Otteluseuranta SM-liiga 19.3.2009, puolivälierät + playout.

  • 196 022
  • 784

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Syvältähän se filmaaminen oli, mutta ei tuomari noista voi muuta tehdä kuin ajaa ulos. Toinen on sitten, että Kärppä hemmolle olisi voinut käytöksestä jonkun minuutin antaa.

Kait se on aika unohtaa nämä ketjut. Mun mielestä päivän mielenkiintoisin kysymys oli se Kärppien ekaan maaliin liittyvä, kolauttiko Kärppä-jannu tarkoituksella Juuso mailaan vai ei ? Ennen näistä pelin kannalta isoista jutuista keskusteltiin aktiivisesti, nyt lähinnä vittuillaan muille kirjoittajille ja haukutaan tuomarit.

Noh, kohtahan tässä joka tapauksessa lomat alkavat ja golf-kausi Turkissa.

Juurikin jo aikaisemmin Bozikin mainitsemasta Riksmannin mailan kopauttamisesta meinasin itsekin kirjoittaa sillä ainakin omasta mielestäni Corso kyllä tekee tämän tarkoituksella ja Riksman purnaa kyllä ihan aiheesta.
Voisin jopa sanoa että kyseessä oli aika selkeä maalivahdin häirintä joka tietysti on helppo noin hidastuskuvasta nähdä,pelitilanteessa ei niinkään

Jätän kyllä itsekin ketjun lukemisen vähemmälle sillä tosiaan alkaa hieman jo vituttamaan tuo lapsellinen vittuilu mitä eräät täällä harrastavat oikein urakalla
 

Tuamas

Jäsen
Mene puhaltaan sitä Bumen vammaa, mahtaako tuo filmaaja enää pystyä ikinä pelaamaan. Tuskin. En enää ihmettele miksi Bume palasi rapakon takaa takaisin, eihän noin pehmeä pelaaja pysty pelaamaan edes 6 vuotiaita vastaan.

Et ilmeisesti ymmarra jaakiekon lainalaisuuksista mitaan?
Keihastamisesta se on kaytannossa automaattinen suihkukomennus jos vain osuu ja tuo osui aivan selkeasti, oli sitten kuinka hiljainen hyvansa.

Ihan sama vaantaa tasta kuin toista pelaajaa potkaistaessa potkun kovuudesta, paalla pukatessa siita kuinka kovaa osuu tai sylkaistessa siita ettei osunut kuin puolella klimpilla.

Yhteista kaikille tempuille on, etteivat ne kuulu missaan muodossa kaukaloon, eivat edes lievina versioina.
 

Outsider

Jäsen
Onko kenelläkään tietoa miten pahasti Bumelle kävi? Näytti kyllä niin pahalta, että ura on varmasti katkolla. Toivottavasti kuitenkin selviää hengissä.


Canalin perusteella Hauhtosen ja Tolsan ulosajot aivan turhia. Immosen tilanteesta näki suoraan, että varmasti tulee jäähy, että sinällään ehkä vähän turhaunut teko. Siinäkin tilanteessa tosin Tepsin pelaaja meni sinne maahan valmiiksi makoilemaan, että minkäs teet...

Hieno kausi menossa, kun pleijareissakin väännetään kolmessa sarjassa ihan tosissaan jatkopaikoista.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Justin Forrest 5-1 !

Run Forrest Run!

Ja Normion maali hylätään...
 

Herättelijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks, Oilers
Perunakerholaiset saa repiä ja roikkua huoletta. Savolainen ei junnuseeprana uskalla pajon viheltää. Virta huutelee Savolaisen korvat punaisiksi.

Jahas, ja heti kun tuon olin kirjoittanut, niin Savolainen vihelsi. :D
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tuppurainenkin vois joskus tehdä niitä maaleja
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Erien alut Pelikaanit, erien alut...

Kärpät vie tänään, tuomarointi on ollut tuttua Sm-Liiga tasoa, 5 minuutin jäähyt ylilyöntejä... mutta jokainen näistä vuorollaan kärsii.

Samaa mieltä.

Aika tuskaa oli kelata otteluketjut jutut läpi näin viiveellä. Jos on tuomareiden taso huono niin ei kyllä tämänkään ketju ole kär-jok -kommentoinnin osalta kuin Rönn -tasoa.

Olin erä tauolla hallille yhteydessä. Kuulema Kärpät pelillisesti potkun alusta asti edellä. Andersson ja Aaltonen liikkeen puolesta niin kovia, että jokeri pakit, erityisesti Hulkkonen, Kuparinen, pahassa pulassa.

Jokainen joka on pelannut kiekkoa tajuaa Korpikarin tilanteen taklattavana. Äijämäisesti kiekko yli punaisen vaikka pommia tulossa. Ei kyyristele ja on iso ukko. Välillä tuntuu, että jos jää taklauksen alle niin on neiti.

Tuomioihin ei jaksa ottaa kantaa.
 

Jesters

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, Teemu Selänne #8, ManU
on se ihmeellistä että tämä ns jokeri-joukkue saa vielä pelata liigaa tuosta jokakeväisestä sikailustaan huolimatta. kun mukaan lasketaan tämä joukkueen omistus- ja johtoportaan perseily mediassa siirtohuhujen ym levittäjänä. lieneekö koko Granlund-casekin hjarkimon suunnittelema plan?

minusta tämän ns jääkiekko-joukkue jokereiden ottelut pitäisi rajata täysi-ikäisille tuon julkisen väkivallan takia.

hienoa jääkiekkokulttuuria tämä narritoiminta, se on aistittavissa kaikilla organisaation tasoilla. luulen ettei tällainen toiminta jatkuisi ellei harkimo olisi kalen saunakamu.

Eipä tässä muuta kuin toivottamaan lauantaina hjokeripokeripoksis-posse kesälaitumille.

positiivista se, että viuhkolat ovat ilmeisesti heränneet horteesta

Kyllä oli hienoa tekstiä! =) Kirjoititko kieli poskessa vai oot todella tyhmä? Ja kannattaisi opetella kirjoittamaan! Eikö sulla löydy näppäimistöltä ISOJA kirjaimia?!? (Muutenkin kannattaisi käydä siellä ala-asteen äidinkielen tunneilla.)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Toivottavasti tätä ei ollut tosissaan laitettu. Tuo oksettava sukelteluko kuuluu jääkiekon lainalaisuuksiin?

Kuuluu se Oulussa. Tuo filmauskulttuuri on siellä syvällä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Jaahas TPS yv:lle ja joskushan joku noista myös tekee.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Juuso Riksman - käytösrangaistus sukeltamisesta 2 min

Miehekästä toimintaa Narreilta.
Forrester heittää lätyn nuottaan ja 5-1.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Andersson ja Aaltonen liikkeen puolesta niin kovia, että jokeri pakit, erityisesti Hulkkonen, Kuparinen, pahassa pulassa.

Ei ole Kuparinen tainnut olla hetkeen kokoonpanossa..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aivan turha syyttää Bumea filmaamisesta tuossa tilanteessa. Saman tekee jokainen joukkueelleen pelaava pelimies kun paikka tulee.

Muistelkaapa Jokerifanit vaikka teidän Kermanianne kun Pikkarainen huitaisi häntä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös