Jakub Petružálek Lukkoon

  • 119 474
  • 302

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Hyva kuulla etta puolustus sujuu ja taklaa myos!

http://www.theahl.com/news/league/index.html?article_id=9301


Jakub Petruzalek has 10 goals and 25 points in 38 games for Albany this season.
"Training camp started for me really good," recalled Petruzalek. "I was really excited about it. I saw a chance to play there – I got two exhibition games for Carolina – so it went really good. I got sent down here to Albany and I think the season started for me better than last year."

To go with his offensive prowess, Petruzalek's teammates noticed another part of his game developing.

"He's a smaller player, but he plays like he's my size," remarked Conboy. "He's not afraid to hit anybody and he's good defensively."

Ryan echoed, "He's a feisty little guy too. It's always better to play with someone who's not afraid to get in there and dig pucks out."

Of the only actual European forward on the team, coach Daniels joked, "I wish he would shoot a little more – he always thinks pass first and he makes his own beautiful passes, but at the same time I get on him for a lot of opportunities when he can shoot the puck and he doesn't. He kind of drives me a little crazy, he's that type of player that's always looking to make that pretty play."
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uraman Lukossa korostuu varmasti se näyttävyys, muitakun ei voisi vähempää kiinnostaa..Tervetuloa Jakub, koita saada hiukan sitä intoa noihin pitempäänkin viihtyneisiin palkkatyöläisiin..Kauden jälkeen on aika turhauttavaa kuunnella itkuja siitä kun ei nyt oikein onnistunut yms..Pelatkaa saatana!!!!!!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Uudet sentterit näköjään nyt Raumalla ja L-S:n netissivuilla pienet jutun tyngätkin. Petruzalek pelannut Laaksosen kanssa näköjään samassa ketjussa ja asustellut vierasmatkoilla samassa hotellihuoneessakin. Sinänsä hyvä homma että jotain yhteitä historiaakin taustalta löytyy, sillä saattavat tulevallakin kaudella viilettää samassa ketjussa.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Uudet sentterit näköjään nyt Raumalla ja L-S:n netissivuilla pienet jutun tyngätkin.
Jaksaisiko joku kerota mitä päivän paperilänskäri kertoi? Kun tuo verkon juttu oli ärsyttävän lyhyt. Vai oliko tuo taas sellainen "olen asunut aina pienemmissä kaupungeissa kun Rauma ja tulen varmasti viihtymään hyvin"-juttu.
 

Pekkis

Jäsen
Petruzalek pelannut Laaksosen kanssa näköjään samassa ketjussa ja asustellut vierasmatkoilla samassa hotellihuoneessakin. Sinänsä hyvä homma että jotain yhteitä historiaakin taustalta löytyy, sillä saattavat tulevallakin kaudella viilettää samassa ketjussa.

Totta, mutta luulisi kaverin olevan sen verran kiinnostunut tulevasta työnantajastaan, että Laaksosen pelaaminen Lukossa olisi ollut etukäteen tiedossa. Nykyaikana kun tiedon hankintaan löytyy kohtalaiset välineet.
 

luimuri

Jäsen
Totta, mutta luulisi kaverin olevan sen verran kiinnostunut tulevasta työnantajastaan, että Laaksosen pelaaminen Lukossa olisi ollut etukäteen tiedossa. Nykyaikana kun tiedon hankintaan löytyy kohtalaiset välineet.

Samaa mietin. Itse asiassa tuntuu käsittämättömältä, ettei esimerkiksi tuleville ulkkareille näköjään kerrottu neuvotteluvaiheessa ollenkaan ketä Lukossa pelaa. Vai eikö heitä kiinnostanut. Luulisi vaikuttavan monen pelaajan valintoihin jos tietäisi, että mm. Laaksonen ja Tukonen ja vaikkapa Pettinenkin pelanneet Pohjois-Amerikassa. Enkä nyt tarkoita pelkästään kyseistä tilannetta, vaan myös noin yleensäkin pelaajia hankittaessa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaksaisiko joku kerota mitä päivän paperilänskäri kertoi? Kun tuo verkon juttu oli ärsyttävän lyhyt. Vai oliko tuo taas sellainen "olen asunut aina pienemmissä kaupungeissa kun Rauma ja tulen varmasti viihtymään hyvin"-juttu.

Kun ei kukaan muu ole vastannut, niin pakko kai mun sitten on.

Eli Kurtis McLean pääsi viime kaudella tekemään unelmastaan totta, kun sai uransa ensimmäiset NHL-pelit. Hän aloitti pelit AHL:ssäkin vasta 25-vuotiaana ja on kovalla työnteolla noussut alemmista ammattilais- ja yliopistosarjoista huipulle. Sitä samaa hän aikoo myös Lukkoon tuoda, eli kovaa työnteko.

Vuosi sitten oli jo ollut puhetta Lukkoon tulemisesta, mutta silloin McLean oli itse mennyt puihin. Nyt hän oli valmis tulemaan tänne ja onneksi Lukkokin oli vielä samaa mieltä.

Jesse Joensuun kanssa hän on puhellut Lukosta ja Raumasta, ja Joensuu oli kertonut että pitää olla melko varovainen ettei liikaa porilaista kehu. McLean toivoo että pystyisi nyt tällä reissulla jo Joensuun tapaamaan.


Jakub Petruzalek puolestaan ei ollut tyytyväinen siihen että viime kauden NHL-pelit jäivät kahteen. Agentin kanssa oli puhetta siitä, että mihin päin tästä jatketaan ja miten uraa kehitetään. Venäjä, Ruotsi ja Suomi olivat vaihtoehtoja, ja ensimmäinen tarjous tuli Lukolta. Jan Alinc ja muut kaverit olivat suositelleet Suomea.

Sitten on tuota tavanomaista löpinää siitä, että miten hienosti Petruzalek on otettu vastaan. On annettu auto heti käyttöön, ja heinäkuussa odottaa asunto valmiina. Elämä on näin Petruzalekin mielestä paljon helpompaa uudessa paikassa, kuin mitä se on rapakon takana.

Petruzalek kertoo olevansa perinteinen pelintekijä jolla on aina syöttöjä enemmän kuin maaleja. Valmentaja on rapakon takana tästä antanutkin noottia, että enemmän pitäisi laukoa.


Siinä noin niinkuin pääpiirteittäin tuo Länsi-Suomen juttu uusista pelaajista. Tua noin, onkos Lukko laajemminkin suunnittelemassa tätä porilaisten käyttöä pelaajahankinnoissa, kun molemmat juipit ovat saaneet vinkkejä Ässissä pelanneilta pelaajilta?
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tua noin, onkos Lukko laajemminkin suunnittelemassa tätä porilaisten käyttöä pelaajahankinnoissa, kun molemmat juipit ovat saaneet vinkkejä Ässissä pelanneilta pelaajilta?
Tiäksää, kohta meil o Lindholmi Olli skouttina kato.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pahinta tässä on se että luultavasti Lindholmkin onnistuisi hommassaan paremmin kuin käytäväpainija.

Tai niin, en mä tiedä olisiko se niin pahakaan asia.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Luulisi muutamalle "väkisin pakko epäillä" hemmolle riittävän nyt jo tieto että on omienkin sanojen mukaan pelintekijä ja näin ollen ihan loogista, että pelaa sentterinä eikä laidassa vaikka AHL-tilastot sanoisi mitä.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mistäköhän syystä mulla on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan semmoinen tunne, että nää jätkät, McLean ja Petruzalek, tulevat olemaan hyviä hankintoja.
Hyvä merkki on ainakin se, että molemmat ovat enemmänkin nousussa urallaan kuin menossa alaspäin.

Mutta kuten sanottu, hyvä kutina olemassa. Viimeksi samanlainen olo oli Strakasta ja eihän se huonosti mennytkään. Esim. Jacina/Collins -kaksikko herätti alunperinkin paljon enemmän epäilyksiä jostain kumman syystä.

OK, Ardelanista oli kovat odotukset, mutta oli pelkkä lisänumero.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka Lukon peli Pitsiturnauksessa olikin hyvin haluttoman ja aneemisen oloista, niin yksittäisistä pelaajista Petruzalek vaikutti tämän päivän pelien perusteella hyvältä hankinnalta. Nopea ja taitava pelaaja, jolta lähtee kyllä oivaltavia syöttöjä. Pystyy pitämään kiekkoa ja näkee koko kentän erinomaisesti. Rankkarin tosin ryssi aivan totaalisesti, mutta joskus noitakin sattuu. Tosin eipä Pitsiturnauksen perusteella koskaan voi sen suurempia johtopäätöksiä vetää, mutta tästä pelaajasta ensi vaikutelma oli kuitenkin hyvin positiivinen, kuten eräästä toisestakin tsekkisentteristä muutama vuosi sitten.

Isommaksi ongelmaksi Lukon kohdalla saattaa kuitenkin nousta se, että kuka niitä maaleja tulee tekemään Petruzalekin passeista? Joukkueessa ei ole lähtökohtaisesti yhtään takuuvarmaa maalintekijää. Morrison, Laaksonen ja muutama muu tullee jokusen maalin iskemään, mutta muuten on kyllä pieni pelko perseessä maalintekopelaamisen suhteen. Muutama loukkaantuminen tuohon vielä kärkiketjujen hyökkääjille, niin tehottomuus on iso riski tulevaa(kin) kautta ajatellen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samaa puhelin minäkin katsomossa, osin vieruskaverille ja suurimmaksi osaksi yksinäni, että kukahan noista Petruzalekin syötöistä maalit tekee? Ajoittain kyllä tuli Straka mieleen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
kukahan noista Petruzalekin syötöistä maalit tekee?

Mustostahan ei olla taidettu vielä potkia pois... Mutta vakavissaan puhuen, ei Lukolla kyllä liikaa noita takuuvarmoja maalinsylkijöitä ole. Toivotaan että esim. Nurmi tai joku näistä nuorista jolpeista pystyisi astumaan esiin ja alkaa iskemään näitä namupasseja sisään, jos kerran tuosta Petruzalekista oikein Strakamaisia piirteitä paistaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mutta vakavissaan puhuen, ei Lukolla kyllä liikaa noita takuuvarmoja maalinsylkijöitä ole.

Niinpä. Sen takia en niin hirmuisen innoissani tuota "tapaus Saarelaa" seurannutkaan. Siinä vaiheessa en tosin tiennyt Petruzalekistakaan yhtään mitään, eli en minä Pasia hänen vierelleen silloin kuvitellut, mutta tänään tuli sekin ajatus kyllä mieleen.

Vaan se on mennyttä aikaa se.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Laaksonen, Morrison, Tukonen ja Nurmi ovat ne joista taytyy loytaa maalintekijat Petruzalekin ketjuun. Ensimmaiset kaksi kylla osaavat tuon homman, mutta yhtaan puhdasta snaipperia ei jengista tietenkaan loydy. Muutenkin lukon karkiketjujen nimilista nayttaa silta etta talla kaudella ei yriteta laukoa ylakulmiin B-pisteen kaarelta, vaan kiekkoa toimitetaan maalille ja isokokoiset laiturit (ja Kurtis) hakkaavat niita sielta sisaan. Tuohan on Nurmen erikoisosaamista myos. Kurtisin maaleista suurin osa viime kaudella tuli juuri maalin edustalta, ja Laaksonenhan viihtyy myos lahella maalia.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pitää muistaa sekin että Nurmi teki toissa kaudella 12 maalia ja sitä edellisellä peräti 17, joten jos tarjoilu on kunnossa ja mies toipunut vammoistaan niin en näe mitään syytä miksi hän ei pystyisi paria kymmentä häkkiä tekemään.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Kyllä Petruzalekista jäi positiivinen maku. Osasi myös puolustaa ja laittaa äijää seinälle tarvittaessa, ei ollut mikään flegu-Piros. Morrison ja Laaksonen laidoille?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Taytyy olla hyva kun ei kenellakaan ole viela ollut mitaan valittamista. Yleensahan kaikki on tuomittu paskoiksi jo ensimmaisen pitsimatsin jalkeen ainakin muutamien toimesta.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tälle kaverille kannattaisi sorvata piiittkkä sopimus heti. Hinnat saattavat nousta kevväämmällä. On meinaan top5 kamaa, kautta-aikain Lukon ulkolaisissa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tälle kaverille kannattaisi sorvata piiittkkä sopimus heti. Hinnat saattavat nousta kevväämmällä. On meinaan top5 kamaa, kautta-aikain Lukon ulkolaisissa.

Jos tällaiset otteet jatkuvat niin ei varmaan ensi kaudella SM-liigassa nähdä tätä miestä, mutta jos nähdään niin kannattaisi tosiaan pitää huoli siitä että ei ainakaan missään toisessa seurassa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jos tällaiset otteet jatkuvat niin ei varmaan ensi kaudella SM-liigassa nähdä tätä miestä, mutta jos nähdään niin kannattaisi tosiaan pitää huoli siitä että ei ainakaan missään toisessa seurassa.

Sillä piitkällä sopimuksella varmistettaisiin juurikin se, että liigassa ei muualla pelaa. Joku änhooäl pykälä soppariin ja jos lähtee koohooällään, niin tinaa tiskiin rajan takaa. Ehdottomasti pidettävä kaveri.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Joku änhooäl pykälä soppariin ja jos lähtee koohooällään, niin tinaa tiskiin rajan takaa. Ehdottomasti pidettävä kaveri.
KHL-pykälän voi myös lisätä sopimukseen, jos Petruzalekilla on kiinnostusta siellä pelata jatkossa.
 

Kettumainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sillä piitkällä sopimuksella varmistettaisiin juurikin se, että liigassa ei muualla pelaa. Joku änhooäl pykälä soppariin ja jos lähtee koohooällään, niin tinaa tiskiin rajan takaa. Ehdottomasti pidettävä kaveri.

Samaa tossa iltasella mietin. Oliskohan liian aikaista jo tarjota jatkoa? Kaveri ei ole kuitenkaan vielä marraskuun loskaista Raumaa nähny.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös