläkin on jo höpisty, ottelun alku ratkaisee paljon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös