Ke 11.3.2009 Hokki - Sport (2. välierä)

  • Viestiketjun aloittaja Ice-Cold
  • Alkaa
  • 13 569
  • 89
I

Ice-Cold

Ketju pystyyn jo tällekkin. Paikalle tänään odotettavissa kauden ennätysyleisö ennustaisin, jotain 1300< silmäparia luultavasti. Vaasasta ei ilmeisesti bussia tule mutta faneja omilla autoillaan, Sportin fanit tuovat aina hyvää tunnelmaa halliin, saisivat tulla suuremmassa määrin vielä.

Hokin kokoonpanoja ei vielä mestiksen sivuilla ole mutta eiköhän samoilla ketjuilla mennä ja Seppänen jatkaa huippuotteita maalilla. Hokilla on itseluottamus huipussaan ja kotona se on vaikea voitettava. Kaikista parasta on se että viime ottelu oli erittäin ehjä suoritus ja peli on näyttänyt koko ajan paremmalta, samaa settiä kuin viime vuosien pleijareissa eli Hokki nostaa tasoaan koko ajan! Runkosarjassa peli oli hirveetä kuraa ja näissä runkosarjan Sport peleissä ei Hokki ollut lähelläkään omaa parasta peliään. Tätä Sport-fanit kirjoittivat Hokin mestaruusvuotena ja tänäkin vuonna että jos Sport pelaa omalla tasollaan Hokki kaatuu mutta pitää ottaa huomioon että Hokki ei ollut omalla tasollaan runkosarjan otteluissa ja Sporttia vastaan pleijaripeleissä joukkue syttyy aivan eritavalla ja kun jätkät on kunnossa ja peli kulkee on kotivoitto tänään aivan mahdollinen, itse uskon voittoon vahvasti.

Seppäsen mietteitä lyhemmässä kaavassa voi lukea Täältä
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Tähän tärkeään toiseen välieräpeliin on Tamminen sekoittanut kolmos-ja nelosketjuja, ja aikoo lähteä peliin kuudella puolustajalla. Kauden näkymättömin ja mitäänsanomattomin hankinta Kinos siis jää kotiin.

http://217.119.36.76/statistics/hoc...AMEID=77452&LANG=FI&TYPE=8&SEASON=2009&SHOW=1

Jaatisella varmasti virtaa piisaa, ja kun Prudden ei kovin hyvin onnistunut maanantaina peliä keskellä rakentamaan, aloittaa hän ansaitusti varsinaisten ketjujen ulkopuolella. Sikäli meni oikein, että Aikins saa jatkaa ketjussa, hieman odotin että Tami korvaa hänet Jaatisella.

Vaikka Sport häviäisi tänäänkin, en vielä suostu heittämään kirvestä kaivoon. Toivottavasti joukkue vain saisi saman vireen päälle kuin maanantaina kolmannessa erässä.

edit.
Ice-Cold kirjoitti:
Sporttia vastaan pleijaripeleissä joukkue syttyy aivan eritavalla
No mikä siinä on etteikö voisi jatkaa samalla tavalla kuin runkosarjassa? Ärsyttävää ja tahallista kiusantekoa tuollainen.
 
Viimeksi muokattu:

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kauden näkymättömin ja mitäänsanomattomin hankinta Kinos siis jää kotiin.

Aika jännä veto Tamilta.
Kuudella pakilla siis mennään ja Prutku Hietaharjun kaverina ylimääräisenä hyökkääjänä.
No, se tässä ainakin on positiivistä, että Jaatinen pääsee tositoimiin.

Vielä kun illan matsissa painettaisiin raivolla MAALILLE, eikä runkattaisi kulmissa, niin voisi olettaa sitä tulostakin tulevan.

Kyllähän Sportilla jokunen maalintekijä on, mutta nyt niitä verkkoja pitäisi alkaa pikkuhiljaa heiluttamaan.
Jos tekee nolla maalia, on aika hemmetin vaikea voittaa peliä.
 
Viimeksi muokattu:

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Tähän tärkeään toiseen välieräpeliin on Tamminen sekoittanut kolmos-ja nelosketjuja, ja aikoo lähteä peliin kuudella puolustajalla. Kauden näkymättömin ja mitäänsanomattomin hankinta Kinos siis jää kotiin.

Kinoshan on ollut helvetin hyvä silloin kun saa pelata. Oman maalin edessä ei paljon vastustajat temmellä kun Kinos siihen parkkeeraa. Lisäksi kiekkovarmuus on aivan eri luokkaa kuin Erholtzilla ja Pernaalla, joille helppoja virheitä tulee se 2-3 peliä kohden.
 

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
No niin, taas mennään. Sport yrittää ryöstää kotiedun takaisin ja Hokki haluaisi varmaan jo ratkaisunpaikan perjantaille. Sport siis hieman viilannut kokoonpanoaan. Hokki jatkaa täsmälleen samalla miehistöllä millä on menty kaksi edellistä peliä.
Maalinteko ei kummallakaan ole kovin kummoista ollut, samoin yv pelissä on paljon molemmilla parantamisen varaa. Joten sieltä kai se ratkaisu sitten löytyy.

Hokki onnistui maanataina kahdessa ensimmäisessä erässä hyydyttämään hieman alavireisen Sportin peli hyvin, jonka lisäksi joukkueen liike ja asenne oli hyvä. Tänään pitää oman pelin toimia niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin vielä paljon paremmin, koska tuskin toista kertaa Sport noin veltosti aloittaa.
Seppänen ja Suomalainen jatkavat omaa kamppailuaan, saas nähdä kumpi tänään on kentän kunkku.
Paineet kaikki on edelleen Sportilla, ehkä jopa pakkovoiton paikka.
Tuomareina Antti Hämäläinen -Jyri Rönn.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Sport tänään:

1. 71 NABB Kim 23 TAKALA Tuomas 12 KOIVISTO Juha
4 PERNAA Jussi 70 IMMONEN Tuomas A

2. 9 JÄMSÄ Markus C 24 SIHVONEN Toni 26 CABANA Paul A
33 SALMU Juha 7 ERHOLTZ Markku

3. 31 JAATINEN Antti 72 SUONPÄÄ Pete 28 KIVIMÄKI Samuli
5 HEIKKINEN Eetu 10 UITTO Antti

4. 11 PAHKALA Timo 13 LAITINEN Miro 18 AIKINS Justin
51 HIETAHARJU Henry (H) 17 PRUDDEN Josh

1 SUOMALAINEN Jaakko
35 ROSSI Mikko
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Kinoshan on ollut helvetin hyvä silloin kun saa pelata. Oman maalin edessä ei paljon vastustajat temmellä kun Kinos siihen parkkeeraa. Lisäksi kiekkovarmuus on aivan eri luokkaa kuin Erholtzilla ja Pernaalla, joille helppoja virheitä tulee se 2-3 peliä kohden.
Totta kyllä, ja ehkä tuo mitäänsanomaton oli typerästi sanottu. Mutta näkymätön kyllä siinä mielessä, että ainakin minut ehkä sokaisi ne toissakauden pisteet ja rooli Jukureissa. Sportissa Kinos on jäänyt seitsemänneksi pakiksi, eikä yv-aikaa tule juuri ollenkaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Tilanne on siis 1-0 Hokille, mutta jostain syystä olen hyvin rauhallinen. Lepo oli tehnyt Sportille selvästi ainoastaan huonoa, mutta eiköhän tänään koneet ole 60-100 minuutin kunnossa ja voitto otetaan.

Kajaanilaisilla on selvästi maalinteko-ongelmia jos niitä on Sportillakin. Hokki käytti Vaasassa oikeastaan ainoan maalipaikkansa ja voitti. Sportilla sen sijaan oli kolme miljardin euron paikkaa, vaikka pelattiin vaan 20 minuuttia tosissaan. Seppänen ei tule kestämään myllytystä koko sarjan ajan. Täytyy vaan saada enemmän maskia ja liikettä. Maanantain pelissä taas puuttui ne poikittaissyötöt. Aika typerä virhe jättää hyödyntämättä vastustajan maalivahdin poikittaisliikkeet, kun kaverilla on aika lyhyet raajat.

Ex-Hokki Jaatista Sport tarvitsee ehdottomasti. Prudden on taas vajonnut kaamosajan tasolleen, joten palveluksia ei tänään tarvita.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ylivoimapelaamiseen on pakko saada parannusta. Mitä maanantain ottelua ehdin seurata junnukioskin ovenpielestä niin YV oli täydellinen katastrofi. Kiekkoja menetettiin keskialueelle, surkeita laukauksia, ei maskia jne. YV on muodostunut henkiseksi lukoksi, Sportin pitäisi ehdottomasti saada muutama onnistuminen samaan otteluun niin eiköhän se lukko aukeaisi. Tai sitten ei.

Hienoa että Jaatinen palaa kokoonpanoon, ainakaan noilla maantain kentällisillä ei olisi kannattanut jatkaa. Kivimäen kuntopuntari on viime peleissä mennyt huolestuttavasti alaspäin. Hänenkin pitäisi päästä maalin makuun että peli aukeaisi taas. Missä on ne mahtavat laukaukset jotka puhuivat jatkuvasti alkukaudesta? Niitä tarvittaisiin kipeästi.

Maanantain ottelun viimeisen erän raju painostus pitäisi saada käyntiin heti ottelun alusta, muuten tämäkin ottelu menee vaikeaksi. En tiedä miksi Sportilla on melkein joka ottelussa yhtä vaikea päästä käyntiin. Nyt taistellaan heti alusta, prkl! Jooko?

Vähämaalinen ottelu ilmeisesti taas tiedossa, voitto Vaasaan 1-3 kelpaisi minulle.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Hokki käytti Vaasassa oikeastaan ainoan maalipaikkansa ja voitti. Sportilla sen sijaan oli kolme miljardin euron paikkaa, vaikka pelattiin vaan 20 minuuttia tosissaan.

Mitä peliä sä oot ollut katsomassa, jos löysit kajaanilaisille vain yhden tekopaikan?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Mitä peliä sä oot ollut katsomassa, jos löysit kajaanilaisille vain yhden tekopaikan?

Minusta Jaskalle tuo maanantain peli oli suht helppo. Hokkilaiset eivät juurikaan pääseet varmoihin paikkoihin. Sellaisia pomppukiekkoja ne lähes kaikki oli, kuten valitettavasti Sportillakin.

Niin, no Joki-Erkkilä taisi ollla kerran läpi. Ei kuitenkaan mitään laadukasta hyökkäyspelaamista ollut Hokilla, vaikka jalat kyllä kävivät ja aina oli yksi mies kärkkymässä ylhäällä syöttöä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Heh, niin sitä nähdään kiekkoa erilailla... Minä rekisteröin Hokille useamman tekopaikan pelkästään toisessa erässä. Ekassakin oli muutama ottelun alussa. Kolmannessa ei sitten tainnut olla yhtään.

Sportin tekopaikat oli kortilla parissa ensimmäisessä erässä, mutta kolmannessa niitä sitten oli useampaan. Silti en pääse tulokseen "Hokki teki ainoasta paikastaan, Sport tuhri monta miljardin euron paikkaa".

Seurasin toki peliä streamista... Ehkä se vaikeutti havainnointia.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara,NFL,jalkapallo ja persoonat
Semmoinen pieni nyanssi tähän otteluun, että tämä peli voi mahdollisesti olla legendaarisen Simo Roimelan viimeinen selostus Radio Vaasan taajuuksilla ennen eläkkeelle jäämistä. Hän siis kertonut ripustavansa puhelimensa naulaan kauden päätteeksi. Tätä emme tietenkään toivo, vaan Sport vielä nousee taistelemaan välieräsarjan voitosta ja vielä vierasmatseja tulee. Tämä nyt ei olennaisesti itse peliin vaikuta, joten lopetan raporttini tähän.
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
2-3!

Loistava venyminen! 2-3, ei nyt tullut hyvällä esityksellä, tuskaista oli läpi ottelun, mutta tärkein saatiin! Tästä ei olisi kestänyt häviötä ottaa. Nyt hoidetaan seuraava kotipeli kuntoon eikä munita, kuten tehtiin kaksi vuotta sitten juuri vastaavassa tilanteessa, jossa Hokki vei ekan Vaasassa ja Sport seuraavan Kajaanissa. Lopun voikin sitten pyyhkiä muistista.

Perjantaina luu kurkkuun Hokki-neideille ja joukkueen filmaajille. Leinoselle ja kumppaneille sellainen buuaus ja vittuilu, ettei paremmasta väliä.

YV on tällä hetkellä jotain niin käsittämättömän paskaa, ettei huonommasta väliä. Kun ei ole sitä pelintekijää niin ei vaan yksinkertaisesti voi mitään.

Pahkalan poissaolo paha menetys, joskin saadaan se korvattua pelaajalla. Jatkossa ei ole varaa tuollaisia ottaa otteluiden alussa eikä muutenkaan.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Kauden hienoin voitto. Ja mikä parasta, se tuli Kajaanissa. Hokin pelaajilta jatkossa entistä enemmän jäässä makaamista, niin ehkä saavat tarpeeksi ylivoimaa pelata.

Luotto jätkiin oli todella kova koko päivän. Ja sen ovat jätkät omilla otteillaan ansainneet. Helvetin hieno taistelu tänään.

Seppäsellä 34 torjuntaa, kun Suomalaisella oli vain 16. Kaveri laittoi viestiä tossa kolmannen erän puolessa välissä, ja silloin Sport painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, maali roikkui ilmassa. Kolmas erä oli tänäänkin Sportilta paras. Cabanalle varmaan maali maistui aika hyvälle, kun pääsee kuittaamaan Matti "en tee ikinä maalia" Hanalle.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mitäs tähän nyt sanoisi... Voittomaali 13 sekuntia ennen loppua.

Tiukkaa tuntuu olevan ottelusarjassa. Tietysti nyt tuntuu makealta voiton jälkeen, mutta maalin peli taisi tämäkin olla. Sport taas pommittanut kiekkoja kohti Hokki-maalia runsaasti mutta toisin kuin viimeksi, nyt saatiin tarvittavat maalit aikaan.

Tämä menee edelleen niin kuin se viimeksi Hokkia vastaan pelattu sarja. Nyt sen kaavan mukaan siis vuorossa olisi Hokin voitto TV-ottelussa.

Toivottavasti tähän saadaan nyt muutos. Ei tule helpolla varmastikaan. Kotietua ei saa enää menettää. Hereillä alusta asti tällä kertaa ja turha jännittäminen pois.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Noniin raavittiinhan se voitto sieltä, aivan h*lvetin hienoa! Nyt on sellainen tunnelma perjantaina, että alta pois ja mökin täytyy olla jo aika täynnä. Vkl pelejä ei saada, mutta nyt sentään perjantai matsi.

Kylläpä meni taas tiukalle. Kyllä melkein vieläkin veetuttaa vaikka voitto tulikin, niin tuo YV. Kyllä tehdään muun muossa tuon takia hommasta niin kovin vaikeaa. Noista pitäisi tehdä häkkejä näissä peleissä. Nytkin jotain 2min putkeen 5vs3. Mutta hienoa, että tuli kuin tulikin tarpeeksi taas kerran noita 5vs5 häkkejä. Minkähänlainen tuo Kivimäen häkki ollut? Äijä pelannut ilmeisen hyvin, kun kerran sai parit tähdetkin... Nojoo eipä noi monesti paljoakaan kerro. Myös viimeisestä maalista kiva kuulla, menikö Hokki itse tuossa vaiheessa perseilemään?

Ja miten peli muuten. Oliko Sport ny edes 40min pirteä, kun Vaasassa oli viimeksi sen 20min? Kumman eduksi maalipaikat? Tässä nyt jotain kysymyksia paikalla olleille.

Olipahan sekavasti kirjotettu viesti...

Edit. olipahan Kaijjaanissa yleisöä vähän.
 
Viimeksi muokattu:

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Pahkalan poissaolo paha menetys, joskin saadaan se korvattua pelaajalla. Jatkossa ei ole varaa tuollaisia ottaa otteluiden alussa eikä muutenkaan.

En oikein käsitä miksi nykyään tulee todella usein heti ottelurangaistus. Eikö pelirangaistus riitä, ja sen jälkeen lisäkieltoa jos tarvitsee.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
On tämä jääkiekko uskomaton peli. Kun Cabana otti jäähyn olisin voinut lyödä vetoa että Sport joutuu pronssiotteluun. Noin kolme minuuttia myöhemmin istun typerä hymy naamalla.

Kaksi tärkeää pointtia:
- Ottelun suhteen että Sport sai heti Hokin 1-0 -maalin jälkeen tehtyä tasoituksen. Uskallan väittää että jos ei 1-1 -tasoitus olisi tullut noin nopeasti niin tämäkin peli oltaisiin hävitty.
- Ottelusarjan suhteen että saatiin viime sekunneilla väännettyä voitto. Uskon että otteluvoitot 0-2 olisi ollut liikaa Sportille.

Nyt tämä sarja voitetaan, uskon mä!
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
YV on tällä hetkellä jotain niin käsittämättömän paskaa, ettei huonommasta väliä. Kun ei ole sitä pelintekijää niin ei vaan yksinkertaisesti voi mitään.

Ei se selitä tuota surkeutta pelkästään. Jos aloitettaisiin siitä, että pakkien laukaukset menisivät maalia kohti, ja että sieltä pyrittäisiin ampumaan kun tilaa on, niin voisi tulla edistystä. Sitten vastustajan 166-senttisen maalivahdin eteen vaan joku joka ei hyppää pois tieltä sekuntia ennen laukauksen lähtemistä, niin aina vaan parempi.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Mitäs tähän nyt sanoisi... Voittomaali 13 sekuntia ennen loppua.

Hokki oli maanantaina matsin jälkeen tuulettanut voittoa niin kuin maailmanmestaruutta pukukoppien käytävällä. Jos saan veikata, niin tänään meidän jätkät antoi takaisin vielä kovempaa.

Perjantaina on kyllä huikea matsi tulossa. Vaikka onkin tv-matsi, niin kai sinne se 3000 kannattajaa saadaan?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ei se selitä tuota surkeutta pelkästään. Jos aloitettaisiin siitä, että pakkien laukaukset menisivät maalia kohti, ja että sieltä pyrittäisiin ampumaan kun tilaa on, niin voisi tulla edistystä. Sitten vastustajan 166-senttisen maalivahdin eteen vaan joku joka ei hyppää pois tieltä sekuntia ennen laukauksen lähtemistä, niin aina vaan parempi.

Aivan näin. Jos ei ole käsiä, niin pelataan helposti ja yksinkertaisesti. Kuteja viivalta, maskia veskarin eteen ja hakataan riparit sisään. Jos meidän jengistä vielä löytyisi sellainen pelaaja, joka ymmärtää sen, että jos ampuu ohi tai metrin korkean kudin, niin ei voi tulla ripareita. Kaikista paras on sellainen 10 senttiä korkea napakka rannelaukaus, niistä tulee melkein aina karat jotka saa lyödä sisään.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En oikein käsitä miksi nykyään tulee todella usein heti ottelurangaistus. Eikö pelirangaistus riitä, ja sen jälkeen lisäkieltoa jos tarvitsee.

Tässä olen harvinaisen samaa mieltä! Tämänkin geissin jälkeen kyseesoleva pelaaja oli melko pian takasin sotisovas joten mitää loukkantumista ei tapahtunut!! En tiedä tapausta mut osa voi valitettavasti mennä filmaukseksi näissä pienemmissä sarjoissa panosten kovetessa....
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Minä olen taas sitä mieltä, että jos pelaaja pelaa sääntöjen vastaisesti ja sen johdosta vastustajan pelaajan terveys tulee selvästi vaarannetuksi, ottelurangasitus on vähintä, mitä siitä voidaan antaa. Kyllä pelaajien kunnioittaminen ja terveyden turvaaminen on tässäkin lajissa kaiken a ja o.
 

papera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Ilman Tamin hyeenamaista ulvontaa vaihtoaitiossa Sport olisi ottanut rennon 1-5-voiton.

Menisit jo nukkumaan, hyvä mies. Tuo levy on jo niin sanotusti kuultu.

Sport oli uskomattoman hyvin valmistettu joukkue tänään. Hokki painoi alussa päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta kas kas, meidän kokenut koutsi tiesi tämän ja oli ajan tasalla. Sport puolusti tarkasti, viisaasti ja ennen kaikkea kärsivällisesti. Tamminen ei möykännyt, rauhoitteli poikia ja Sport meni vaihto kerrallaan. Edes Heikkisen omiin sohlima maali ei hämmentänyt Sporttia, eikä sen kokenutta valmentajaa. Ei aikalisää, uutta vaihtoa kehiin ja peli oli hetkessä tasan. Sport pääsi paremmin otteluun kiinni, piti oman pelitapansa ja oli kolmannessa erässä suvereeni.

Jos ei jotain huonoakin, niin voi jumalauta eikö sitä ylivoimaa voi saada millään kuntoon. Viidellä kolmea vastaan kolmannen erän lopussa pitää saada laatta pussiin. Piste. Miksei kolmannen erän tulikuuma Cabana edes pelannut ylivoimaa? Cabana todella halusi ratkaista ottelun, karvasi väsymättä ja sai palkintonsa. Kiitos Paul, ystävistä parhain!

Ja Leinonen. Ämmä. Puhdas taklaus, jota pelkuri ei pystynyt ottamaan vastaan. Toisin sanoen heikompi mies meni nurin ja esitti vuosisadan filmit. My fuckingratulations! Onneksi tämä Veli-Antti sai palkintonsa kolmannessa erässä olemalla pelin ylivoimaisesti huonoin pelaaja. Eikö Meriläinen nähnyt, ettei kaveri saa syöttöä omaan pelaajan lapaan vai miksi se oli kokoajan kentällä? Aika jäätävää peluutusta, etten sano.

Huh huh. Hieno kiekkoilta. Kiitokset molemmille joukkueille. Hyvä Sport ja Tami!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös