Ke 1.4.2009 KalPa-JYP (4. välierä)

  • 36 815
  • 199
Tila
Viestiketju on suljettu.

Toniii

Jäsen
Vittu mitä paskaa tää koko ketju on täynnä. Olihan se paitsio, mutta ei se nyt JYPin vika ole, jos tuomarin laserkatse ei sitä havaitse.

Kannattaisiko näiden itkijöiden etsiä syytä tappioon jostain muualta, esim. Wallinheimon upeista otteista tai omasta luokattomasta ylivoimasta?

Äkkiseltään en muista, että yhdestä 6-sivuisesta ketjusta löytyisi näin paljon allekirjoituskamaa. Helmenä pohjalla tää narrifanin kommentti: "Monentenakohan Jyp olisi ollut runkosarjassa jos olisi ollut tasapuolinen tuomarilinja. Tässäpä mietittävää teille Jyväskyläläisille." Surullista.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paitsiomaalihan se oli, ei kahta sanaa. Turha tulla KalPa-kannattajien kirjoittamaan, etteikö tässä leirissä asiaa myönnettäisi. Musta ei selittelemällä muutu valkoiseksi, on ihan totta.

Mutta. Kuten useat ns. puolueettomatkin kirjoittajat ovat todenneet, kovin suuret mittasuhteet asia on saanut. Kiitos Virran poraamisen medialle ja iltapulujen sensaatiohakuisten otsikoiden.

Jos joukkue ei tee ottelussa kuin yhden maalin, eikä käytä lopun runsasta ylivoimaansa hyväksi, niin vähän kornilta tuo avautuminen kuulostaa. Olisiko ehkä sittenkin niin, että kypsempi joukkue voitti? Mutta ei siinä mitään, saa Virta minun puolestani itkeä tuomareista vaikka hautaansa saakka ja kääntää katseet pois niistä todellisista ongelmista ja haukkua vieläpä molemmat maalivahtinsa siinä sivussa...tuo kaikki valuu JYPin plakkariin.

Ainoa asia mitä pelkään on se, että tuomarit alkavat tasoitella Virtaa hyvitelläkseen. Koska tuomaritkin ovat ihmisiä, heillekin sattuu virheitä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
No niin...

Jääkiekkopeleissä yleensä vähiten virheitä tekee maalivahti. Hyvänä kakkosena tulee tuomaristo ja hännänhuippuna / eniten tössivänä osapuolena kenttäpelaajat! Eilenkin tämä toteutui, mutta tuomarin ja veskareiden vähät virheet ratkaisivat!

Wallinheimon hehkutuksen ymmärrän (talk about game saver), mutta tosiasia myös on, että KalPan maali oli surkea räpellys SWH:lta! Oikein sijoittumalla kiekko olisi kopsahtanut olkapäähän!

Oksalle kävi siinä toisessa JYP:n maalissa "junnumoka" => kun kiekko on päätyviivan tuntumassa pitäisi ns. takajalka pitää maaliviivalla ja kun kiekko nousee reilummin päätyviivan yläpuolelle pitää veskarin kääntää rintamasuunta kiekkoon. Nyt homma jäin jonnekin noiden kahden välimaastoon ja seuraus oli ratkaiseva.

Paitsio se oli juu...
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Wallinheimon hehkutuksen ymmärrän (talk about game saver), mutta tosiasia myös on, että KalPan maali oli surkea räpellys SWH:lta! Oikein sijoittumalla kiekko olisi kopsahtanut olkapäähän!
Toisaalta molemmat pakit aikailivat niin paljon, että Wallinheimo varmaan alkoi jo pohtia jäihin menoa tuossa. Virhearvio kieltämättä, mutta ymmärrettävä sellainen.

Ihmeen vähän Viitasen roolia tuossa tilanteessa ollaan kritisoitu. Salo oli aivan yksin JYPin hyökkäysalueella ja Viitanen vaan pelaa täysin tyhjää keskikaistaa. Vasta aivan lopussa hän huomaa, että Kaijomaa ei saa Saloa kuriin ja leikkaa Wallinheimon edestä kohti Saloa, mutta on jo pahasti myöhässä.

Voidaan myös jossitella, että siksiko Kaijomaa jätti Salon koukkaamatta, koska odotti että Viitanen blokkaa Salon etenemisen aiemmin.
 

vsop

Jäsen
Paitsio voi olla, vaikka tuomari ei tilannetta vihellä. Tällöin kyseessä on tuomarivirhe. Tänään nähtiin tuomarivirhe.
Totta, tuomarivirhettä harva kiistää. Jos tuomarit olisivat viheltäneet pilliinsä ennen maalin syntyä, niin maalia ei olisi hyväksytty. Mutta vihellys tapahtui maalin jälkeen, jolloin ainut vaihtoehto on hyväksyä maali oli vihellys tarkoitettu paitsion tai maalin syntymisen takia. Samaistin päätuomarit ja linjatuomarit tässä tapauksessa, vihelsi kuka tahansa neljästä. En ole katsonut tilannetta mistään, joten aikaeroa paitsiohetkestä maaliin en tiedä, vain oliko herne linjatuomarin pillissä jumissa kosteusvaurioiden takia. Tämäkin on tulkinta kaikista viiveistään huolimatta.

Harvemmin huonon tuurin tai onnen joukkue voittaa ellei lähtökohtana ole todella suvereeni etumatka ennakkoon. Poffeissa tämä tarkoittaa takaa-ajajalla todellisia paineita haluta voittaa ottelu. KalPa oli aikaisemmillaan esityksillään tilanteessa JYP-Kalpa 2-1 ja tilanteessa ei ollut huonon tuurin eli onnen joukkuetta vaan parempi oli voittanut aikaisemmin ottelut.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Jos tekisin omassa leipätyössäni vastaavanlaisen, ratkaisevan munauksen, kuin linjatuomarit PYH:n tasoitusmaalissa, harkitsisin vakavasti alan vaihtoa. Suosittelen nyt samaa harkintaa myös kaksikolle Puolakka-Tukia. Tämä linjatuomarointi tällä tasolla ei vain tainnut olla se teidän juttunne. Laittakaa, pojat, viisaat päät yhteen ja tehkää oikea siirto. Just do it.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Sillassa ollaan, ei voi mittää.. Se oli sitten viimeinen kotipeli tänä vuonna, ellei Jyväskylässä vielä sarjaa venytetä. Pronssipeli pelataan joka tapauksessa Espoossa/Oulussa. Kolmeen perättäiseen voittoon Jypistä ei jaksa enää vahvinkaan (no Susi-Jussi ehkä) uskoa.

Eilisestä pelistä sen varran että kyllähän nuo maalit harmittaa, ekaa Jypin tekemää on riittävästi jo puitu ja todettu virheeksi. Se ihmetyttää että onko linjurit ainoita joilla on oikeus viheltää paitsiot? Nelosen videolla http://www.nelonen.fi/videot/sm-liiga/default.asp?c=18 kohdassa 1:23 näkyy tuo tilanne hyvin, eikö jumalauta tuo keskialueella seisova päätuomari tilannetta muka näe!? Ja jos päätuomarilla ei ole oikeutta puuttua (virheellisiin) vihellyksiin/viheltämättä jättämisiin niin oisko sääntömuutoksen paikka.. Turhapa tuota on jossitella, se pitää muistaa että JOS paitsio olisi vihelletty, se olisi "muuttanut tulevaisuutta", eli mitään sen jälkeisiä ei olisi sellaisenaan tapahtunut. Ei voi tietää miten olisi peli kääntynyt..

Oksan maali ei sinällään edes harmita. Joskus noita vaan sattuu, harmi että eilen. Oksa otti myös monta tärkeää koppia. Muuten peli oli kyllä enemmän KalPan. Jonkinlainen tuska on vaan paistanut koko Jyppi-sarjassa. Ei olla päästy sellaiseen normaalilentoon, tai sitten Jyp on vaan riisunut KalPan aseista osaamisellaan. Tätä ei haluaisi kyllä myöntää.

Mikähän siinä on että ennen keski/alemman tason Jyp on ollut ihan symppisporukka, ja nyt kun se on menossa finaaliin niin jopa on sakki muuttunut ylimieliseksi paskaksi..? Ilmeisesti koutsinsa näköinen joukkue! kasidee tähän
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Mikähän siinä on että ennen keski/alemman tason Jyp on ollut ihan symppisporukka, ja nyt kun se on menossa finaaliin niin jopa on sakki muuttunut ylimieliseksi paskaksi..? Ilmeisesti koutsinsa näköinen joukkue! kasidee tähän

Tämä johtuu siitä että te olette ihan helvetin huonoja häviäjiä. Näette kaiken ylimielisyytenä. Ja seuraatte messias Virran naurettavaa mediapeliä näillä foorumeilla.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Elämässä on tärkeintä että ei tee virheitä

Jos tekisin omassa leipätyössäni vastaavanlaisen, ratkaisevan munauksen, kuin linjatuomarit PYH:n tasoitusmaalissa, harkitsisin vakavasti alan vaihtoa
Näytät olevan ammatiltasi opettaja. Eli mielestäsi linjatuomari joka missaa paitsiovihellyksen tulisi erota tehtävästään.

Toivon todella, että pidät samaa standardia työssäsi. Esimerkiksi jos lasket lapsen pisteet väärin kokeeseen tai kielikokeessa teet itse sanavirheen, niin eroat samantien. Ei mitään punakynää, tai uutta yritystä vaan eroaminen. Pyyhekumin käyttö kielletty.

Jotenkin vaan epäilen, että puhut paskaa etkä itse eroa jos teet sellaisen virheen joka hyvin tyypillinen työnkuvaan nähden. Missattuja paitsioita tulee muutama jokaisessa pelissä. Jos ajatellaan, että vain joka viides linjatuomari omaisi sinun korkean työmoraalisi ja täten eroasi nähtyään nauhan pelistä niin työvoiman riittävyys alkaisi tulemaan vastaan.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Jos tekisin omassa leipätyössäni vastaavanlaisen, ratkaisevan munauksen, kuin linjatuomarit PYH:n tasoitusmaalissa, harkitsisin vakavasti alan vaihtoa.

Koskeeko tämä sinun ehdoton virhe-ja-ulos teesi myös pelaajia?
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
"Otteluvalvoja (Kari) Nieminen vahvisti linjatuomarin tehneen virheen.

- Katsoin tilanteen hidastuksena, ja se oli millin verran paitsio, totesi Nieminen tyynesti lisäten, ettei linjatuomareille ole annettu selkeää ohjeistusta, miten epäselvissä paitsiotilanteissa kuuluisi toimia."
Huolestuttavaa on se, että jos ottelun erätauolla toinen "pomo-tuomari" kertoo tälläisen ohjeistuksen olevan olemassa ja otteluvalvoja ei kyseisestä ohjeistuksesta tiedä mitään. Lienee selvää, että tulisi olla yhtenäiset ohjeet ja kaikkie tiedossa.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Virheitä

Jos eilisessä pelissä tuomarit tekivät yhden virheen, joka auttoi Jypiä, niin oletteko muuten laskeneet ne virheet, jotka he tekivät Kalpan eduksi?

Oliko esimerkiksi jypin jäähyt kaikki oikein jäähyn paikkoja? Canal+ kuvan perusteella ei esim. Philmanin eka jäähy ollut mikään jäähyn paikka. Virtasta koukittiin eka erässä... ei jäähyä.

Totuus on se että tuomarit olivat heikkoja, mutta enemmän yleisön paineesta, kuin muusta.

Mutta eihän maailmassa ole mitään virheetöntä ja toisaalta sehän se tekee elämän mielenkiintoiseksi.

Tuomarit ovat vaan pakollisia esteitä jäällä....; )
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Olihan se paitsio, mutta ei se nyt JYPin vika ole, jos tuomarin laserkatse ei sitä havaitse.

Tuskin kukaan JYPiä ole syyttänyt tuosta paitsion viheltämättä jättämisestä. Otteluvalvoja Kari Nieminen totesi lehdistötilaisuudessa, että linjatuomari Henri Tukia oli ottanut syyt niskoilleen tuosta tapauksesta. Otteluun ja sen lopputulokseen tuo kuitenkin vaikutti. Turha on väittää, että sehän oli vain tasoitusmaali. No tasoitusmaali se oli, mutta se tsykolokinen merkitys tuossa tapauksessa oli kuitenkin sitäkin suurempi. Jos paitsio olisi vihelletty, olisi ottelun kulkua kirjoitettu täysin eri tyylillä kuin miten se nyt kirjoitettiin. Sitä ei kehtaa edes jossitella, miten peli olisi lopulta voinut päättyä jos tuo vihellys pillistä olisi lähtenyt. Mutta tekemätöntä ei saa tehdyksi enää, eikä jossittelut mitään auta (olisihan Kapanenkin voinut pistää kiekon reppuun siitä 1000$ paikasta).

Virran avautuminen ei tullut lainkaan yllätyksenä etenkin kun otetaan huomioon se missä vaiheessa kautta mennään vaikka. Nelosen koostepätkässä jopa koomisen näköistä tuo Virran paperisilpun heittely jäälle;) Tuossa tilanteessa häviäminen kahdella lahjamaalilla käy varmasti luonnon päälle. Jos KalPa olisi hävinnyt edes 1-4, ei tuollaiset olisi harmittaneet niin paljoa kuin nyt.

Viimeksi kun Virta avautui tuomareista HPK-sarjan aikana, taisi seuraavassa pelissä tuomarit nokitella takaisin viheltelemällä sitten hieman tarkemmin noita kalpalaisten tekosia. Odotettavissa lieneekin tarkkaakin tarkempi paitsioiden vihellyslinja tulevaisuudessa (etenkin KalPan hyökkäyspäädyssä).

Ai niin taisi siellä muitakin tapahtumia olla tuolla pelissä kuin tuo yksi ainoa tilanne.. Salolta loistava tilanteen haistaminen ja polkaisu JYPpiläisen ohitse. Meni kyllä luvattoman helposti ohitse. Sinkulta tuo tilanne olisi ollut torjuttavissa, mutta ei sitä tuolla kertaa sitten tehnyt. JYPin voittomaali menikin sitten 100% Oksan piikkiin. Missähän oli Oksan katse/ajatukset tuolla hetkellä. Tuollaisella maalivahtityöskentelyllä, mitä Mikat esittävät, ei ole mitään asiaa finaaleihin. Yksi tai kaksi huippupeliä ottelusarjaan ja loput sitten tasolla "playout" ei ansaitse muuta kuin risuja!

Pienet asiat kuulemma ratkaisee pleijjareissa, tässä ottelussa niitä ei nähty.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koskeeko tämä sinun ehdoton virhe-ja-ulos teesi myös pelaajia?

Virhe ja ulos linjauksella ainakin Louhivaaran ja Hytösen tulee välittömästi heittää kamppeet nurkkaan ja erota joukkueen palveluksesta. Niin karmea virhe oli Opalta laittaa tyhjän maalin edessä kiekko Hytösen luistimeen. Ja mitä se Hytönen siinä tepasteli perkele vetoa blokkaamassa? Ei selityksiä - ULOS!

Myös Wallinheimo ja Oksa tulee erottaa välittömästi, jos eivät itse tajua lähteä. Jos Sinuhe olisi oikeaoppisesti pitänyt kulman kiinni, niin Kalpa ei olisi tehnyt ainokaistakaan. Jos taas Oksa ei olisi tehnyt ammatissaan kardinaalimunausta, ei Louhivaaran johtomaalia olisi koskaan syntynyt. Onneksi Louhivaara ei sentään jättänyt työtänsä heti tuon irtisanomisperusteeksi kelpaavan kardinaalimunauksen jälkeen, koska muutenhan hän ei olisi ollut enää kentällä Oksan verokortin airuena...
 
Viimeksi muokattu:

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Paitsiomaalihan se oli, ei kahta sanaa. Turha tulla KalPa-kannattajien kirjoittamaan, etteikö tässä leirissä asiaa myönnettäisi. Musta ei selittelemällä muutu valkoiseksi, on ihan totta.

Mutta. Kuten useat ns. puolueettomatkin kirjoittajat ovat todenneet, kovin suuret mittasuhteet asia on saanut. Kiitos Virran poraamisen medialle ja iltapulujen sensaatiohakuisten otsikoiden.

Jos joukkue ei tee ottelussa kuin yhden maalin, eikä käytä lopun runsasta ylivoimaansa hyväksi, niin vähän kornilta tuo avautuminen kuulostaa. Olisiko ehkä sittenkin niin, että kypsempi joukkue voitti? Mutta ei siinä mitään, saa Virta minun puolestani itkeä tuomareista vaikka hautaansa saakka ja kääntää katseet pois niistä todellisista ongelmista ja haukkua vieläpä molemmat maalivahtinsa siinä sivussa...tuo kaikki valuu JYPin plakkariin.

Ainoa asia mitä pelkään on se, että tuomarit alkavat tasoitella Virtaa hyvitelläkseen. Koska tuomaritkin ovat ihmisiä, heillekin sattuu virheitä.
Montako maalia JYP teki ilman tuota paitsiomaalia? Niinpä.

Virran itku tuomareista oli ihan aiheellista, koska tuo moka saattoi maksaa aika paljon. Näissä peleissä, joissa panoksena on paljon ei virheitä saisi sattua. Ja tämä oli vähän eri tason moka kuin joku viheltämättä jäänyt jäähy.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ja tämä oli vähän eri tason moka kuin joku viheltämättä jäänyt jäähy.
Mutta onko tämä eri tason moka kuin kevyesti vihelletty jäähy ja siitä seuranneella ylivoimalla tehty maali?

Niitähän ei jääkiekossa tule koskaan.
 

Handyy

Jäsen
Se ihmetyttää että onko linjurit ainoita joilla on oikeus viheltää paitsiot?
En tiedä tarkkaa sääntötulkintaa, mutta luulisin kuitenkin että päätuomarit seuraavat ihan muita asioita kuin kiekon ja siniviivan suhdetta toisiinsa. Eli siinä mentäisiin jo todella huolestuttavalle tasolle, jos päätuomarit yrittäisivät vielä omien töidensä lisäksi tarkastaa linjatuomareiden päätösten oikeellisuus.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Montako maalia JYP teki ilman tuota paitsiomaalia? Niinpä.

Tämä on aivan joutavanpäiväistä jossittelua, mutta sanonpahan kuitenkin, ettei JYPin tarvinnut enempää maaleja tehdä. Edelleen toistan, ettö jos KalPa Virran johdolla haluaa tuhlata energiaansa tuohon tuomareiden syyttelyyn ja keskittää näin katseensa pois itse ongelmasta eli KalPan maalinteon tuskasta ja huonosta yv:sta (jota eilenkin tarjottiin runsaasti, pari kyseenalaista joukossa), siitä vaan. Aina parempi meille.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
En tiedä tarkkaa sääntötulkintaa, mutta luulisin kuitenkin että päätuomarit seuraavat ihan muita asioita kuin kiekon ja siniviivan suhdetta toisiinsa. Eli siinä mentäisiin jo todella huolestuttavalle tasolle, jos päätuomarit yrittäisivät vielä omien töidensä lisäksi tarkastaa linjatuomareiden päätösten oikeellisuus.

Todennäköisesti näin, mutta juurikin tässä ko. tapauksessa nelosen videolla näkyy kuinka päätuomari kyllä näkee tilanteen, katse seuraa juuri tuota syöttöä. Tai no, ei voi katsetta huomata selästä päin, mutta pää kääntyy syötön mukana. Näkymä oli ainakin avoin.

Mutta ihan vain kiinnostaisi että saako päätuomarikin viheltää varmoja havaitsemiaan paitsioita/pitkiä kiekkoja, jotka jäävät linjureilta jostain syystä viheltämättä? Vai onko näiden piiparointi linjureiden yksinoikeus?

Paljon sitä on tässä maailmassa vääryyttä!
 
Suosikkijoukkue
KalPa
En ole lukenut tätä ketjua kuin ekan ja tän sivun mutta kerronpa vielä omankin mielipiteen.

Ei vituttanut kahden ekan pelin jälkeen yhtään kun kaveri oli selkeästi parempi niissä. Mut nyt vittu tää tuomarityöskentely on NIIIIIIN perseestä että pakko avautua. Varmaan sadannen kerran tulee mutta kyllä ei näitä pelejä pitäs ratkoa näiden raitapellejen avustuksella. Enkä sano ainoastaan siitä yhdestä tilanteesta joka oli paitsio. Muutenkin täysin ala-arvoista toimintaa puolin toisin. Selviä tilanteita ei vihelletä, sit paikkaillaan seuraavassa tilanteessa jossa ei ole mitään. Ja korostan, tätä paskaa tapahtui molemmin puolin.

Toinen asia vielä josta työttömät tai lomautetut jyväskyläläiset teknologistit suuttuu (smile). Annoin Wallinheimolle reilut aplodit sen lopun Samin tilanteesta, kauden torjunta. Sit pelin jälkeen Wallinheimo palkitsi kuopiolaisen yleisön törkeällä ylimielisyydellä. Pelle mikä pelle, vedän aplodit pois.

Wallinheimo, Komarov, Nickerson - Kuka ei kuulu joukkoon? Tää oli kompa, kaikki yhdestä puusta.

Jahas ei kait tästä avautumisesta penaltya tule? Oottelin kuitenkin tähän aamuun enkä eilen kirjoittanut mitään kovimma ketutuksessa :)
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tämä kuuluisi otteluketjuun ehkä, mutta laiskuus iski: huomasiko kukaan muu että eilisessä pelissä VIPillä meni poikkeuksellisen paljon ajatukset ristiin ja tuntui että esim. lähes kaikki jätöt jäivät KalPalaisille kun kaveri ei ollutkaan ajatellut ihan samaa? Aika hyvällä prosentilla olen tätä välieräsarjaa saanut seurata, ja ensimmäistä kertaa pisti tänään tuollainen silmään, aiemmin ei tuota ongelmaa minusta juuri ole ollut, vaan kentällinen on toiminut kuin aivot yhteen kytkettyinä.

Allekirjoittanut kiinnitti tuohon asiaan huomiota myös, etenkin tuntui siltä että Virtasen ajatukset juoksi ihan muualla kuin pelissä.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Toinen asia vielä josta työttömät tai lomautetut jyväskyläläiset teknologistit suuttuu (smile). Annoin Wallinheimolle reilut aplodit sen lopun Samin tilanteesta, kauden torjunta. Sit pelin jälkeen Wallinheimo palkitsi kuopiolaisen yleisön törkeällä ylimielisyydellä. Pelle mikä pelle, vedän aplodit pois.

Wallinheimo, Komarov, Nickerson - Kuka ei kuulu joukkoon? Tää oli kompa, kaikki yhdestä puusta.

Äläs nyt! Onhan tuossa jotain perää, mutta onhan Sinkku nyt kuitenkin ihminen :) Itse olen ymmärtänyt nuo lopun showt siten, että Sinkku kiittää kuopiolaisia, jotka ovat ystävällisesti jutelleet pelin aikana hänelle, varmistaen ettei mitään ns. "nukahduksia" satu (vrt. Oksa), heh.
Jahas ei kait tästä avautumisesta penaltya tule? Oottelin kuitenkin tähän aamuun enkä eilen kirjoittanut mitään kovimma ketutuksessa :)

Samaa linjaa olen itsekin harrastanut, vasta yhden varoituksen olen saanut (TPS- sarjasta, mutta ne onki turkkulaisia). Suosittelen muillekin. Sota jatkuu, älä menetä toivorikkauttasi millään lailla, kyllä niitä hörpsyjä meidänkin veskareille sattuu...tai sitten ei.
 

Handyy

Jäsen
Mutta ihan vain kiinnostaisi että saako päätuomarikin viheltää varmoja havaitsemiaan paitsioita/pitkiä kiekkoja, jotka jäävät linjureilta jostain syystä viheltämättä? Vai onko näiden piiparointi linjureiden yksinoikeus?
Muistan nähneeni muutamia tilanteita, missä päätuomari on linjamiehen väärin viheltämän pitkän kiekon seurauksena siirtänyt aloituksen keskiympyrään koska on itse nähnyt puolustavan joukkueen pelaajan koskettavan kiekkoon. Eli eiköhän ainakin tuon perusteella saisi viheltää. Mutta auon vaan taas turpaani, ilman mitään faktatietoja asiasta :)
Brent Sapergia kirjoitti:
Toinen asia vielä josta työttömät tai lomautetut jyväskyläläiset teknologistit suuttuu (smile). Annoin Wallinheimolle reilut aplodit sen lopun Samin tilanteesta, kauden torjunta. Sit pelin jälkeen Wallinheimo palkitsi kuopiolaisen yleisön törkeällä ylimielisyydellä. Pelle mikä pelle, vedän aplodit pois.
Eikös tämä vihasuhde ole kestänyt Wallinheimon ja Mustan Verkoston välillä niin kauan kuin ovat kohdanneet? Tästähän on tullut kalpalaisilta paljon viestejä, kuinka horjuttavat huutelulla Sinuhen itseluottamusta läpi ottelun. Ja pelin jälkeen näkisin tuon tuulettelun ihan vaan vittuiluna takaisin, enkä minään ylimielisenä käytöksenä. Salak tuuletteli kesken pelinkin yleisölle kun pysäytti hirvittävän JYPin mylläkän ja helvetin hienoa että näytti tunteensa. Näitä tarvitaan!

Se on sitä väriä, jota manataan kun sitä ei ole ja myös sitten kun sitä on. Mutta tietysti tuo ylimielisyys on tämän kauden trendisana, nyt on taas tuossa ottelussa Wallinheimo, Dufva ja ilmeisesti tuomaritkin ilmoitettu ylimielisiksi.
 

Pekkapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
SapKo
Montako maalia JYP teki ilman tuota paitsiomaalia? Niinpä.

Virran itku tuomareista oli ihan aiheellista, koska tuo moka saattoi maksaa aika paljon. Näissä peleissä, joissa panoksena on paljon ei virheitä saisi sattua. Ja tämä oli vähän eri tason moka kuin joku viheltämättä jäänyt jäähy.

Ja eiköhän tuossa "itkussa" ole turhautumisen lisäksi aika paljon sitä kaikki ovat meitä vastaan -asetelman luontia, jolla hän toivoo saavansa porukkansa vetämään huomenna alusta saakka, kuten eilen kolmannessa erässä.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Aika koomista tämä vääntäminen tästä maalista. Se ei muutu enää miksikään vaikka sitä käännettäisiin mihin suuntaan tahansa. Paitsio mikä paitsio, tuomarivirhe tapahtui ja sillä selvä. Asian on itse tuomarikin myöntänyt. Toki itse kävisin myös kuumana jos kannattamaani joukkuetta vastaan olisi ko. vääryys tehty. Kuten tässä keskustelussa on esille tuotu, oli ottelussa muitakin tilanteita, joissa tuomaristo oli yhtä pihalla kuin talitintti talvipakkasilla. Virheitä sattuu kaikille, jopa ratkaisevia. Esimerkkinä tästä on pakkipari Kaijonmaa - Viitanen sähläys KalPan maalissa. Mitä jos keskityttäisiin ruotimaan muitakin pelissä tapahtuneita asioita kuin tätä paitsiomaalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös